Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ismeri valaki Dr. Szabó Istvánt a SOTE II-n?
Műteni fog, jó lenne infó!
Köszönöm!
 
 


Én ugyan nem ismerem, de mikor a második babámat vártam, úgy volt, hogy az én orvosom nem lesz itthon, és neki adott volna át. Végül nem lett rá szükség, de a saját (idős, rendkívül jó szakember) orvosom véleményében megbízom. Szerintem nem lesz gond, ne aggódj.

panda
Halásztelek
 
 


Én ismerem.Az exférjem unokatesója :-).
Még nagyon régen,14 évvel ezelőtt hozzá mentünk egy műtétre,és nem azért,mert rokon,de nagyon rendes volt.
A kórházban a többi beteg is csak ódákat zengett róla,jó szakember!
Azóta van már magánrendelése is és bizony nem unatkozik,sok betege van.
Most babát várok az új páromtól,így nem megyek el hozzá szülni,de egyébként megtenném.
Csak ajánlani tudom.
 
 

 
 

Sziasztok!
Köszönöm szépen az infókat!
Nagyon örülök, hogy pozitívak! :-)))

Szép napot Nektek! :-)
 
 


Sziasztok!

Engem nemrég műtött. Másik orvos betege vagyok, de szükség volt a szakértelmére. Utána odajött (na jó, volt a kórteremben saját betege is, hozzá jött be, de utána megkeresett engem is), nagyon korrekt, szakszerű volt, és emellett kedves is és stílusa is van. Kedvelem a mostani orvosomat és nála szülök majd, ha összejön a baba, de ha nem hozzá járnék, tuti átnyergelnék Szabó doktorhoz. Rábízhatod magad!

Kép
 


Sziasztok!
Én is voltam már a Szabó dokinál,szeptemberben mütött.Én dokim küldött hozzá! Nagyon kedves doki,jol végezte a mütétett és Neki köszönhetem majd,hogy megtalálta a vetéléseim okát!! Mostmár bele vághatunk a baba progiba :D
Én csak ajánlani tudom!!!!
 
 


Sziasztok!

Ha valaki tudja, Dr. Szabó István/SOTE II. magánrendelésének paramétereit: hely, rendelési idő, bejelentkezés módja, várakozási idő, tarifa, ultrahang elérhetőség, stb: KÉREM IRJA MEG!
Köszönettel
Klara
 
 


Szia!

Írtam privit!

Kép
 


pozitív: kedves, közvetlen,vicces, kisugárzása nyugtató hatású, 1x műtött és minden rendben volt bíztam feltétel nélkül

negatív:2dik műtétemet is rá bíztam pár nappal korábban ő meg visszadobta amikor már csak kb. 20 óra volt már csak a műtétig előtte minden rendben volt mindent megbeszéltünk csalódtam mert nem mondta a szemembe hogy mi van csak a kezelőorvosommal üzent hogy mehetek haza. tudtam hogy a műtétem nem veszélytelen sikerére is csak Kb.30% esélyt adtak de én mégis hittem benne.

összességében kiváló szakember és majd ha eltelik egy kis idő lehet hogy én is pozitívabban látom a dolgokat az idő mindent megszépít a szépet őrizzük a rosszat feledjük. de most csak a csalódottság és a fájdalom él bennem :(
További szép napot
 
 


Szia!

Bocsi, hogy zavarlak, csak olvastam, hogy Szabó István dr.úr műtött úgy, hogy másik orvos betege voltál. Szeretném megkérdezni, hogy mennyibe került nála a műtét? Hasonló cipőben járok, azért kérdezem. Köszönöm!

Orsi
orsicica0128
Budapest IX. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron