Új privát üzeneted érkezett!

Ja és Boldog szülinapot a nagyobbacskának!

Kép
Kép
Kép
 
 


Köszönjük a dupla gratulációt! Addig is itt van a babablog címe, ha gondolod, olvass bele, igyekszem majd ide is írni (a blogot egyelőre a férjem csinálja)! http://kira-baba.blogspot.com

 
 


Beleolvastam, nagyon jó a blog! :) És még1szer gratula a második picurhoz!

Ő meg az én kis büszkeségem :):

Kép

Kép
Kép
Kép
 
 

 
 

1 hónaposak vagyunk!

Kép [/img]

 
 


Szia Aida! Hazajöttél Orosházára?? Régen nem írtál már... :(

 
 


Szia Nuszi!

Bocsánat, valóban nem írtam. :(

Tehát az a helyzet, hogy szétmentünk a gyerekem apujával, így most Orosházán lakom szüleimnél a babával. Egyelőre. Aztán meglátjuk mi lesz.

Egyébként jól vagyunk, megvagyunk, Noli baba egy angyal! :D

Veletek mizu? Fotókat raksz ide?

Kép
Kép
Kép
 
 


Szaisztok!

Csatlakoznék hozzátok.Én Orosházi vagyok 14 hetes kismama.Első babánkat várjuk a férjemmel.


Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Mariann, üdv itt! Végre egy orosházi kismama. Remélem benézel még ide! Orosházán kinél szülsz? Kisfiú vagy kislány?

Gratulálok a kismanóhoz!

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Csak gondoltam beszólok ide is, hogy Tótkomlóson van egy eladó házunk, ha valakit érdekel...
A Hunyadi Mátyás utcában 132 nm-es a ház, alápincézett, tetőtér beépíthetőségi lehetőség, fent + 2 szoba alakítható ki. Lent az alsó szinten, 3 szoba, konyha+étkező+kamra, fürdő..stb van.
Az udvar 1051nm-es, hatalmas kapubejáróval, akár egy kamion is be tud állni. A gazdasági épületek, garázs még 180 nm-ert tesznek ki. Akár 2 generáció együtt élésére is kiválóan alkalmas. Óvoda 600 méterre iskola 500 méterre a háztól.
Olyan hosszú (46m), hogy nem fért rá egy képre :) A párom retusálta össze a 2 fotót, bocsika :D
Kép

8 millió forint.
Érdeklődni nálam priviben
Köszi
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Halló, van itt valaki?

Én is Orosházi anyuka vagyok. A fiam 11 éves, a lányom 9 és fél hónapos.Úgy látom mostanában nem írt senki, azért szerencsét próbálok.

Györgyi
 
 


Szia Györgyi! Én még néha benézek. Habár pesti vagyok már, de Orosházán laktam nyáron 5 hónapot, szüleim ott élnek és én ott nőttem fel. Merre fele laktok?

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Aida!
A Liget utcán lakunk, de az Oláh István utcába költözünk át remélhetőleg hamarosan. Szeretek itt élni, nyugis város. Jobb Pesten lakni? Szép a Kisfiad, van testvére? Nekem két gyermekem van: Kingám 10 hónapos, Márkóm 11 éves. De még szeretnénk egy harmadikat is, ha Isten is úgy akarja. Na még a pénztárcánk.
 
 


Ismerem az Oláh István utcát. :D Mi (vagyis szüleim) az Aradi utcán laknak, gyerekkoromat a Bercsényi utcán töltöttem, ott laktunk 20 évet.

Pesten csak olyan szempontból jobb, hogy sokkal több a lehetőség, én informatikus vagyok és ott járok egyetemre, meg ott is dolgoztam egy állami cégnél. Most GYES-en vagyok a kisfiammal meg közben még egyetemezek.

Raksz képet a gyerkőcökről? Mesélsz picit! Hány éves vagy? Mivel foglalkozol és gyerekkorod óta itt élsz-e? Mindenféle érdekel.

Amúgy most hétvégén pont itthon vagyunk szüleimnél, olyan 4-5 hetente lejárunk. :)

Kép
Kép
Kép
 
 


nuszika, Te vagy még erre? Te picurid is már 1 éves. :D Írj, mi újság!

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Aida! Régen jártam már itt. Örülök, hogy benéztél a blogra, manapság főleg azzal próbálok naprakész lenni. Ígérem, a jövőben többet kukkantok errefelé...
Szóval, a blogon biztosan láttad, hogy szépen fejlődik Kirusom, már igazi kishölgy. Mostanában nagyon szenvedünk a fogacskákkal.
Te most Pesten vagy?

 
 


Szia Nuszi!

Örülök, hogy írtál! Igen, Pesten lakom Noli apukájával a XIII. kerületben. Szeptember óta járok megint egyetemre.
Láttam a blogon, hogy nagylányod van már! Ide is raksz esetleg 1-2 képet? Én is hozok majd friss Nolka fotókat. Noel is már 13 hónapos, szaladgál, beszél egész nap (a maga nyelvén :lol: ) édes kis gyerkőc, imádom!

Kép
Kép
Kép
 
 


Hoztam két fotót a fiamról. Ezek múlt hétvégén készültek, tehát frissek.

Kép Jól lecsavarom a maci orrát

Kép Jó dolog a pancsi

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia! Örömmel olvasom, hogy helyrerázódtatok az Apuval. :D

Szóval, Pumpedlikénk, aki 13 hónapos volt 12-én, és most egyszerre bújik 4 fogunk:

Kép

Szörnyen rámolós csajszi, már 3 hónapja önállóan jár:
Kép

 
 


Ja, és eszméletlen a frizurátok! Nagyon helyes kis fickó! :lol:

 
 


Nagyon szép a lányod! És milyen ügyes, ha ilyen hamar kezdett el járni!

Iwiw-en visszajelöltelek.

Hogy telnek a napjaitok?

Kép
Kép
Kép
 
 


Köszönöm a visszajelölést!

Hát igen, mindent hamarabb kezdett el csinálni, mint anno a nővére, amiatt is lehet, hogy szerintem látta a nagyobbat és küzdött, hogy neki is sikerüljenek a dolgok minél hamarabb... már alig várom, hogy ketten kórusban mondják a magukét :D bár most is megy a duma, babanyelven, és énekelni és táncolni is nagyon szeret, igazi kiscsajszi.

Ugyanakkor nagyon határozott, és kissé akaratos is lenne, ha nem tartanám kellően kordában és nem törném le a kis szarvacskákat :)

Egész más a második gyerekkel, bár ő maga is más jellem... jobban anyás pl., mindenhová jönni akar velem a lakásban, ahogy teszek-veszek vagy takarítok vagy a mosógépet indítom stb., neki ott kell lennie mindenhol. Mucu nem volt ilyen, ő elvolt egy x helyen, ha én y-ban tevékenykedtem. Szóval nagyon élvezzük az együttlétet, sokat mászkálunk azért, főleg Orosházára a Mamákhoz meg Csabára a rokonokhoz.

 
 


Nuszi, dejó, hogy ennyit írtál! Örülök, hogy jól vagytok, tündéri kislányod van. Noel is ilyen, amit leírtál, mindig ott van ahol én. Ha főzök, ott sertepertál, ha mosok épp ott van.. :D Akarat is van benne bőven, de én nem vagyok még elég tapasztalt, sokszor nem tudom lekezelni, de nagyon igyekszem.

Mindkét nagyszülő Orosházán él? Jóban vagytok mindenkivel? Az olyan jó, irigy vagyok! :oops:

Kép
Kép
Kép
 
 


Igen, az Anyukám és Apukám is, és Anyósom szintén (aki özvegy) Orosházán laknak. Bármelyikük szívesen unokázik. Mivel minden odaköt bennünket, sokat járunk be - már csak azért is, mert Apa (is) ott dolgozik, Nagymucu ott jár oviba - és Kirikém is ott fog bölcsibe menni szeptembertől. Így egyszerűbb, hogy együtt megyünk, együtt jövünk egy autóval.

Hetente minimum egyszer Csabára is megyünk, ott vannak rokonok, barátok.

Azért igyekszem a blogot is hetente egyszer-kétszer frissíteni, és szkreppelni is a rengeteg fotót, amit a csajszik ihletnek-inspirálnak.

Most sajna mindkét csajszi kissé náthás; Kirikém elég rosszul viseli. Ti megúsztátok ezt a vírusokkal teletűzdelt telet?

 
 


Irigyellek, hogy mindkét nagyszülő szívesen unokázik. Nálunk szüleim imádják Noelt, de sajnos 180 km-re laknak ugye innen (Orosházán), anyósom pedig hiába van közelebb, olyan 50 km-re, olyan rosszban vagyunk vele, hogy nem kíváncsi Noelre, se ránk. Ősszel párszor hívta hozzánk párom, hogy látogassa meg az unokát, de végül mindig lemondta, így már nem erőltetjük. A helyzet viszont így elég rossz, nem szép dolog, én nem tudnám ezt megcsinálni még akkor sem, ha mérges lennék valakire. Sajnos nem csak rólam mondott anno csúnyákat, Noelt senkiházinak nevezte, aki csak azért született meg, hogy szétrobbantsa az ő családját. Micsoda jó felfogás, nem? :cry:

Jobbulást a lányoknak! Sajnálom. Ti nem esetetek bele? Noel eddig még csak egyszer volt beteg és az sem most volt, már majd fél éve, de akkor az egész család kidőlt. Most szerencsére senki nem beteg, remélem megússzuk.

Miért megy a kicsi bölcsibe? Visszamész dolgozni? Én majd jövő szeptembertől szeretném bölcsiztetni, akkor lesz kötelező szakmai gyakorlatom az egyetemen.

Blogba igyekszem néha bekukk, de sokszor nincs időm már ilyesmire, örülök, ha tudod írni ide. :) Ilyen ez egy örökmozgó 1 éves fiúcska mellett. :lol:

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Él még a topik vajon? :) Én most 7 hetes várandós vagyok és nagyon boldog,szerencsés, mert tervezett babaként 2 hónap elteltével meg is fogant! :D

Orosházán szeretnék szülni, mivel származásilag nagyszénási vagyok, de most Battonyán lakom.

Márc.14-én megyek először Felek Csanádhoz és érdeklődnék, van e valaki aki ismeri személyesen, mesélne róla!?
momo847
Battonya
 
 


<A><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-4-38-2011_10_30-.jpg"></A>[/url]
momo847
Battonya
 
 


Egyenlőre magamat boldogítom, de már van terhes vonalzóm! :lol:

momo847
Battonya
 
 


Sajnos már csak én maradtam itt. :-(
Nagy Gratula a Picihez! Orosházi vagy? Orosházán fogsz szülni?

Kép
Kép
Kép
 
 


Na jó vagyok, most látom, hogy ott a válasz előtte... Orosházi kórházról semmilyen tapasztalatom sincs, egyik barátnőm szült ott, de ő nem sok jót mondott.

Kép
Kép
Kép
 
 


Visszatértem Aida!
Remélem még itt vagy!Eddig dolgoztam, most már ráérek minden másra, a boldog babavárásra! :)
Már tudjuk, hogy egészséges kisfiúnk lesz, addig is szépen növögetünk!!!
Nálatok mi újság, ti már igen nagyok vagytok! :)

momo847
Battonya
 
 


Szia!
Akkor most már pihenés van a baba érkezéséig? Pihenj sokat, utána nem lesz rá időd! :-)
Gratulálok a kis kukishoz! Neve van már?
Jól vagyunk, igen nekem már egész nagy fiam van, decemberben már 3 éves lesz. 1 hete lett szobatiszta és épp ma állítottuk össze az új birodalmát! Lecseréltük a kiságyat (le volt véve az oldalrács egy ideje) egy nagy gyerekágyra, kapott mellé falilámpát meg minden. Mutatok egy képet:

Kép Noel birodalom

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok orosházán szeretnék szülni Dr.Huhn Lajosnál az lenne a kérdésem hogy mennyibe kerül nálla egy fogadott szülés? Biztos vagyok benne hogy semmi sincs ingyen csak jó lenne ha valamennyire tisztába lennék az anyagi oldalával :) a terhesség elején vagyok még,orvoshoz később megyek
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: