Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Mindenki!

Általában csak olvasgatom a Társalgó különböző témáit, mivel kevés az interneten tölthető időm.

Szívesen "találkoznék" agykontrollos szülőkkel! Ilyen témakörben nem találtam semmit, ezért gondoltam indítok egy topikot.

Évekkel ezelőtt végeztem el a tanfolyamot - akkor nagyon jól tudtam használni az ott tanultakat -, ma már sajnos nem alkalmazom.

Várom az agykontrollosok jelentkezését tapasztalatok cseréje céljából!

Üdvözlettel: Zsóci

Kép
 
 


Szia ZsóciKép

Interaktivan felteszem a kezem és jelentkezemKép 1991-ben végeztem el az alaptanfolyamot, aztán még egy két továbbképzéstKép Nem állítom, hogy naponta használom az ott tanultakat, de egyes dolgok a mindennapi életem részévé váltak, pl: a pozitív gondolkodás, lehetőség szerint mindent a pozitív oldaláról fogalmazok meg, mert ugyebár agyunk teremtő erőKép

egyre jobban
Ági

KépKép
KépKép
 


Szia Ági!

Örülök, hogy jelentkeztél. Remélem többen is leszünk majd itt!

Az alaptanfolyamot én 1992-ben végeztem el, azóta pedig csak tervezgetem, hogy el kellene menni valamelyik továbbképzőre, de anyagi és időbeli gondok miatt ez mindig elmarad. Sajnos a férjem ezen a téren nem igazán partner, szerinte nem szabad ezekben a technikákban annyira hinni, sőt bizonyos dolgokat hülyeségnek tart. Agykontrollos témában inkább a szüleimmel lehet értekezni, ők elvégezték a tanfolyamot (apukám több továbbképzőt is).

Kedves Ági, tőled azt szeretném csak megkérdezni, hogy használod-e az agykontollt a kisfiad esetében? Hasfájás enyhítésére, nyügősség kezelésére, altatáshoz és alváshoz vagy csak úgy általában programozod-e, hogy jó kedve, közérzete legyen? (Mert megkukucskáltam ám az ő kedves topikját, amibe mostanában nincs friss kép az ő aranyos pofijáról, pocakjáról és egyebekről. Nagyon szép baba! Gratulálok hozzá!) Használtad az agykontrollt a terhességed alatt illetve előtte? Szülésnél?
Bocs, ha elárasztottalak a sok kérdésemmel.

Minden jót kívánok Nektek és minden Babanetesnek is.

Üdv: Zsóci

És persze EGYRE JOBBAN!

Kép
 
 

 
 

Sziasztok,
én is elvégeztem. 1999 végén. Nekem nagyon jó volt, a 3. szülésem gyönyörű lett ennek hála. Buta módon a 4-nél már nem használtam. Meg is volt a különbség. Én is mindennap odafigyelek, hogy csak pozitívan programozzak. Mindig kijavítom, ha pl. vki azt mondja a gyerekeimnek: "Meg fogsz fázni!" Persze csak utólag. Kép Mostanában nem megyek le alfába, ez igaz sajnos. De az életszemléletem hurráoptimista. Néha elkenődöm, de mindig hamar fölkelek. Kép

Egyre jobban (tetszik itt és így Kép)

Virág
 


Sziasztok!

Csatlakozom én is. Kép

Virág: mesélnél egy kicsit bővebben a 3. szülésedről?

ÁgiKép sziaKépKép Amit Zsóci kérdezett, arra én is kíváncsi lennék! Kép

Zsóci eltűntél te is! Kép
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok én is! Eddig csak csendben vártam a 'jelentkezőket'. Üdv az újaknak!

Virág szüléséről én is nagyon szívesen olvasnék!

Anno, az én gyerkőcömét is programoztam vagyis inkább próbálkoztam. Nem jött be a nap amit én kiválasztottam. De a szülésem végülis nem volt nehéz addig amíg a baba ki nem bújt (valószínűleg a programozás is segített). Utána viszont jó 3 hétig szenvedtem a gátsebem miatt. Ezt senki nem mondta nekem és így nem foglalkoztam vele agykontroll terén. Ha lesz következő, akkor már tudom mire kell figyelni!

Shine! A profilodból gondolom, hogy Te még programozhatsz arra a fázisra is, amikor a baba 'kint' van, de Te még a szülőszobában vagy, kezelés alatt. Jól gondolom?

Pozitív energiát és életkedvet kívánok mindenkinek!

Zsóci

Kép
 
 


Szia Zsóci! Kép

Igen, még szülés előtt állok, ami talán még a héten meglesz! Kép Persze csak talán, mert én is jól beprogramoztam, hogy májusi lesz az én pici fiam. Kép Na erre még itt csücsül bennem. Kép

Gátsebre én sem programoztam, de ezek szerint itt az ideje.

Kíváncsi vagyok, hogy könnyű, gyors szülésem lesz-e, amilyennek szeretném, vagy az is úgy sikerül, mint a május. Töröl, töröl: tuti szuper szülésem lesz! Kép)))

Zsóci, most, hogy elindítottad ezt a topikot, újra elkezdted használni? Az nagyszerű, hogy a szüleid is agykontrollosok! Kép Tök jó lehet! Kép

Szép napot kívánok én is mindenkinek!
shine
 
 


Szia Shine!

Bár a szülésem utáni 3 hét tényleg nagyon rossz volt, de már csak az emléke van meg, igazából felidézni nem tudom az érzést. Tudod mit, őszintén mondom, hogy cserélnék veled!!!!
Minden jót kívánok Nektek! Küldök majd hatalmas pozitív energiafelhőket a szülésre és utánra. (Milyen irányba küldjem a Velencei-tó partjáról indítva?)

Feltétlenül jelentkezz majd a nagy esemény után, ha visszarázódsz a hétköznapokba! Várom az élménybeszámolót.

Nagyon szurkolok!

Zsóci

Ui: Puszi a hasadra!!!

Kép
 
 


Sziasztok!

Én nem arra programoztam, mikor érkezzen a pici (és megmondom őszintén, jobbnak látom a babára bízni, mikor akar kijönni). Hanem arra, hogy gorsan táguljak, erős összehúzódásaim legyenek, külön gondot fordítottam a gátra, hogy jól nyúljon, ne szakadjon, és legfőképpen arra helyeztem a hangsúlyt, hogy a világegyetem nagy körforgásának részeként lássam, érezzem magam, ne egy szenvedő áldozathozóként. Láttam magam előtt a sokmilliárd embert, mint egy mandalát, és köztük magamat, aki ugyanolyan kicsi volt, mint az összes többi. És éreztem, hogy nem csinálok én olyan nagy dolgot, egyszerűen továbbadom az életet. És minden megy tovább.

A vajúdás vele volt a leghosszabb (19 óra), de a legeslegeslegeslegcsodálatosabb. Az első szülésznő szerint gyenge összehúzódaásim voltak, és biztosított róla, ha így folytatom, nem marad majd erőm kinyomni. Ez volt aztán a pozitív programozás! Majdnem elsírtam magam, sajnos nem volt erőm elküldeni a p.....a. Ez egészen addig így volt, több órán keresztül, amíg meg nem érkezett az a szülésznő, akinél az első 2 babámat is szültem. Az egyesszámú becsmérlő szavakkal adott át neki (az összehúzódásokat becsmérelte). Zsuzs odajött, megnézte, és közölte, hogy kőkemény a hasam. Kép Onnantól fogva minden nagyszerűen haladt. Lassan, de fantasztikusan. Amellett, hogy nagyon fájt, át tudtam magam adni a fájdalomnak, eggyéváltam vele, majd egy tolófájás alatt megszületett Abigél. Azt mondtam akkor, ez annyira csodálatos vajúdás volt, hogy most azonnal szeretném újrakezdeni (csak babát nem kérek utána, egy elég lesz most KépKépKép). A gátam tökéletesen "viselkedett" Kép, egy picike repedés sem volt. A szülés után 3 órával otthon voltunk.

Buta módon a negyedikkel nem programoztam. 4 órás vajúdás alatt majd' belepusztultam a fájdalomba... Igaz, 4 óra alatt végezte el a testem uazt a 19 órás munkát. Kép

Virág
 


Sziasztok! Én is végeztem agykontrollt, még boldogult ifjú koromban, kb 1990-ben (?). Sok mindenre hasznéltam, pl sportban verseny előtti feszültség oldásra, egyetemi vitsgák előtti stressz csökkentésre. Mai napig használom fájdalom csillapításra, bár a fejfájás kontroll nem igazán megy, tárgyak megkeresésére. Sajnos nem gyakorlok naponta, csak fellángolásaim vannak, szért nem múlt el nyomtalanul. Az első szülésem indított volt, s bár nem maradt szörnyű élmény, nem akartam mégegyszer, a többiekkel sikerült megbeszélni a dolgot! Az időpontot nem pontosan, de ami igazán fontos volt, azt kihúzták, pl. a kiírt dec. 26.helyett dec. 28-án született a 2. fiam. Legutóbb ikreink születtek, normál időre, normál úton, normál méretekkel, pedig sokan riogattak, de én végig bíztam abban, hogy lehet ezt így is! Ha csak a terhességen és a szülésen múlna, akkor jöhetne még gyerkőc (bár ez az ikerterhesség kicsit macerásabb volt). Azt hiszem azt az neergia áramot nem lehet máskor érezni, aminek szülés közben részese az ember. De hát nem elég megszülni őket! ( azért minden kismama vegye tudomásul, hogy irigyelve van! ) Bocs, kicsit hosszú lett, nem ömlengek tovább! Üdv: Claire
 
 


Szia Claire!

Üdv a fedélzeten!
Szívesen olvastam volna még tovább az "ömlengéseidet". Nagyon érdekeseket irtál!
Nagyon sok pozitív energiát kívánok Nektek!

Zsóci

Kép
 
 


Zsóci! Köszi, viszont! Egyébként lehet a gyerekekből meríteni, amikor pl. abszolút kicsi dolognak, amit mi már észre sem veszünk, teljes lelkesedéssel örül. Persze kell is hozzájuk energia, türelem meg optimizmus, pl. amikor nem képesek ( hajlandók) megcsinálni, amit 1000 éve tudnak. Nekem az okoz gondot, hogy van egy csomó dolog, amit magyarul képtelenség pozitívan mondani, vagy nem azt jelenti, vagy nem elég frappáns, stb. Ezt ti hogy oldjátok meg? Mekkorák a gyerkőid? Nekik is tanítod, vagy majd beadod gyerek tanfolyamra? Jó lenne felbíztatni egmást a rendszeres gyakorlásra! Claire
 
 


Szia Claire!

Bocs, hogy egy kicsit elmaradtam innen!
Sajnos a rendszeres gyakorlás nálam elmarad. A gyerkőcöm 4 éves volt áprilisban, egy abszolút bika! Aranyos nőci, de tudok róla rosszakat is mondani. Pl.: Makacs és szinte szó szerint fejjel szokott neki menni a dolgoknak (term. átvitt értelemben). Nagyon sok türelem kell hozzá. Arra nem sok energiám marad, hogy tanítgassam neki az agykontollt, akárcsak minimális szinten is. Gyerektanfolyamra mindenképpen elviszem (de azzal még várni kell 2-3 évet). Remélem jó hatással lesz rá. Az ismerettségi körömben találkoztam már gyerektanfolyamot végzett gyerkőccel akire nagyon pozitíven hatott a tanfolyam.

Mindenkinek minden jót kívánok!
Egyre jobban!
Zsóci

Kép
 
 


szia! Múltkor kisebb, de fájdalmas házi balesetnél anyám mutatta a legnagyobb (5,5 éves) fiamnak,hogy tegye fölé a kezét, miondja, hogy nem fáj, meggyógyul, szb. Azóta a kicsi is csinálja. Szerintem ők még nem olyan szkeptikusak, mint a sok "racionális" felnőtt, így még könnyebben működik: A nővérem gyerekei is voltak, olyan 7-8 évesen, a suliban hasznát veszi, kevésbé szétszórt. Már amikor éppen hajlamos gyakorolni, hasznákni. Azt hiszem időt kéne szentelnem a dolognak, mert a naggyal most elég nehezen jövünk ki, talán szubjektív kommunikációval... A fő gond, hogy fekve jobban szeretek, mint ülve, viszont gyakran elalszom így, bár most azt hiszem állva is!
Képzeld, a kórházban, ajol szültem , volt egy szülésznő, aki agykontrollos pólóban jött-ment. Érdekes lehet neki munka közben használni, nem? Claire
 
 


Szia Claire!

Gondolkoztam a multkori hozzászolásodon, hogy magyarul nehéz pozitívan megfogalmazni dolgokat. Igazad van. Vegyünk egy szúnyogcsípést - viszket és viszket, tehetek rá bármit! Hogyan tudom pozitívan gondolkodva eltűrni a viszketést? Mire gondoljak? Csupa nem-es dolgok jutnak eszembe (nem viszket, nincs szúnyogcsípés, stb.), aminek az a hatása, hogy csak még jobban odakoncentrálok.
Ennyit erről!
A fekve meditálás eredménye nekem is általában az alvás szokott lenni.
Programozzuk együtt a gyerekeinket (ha úgy jó, akkor fekve, de elalvás nélkül!!!!), mert nekem is (főként szófogadási) gondjaim vannak a lányommal!

Hatalmas pozitív energiafelhőt kívánok nektek mára és a hétvégére! Zsóci

Ui.: Az a szülésznő jó fej lehetett! Nem beszélgettél vele?

Kép
 
 


A programozást megpróbálhatjuk, nálunk már bármi jöhet, csak térjen vissza kicsit magába a kölyök, mert időnként katasztrófa! Majd megpróbálok pl éjszakai szoptatás kövben, az elég alfa állapot magában is, de ha egyszerre esznek, akkor legalább ülök. A második gyerkőcömet meg most próbálom az éjszakai szobatisztaságra rávenni, az is ilyen téma.
Szülésznő: nekem nem ő volt bent, csak néha az osztályon találkoztunk, csak néhány dolgot stimmeltettünk, mondta, hogy nagyon jót tett neki.
bocs, muszáj ennem még szoptatás előtt, sok energiát és türelmet: C
Nálatok még ki végzett agykontrollt a családban?
 
 


Szia Claire!

Az én "nőcim" is katasztrófa volt a hétvégén! Eszembe jutottál, s ez higgasztólag hatott rám. Mit pörgetem magam eggyel? Neked a néggyel kell naponta ugyanigy megkűzdened. Azt hiszem nem szólhatok semmit!

Claire! Mennyi idősek a legkisebbek? Van valami segítséged vagy csak magadra számíthatsz?

Agykontrollt az én feljebbmenőim végeztek (szüleim, hugom; Anyukámnak nincs róla igazolványa, mert a harmadik napon a tanfolyam épületében kibicsaklott a bokája és a negyedik napra már nem ment vissza - azt mondta, hogy a Vilije nem engedte). Sajnos a férjemtől teljesen távol áll ez a dolog! Ő a meggyőzhetetlen ember! Pedig jót tenne neki egy kis pozitív gondolkodás!

Üdvmindenjót: Zsóci

Kép
 
 


Szia Zsóci! Ma nálunk a kicsik nyüglődtek délután, és a pozitív énem ilyenkor azt mondja, hátha akkor éjjel nyugi lesz....?
Gyerkőcök kora: 5,5 év, 3,5 év, 12 hét(2db!)Szerencsére anyukám sokat van itt, de közel van az anyósom is , meg egyik sóhornőm, bár neki is van 3.
Én néha olcasok 3-as ikresek levelezését, és akkor mindig úgy érzem, könnyű nekem. Különben már fura lenne, ha nem lennének ketten.
Nálunk a szüleim, a nővérem, az ő gyerekei, meg mi a párommal végeztünk. Apám persze így is tud negatívkodni, mi lenne, ha nem is végez!
Arra gondoltam, nem lenne-e jó hatással a túlpörgetett gyerekekre avmelyik agykontrollos kazetta? ! C
 
 


Szia Claire!
Nyugi volt éjjel?
Nálunk kicsit nem. Bettina köhögött - annyira, hogy felébredt rá, persze volt sírás is, mert időnként annyira tette, hogy majd megfulladt. Azt hiszem alacsony a fájdalomküszöbe a nőcinek, mert már a tetkófeltevésnél - mikor az átáztatott papírt lehúzom a tetkóról és kicsit húzza a bőrét, már legörbül a szája. (Rágókban levő tetoválásokra tessen gondolni!) Éjjel megkértem a törpikéimet, hogy hasznosítsák magukat a gyerek torkában, tüdejében és ahol szükség van rá. Azt hiszem segítettek, mert az éjszaka második felében már nem volt kínzó köhögés. Ettől függetlenül este megmutatom majd doktor bácsinak, abból baj nem lehet!

Többször írtam már, hogy minden elismerésem a tiéd! Gratulálok és kicsit irigykedem is. Szeretnék tesót a Bettinának, de a férjem sajnos teljesen elzárkózik ez ügyben. Neki sokszor sok ő egyedül is!

Az utolsó "fészekaljat" így terveztétek, szerettétek volna, vagy véletlenül jöttek így össze? Mit éreztél amikor megtudtad, hogy ketten vannak a pocakodban? Más volt az ikerterhesség, mint az előzőek? Ők is fiúk?

Bocsánat a sok kérdésért. Eszembe jutott még több is, de azt majd legközelebb.

határtalanul kiváncsi Zsóci

Kép
 
 


Szia!" Egy gyerek nem gyerek, kettő meg már sok a jóból. " tartja a 2népi" bölcsesség. De a poénkodást félretéve: néha tényleg sok az egy is, de szerintem nem tehet az ember többet a gyerekéért, mint hogy nem hagyja egyedül a világban, amikor ő már nem lesz!
Nálunk az első kettő fiú, aztán terveztünk még egyet (lehetőleg lányt), és kaptunk ráadásnak egy fiút is! Jó, mi? A vicc az, hogy én tartottam a 3 gyerekes felállástól, mert több rossz tapasztalatot láttam, de azt mondtuk, majd a 3. után meglátjuk.( Úgy látszik ilyen erősen tiltakozott a tudatalattim!) Hát most eldőlt. Amúgy nem bánom, meg lehet, hogy 3 után már nehezebbeh vágtam volna bele még egyszer! Különben teljesen fura, hofy ez velem megesett, de mostmár furcsa lenne, ha csak egy lenne!
Amikor megtudtam (10. hét), örültem, hogy fekszem... A páromat felhívtam, még remegett a hangom. Ő meg azt mondta, na, ez eldőlt! (már az, hogy 3 vagy 4). Aztán persze ő is mondta néha, esti nagyüzem közben, hogy még a 2 is sok...
Más volt az ikerterhesség, rosszul voltam elég sokáig (addigiaknál nem), nagyobb volt a hasam,(bár sokan így is kételkedtek,hogy ezek ikrek), és a végén már majd szét rúgtak, egyszerűen mindenütt ők voltak belül. Érdekes tapasztalat volt, és a velük való lét is az! Ja, fiú- lány páros!
Mekkora a lányod? Az AK-n kívül milyen tgyógymódban vagy prevencióban bízol? Bocs, most mennem kell! C
 
 


Szia Claire! Egyre nagyobb csodálatom a tiéd.Meg lehet nézni valahol Benneteket? Nem tettél föl képet az internetre? Újból kitört belőlem a kiváncsi, bocs!

Bettina 4 éves. Sajnos kevesebb időt tudok vele eltölteni, mint szeretnék. ennek oka, hogy sokat utazom a munkahelyemre (vidékről vonattal - bár sokan Pesten belül is így vannak többszöri átszállással!! - ezzel szoktam nyugtatni magam). Például az apukája viszi oviba és hozza is el, mert én korán indulok el reggel, 1/2 6 után érek haza. Az oviban csak elvétve fordulok elő. Szóval kevés az időm és emiatt a különböző ezoterikus és egyéb területeket is csak érdekesség szintjén ismerem általában. Bár a vonaton szoktam olvasgatni ezt-azt, de az nem ugyanaz, mint pl. egy tanfolyam. Jut eszembe, van egy gyógymód amit, ha alkalmam van rá, akkor nem hagyok ki - és az a talpmasszázs. Apukám műveli házilagosan a családtagjain, elvégzett ez irányban 1-2 tanfolyamot (sajnos mióta külön élek a szüleimtől - csak 3 km kb. a távolság!!! - mégis nagyon kevésszer jutok apukám kezéhez). A másik dolog amiben hiszek az a földsugárzás. Ezt is apukám révén ismerem (szintén tanfolyamon volt). Természetesen felmérte a házunkat is és ott vannak a fekhelyek ahol lenniük kell.

Ennyit jutott most eszembe! Szeretnék megint kérdezni. Lehet?

Szoktatok együtt meditálni a férjeddel, vagy más AK-t végzett családtagjaiddal?
Az AK-t együtt végeztétek el a férjeddel? Szoktátok egymást figyelmeztetni a pozitív gondolkodásra vagy egyéb AK-os dolgokra?

Sok-sok pozitív energiát, kellemes pihenést kívánok (ha jut idő rá) Neked!

Üdv: Zsóci

Kép
 
 


A képpel most már több helyen adós vagyok, igérem, pótolom, amint vki hajlamos lesz bevinni vmi fotót a gépbe. A talpmasszázs jól hangzik, nem foglalkoztam ugyan vele,.Én a homeopátiát kóstolgatom, szerencsére a körzeti gy.orvos néni ért hozzá! Ezen kívül pártolom a term anyagok, gyógynövények használatát, ehhez konyítok is egy kicsit, meg orvosi javaslatra aloes ezt-azt adok a családnak.
Sajna nem szoktunk enyütt meditálni, bár előfordult már, viszont a pozitív gondolkodásra és fogalmazásra sokszor figyelmeztetjük egymást.
Amúgy én 2 kerület között is 1 órát utaztam be a mh-emre, de amióta itthon lógatom a lábam, ez a program ki van pipálva. Még nem tudom az összes gyed és gyes után mi lesz, 4 kölyök mellé még hosszan elkél egy mh-hez nem kötött szülő!?
Mit dolgozol? Szereted? C
 
 


Szia Claire!

Homeopátiával csak messziről kerülgetjük egymást, olvastam róla több helyen. Kóstolgasd csak, most már tudom kihez fogok fordulni ilyen téren! Kész szereket veszel valahol, vagy Te készíted őket?
Gyógyteákig én is eljutottam, de csak az egyszerűbbekig, mint pl. csalán-, cickafark-, citromfű-, bodzatea, stb.

A munkahelyem az I.kerületben van. Nagyon röviden adatrögzítés számítógépen, ha tényleg érdekel, akkor privátban szívesen írok róla.

Úgy látom, kicsit "offoltuk" az AK-t! De sebaj - úgyis csak ketten vagyunk!

1 óra két kerület között - nem semmi! Hány átszállás volt közben? Gondolom nem hiányzik. Vissza fogsz menni tanítani, ha nagyobbak lesznek a picurkák? Mit tanítottál?

Jó hétvégét kívánok Nektek! Üdv: Zs.

Kép
 
 


hogy kell privátban írni? Nem tudom az emil címemet sem feltenni, amúgy zsoffay@freemail.hu.
3 átszállás, de az alap gond az, hogy elkerülhetetlenül be kelltt mennem a Moszkva tér-Déli pu gyönyörűségei közé.
Én biológia-földrajz szakos vagyok, szóval az ilyen témakörvbe eső természetismereti tárgyakat okítottam óvó- és tanító képző főiskolán. Visszavárnak, de teljes állásba tuti nem megyek, ennyi gyerek mellé kell vki itthon. Most nem hiányzik, de amúgy szeretek tanítani, alapvetően.
Homeopátias cuccok: patika
Gyógynövények: az egyszerűség kedvééért inkább vásárolt, mint gyűjtött! Bocs, de leragad a kezem, és folyton melléütök.C
 
 


Szia Claire!

Újból előkerültem! Az én kis boszorkám beiktatott nekem egy kis betegszabit - összeszedett egy kis tüdőgyulladást. Persze lábon kihordva! Ágy közelébe csak este 9-től reggel 7-ig volt. Láz szinte semmi, köhögés annál inkább. Ja és nagyon szomorúan néztük a tóban fürdőzők sokaságát (bár ez a nyár nem az a nyár!!!) amikor doki néni felé menet és jövet elbicikliztünk a Velencei-tó partja mellett. Ez volt a fő mumus! Ha nem veszed be a gyógyszert, akkor soha nem kerülünk bele a tó vizébe, de még az otthoni gyerekmedencébe sem!
Az AK-t gyógyítás céljára kétszer használtam, de akkor nagyon alapos voltam! Tudom, ez nem túl nagy eredmény tőlem!

Ti hogy vagytok?

Privátban írni annyi, hogy ráklikkelsz az emberke nevére a hozzászólásoknál és akkor lejön a profilja, az ottnani e-mail címre írhatsz egy e-mailt. Ez olyankor jó, ha nem akarod közhírré tenni a személyes mondandódat.

A Moszkva tér szerencsére kimarad az életemből - ritkán fordulok elő ott -, de a Déli pu-t ismerem, oda fut be a vonatom minden nap. Onnan már csak gyalog kell mennem a munkahelyemre.

Üdv: Zsóci

Kép
 
 


Szia! Akkor elég közel dolgozhatunk, már amikor dolgozom, én a Kiss János altábornagy utcában. Mit szedett a tüdögyulára? Vírustól kapta, vagy érzékeny rá? Lehet, hogy már kérdeztem, de az aloe verat ismeritek? Biciklivel vitted dokihoz? És bekerültetek a tóba végül? Claire ui: ez a kérdések órája úgy tűnik!
 
 


Szia Claire!
Akkor most következnek a "válaszpercek"!
Az én munkahelyem a Mészáros utcában van, a benzinkúttal szemközt egy félköralakú üvegépület. A szobám a Pálya utca-Győző utca sarkán van és gyönyörű a kilátásom a sinekre, a Márvány utcai "hídra" (a vasút felett).
Tüdőgyuszira egy Klacid nevű antibiotikumot kaptott a kis boszorka, amit szerencsére örömmel beszedett. Ja, és valami köptetős kanalast is.
Az aloe mit tud? Nem ismerem.
Azért mentünk bringával a dokihoz, mert nem volt különösebben rossz idő. Nagyon szeretek tekerni, Bettina is jól elüldögél mögöttem az ülésében. Oviba is azzal viszi általában a férjem. Van jogosítványom, de nem szeretek vezetni! A dokihoz menés esetében a bringaút ráadásul rövidebb is mintha kocsival mennénk. Autóval nagy kerülő, bicóval pedig lehet menni a csikicsukikon és pillanatok alatt ott vagyunk a rendelőben.
A beteg gyerek - bicikli párosítás a furcsa?
Tóba fürdés csak akkor jöhet szóba, ha teljesen rendbe jön a gyerkőc. Nagyon szeretném azt is, hogy ne kelljen beöltöztetni őt reggelente a bicózáshoz, mert most ovi hiányában az anyukám vigyáz rá. Hol marad a nyár? És mikor lesz 3-4 napig kánikula? Bocs, ezek csak költőiek voltak.

Aloe verás információkat szívesen fogadom.

Szép napot Nektek! Zsóci

Kép
 
 


Szia! Megnéztem a profilodat, gyönyörű a kislányod, de tényleg, nem csak úgy mondom!
Igen, a beteg gyerek-bringa összeállítás volt fura, de persze miért ne. Nálunk a bringa csak a gyerekeknek van műsoron, nekik is nehéz jó terepet találni, mert fent lakunk a hegyen. Et persze nem panasz, csak erre tényleg nem túl alkalmas. Klacidot egyszer az enyéim is kaptak, szerrencsére gyorsan hatott, meg hát nem nagyon kaptak még antibiotikumot, így jók voltak az esélyek.
Az aloe verát a gydokinéni javasolta, amikor a nagy oviba ment, és aggódtam, hogy a kicsinek mindent hazahoz majd. Meg persze érte is, de ő nem nagyon szokott beteg lenni. A kicsi viszont elég köhögős, hurutos típusnak indult. Szóval nekünk nagyon bejött, azóta a család szedi mindenféle nyavalyára. Ha érdekel átküldöm, ami gépen van róla, meg szívesen elmondom, amit tudok személyesen is, ha össze tudunk futni, vagy majd kitaláljuk! Jó? Bocs, vendégem jött, most megyek. Van emil címed, úgy csodáltam a lányodat, hogy azt meg sem néztem! C
 
 


Szia Claire! Köszönöm a bókot a lánykám nevében. Ha olyan kedve van akkor nagyon tud fényképezkedni. Bővelkedünk is képekben róla és így mindig bajban vagyok, ha választanom kell közülük.
Rólatok még mindig semmi nem készült? Kíváncsi vagyok ám én is!!!
Egészségi állapotunk javulófélben van, köhögés abszolút nincsen már. Holnap kellene valakinek visszabicikliztetni a gyerkőcöt a doki nénihez egy hallgatózásra. Még nem dőlt el, hogy a férjem vagy a nagymami viszi vissza - egyikük sem rajong az ötletért, én meg több nap betegállomány után nem veszek ki ezért egy nap szabit.
Az aloes dolgok jöhetnek e-mailben (kép alatt megtalálod a címem is) és összehozhatunk személyes találkozást is, én benne vagyok!

Legyen jó a napotok! Zsóci

Kép
 
 


Rólunk rengeteg kép készül, azaz főként a kölykökről, csak hagyományos papírkép, és mindig gond benyomatni vjivel, bár a családban is több scanner működik, sajni nem nálunk. De ami késik....azt nehéz kivárniKép. OK, este megpróbálom elküldeni. A találkozót majd kitaláljuk! Jó?
Ti beterveztétek ezt a BABANET-es találkozót? Voltál már ilyenen? Mi elvileg aznap hurcolkodunk le Balcsira, mintegy 3 hétre. (Szóval vagy azelőtt, vagy aug 20 után vagyok találkozó képes.)
Te reggel 1/2 8 kor hol internetezel? C
 
 


Szia C!

Most csak gyorsan válaszolok:
Babanetes találkozóról még nem tudok (ennyire keveset babanetelnék?). Mikor lesz és hol?

Reggel 7-re jövök általában a munkahelyemre és onnan tudok netezni amíg a többiek be nem jönnek.

Most pedig rögtön nyomulok hazafelé, 16.15-kor indul a vonat (ha indul...).

Pusz: Zs.

Kép
 
 


Találkozó tudnivalói a fejlécben! Júli 31! Látod, jó kis munkahely az! Claire
 
 


Claire!

Találkozó ügyileg már naprakész vagyok (kaptam hírlevelet a szerkesztőktől)!!!! Sajnos mi sem tudunk menni, mert azon a napon van a sógornőmék fiának a keresztelője és erről nem hiányozhatunk, mert mi leszünk a keresztszülők.

Nincs valami ötleted, mit lehet ilyenkor ajándékba adni?

A munkahelyemet nagyon szeretem, csak lehetne egy kicsit közelebb Velencéhez!!!

Nagyon jó hétvégét kívánok Nektek! Zsóci

Kép
 
 


Én mégfilózok, hogy átszervezzük-e úgy az életet, hogy egy kicsit elmenjünk, de csak ha több olyan jön, akit eddig csak levelezésből ismerek! te voltál már ilyenen? csak össze vannak terelve az emberek, vagy van vmi szervezett dolog is?
Mh: hát egyszerre jó helyen lakni, jó munkahelyen dolgozni, és még közel is lakni, az már luxus Kép, de nem lehetetlen! Mit dolgozol?
Ajándék: 1. kategória: tudod, hogy vmire szüksége van a gyereknek, vagy a gyerekhez a szülőknek ( ez a praktikus), esetleg a keresztelői ruhácska
2. kategória (ha viszonylag komolyan vallásosak) vmi keresztelőhöz kapcsolódó, pl. gyertya (gyerek neve, dátum, stb ráírva, ezt csinálhatod te is, úgy személyesebb); képes gyerek biblia,; kis fehér ing, amit a kereszteléskor ráadnak vagy ráterítenek
3. kategória (szimbólikusan) egy üveg bor, akkori, amikor született; növény csemete,( olyan, ami fácska vagy évelő virág, esetleg szobanövény, ha te ülteted, ez is személyesebb) Hirtelen ennyi jut eszembe, remélem ettől megindul az agyad, és kikombinálsz vmit, ami örömet szerez!
Állítólag melegszik az idő, remélem bejuttok a vízbe! Claire
 
 


Köszönöm a segítséget keresztelős ügyben. Jelentem beindultak az agytekervények ..., SOKAT SEGÍTETTÉL. Megmondom őszintén, hogy a sógornőm a nehéz eset! Róla tudnék fejezeteket mesélni!!!

Babatalin nem voltam még, fogalmam sincs milyen lehet. Jó lenne megnézni, hogy milyen!

Hétvégi fürdés még kizárva. Helyette inkább cirkuszba viszem a csajszit - Velencén van egy vándorcirkusz, csak kicsit sokallom az 1500,- Ft-os belépőt. Mivel még nem volt ilyen szórakozásban része, azt hiszem kerül amibe kerül, megyünk.

Ti hova mentek nyaralni? A kismanókkal is vállalkoztok nyaralásra?

Üdv: Zsóci

Kép
 
 


Örülök, hogy segíthetem, ilyenkor csak lökni kell az emberen egyet, aztán úgyis megtalálja a maga megoldását.
Megyünk aug első felében majdnem 3 hétre Balatonmáriára. Nagy, családos nyaralás. Szüleim, nővéremék, mi. Plusz a szomszédban unoka bátyámék, meg ilyenek. Szóval 8-10 gyerek, 0-10 éves korosztály, szülők, nagy szülők, érted, mint Nyuszi rokonai és üzlet felei. Már voltunk néhány ilyenen, idén azért is nem akartunk változtatni a helyen, mert kicsikkel jobb az ismert hely. És ti? nektek inkább télen érdemes nem? Ilyenkor helyben van a nyaralásKép nem? Szóval, szabadság, nyaralás lesz?
Hétfőn megjönnek a nővéremék, akkor majd mi is nézünk 1-2 gyerek program után. múltkor én is pont a cirkuszra gondoltam , vajon a főv. nagycirkusz mennyiben van?
Ja, láttalak a "nehezen kezelhetők között" , te min küzdesz? Az ovi milyen hatású volt? (ezt írhatod oda is)
Üdv: Claire
Üdv. Claire
 
 


Szia Zsóci! meglepő fordulat: sikerült egy képet feltennem a profilomba. Az ikrek néhány hetesek rajta! Megkaptad az emilt? Hogy telt a hétvégétek? C
 
 


Szia Claire!

Először is a kép nagyon szuper! Nagyon aranyosak a fiúk, ahogy fogják a picurokat. Jöhet a folytatás is, én nagyon imádom a képeket (készíteni és nézni is).

A 3 hét Balaton nagyon jó lehet Nyuszi családdal és üzletfeleivel!!!!! Nem vesztek be engem is az üzletfelek közé?
Mi két éve voltunk így Horvátországban anyukámékkal és az ismerőseinkkel és azok gyerekeivel és unokáival, sajnos csak 1 hét volt, de nagyon buli. Elfoglaltunk 3 appartmant és mentünk 7 db autóval. De azóta nem voltunk igazából nyaralni, mert folyton a házunkon kell valamit csinálni - kerítésünk soha nem lesz, mert az én kedves uram olyat álmodott meg, hogy arra soha nem jön össze a pénz egyszerűbb meg nem kell neki. Talán el kellene végeznem egy Pénzkontroll tanfolyamot?
Szóval nyaralás emiatt törölve van az idei évre is! A Velencei-tó persze itt van a szánkban, de mint az lenni szokott, az nem élvezi igazán aki ott lakik mellette. Van egy csónakunk - elsősorban horgászati célokra apának, de időnként elkapja a grabancunkat és minket is megcsónakoztat. Az évi fürdési áltagunk kb. 2-3.

Hétvégén én jól leégtem hátilag, szerintem leugrik rólam hamarosan! Bettina megúszta, csak az anyja volt olyan eszetlen, hogy kiáll a tűző napra pletyizni a szomszédokkal a pincekóros bőrével bikiniben. Most csak nyőgök! Fürdés csak a teraszon volt a kismedencében, a nőci ezt is nagyon élvezte.
Túl vagyunk a cirkuszon is! Hát nem egy Fővárosi Nagycirkusz produkció, de azért nézhető volt. A további cirkuszlátogatásoktól nem vette el a Bettina kedvét. Szegény végig a pacikat várta, persze az volt az utolsó műsorszám!

Aloes e-mailt köszönettel megkaptam, idővel elmélyedek benne.

Puszi: Zs.

Kép
 
 


Sziasztok Zsóci és Claire,
remélem nem nehezteltek meg rám amiért belemászok a levelezésetekbe, de nagyon érdekelne az agykontroll. Hajdanában elolvastam róla egy könyvet (azt hiszem a legelsőt ami megjelent) de itthon magamban vhogy soha nem sikerült alkalmaznom. Nem a hittel van a hiba, vmi mást rontottam el. A férjem is olvasta, sőt egy tanfolyamot is elvégzett és megdöbbentő dolgokat mesélt, mára azonban ő is túl elfoglalt lett és nem alkalmazza. Hol lehet manapság tanfolyamot találni? Sokáig tartanak, úgy értem el lehet végezni pici gyerekek mellett is? Vagy meg lehetne tanulni könyvből is akár?? A pozitív gondolkodás szerintem is nagyon fontos és igyekszem alkalmazni, főleg mióta olvastam róla egy nagyon-nagyon jó könyvet ( A boldog gyermekek titka)!

Zsóci,
tényleg gyönyörű a kis bestiád!!!

Claire,
a te manóidat is éppen ma csodáltam meg egy másik topikban...

Kíváncsi üdvözlettel:
Barnus
 
 


Szia Barnus! most szállt el, amit válaszoltam! hurrá! Én is azt a könyvet olvastam, biztos meg lehet belőle tanulni, de nekem nem volt idegem hozzá, meg úgy az ember még bizonytalanabb. Valamint aki tanfolyamot végzett, az elmehet ismételni, meg ha akarja be tud kerülni egy ilyen társaságba, ha magadban küzdesz otthon, nem biztos. Amikor én jártam, 2 hétvége volt, ami nagyon felüdítően hat az emberre. Szopós gyerek mellett nem , amúgy az a kérdés, tud-e a családod ennyi időre mellőzni? Mekkora a gyerkőc?
Talán az a gond, hohy ha az ember nincs nagyon-nagyon rászorulva, akkor nehezen teszi szokásává, pedig azt hiszem úgy volna a legkönnyebb. és a leghatásosabb! Én pl. vizsgaidőszakban sokkal rendszeresebben használtam, rám is fért a relax. Most is kéne, csak ha el is kezdem, folyton elalszom, még ülve is. Ti értitek mi lehet az ok??:-)
szia Zsóci! Anyaraláson a szűk keresztmetszet a hely, mivel a nyaraló nagyon kicsi. Közülünk is vannak mindig sátras különítmények, de ha azt bírjátok, akkor látogathatók vagyunk!?
Ha leégtél, jobb ha gyorsan olvasod az aloét, a zöld virágú krém (ez a csomagolást jelenti) szupe az égésre, tavaly volt "szerencsénk" nyárssal égetett gyerek pofin tesztelnünk.
Ez a ház dolog ismerős, csak mi anyóséknál lakunk, így az ilyesmi is megoszlik. Ti saját házban laktok? Az tényleg örök meló, mert ha kész is vagy, jöhet a karban tartás, javítás!
Jó nektek,hogy túl vagytok a cirkuszon, nálunk minden nap van! Csoda, hogy még nem szerződtették a fiúkat:-)! Üdv: Claire
 
 


Barnus! Van agykontrollos honlap, talán simán WWW. agykontroll. hu, de ez nem biztos! claire
 
 


Kedves Barnus!

Nagyon örülök, hogy idetaláltál!!!!
Claire neked szóló soraihoz, csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy az interneten is nagyon sok agykontrollos dolgot találsz. Pl. a startlapon készített valaki külön Ak-os oldalt, a címe http://agykontroll.lap.hu/. Sok érdekes oldalra lehet ott rálelni.
Tanfolyamot én is csak ajánlani tudom, nagyon pozitív hatással van az emberre - csak legyen 2 szabad hétvégéje és huszonvalahányezer Ft felesleges pénze. Könyvből csinálgatva nagyon unalmas, bármilyen érdekes dolgok is vannak leírva. Tanfolyamon a 'domjánok' nagyon tudnak előadni, főleg a László!
Ha a férjed elvégezte akkor nem tudom mit mondhatnék még? Vele nem beszélgettél erről?Ma már én sem nagyon használom, ugyanúgy mint Claire és a férjed is - de tudom, hogy ha szorult helyzetbe kerülnék, akkor van a kútfejemben egy ilyenfajta tudás amihez nyúlhatok! Ezt a topicot is többek között saját magam és mások ösztönzésére nyitottam. Egységben az erő! Talán ezért működik annyira a tanfolyam, mert ott nagyon sok ember van együtt.

Barnus, mekkora a kisbabád? A profilodban (melyből hiányolom a képet rólatok) olvastam, hogy nyelvtanár vagy. Milyen nyelvet tanítasz? (Vannak külföldi agykontrollos oldalak is!!)

Ha Te is bekapcsolódsz közénk, akkor idővel össze lehet hozni egy babanetes-agykontrollos talit. Mit szóltok hozzá?

Puszi: Zsóci

Kép
 
 


Kedves Claire!

Nagyon kedves vagy, hogy meghívsz minket a Balatonra. A kérdésfeltevés csupán költői volt! Kicsit az irigység szólt belőlem, mert tudom milyen buli, amikor egy huszonvalahánytagú csipet csapat éli világát akárhol egy nyaralóban. Ilyenkor az a jó szerintem, ha nincs fullextrázva a nyaraló, sőt inkább kicsi és az embernek nagyon leleményesnek kell lennie, hogy bizonyos helyzeteken átverekedje magát. Még egyszer köszönöm, nagyon aranyos vagy, majd ha MÉG JOBBAN megismertük egymás akkor talán élünk vele. A sátrazással semmi bajom nincs, gyermekkorom óta sokat sátraztam és nagyon imádom.

Saját házban lakunk már lassan 5 éve. Sajnos ezalatt az 5 év alatt nem sokat haladtunk előre. Ha érdekel tudok róla pár képet küldeni privátban.
Még egyenlőre nagyobb javítások nincsenek, de már újból lehetne festeni belülről az egészet, mert helyenként Bettina lenyomatolt ezt-azt a falra is (pedig a férjem erre nagyon harap, ez a gyagyája!). 5 év után is az építési fázisban van - kerítés és garázs, valamint kertszépítés hiányában. Nem tudom mások miből tudnak hip-hop felhúzni egy házat pillanatok alatt 100%-osra. Egy biztos, nem kp-ból!!

Más! Nagy elhatározásra jutottam - el akarom végezni októberben az asszonysors-fordító tanfolyamot. Hallottál már róla?

Az aloet végigböngésztem, nagyon jók. Hol lehet ezeket beszerezni?

Nyaralás alatt is tudsz internetezni?

Több kérdésem nincs. Szép napot kívánok! Üdv: Zsóci

Kép
 
 


Még csak annyit, hogy cseréltem fotót a gyerekemről a profilomban. Nekem nagyon tetszik a kép. Ha tudtok pillantsatok be.

Bocs az önreklámozást! Puszi: Zsóci

Kép
 
 


Sziasztok Lányok,
csak egy gyors köszönömre ugrottam most be, odalenn a nappaliban már tombol az élet...megtaláltam az agykontrollos honlapot, kerítek majd időt, hogy átolvassam. (Talán a du-i alvásba belefér:-))

Zsóci,
a csemetéd még mindig gyönyörű! Megpróbálok majd én is feltenni egy képet, csak várom, hogy a párom bevigye az új képeket a gépbe. A lurkóim egyébként: Dóri 7,5, Barnabás 5,5, Réka 3,5 éves és Botond 22 hónapos.

Clair,
a relaxos elalvásban én is nagyon tapasztalt vagyok, azt hiszem akkor mondtam le végleg a próbálkozásról, amikor egy parkban a padon nyomott el a buzgóság...nagyon cikis volt tátott szájjal felébredni!!!:-/

Barnus
 
 


Hali Lányok,
sikerült elolvasnom a honlapot,lehet, hogy megcélzom a szeptemberi tanfolyamot.KépKár,hogy nem tartanak ilyet hétköznap, nehezen szakadok el a családtól éppen hétvégén, ráadásul 2-ön egymás után! Nem kételkedem a hasznosságában, csak ilyenkor lehet együtt az egész család és én mindig ki vagyok éhezve a közös programokra. Lehet, hogy családfüggő lettem??KépKép

Zsóci,
hogy végre válaszoljak: német nyelvet tanítottam középiskolásoknak, meg 2 nyelviskolában és paralell volt még néhány magántanítványom is. Hát igen, meg is kellett élni vmiből. A k.iskolát szerettem a legjobban, nagyon jól éreztem magam a diákok között. Szeptembertől vszínüleg megint dolgozni fogok heti 2x2 órát, igaz nem suliban hanem egy cégnél kell majd üzletembereket okosítanom. Ez jó rákészülés lesz majd a nagy visszatérésre, bár ahogy vhol Clair is írta, nem tudom mikor tud egy anyuka 4 gyerkőc mellett dolgozni járni..A nyelvnek az az előnye, hogy rugalmasabban lehet kezelni. A munka miatt gondoltam az agykontrollra is, jó lenne kicsit megedzeni az agyamat, az elmúl 8 évben eléggé leépültemKép

Clair,
sejtettem, hogy rámismersz.(Zsóci miatt írom, hogy egy másik topicban is váltottunk már levelet) Már egy ideje olvasgatom az írásaidat és tetszenek a bölcsességeid. Az meg külön jó, hogy meg is tudod fogalmazni amit gondolsz!!!

Millió üdvözlet mindkettőtöknek:
Barnus
 
 


Szia Barnus! Húzós 2 hétvégére lepasszolni a családot, de közvetve ők is fognak profitálni belőle(d)! Köszönöm a dicsérő szavakat, nem is gondoltam, hogy vki csak így olvasgat és megjegyez. És örülök, ha tetszik, bár csak igyekszem segíteni a magam kis tapasztalatával. tetszik, ahogy it egymást próbálják támogatni az emberek! Nálatok is jó sűrűn vannak a gyerkők. Hogy bírod? Klassz a fiú- lány megoszlás, ügyesek vagytok! egyébként én is tanár vagyok, de bio-föcis, arra kisebb a magán - és vállalati igény.Kép Melyik k.suliban voltál? fél állás nem jön szóba? Mikortól mész vissza?
Szia Zsóci! OK, tényleg szívesen hívtalak, de majd később. Lehet agyk-os találkozó, hátha barnus tölt belénk egy kis lendületet! Kép
Egyszer a rádióban hallottam erreől az asszonysf-ról, de igazán nem sokat tudok. Írj róla, köszi. Miért érzed fontosnak?
Ami a házat illeti, kíváncsi vagyok rá! Egyébként nem hiszem, hogy készlehet lenni. Mi 10 éve lakunk itt, és a lakás sincs tutira úgy, ahogy kéne, és a gyerekek miatt pláne folyton variálunk. Sőt, kinéz egy nagyobb átalakítás is. Brrr előre fázom tőle, pedig én nyomom, mert szükséges!
Aloe: nekünk van a cégnél diszkont jogunk, ez a legtutibb forma. szívesen elmondom, hogy kell regisztrálódni, meg amire kiváncsi vagy. Ha nem jön össze , akkor elküldöm a páromat, vagy vmi, mert egy kicsit macerás a 4 kölyökkel 60 fok melegben ugrálni. Viszont jó lenne az őszi taknyos szezon előtt begyűjtened az infókat. Elküldöm emailben a telcsi számomat, ha az jó neked, hívj fel. Esetleg add meg a tiédet, ami neked egyszerűbb!
Nyaralás közben elvileg nem lesz internet hozzáférésem, aztán majd meglátom.Kép A párom sajnos nem lesz lent végig, ő meg tudja nézni a leveleimet, ha fontos és megkérem!
Keresztelői ajándék ok?
Lányod csak a fotó kedvéért strandolKép, vagy már mehet amúgy is? Hú, a kicsik elég nehrezen bírják a meleget, meg a foguk is nő (már, ez egy vicc!), így ne csodáld, ha kicsit zavarosan írok! Claire
 
 


Sziasztok!

Claire! Köszönöm a telefonszámot, hívni foglak. Aloe ügyben kiderült, hogy munkahelyi szinten is vannak bizonyos lehetőségek (egyik kolleganőm testvére foglalkozik vele). Tőle van az az info, hogy a 0-ás vércsoportba tartozó emberkéknek nem igazán jön be ez a termék - az enyém A-s. Mit szólsz ehhez? Most megyek egy pár nap szabadságra és tervezem, hogy elmélyedek a kinyomtatott listában.

A keresztelős ajándék beszerzése még nem történt meg, de a növényke mellett döntöttem. Azt találtam még ki, hogy készítek egy fotóalbumot a gyerkőcből - ugyanis én születésétől kezdve fotóztam őt digitális géppel. A szülei viszont szinte sosem (hogy lehet ezt kibírni???). Csak még azt nem tudom hol fogom kinyomtatni azt a sok képet a babájukról színes nyomtatón. Na mindegy, majd lesz valami.

A kinéző nagyobb házátalakítás felér majd egy robbantással? Ezért félsz tőle?

Bettinát a teraszon levő kismedencéből úgy kellett kiparancsolni. Majd a hétvégén már megyünk a tóba is!

A fogzást korán kezditek. Ha le tudok menni alfába (hihihi!- elalvás nélkül!) akkor rátok is gondolni fogok és küldöm a fájdalommentesítő-fogkibújtató manócskáimat. Nálunk ez gond nélkül ment, mert Bettina 1 éves volt és még nem volt foga! Utána kezdtek el kibújni szépen, gondolom különösebb fájdalom nélkül.

Az asszonysorsfordítóra azért lenne szükségem, mert sokszor nem vagyunk egy hullámhosszon a férjemmel és keresgetem a megoldásokat, hogy hogyan lehetne jobb közöttünk az összhang. Az én gyerekkorom nagyon nyugisan telt, a szüleim között soha nem volt összetűzés, veszekedés, stb. Felnőtt fejjel már úgy gondolom, hogy a hugommal egy védőbúra alatt nevelődtünk. A férjem családjában menetrendszerűek voltak az összetűzések. Szeretném én is biztosítani a lányomnak a nyugodt családi légkört, de sokszor sok mindent le kell nyelnem, hogy otthon nyugi maradjon a Betti érdekében. Sok dolgot nem tudok megbeszélni a férjemmel, mert úgy is tudom a végét - a tők ellenkező véleményt - és inkább bele sem kezdek. Szóval ezeken szeretnék változtatni és egy kicsit kikapcsolódni a mindennapokból (ha már nyaralni úgysem megyünk). Ha nem jön össze ez a tanfolyam akkor a sima Ak ismétlőre fogok visszamenni.

Egy hétig szünetelek most internetileg (ha csak szabi alatt be nem ülök a könyvtárba netezni). Jók legyetek addig! A fogkisegítőkről nem fogok elfeledkezni!!!


Barnus!

Gratulálok a gyerekeidhez! Szép sorozat így olvasva is - élőben biztos még inkább. Ha a Bettink fiúnak született volna, akkor ő is Barnabás névre hallgatna.

Elbújhatok én itt az egykémmel! Azért örülök, hogy Te is és Claire is 4 gyerkőccel rendelkeztek!!! Bírok irigykedni. Majd avassatok be, hogyan lehetne apát rábeszélni még egy manócskára, ha 4-re nem is (ő akkor biztos Dunának menne).

Legyetek jók amíg nem leszek itt! Minden jót kívánok! Puszi: Zsóci

Kép
 
 


Szia Zsóci,
érezzétek magatokat nagyon-nagyon jól!!! Légy nagyon büszke az "egykédre", nagyszerű, hogy van egy csodálatos kislányod, akinek átadhatod minden tapasztalatodat, segítheted, szeretheted, érte éredemes élni! Hidd el, ha feltétel nélkül szereted, akkor meg fogja azt is érteni (idővel), hogy neki nem lehetett testvérkéje. Én csak azt nem tudom megérteni, ha valaki alapból elveti a gyermek gondolatát. Nem kell mindenkinek többet vállalni, nem vagyunk egyformák, ki mire érzi alkalmasnak magát. De amit elvállaltunk, azt a tőlünk telhető legjobb módon próbáljuk meg végigcsinálni! Na, nem okoskodok tovább..Kép Feltétlen jelentkezz nyaralás után!!!

Claire,
este még írok neked is, egyenlőre el akartam köszönni Zsócitól (remélem még elolvassa). Jó 'fogzást':
Barnus
 
 


Barnus!

Még elolvastam! Köszönöm a bíztató, szívhez szóló szavakat. Azért erre a tesó témára még visszatérek. OK?

Na, mentem 'nyaralni' haza.

Jók legyetek!

Zsóci

Kép
 
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: