Új privát üzeneted érkezett!

Heni!
Én a Hodonoczkyt csak látásból ismerem, rosszat még nem hallottam róla.
Ő onkologus is, nem?
Amúgy milyen dokit szeretnél, időset, fiatalt, nőt, férfit?
Mert itt aztán van bőven választék. :wink:
És mindenki a sajátjára esküszik, általában. :wink:

Zita

Kép
Kép


Zita

Igen, onkológus is. Nekem a barátnőm ajánlotta még régebben. Ő is maximálisan meg volt vele elégedve. Párszor voltam nála, (egyéb nőgyógyászati problémákkal) nem is volt semmi gondom vele Sőt... Ez csak néhány alkalom volt, tehát annyira még nem volt alkalmam kitapasztalni. Végül is az eddigiek alapján, nálam pozitív a hozzáállása a munkájához, kedves.
Csak érdekelt volna, hogy akik esetleg régebbről ismerik, milyen véleménnyel vannak róla. Több szem, többet lát...
Vendég
 


Enikő: Párodat valószínűleg nem ismerem :oops: az a helyzet, hogy amióta vannak gyerekeink, rohanva járunk edzésre, majdnem mindig elkésünk, úgy zuhanunk be, és a végén se maradunk, nem érünk rá bámészkodni :lol: , na meg hétfőn is pont akkor fejezitek be, amikor mi kezdjük (7-kor), nem? Az öltözőben szoktam összefutni a lányokkal, az újabbak közül inkább őket ismerem arcról, a hapsik közül csak régebbieket. Ruha: ezt a „nem vagyok még méltó rá”-érzést én is átéltem, nekem akkor haladóbbak azt mondták, hogy ez egy nagy butaság :lol: , és így utólag én is látom, hogy tényleg az. A ruha viselése ad egy bizonyos tartást (már ha viseli az ember, és nem csak magára aggatja), amivel sokkal másabb edzeni. Próbáld ki! :wink:

Játszótér kontra takony: én is viszem őket, persze lázasan nem. Ha valaki közelít, szólok neki vagy az anyukájának, hogy ne, mert az enyém beteg. Homokozni meg egyre kevésbé fogunk, mert hidegben az kész meg/felfázás.

Henibaby: üdv!

Szerika: gratula!

Gigike: köszi az infót! Drukk, hogy minden rendben legyen. Hány hetes vagy?

Homeopátiás golyók: amikor a gyerekeknek adjátok, betartjátok az előtte-utána fél órát, amikor nem ehet-ihat? :roll:

haragosi: ez nálunk is így van, ha rózsaszínben vannak, akkor is lekisfiúzzák őket sokszor.

ATZita: a mi üléseink is mozognak, szerintem csak az isofix tartja tényleg egy helyben. Viszont előre nem mozdul, ez a lényeg. Na meg amit Karmen írt, hogy nagy rántásra befeszül az öv, és megtartja az ülést a gyerekkel együtt, ehhez elég egy erősebb fékezés. A Römer tuti jó, nálunk Maxi C van Dórinak (Priori XP), nem volt olcsó, de megérte.

Nóra
KépKép KépKép
 
 

 
 

Sziasztok!

Bocs, hogy ilyen ritkán esek be, de fullra el vagyok havazva mostanában, pedig csak 2 gyerekem van és az egyik ovizik is, mégis... :roll:

Matyikám ma 6 hónapos (borzasztó, milyen gyorsan elment fél év), még mindig szépen fejlődik, 72 cm, 9200 g (végre lassul a hízása :lol: ), már a 8. :!: fogacskája is kilátszik egy kicsit, nagyon szépen mászik, és képzeljétek el, már egy hete feláll kapaszkodva!!!!!!! Nagyon siet a tesó után! :lol: :lol: :lol: Büszke vagyok rá fenemód :oops: , de macerás is, nem gondoltam volna, hogy 6 hónaposan már a "kipakolom a konyhaszekrényt" fázisban leszünk...

Dénes változatlanul imádja az ovit, imádja az öccsét, édes kis manó, nincs vele semmi gond, leszámítva némi hisztit, de azt hiszem ez senkinek sem meglepő! :lol:
Sajnos úgy néz ki, hogy elhalt a másik metszőfoga is, dokinál még nem voltunk vele, de kezd sötétedni. :( Persze ha nem töri ezt is ripityára, nem kell majd kihúzni.)

Málnának és Konstinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!
:lol: :lol: :lol:

Szilcsi! Sajnálom, hogy nem megy olyan simán a beszokás, de egyszer vége lesz és tényleg jól fogja magát érezni egész nap! :) Én is totál megértelek, nekem sincs semmi segítségem itt Szegeden, néha nagyon-nagyon nehéz, hogy a mamák 150-250 kmre laknak. Ettől függetlenül én egész jól elvagyok itthon, csak ritkán akarok sikítófrászt kapni, mert a férjem itthon dolgozik, legalább látok embert napközben... :)
Az OEP és a MÁK sztem is kiakasztó néha, mikor én táppénzre mentem terhesen, az is egy katasztrófa volt. Mivel nem mentem vissza dolgozni, csak úgy mehettem el táppénzre a veszélyeztetett terhesség miatt, ha nem kaptam tovább a Gyest. Senki nem mondta, hogy külön le kell mondanom a Gyesről mielőtt még elkezdem kapni a táppénzt, mert az egyik az OEPtől jön a másik meg a MÁKtól, és a két intézmény természetesen nem kommunikál egymással. Ráadásul mi felhívtuk a MÁKot, ahol az ügyintéző hölgy álláspontja a következő volt: simán kaphatom egyszerre a kettőt! Lett is nagy kavarodás végül, mert persze nem kaphattam, az akkor lett volna, ha visszamentem volna dolgozni, de ő erről miért nem tud???? Az OEPesek se tudták elsőre, egy vezetőt kellett felhívniuk, aki végül külön intézte az ügyemet! (örök hála neki azóta is... :) ) Visszamenőleg le kellett mondanunk a Gyest, visszautalni a pénzt, aztán persze megigényelhettük a férjem nevére azt is visszamenően, tehát azt az összeget, amit átutaltunk a MÁKnak visszakaptuk pár hét múlva.... csak közben ügyintéztek, papírozgattak stb. Ha ezt nem tesszük meg, akkor meg a táppénzt vonták volna meg és azt kellett volna visszafizetnünk. :(:( Káosz volt, szerencsére az OEPnél nagyon rendesek voltak!

Szerika! Gratula a babához, nagyon szép gyerkőc! :):):)

Henibaby, Gigike! Üdv és gratula a pocakhoz!

Norus! Kösz a kifőzde telószámát! Ezt én is felhívtam, de azt mondták, fáradjak be személyesen, fizessel elő és akkor kihordják az ebédet. Régen csak felhívtuk a kihordó srácot, beugrott napközben egy étrenddel, én választottam és másnap hozta is. Egyszerűbb volt. :( Most még nem jutottam el az Ősz utcáig, így mindennap főzök.
Holnap teszek fel képeket bizonyíték képpen, hogy áll a fiam! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
 


Zsuzsi! Nekem nem mondták de valahogy gondoltam hogy tp és GYES nem fog egyszerre járni. Igy én is lemondtam rola és megigényelte a férjem. DE azért tényleg lehetne erre jobban is felhivni a figyelmet, barátnöm is lemondta a GYES-t csak azt nem tudta hogy más meg kérheti, igy ök elbukták, erre a tb-sük sem figyelmeztette öket:(
Matyi nagyon ügyes! Jesszum mennyi foga van!:)

Orsinak is lesem majd a fogait mert csüt. du leesett hasra, arca a mászokárol (szerencsére nem lett komoly baj, bár ügyeletröl elküldték SZegedre orrtörés gyanuval, tényleg ugy néz ki mintha ferde lenne, de az rtg szerint nincs törés)

Kép

Kép

Karmen
 
 


Zsuzsi!
Azt a mindenit,nem semmi méretei vannak Matyinak,én nagyon ügyes,hogy már feláll!
Málna is volt 2 éves méricskélésen, 13 kiló és 87 centi!

Exi!
Láttam ma Petit (azt hiszem) az Alsó nyomás soron jött biciklivel, gondolom a mamájával! Lehetett Ő?


ATZIta: Bocsánat, ezt elfelejtettem fürdőköpeny-ügyben :oops: Ritka, hogy egy eladó ne jelentkezzen. :roll: Hány napja járt le az aukció? A TV-re bejelentkezik? (Ezt a felhasználónevére kattitva meg tudod nézni, hogy mikor jelentkezett be utoljára.) Írj neki egy mail-t, hogyha eddig és eddig nem jelentkezik, akkor lemondasz a vásárlásról. :wink:

klzsuzsi: és csak az a kifőzde lenne jó nektek? :roll: Millió helyről szállítanak már kaját házhoz. Megkérdezzem apát, kit ajánl? Fogacskát sajnálom :( Dóri nyáron a fotelről esett le, lehorzsolta szeme mellett, nem tűnt vészesnek akkor, nem vérzett stb, de aztán nagyon bevarasodott, és még mindig nagyon látszik a helye. :cry:

Karmen: szegény Orsi :cry: Én állandóan félek, hogy honnan és hová esnek le.

Nóra
KépKép KépKép
 
 


Anett, igen, láthattad Petit. Ilyenkor anyósomnál van, péntektől vasárnapig. Igaz, ma épp ma hozzuk haza, mert családi vacsira vagyunk hivatalosak, de egyéb esetben vasárnapnál előbb nem lehet hazarángatni... :shock:

Ági és
KépKép
 
 


Sziasztok!
Szükségem lenne némi tanácsra...:)

Nemrég volt szó a háztartási gépekről..
Mit tudtok a kenyérsütőgépekről?Milyet,hol,mennyiért lehet,érdemes venni?Melyiket ajánljátok?

A másik kérdésem,hogy milyen liszteket tudtok ajánlani?Olyan kellene amiben tutira nincs búzaliszt.Diéta miatt kell.
Hol érdemes megvenni?

Előre is köszi.:)

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok!

Szerika, gratulálok nektek! :D Nem is gondoltam, hogy már megvan a tesó, azt hittem, csak előrelátó vagy és azért keresel mérleget. 8)

Exi, hát én továbbra is azt mondom, nem viszem Lalit betegen a játszótérre, na persze a kicsit taknyos az más kategória, de amivel nem mehet bölcsibe, vagyis közösségbe, azzal nyilván másmilyen közösségbe, mondjuk játszótérre sem mehet. És marhára idegesít, amikor anyuka arra hivatkozva, hogy otthon nem bír vele, leviszi a fertőző beteg gyerekét az egészségesek közé. :roll: Mondom, ha kicsit taknyos, az más, meg mi is lementünk motorozni a ház köré, amikor már nem volt láza, de amíg az orvos azt mondta, nem mehet közösségbe, én komolyan vettem és nem vittem játszótérre (sem).

Edit, nekem Hausmeister kenyérsütőm van, szeretem, jól süt. Liszt ügyben passz, nem értek hozzá.

Anett! Szerintem nagyon jó bölcsi, meg vagyok elégedve a gondozónőkkel, a hellyel is. Egy nő van, aki nem szimpi, de a gyerekekkel rendes. Ha nekem nem köszön, letojom, nem érdekel, amíg a gyerekemmel jól bánik. Pénteken családi nap lesz, délután 3-6-ig, bemehetnek a szülők, hozzátartozók is, mindenféle programok lesznek, gyurmázás, rajzolás, ilyesmik. A gondozónők hihetetlenül türelmesek és jó fejek, segítőkészek, és odafigyelnek a gyerekekre, foglalkoznak velük. Én meg vagyok elégedve a bölcsivel. 19-én kezditek? Én akkor kezdek dolgozni, jövő héten még alvás után elhozom Lalit, de utána héten már egész napra marad, hogy szokja azt is.

Enikő, kitartást a kivizsgálásokhoz!!! A többi gyerkőccel addig mi lesz? Karesz bevállalta mindet egyedül? :shock: Gondolom, Bogi marad a suli miatt, de Zalán?

Influenza-oltás: én is kaptam mindenféle körlevelet meg felvilágosító levelet, mint egyetemi dolgozó, de nem hat meg. Párom rágja a fülem, hogy oltassuk be Lalit és magunkat is, de én nem akarom. Én most nem is akarok már neki mást beadatni, még megkapja a bárányhimlő másodikját és kész.

Kép
 
 


Szilcsi!
Köszi,lehet akkor mi is bemegyünk,Te is jössz?


Anett, igen mi anyukámmal megyünk, Lali ott is lesz már délután is, majd csak 3-ra megyünk érte, illetve ha bírja, maradunk kicsit rajzolgatni stb.

Kép
 
 


szisztok.
amiota apa itthon van nem tudok géphez ülni :lol:
norus én nem tartom be a golyok után és előtt a fél orát.
mert tuti mindig akkor akarnak enni-inni.igy is hatásos.
danim most köhögött adtam neki a stodal szirupot és már szerencsére semmi baja. :wink:

Henibaby üdv.Én is most vagyok kismama,csütörtökön megyek ismét dokihoz,már nagyon várom!!!!
a fiuk ma megkérdezték hogy hogyan került a pocimba a teso :shock:
és már azt beszélik hogy kinél alszik majd,hogy melyik játékkal játszhat.danim meg sir hogy mikor jön már a kisteso.azt hiszi bekopogtat az ajton hogy:hellooo megjöttem :P
 


Hahó!

Nem túl nagy a mozgás mostanság errefelé.
Akkor panasznapozok. :oops:
Lalinak a gondozónénije táppénzen van, beteg lett. Így csak a másik gondozónéni volt ma velük, hát enyhén szólva horror napon vagyunk túl.
Nem sikerült elaltatni Lalit ebéd után a bölcsiben, még jó, hogy nem dolgozom és 1-kor mentem érte, hozták is ki rögtön, mert két kisfiú ordított és senki nem tudott aludni. :roll: :shock: Lali teljesen hisztis volt, reggel fél 7 óta ébren volt, végül fél 3-kor aludt el a babakocsiban és aludt egy órát, de amit utána művelt, hát én azt hittem, kiugrok az ablakon. :roll: Hisztis volt, nyűgös, esett-kelt, lett vagy 3 púp a fején, össze-vissza verte magát. Én nem tudom, így mi lesz!
Holnap lesz szülői, jelezni fogom a szülők felé is, hogy azért, mert van egy extra hisztis kisfiú (már meséltem róla, ő még mindig ordít egész nap és miatta nem aludt ma Lali - megint), őmiatta most mindenki más szívjon??? Egyáltalán van erre valami megoldás???
Nagyon el vagyok keseredve, azt hittem, egy hónap bőven elég lesz a beszoktatásra, most már szorít az idő, két hét múlva kezdek dolgozni és Lali max 40 percet alszik, ha alszik egyáltalán - és mint kiderült, ha a saját gondozónénije nincs ott, akkor vége a világnak. Ami azért is rossz, mert neki is kicsi gyereke van, aki szintén most kezdte a bölcsit, vagyis sűrűn lesz beteg, otthon kell vele maradni...


Anett! Jó, hogy másik csoportba került Málna, ott nincsenek tudtommal ilyen problémák.

Bocsi, csak aggódom és elkeseredtem most nagyon. Amúgy nincs Lalival gond, reggel kicsit sír, de ma kivártuk és 1 perc volt kb, utána ment a játék. Eszik is, csak ez a hisztizsák megkeseríti az alvást és hát Lali 2,5 órát szokott aludni, de ennek most a töredéke sem megy. :(

Kép
 
 


Hallé!

Ilcsi: A Bogi osztályában meg egy extra verekedős agresszor kislány van, aki üt-vág, mar, rúg, fojtogatja a többieket és azzal se tudunk mit csinálni! :( Ma szóvá tettem a szülőin :oops: (senki más nem merte vagy nemtom más szülő miért nem szólt) de engem zavar hogy Bogi hetente legalább 3x jön úgy haza a suliból, hogy Szintike itt marta meg, meg ott karmolta meg.... Múlt pénteken 2 lyukat vájt az arcába, mégmindig látszik!!!!! :cry: A tanítónénik semmit se tudnak tenni, nem kötelezhetik a szülőket, hogy más iskolába írassák át a gyereket, mert törvény nincs rá, csak aszülőkre lehet hatni... és bízni a tanítónénik leleményességében, hogy talán valahogy megoldják a helyzetet. A bölcsiben dettó, oviban dettó ez a helyzet. 2 dolgot tehetsz, vagy átkéred Lalit a másik csoportba, ahol nem üvölt senki, vagy először szóban, majd írásban benyújtod a panaszod, először a vezetőnőnél, majd a bölcsi igazgatóságnál mész verni az asztalt. Sikert nem garantálok... :(
A kisgyerek állandóan ordít? Ha evés van ha alvás, ha játék, mindig????

Bogi osztálytársa meg matekóra közepén, minden szó nélkül feláll és hátramegy lefekszik a szőnyegre és fetreng, vagy a tornateremben visít egész tesiórán. Hiába szólnak rá, mintha nem hallaná, vagy ha rászólnak támad, üt vág, csíp, rúg harap..... Hihetetlen öntörvényű és agresszív. Nagyon durva, mintha nem lenne normáléis, pedig jó eszű kislány amúgy, de a magatarás....
5 oviba járt mindenhonnan kivették a szülők....még a waldorfba se tudtak vele mit kezdeni....


Mi holnap megyünk Pestre a kórházba 1 hétre(kb) kérek szépen mindenkitől szurkokat, drukkokat, imát, kitől mit, jó? Nagyon szeretném ha meggyógyulna, vagy picit is jobb állapotba kerülne Violám. :) Köszönöm+++++++++++++++++++++++++++

Hja anyu vigyáz a többire gyerekre, párom dolgozik, csak felvisz minket kocsival és jön is vissza...


Hjaaa még valami, van egy Vodafonos internetünk mobil, bárhol használható kábelek nélkül, januárig nem tudja Karesz felmondani mert hűségnyilatkozat köti, nem kell esetleg valakinek? Nyaralóba, apáknak utazáshoz laptophoz, ideoda??? Nekünk van itthon vezetékes feleslegessé vált a 2 net..... Hja 6000 ft, de megbeszéljük :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Bocs a sok mellényomásért, Marci gépén pötyögtem :oops: , nem vokk hozzászokva a billentyűzetéhez, ragadnak a gombok, nem kakaóbiztos 8) :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Üdv.

Szilcsi, kérlek, ne aggódj! Rendeződni fognak a dolgok! Gondolj csak bele, eddig Te voltál Lalinak a fix pont, a bölcsiben meg ezek szerint a most beteg gondozónéni. Így valamilyen szinten érthető, hogy szegény megzazult mostanra, mert se Te, se a másik jó ember. De hidd el, hamarosan rájön, hogy jó ott neki. És valószínűleg nem fog nagyon sokat aludni, Peti is a bölcsiben jó, ha egy órát aludt, itthon meg 2-2,5 óra után úgy kellett felimádkozni.

Enikő, +++++++++

Ági és
KépKép
 
 


SZilcsi!
Sajnálom :( szegény Lali és szegény Te! De mint ahogy Exi is írta, biztos rendeződni fog, vagy tényleg lehet kérni csoportválást?De ott megint egy másik gondozónőt kell megszoknia,lehet az sem jó nem tudom. A bölcsiben biztos kevesebbet alszanak, eleve össze-vissza kelnek, tuti felébred a másik kelésére is,Erre én is gondoltam, mert Málna is 2órákat szunyál,van hogy 3-at is, de ott biztos nem jön ez össze,nem tudom,mennyire lesz nyűgös tőle. Holnap jön a gondozónő családlátogatásra hozzánk és 19-én kezdünk!

Enikő! Kitartás, szorítok!!!!!!!


Sziasztok!

Enikő! Akkor tőlünk mennek a drukkok! Szorítunk, hogy minél többet javuljon Vius állapota! :lol: :lol:

Karmen! Nekem azért nem volt ennyire egyértelmű ez a táppénz-gyes dolog, mert amint írtam is, van olyan felállás, ahol kaphatod egyszerre a kettőt. Én azon akadtam ki, hogy elvileg az ilyen ügyek intézésére felvett személyek nem tudják megmondani, milyen feltételek mellett kaphatod együtt, mikor nem.
Remélem Orsinak tényleg nem tört semmiyen csontja! Fáj neki az orra? A fogak miatt is drukkolok!

Norus! Több kajafutárt kipróbáltunk már, vagy drága volt az étel, vagy kevés, vagy pocsék, vagy ezeknek a keveréke. :) Ezzel meg voltunk elégedve. De tényleg van még jópár amit kipróbálhatnánk, majd keresgélünk.

Matyinak megint van egy új tudománya, megtanult egyedül felülni! :)
Megszórlak kicsit képekkel titeket. :) Bocsi, ha túl sok, nehezen tudok választani... :oops:

Boldogan mászó Mátyás
Kép

Az első falat alma... :)
Kép

Matyi áll
Kép

Matyi önállóan felült
Kép

Tesók
Kép

Dénes a Festetics park legöregebb fáján
Kép

Matyi még 4 és fél hónaposan
Kép

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
 


Szilcsi
Sajnos szerintem ezzel nem tudsz semmit tenni,a szülőknek kell szolnod.Nálunk is volt még Lackomnál egy ilyen fiu,egész nagycsoportig nem tudtak vele semmit tenni az ovonők.Ha a kisfiu nem ment oviba az egész ovoda megkönnyebbült.De ott hiába szoltunk anyukának is,csak meghuzta a vállát.Persze nálatok a bölcsiben lehet hogy csak átmenet amig minden gyerek megszokja a bölcsit.Hiszen idáig mindenki anyuka biztonságban volt,most pedig elszakitják tőle.Ezt minden gyerek máshogy dolgozza fel,valakinek hosszabb valakinek rövidebb idő kell ehhez.
Danim a Tünde téri oviba jár,és már volt minicsoportos,de mégis sirt minden nap.Ugy vették ki az ovonők a kezemből,nagyon rossz volt.Reggel ugy kellni hogy már sirt hogy ő nem akar menni oviba.De már szerencsére megszokta.
 


klzsuzsi: szépek! :wink:

Enikő: drukkolok!

Autósülés- mocorgás: Ki kell javítanom saját magam, amit a múltkor írtam. Hétvégén hátul utaztam, középen a két gyerekülés között, és ha már ott voltam, megtaszigáltam őket oldalirányban, mert eszembe jutott, hogy itt beszéltünk a mocorgásról. A Trimax mozog, de a Maxi Cosi meg se moccan! Más, összetettebb rögzítési rendszere van, így végülis logikus. :wink:

ATZita: autósülés-ügyben lásd fent. Eladó? Képzeld, én is így jártam, vettem Dórinak egy fürdőköpenyt, és nem jelentkezik az eladó. A tv-es címe nem él, a terméknél is hiába írok neki. Egyszer írt, hogy új címe van (amit nem tudok), és azóta se híre, se hamva. :(

Nóra
KépKép KépKép
 
 


Szilcsi!
Köszi a hozzászólást!:)

Más valaki kenyérsütő és liszt-ügyben?
Várom még a tanácsokat!Nagyon fontos lenne...

Üdv.:E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a biztatást! Még elég nehéz, főleg ma, egyik saját gondozónénink sincs ma. :shock: Gondolkoztam is, hogy nem viszem ma Lalit, de apja szerint "bele kell dobni a mély vízbe." Úgyhogy bevittem reggel, de nem is remélem, hogy sikerül elaltatni, nemsoká indulok is érte. :?

Autósülés: nekünk is Maxi-Cosi van, totál fixen áll, nem mocorog picit sem. (szerintem nem is lenne szabad mozognia egyiknek sem, nem? Vagy legalábbis a drágábbaknak nem... hiszen a felnőtt ülések sem mozognak.) :shock:

Karmen, mi van Orsival???

Enikő, mennek a rátok gondolások, drukkok, imák, majd jelentkezz, mi újság! ++++++++++++++

Zsuzsi, hihetetlen ügyes kisfiad van, döbbenet! :D Nagyon szépek!!! Az almaevés valami csúcs, úgy látom, nem nagyon jött be neki az új íz. :lol:

Kép
 
 


Hellóka!
Nórus!
Megjött a fürdőköpeny, szóval mostmár tényleg eladó a tiéd.
Utólag is köszi!!!! :wink:
Az autósülésetek gondolom az XP-rendszer miatt olyan stabil.
Mert ott elől még külön van övfeszités, ugye?
Nem tudom a sima SPS rendszerű is elég fix e? :roll:

Szilcsi? A tiétek milyen, nem tudod? Van a bal alján egy kis szürke kallantyú szerű, az elején,? :wink:

Zita

Kép
Kép


Zituska!
Nem is kérdeztem a telefonban, hogy mi újság veletek? Gyerekek?
Boti ovizik? Noémi bölcsi? :wink:
Képzeld tegnap volt itt Szatymazon Pilates, a Fittwordből tartja az Anita. Mondta, hogy lesz olyan, hogy nem tud jönni, a munkája miatt, és majd lehet, hogy a Virgie jön helyette. :wink:
Meg mondta, hogy a neten is van honlapjuk, ahol lehet virtuálisan tornázni!Meg jogázni. :wink:

Zita

Kép
Kép


ATZita: igen, XP, és van külön övfeszítő izéje. Amikor én ezt vettem Dórinak, akkor az a csaj, aki hozza be őket Németo.-ból olcsóbban, csak ezt ajánlotta, a "símát" nem.

Nóra
KépKép KépKép
 
 


Norus!
És ez a csaj még mindig hozz be üléseket? :wink:
Köszi

Kép
Kép


Zsuzsi! Hallod micsoda kissrác Matyika!!

Szilcsi! sajnálom a bölcsis gondokat, de idövel lehet tényleg jobban beszokik majd Lali. Én látom most és Orsiéknál is láttam hogy a gyerekek beszoktak, szerettek közösségbe járni. Igaz nagyon jó gondozónk volt, de néha kaptak olyat aki helyettes volt, de annál is elvoltak jol a gyerekek, bár nekem nem volt szimpi a nö.
Üléseket öv fogja, igy szerintem kocsifüggö is mennyire enged az öv. Ahogy irtam anyué olyan hogy ha kicsi huzol rajta és megállitod, utána befékez, azon már 1cm sem tudsz tovább huzni. A mienk meg olyan hacsak nem hirtelen rántod meg akkor nem fékez be, vagyis ha mozgatom az ülést akkor engedi a kocsim is az övet, igy a gyerekülés mozog. De erös rántásra ezek is befékeznek igy baleset esetén a gyerekülések sem lötyögnek (legalábbis remélem mert az öv igy müködne jól). Az hogy a felnött ülés nem lötyög az tény, de ugye az fix, nem az övvel kötöd be.
Orsi köszi jol van, orra már szebb, szeme alatt még ott a monokli, de szerencsére amugy más baj nem lett belöle. Allergia ügyben is alakul, már tojást és tejet is kaphat.

Zita! Megadod kitöl rendeltél fürdököpenyt és mennyiért? Frottir? mert nekünk olyan kellene Norbinak és Orsinak is. (Norbinak keresek eladót ha valakinek mégis lenne)

hogyan néz ki ez a központi övfeszitö? Képen kerestem a neten de sehol nem találtam

Kép

Kép

Karmen
 
 


Sziasztok!
Ezt muszály ide beraknom!Jó lesz reggeli frissítőnek! :wink: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=7EYAUazLI9k

Cserébe informáljatok már a kenyérsütőkről,légyszi.. :wink:

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Szilcsi!
Tegnap volt itt a Tünde gondozónő és mondta, hogy a héten Ő van Lali csoportjába és hogy milyen szépen elaludt tegnap Lali. Látod megy ez! :D


Anett, igen mondta ma a Tündi, hogy volt nálatok és dicsérte Málnát, hogy milyen szép és okos kislány, meg hogy milyen szépen beszél. :wink: Egyébként szerintem ő az egyik legjobb gondozónéni, nagyon szimpi nekem. Ma is ő volt Laliékkal, Lali kétszer is aludt, csak hát Tündi szerint is a legrosszabb csoport alvás szempontjából a Lalié, mert van az ordítós kisfiú és egy másik, aki sosem alszik délután és a többieket sem hagyja. :x
De érdekes, hogy a Zsuzsa kivételével (aki szerint Lalinak szúrja a fenekét az ágy :? ) eddig a többi gondozónéni el tudta altatni az egész csoportot, míg Zsuzsánál alig aludt egy-két gyerek vagy egyáltalán senki sem.
Nem tudok mit csinálni, Lali nem szereti a gondozónőjét és ha az égig ugrálok, akkor sem fogja megszeretni, mert nem szimpi neki.
Tündivel és Ibivel szuper jó lesz nektek!!! :D

Karmen, szegény Orsi, még látszik neki. :(

Zita, a miénk ilyen:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Kép
 
 


sziasztok
ma voltam dokinál nagyon izgultammmm.
és 6 hetes kismama vagyok. :lol: :lol:
ugy dobogott a kicsi szíve :D
de valamit nem értek,kértem ultrahangos képet és azt mondták
hogy adnak bár nem lehetne és hogy dugjam el a táskámba mert ha meglátja egy főorvos akkor fegyelmit kapnak :shock:
de más kismamáknak is van.vagy nekem nincs fogadott orvosom ezért nem lehet???vagy miért??hogy van ez??a mult héten és most is Dr Iskander Atif vizsgált meg,nagyon kedves aranyos doki.mennyibe kerül egy magánrendelés???bár még gondolkodok rajta hogy fogadjak-e dokit mert nem szeretnék.
ma Danim az oviban odarohant egy kisbabához aki babakocsiban volt és mondta: anya megjött a kistesom!!! :lol: :lol:
 


turáztunk Kép turáztunk


kisteso 6 hetes Kép kisteso 6 hetes

első kiscipője Kép első kiscipője
 


Gigike, Atif? Nekem nem szimpi, szerintem átlagos ára van egyébként. Én ingyen járhatnék hozzá, mert a cégünknek Ő a nőgyógyásza, de nekem egy (csak egy) rossz élményem van hozzá kapcsolódóan. Általában 8-10 e Ft egy magánkonzultáció, de szerintem, ha megkérdezed, megmondja.

Ági és
KépKép
 
 


Csajok!

Hallott valaki a Teddy's Club oviról a Dalos utcában van, angol-magyar nyelvű ovi,érdekelne ha tudtok róla valamit??!Köszi


Sziasztok! :)

Megvagyunk mi is, de alig van időm a géphez jönni, írni meg végképp.... :( :(

Zita :)
Köszi, az érdeklődést! :D

Anitával nagyon szuper a Pilates, szinte ugyanaz, mint Virgivel! Hatásos! :wink:

Igen Boti ovizik 1 hete újra! Már rá fért, mert mivel hamarabb hazajöttünk a nyaralóból a tervezettnél, kezdte szét szedni a házat, és az idegeimet. :roll: :lol:
Azt hiszem, nála most jutottunk el a dackorszakhoz, mintha kicserélték volna az én - edig mintagyerek - kisfiamat!
Felesel, hisztizik, veszekszik velem, volt már utállak Anya, meg ilyenek! :shock:
Kicsit bánt a dolog, de megnyugtattak, hogy el fog múlni - viszont jön majd más "finomság" helyette...Hűűű, de megnyugodtam! :shock: :o

Noémi bölcsizik, most kezdte kedden. Ide viszem, sógornőmhöz, természetesen! :D
Csak délelőtt van lent, ebédig, aztán aludni jön haza.
Igazából még csak azért jár, hogy szokja a közösséget, ne később legyen Neki mély víz, ha majd megyek dolgozni...
Kicsit nehezen válik el tőlem, sírdogál még, mikor lemegyünk, de egyébként szuperül érzi magát! Állítólag nagyon megvédi a maga igazát, nem hagyja magát, ha játékot akarnak elszedni tőle, vagy kötözködik vele esetleg másik gyerkőc, állítólag igazi kis fúria! :lol: :lol: Naná, Boti mellett edződött! :lol:
És el vannak ájulva, hogy milyen jól eszik, szinte mindig repetázik,, egész nap enne, ha hagynám. kis zaba gép tényleg :lol:

Betegségek nagyjából elkerültek még minket (kopp-kopp), bár most taknyos Noémi, de nem igazán mondanám, hogy a bölcsi miatt, mert jönnek a felső szemfogai, és nagyon szenved tőlük.. Az alsók már kijöttek, azzal is megkínlódott szegénykém, akkor is hurutos volt nagyon...
Boti állja a sarat, remélem, így is marad.
Adom Nekik az Ökonetes grapefruitmag cseppeket, és az Amway gyerek multivitaminját..

Enikő :)
Drukkjaim mennek ezerrel!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++
Várom a (jó!!) híreket!!

Gigike :)
Gratulálok a babához!! :D
Atifról én semmit se hallottam még a nevén kívül...
Képet a klinikán nem adhatnak, "kissé" fafejű a vezető... :roll:
Én szívesen ajánlom az én dokimat, nála minden vizsgálat alkalmával UH is van, és képet is ad - természetesen a magánrendelőjében. 9000 nála egy vizsgálat.
Nem kevés, de nekem megéri.. Ezt Neked kell eldöntened, hogy ennyit megér-e.
Ha érdekel, nevet és elérhetőséget priviben küldök szívesen!
(nem akarok itt reklámot, bár megérdemelné :lol: )

Anett :)
A barátnőm 3 gyerkőce a Teddy's angol oviba jártak/járnak, nagyon elégedettek vele, viszont az ára húzós!!

Kép
Kép
 


Anett!
A Teddysről ugyazazt hallottam mint Zituska, nagyon drága. 50-60 ezer egy hónap kb. :shock:

Gigike!
Atifot csak látásból ismerem, kicsit furcsa az akcentusa Nekem.
Az én dokimnak is van magánrendelésen uh, szerintem ad képet is, tavaly 6 ezer volt nála a vizsgálat. Aranyos volt, mikor Szandival előszőr voltam Nála a klinikán, ügyelt vasárnap és ott is adott képet. :wink:
Fiatal doki, 33 éves.

Zita

Kép
Kép


Sziasztok!

Bocsi, nem tudtam mindent elolvasni, de amire tudok, reagálok:

Kajafutár: Mi is rengeteget kipróbáltunk már, most a Jokerfood-ból Pókerfood lett, 1 hete Szegeden (egy nagyon jó szakács) főz és azóta ISTENI a kaja!!!! És nagyon sok. Várjuk, mikor csődölnek be, olyan jó! Ajánlom mindenkinek!

Anett: Dalos u-i magánovi: Állítólag nem lehet bekerülni, mert annyi a jelentkező és azt hallottam, hogy vagy 70ezer a havi díja, de tutira nagyon jó. Ez nem 100%-os infó, de ha megtudsz róla pontosabb infót, mindenképpen írd meg! :D Tök jó, be van webkamerázva a szoba és meg tudod nézni bármikor neten a gyereked!!!

Edit: Én a Moulinex kenyérsütőre esküszöm, nekünk volt előtte egy Clatronic, az kényelmi funkciókban sokkal gyengébb! A rizslisztről és a kukoricalisztről hallottam (gluténmentesek), de nem próbáltam, a kukoricaliszt állítólag olyan, hogy amit sütsz belőle, nagyon kemény, kenyérnek tisztán nem jó.

Szilcsi: Sajnálom a bölcsis problémákat!

Enikő: Szorítok!!!

Új kismamiknak boldog babavárást! :D

KépKépKépKép
 
 


Gigi! Atif nagyon jo szakember, amig én korházban voltam volt akit ö mentett meg mert a saját orvosra rá sem nézett a csajra pedig panaszkodott hogy fáj a hasa, a császár sebe már levedzett:( Amugy igen pénzéhes, de nagyon lelkiismeretes orvos és szakmailag is nagyon jo szerintem. Tarifát ö megmondja ha kérdezed, söt közölni szokta kismamákkal szülésért is majd mennyit kér.

Anett! Ha ez a Petöfi telepi ovi akkor most hozta el tesom ismeröre a 2 gyerekét mert azt hitte hogy majd angol nyelvü lesz, erre alig van angol foglalkozás napközben, szoval szart sem ért szerinte.
Én az Ujszegedi oviban érdeklödtem fél éve, az sokkal olcsóbb volt. igaz arrol sem tudom valójában mennyi az angol foglalkozás

Kép

Kép

Karmen
 
 


Hefe!
Köszi szépen az infókat!Hasznosak! :wink: :D

Szilcsi neked is,ha nem köszöntem volna még.

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Csajok,köszi szépen,ha tud még vki vmit írja meg légyszi!
Kármen,meg tudod kérdezni tesód ismerősétől,hogy ez e az az ovi? Újpetőfi telepen van, Teddy's ovi a neve!


Sziasztok!

Csak gyors életjel! Tegnap hazaengedtek bennünket! Az utolsó 2 napban, csináltak több órás, videó EEG-ét. Alapos elemzése még folyamatban. Feladtuk a leckét a főorvos asszonynak (eeg szaki) mert nagyon ritka és különös fajta epilepsziája van Viusnak, nehéz az elemzés, hogy melyik mozdulata, mimikája...stb roham és melyik nem az!
Az eeg-énk amúgy sajnos kóros, jobb oldalon az agya felső részén pont a mozgásközpontnál van egy kisebb góc, de teljesen szétszórt az agy egész területét érinti az epilepszia. :(
Október huszonvalahanyadikán lesz újra MR-ünk sokkal részletesebb, mint a szegedi volt, vékonyabb "szeletekre vágva fényképezik lez az agyát"!
És kaptunk beutalót a pécsi genetikai központba esetleges szindróma vitsgálatra, angelman szindróma tüneteket produkál a Viola, de a doki szerint nem az, mert a genetikai eredetű epilepszia egész másmilyen generalizált, rétegelt, áttekinthetőbb, mint Viusé, úgyhogy agysérülés, oxigénhiányra gyanakszik a doktornő, de biztos ami tuti, zárjuk ki a szindrómát. Hja és az arca se "angelman szindrómás" csak a tüneteggyütes amiket produkál, de ott se teljes a a skála (hála)!!!!!
Mindegy én azt mondom elviszem Pécsre biztos ami tuti zárják ki, vagy ha az akkor meg tudjuk hogy az, de ez a bizonytalanság kikészít :cry: :cry:
Az egyik gyógyszerét emelték (éjjel éjfél és 2 között is kell ébresztenem és beadnom neki egyet) a másik gyógyszerét, meg hetente fél szemmel leépítjük! És írnom kell a rohamait, naplót vezetnem róluk, hogy áttekinthető legyen!

Éééés végre megvizsgálták, teljesen megnézték az izomzatát, tónusait, megállapították, hogy a bal lábfeje feszes, ezért feltélezte a doki, hogy jobb oldalon van egy góc. Itt Szegedn ilyen alapossággal,soha senki nem nézte még meg!

Hja és megállapították róla, hogy hyperaktív ezt mondjuk eddig is tudtam :D Nem egyszerű vele, kis szarzsák :D

És egész megdöbbentőek a körülmények a kórházba (hogy nincs vécé papír az egy dolog, de hogy hipó sincs, és hogy a 4 napos bentfekvést nem számolják el a kórháznak, (csak 8 naptól), no meg amit láttam (égési osztályon a gyerekek, elképesztő, milyen apró figyelmetlenség miatt, mekkora tragédiák történhetnek :cry: :cry: )
Amúgy a szobák szépek, mintha szállodában lennénk, és a felszerelés is szuperjó, modern, de ez mind egyházi és alapítványi pénzből gyűlt össze nem állami segítséggel.
Úgyhogy lehet, sőt biztos, hogy majd szervezek gyűjtést a Bethesdának, ruhaneműket (az állami gondozott, család nélküli gyerekeknek kórházi ruházata adományokból áll össze és már elég kopottas és nagyon mérethiányos :( , szappan, tusfürdő, vécépapír, tisztítószerek, JÁTÉKOK...stb) ha tudtok BÁRMIT és BÁRMENNYIT adni, akkor elmegyek érte hozzátok és október végén ha megyünk az MR-re felviszem nekik!
Én vittem be domestost meg hipót az osztálynak,( tusfürdőt, törlőkendőt, túró rudit, banánt az állami gondozott Lackónak, akit 4 éves kora óta ott kezelnek epilepsziávalő középsúlyos értelmi fogyatékos és mozgássérült a fél életét ott tölti :( ), hát nagyon örültek, nem egy nagy összeg (főleg a hipó) és arra se telik nekik és ez nem a kórház szégyene........

Szal ha van már nem használt ruhaneműtök (egész újszülött mérettől) vagy egyéb holmi, játék ami jól jöhet egy kórházban, akkor légyszives szóljatok és ugrok értük! Jó tett helyébe jót várj :wink:
Az egyetlen égési sérült és neurológia-epilepszia osztályok (ilyen felszereltséggel) a pesti Bethesda kórházban vannak, sehol másutt az országban! Igazán meg kéne becsülni! Sose lehet tudni mikor lesz szükségetek rá (ne adj Isten!!!) Olyan kis pici nem odafigyelés tragédiákhoz vezethet! Őrület :( :cry:

Eldugultam, mindenkinek köszi a drukkokat!!!!!!! +++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Enikő :)
Sok-sok ölelés Nektek!!!!!!!!
Ez nagyon nehéz lehet, minden tiszteletem a Tiéd!!!!!

Nekünk van egy nagy szatyor olyan ruhánk, amin már gondolkoztam, kinek ajándékozhatnék oda. eléggé használtak, meg némelyiknek hiányzik egy egy patent, de használható, kukába semmiképp nem dobnék ilyesmit!
Szóval ezeket szívesen odaadnám, ha ilyesmire gondoltál!
Meg félre vannak téve a cipők is, amikről beszéltünk!

Puszillak!!!!

Kép
Kép
 


Enikő, úgyis játékselejtezést tervezünk, ami még olyan, félreteszem.
 
 


Enikő, lett egy doboznyi játék, van benne mindenféle, ha erre jártok, beugorhatnál érte, a telefonszámom tudod. :wink:

Ági és
KépKép
 
 


Sziasztok!
a nevelési tanácsadóról van valakinek infója?

köszi
Vendég
 


ATZita: szerintem igen, én azóta nem értekeztem vele, de toncsi-Zsuzsa igen. Küldöm az elérhetőségit priviben.

Anett: mi is jártunk abban az oviban, próba-angolórán (ilyet is szerveznek). A hely nagyon szép, az óvónő szimpi volt, mi ennyit láttunk.

Enikő: kitartást nektek!

Karmen: hogy állsz a családi napközik feltérképezésével? Tőlünk nem túl messze találtál esetleg valamit? Anyukám most talált egyet, ami tetszik nekem, de az csak hozzájuk van közel, tőlünk jó messze van (Tündérkert, Gizella u., bölcsis korúaknak 300 Ft/óra vagy 1200 Ft/nap, 400 Ft/3 étkezés+gyümölcs).

Nóra
KépKép KépKép
 
 


Nórus!Köszi!

Kármen!
Itt alsóvároson is van családi napközi,a műv. háznál láttam kiírva,ott van telószám is pontos adatot én semmit nem tudok!


Csajok!
Nincs véletlenül valakinek Bob az épitőmester mese dvd-je? :wink:
Kölcsönbe, átirni esetleg. :wink:
Én hülye megigértem Márknak!!! :roll:

Zita

Kép
Kép


Hallé!
Tervezőmérnököt keresek, aki házak tervezésével foglalkozik!
Köszi


Ééééés a segítséget is köszi, sokan írtak privit nekem, hogy ajánlanak fel játékokat, ruhákat, KÖSZÖNÖM!!!!! Ha lesz szusszanásnyi időm, elugrok begyűjteni! :)
Puszka mindenkinek
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron