Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
A sógornőmnek szeretnék segíteni, kérem, ha van valakinek hasonló tapasztalata, vagy valami ötlete, írjon!
A sógornőm (aki különben teljesen racionális gondolkodású, kiegyensúlyozott személyiség) februárban szülte meg kislányát. Azóta sokszor előfordul, hogy hajnaltájban felébred (vagy legalábbis félálomszerű állapotba kerül, ezt nem igazán tudja utólag elönteni), és látja, hogy valaki ül az ágyánál, vagy hallja, hogy bejön a szobába, érzi, hogy leül valaki az ágyra. Ez a valaki egy női alak, de nem látta soha teljes egészében, csak a sziluettjét, illetve a kezét. Már átköltözött a másik szobába (eleinte a gyerekszobában aludt, hogy legalább apa aludjon az éjjel), de ez sem segített. Többször előfordult az is, hogy fényes nappal azt hallotta, hogy kopog valaki az ajtón, de nem volt ott senki.
Az öcsém (a férje) persze mindezeket nem látta (mint ahogy én sem), azonban történt egy különös eset a kétéves lányommal. Egyik délelőtt náluk voltunk, mi, felnőttek a konyhában, Réka lányom pedig abban a szobában, ahol ezek a dolgok történtek. Egyszer csak rémülten sírva rohant ki a kicsi. Kérdeztük, mi történt, mire ő: „Megijedtem.” Kérdésünkre, hogy mitől, csak annyit felelt: „Néni!”. Mit mondjak, végigfutott a hátunkon a hideg…
Ezek után döntöttek úgy, hogy utánajárnak a dolognak. Jártak táltosnál, és egy Reikivel foglalkozó nőnél is, akik szerint (egymástól függetlenül ugyanazt mondták) a lakásukban egy „átjáró” található, és több szellem is van náluk, sógornőm pedig azért látja ezeket (pontosabban csak egyiküket) most, mert a szülés után állítólag sokan fogékonnyá válnak az ilyesmire, érzékenyebbek, illetve kimerültebbek.
Hát nem tudom… Sokat beszélgetünk erről azóta, előfordult 2-3 hetes szünet is, amikor eseménytelenek voltak az éjszakák, de a sógornőm még mindig nem tudott megnyugodni teljesen. Szeretne racionális magyarázatot találni, ha van, mert még mindig szkeptikus egy kicsit, de ha mégis léteznek ilyen dolgok, akkor valami megoldást. A táltos és a reikis is megpróbálta „elküldeni” ezeket a szellemeket, de nem sok sikerrel.
Mi a véleményetek?
Tünde

Tünde
 


Nekem a szülésem előtt volt egy olyan élményem,hogy egy sötét alak agyarakkal megállt az ágyam mellett.A szívem kalapált.én nem voltam ébren tudatilag,de a szellemem érezte,látta ezt.A férjem aludt.Tudtam,hogy azért jött,ez az alak,hogy engem bántson,és a babát.Nem tudtam megszólalni,csak magamban gondoltam:Istenem segíts!
A férjem aludt,de láttam,ahogy a szelleme felült az ágyon és azt mondta nagyon határozottan:Na nem!!!
Erre aztán eltűnt ez a lény.Imádkoztam és elaludtam.Mi mindketten hívők vagyunk,imádkozunk,és hasonló helyzetben mindig hatásos az ima.E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok!

Szerencsére nem vagyok érintett, de van itt egy hasonló topik, igaz ez arról, ha a gyerek lát ilyesmit, de hátha van benne valami használható gondolat:
Mit tegyek, ha a gyerek úgy tűnik látja a szellemeket?
Ildi

Ildi
 
 

 
 

Köszi a tanácsokat mindkettőtöknek, továbbítom a sógornőmnek.
Érdekes, máshol is hallottam már arról, hogy a gyerekek fogékonyabbak az ilyesmire. Köztudott, hogy amikor valaki gyereket vár, vagy megszületett a babája, ő is fokozottan érzékeny. A kérdés csak az, hogy ezek a szellemek, vagy mik is érzik ezt vajon, azért fenyegetik, mint Szilde esetében? Tudnak-e ártani?
Tünde

Tünde
 


Én úgy gondolom,igen.Az állandó zaklatás mellett,pl oka lehet vetélésnek.Egyébként pedig más fizikai,lelki problémát okozhatnak.Ezek a szellemek nem halott emberek szellemei,hanem a Biblia szerint démonok:gonosz szellemek,esetleg gonosz angyalok,akik azért jönnek,hogy kárt okozzanak.(sokféle alakban jelenhetnek meg)
Az egyetlen ami használ ellenük,ha vki Jézus Krisztusban hisz és az Ő nevében parancsol nekik.
De ehhez meg kell térni.Ez egy másik topic témája lehet.
Azért nem tudtak vele mit kezdeni azok akikhez fordultatok.
Ha van Bibliátok olvassátok el:Apostolok cselekedetei 19,11-20-ig
Eből az is kiderül,hogy ezek a szellemek,ha tartósan ott vannak,akkor vki "ajtót" nyitott nekik.pl.:egy okkult tevékenységgel(szellemidézés,jóslás,horoszkóp,stb.),v. tárgyakkal ilyen témájú könyv,kultikus eszköz,szobor,festmény stb.Nem volt véletlenül jósnőnél?Esetleg vki a családból?Talán pont a babavárás miatt.
Lehetett az az előző lakó is,szomszéd aki ,okkult gyakorlatot űzött hosszú évekig..
Érdemes lenne átgondolni,hogy az utóbbi időben történt-e vmi olyan esemény ,ami odavonzhatta.Egyébként a reikis,és a táltos is okkult ember..Képcsak erősödhet a hatás)
Vasárnap az ATV-n 11ó-tól a Vidám Vasárnapban lehet imát kérni,v.kérdést feltenni ezügyben sms-ben.E.
Azért szerintem ez nem a gyerkőcös topic témája .

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Azért ide írtam erről a témáról, mert a sógornőmnél épp szülés után jelentkeztek ezek a gondok, addig nem is gondolt soha ilyesmire. Jósnőről nem tudok, de megkérdezem, a szellemidézést kizártnak tartom. A lakás kérdése elgondolkoztató, mivel kb. egy éve laknak itt. Mindenesetre szólok nekik, hogy vasárnap 11-kor nézzék az ATV-t.
Egyébként a férjemnek is voltak hasonló álmai?, amikor még nem ismertük egymást, illetve kapcsolatunk kezdetén is. Nálunk az segített, hogy átköltöztünk a másik szobába, mivel tudtuk, hogy az akkori hálószoba alatt az építkezés előtt egy kút volt, amit betemettek. Érdekes, hogy a fiam is félt/fél ettől a szobától sötétben, többször álmodta, hogy a számítógép magától bekapcsolódott, esténként be is csukjuk az ajót. Most tehát ez a dolgozószoba, itt írom ezeket a sorokat most is Kép!

Tünde
 


Tünde!
Ha esetleg nem lenne élő adás,csak ismétlés,azért sms-t lehet küldeni.Addig meg böngészhettek a hit.hu-n.Vannak érdekes témák.Média Playerrel megnézhetitek azt,ami érdekel.Üdv.E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


A video archívumból tudom ajánlani,a Szabadíts meg a gonosztól-t,Szabadulás a démonoktól 1-2-t,és a Hogyan bánt Jézus a démonokkal-t.
Sms-t a 06-30 4755089-es számra lehet küldeni,e-mailt a vidamvasarnap@hit.hu-ra.E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Köszi! Kép

Tünde
 


Sziasztok, szia Tünde,
nekem még nem volt ilyen élményem, de hajlok rá, hogy higgyek a szellemvilágban. Egy barátnőmnek van egy nagyon beteg gyermeke, szellemlátóhoz hordja ,mivel az orvosok nem sokat tudtak vele kezdeni. Azóta sokat fejlődött. Ez a lány mesélte, hogy egy ismerőse is elment ehhez a szellemlátóhoz és azóta látja a körülöttünk élő szellemeket, ami egyáltalán nem kellemetlen élmény a számára. Talán tudna kezdeni a sógornőddel vmit...
 
 


Elképzelhető, bár a sógornőm akkor lenne a legboldogabb, ha úgy élhetné az életét, ahogy régen. Hogy érted azt, hogy nem kellemetlen az élmény? Engem pl. a frász törne ki, azt hiszem. Azért lehetségesnek tartom, hogy a sógornőm is elmenne hozzá, őt most minden megoldás érdekli, gondolom, aki ért az ilyesmihez, talán el is tudja küldeni őket. Tudsz bővebb információt, pl. telefonszámot erről a szellemlátóról?
Tünde

Tünde
 


Nekem az a véleményem,hogy ha Isten akarná,hogy lássuk a szellemvilágot akkor olyannak teremtett volna bennünket.Célja van azzal,hogy nem látunk mindent.Azt akarja,hogy az ember ne a szemével,hanem a szellemével érzékeljen,és döntsön.Az emberek nagyon tudnak viselkedni,és Isten meg arra kíváncsi ami a szívben van.Meg akarja látni,hogy valójában ,ott belül milyenek vagyunk.De ez egy nagyon hosszú téma..
Higgyétek el félelmetes dolog lenne mindent látni.Az ember tényleg nem tudna normálisan élni,dolgozni,meg semmit sem,mert lekötné,és lebénítaná a látvány.
Ha valaki Istenhez fordul segítségért,akkor ne cimboráljon a másik oldallal.
Régi mondás,de igaz:Isten csak az ellenségedtől tud megszabadítani,a barátodtól nem.
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Szia Szilde, szia Tünde,
azt hiszem rosszul értelmeztétek az írottakat. Az a bizonyos vki nem azért ment a szellemlátóhoz, hogy elnyerje ezt a képességet, egyszerűen megkapta. Azt meg, hogy nem kellemetlen úgy értette, hogy semmi félelmet sem érez, ha látja őket, sőt állítólag csak akkor láthatók a számára ha ő is úgy akarja. A barátnőm (a beteg babával) pl. semmit nem érzékel a kezeléseken, csak azt látja, hogy a pici egyre jobban lesz tőle.
Tünde, megkérdezem hogyan tudnád elérni a szellemlátót, ma már késő van a telefonáláshoz. Ha holnap nem sikerül elérnem a barátnőmet, akkor csak egy hét múlva tudom megkérdezni, mert szombaton elutazunk.
Barnus
 
 


Szia Barnus!
Nem értettelek félre, gondoltam, hogy nem akart szert tenni ilyen képességre, hiszen első hallásra elég ijesztően hangzik ez a szellemlátósdi. Köszi, ha utánanézel a telefonszámnak, nem gond, ha nem sikerül most azonnal.Szerintem a sógornőm úgyis megrágja ezt magában, mielőtt/ha elmegy hozzá.
Szilde!
Abban egyetértünk, hogy félelmetes lenne mindent látni, ezért is indítottam ezt a topikot: szeretnék segíteni a sógornőmnek. Ők pedig szeretnének tájékozódni ebben a témában, nem zárva ki semmilyen megoldási lehetőséget, így természetesen Isten segítségét sem (bár nem hívők).
Tünde

Tünde
 


Szia Tünde,
jó sok helyen egymásba botlottunk! :-)
A szellemlátó adatai: Tamás (talán Kasza)
70-335-76-82

Ceglédi srác, de 2 hetente jön Pestre, vhol a máriarematei úton rendel. Egyenlőre ennyi, most rohannom kell, a többi topicban majd később válaszolok.
Barnus
 
 


Barnus!
Én sem értettelek félre.Végülis mindegy hogy az ember akarja-e megkapni,v.csak úgy megkapja a ezt a "képességet".Főleg,ha pont elveszíteni szeretné.
Tünde!
Bölcs dolog,hogy tájékozódni akartok,és kívánom hogy hamar megtaláljátok a megoldást,de természetesen egyszerre több megoldás nem lehet igaz.Egyik kizárja a másikat.Az is egyértelmű,hogy ha vmi.működik,-mint az én esetemben-akkor azt tudom jó szívvel ajánlani.Vannak hölgyek ,akik egy ilyen szellemlátó után látszólag,v.rövid időre jobb állapotba kerülnek,de utánna más területen lesznek probémái,v.mélyül a válság.Ez tapasztalat.
Lehet hogy izgalmasabban hangzik a szellemlátó,mint Isten(ha így van?),de biztosan állíthatom,hogy veszélyes is.Egy hölgy skizofrén,és aggresszív lett,egy ilyen eset után,és évekig sikertelenül kezelték,amikor is megtért,megszabadult,és újra a régi lett.Kép
Sok sikert!Klassz ,hogy így segíteni akarsz a sógornődnek!KépKép
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Szilde: 'Egy hölgy skizofrén,és aggresszív lett,egy ilyen eset után,és évekig sikertelenül kezelték,amikor is megtért,megszabadult,és újra a régi lett.'
Talán ennek a nőnek az esetére gondoltál? KLIKK IDE:
http://www.hit.hu/article.html?id=128
"A kultúrházban dolgoztam, klubokat is vezettem. Volt egy ifjúsági klub, és az egyik fiú mondta, hogy csináljunk szeánszot, szellemidézést..."
 
 


Dael!
Igen,pontosan.Kép
Köszi,hogy belinkelted.Kép
Mindenkinek ajánlom elolvasni.Nagyon tanulságos!
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok!
Az "örökbebabára várva beszélgessünk" topicosok nevében szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy jótékonysági koncertet, ha tudjátok, terjesszétek és gyertek el! KÖSZÖNJÜK!!!


"Muzsikával az újszülöttekért!"

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek:

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért.
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

"A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!"


A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép


Ha érdekel a meditáció, és tudsz angolul egy picit, látogass el a www.meditation.gportal.hu oldalra, és mondd el a véleményedet akár angolul, akár magyarul. Találsz ott egy telefonszámot is, azon is hívhatsz.
Előre is köszönöm!
Ica
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: