Új privát üzeneted érkezett!

Hello! Érdeklődnék szült e már nála valaki? Van e valami vélemény? Vagy esetleg az Uzsoki nővéreiről? Jók, odafigyelnek rád? Köszi a válaszokat Viki
 
 


Csapó irtó profi, higgadt, remek szakember! És az Uzsoki szülészetéről is csak jókat tudok elmondani. Priviben szívesen válaszolok, ha részletesen érdekel.
 
 


Köszi a választ!!!
Igen nagyon érdekelne, asszem meg is kapom a privit... remélem :D Mindent mesélj el amit csak tudsz...

Kép
 
 

 
 

Szia,
én mindkét fiam nála szültem, kizárólag pozitív a véleményem
minden tekintetben. Nem a léleksimogatás az erőssége,
ha ilyen orvosra vágysz, akkor válassz mást.
Viszont minden helyzetben gyorsan hoz döntést, hiteles orvos, kitűnő szakember, higgadt a terhesgondozás során, a szülésnél viszont roppant kedves és empatikus.
Uzsoki egész személyzete kedves, csecsemős nővérek olykor iszonyú túlterheltek, de segítőkészek. Van fizetős szoba is, ami nagyon kellemes. Szép szülést neked!
 
 


nagyon szépen köszönöm a választ Tigris!!!!! :D :D asszem megnyugodtam!!! Viki
köszönöm neked is Szilvi. küldtem még privit, ha nem baj

Kép
 
 


Szia!
2005 novemberben Vele szültem a lányomat, és most október végén is Vele fogom szülni a lányomat. Maximálisan megbízom Benne, csak jót tudok mondani a szülésznőkről, és a csecsemősökről is. Ha konkrét kérdésed van szívesen válaszolok.
Bogi
 
 


A legjobb orvos, akivel valaha találkoztam. Egyből kézbe vette a dolgokat, határozottan megmondja, mikor mi kell, ugyanakkor partnerként kezel, fontosnak tartja, hogy amiben neked kell dönteni, abban te dönts. Mindig számíthatsz rá. Nagyon normális. Szerintem nem igaz, amit előttem írtak, hogy "nem léleksímogató". Pont annyira az, amennyire kell - ennél több már bizalmaskodás lenne. Minden nap benézett a szobámba. Én nagyon szerettem. :)

A nővérek közül a csecsemősnővéreket emelném ki, nagyon rendesek. Bármikor bármi problémával hozzájuk fordulhatsz. A nővérek is rendik, egy talán kicsit felületesek, folyton rohannak. Ha érdekel, az ebédhordók és a takarítónők kriminálisak, csapkodják az ajtókat és a felmosót rittig az ágyadnak verik. :roll:

KépKép


Sajnos nekem azt mondta 13 hét terhesgondozás után, hogy nem vállalja tovább a terhesgondozásomat. Indokot nem kaptam, hogy miért, az asszisztensnőjével közöltette, rá két napra, hogy látott, tehát mondhatta volna a szemembe is és még másik doki számát sem kaptam tőle. Ez van

Kép
 
 


nyafi,
ne vedd magadra. Azt hallottam, h rengetegen vannak már nála, csak azért nem tud többet már vállalni. Remélem, találsz másik jó dokit.

KépKép


sziasztok,

jaj ,de jó, hogy vagytok ! :) én majd most fogok...hát a most az túlzás, de aug. végén nála szülni és bizony sok a kérdés bennem.
Nagyon szivesen venném,ha velem is megosztanátok a tapasztalataitokat, főleg, hogy hogyan működik egy szülés úgy amblock az Uzsokiban illetve a Csapónál.... előre is köszi :D
én egyébként hihetetlenül megbizom benne, valószinű ezért is választottam, nekem tetszik hogy nem paráztat feleslegesen, nem az a jaj mi lesz most tipusú :)
....az is érdekelne, hogy mit adnak a kórházban mit kell vinni, és hm...mennyit illik adni vagy kell adni...mert idáig nem sok infom van ezekről a dolgokról. Bocs, hogy igy letámadtalak titeket, de már zizgek és rajtam van a fészekrakási láz :)))

köszi mégegyszer !

Bogár
Kép
 


Szia Bogár!

Én is nála szültem, frissek az élmények, csüt-ön volt 2 hete. Csak jót tudok mondani, nézz át az Uzsoki szülészet 2007-be ott elég sok mindent leírtam, de ha érdekel még valami, csak kérdezz nyugodtan.
Üdv Orsi
 
 


Szia Orsi,

nahát ! gratulálok :)))) ....és irigyellek ,hogy már túl vagy rajta :), na nem azért mert olyan rossz igy, csak már várom.... :))
És jól vagytok egyébként ? te is meg a baba is ? kisfiú - kislány ?
Aranyos vagy köszönöm, megnézem és ha van kérdés akkor majd zargatlak, ha tényleg van időd most ilyenekkel foglalkozni :)

Üdv
Bogár

Bogár
Kép
 


Szia!
Annyira álom baba, hogy még erre is van időm , egyenlőre. :lol:
Nagyon jól vagyunk köszönöm szépen, kicsit szokni kell még egymást, de már alakul. Ma először a saját ágyában aludt, annyira jó volt, és én is tudtam aludni, nem utolsó szempont :D
Kislány, Kitti, és azt is zserettem volna, úgyhogy teljes a boldogság.
Aug. végére vagy kiírva? Hát most nem irigyellek, végig nagy hassal a 40 fokban! Nekem csak 2 hetem volt ilyen meleg, de nagyon nem szerettem. Pedig egy álom terhességem volt, semmi jel, rosszullét és egyebek. Remélem bírod majd, és nem lesz akkor 40 fok.
Írjál nyugodtan, addig is üdv Orsi
 
 


Hello, hello :)

még élek , és visszatértem csak még gyorsan egy kis Balatont beiktattunk :) ..ennyi volt idén a nyaralás. Majd jövőre irány az Adria, addigra már nagyfiú lesz :))))
Vettünk egy jó olcsó mobilklimát igy túléltem :) de anélkül már lehet leástam volna a kertbe egy kis hüvösért :)
Ma volt nálunk a védőnő...azt mondta majd még találkozunk aug-ban, mondtam hogy igyekezzen :) és 16-án jön újra, addigra irat valami popsikenőcs receptet meg ilyeneket--- na ezeket még szoknom kell, kezdek szembesülni a bürokráciával... :lol: Tiszta káosz ez az egész papirosdi,... nincs valami jó ötleted, hol lehet ezeket megtalálni nagyjából egy helyen a neten....pl hogy és hol kell tb , lakcim...blabla papirokat elintézni a kicsinek ?
Ja, Orsi, nem találtam meg az irásod, meg az Uzsoki szülészet 2007-et, de kezdő lévén lehet, nem is jó helyen kerestem... :roll: ha lesz időd akkor megirod pontosan hogy jutok el a te irásodhoz.... tudom, ez most kb olyan mintha egy regény irására kérnélek, de ha tudod akkor légyszi ird meg.
Addig is vigyázzatok magatokra ! Jó egészséget !
üdv
Bogár

Bogár
Kép
 


en is a Csaponal szultem mindket lanyom es csak ajanlani tudom (es ajanlom is!) mindenkinek aki szulni keszul.en meg nem talakoztam ennyire profi,higgadt,szakmailag a toppon levo dokival.es nekem az kulonosen jo volt hogy meg volt kozottunk a 3 lepes tavolsag.nekem erre szuksegem van.azert megiscsak nogyogyasz,kepes lennek felreeteni ha szemelyeskedne vagy nem lenne ennyire "hideg".szulesnel meg elturte a hisztimet,nem szolt ram, siman vette az akadalyokat.tok biztonsagban ereztem magam.

mas: csajok a maganjaba nem ereztetek ugy hogy egyszer hanyadt esik? :D de most komolyan,olyan nagyon hintazott a szeken, sokszor nem is tudtam arra koncentralni amit mondott mert annyira az jart az eszembe hogy na most!!! most fog elesni es akkor mit csinalok?tuti vonyitok a rohogestol es az milyen ego mar? :D

Biztosra veszem hogy olvassa a forumot, ha nem is o akkor a Vera.KOSZONOM!!

apropo Vera: ugye terhes mar? ugy drukkoltam neki hogy osszejojjon.
 
 


Szia Bogár!
Kaptunk egy fénymásolt papírt a kórházban, hogy hogy kell elindulni papírügyileg, mihez mi kell, stb. Az anyakönyvét a szül.hely. szerinti önkormányzatnél állítják ki, a lakcímkártyát a lakóhely szerinti okmányirodánál. Ha meg van az anyakönyv akkor lehet menni a taj kártyát intézni, azt sajnos az OEP-be a Teve u.-ba. Nálunk apuci elintézett 1 hét alatt mindent.
És utána a családi pótlék, ill. az anyasági segély kérelemhez ne álljatok sorba, mert levélben el lehet indítani, a nyomtatványok letölthetők, megtaláljátok a Magyar Államkincstár oldalán. Ha nem megy segítek!

Amiket írtam az meg az Uzsoki szülészet 2007 c. topicban van. Most ott nagy a forgalom, már előrébb kell keresned a hozzászólók között.

Space: én még nem tudok róla, hogy terhes lenne, most akar fogyni állítólag, de amilyen egészségtelenül eszik, így nem fog menni neki, ezt ő mesélte, nem én találtam ki.
 
 


Szia Orsi,

ismét köszönöm a felvilágositást ! sokat segitesz nekem :)) meg biztos azoknak is akik csak betévednek és olvasgatják az irásokat. A szülészetest megtaláltam , köszönöm :)

Space,
az asszisztens Veráról beszélsz aki a Csapó mellett van ? sajnos szerintem még nem az, de nagyon aranyos, jó lenne ha mennem kell ő lenne a szülésznőm :) bár úgy tudom akkor pont a barátnője fog szülni és szabin lesz :(

most szereltem össze a kiságyat meg pakoltam be a kisszekrénybe a babaruhákat, úgyhogy egy kicsit kókadt vagyok, majd holnap is benézek! :) RFemélem, mindenki jól van, nálunk most elég meleg van megint... :( de már mégsem 40 fok :) vigyázzatok magatokra
mindenkinek puszi és jó éjt ! :))

sziasztok

Bogár
Kép
 


Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék tőletek. Keresgettem az interneten, de elsősorban szülésekkel kapcsolatban olvastam Csapó doki nevét. Esetleg van valakinek vele tapasztalata "sima" nőgyógyászként?
 


"a stílus maga az ember"

KépKép


Sziasztok!

Lett egy pozitiv tesztem javascript:emoticon('8)')
Coolés a nőgyógyászom többedszer sem vette fel a telefonját, ezért bejelentkeztem Csapó dokihoz. Jó sok pozitivat olvastam róla a hozzászólásokban, meg az Uzsoki szülészet is szimpatikus.
Viszont nem vagyok XIV. kerületi? Ma hogy működik ez? Attól még lehet ott szülni, ha úgy alakul?javascript:emoticon(':?:')
Question

Köszi a segítséget!!! 8)
 


mokamiki hívd fel a rendelőjében, úgy is az aszisztense veszi fel és ő el tudja neked mondani hogy működik ez a szülés dolog. Viszont azt tudom, hogy ma találkoztam egy kismamával az Uzsoki kórházban, mert ő is Csapó kismamája,ő Vecsésen lakik, áprilisban fog szülni és az Uzsokiban CSapó doktorral.
Szerintem nagyon jó választás CSapó doktor! Isszonyat mennyire jó doki. Teljesen kézbe veszi a dolgokat, neked már csak a vizsgálatokra kell eljárnod.
Sok szerencsét!
 
 


Sziasztok!
Én 2007. március 28-án szültem a kisfiamat Csapó doktornál. Csak jókat tudok mondani róla, pedig én toxémiásként problémás voltam. Végig nagyon odafigyelt a baba és az én egészségemre, kivárt a császárral amíg már nem számított koraszülöttnek a fiam (a 37. hétig kihúztam vérnyomáscsökkentőkkel). Ha Ő nem volt a kórházban (a szülés időpontja előtt 1 hónappal már kórházba kerültem a magas vérnyomásom miatt), akkor is figyeltetett más orvosokkal és szülésznőkkel. Azelőtt is évekig hozzá jártam, most tervezzük a második babát és azt is nála szeretném szülni.
Üdv.: Ági
 


_bogi írta:Szia!
2005 novemberben Vele szültem a lányomat, és most október végén is Vele fogom szülni a lányomat. Maximálisan megbízom Benne, csak jót tudok mondani a szülésznőkről, és a csecsemősökről is. Ha konkrét kérdésed van szívesen válaszolok.
Bogi


Szia!
Én első babámat készülök vele szülni, novemberben, aki fiú lesz:-)
Azt szeretném kérdezni, hogy te mobilt kaptál tőle, mert én nem, és ez nekem furi, mert általában meg szokták adni...
Illetve, hogy nála van fix tarifa, vagy amennyit gondolok annyit adok.
Ja, és hogy hogyan zajlik nála a szülés??? Bent van végig, vagy csak a vége felé jön be???
Kérlek mesélj erről!
És gratula a második lányodhoz is:-)
 
 


mokamiki írta:Sziasztok!

Lett egy pozitiv tesztem javascript:emoticon('8)')
Coolés a nőgyógyászom többedszer sem vette fel a telefonját, ezért bejelentkeztem Csapó dokihoz. Jó sok pozitivat olvastam róla a hozzászólásokban, meg az Uzsoki szülészet is szimpatikus.
Viszont nem vagyok XIV. kerületi? Ma hogy működik ez? Attól még lehet ott szülni, ha úgy alakul?javascript:emoticon(':?:')
Question

Köszi a segítséget!!! 8)


Simán szülhetsz ott. Én sem XIV. keres vagyok, mégis az Uzsokiban szülök.
 
 


grillázs írta:Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék tőletek. Keresgettem az interneten, de elsősorban szülésekkel kapcsolatban olvastam Csapó doki nevét. Esetleg van valakinek vele tapasztalata "sima" nőgyógyászként?


Én akkor kerültem hozzá, már amikor várandós voltam. Nekem pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban, valóban nem személyeskedő, mindent szépen elmond, kérdez stb. És az asszisztense is nagyon ari:-) a Vera.
Szóval nyugodt szívvel ajánlanám
 
 


Szia!

Én is Csapó dokihoz járok, de csak azóta, mióta várandós vagyok.
Én januárra várom a babám.

Én itt, különböző fórumokon olvastam, hogy nincs nála fix tarifa.
Egyébként nekem sem adta meg a mobilját, kaptam egy névjegykártyát, de azon a magánrendelő száma van.

Kép
 
 


jandrea írta:Szia!

Én is Csapó dokihoz járok, de csak azóta, mióta várandós vagyok.
Én januárra várom a babám.

Én itt, különböző fórumokon olvastam, hogy nincs nála fix tarifa.
Egyébként nekem sem adta meg a mobilját, kaptam egy névjegykártyát, de azon a magánrendelő száma van.


Szia,
és meg vagy elégedve Csapóval, mert én eddig csak jókat mondhatok róla. És Vera is nagyon aranyos mindig mikor megyek.
 
 


Sziasztok,

én se kaptam tőle mobilt, de ahogy beértem a kórházba már hívták is a nővérek - jelezték, hogy talán "akció" lesz.

Most júliusban szülök nála ismét és csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem misztifikálja túl a 9 hónapot, érthetően és világosan beszél - soha nem beszél mellé. Még a humora is bejön...

A lányom születésénél végig higgadt volt, - hülyén hangzik - de jól tudtunk együtt "dolgozni".
Amikor a bekötötték az infúziót - szegény szülésznő negyedszerre se találta az eret - lazán felállt és ő csinálta meg. Mindennap bejött és ránk nézett, pont annyira volt közvetlen, amennyire ezt igényeltem.

Szóval csak hajrá, aki nála szül, az biztos jó kezekben van!

bmszsz
 
 


Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyit kell fizetni most a magánrendelésért? Egy barátnőmet is hozzá írányítottam, de nem tudom, most mennyi a tarifa. Köszönöm!
 


Sziasztok!

Én is nála szültem a lányomat tavaly nyáron. Mobilszámot nem ad, én is kérdeztem anno az asszisztensét, hogy akkor hogy lesz, nem kell hívni senkit, irány a kórház, és ott majd ők szólnak neki. Mázlim volt, mert amikor beértünk, pont ügyeletes volt. Folyamatosan jött be hozzám, szülésnél is végig ott volt, szóval rendes volt, és minden rendben ment. Fix tarifája nincs, rákérdeztem, de közölte, hogy beszéljem meg a Verával. Ő pedig azt mondta, hogy nincs fix, de általában a tízszeresét szokták adni a szokásos díjának. ( Most már 10.000.- ) Tavaly még csak 8000.-t fizettem.

Remélem tudtam segíteni, üdv Orsi
 
 


Sziasztok!

Én is nála szültem a lányomat tavaly nyáron. Mobilszámot nem ad, én is kérdeztem anno az asszisztensét, hogy akkor hogy lesz, nem kell hívni senkit, irány a kórház, és ott majd ők szólnak neki. Mázlim volt, mert amikor beértünk, pont ügyeletes volt. Folyamatosan jött be hozzám, szülésnél is végig ott volt, szóval rendes volt, és minden rendben ment. Fix tarifája nincs, rákérdeztem, de közölte, hogy beszéljem meg a Verával. Ő pedig azt mondta, hogy nincs fix, de általában a tízszeresét szokták adni a szokásos díjának. ( Most már 10.000.- ) Tavaly még csak 8000.-t fizettem.

Remélem tudtam segíteni, üdv Orsi
 
 


Sziasztok!

Hát.... nekem mostanában furcsa tapasztalataim vannak.
Szombaton voltam nála terhesgondozáson és egy kicsit úgy éreztem, nem foglalkozik velem.
Két hete voltam az Uzsokiba 12. heti uh-on és 5 perc alatt végzett. Még arra sem volt időm, hogy egy kicsit megkukkoljam a babámat, pedig annyira várom mindig. Csalódtam!
Szombaton pedig mondta, hogy vasat kell szedni. Felsóhajtottam, hogy hűha, akkor még nagyobb lesz a szorulásom (sokat szenvedek ezzel), majd közölte, hogy valahogy oldam meg, természetes úton.
Azt is mondtam neki, hogy sajnos kezd fájni a gerincem (gerincsérvem van, gondoltam mond valamit, hogy esetleg milyen fájdalomcsillapítót szedhetek), erre közölte, hogy menjek el szakrendelésre.
Lehet, hogy csak velem ilyen, nem vagyok neki szimpi!

Kép
 
 


Sziasztok.
Én utoljára sajnos nem voltam elájulva tőle, mivel kb. 2 perc alatt elintézte a vizsgálatot, elkérte a pénzt és annyi, pedig több éve járok/jártam hozzá. Ezenkívül nem egy barátnőm - az is aki odavitt - otthagyta a hozzáállása miatt. :cry: Úgyhogy nekem nincs jó tapasztalatom vele.
 
 


Azóta elmentem egy másik dokihoz és kiderült - mivel az új dokim csinált ultrahangot, míg a Csapó egyszer sem a 7 év alatt-, hogy az egyik petefészkem tele van cisztákkal, ja meg már rég el kellett volna küldenie hormonvizsgálatra, ugyanis eddig azért nem estem teherbe mert vmelyik hormonom alacsony. Majd most nyomozzák, de ezt ő is tudta, de soha nem küldött el vizsgálatra. Szóval csak ennyit róla. Így próbálkozhatunk a babával. :(
 
 


SZiasztok!
Nekem Csapó doktor tíz éve a nőgyógyászom, most szültem nála és csak a legjobbakat mondhatom róla. Ugyan kimért a stílusa (de egyben jó is benne) és lényegretörő (nem szaporítja feleslegesen a szót), de szakmailag elsőrangú. SZigorú, nagyon tudja, hogy mikor mit csinál, és mi a legjobb nekem és a babának. Én az ő odafigyelésének hála összesen 11 kilót híztam a 9 hónap alatt, ezért utolsó pillanatig mozgékony voltam. A kislányunk pedig egészséges, egyszerűen tökéletes gyerek.

Anna

Kép
 
 


Sziasztok!
Nekem 8 éve a Csapó a dokim,igaz én még nem szültem de 2-szer is Ő mentette meg az életem!(8 és 7 hetes méhen kívüli terhességem volt).Így én csak jót mondhatok róla.
 
 


sziasztok,nekem 6 gyerekem van,de sajnos a Csapó dr. urat,csak a szüléseim után ismertem meg,de csak jót mondhatok!!!

 
 


Sziasztok!Én szeptemberre vagyok kiírva de semmit nem tudok,hogy mennyit illik adni a szülésznőnek,ápolóknak...És mennyit kér Csapó doki?Végig bent van szülés alatt?Üdv
 
 


rasi,nem hiszem,hogy van olyan orvos aki végig bent van a szülés alatt,csak az ügyeletes,ha nnál szülsz,mert az bent van,de a fogadott doki általában csak az utolsó 5 percre jön be.

 
 


Mó73,köszi a választ!
Bár én még a szülésen nem vagyok túl,de maximálisan bízom
Csapó doktor szakmai tudásában!Csak ajánlani tudom!
 
 


Csapó dr-t mivel személyesen is ismerjük,nem csak szakmai téren,ezért nyugodtan írhatom,hogy nagyon jó ember,és mint orvos a legjobbak közt van.ez biztos.

 
 


Szerintem a legjobb orvos! Kb 5 éve járok hozzá, sajnos tavaly nem vele szültem, mert elutazott éppen. Ezzel tisztában voltam, mert elmondta már a terhességem elején és felajánlotta, hogy menjek át más orvoshoz, ha gondolom. Nem mentem, végig csináltam vele a terhességem és nagyon örülök neki! Precíz, mindig küldött mindenféle vizsgálatra, soha nem kellett sokat várnom sehol! Mikor bejött dolgozni, megnézte hogy vagyok, megkérdezte milyen volt a szülés! Nagyon rendes! De amiért én mai napig hozzá járok, az a pontossága, precizitása, határozottsága!
Csak ajánlani tudom!

Kép
 
 


SZIASZTOK! DR CSAPÓ CSABA IDEI ÁRAIROL SZERETNÉK,ÉRDEKLÖDNI? HA VALAKI SEGITENE MEG KÖSZÖNÉM.
chriis23
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok,
Kerestem Csapó Csabáról véleményeket de sajnos csak régieket találtam. Jár/járt hozzá valaki mostanába? Érdekelnének tapasztalatok! Köszönöm!
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: