A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

süti, mindenki családol...csak mi nem :cry:

KépKép
Kép
scooper

ja dógoznak az emberek!!! :( ,ráadásul enyim este pókerezni megy sógoromékhoz :cry: este is egyedül leszek

sutimano76

süti, enyém meg csak hétfőn jön haza :cry: miért nem mész te is pókerezni?

KépKép
Kép
scooper

Kép

Kép

Kép

Most csak ennyi, de néha benézek, de majd hétfőn írok is, átmenetileg szalma anyukák, részvétem, és az éjszakázás miatt is Süti!!

Lina!! Ügyi vagy!!!

Kép
babcika

Tpk!

Leírnád hogy masszírozod Flórát, kipróbálnám, mert én csak tornáztatom :roll:

Kép
babcika

[quote="scooper"]s írta:scooperüti, enyém meg csak hétfőn jön haza :cry: miért nem mész te is pókerezni?

és Bernivel mit csinálok??????

sutimano76

Babcika ilyen édi képekkel mindig jöhetsz!!!!

sutimano76

Torna:

Hátára fordítom,
1,lábait egyszerre kinyújtom, majd vissza pocihoz
2,
lábak behúzva, térdeivel kört leírni kifelé és befelé is
3,Z ülésben mindkét irányban átmasszírozom a csípőt, közben a hónalj alatt fogom.
Mindegyiket többször, nem tudom, hogy érthető volt-e?

t-pk

T-pk asszem te kérdezted a textil könyvet,Andi is kereste így utána néztem,tiny love first könyv asszem amiről szó van.....ebay-n ki lehet fogni olcsót,de Andi megnézte 4200 körül van a brendonban!!!sajna ebayről rendelés esetén is kb ennyi,mert a postaktg megdobja!!!

sutimano76

Süti: simi az éjszakáért... azok a hurkák nem semmi :wink:

Scooper
: én úgy csinálom a vadast, hogy felteszek egy gazdag húslevest disznóhúsból, amikor kész veszek ki belőle sárgarépát, hagymát, foghagymát (teszek hozzá mustárt és tejfölt) összeturmixolom felteszem egy kicsit rotyogni, hozzáteszem a karamellt oszt kész. + a husileves husiját szoktam hozzátenni. Kicsit babás így, nem olyan túl fűszeres lányom csak így eszi meg, de szerintem így is fincsi. Nagyon édi a lánykád!

Rita: jó néha kimozdulni, jól feltöltődik az ember :wink:

Fiam kezdi élvezni a zenét.. a konyhában van a járókában szól a zene a rádióból és horpaszt :lol: :lol: a kedvence a Fenyő Miki..már kétszer bealudt a Made in Hungárián (ha valaki nem látta nézze meg tök jó, nem az a tipikus magyar film ) :lol: :lol: :lol:

Babcika: férjed a jelmezzel :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsu9

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="scooper"]s írta:scooperüti, enyém meg csak hétfőn jön haza :cry: miért nem mész te is pókerezni?

és Bernivel mit csinálok??????

vidd magaddal....vagy hozd ide, addig vigyázok rá :wink:

KépKép
Kép
scooper

babci, képek tündériek! :wink:

KépKép
Kép
scooper

zsu, köszi :wink:

KépKép
Kép
scooper

Tpk!

A z ülést nem értem :oops:

Kép
babcika

na háj csajok :D

11kor :!: :!: :!: :oops: keltünk fel :lol: :lol: :lol: :lol: úgyhogy csúszik a nap. pizza mindjárt kész.. naná, h gyüminapom van... már mondtam, h felmondok 8) de h milyen qrva jó illata bír lenni... 8) 8) 8) jajjjjjjjjjjjjjjjj

köszöntéseket nagyon szépen köszöni az érdekelt :D torta mennyei fini lett, még Ati is megevett majdnem egy egész szeletet, s ez nem szokása.. :D lehet, h a rum volt az oka, ami a krémben volt 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szívtam volna a tortával, ha nincs a fagyóban karácsonykor főzött vaníliás krém, mert nem volt 100as a recept, s ez csak menet közben derült ki számomra :oops: majd mutizok róla képet, mármint a tortáról :D

hűűűderohadt éhes vagyok 8) 8) 8)

vicger

hát Scoop,az etetéssel gond lenne,mert a cumisüveg nem kell!!!és Berni olyan leteszed és alszik órákat típus!!!de köszi a felajánlást

Zsu,köszke!!!!tőled esetleg újabb képek?????

sutimano76

Terpeszpelus: vizsgálatra mentünk a doki leüvöltötte a hajam, hogy méé nics rajta terpeszpelus mikor volt a családba csípőficam...mondom a gyerekorvos szerint nem kellett...erre de kell. Uh-n meg kérdi a dokinő minek tettem fel rá terpeszgatyát tök felesleges :shock: :shock: :shock: :shock: még jó hogy mind a kettő ortopédus...

Kép

Kép
zsu9

Kriszti,minnyá vége a 90 napnak!!!!!Bírd ki!!!!!

sutimano76

Van egy brutálabb is, már ami a jelmezes képet illeti, de ne röhögjetek nagyon :lol: :lol: Édesapa (szerencsére) egy hatalmas nagy gyerek :lol: :lol: :lol: , csak tudjátok, sajnos szocpolitika nem jár rá :lol: :lol:

Kép

Kép
babcika

Kriszti, háj, az nekem is van :lol: :lol:

gyüminapon bekaphatok pár falat nyers káposzta levelet????

Kép
babcika

babci: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

így is tudok aludni, csak így anyura hozom a szívbajt:
Kép

Sziasztok csajok....
Kép

több képet nem enged feltenni :evil: :evil: :evil: :evil: , alig engedett be ma is a babanet :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
zsu9

Zsu ezek a képek,hát nagy csajozós lesz a fiad az tuti,ilyen fejekkel!!!nagyon édi!!!

Babcika,apa-szocpol.....már én is gondoltam enyimé is gyerek még!!!!41 éves...szerintetek felnő valaha???

sutimano76

[quote="scooper"]s írta:scooperüti, mindenki családol...csak mi nem :cry:

Enyim apika is dolgoz,én pedig próbálok toppon maradni.
Nekünk ma regge fél 8-kor kezdődött az éjszaka,de nem tartott sokáig,illetve elég sokszor ébredt Barni.Most mosottfos vagyok.
Bezzeg tegnap a vendégségben aludt,mint a tej.

Kisfiam viszont vidámfiú,és gőzerővel grimaszol,miközben hangokat ad ki:
Kép

Kép
v.andi

Egyik láb elől behajlítva, másik láb hátul behajlítva.

Itt egy kép: http://href.hu/x/at9w

t-pk

Andi,imádom ezeket a fejeket!!!!mondtam gyere,itt alszik Barni,fent lefekszel és alszol!!!!!!

Kata,hátha felkel berni,megpróbálom így ültetni,de elképzelni nemtom hogy fog összejönni

sutimano76

Süti, enyém még csak 31, tehát van remény, de te ne is reménykedj :lol: :lol: :lol:

Kata (Tpk) köszi, így már értem :wink:

Andi :lol: :lol: :lol: legnagyobb kép, nagyanyám fogatlanul, már bocs, annyira cuki, én is akarom,hogy így csináljok Blanki :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote="vicger"]n írta:vicgera háj csajok :D

11kor :!: :!: :!: :oops: keltünk fel :lol: :lol: :lol: :lol: úgyhogy csúszik a nap. pizza mindjárt kész.. naná, h gyüminapom van... már mondtam, h felmondok 8) de h milyen qrva jó illata bír lenni... 8) 8) 8) jajjjjjjjjjjjjjjjj

köszöntéseket nagyon szépen köszöni az érdekelt :D torta mennyei fini lett, még Ati is megevett majdnem egy egész szeletet, s ez nem szokása.. :D lehet, h a rum volt az oka, ami a krémben volt 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szívtam volna a tortával, ha nincs a fagyóban karácsonykor főzött vaníliás krém, mert nem volt 100as a recept, s ez csak menet közben derült ki számomra :oops: majd mutizok róla képet, mármint a tortáról :D

hűűűderohadt éhes vagyok 8) 8) 8)

pizza ide jöhet, tészta napom van :lol: kitartás, neked már úgysincs sok hátra a fogyiból!

süti: akkor megyek én, megeteted, elmész apikával, aztán mi meg elleszünk...aztán ha éhes lesz, sikítok telón :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="zsu9"][ írta:zsu9b]Terpeszpelus: vizsgálatra mentünk a doki leüvöltötte a hajam, hogy méé nics rajta terpeszpelus mikor volt a családba csípőficam...mondom a gyerekorvos szerint nem kellett...erre de kell. Uh-n meg kérdi a dokinő minek tettem fel rá terpeszgatyát tök felesleges :shock: :shock: :shock: :shock: még jó hogy mind a kettő ortopédus...

:evil: bolond lukból bolond szél fúj...idióta dokik :wink:

KépKép
Kép
scooper

andi: Barni cuki pofa! már megint nem alvás :?

babci apikád jó fej!

zsu, gyerkő tök ari!

az én gyerekem nem igazán szokott grimaszolni, pedig fényképezném ezerrel :roll:

KépKép
Kép
scooper

[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="zsu9"][ írta:zsu9b]Terpeszpelus: vizsgálatra mentünk a doki leüvöltötte a hajam, hogy méé nics rajta terpeszpelus mikor volt a családba csípőficam...mondom a gyerekorvos szerint nem kellett...erre de kell. Uh-n meg kérdi a dokinő minek tettem fel rá terpeszgatyát tök felesleges :shock: :shock: :shock: :shock: még jó hogy mind a kettő ortopédus...

:evil: bolond lukból bolond szél fúj...idióta dokik :wink:

azért most megvédeném őket, az egyik, az első nem lát bele a gyerekbe, csak tudja az előzményeket, és ezért mondta, a másik belelátott a gyerekbe ( uh) és azért mert rendben volt, mondta,hogy felesleges, legalább is szerintem, nálunk ezért komplex a vizsgálat, tehát fizikális+ uh együtt, és csak így diagnosztizálnak, mert nálunk pl. fizikális vizsgálattal semmi gond nem lenne, teljesen ép, éppen csak az uh mutatta, hogy fejletlen :roll:

Kép
babcika

de ne jelentse ki hogy kell vagy nem kell uh nélkül, meg nem mindegy hogy beszélnek....erre írtam :roll:

KépKép
Kép
scooper

[quote="scooper"]d írta:scoopere ne jelentse ki hogy kell vagy nem kell uh nélkül, meg nem mindegy hogy beszélnek....erre írtam :roll:

Tudom-tudom, nem is azért írtam, hanem,hogy mindegyik a maga megítélése szerint javasolta, vagy sem, és én ezért nem megyek soha más orvoshoz, mert tudom, mind mást mond :wink:

Kép
babcika

sutimano76

Janónak is ilyen van anyuméknál, szerette, és még most is szereti :wink: :D

Kép
babcika

Sziasztok!

Ma vendégek voltak és szerencsére hús napom van,
úgyhogy tudtam enni mindent
hólabdát sütöttem
és abból is ettem :oops: :oops:
Na de ami nagy dolog, hogy nem kellett sok
süti...pedig nagyon sütis vagyok
nem kívántam.......hmm

Hát Barni! GrimaszkaBaabaa!

Dávid magábaborult :D !

Noncsi is édes!

Blanki+Janó+kutyi szééééépek!

ezt nézzétek mekkor répaságot találtam:

Kép
Kép

"És ha a baba nyűgösködne, ringatni is lehet benne. Ha kézi ringatásra nem lenne lehetőség, egy gombnyomással beindítható az a kis szervomotor, ami helyettesíti a szülői kezet."

KépKép
KépKép
zsalyam

ja ez lemaradt!

"okos Babatartó. Egy merevfalú bőröndről van szó, amelybe ez alkalommal nem a ruhákat, hanem a gyereket pakolhatjuk be. Természetesen belül közel sem merev, nagyon is ergonomikus és puhára bélelt, ráadásul folyadékkal bélelt, így minden ütődés ellen védelmet jelent....
tervező üzenete miatt van, aki leírta: a Babatartót nem azért készítette, hogy a gyerek abban nőjjön fel. Ő maximum 2-3 órás időtartamra ajánlja olyan esetekben, ha például utazunk, vagy netán nem lenne lehetőség tisztán tartani a kicsit. Olyan esetekre, ha egy babának nem megfelelőek a körülmények, az ajtó használatával pedig azokra a szélsőséges helyzetekre kínál megoldást, ha fertőzésveszélynek, kemény légszennyezésnek, neadjisten vegyi szennyezésnek lenne kitéve máskülönben a baba."

KépKép
KépKép
zsalyam

Kép

Süti :wink:

Kép
babcika

FogacskásPiciJanó! :D

KépKép
KépKép
zsalyam

zsalyam ez dúúúúúúúúúúúúrva :?

Kép
babcika

zsalyam :shock: :shock: :shock: olyan kis cuki kerekek nincsenek rajta, meg kihúzható fogantyú, hogyha túl nehéz lenne, magunk után lehessen húzni :?: :evil: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

babci, janó édi!!!! :lol:

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

Mi ma Anyósoztunk, holnap viszont intenzív pihenés itthon, mert fiúk ma nagyon kifáradtak.

Madar: Köszi a gratulát, aranyos vagy. Bár azóta sem aktivizálta magát, csak akkor nagyon ficergős ha föléhajolunk és azt akarja, hogy felvegyük. :lol: Remélem jól telik a Balatonozás.

Nagyon aranyosak a képek egytől-egyig. Kedvencem Zsu arcraesős képe és hát Barni még mindig csudapofa. :lol:

Zsalyam: Nem semmi ez a doboz :shock: :roll: , mutattam is férjemnek. Első kérdése rögtön az volt, hogy ha bezárod a gyereket a dobozba, mert vegyitámadás van és te netalántán nem éled túl, ő bentragad? :?

Hú, vadast én is imádom, de még soha sem csináltam. Olyan macerásnak tűnik. :oops:

Kép

Kép
hgrita

Vadas, nem macerás...majd akkor egyszer én csinálok mindenkinek...

t-pk

vadas fini lett, én is azt hittem, macera, de nem...tök egyszerű volt! csak hát a husi hiányzott belőle :cry: de sebaj, majd húsnapon :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote]T írta:-pk asszem te kérdezted a textil könyvet,Andi is kereste így utána néztem,tiny love first könyv asszem amiről szó van.....ebay-n ki lehet fogni olcsót,de Andi megnézte 4200 körül van a brendonban!!!sajna ebayről rendelés esetén is kb ennyi,mert a postaktg megdobja!!!

hát én tuti béna vagyok, de nem találom a brendon honlapján :oops:

t-pk

http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... 5&pageno=6
nem ez az? már csak az árára emlékszem....
Kevének nézegettem a készségfejlesztők között
ott is vannak textil könyvek...

KépKép
KépKép
zsalyam

Most látom ezen számok vannak!!! az meg minek?

KépKép
KépKép
zsalyam

Zsalyam, szerintem a csajok ágyratehető könyvekcskét keresnek. Ma hívott Süti és ő olyat kérdezett, aminek pl az egyik fele fekete-fehér. Nekünk Taf-toys van, az 4000 alatt van. Amit Süti ide írt, azt én sem találom.

A számok... Hát, tudod, nem lehet elég korán kezdeni az okosítást... :roll: :wink: Már szinte minden babakockán, könyvön vannak számok, betűk... Nehogy már csak szórakozzanak és pl állatokat ismerjenek meg... Rögtön kell az is, miből mennyi van... :? :roll: :)

Kép

Kép
hgrita

Debreceni áruházat választva, ez van:

http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=38

Kép
babcika

Jó éjt!!

És minden babó ügyes és szép!!! :wink:

Bocs, de vendégem van :lol: :lol:

Kép
babcika