Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi jól vagyunk.Sokat vagyunk kint.Most már Andris is egyre ügyesebben jár.Noémi egésznap dumál,így estére már zsong a fejem.Csak délután alszanak 1-1 1/2 órát.Ennyi pont elég arra,hogy meg csináljam a vacsit.:)

Aliz:Szoktak nekik vizet adni.Vannak babavizek.Dm-ben,Rossmanben,de talán a gyógyszertárban is lehet kapni.De ha te otthon felforralt majd lehűtött vizet adsz az is jó.Én onnan tudtam,hogy Andris szomjas,hogy csak pár percig szopizott,mert a tejcsi eleje hígabb,vizesebb és ez elég volt neki.

Többiekkel mi újság?Jól vagytok?Nyaralás?

Jó hetet!
Móni
 
 


sziasztok,

Kismamik kitartás, ez az idő szörnyű...
Aliz, melyik felén laktok a Mórának, a Gábor Lajos az Árendásról nyílik, a bicajúton tudnánk együtt sétálni :-) Szóval nagyon messze nem lakunk hacsak nem nagyon Foktő felé laktok... Ahogy a Mórán jössz a Kinizsi utca felé, mintha a Dunára mennél, a kishíd után lekanyarodsz az már az Árendás utca. Elküldöm priviben a számom, ha gondolod küld el Te is a tied, ha minden igaz akkor vasárnap elmegy a fiam nyaralni egy hetet a miskolci mamához így a jövő hét nyugisabb lesz, tudnánk találkozni.
Vizet adhatsz én is babvizet adtam Istvánnak, van több féle is amit forralni sem kell, én a nagy melegekben cicire teszem és tényleg szó szerint csak iszik szegény, látom hogy szomjas és olyan édesen szuszog amikor oltotta szomját a tejci, még egy gy mosolyt is megereszt utána :-) persze tudom hogy ez még nem az igazi :-)

Megyek mert lassan ébredezik a csipet-csapat.

Puszi
Kati
 


Alíz!

Gratula a babódhoz, nagyon édes!

Kati!

Látom teljes az összhang :) Nagyon édesek vagytok :)



Lindi

Kép
 
 

 
 

hello

Lindi, köszi a gratulációkat!

kezdünk összerázódni babámmal, jól telnek a napjaink! az időjárás valószínű kissé zavarja, de hát kit nem...:-(
egyre ügyesebben és többet szopizik, így a tápszeradagokat csökkentettük.
néha már csak 20-30-at kell pótolnom!
Eszik, nézelődik 20-30 perceket, majd 3-3.5 órákat alszik!
Így én is tudok pihenni, bár a háztartást azért csinálni kell!

Kismamikkal mi újság van?
 


sziasztok,
gyors bekukk, tegnap voltam a 6 hetes kontrollon, minden rendben :-)
Csenge már 5,5 kg körül van (csak a nagymérleg alapján) a kép magáért beszél :-)

Üdv
Kép
Kép
Kép
Kép
 


sziasztok!

Kati: nagyon jók a képek! Jó húsban van Csenge :-)
Beninek hasfájása van, tele van levegővel. Ma reggel már kétszer kellett meghőmérőzni, szegényből jött levegő,meg kaki is. Nem alszik, már szombat óta kínlódunk. Vettem infacolt, remélem segíteni fog rajta. Sokat sír, dehát nem csodálom.
Az a gond, hogy evés után nem jön a böfi,pedig ütögetem a hátacskáját.
A másik hogy egyik bimbó kisebesedett elég rendesen, így ma nem fogom abból szoptatni. Bekentem krémmel, rem. holnapra jobb lesz már, vagy estére!

üdv, Aliz
 


Remélem Kriszti nem haragszik meg, hogy közlöm veletek is a jó hírt:
tegnap délelőtt megszületett a kisfia, Tomika 3450 grammal és 52 cm-rel. Baba, mama jól vannak. :D

 
 


sziasztok,

Krisztinek gratulálunk, jó egészséget és sok tejcit kívánunk!!!!
Bertina Neked pedig szurkolunk !!!!

Aliz, Csenge is nehezen büfizik, fél órát is szenvedünk mire valami végre kijön :-(, és neki is vannak hasi görcsei, én szélcsövezem ha látom hogy kínlódik, és néha nagyon brutál mennyiségű levegő távozik :-) De szerencsére ez csak néhány perc nálunk, nincs sokáig tartó szenvedés. Nekem az Infacol bevált, mostmár hogy elmúlt 1 hónapos átváltottam a Gripe Water-re, ami kapormag olaj és Istvánnál is az volt a legjobb de az csak 1 hónapos kortól adható. Igaz az infacolt totál elhasználtuk, bár István is mindig kért belőle ha Csenge kapott :-)

Üdv
Kati
 


sziasztok!

Krisztinek én is gratulálok, remélem mindketten jól vagytok és majd jelentkeztek ha tudtok!
Kati: hát tegnap egész nap nyűglődött szegénykém, nem aludt semmit, és erőlködött, de magától nem jött semmi. Többször is megbirizgáltam, akkor aztán mint a tájfun, jött levegő-kaki.
én is az infacolt adom neki, biztos marha finom lehet, mert tetszik neki. Kapott az éjjel guttalax-ot is, délelőtt már volt kaki - hál Istennek.
Hétfőn lesz Beni is egy hónapos, kedden megyünk Szekszárdra vérvétel kontrollra, csüt. tanácsadásra. Majd megkérdem a dokibácsit erről a Gripe Waterről.
Ma már sokkal jobb napja van, eszik-alszik!

üdv Aliz
 


Sziasztok!
Krisztinek gratulálok a babához!Jó egészséget mindkettőjüknek.

A kismamiknak pedig kitartást!:)

Állítólag három hónapos korban megszűnik a hasfájás.Nálunk szerencsére nem volt ilyen probléma.

Andrisom ügyesen szalad már.Tegnap Noémivel bújocskáztak a szobában.Volt visongás,nevetés amikor megtalálták egymást. :lol:

Ma "segítettek"lekvárfőzni nekem és a sógornőmnek.Már csak röpke 5 hónap és újra lesz kisbaba a családban.Tesóméknál Luca nap környékén érkezik a baba.Kicsit irigylem őket.Olyan jó lenne még babázni. :roll:
Nem is mondtam a páromnak,hogy ma egy gólya volt a kéményünkön. :shock: :roll:
További szép napot mindenkinek!
Móni
Kép
http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-63- ... -No2mi.jpg[/img][/url]
 
 


url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url]
ez lemaradt
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat,a pici jól van én voltam már jobban is majd később leírom,császárral lett meg de nagyon kalandos és körülményes volt.
Üdv mindenkinek:Krisztina


Sziasztok!
Kocsis Karola vagyok,és én tartom a babaúszást Kalocsán....ha kérdésetek van bátran forduljatok hozzám!
A régi kis úszóimat üdvözlöm!(István Dani,és ha jól emlékszem Adél s volt párszor)Jó nagyok lehettek már!

Karola
 
 


sziasztok

a babaúszás milyen kortól ajánlott? az én babám még csak egy hónapos, de úgy látom szereti a vizet!
mindenki jól van?
holnap megyünk tanácsadásra, ha esetleg jön vki

üdv
 


ha valakinek szüksége lenne eladó egy darab Canpol Babies kézi mellszívó, egyszer-kétszer használtam, mondhatni teljesen origi!
Bolti ára újonnan 13.990, én odaadnám 8500 Ft-ért!
Ha érdekel valakit, vagy ismerősét, kérlek keressetek!
 


Sziasztok!

Alíz!

Ha jól emlékszem 3 hónapos kórtól volt a babaúszás, de Karola biztos válaszol majd. Egyébként nagyon ajánlom minden kisbabának. Mi sajna már későn kezdtük, akkor már Dani félt a víztől, de a kicsik olyan édesen bukdácsoltak. Aki tehetei vigye el szerintem.

Nem tudom ki említette a hasfájást. Elvileg 3 hónapos korban tényleg elmúlik, de legrosszabb esetben fél éves korban, nálunk ez utóbbi volt. Igazából semmi sem használt, pedig sokmindent kipróbáltunk, de fél éves korában mintha elvágták volna, persze pár nappal rá meg jöttek a fogai. Szóval kitartást!!!

Kép
 
 


sziasztok,

mi tegnap voltunk Csengével UH-on, minden rendben!!!! Olyan jó baba volt, amíg a többiek sírtak Ő elaludt, aztán meg csak nézte a doki nénit ahogyan vizsgálja :-)
István is hazatért Miskolcról, nagyon élvezte a nyaralást, nem hiányolt minket, de azért percekig szorította a nyakam amikor meglátott :-) Olyan jó érzés volt! Azóta csibészkedik, vettem két pancsolót is a rossmanban, úgyhogy megy a vizeskedés, tisztára nagycsaládos anyukának érzem magam, mert az utca összes gyereke ide jár játszani, persze István élvezi, olyan zsivaj van csodálom Csenge hogy bírja :-)

Karola, üdv! Mint látod nálunk megérkezett a kistesó, remélem eljutunk majd újra babaúszásra, de Istvánnak voltak gondok a fülével és azért maradtunk el, de majd megpróbálom őt is elvinni ha van még nagycsoport. Mikor van most az úszás? És jól emlékszem 3 hónapos kortól?

Nálunk pocifájás nincs már egyáltalán, naponta 1-2 kiskanállal kap a Gripe waterből Csenge attól jóízűeket pukizik, de ha nem eszek olyasmit amit felfújhatja akkor nem is adok neki semmit. Istvánal más volt a helyzet, de ő is 3 hónapos korára kinőtte!!!

Lindi, Dani milyen nagyfiú már!!! Edittel is összefutottunk a sétáló utcában, hát Adél is kész hölgy már! Olyan gyorsan nőnek!!!

Na megyek mert vár a háztartás :-(((((

Puszi
Kati

Kép
Kép
 


Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Kati: milyen jellegű UH-n voltatok? Amíg a kórházban voltunk, olvastam hogy ott is van magánúton (fizetős), megnézik a pociját, beleket stb. De nekem azt mondták ott, hogy ennek a felét már megcsinálták,mivel ugye hosszabbra nyúlt az ott tartózkodásunk.
Hasfájás nincs, mivel az volt a gond, hogy túl sokat evett és a tápszer okozta. dokibácsi azt mondta ne tegyek bele annyi port. Egyébként mostmár csak anyatejet kap, mert lefejem így abból ehet, amennyi jól esik.
Kezdenek beállni a napjaink, és mivel végre kimozdultunk én is jobban érzem magam. Ebben a hőségben csak este 8 körül tudunk kimenni!
Az úszás majd engem is érdekel.
Kati, akkor nem unatkozol, legalább mindig van társaságod...
Én egyedül vagyok egész nap, elég rossz...

üdv, Aliz
 


Sziasztok!
Itt Kalocsán is van Uh magánrendelőben.Dr Borsos Ilona csinálja.

Andrisnak kibújt a 9-dik foga.Elkezdtük átszoktatni a másik szobába Noémi mellé.Egyenlőre a nagy ágyon alszanak mind a ketten,de majd ha megszokta kap külön ágyat.Tegnap éjjel is csak egyszer volt fent,majd szopizott és aludt tovább.

ti,hogy bírjátok ezt a meleget?Remélem ma azért jön egy kis eső és felfrissülünk!

Én is egyedül vagyok a két gyerekkel.Apa csak este jön haza.Régen összejártunk több kismamával,de ők már visszamentek dolgozni.:(

További jó hétvégét mindenkinek!

Móni
 
 


sziasztok,

Aliz, tetőtől talpig UH volt (csípő, belső szervek, koponya), a mi dokink 2 hós kora előtt elküldi, maszekon voltunk itt kalocsán a Borsos Ilonánál (4000 Ft), őt nagyon dicsérik. Istvánnal is nála voltunk, de vele a vákuu, miatt havonta mentünk 3 hónapos koráig, utána fél évesen és 1 évesen is. Csengével minden rendben így nem kell többet mennünk hál' Istennek!

Megyek mert István szomszédol, addig tudok dolgozgatni :)

Üdv
Kati
 


szörnyű ez a meleg! egyszerűen babám nem alszik egész nap! borzasztó!
 


Sziasztok!

Mi se aludtunk túl sokat.Végre egy kicsit lehűlt.Andris olyan jót aludt az éjjel.

Jó hétvégét nektek!

Móni
 
 


Sziasztok
Látom,jól összeszokott csapat vagytok :D Azért lehet még csatlakozni?

Szia Karola :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Szia Eszti!

Itt mindenkit örömmel fogadunk. :D
Gyere nyugodtan és oszd meg véleményed, tapasztalatod!

Lindi
 
 


Sziasztok!

Gratulálunk az új babákhoz! Tomikáról szeretnénk képet látni, ha lesz időd Kriszti, tegyél fel!

sotske, Üdv közöttünk. Valahonnan ismerős a neved, nem tudom melyik topikból. Merre laksz? Ikrek, ha jól látom. Ez a két gyerkőc van? Írj magadról!

Mi jól vagyunk. Minim imád strandolni, pacsálni. Most végre ójra van kiskutyánk is, úgyhogy reggel első út az udvarra vezet.

Szép napot mindenkinek!
Kép
Meszesen

vhencsi
Kép
 
 


sziasztok,

Sotske, Üdv közöttünk!!! Mindenkit szívesen fogadunk :-)

Holnap megyünk Miskolcra, onnan szombaton Tisza tó mellé nyaralni egy hét, aztán megint Miskolc 1 v. 2 hét, remélem szép időnk lesz végig! Szóval nem fogunk unatkozni mostanában, már nagyon várom!

Zorin tündér ezen a képen, na meg egyébként is! Látom a jégkrém nála is csúszik :-) István is imádja!

Megyek pakolok, mert Istvánt elvitte a papa hogy tudja csomagolni a gyerkőcöknek, azt nem tudom beférünk e majd a kocsiba....

Puszi

Kép 2009.07.23. Csenge két hónapos, a kép magáért beszél!
 


sziasztok!

mindenkit örömmel fogadunk persze! úgyhogy lehet tapasztalatokat cserélni!
Tényleg aranyos a kisfiúról a kép, nagyon szuper lehetett a strandolás! a jégkrém pedig felüdülés ebben a hőségben.
Kati: nagyon jó nyaralást kívánok Nektek, legalább tudsz egy kicsit pihenni. Kicsit írígy is vagyok! Nagyon aranyosak vagytok a képen, valóban önmagáért beszél!
Mi jól vagyunk, némely napunk kellemes, de van olyan is hogy nem tud elaludni, csak sírdogál egész nap! Sajnos kimenni nem tudunk ebben a melegben csak estefelé.
Hétvégén voltunk a nagymamáéknál, egyedül töltöttük a hétvégét (apuka nélkül). Az autózást jól bírta, úgyhogy máskor is elmerek vele indulni egyedül.
Üdv, Aliz[/img]
 


Sziasztok!

Július 17-én megszületett Danikánk 3520grammal és 54cm-rel. Szerda óta itthon vagyunk, de még nemigen volt időm a gép közelébe kerülni. :D

Kép

Kép

 
 


Gratulálok Bertinának, minden jót, sok tejcsit és kitartást a kezdetekhez!
 


Sziasztok!


Gratulálok minden anyukának és kisbabának! Lassan már követni sem tudom, mindenki megszül :)

De azért jönnek az új kismamák is. Körülöttem most mindenki hirtelen terhes lett :)

További szép nyarat mindenkinek!

Lindi
 
 


Mi is gartulálunk az új kisbabákhoz!

Kati,
hogy tündér az túlzás. Inkább kisördög. :) Mindenre felmászik, átmászik a kerítésen. Állandóan rohan és persze megállni nem mindig sikerül. Ha valaki ránéz, látja. Mindig van valahol seb vagy horzsolás.

vhencsi
Kép
 
 


Sziasztok!

Gratulálok a mamiknak az édes kicsi babókhoz! :D
Egészséget és sok sok tejcsit kívánunk nekik! :D

Üdv Eszti!Köztünk! :D

Kellemes nyarat kívánok mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Bertina:Gratulálok Danihoz.Jó egészséget és sok tejcsit nektek!

Kati:Jó nyaralást kívánok!Tündériek a gyerkőcök!

Heni:Látom Zorinnak meggyógyult már a szeme felett.Azóta gondolom már szerzett újakat.:)

Aliz:Beni,hogy bírja ezt a meleget?Azért éjjel alszik?
Mi jól vagyunk.Most éppen alszanak,de megy nekik a ventilátor.
Noémiről kiderült,hogy poratka allergiás."Kismértékben"a kutya,macskaszőrre,tojásfehérjére,disznóhúsra.Úgyhogy most minden háziállatunkat elkell ajándékozni.
Holnap megyünk a Fokhagymafesztiválra,mert beneveztem a sütiversenyre.Ha valakinek van kedve jöjjön nyugodtan.Bátyán lesz a focipályán,lesz pónilovaglás,ugrálóvár,zene.

további jó hétvégét mindenkinek!
Móni
Kép
Kép
 
 


sziasztok!

az éjszakai alvással már 4 napja nincs probléma, ha este 9-kor elalszik, 3-kor ébred újra, kicsi szopi, majd 6:30-ig újra alvás. A mai napon nem nagyon aludt napközben, de azért elmegy.
Most az a legújabb, hogy ha már fáradt,nem akar szopizni, de az üvegből meg aztán jöhet minden mennyiségben.
Félek, nehogy így maradjon. Tud valaki tippet adni, hogy vegyem rá a szopira?
Már nem méricsgélem, ő tudja mennyi neki az elég!
Van mikor - főleg délutánonként - óránként eszünk egy keveset.

jöhet már a hűvesebb...
jó szórakozást, mit sütsz? Én is szeretek sütni, bár mostanság nem sok időm van rá.

üdv,Aliz
 


sziasztok,

üdv Abádszalókról, a Tisza-tó mellől, ahol az ijesztgetések ellnére nincs szúnyog! :-) ezen a héten itt nyralunk anyósékkal és a gyerkőcökkel.

Miskolcra érkezésünk óta Csenge is alszik rendsen, ami azt jelenti, hogy este 8 körül elalszik és reggel fél 5-ig, 5-ig alszik, utána szopi és fél 9-ig tovább... úgy látszik jót tett a levegőváltozás, remélem így is marad! Napközben most a melegben mi eszünk, vagy inkább iszunk 2 óránként, kivéve délután amikor egy nagyobat alszik bent a hűvösben.

Délután megpróbálkozunk a stranddal is mert én már nagyon vágyom egy kis pancsolásra úszásra ebben a negy melegben.

Majd Miskolcról írok újra,

puszi

Kati
 


a lényeg lemradt,

Bertina szívből gratulálunk Danihoz, jó egészséget és sok boldogságot Nektek!
 


Sziasztok, egy két kép Tomikárol Kép Kép


Sziasztok!

Kriszta:aranyos a kisfiad. hogy vagytok?
velünk minden rendben, kezdek alakulni a dolgok... Kép Boldogságom
 


Sziasztok!

Kriszta:Tündéri a kisfiad.Mennyit változott!:)
Alíz:Nagyon aranyosak vagytok így együtt! :D Milyen nagy szemei vannak Beninek!Kiskópék,úgy tudják,hogy őket fotózza az ember.Hasfájás elmúlt már?

Mi jól vagyunk.Andris mint a villám úgy közlekedik.Egy perc nyugta nincs.Noémi szintúgy egy örökmozgó.Igaz ő már tudja mi a veszély.
Végre nincs olyan nagy meleg.Ma nem unatkozom itt vannak a kőművesek csinálják a kéményt,jövőhéten jön a fűtésszerelő központifűtést csinálni.

Többiekkel mi újság?Mindneki nyaral még?
További jó hetet nektek!

Móni
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm


sziasztok!

úgy tűnik mindenki még kihasználja az utolsó heteket, nyaral és pihen. Mindjárt kezdődik az ovi, suli!
Hogy vagytok? Mi jól vagyunk, csütörtökön megyünk szurikra, kissé tartok tőle!Főleg hogy Beni majd belázasodik. Esetleg van valakinek megelőzésre praktikája?
Kati: hogy telt a nyaralás? Majd megadnád az ultrahangos doktornő telefonszámát? Valamint Ti Istvánnal jártatok babaúszásra? Szerinted jó minőségű az a víz, milyen volt?
Majd írj egy pár szót róla, mert engem is érdekelne!

üdv, Aliz
 


Sziasztok!


Van egy eladó Faktum "Viktor" pelenkázó szekrényünk és egy heverőnek átalakítható gyerekágyunk eladó, ha valakit tudtok rá szóljatok. Majdnem újszerű állapotban van. Heverőnek átalakítva nem is használtuk.

Lindi

Kép

Kép
 
 


sziasztok,

Aliz, az úszás jó volt, nekünk István füle nem bírta annyira a vizet így nem mertem kockáztatni, na meg korán is volt (szombat reggel 8) és késő ősszel, így hideg is volt. De ha jól tudom akkor már később kezdődik, a vizet előtte kicsit jobban felfűtik, és azért van reggel hogy előtte ne menjen bele senki így tudja az uszoda garantálni hogy tiszta a víz. Ami nekem problémás hogy itt klórral fertőtlenítenek nem úgy mint jobb helyeken ahol ha jól tudom valamilyen oxigénes eljárás van erre. De összességében jók a tapasztalataim és ha összejön akkor Csengével is meg fogom próbálni mert legalább nem fog félni a víztől, és mivel ő nyugisabb baba, talán könnyebben boldogulok majd vele a vízben. István már elég nagy volt, amikor kezdtük, így a piciknél idősebb volt de a nagyobb csoporthoz még kicsi volt... szóval most talán jobb lesz, de a vizet azóta is imádja, bár inkább a Duna vagy tópart a kedvence.
De részleteket meg tudsz kérdezni Karolától aki tartja, a száma még megvan majd kikeresem.

Az UH-os dokinő:

Dr. Borsós Ilona Hétfő-Csütörtök 15.30-18-ig
30/315-00-85


A nyaralás szuper volt, István a debreceni aqatiqumban bekapott egy vírust, pedig alig volt vízben, de szerencsére pár nap alatt átvészelte, 20-án megvolt Csenge keresztelője. Szóval mozgalmas heteken vagyunk túl.

És két kép ami magáért beszél....
Kép
Kép

Üdv
Kati
 


hello mindenki!

örülök Kati, hogy írtál! Azért vannak fenntartásaim az uszival kapcsolatban, jó hogy megosztottad a tapasztalataidat. Mégis csak jobb, ha van valami infó róla. Szeretném kipróbálni, mert úgy tűnik Benike bírja a vizet, és kíváncsi vagyok mit szólna egy nagyobb vízhez. Karola nem jelentkezett itt azóta, szóval nem tudom hogy lesz - e úszás, de ha hallok valamit majd szólok!
Gondolom nagyon jól telt a nyaralásotok, Csenge igen szépen fejlődik! Kisfiad is nagyon aranyoska. Hogy viselik egymást a testvérek?
Mi tegnap megkaptuk a szurikat, volt láz estére, de orvosoltuk a problémát.
Nálunk októberben lesz majd keresztelő, el kéne már kezdeni szervezni.
Alig várom már a lehűlést, nem bírom ezt a meleget.

Köszi a telszámot!

üdv, Aliz
 


Sziasztok!
Nagyon kihalt mostanság ez a topic.
Mi van veletek?Ki,hogy van?Gyerkőcök?
Mindenki dolgozik talán?
Mi jól vagyunk.Noémi megkezdte az ovit.Újra szokunk.Tegnap volt az első alkalom,hogy nem sírva mentünk és Ő akart menni.Most még ebéd után elhozom,de októbertől már ott alszik.
Andris egyre többet"beszél".Mindenhol ott van ahol nem kellene. :lol: Egésznap mozgásban van.2 hete úgy elesett,hogy másnap nem állt a lábára.Azt hittem,hogy eltört a lába.Szerencsére csak meghúzódott-zúzodott.Kentük,borogattuk és 1 hét alatt rendbe jött.Igaz kímélni nem kímélte. :roll:
Készülünk Öcsém lagzijára ami 2 hét múlva lesz.Noémi koszorús lány lesz.
Majd rakok fel képeket.
Jó hétvégét nektek!
Móni
 
 


Hello csajok és babók!

Örülök,hogy mindenki jól
van! :D Csak olvasgatni értem rá!Beni nagyon leköt! :P Megkezdtük a bölcsit,most vagyunk a második hetes beszoktatáson,eddig egész jól viseli,már kezdek eltünögetni!
Nagyon szépek a babák és tesók a képeken! :D
Beuka!?Mizú?Jólvagytok?Te vagy következő baba váró,nemde?
Mi rentgeteget kirándulunk és sokat játszunk,tudom ti is,kihasználjuk az utsó jóídőket! :(
Még mindig cicizünk,de remélem majd most a dadusok segítségével ez elmarad! :roll: Bili nem megy,wc sem kell,nemakarja!De azt mondják nem késő még! :oops:
Móni!Kívánok nektek kellemes készülődést,és egy nagy nagy mulatozást!Gondolom Noémi nagyon várja! :D
Üdv mindenkinek!

Kép
Kép
 


sziasztok!

hogy van mindenki?
mi jól meg vagyunk, kisfiam szépen kerekedik, már több mint 6 kg. Voltunk újabb vérvételen, valamely értéke magas, így még továbbra is kell majd mennünk. A koponya-csípő uh-n rendben volt minden.
Vasárnap volt három hónapos az srác, hihetetlen repül az idő! Már olvasgatom a neten, a gyümölcs- és zöldség pépek készítését, rászoktatást stb. Még azért várunk, mert csak tejcsin él, semmi egyebet nem akar elfogadni! Ebből gondolom, hogy nem lesz olyan egyszerű ez a meccs, hogy mást is kapjon idővel.
A többiek elég ritkán jelentkeznek, nem tudjuk mi van velük! Biztos mindenki elfoglalt. Nekem is mindig adódik valami dolgom.

üdv, Aliz
 


Sziasztok!

Mi ez a kihalt fórum? Kismamák és anyukák tessék írni!

Mi jól vagyunk. Keményen tanul Dani bicajozni:

Kép

Már csak az indulással van gond, meg kicsit bizonytalan ha keskenyebb az út. Addig míg nem megy tökéletesen addig szaladok mellette :P Nem mondom, hogy nem fárasztó :lol:
 
 


végre hogy írt valaki! én mindennap megnézem mi újság itt, de néhány napja már feladtam a reményt!
Nem értem hová tűntek az anyukák és kismamák.
Mi is jól vagyunk, Beni 4 hónapos, hétvégén lesz a keresztelője.
Dani nagyon ügyes, gondolom nagyon élvezi.
Szuperül néz ki a bringa!
neked is így meg van a napi testmozgás legalább :-)
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron