Sziasztok!
Már előre bocs, hogy nem fogok mindenre reagálni, mert hát látom, lemaradtam, mint a borravaló.
Velünk semmi extra nincs, csak jó sok program összejött. Voltak itt barátosnék gyerekekkel délelőttönként, aztán tegnap sikerült este elszabadulnom és beültem egy barátnőmmel enni-inni-dumálni

és hát, ezzel vissza is vetettem a fogyókúrámat, mert hogy ettem a KFC-ben csirkés tortilla-t sültkrumplival, utána pedig egy kávézóban egy hatalmas pohár tejszínhabos forró csokit narancsos-csokis óriás muffinnal.

Olyan jól esett!

És Máté nagyon rendes volt, mert megvárt és csak a hazaérkezésem után 1 órával ébredt, pedig már 10re hazajöttem, ha esetleg kellenék.
Ja, és Máté most már nem csak véletlenül forog a hasáról a hátára, hanem szándékosan, láttam.
Atesznak boldog születésnapot!
Viki: Én is nagyon imádom az új vetítőst Dóráról!
Zsu: Nagyon ügyi fiacskád az alvással! Én sem panaszkodom, tegnap fél11 után csak 3/44kor kelt, nálunk eddig ez a pozitív rekord. Örültem, mint majom a farkának…
Süti: De édes a combos-lábikós kép! És most olvasom, Berni is kapott oltást és milyen ügyi volt. Szép méretek nálatok is.
Flora: Örülök, hogy minden rendben veletek. És már olyan kíváncsi vagyok rátok, hogy mennyit nőtt Ebano. Remélem mielőbb összejön egy tali. És nagyon jópofák a képek!
Zsalyam: „Megnyugtatlak", 3.5 évesen is produkálnak még hasonlókat, mint Keve. Nálunk nyílvánvalóan figyelemfelhívás a cél, most már próbálunk nem tudomást venni róla. Eddig mindig rászóltam, volt hogy 10x is, de nem használt. Így most az ignorálós módszert alkalmazzuk. Persze nehéz ha ordít/ visít/ üvölt, de hátha mégis célravezetőbb. Jogsi… Nekem 13 éve van, de nem vezetek.

Most már meg félek… Kéne gyakorolni, mert akkor ugye sokkal könnyebben tudnánk kimozdulni… No, majd tavasszal. Neked pedig hajrá.
Babcika: De édes Janó ezzel a szeretet-témával… Kisdobos-pisilés…

És olyan szépek a gyerekek.
Madar: Máté is már saccperkábé 7,3-7,4 kg, szóval Mogyoró még igencsak pillesúly…
Astrid: Már miért lenne ciki a segítség… Így is le a kalappal előtted, hogy ennyi gyerekkel é sokáig dolgozó férjjel helyt tudtál állni a házimunka fronton is.
Viki: Köszi a hiányolást. Azta, micsoda méretek.

És nagy-nagy simi Dórinak az oltás helyére, cupp-cupp…
Kriszti: Felvilágosítás…

Nekem most a nagy parám az elmúlás témája…

Még nem jött szóba, de úgy érzem, már nincs messze. Ugye szóba jön nagyim, Gábor nagyija, akik nincsenek már velünk és igaz, hogy Andris még eddig nem kérdezte, hol vannak, de szerintem aktuális lesz hamarosan. És még nem vizualizáltam magamban, hogy hogyan fogok válaszolni.

És de ügyes Luca a cumimutatvánnyal…

És most olvastam a Barbie-s krumplipürét és a Stroganoff-os menüt, nyam-nyam…
T-pk: Örülök, hogy férjeddel már OK minden.
Kata, Vera: Nagyon ügyesek a gyerkőcök!
Spickey: Jogsi? Ügyi vagy… Rám gyakorlóórák várnának még, de tavaszig azt hiszem jegelem. Annyira szétszórt vagyok mostanában, hogy közveszélyes lennék...
Na, most értem nagyjából a végére. Remélem azóta nincs még 10 oldal, mert kiszaladok a világból. Akit kihagytam, bocsánat.