Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
ma az Auchanban jártunk óbudán, és 3200 Ft vettünk esernyős babakocsit, ráadásul még jól is néz ki szerintem. Bodyk is vannak 400 ért.

Azért nyitottam ezt a topicot, - remélem nincs még ilyen - hogy a városban, országban fellelhető akciókról tájékoztassuk egymást.
s.kata
 


Sziasztok! A CBA-nál 85Ft-ért bébidesszertek /kecskeméti/ 99Ft.-ért husikás bébiételek kaphatók...KépKépKép a Pampers Total Care 2999FtKépKépKépKépüdv.vera
Kelemenné Vera
 


Sziasztok A CBA-nál a Kecskeméti bébiételek 85Ft.ért bébidesszertek 99Ft-ért a husikás bébiételek kaphatók és Pampers Total Care 2999Ft-ért.KépKépKépüdv.vera
Kelemenné Vera
 

 
 

Sziasztok!
Rossmann-nál Milupa tea 449 Ft, Pampers Total Care óriáscsomagos 2799 Ft, Johnson's babaolaj, babaolaj gél 619 Ft, március 3-ig.
Toma
 
 


Sziasztok!
A Kismamában olvastam, hogy május 9-én bababörze lesz a BNV területén.
Most várjuk az első babánkat, de az már biztos, hogy az új ruhák nagyon drágák és csak rövid ideig tudja használni a pici.
Miket árulnak egy ilyen börzén és kb. mennyiért?
Megéri elmenni?
 
 


Kata,
mindenfélét árulnak, nem csak ruhát, hanem egyéb babafelszerelést is. Árak vegyesek, vettem már tényleg fillérekért szép, márkás ruhát, és látok olyant, aki szinte alig megy az új ár alá. A nagyobb bababoltoknak is van standja, kicsit olcsóbbak itt, mint az üzletekben. Minden évben lehet akciósan pelenkát, bébiételt venni.
Én eddig imádtam börzézni, de mostanában akkora tömeg szokott lenni, hogy inkább kihagyon a Kismama börzéjét, és a kisebbeket (pl. Marczybányi téri) nézem meg időnként.
Na meg a neten is lehet szuper babacuccokat venni, olcsónKép, úgyhogy ki sem kell tennem a lábam, akár naponta is betérhetek kedvenc virtuális turkálóimbaKép.
Ha kimentek, ne lepődj meg, ha óóóóriási sorral és parkolási nehézségekkel találkozol reggel, már nyitás előtt egy órával is. Legjobb előfizetői jeggyel menni, akkor legalább az egyik sort megúszod.

Zulu

Kép

Kép

Kép
 
 


Kata!Egyet kell értenem Zuluval abban hogy elképesztő tömeg van mostmár évek óta a kismama börzéjén...a 6.éves gyermekem születése óta jártunk ki és már a tavalyi évet kihagytuk az óriási tömeg miatt...KépKép Abból a szempontból jó hogy tényleg nagyon jó cuccokat tudtam találni a fiuknak plusz játékot ,seholsem talált mesekönyveketstbKépKépAhogy Zulu irta már hajnalban menjetek ki hogy viszonylag hamar betudjatok menni és még a tömeg előtt "végezni"üdv.vera
Kelemenné Vera
 


Kata74!
Én még csak 1x voltam, de nagyon tetszett. Olcsóbb mint a bizományi és tényleg jó cuccok vannak. Babakocsitól kezdve a különböző játékokig és ruhákig mindent megtalálsz. Én csak játékokat vásároltam, mert ruhákat örököltünk, de nagyon megérte.
Kriszta
Nyanya
 


Kedves S.Kata!
Köszi a tippet! Anyuék megvették az esernyős babakocsit (2990,-). Van már egy tavalyi Cora-s akciós kocsink, de azzal nem fogok tudni felszállni a vonatra, ha elindulok a Szabival a városba csavarogni. (Ha végre megérkezik a tavasz!)Nagy ötlet volt ennek a topcnak az elindítása. Én mindig vadászom az akciós, új cuccokat. A Bababörze nekünk nem jött be.
Mégegyszer köszönöm!
macskási és fijja

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Én tavaly voltam kint ősszel először a börzén, még pocakosan. Tömeg, tömeg, tömeg, egymást taposó emberek és autók, ez volt ami először fogadott. Nem találtam valami nagyon olcsónak a ruhákat, sok esetben a vadi új rucik ára kevesebb a multiknál, mint amit kint kértek a használtért. Játékok, könyvek, diafilmek, babakocsik jobb felhozatalt mutattak. A pelusokat és jó áron adták a gyártók. Csak hát mint leendő kismama nem nagyon mertem vásárolni mert ugyebár nem tudtuk mekkora lesz manócska és igy igazán az akciót nem tudtam kihasználni. Idén is kiszeretnék menni, de mostmár könnyebb dolgom lesz, mivel már tudom, hogy nagyjából mire lenne szükségünk.

Lányok most érdemes lesz szerintem az Auchanra odafigyelni, mert most 6 éves és minden nap más és más lesz baromi topáras kb 10 napig tart az akciózásuk.

Ági

KépKép
KépKép
 


Auchan akció 02.27-03.4-ig
Libero pelenka 3049,-
Baba kombidressz (3-36 hó) 289,-
Baba gumisderekú vászonnadrág(3-24 hó) 799,-
Trapézszárú nadrág kislánynak(92-128) 699,-
 
 


Sziasztok!
Köszönöm, hogy leírtátok a börzével kapcsolatos tapasztalataitokat. Május 9-én már 37 hetes kismama leszek, úgyhogy azt hiszem idén kihagyom. A vásárlással kapcsolatosan néha már így is csak a gondolatig jutok.
Én is nézegetem az akciós újságokat (Auchan, DM, Rossmann, stb.), tényleg lehet találni nagyon jó dolgokat.
Vasárnap elmegyünk a Madrinába és a MegaToys-ba (bár nem tudom, hogy érdemes-e) összeírunk egy-két árat.
A Visegrádi utcában van a Pekido, még azt is dícsérik, de én még nem voltam.
A Lehel 1/b-be viszont már igen, ruha kivételével megnézegettem az árujaikat és az árakat, kicsit olcsóbb, mint a Brendon, de praktikusabbak is.
Néha azt tapasztalom, hogy amennyit az egyik helyen spórolok, azt az utiköltségre elköltöm. Így aztán nehéz a megfelelő olcsó hely kiválasztása.
 
 


Macskásiék, örülök, hogy örültökKép
s.kata
 


Kata!

Mi az a Lehel 1/b? Illetve gondolom bababolt, de hol van pontosan és milyen a kínálata? Nagyobbacska gyerkőcökre való ruhák vannak? Nekem most ez a fő gondom, 92-es mértű cuccokat kellene vennem Lacikának, de ez valahogy lyuk a kínálatban. A babaruhás üzletekben 80-86-os méret körül véget kér a kínálat, a gyermekruha meg a legtöbb helyen 104-től kezdődik. Kép


BMárti

BMárti
 
 


Sziasztok! A DM-nél aLibero jumbo pelus dupla csomag pluszegy videokazi:Mackóshow a kék házbanKépKépKépa Kecskeméti babaételek 199ft-ért.KépKépüdv.vera
Kelemenné Vera
 


Bocsi nem irtam oda az árat a pelus5999ftKép
Kelemenné Vera
 


Kedves B.Márti!

A Lehel 1/b. a Westend és a Lehel piac között van. A honlapjuk www.babadiszkont.hu, ahol térkép is segít az eligazodásban.
Megmondom őszintén, mi csak újszülöttös dolgokat néztünk, mert még "csak" ott tartunk. Kép)
Elnézve az üzlet kínálatát, szerintem van az általatok keresett méret is.

Jó vásárlást!

Kata
 
 


Kata!

Köszi az infót, szuper, az egy egész jól megközelíthető helynek ígérkezik, és még nem is hallottam róla! Kép


BMárti

BMárti
 
 


Lehel tér:Esernyő-babakocsinál szélesebbel nem lehet beférni, plusz 2 lépcső. Én ilyen helyre elvből nem megyek. De, aki mégis, az úgy készüljön, hogy akadályverseny a belépő.

Vera!
A mackósóval boldoggá tetted a lányomatKép köszi.
 
 


Rjuli!Isten éltesse a kislányodat nagyon örülök én is hogy ti is KépKépKépKépörültök.üdv.vera
Kelemenné Vera
 


Sziasztok,

Légzésfigyelő terén tudnátok segíteni? Mik a megbízható márkák és hol lehet kapni őket? Úgy láttam árban és minőségben is nagyon széles a kínálat.

Nagyon Köszönöm,

Zsófi
 
 


Sziasztok!Az Auchanban a 12-db-os muffin sütőforma 1299ft...akit érdekel üdv.vera

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Keresek használtcikk kereskedéseket, mert úgy hallottam, hogy az eredeti ár feléért lehet venni alig használt babkocsit, ágyat stb. hasznos dolgot. Tudtok ilyen boltokat?
Köszönöm, Juli
 
 


Juli!Helyileg hol gondoltad???Hogy megérje odamenni..mert pl.én Budakeszin vettem nagyon jó minőségű kiságyat olcsón....üdv.vera

Kép
Kép
 
 


Szia Vera! Bp. és a vonzásköre érdekelne. Ha megéri, akkor Budakeszire is szívesen kimegyek.
Köszi, Juli
 
 


Szia Juli!Budapesten ajánlom Zuglóban Mini Manó Babacentrumot ott is van használt babaholmi Nagy Lajos Király u.112.tel:2513126
Budakeszin" Fáspince"Fő u 38 tel:0623453189 itt egy Edina nevű nagyon rendes hölgy a tulaj próbálj telcsin beszélni vele üdv.vera

Kép
Kép
 
 


Aranypók
http://www. aranypok. hu/apok-index. php

Aranypók Rt.
Triumph nyár /Kukás akció/
6 modellt július 31-ig 1000-Ft-al olcsóbban adnak, ha viszel cserébe egy régi melltartódat.

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Régi Burda újságok 250.-Ft/db áron.
Tel: 70/547-0603
e-mail: makrancs@gportal.hu
 


HELEN HARPER pelus 2099.- (72db 9-18kg, a többi is)
HELEN HARPER popsitörlő 1399.- (4*72db)
Auchanban volt a múlt héten, nem tudom meddig tart az akció.

dalmama
Dalmama
 


Nálunk (csömöri auchan) 1999 volt a helen harper (légáteresztős). Múlt héten szombaton.

Ildi

Ildi
 
 


szia Ildi,

a blokkról írtam az árakat.
a szigetszentmiklósiban vettük.

dalmama
Dalmama
 


Dalmama, most én is előástam a blokkot, márc 19-én voltam, helen harper prémium, 54 dbos (junior), 1999 Ft.
Egyébként nem első eset, hogy valakivel ugyanazt a terméket vesszük két külön auchanban és nem ugyanannyiba kerül! Náluk úgy tűnik van valamekkora áringadozás az üzletek között!

Ildi

Ildi
 
 


Szia Ildi,

most nem az a 100 Ftaz érdekes, de én úgy gondoltam, h akármelyik Auchanban uolyan árakkal dolgoznak. hát rosszul gondoltam. Kép

dalmama
Dalmama
 


A fehérvári úti Skála 2. emeletén egy hatalmas játékbolt nyílt, nagyon nagy választékkal és nagyon jó árakkal.


pl. buborékfújó 78 ft, műanyagdobozos kisállatok 180 ft (ez pl. majdnem mindenhol 200-250-be kerül)



G.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet: