A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

én is félek....de ez már ébrebés körül volt amikor már/még nem tudok róla hogy hogy fekszem
am elaludni nem tudok íííígy mert én is féltem a drágát :lol: :oops:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Heni,Atika nagyon szép kisfiú!!!!!!
Manorka, köszi a tippet, akkor veszek én is olyat!!!!
Bibar!!!!Köszi szépen!!!!!!Hmmm, jól hangzik....
Edi nekem a 4 kerekű klasszisokkal jobban tetszik!!!! :oops: :oops:
Amúgy totál megértelek!Nekem hullámos vörös hajam van.Állítólag festeni se lehet ilyen.Pfújjjj. Erre én egyenes sötétbarnára vágyom.Igaz most feketére festem, de majd idővel próbálok világosodni,mert nagyon fog öregíteni pár év múlva.
Olyan rossz a kedvem.Összevesztem anyummal.Alig várom, hogy a férjem hazaérjen, és elmenjünk kicsit hárman détálni. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Helló Meme!!!!!!
Aranyos ez a hason alvós kép!!!De vékony vagy!!!!
Én Rikivel is kb. a 7. hónap végéig hason aludtam, utána meg fél hason.Valahogy eszembe sem jutott , hogy összenyomhatnám, hisz neki annyira biztonságos odabent. A csaszi utáni éjjel volt kegyetlen, mert nem adtak fájdalomcsillapítót, így oldalra nem tudtam fordulni, háton meg képtelen vagyok aludni, úgyhogy egész éjjel fent voltam. Ááááá, az volt a legrosszabb.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja, és nem bírtam tovább, kértem uh időpontot jövő keddre.Igaz sima 2D-re, de majd a 18. héten megyek 4D-re is.De én már nem bírom tovább, hogy ne lássam.Meg aztán hátha villant is. :wink: 8)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na, vásárlásból megjöttünk! Most még egy úúúútálatos mosogatás hátravan sajna.

hmeme!
Nekem is lenne fagyasztó leolvasztás, mert most olyan idő van, hogy ki lehet tenni a dolgokat az erkélyre, ugyse olvad ki, de ma már nem fogom beiktatni!

edwig!
Én a háromkerefűre szavazok! Nekem jobban tetszik (bár nem nekem kell tetszen). Nekem is 3 kerekű van, de masszív, nem borulós, könnyen irányíthatom még fél kézzel is!

Irigykedve olvasok mindenkit, aki megy UH-ra. Olyan rossz hogy itt csak 1 lesz a 18. hét körül. Még jó, hogy otthon egyen már voltam magánban a téliszünetben. De szülésig már nem megyünk haza magyarországra.
De már azt is várom, hogy érezzem ahogy mocorog! Délután mintha azt éreztem volna a kocsiban, de még nem vagyok benne biztos!!

d.dodó

Sziasztok Csajok!

Delutanra mindig megelenkul a topik, en meg ilyenkor nyulok el.
Edi: nalam a 4 kereku jon be, en is csak 4 kerekut keresek. Gondolom mar hallottal tolunk annyi valaszt, hogy most meg tanacstalanabb vagy.

Maki: szerintem egyaltalan nem ciki hasznaltan venni, en is van amit ugy fogok venni. Pl. az angel care-t is hasznaltan vettem.

Moki: nagykn cuki ez a kep, azt hittem egy kislany fekszik ott, aztan rajottem, hogy neked meg ugy nincs kislanyod... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igy csak Te lehetsz az!!!

Gondban vagyok meg mindig a kocsival.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Az olasz piac ossz-vissz 3 markat kinal: peg-perego, ami nagyon tetszik csak kicsi a kereke, Inglesina, nem tetszik semmikepp, vagy a Chicco amit nem tarton annyira strapabironak..aztan nem tudom..basszus olyan nehez a dontes. Az a netes nagyon tetszik, de se otthon se itt nem ismerik, nemet marka. Ha valami baja lesz, azt sem tudom hova vigyem szereltetni... :roll: :roll: :roll: :roll:
pocaklako

Na, miután jól kiveszekedtük magunkat párommal, mérgemben elmosogattam (milyen hasznos....), majd odatettem magyar (!!!) sütnivaló kolbászt sütni vacsira, és beálltam egy kellemes zuhany alá. Egyből jobban érzem magam.

d.dodó

Moki
cukiii pici vagy :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki
jól tetted,én is már ugy látnám,remélem jövö héten eljutok :wink: :wink:

Hason már én sem birok aludni a terhesség eleje óta,valahogy pszichésen :oops: :oops: most meg már nagy is a pocak :lol: :lol:

Oltáson én is dilemmázok nap mint nap :oops: :oops: eddig ugy néz ki februárban beadatom,aztán ki tudja mit hoz még a jövö,még dönthetek máshogy,nem tudom,de félek ettől a hülye virustól

Pocak
biztos adnak valami cimet nem ahol lehet javittatni,na meg a garancia :oops: érdeklödj szerintem :oops: csak 3 márka??na az nem sok :wink:

bibar

Köszi csajok a használtas vásárlásra biztatást! Majd meglátom, miket találok...

Fóka,
nem rossz az a kocsi :wink: ! De most akkor az végül is új, nem?

Edi,
ha jól megnézed, a 3 kerekű is 4 kerekű :wink: , csak közel vannak egymáshoz elöl a kerekek! Szóval ha amiatt aggódsz, hogy borulékony, akkor szeretnélek megnyugtatni, mert szerintem stabil lehet! Bár nem toltam még ilyen kocsit :) , de a fizika alapján nem borulhat az sem! Össze se hasonlítsd szerintem a régi -tényleg- 3 kerekűddel! Bibar is azt írta, stabil az ő 3 kerekűje is, és jól is fordul :D !
Nekem nagyon tetszik :D ! Mennyi hozzá a mózes, nézted már?

Anikó

Kép
mamaki73

Megjöttem :D Vettünk Emmának bugyeszt, nekem meg egy táskát :D :oops: Kellett a lelkemnek...

Mercy, a táppénzed nem lehet több mint a nettó fizud. És már csak 60%, nem is 70%... :?

Moki! Cuki a kép :D Én sem tudok már hason aludni, ahogy Bibar is írta, pszichésen már az eleje óta nem megy :roll:

Poci, miért gondolod, hogy a Chicco nem strapabíró? :roll: Nekünk a sportkocsink volt eddig Chicco: rengeteget használtuk, már használtan vettem és soha semmi baja nem volt! Nem rábeszélni akarlak, csak a saját tapasztalatot írom :wink:

Oltás - nem bánnám ha nem kéne :oops: De ha visszamegyek dolgozni, akkor nagy valószínűséggel beadatom :?
Képzeljétek, eddig a melóhelyemen azt mondták, hogy 9 hónapnál tovább nem tudják tartani a helyem, mert ez az általános szabály. Én meg mondtam, hogy másfél évet akarok itthon lenni, utána tudok bölcsit is intézni, stb. Eddig nem nagyon közeledtek az álláspontjaink, de ma írt egy kolléganőm, hogy meghirdették a helyem: másfél év, határozott időre :P Mire lefut a keresés, kiválasztás, stb, addigra kb lesz idő betanítani, és meg annyit tudok nyugiban itthon maradni amennyit terveztem :P (meg amennyit anyagi lehetőségeink engednek...) Azért jól esik, hogy szabály ide vagy oda, ezek szerint tényleg becsülnek annyira, hogymeg akarnak tartani :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Az oltáson én is sokat rágódom :oops: , ahogy írtam is már, csak a 20.hét után merném beadatni. Valóban 4 féle penicilinszármazékot tartalmaz, de ezt valószínűleg azért nem hangoztatják, mert olyan kis dózisban lehet benne. Amúgy én is penicilinérzékeny vagyok :oops: !
Férjem nagypapája, amióta megtudta, hogy babánk lesz 2 hétig intenzíven minden nap megkérdezte, hogy be vagyok-e már oltva :oops: , kicsit kikészített ezzel, de aztán párom leállította a papát. A lombikos dokim azt mondta, az én esetemben semmiképp nem javasolja az első trimeszteri oltást, mert az immunreakcióm esetleges vetéléshez vezethetne...
Persze kinyúlni sem szertnék később sem tüdővérzésben :oops: !
Úgyhogy nehéz okosnak lenni :( !

Anikó

Kép
mamaki73

Barbuss,
jól látom, hogy kicsit jobban vagy :wink: ? Drukkolok, hogy mielőbb megszabadulj a hányingertől!
Tök rendesek a munkahelyeden! Gondolom kellemes csalódás volt ez a hír :) ! Azért így nyugisabban is leszel otthon.

Anikó

Kép
mamaki73

barbuss!
"Egészségedre" a vásárlást!
És szupi, hogy ilyen rendesek a melóhelyeden!!

Oltás: Én be vagyok oltva, és a terhességem elején lettem (legelején). Párom ragaszkodott hozzá, hisz repültünk, otthon sokakkal találkozni akartam, stb. Aztán megtörtént az első dokilátogatás is, és ő meg hitetlenkedve nézett, hogy mi az hogy még nem vagyok beoltva, hisz a kismamák rizikó csoport. És bármelyik trimeszterben be lehet oltani (Czeizel véleménye is ez). Igy oltattam. És 10 hetesen voltam UH-n, a baba a legnagyobb rendben van. Reméljük igy lesz továbbra is. Azt mondják többt árt, ha 40 fokos lázad van, mint ez az oltás. Remélem jól döntöttün (nem volt könnyű döntés!!)

d.dodó

hihihi :lol: :lol: :lol:
Poci:
igen-igen a kislány én vagyok!!!!!! :D :D
csúnya lenne ha akkora lányom lenne 19 évesen.... :lol:

na megyek Kép

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

moki!
Csak 19 éves vagy??

d.dodó

Helló Lányok!

Dodó: én a 7. héten oltattam, mert minden nap tömegközlekedéssel járok, szóval nem volt más választásom, a dokik is mind egy szálig az oltás mellett voltak (házidokk + nőgyógy). Szerencsére eddig minden OK!

bibar: H&M után akkor mindenképpen el kell mennem a C&A-ba, Te melyikben jártál, ahol kaptál gatyót? Nekem a Westend van közel, de bármelyikbe elcammogok, ha találok is vmit :) Én 184 cm-re nőttem, és persze mindig is szerettem volna alacsonyabb lenni :D

manorka: nagyon köszi a tanácsot az AFP-s vérvétellel kapcsolatban, valamennyit muszáj ennem, ha csak pár falat is, így már menni fog!

Csajok, én most a savanyú káposztára kaptam rá!!! Eddig alig bírtam enni, de most ez nagyon csúszik. Az édességet abszolút nem kívánom (pedig hogy szeretem, hajjaj), akkor kukisom lesz? Hmmmm, remélem legkésőbb egy hónap múlva már tudni fogjuk!

Atika hihetetlenül édes, büszke lehetsz rá Heni!

Mindenki vigyázzon magára!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Bibar: valami megoldas tuti van a a szakszervizre. Annak meg kulon orulok, hogy minden benne van, mozes, hordozo, sportkocsi, labzsak, esovedo, pelenkazo taska, ide oda fordithato, vizszintesig dontheto, stb...nagyjabol amiket a multkor beszeltunk itt a forumon. Viszont szinbol nincs nagy valasztek..na mindegy meg atragjuk..

Barbuss: nem tudom miert gondolom ezt, talan mert vekonyabb egy kicsit a vaza, de tuti annyival konnyebb is. Pl. tegnap a csaj az uzletben nagyon dicsere, mivel praktikus egy mozdulattal szetnyitod, ez amit en neztem meg asszem dog nehez, es nem nyithato egy kezzel. :( :( :( :(
Barbuss: nagyon nagyon rendesek voltak a melohelyeden, jo, lehet igy elyen helyen dolgzoni, ahol tudod, hogy megbecsulik a munkad es visszavarnak, akar meg a te tempod szerint diktalva is.

Meme: gratula a hetfordulohoz :)

Lassan elteszem magam holnapra...
Csajok par napja beszeltuk a hizast: egy kilo mar fel is ugrott ram, mindig ehes vagyok mostansag en is....na ha eddig nem gombolyodtunk most majd fogunk..mar csuszna az edes is, csak nem nagyon hagyom ... :D :D :D :D
pocaklako

De jó nektek, hogy már aludni tértek....nekem még a leánykám is itt viháncol....8 előtt fürdetni sem érdemes, mert ugyse alszik el. :?

d.dodó

mamaki: én nem merném, akár mekkora adag van benne. Volt már rohamom...feldagadtam, vörös égető kiütések szó szerint tetőtől talpig, és persze a 40 fokos láz. És utána az egy hónapos felépülés...nem kellemes. Ugy vagyok vele, hogy ebbe is belehalhatok meg a h1n1-be is. Csak nem biztos hogy a H1N1-et elkapom, az allergia meg tuti:) De mindenki maga dönt. Sztem jól döntünk akár hogy is döntünk!

Moki: először én is azt hittem, hogy egy gyerek:) De eszembe jutott hogy 19 éves vagy:)

Edi: eltévedtél hazafelé??:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Poci: írtam amott, ahol offline vagy:) Dobtam pár linket, meg pofáztam neked egy sort:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Csipet
Mamaki irta a c&a-t,én a vaterát irtam neked :lol: :lol:

Dodó
én gyerekem is még virgonc :oops: :oops: :oops:

Barbus
örülök hogy ilyen jó fejek a meló helyeden :wink: :wink: legalább ezért nem kell aggódnod :lol: :lol:

Mamaki
én is ezt a 20. hét utáni oltást hallottam jónak,én azért várok :wink: :wink: na meg azt mondják tavasszal indul az új hullám :oops: :oops:

na jó éjt csajok,megyek pancsiztatni :lol: :lol:

bibar

Jó éjt csajok, én is elpályázok aludni!
Jó éjt mindenkinek!!

Poci: köszi a gratulát!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Én is megyek aludni.Most végeztünk a fürdetési ceremóniával.Illetve vasalás és egyebek várnak rám.
Jó éjt!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na, Lizy is elaludt! Ma hamar ment neki, nagyon álmos volt már!

Holnap reggeltől 2-ig suliban vagyok már, igy max ebédszünetben bekukkantok, vagy csak 2 után jövök.
Jó éjt!

d.dodó

Meme, abszolút megértelek, igen, én is félek ettől is :oops: !

Dodó, de jó neked is, hogy túl vagy az oltáson, így tényleg azt mondhatod, megtettél mindent!

Egy dolog jutott még eszembe az oltással kapcsolatban (aztán tényleg befejezem a témát), hogy magától az oltástól is belázasodhatsz :( ! A keresztlányaim (10 és 13 évesek) az oltás utáni 3. napon már 39 fokos lázzal feküdtek :cry: . Azért ez is benne van a pakliban :oops: ...

Bibar, akkor ezt az oltás témát megbeszéltük :wink: !

Csipetnyusza, a Westend C&A sztem jó választás, az az egyik legnagyobb, így a választék is nagyobb lehet! Ahol én vettem (Óbudán) nem volt túl nagy választék.

Jó éjt kívánok én is mindenkinek!

Anikó

Kép
mamaki73

Moki: nagyon jó ez az alvós kép rólad :D

[quote]a írta:zt állapítottuk meg (orvos barátaimmal), hogy ha a kismama megkapja a vírust, meghal.

Mercy: ne haragudj, de ez ebben a formában nem igaz, hogy amelyik kismama megkapja az tuti biztos, hogy meghal. Összesen 2-3 kismama halt meg (én ennyiről olvastam, ráadásul ebből az egyik eleve egyéb szempontból is rizikó csoport volt) ennél sokkal több volt H1N1-es.
Mindemellett semmi bajom azzal, ha valaki oltat, tényleg nem egy könnyű döntés.

Maki: de az új, de azt még messze nem vettem meg, és nem is biztos, hogy van rá keretünk.
A fiam után maradt egy Peg Perego Veneziánk, és egy BBC Trophy-nk, ezeket használtan vettem, így sokkal olcsóbbak voltak, és mind a kettőt nagyon szerettük/jük. Csak ebbe a vaterásba most nagyon beleszerettem :D

Na, megyek én is aludni, holnap korán kelünk. Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Jó reggelt lányok :lol: :lol:
mindig én vagyok a legfrissebb :wink: :wink:

megint leesett egy rakás hó,szép-szép de most már elég volt :oops: :oops: holnap akartam nagybevásárolni,de igy nem merek autóval elindulni,nagyon szuper :oops: :oops:

bibar

mamaki!
Én is a 7.-8. hét körül oltattam. Nekem rá két napra nem lázam lett, hanem a gyomrom fájt kegyetlenül.....hányinger, hasmenés. :?
De szerencsére aznap el is mult.

d.dodó

Jo reggelt Lanyok!

Bibar: nagyon frissen koran jottel ma is. Figyi, ha otthon tul sok a ho, en atveszek egy adagot, ezen a telen meg ugysem lattam nagyon belole, de szerintem mar nem is fogok, hisz hipp hopp no a pocak es itt a tavasz.

Na megyek kezdem a mai ebedet, lasagne-t csinalok :D
Szep napot mindenkinek!
pocaklako

Én a suliba még nem jutottam el. Betelefonáltam, hogy marha hányingerem van, késve megyek. Igazán elmulhatna már ez a reggeli hányinger..... (bár csak a 12. héten kezdődött). De már asszem jobb, igy lassan bemegyek.

d.dodó

Dodo, lassan elmulik, hihetetlen, de a nagy hanyingerek nalam is akkor jelentkeztek, amikor szinte mar azt gondoltam, hogy tul vagyok rajta, max. 1 het szerintem es odebb allnak a rokak. Szoritok Neked!
Edi, Meme es a tobbiek????? merre jartok baranykak????
pocaklako

Jó reggelt!
Itt is hó van.Jó lenne Rikivel szánkózni, majd megnézem meg tudom-e oldani egyedül.
Az éjszaka nem volt túl jó.Iszonyú gyomorfájásra ébredtem éjjel. Kimentem a mosdóba, de annyira rosszul voltam, hogy leültem a wc mellé a szőnyegre és csak lihegtem. Olyan hányinger, és ájulás érzet. Dani utánam jött(mert pont ugyanígy ájultam már el régebben, és az neki nagyon ijesztő volt), de mondtam, hogy megvagyok. Végülis csak a hasam kezdett el menni, de aztán vissza is tudtam aludni.Pedig nem ettem semmi extrát tegnap.
Megjött reggel a testvérülőkénk. Nagyon tetszik!!!!
Na megyek megmosdok, kezdjük a napot.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na, Niki akkor nem semmi ejszakad volt. Lehet, hogy osszeszedtel egy kis egy napos gyomorinfluenzat? Remelem mar jol vagy..vigyazz magadra
:D :D :D
pocaklako

Hellóóó Lányok:D

Tegnap este már nem jöttem, mert tortát sütöttem :D:D Elfelejtettem délután, hogy munka után rohanok az egyetemre, utána haza és tortasütés.... Egész héten buli van a Bankban, mert tegnap az egyik céges kolléganőnek volt a szülinapja, ma két kolléganőnek van a névnapja, holnap meg Én öregszem meg, belépek a 29.-be :D:D:D

Moki
Istenem, olyan igazi Manólány vagy, cuki ez a kép nagyon :lol: :wink:

Istenien aludtam éjjel megint, kipihentem derűűűsen ébredtem :D:D:D

Pusziiiii
Vendég

Edi
hű de öreg leszel holnap :wink: :wink: milyen tortát sütöttél??

Niki
szegénykém,remélem már jól vagy :oops: :oops:

Pocak
jaj az összes havat átadnám :oops: :oops: hú megint finomat alkotsz,mi ma a tegnapi rakott krumplit esszük,sokat csináltam :oops: :oops:

bibar

Poci, nem tudom, vagy kiszáradtam.Mert a múltkor ezt állapította meg az ügyeletes, mert akkor Dani kihívta.Akkor kétszer is elájultam.
Igaz tegnap sem ittam valami sokat(talán fél litert), meg nagyon kifáradtam, meg idegileg is megviselt a csatározás anyával. Aztán lehet, hogy gy jött ki.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar
Túrós tortát csináltam, de ez amolyan Ediféle, mert nem sima túrótorta, hanem túrókrémes, joghurtos, túrótorta :lol: :lol: :lol:
Jaja víííínlány leszek :D:D:D:D:D de még éppen időben jön Manóseggű :D:D:D:D

Niki
szerintem az ideg jött ki rajtad...
Vendég

Köszönöm lányok, jobban vagyok, csak olyan gyengusznak érzem magam.Így lassan haladok a házimunkával. De amúgy ok. :)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi: turos-joghurtos torta :D :D :D :D :D NYAMIIIIIIII........
Amugy hogy jut ennyi mindenre idod es energiad? Meg egyetemre is jarsz a munka mellett, ezt nem is tudtam. :wink: :wink: :wink: :wink:

Niki, szerintem is az ideg jott akkor ki rajtad, figyelj arra, hogy igyal boven folyadekot, a hazimunkat meg hagyd holnapra, pihizzel inkabb ha gyengenek erzed magad.

Bibar: kuldom a kamionokat a hoert :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Ááá, már alakul.Már a konyha kész.Főzni szerencsére nem kell, mert még holnapra is marad a főzelékből,amit tegnap csináltam. Még majd egy hétre való vasalnivaló vár rám. Hát majd mindjárt nekiesek, és apránként. De jó volna manót levinni szánkózni is. Meg gondolkoztam, ha délután nem fájna afejem el kéne ugornunk ismerősökhöz.Ezer éve ígérem, hogy megyünk és összeeresztjük a babákat. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hello Csajok!

Niki, húúúú, nem irigyellek az éjszaka miatt! Nagyon fontos kismamaként a folyadékbevitel, én úgy hallottam, hogy kb.2-3 litert kellene innunk!!! Sajnos én is jó ha 1,5-2 litert legyűrök egy nap :oops: . Amúgy tényleg jobb lenne, ha ma kicsit kímélnéd magad! Mielőbbi javulást!!!
Nekem még mindig bugyog a bélésem, már hétfő óta :( . Pedig semmi különöset nem ettem én sem :oops: . Remélem mielőbb én is túl leszek már ezen is.

Pocak, lécci küldd ide is a hószállítókat :D , mert szegény férjem is ma megint (idén kb.ötödször) hólapátolással kezdte a napot, hogy ki tudjon állni a garázsból :? !

Moki, tényleg olyan aranyos kislányos vagy a képen :D ! Kiszámoltam, simán lehetnél egyébként a lányom :D !
Jó fiatal anyucija lesz a bébidnek :wink: !

Edi, csodállak én is az energiádért :D ! Én már egy viráglocsolásba, és egy egy órás vasalásba is elfáradok! Biztos az is benne van ebben a dologban tényleg, hogy nov.5 óta itthon vagyok, és elég sokat kellett feküdnöm, főleg az elején :oops: . Na mindegy, úgyis jön a Duracell nyuszis időszakunk állítólag :wink: ! Csak már egy hete ezt mondom, aztán mégsem :wink: .

Anikó

Kép
mamaki73

Maki: rendicsek hozzad is atiranyitok par hoszallito kamiont. :lol: :lol: :lol:

Csajok, azt vettem eszre mostanaban, olyan nagyon furcsa erzes, nem is tudom hol tortenik de mintha nagyon erosen elkezdene dobogni a szivem, de nem tudom pontosan, hogy hol erzem, hogy a pocakban-e vagy a mellkasban. Csak ugy max. 1 percig tart az egesz. Jo hulyen hangzik mi? :oops: :oops: :oops: Valaki tapasztalt mar ilyet?
pocaklako

Sziasztok Lányok!

Remélem ma nem csak egy beköszönésre futja tőlem... :?

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Pocak
Küldök fénypostával :D:D:D Most esznek éppen belőle, megy a nagy ömlengés, nekem meg dagad a mejjjjkasom:D
Bizony, 3. éves vagyok a Corvinuson, de már nagyon várom a végét. Második diploma lesz, első volt az ELTE jog. De még idén fejezem be a Bankárképzőt is, az Bankár diplomát ad, az lesz a harmadik....ééés életem végéig befejeztem.... :lol: Mikor elkezdtem még telis tele voltam energiával, imádtam, faltam az egészet... háát mára már fáradt vagyok ez tény :roll:
Viszont sajnos olyan világot élünk, hogy ma már muszáj a diploma, nem is az a fontos mit tudsz, mihez van érzéked... :S Ezért úgy döntöttem, hogy idén új személyit kapok, mert lejár a régi, és beleíratom a Dr. jelzőt, ha már van, akkor legyen benne. Tudom látszat, dehát ha muszáj akkor muszáj... :oops: :roll:

Nekem is szokott ilyet csinálni a szívem, nem tudom mitől lehet... meg ami furi, hogy egyre sűrűbben esik le a vércukrom, most az előbb is rámjött egy kis remegés, azonnal mentem fel sütizni, most már jobb. Ilyen nem szokott nálatok lenni????
Vendég

Engem is folyamatosan piszkál a védőnőm, hogy igyak több folyadékot.
De hát nem nagyon sikerül...nekem is max. 1,5-2 liter megy le naponta. Ééééés így is folyamatosan járkálok a mellékhelyiségbe. :)

Emi

email4
Budapest

Maki

Egészen biztos attól vagy fáradékonyabb, hogy sokat kellett feküdöd... de megérte :wink:
Viszont azt a nagyon energikus időszakot már nagyon várom, de hogy mikor is jön.... :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek lányok, volt ma nálam egy gyámhatóságis nő, visszajáró ügyfelem... Rákérdeztem erre a papírra, hogy mennyire vád ez bármelyikőnket... ??? Azt mondta semennyire :? Ha az apja úgy gondolja évek múlva, hogy mégis Ő az apja, akkor indíthat apaságit.... grrrrrrr :twisted: :twisted: akkor mi a fenének írogassak bármit :S
Szerintetek???
Vendég

Emi
te mijkor mész a Ferencihez??

nekem is erőletetnem kell a folyadékot,nem kivánom nagyon :cry:

Edi
óóó dr-néni :lol: :lol: akkor ezért van az egyik Iwiwes képed alá irva valami hasonló :wink: :wink: nagyon ügyi vagy,én egy diplománál megálltam és már nem szándékozok többet :oops: :oops: lusta malac vagyok :lol: :lol:
ja és azt a tortát megkóstolnám,remélem majd a topiktalira összedobsz egyet :P :P :P

Pocak
én nem éreztem ilyet még :oops: :oops: hogy van a pocakod Pocak??ez jó kérdés :lol: :lol: :lol:

én most 2 órát csavarogtam a manóval,jó volt csak a végén megcsúsztam és nem esett jól,azóta úgy húzodik a méhem :oops: :oops: tiszta jég minden itt az utcában :cry: :cry:

bibar

.... Edi sütije annyira felizgatott, hogy letéptem az asztalomon álló csokimikulás ruháját és leharaptam a fejét.... :lol:

A pozitívum a dologban, hogy olyan marha édes volt, hogy utána megittam vagy 3 pohár vizet, amit egyébként én is hajlamos vagyok "elfelejteni".

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Huuu Edi, a sutit elfogadom....most minden nagyon jol esik (odakint az eso is, mar 2 napja). Tokeletesen megertelek, "Dr."-szocskaval kapcsolatban, igenis olyan vilagot elunk, hogy szamit, barhol vagy, eleg ha a telefonba ugy szolsz bele...
Olyan muris errol jut eszemben, hogy Olaszorszagban szokas, hogy idegen emberek amikor egymassal eloszor beszelnek valami "nagyon fontos" ugyben akar szemelyesen vagy telefonon (pont igy volt par napja, a ferjem hivta fel azt a maganklinikat ahol az ossejteket taroljak) na es ilyenkor amikor valakinek a fontossagat akarjak hangsulyosni, ebben az esetben egy uj ugyfelnel, elkezdik ledoktorozni Dottore igy Dottore ugy, erre a ferjem viccesen ezeket az embereket mindig ugy allitja le, hogy en Dottore..meg apolo sem vagyok... :lol: :lol: :lol:

Emi: a mellekhelyiseg latogatasa nalam folyadek nelkul is mukodik, igy igyatok amennyit csak tudtok, pipi igy is ugy is lesz.

Edi: de azert csak jo, ha megvan az a papir. legalabb van valami irasos nyilatkozat a kezedben az o akaratarol, szerintem csinaltassatok csak meg..valamire csak jo lesz alapon.

Bibar: koszi jol van a pocakom, asszem ebren van a csemete epp. Bibar, es a Te kicsi Bibarod hogy van???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Dori: ez tetszett, ahogy letepted a mikulas ruhajat, aztan meg leharaptad a fejet..a ferjeddel ugye nem igy csinalod, ha esetleg valami masra vagysz???? :lol:
pocaklako

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?