Anna, igen a védőnősre jártunk és egy szomszéd utcabeli anyuka mondta, hogy mintha azt hallotta volna, hogy csak másfél éves korig...de régen szerdán volt mindig (kéthetente).
A babatornáról nem hallottam.
Cipő téma nagyon nehéz mivel még az orvosok sem tudnak egy nevezőre jutni pl abban, hogy kell-e haránttámasz vagy sem. Van olyan cipő is amiben nincs, de a talpa úgy van alakítva, hogy kifelé döntse a gyerek lábát. Talán a salus ilyen. Ha jól rémlik akkor a posta mögötti bizományiban lehet kapni. Használt ruhákat árulnak meg vadiúj lábbeleiket. Talán az orvosiban még ki van plakátolva, mintha láttuk volna... Szandiból nekünk elmenős Dr. Punto volt, játszós meg falcon. Hát nem tudom, szerintem nem volt rossz és a Falcon jó strapabíró is. Cipője meg egy adidas magasszárú volt (velúros..).
Volt egy régi barátnőm itt szombaton a babájával és azt mondták, hogy a még nem egészen egy éves babájuknak (még most kezd el segítséggel járni) azt mondták, hogy lúdtalpas.
Ildi azért jó, hogy jelentkeztél, már kezdtem aggódni. Látom megint jól be vagytok táblázva!
Gabi titok, hogy milyen festéket használtál a szekrénykénél??? Engem eléggé érdekelne...légyszíííí!
Ja! a Brebdonban egyébként elég vegyes a paletta, van amit ott találtam a legolcsóbban, de szerintem (bár mostanság nem néztem) cipőket lehet máshol jobbakat venni olyan áron vagy olcsóbban. Mi csak kocsicipőt vettünk ott. Van olyan is, hogy babyoutlet az a brendon outletje ha gondolod.
Levi egyre később alszik el (valamelyik nap már elaludtam előbb, mint ő (3/4 11 után). gondoltam előbb kelünk, ma 7kor erre nem bealudt most kaja előtt?????
Az éjszakát szegénykém végigköhögte, úgy tűnik beindult...remélem most el is múlik!
A legjobb: mondtam, hogy telefonáltam és azt mondták normál IgA érték jött most ki Levinél, megbeszéltük kipostázzák az eredményt. Meg is jött tegnap erre az van odaírva IgA folymatban
Biztos, hogy akartam még vmit írni, de persze nem emlékszem már...szita az agyam egyre inkább.

Celeb