Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kismamak! 28 eves vagyok,18 hetesen. Azt gondolom,hogy az elso baba varasa es szuletese sokkal tobb izgalommal jar mert nem tudjuk biztosan mi var rank,csak gondoljuk... Hiaba hallunk ezt-azt,hogyha nem eltuk meg at.Sem a varandossag heteit,sem az anyasag mivoltat nem tapasztaltuk meg. Persze szivesen olvasgatom a tapasztalatokat es kivancsi lennek a tietekre is! Addig is minden jot!
Vendég
 


Szia Ilonana!

5 hónapja született Sára lányom, és tényleg az egész teljesen más volt, mint amire számítottam.Én világ életemben szó szerint rettegettem a szüléstől, vér, fájdalom, egészséges lesz-e stb.De mikor ott voltam,eszembe sem jutottak ezek a dolgok, és, mikor indultam a szülésindításra, ahogy végig mentem a folyosón, egy szemernyi félelem se volt bennem csak a várakozás.
És, mikor megláttam Sárát, akár a kövekező abban a pillantba jöhetett volna.
Remélem, sőt tudom neked is ilyen fantasztikus élmény lesz a szülésed.
Hát, így röviden nekem ennyi volt a tapasztalatom.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Szia Lena! Tudom,hogy a vege tobbnyire szep es csak a jo marad az emberben. A hugom is tul van 2 gyerkocon es biztosan megeri! Annyira nem rettegek,sot!Azert is olvasgatom a babanetet mert sok erot adnak a tortenetek,mar amikor valaki le is irja,hogy az ove milyen volt. Jo egeszseget kivanok neketek es koszi a biztatast,remelem nem csak en meritek kitartast,most eppen a te irasodbol!?
Vendég
 

 
 

Ui: Megneztem a kepeiteket,tunderi kislanyod van. Gratulalok! Orulok,hogy te is a Schopf-ibe szultel,bar csaszival,de tudom,hogy az se semmi! Kihez jartal terhesgondozasra? Meg voltal elegedve a korhazzal? Talaltam egy idezetet, kuldom is mindjart!
Vendég
 


"...es a vilagon a legnagyszerubb dolog,amikor bennunk,nokben ket sziv dobog..." Jol elvagyok igy magamba is :-)
Vendég
 


Szia!

Úgy látszik, magunk vagyunkKép

Jó az idézet, tetszik.
Hát köszi, biztos neked is édes babád lesz.

Hát a kórházat volt időm kiismerni, mert 3 hétig teletem bent.
Szerintem olyasmi állapotban van, mint általában a magyar kórházakKépviszont az ott dolgozókkal teljesen meg voltam elégedve.Kivéve egy nővért,de mind1.És biztonságban éreztem magam.
És a Nyéki doktorhoz jártam, általában a topickban nem nagyon ismerik.
Te kihez jársz?Szülésznőt fogsz választani?

Puszka, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok!
Bocs, hogy belekotty, csak egy ötlet: Szerintem érdemes csatlakozni valamelyik "koros" topikhoz, pl. 2004/5 téli babák, vagy 2005. tavaszi babák. Gondolom ott sok hasonló örömmel, érzéssel esetleg problémával foglalkozó kismamát találtok. És nem csak a várandósság alatt, hanem a szülés utáni időkben is együtt lehettek, meg tudjátok beszélni a dolgokat Kép. Mert lehet, hogy más gondolatok foglalkoztatnak egy várandóssága elején járó anyukát, mint mondjuk a szülés előtt állót Kép.
Igaz,lehet, hogy olyan anyuka is van itt, aki nem az első, hanem többedik babáját várja, de az hasznos is lehet Kép.
Üdv, Virág
 
 


Szia Léna! Ferenczy Miklóshoz járok már 10 éve, eszembe nem jutott,hogy más szülészt válasszak, főleg,hogy nem ismerek mást. A dokit egy Timi nevezetü szülésznő ajánlotta (akkor 10 évvel ezelőtt). A csaj most ismét a kórházba dolgozik és úgy négy hete, vérvételi sorban állás közben köszöntem neki a folyosón,megismert,mondta,hogy akkor még találkozunk Kép Mondtam neki,hogy remélem!Ez az én kis Schöpfis történetem,amiért ragaszkodom a doki személyéhez.Én is feküdtem a kórházba,nem is egyszer:mindig emberi és figyelmes volt velem szemben.Sosem okozott semmilyen csalódást.A hugom is nála szült tavaly februárban,igaz császár volt mert faros volt a baba.A legnagyobb gondoskodást tapasztalta ő is. A végén meg annyi pénzt kapott amennyit a hugom gondolt... Örülök,hogy ez így alakult és mindig arra vágytam,hogy egyszer majd a gyerekem születésénél is ott lássam Ferenczyt,mert akkor biztonságba érzem magam. Most jól elhúztam a mesémet. Kislányod hogy halad a fejlődés útján? Remélem jól vagytok!? Pusz ila.
Vendég
 


Szia Virág! A Schöpfis topikhoz csatlakoztam már úgy 3-4 hete,Ott is vannak kismamák meg minden. Persze,hogy más topikot is olvasok mert érdekel a téma és bár az első babát várom,a hugomnál két várandósságot,szülést végig kisérhettem "testközelből".Az elméleti dolgokkal így azt hiszem tisztába vagyok. Semmi újat nem olvasok... Így úgy döntöttem elég nekem az a topik mert jobban érdekel a kórházról kialakított vélemény,stb. Üdv. és minden jót neked! Gyere máskor is.
Vendég
 


Szia!

Hát, mi fejlődgetünk rendesen, Sára már elmúlt 5 hónapos(9.-én), állandóan figyelni kell rá, mert már olyan, mint a villám.Hát azt hiszem, ha elindul, majd csak este,alváskor tudok pihenniKép
És az emeleti két macseknak is vége lesz , mint a botnakKép

Virág,Miért van az, hogyha vki nyit egy új topicot, rövidesen megjelenik vki, hogy megpróbálja átterelni egy másikba?Van aki erőszakosabban és kioktató stílusban, van aki nem.Te az utóbbiba tartozolKépKép
Nyilván Ilonana is látta a koros topicokat, én pedig "tagja" is vagyok a 2004 tavaszi babásnak.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok!

Nuska!
Olvastam az első üzenetet, aztán eltelt pár nap és láttam, hogy nem tolonganak itt az anyukák. Rákerestem Ilonana nevére, láttam, hogy ír a kórházas topikba, de gondoltam segíthet, ha adok egy tanácsot, hogy hova nézzen még be. (utánad nem "nyomoztam" még Kép). Néha meglepődöm, hogy egyeseknek eszébe sem jut ott olvasgatni, ahol pedig egyértelmű lenne Kép. Ezért dumáltam bele, remélem nem voltam bántó.
Üdv, Virág
 
 


Vigra, nem, egyáltalán nem voltál bántó.
Csak én mostanában két olyan topikba is irogatok, ahol megszálltak minket a kéretlen hozzászólók, bár nem tudom mit csodálkozok, mert amíg terhesen volt időm és sokat ültem a net előtt, feltünt, hogy van 2 olyan hölgy, aki kéretlenül osztja ám az észt, függetlenül attól, hogy kiváncsi-e vki rá, vagy sem.
Szóval ez a 2 hölgy most minket is megtalált, és őszintén , nekem feláll a szőr a hátamon(márha lenneKép )
na, mindegy, szóval lehet, hogy ezért reagálok érzékenyebben.
Visszatérve rájuk, van a babanetnek moderátora, nem tudom,kiáltal érzik feljogosítva magukat arra, hogy mindenbe beledumáljanak.Nem tudom, tudod-e kikről van szó, de nevet nem szívesen írnék.

Ps.:szeretnék annyi idővel rendelkezni, mint ők, hogy mindent végig tudjak olvasni.Nem tom hogy csináljákKépKép

Puszka, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok!

Léna!
Nna,most felkeltetted a kíváncsiságomat, nyomozok is Kép! Bár tippem van...
Ha használod itt oldalt az "elmúlt napon" opciót máris sok mindenbe bele tudsz kukkantani és úgy tűnhet mindent elolvasol Kép. (nem kioktatás csak hátha nem használod ezt a lehetőséget Kép)
Mindjárt jövök és megnézem, hogy jó volt-e a tippem.
Üdv, Virág
 
 


Sziasztok! Érdekesség képpen ide is leírom,hogy normális lett az AFP-m,aztán a héten (18.) ultrahang specialista leendő szülészem mindent a legnagyobb rendben talált Kép . Holnap meg irány a praxis rendelő... Van egy videokazi ami át lesz írva cd-re. Ja! És kisfiam lesz, talán Márton. A dokim kérdésemre rávágta,hogy kisfiú,aztán meg is mutatta a fütyköst Kép Boldog vagyok meg fáj a torkom. Pusz ila.
Vendég
 


Szia Léna! Sárának üdv. a kereszteltek táborában Kép Nekem van már két keresztlányom, szerintem jó dolog,bár a kisfiam nem lesz megkeresztelve Kép mert apuci azt mondja,hogy ha felnő akkor döntse el ő mit szeretne! Ezzel is egyetértek valahol. Kellemes hétvégét!
Vendég
 


Szia(sztok)!

Úgy látom már nem csak ketten vagyunk.

Virág, nevet nem írok, mert még terhes koromban megjártam 1 negatív élménybeszámolóval, történetesen a nőgyógyászomról, ami persze visszajutott hozzá.
Szóval inkább nem, de szerintem nem olyan nehéz kitalálni, egyebként mindketten olyan 1000 hozzászólás környékén vannak.
Nem használtam még az elmúlt napos megoldást, mert van, ha jól számolom ezzel együtt 4 olyan topik ahova rendszeresen írok, 2 olyan, ahova csak nagy ritkán.
Mivel Sára simán nevezhetne a nem alvók versenyében, így kb, mire ezeket megnézem, válaszolok vagy írok, le is telt az időmKép
Na , mind1, egyszer majd csak.

Ilona, még ne kiabáljuk el előre, csak most vasárnap lesz, de köszi.
Eredetileg mi sem nagyon akartuk, pont azt mondtuk, mint a férjed, főleg, mert férjem katolikus, én meg református vagyok.
De végül engedtünk a szülők (immár nagyszülők) akaratának és fejethajtottunk.
Barátnőmet idézve azért, mert egy hülye kis luk vagyokKép
Még jó, hogy már vagy 10 éve barátnők vagyunk.
Örülök a jó eredménynek, ha tudsz tegyél majd fel képet a 4D UH-ról.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Szia mindenki,aki olvassa! Ma voltunk a praxisba. Ez a doki is mindent rendben talált. Ő is kisfiút látott. Megkérem a párom,hogy tegyen föl egy képet,ő jobban vágja,hogy kell azt. Egy boxoló hapsi felsőtestet fogtok látni,majd Kép Kellemes hétvégét!
Vendég
 


Sziasztok!

Nuska!
Először én is elolvasom a szokásos topikjaimat és utána ha van időm böngészek még az "elmúlt napon"nal. Remélem hamarosan Neked is több időd lesz Kép.
Megértem, hogy miért nem írsz neveket. De azt hiszem tudom kikre gondolsz.

Ilonana!
Várjuk a képet Kép!

Üdv, Virág
 
 


Sziasztok! A profilomba ott van a 18 hetes pocaklakóm...Kép
Vendég
 


Sziasztok! Akit erdekel egy uj babysense legzesfigyelo joval aron alul, kerem irjon a emduan@yahoo.com e-mail cimre.
Udv
Emduan
 
 


Sziasztok!

Ilonana!
Nagyon édes Kép!
(ilyenkor úúúúgy irigykedem, mert az én gyerkőcömről nincsenek ilyen képek. Nagyon szégyenlős volt Kép)
Üdv, Virág
 
 


Sziasztok!
Első babámat várom!
Adatok: 15. hét, BM kórházi szülés 2005 Márc., lakunk és majd sétálunk a XII. kerületben. Még csak sima ultrahangjaink vannak, aszerint minden OK. Praxis érdekel, de van egy csomó másik is, ahol 4d-t csinálnak, miért pont a praxis??
Írjatok!
jck
jck
1112
 
 


Szia Jck! Üdv. a pocakosodók körében,bár itt csak egyedül vagyokKép Én pl azért mentem a praxisba mert nem volt messze,csak jót hallottam ill. elég tapasztalt a doki szerintem. Van már orvosod a kórházba?
Vendég
 


Szia Ilonana!
A BM-ben már van orvosom, igen és nagyon szeretem!
Te hol tartasz?
jck
1112
 
 


Ennek örülök mert szerintem fontos,hogy ki kíséri végig a terhességet,meg ki van ott a legesleg végén.Főleg így az első ismeretlenbe. Én elvileg a 19. héten,amúgy meg a 20.Attól függ ki számolja.Eddig még minden Uh mást mutatott. Ígyhát kiváncsi vagyok mikor jön el a nagy nap. Szerintem február 13 plusz 1-2 hét de semmiképpen sem minusz,hacsak nem lesz koraszülött. Én is laktam a XII.kerületbe 6 évet, most meg Békásmegyeren a hegy felőli oldalon,jó itt a levegő.
Vendég
 


Ha nagyon odafigyeltem és olyan pozicíóba voltam akkor éreztem már korábban is hogy a pocakomba van valaki,de maKép Reggel ettem egy piritóst meg később egy joghurtot aztán nagyon sokáig semmit. Mikor délután 2 után megettem az ebédet (spenót,krumpli,tojás) óriási ficánkolást tapasztaltam,nagyon egyértelmű volt,hogy ez ő! A kisfiam...
Vendég
 


Sziasztok Kép

Én is első babás vagyok, a 14. héten járok.

Remélem nem én vagyok akit (a nagyon szép nevű) Léna említett...

Láttam, hogy indult ilyen topic is, gondoltam belesek, hátha Kép

Üdv
Lirian
 
 


Szia Lirian! Üdv. neked itt is! Léna olyat említett aki kb. már az ezredik hozzászólásnál tart,te pedig a 21.-nél vagy tévedek? Valahol írtad,hogy készülsz a praxisba!? Voltál már vagy mikor mész? Végül is sikerült a doki választásod a Schöpfibe?
Vendég
 


Szia Kép

Holnap megyek a Praxisba, délre.
Utána jövök dolgozni, ha érdekel, hogy mivolt, úgy kettő körül már biztos itt leszek Kép

Igen, van orvosom, Kollár Zoltán,..egyelőre.. nagyon meg vagyok vele elegedve .)
 
 


Persze,hogy érdekel,de engem amúgy mindenKép Én már a 12. héttől ne dolgozom.Elöszőr írt a nődoki egy cetlit a körzetinek,hogy maradjak otthon 3 hetet,csak úgy!!!A körzeti meg teljesen lebeszélt arról,hogy én bemenjek dolgozni a továbbiakban,pedig semmi megerőltető nincs a munkámba:számítógép,ülés közben. De nem bántam meg,jobb így nekem,sokkal nyugodtabb vagyok. Neked jó munkát!
Vendég
 


jó neked Kép
mondjuk, én nehezen tehetném meg, hogy otthon maradjak, nagyon szükségünk van arra a pénzre, amit keresek...
Nna, mind1, azért még bírom Kép Én is egész nap a számítógép előtt ülök, csak a bokám utálja ezt, estére időnként szépen bedagad Kép

Köszönöm a biztatást, már nem sok van mára Kép

Te most hányadik hétben vagy?
annyira sok van még hátra, már borzasztóan szeretném a karomban tartani a kicsit.....
 
 


Nem panaszkodom.Azon kevesek közé tartozom akiknek jól megy a soruk,de szerintem ez is csak véletlen... Szerintem többszőr álljál fel és sétálj nap közben! Én most a 19.héten vagyok,de amúgy meg a 20.-on.Attól függ,hogy honnan nézem:Az utolsó mesi első napjától vagy a baba méreteiből. Én is nagyon várom a picit,de igazából csak szeretnék már túl lenni a szülésen! A hugomnál meg nagyjából kibabázom magam,DE jobb lenne már a sajátommal...Kép
Vendég
 


Jó reggelt és szép napot! Lirian,ne izgulj annyira nagyon,csak egy kicsit Kép Minden okés lesz! Már csak 3 óra...
Vendég
 


szia Ilonana Kép)

Nyilván olvastad a kis kirohanásomat odaát, a másik topicban Kép
Tisztára nem ismerek magamra, annyira ideges vagyok... nemis értem miert Kép
De hihetetlenülé jól estek a szavaid Kép))

Lir
 
 


Szia Ilona Kép

megjöttünk, írtam a másik topic-ba Kép
 
 


Szia Lir.! Kép Örülök,hogy minden okés. Tudtam én ezt! Én is jól megfáztam,alig bírok kilábalni belőle Kép mert ugye hát nem kapkodok be mindenféle csodaszert,de azért kezd már jobb lenni... Amikor mi voltunk talin a babóval akkor amikor méregette Mátyás akkor nagyon ficánka volt,utánna a 3D-n meg bealudtKépSikerült felébreszteni de mindig csak egy pillanatig tartott,inkább hagytukKép Szedsz valamilyen vitamint? És gondolom mindegy a baba neme,de azért mi hangozna jobban,ha majd kiderül tutira? Én meg már nagyon bele éltem magam,hogy fiúcska és szeretném,ha így is maradnaKép
Vendég
 


És mikor láthatunk képet a bébiről?
Vendég
 


Szia Kép

Mátyás azt mondta, hogy vigyázni kell a megfázásokkal, mert a láz árthat a kicsinek... azt is mondta, hogy ha lázas az ember lánya, lázcsillapítót nyugodtan szedjen, nehogy baja legyen a babának.

Lili a 12. hetes UH-n nagyon ébren volt, nyújtózkodott, pörgött-forgott...csak akkor a papája nem látta sajnos Kép
Most, amikor láthatta volna, nem produkálta magát annyira a kis édes Kép

Igazából valamiért én a kezdetektől lányt várok, magam sem tudom, hogy pontosan miért Kép
A páromnak úgy tűnik, mindegy, csak egészséges legyen... de azért bennem felmerült, hogy jó lenne elsőnek egy trónörököst szülni neki Kép

Szedek vitamint, Elevitet, de nem napi egyet, ahogy az a tájékoztatóban írva vagyon, hanem hetente két szemet. Az orvosom azt mondta, hogy kiegyensúlyozott táplálkozás mellett ez egyelőre elég Kép

Most kicsit nyugi lesz baba-fronton, okt. 5.-n megyek vissza a nőgyógyászhoz, gondolom, ő majd jól elküld AFP-re. Ez a mumus vizsgálat, de egyelőre igyekszem nem foglalkozni vele... csak azzal, hogy a kicsi jól van Kép

Jó hétvégét neked, fél óra múlva megyek hazafelé Kép

Lir
 
 


Az én párom meg inkább a lány felé hajlott mert azok bújosabbakKép Nem voltam lázas csak a torkom nagyon fájt meg az orromon nem kaptam levegőt. Én maternát szedek napi egyet,még a fogamzás kezdete előtt elkezdtem,dehát rögtön az első próba sikeres voltKép 6.-án megyek a Ferenczyhez (magánrendelőbe),de ott is megtudom nézni a kis manómKép Már alig várom!!! Nektek is kellemes hétvégét,jó pihenést Kép
Vendég
 


Húúúúú... Hamarosan indul a TV2-n a szülőszoba újraKép A korábbi adásokat is nagy áhítattal néztem, dehát ezek után!!! Nagyon várom!
Vendég
 


Szia Kép

Én nem tudom, hogy merjem-e nézni a szülőszobát Kép Mikor a barátnőm babát várt, ő folyton aggódott minden egyes adás után Kép

Lir
 
 


Szia! Kép Nem vagyok itt és máris végig parázod az egész napod? Az a véleményem,hogy a nődokid látta,hogy hol van az a méhlepény és óvatosságra intett volna!Az a feladata!Persze jobb félni mint megijedni,de ha nincsen panaszod akkor ne aggódjál már feleslegesen,légyszi!?Ha pedig mégis előfordulna akkor írány a kórház!!!Ott mindent megtesznek,hogy megmaradjon a baba,ha tényleg csak a méhlepényed a bibi.Egyébként meg ne képzeld,hogy csak olyan könnyen elveszítheted! Kép Most is csak azt tudom neked mondani,hogy nem lesz semmi bajKép A szülőszoba meg tanulságos,az igazi valóság. Persze meg van vágva,de a lényeg ott marad: a felismerés,a félelem az ismeretlentől.Így az elsőnél azért mert még nem tudjuk pontosan mi vár majd ránk, legfőképpen a fájdalomtűrőképességünk terén.A másodiknál meg azért mert már tudjuk.Bár úgy hallottam,hogy nincs két egyforma szülés,de gondolom hasonló igen!? Az én kisfiam rendületlenül mocorog Kép Amikor érzem mindig az a szó jut eszembe,hogy a kis ficánka Kép Ma kezdtem a 20-21. hetet. Tegnap jó rácsodálkoztam a pocakomra:igen csak gömbölyödökKépVigyázz magadra! Mindenkinek jó pocakosodást!
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Én is itt vagyok ám, csak annyira sqrqek a hétköznapokKép
egyszer végre már a keresztelQrQl is teszek képet az albumbaKépMár több, mint 1 hete volt...

Ilona, már a felénél jársz húúúúúúúúúha, de jó vkinekKép

Lir, vigyázz azért azzal a munkával!Nálatok nincs lehetQség arra, hogy a uh-t rögzitsétek videóra?Mi mindegyiket felvetettük(ha jól emlékszem 1500Ft volt) és utánna este az egész család körbe ülte a tv-t és néztük.Persze álatlában hosszú percekig a semmitKépDe nekünk a legjobb mozi voltKép

Én a szülQszoba minden részét néztem, a végén sírtam, és mindegyik adás után indultam volna bármelyik pillanatban, akkor már igencsak pocis voltamKép
Szerintem ne aggódj Lir, sztem te is inkább csak sirni fogszKép

Most rohanok tovább, csók.Aztán vigyázzatok ám magatokra!
Léna

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Szia Léna! Kép Kiváncsian várjuk a képeket! Bizony ha belegondolok,hogy a felénél járok és ,hogy már csak kb. ennyi van hátra akkor igencsak örülök meg félek is,dehát ha belehalok is megszülömKépmajd februárban! A videó tényleg jó dolog mert amikor a dokinál vagyok élőben, akkor a könnyeimtől nem igazán látok mindent,de itthon az igaziKépAkkor többszőr is megnézem,de aztán már nem mert azóta úgyis gyarapodott és várom a következő talit. Mostmár nagyon várom a szülőszobát,egyre jobban.Ezúttal aktuális lesz. Egyébként meg novemberbe indul egy turnus felkészítő a Schöpfibe.Mindenképpen ott a helyem,meghát az apukának isKépazt hiszem.Oda apukák is jöhetnek,jól tudom,ugye? Jó,hogy itt vagy LénaKépPuszi
Vendég
 


Szia Ilona Kép)

Én is a novemberi felkészítő tanfolyamra szeretnék menni a párommal Kép))
Egyébként meg, igyekszem nem idegeskedni, egy hetet még kihúzok így, aztán úgyis mennünk kell az orvoshoz, majd megmutatom neki amit Győrfi írt, valamit csak mond rá.

Utána néztem egyébként, majdnem minden második kismamánál előfordul valami hasonló, és mégis mennyi baba születik Kép)) Max a felső polcokhoz nem én ugrálok, elvégre van egy apuci is, kiveszi max a részét a babavárásból Kép))

Ami a szülőszobát illeti, valószínűleg nem fogom tudni megállni én sem, hogy bele ne nézzek Kép Aztán majd kiderül Kép

Szép napot mindenkinek Kép
 
 


Szia LirianKép Akkor a végén még talizni is fogunkKép Én már kimostam(a géppel),takarítottam,vásároltam,főztem tejberízst amit kakaóporral és magozott meggyel szeretek. Éjszaka alig aludtam,pedig nemrég még napi 10-12 órákat aludtamKépAzt mondja apa,hogy melegfront van,biztos ezért! Ja! És többet melózok itthon mintha dolgoznék a melohelyen.Olyan rendetlenek vagyunkKép Pá!
Vendég
 


szia Kép
igen, nekem is az jutott eszembe, hogy ott biztos találkozni fogunk Kép
Én az egész hétvégét át-nagytakarítottam, úgyhogy tegnap már semmihez nem volt erőm munka után Kép

Majd ma, főznöm is kell, meg befejezni, ami még hátra van.

Én amióta Lilit várom, azóta még talán egyszer sem aludtam át egy egész éjjelt.... folyton fel kell kelnem, hogy a mosdóba menjek Kép Már egész jól hozzászoktam, mondjuk szerencsére a rosszullétek cserébe teljesen kimaradtak Kép

Majd jelentkezz azért, ha erre jársz Kép

szia
Lir
 
 


Nekem sem telik el éjszaka pisi nélkülKépde azután mindig egyből vissza alszom,már ha sikerül, legtöbbszőr igen. Jó,hogy te már így Lilinek szólítod a babátKép Én felolvastam az utónév könyvből az összes olyan fiúnevet ami nekem tetszett,az persze a páromnak nem és fordítva.Többnyire meg is indokolta,hogy miért.Aztán úgy döntöttem,hogy hagyjuk a témát DE volt egy név amire mindkettőnk rábólintott és nem is ismerünk ilyen nevű személyt Kép MÁRTON Kép Azóta nem is tudok jobb nevet és otthon anyuék meg a hugom is MártonoznakKép Azt hiszem ez rá is ragadt márKép Marcikám vanKép Ha nem lesz jobb ötlet itthon, márpedig nem törjük magunkat,akkor marad. Illetve tetszik még a név eredete meg a története is.Van egy könyvünk,az öt oldalon keresztül elemzi a nevet. Megyek enni,amúgy pedig játszani szoktam a honfoglaló.hu-n,amíg meg nem unomKép
Vendég
 


Jóétvágyat Kép

Én már egy ideje Lilinek hívom, még azelőtt is (bár akkor csak óvatosan), hogy a 4D UH-n a doki azt mondta, lányka Kép

Sőt, mikor Lili kedves nem volt hajlandó produkálni magát, a doki is rászólt, hogy Lili, ne légy lusta Kép)

Nem is ismerem azt az oldalt Kép

Hmm...most eszed a tejberizst? Kép .. Én is imádom Kép
 
 


A rosszullétekhez csak annyit,hogy bár nagyon sokszor volt hányingerem,sosem hánytam a 17. hétig:Délután 5-kor ettem utoljára aztán éjfélkor megittam vagy 3-4 deci ásványvizet ami pár perc múlva sugárba jött kiKép Viszont nekem minden alul távozott,ígyhát nem mertem enni soha indulás előtt! Inkább nem tudtam megenni dolgokat. Például egy időben csak főtt kukoricán meg dinnyén éltemKépmás nem ment le.Se hús,se édes,se semmi.Most meg aztán...oda kell figyelnem!
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: