2004.08.05 15:24
2004.08.06 09:41
Párom már rohant is volna bölénynézőbe, de meg kell várni, míg hazajövünk.
Ezen túl eszünk fél barackot, almát, banánt (ettől néha pöttyösödünk!) meg vacsorához kenyérhéjat. Nyaralás után kezdjük bővíteni az étrendet egyébbel. Szerintem, ha Te bízol a gyártókban és nem is okoz gondot, add nyugodtan. Nálatok ugyebár az is közrejátszik, hogy már nem szopizik Lili. Nálunk még mindig fő kaja az anyatej.
Az viszont jó, hogy megúsztad a "mért nem csinál már valamit azzal a gyerekkel" c. előadást/beszólást.
2004.08.06 10:57
2004.08.06 11:06

)

)
egy kézzel meg nem tudok pl. vasalni... micsoda fogyatékosság... Mindig mondtam én, hogy szüléskor a nőnek min. még 2 kezének kellene kinőnie.. ideiglenesen..
) 2004.08.06 11:07
2004.08.06 12:42
2004.08.06 14:26
2004.08.06 19:08
2004.08.08 20:16
2004.08.08 21:25
2004.08.09 09:51
, és nagyjából ugyanúgy írtak
2004.08.09 13:11
2004.08.09 15:12
/,és néha lepasszolhassuk Manót az ősöknek. Így egész nap úszás, szauna, masszázs, romantika, meg persze zabálás ezerrel. De ennyire vágytam. Vencel nagyon csípte,bár teljesen felborult a napirend mind a kaját,mind az alvást illetően. Úgy látom, neki még az a nagyobb öröm,ha hazajövünk,és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Amúgy továbbra is egy tündér baba, képzeljétek ma 10 napja,hogy egyszer sem sírt. Igaz, nincs is rá különösebb oka, még a foga is könnyen kibújt,csak szerintem azért ez ritka. Persze dühöng néha, meg kiabál, veszekszik, de többnyire vigyorog. Mindenki nagyon csodálkozik,mennyire kiegyensúlyozott. De ezzel be is fejeztem az ömlengést. És akkor most megpróbálok hozzászólni mindenféle sisztéma nélkül
a repertoáromból. Amúgy merre vagy? Dolgozol vagy sportolsz? És mi ez a munka dolog? És mikor tollasozunk akkor? És leginkább pakolgasd csak fel a lányod tündéri képeit!
kiságyban, altatás nélkül. és egész egyszerűen csak figyeltem, hogy növi ki az ölben alvást,és melyik az apont,amikor szépen letehető nyügi nélkül. Persze ez a sablon sem húzható rá minden babára, mint ahogy sok más sem
A héten próbálkozunk a meggyel.

2004.08.09 18:49
.. mi idén sem jutunk el sehova... kezdem megszokni
(a 3 évvel ezelőtti "nászutunk" is egyre csak halasztódik...)

.. (majd még eldöntöm, hogy melyiket érzem igazán
) .. egy biztos: a legkényelmesebb időszaknak vége

.. majd egyszer...
2004.08.09 20:18
Hát mi nem tudom mikor jutunk el valahova, a páromat olyan nehéz kimozdítani. De mivel dolgozik a 20-ai hétvégén, úgy döntöttem, hogy anyukámmal, bejárjuk a vidéki rokonságot. 3 unokatesómnál is nemrég születtek babák, bemutatjuk egymásnak a gyerkőcöket.
Csak a végét vágtam le a nyakánál. Kép, majd később, mostanában megint nem sikerül beállítani a gépet.
Most még nem tudta értékelni, de azért jót sétáltunk. Hazafelé meg éppen beszálltunk a kocsiba, akkor kezdett esni az eső. 2004.08.09 20:18

Meg mi is
Gyönyörűséges a lány

2004.08.10 07:31

2004.08.10 09:09
Mizu Szőnyi háza táján? komolyan mondom,rendesen hiányoznak a vele való dumálások
Még a kérdőívre is emlékszem. Mi amúgy nagyon elégedettek vagyunk velük, pl. a koraszülött babáknak ajándékba küldenek egy karton /kb. 12 csomag/ kereskedelemben nem található koraszülött pelust. Ez nekem nagyon szimpi gesztus. Állatkert: mi Szegeden voltunk Vencellel,és a strucc tetszett neki nagyon, az volt a számára leginkább abnormális
persze,hogy leírom a "mi" ünneplésünket,sőt priviben elküldöm a feladatokat,bár abszolút személyre szabottak, hátha ötletet tudsz meríteni belőle
2004.08.10 11:27

Kevesebb időm is van a netezésre
Édua nagyon édes, már két foga kint van, mindent eszik, sokat csibészkedik, hátrafelé kúszik, feltérdel, szóval nagyon ügyi
Sajna rá még kevesebb időm jut, csak az esti csöndben tudok beszélgetni vele egy keveset. De könnyebb lesz ha mozogni fog már
Még egy picit olyan hihetetlen a dolog.
)
Édua imádja az Állatkertet
Mutogat a tigrisre, macira, tátott szájjal nézi a denevéreket
Megzabálom
AZ Akvárium a kedvence, úgyhogy itthon islesznek halak
(Asszem csak egy hetem van az ittlétre, mielőtt visszajön az aki miatt elmentem:S:S:S)

2004.08.10 11:29

2004.08.10 11:30

2004.08.10 12:03
2004.08.10 12:28
2004.08.10 13:54
2004.08.10 15:14
? Én négyszer voltam Párizsban /minden évszakot kipróbáltam
/ és imádom! Ez az étterem nagyon szimpi, szerintem kipróbáljuk! Bár nekem ha már Párizs,akkor kis kiülős hely,kockás terítővel,péksüti+kávé és újság
,de a reggeli nem annyira nyerő házassági évfordulóra
A mailt igyekszem küldeni, csak ma apa dolgozik a gépen,éppen csak bekukkantottam.
Én ezt tenném a tápszer előtt.
,nem kell mindenkire reagálni,szépen ellehetne itt mindenki egymással,vagy egymás mellett
De nem akarok agitálni, csak megörültem Neked. Várjuk,mi volt az Uh-n!!!
Én kitartok a Hipp mellett,mint mondtam, vegyészmérnök sógor vizsgált be ilyeneket, és arra szavazott. Ez persze semmit nem jelent,a többi is biztos finom, ez legyen az én "hóbortom"
2004.08.10 17:37
2004.08.10 17:45

Ügyes pasi!
. Szörnyű, hogy nyáron sem lehet tőle menekülni. 
2004.08.10 21:21
. Nagyon szépen kérlek,ne hidd,hogy el akarom venni az örömödet, vagy rosszindulat beszél belőlem, azért írom ezt le Neked,mert sajnos elég sok szakirodalmat olvastam erről,és sok gyógytornásszal kerültem kapcsolatba. Szóval nagyon jó dolog, hogy ül a baba,de a legjobb megvárni azt, amíg magától felül. Ez általában mászásból következik vagy kézzel oldalra,vagy egy térdelésre hasonló pózban. Ha jól értelmeztem, Liliánát inkább még csak ültetitek, ha nem így van,bocs,hogy félreértettem. Szóval az o.k., ha alkalmanként a kocsiban ,vagy etetőszékben ül néha,de figyeljetek oda, hogy nehogy mondjuk rászokjon,hogy ülve játszik, mert utána egyre nehezebb hasra rakni,és így késhet ,illetve kimaradhat a kúszás-mászás,ami nagyon fontos mind a mozgásfejlődés szempontjából, mind a későbbi tanulási zavarok elkerülése miatt /jobb-bal agyfélteke összehangolása, vagy ilyesmi/. Remélem nem veszed soraimat okoskodásnak, mert tényleg csak meg akartam Veled osztani ezt
Nem lehet,hogy csak beköszönt ijesztgetni, aztán látta,hogy nem vagy ijedős
Akkor mégsem kistesó ? Pedig már beleéltem magam
De lassan nyithatnánk egy franciás topikot,mielőtt a többiek megunják
2004.08.10 22:51

2004.08.11 06:45
2004.08.11 08:28
Habár a családi diétánk során fogytam 7,1 kg- t, de nem éhezéssel, hanem odafigyeléssel.
Reggel 8- kor már megyünk is sétálni, mert akkor még nincs az a rekkenő hőség.
De a mama az csak én vagyok
A Papa pedig egy suttogós "Pa"
Pedig már 2 hónapja mindig azt érzem, hogy akkor majd most. De nemrég voltam dokinál, és minden rendben. 2004.08.11 11:34
De sajna nekem nagyon rosszul estek a rosszindulatú beszólogatások és megjegyzések és mérlegeltem, hogy megéri-e ez nekem vagy sem
De már nagyon hiányoztatok és így jó jönni és "látni" titeket

Gratulálok
)
Majd csinálok albumot és felteszem
Úúúgy izgulok
2004.08.11 16:07
Akkor én is jelentkezem, és igazad van, élvezem is a helyzetet.
Annyit változott a nyaralás alatt.
2004.08.11 19:00
2004.08.11 19:00
Nyugi,semmi komoly nincs,senki nem sérült,tényleg "csak" egy koccanás,de utána órákat vártunk rendőrre rémes társaságban, szóval kész vagyok teljesen. Vencel hozta a formáját,végigaludta az ügyet
Holnap jelentkezem, most bedöglök az ágyba reggelig
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint