Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Megint nem írtam egy ideje,mert egyszerűen nincs időm,van úgy hogy még olvasni sem tudlak benneteket egy hétig.
:cry:

Andi:
Gratula Bencének a szép bizonyítványhoz!Ügyes fiú,csak így tovább.
Dorkának jobbulást.Mi is itthon vagyunk múlt hét betegszabin,vagyis Balázs.Nála ez a szokásos takony kór köhögéssel.Ő már jobban van szerdán megy oviba,most Vikike kezdett tegnap taknyolni,meg köhögni.
Sajnos ez elkerülhetetlen hogy elkapja,pedig már kezdtem örülni hogy most megússza,mert Balázs már szinte meggyógyult.Tévedtem. :cry:
nagyon jók az új képek vagyis lehet nem annyira új már de én még most néztem meg.
Ja és köszi a múltkori képdícsiket.
na akkor nálatok már meg van oldva a farsang téma. :D
Balázs m indig az akar lenni amit lát az újságban,most pl alegutolsó oroszlán volt.De volt már kalóz.bohóc is a repertoáron. :lol: :lol: Így majd csak eldöntjük.
Egyébként mikor lesz nálatok?Nálunk 18-án.

Zsani:
Kitartás!Gyors és könnyű szülést kínvánok neked .
Ja és amit Kriszti írt az sajnos így van ha megszületik Gergő babád,na akkor lesznek csak okosak a kedves "tanácsadók".
Emlékszem nekem zsongott néha a fejem,ez azt mondta a másik mást mondott,akkor a könyvben/neten stb megint másként.
Egy idő után elegem lett és csak hallgattam az ösztöneimre,és ez bejött főleg a szoptatás terén mert nekem Balázs nem nagyon akart szopni mert nagy súllyal született és lusti volt de 1-2 hét é már szopott mint a kisangyal,persze nem a védőnő vagy akárki segítségével.Szóval röviden.
Nem lesz semmi gond,hamar belejössz és ügyes anyuci leszel. :wink:

Kriszti:
Hát Nellyd biztos zabálni való ahogy dumál,édesek ilyenkor,meg főleg az tetszik hogy azt gondoljuk,milyen kicsik még.
Közben meg már mindent ,megértenek és olyan kis okosak.
Olivér mi lesz a farsangon?

Évikém:
Kitartás nektek,remélem mégis csak megtalálják mi a gond a párodnál.
Remélem most már jó dolgok történnek veletek.
Szabikád édes kisfickó mint mindig. :lol:

Na lassan lépek mert Vikike ébred, adik neki valamit enni mert még nem sokat evett ma. :(
Pedig egy kis zabagép,mindent megeszik,a múltkor voltunk tanácsadáson és 9,5 kg volt 75 cm.


Na puszi.

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Zsani, én az utolsó héten egyszer este már elindultam a másodikról lépcsőzni...lifttel jöttem vissza a szomszédokkal eggyütt röhögve, aztán úgy döntöttem hogy majd ő tudja mikor akar jönni...
A betegeknek jobbulást kívánunk!
Lalunak a torok a gyenge pontja, decemberben voltunk 2 hétig 4 fal között...akkor volt szegénykém szülinapja is.
Nézegetem az albérletes hirdetéseket, nem tudom, nem tudom...azt mondták itt a bölcsiben hogy áprilisra már be kell írassam Lalut oviba, decembertől menne. Szerintem egy rokonhoz be tudunk ideiglenesen jelentkezni, Debrecenbe,lakcímünk lesz. De melyik oviba? melyikbe ne? tudnátok ezzel kapcsolatosan tanácsokat adni?nagy segítség lenne...
Köszönjük: Olgi és Laluka
 
 


CirmosOlgi :D
Mi az Újkerti óviba járunk (Sinay Miklós óvoda Lehel utcai tagintézménye vagyunk) Nagyon meg vagyunk elégedve, Tündike is oda fog menni januártól, lehet egy csoprtban lessznek? :lol: :lol:

Tavasszal lesznek nyiltnapok, mi is megyünk majd, meg lehet nézni!

Kép
Kép
Kép
 
 

 
 

Sziasztok!

Alíz, C.Olgi!
Köszi a bíztatásokat, én nem csinálok semmit, ha nem akar úgysem jön ha akar akkor meg nem tehetek semmit.Ma megyünk dokihoz ha addig nem lesz semmi és hátha mond valamit.A picurkám amúgy továbbra is aktív, nem sok jele van annak, hogy megunta odabent, tegnap többet keményedett a hasam, de nem fájt inkább kellemetlen volt.Este viszont 2 órát szenvedtem azzal, hogy a feje bent volt a hólyagomba és a vezetékemet is elzárta, így nagyon kellett pisilnem, de semmi nem jött, csak 2 óra múlva mikor a kis popóját felnyomta és kijött egy kicsit a feje.Ez mostanában előfordul, hát nem valami jó érzés, azt hittem szétszakad a hasam. :shock: Na, ennyit a panaszkodásból, amúgy jól vagyunk. :D
 
 


Sziasztok!

Zsani!
Semmi jel még mindig? :shock: Lassan pedig itt a 6.-a, de sebaj, ha pár napot ráhúz még a gyerek azzal sincs semmi gond.
:wink: :wink: :wink:
Hát nem lehetett éppen kellemes amikor nyomta a hólyagodat a kis buksija, de lassan tényleg itt a szülés, és megszűnnek az ilyen jellegű problémák .

C.Olgi!
Mi a klinikai oviba járunk, amit nagyon szeretünk is. Nem olcsó a térítési díj,sajnos, magasan a körzetes ovik díja fölött van. :cry: És kívülállóknak (nem egyetemi dolgozóknak) még külön alapítványi díjat is kell havi szinten fizetni. De tényleg jó oviról van szó, elégedettek vagyunk mindennel.

Alíz!
Látom Ti is egyre többet vagytok betegesek amióta Balázska közösségbe jár. Előtte azért nem kapott el benneteket ennyi nyavaja, jól emlékszem?
Gyógyuljanak a kicsik mihamarabb.
Mennek a gyógypuszik.
Mi ma mentünk ismét dokihoz, Dorka rondán köhög, a köhögés annyira erős néha hogy már 2x be is hányt, és a füle is fájt tegnap. Persze a torka is piros, meg hörghurutja is van. :roll: :evil: Így most jövő keddig tutira kényszerpihenőn vagyunk itthon.
Így még azt sem tudom mikor van az ovis farsangunk. Az iskolában tudom, hogy jövő pénteken, 12.-én lesz.

Zsuzsi!
Pannika igazi bölcsis már??? Ott is alszik már gondolom . Megszokta?
Nem kapott még el semmit? Persze ne is kapjon, kopp-kopp-kopp.

Anita!
Te fonogatod ilyen szépen Anna haját? Mert ha igen, nagyon ügyes vagy. Én ehhez kétbalkezes vagyok, csúszkál Dorka haja össze-vissza és nincs türelmem szórakozni , így legtöbbször 2 csurija van. Már ha enged gumit beletenni a hajába, mert sokszor azt sem lehet. :roll:

Zita!Edina!
Hogy megy a kenyérsütés????


Puszi Mindenkinek!!

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Még mindig semmi, sőt ma egész aktív voltam magamhoz képest.Voltunk az áramlásoson, minden rendben, látszik hogy jól érzi magát, a víz továbbra is kevesebb, de nem vészesen, csak a fejénél van a hasánál meg a popójánál egy kevés.Nem sok hely van már odabent. :D Az arcára is ráment az uh-s és áttette 4d-re, de a kezét az arca elé tette, így csak a kézfeje látszott, nagyon hurkás. :D Meg az arcából annyi, hogy iszik meg az orra és az egyik szeme félig nyitva.Pénteken megyünk nst-re, ha addig nem történik semmi.
 
 


Most csak ilyen gyors voltam, de a kis betegeknek jobbulást.
 
 


zsanna7: konnyu szulest kivanok es mielobbi babazast! :)

Kép
 


Sziasztok!!

Andi:
Köszi.
Igen sajnos mióta Balázs oviba jár azóta haza hozza a sok bacit,meg persze szegénykém ő is elkapja.
De hát ez van,míg meg nem szokja.
Nálunk ő már jól van,ma már ment oviba,nagy boldogan mert ma van a névnapja és vittünk sütit meg pogit,stb.
:D
Viki köhög meg taknyol,de láza nincs szerencsére.
Dorkának jobbulást kívánok miharabb.Szegénykém remélem meggyógyul hamar.

Zsanna:
Továbbra is kitartás.Már csak pár nap. :D
Örülök hogy minden oké volt az uh-n.

Zsuzsi
Én is akartamkérdezni hogy megy a bölcsi Pannikának.
Találtál már munkát?

Ennyi voltam,puszi.

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!!

Balázskát Isten éltesse névnapja alkalmából!

Kép

Kicsi Vikinek jobbulást!

Dorkának is mielőbb, hogy tudjon farsangozni!



Gyors bekukk, mert pakolok, amíg Nelly alszik.
Lányok, kiszedtem elég sok 74-80-86-os ruhát, mivel végleg kinőtte Nelly.
Aki szeretne jöjjön válogatni, mert ha nem kel el viszem a bizományiba. 2 doboz, nem szeretném sokáig pakolgatni.
Pár képet tettem fel a közösre ízelítőnek.

Nálunk semmi jó, L.-nek meghúzódott a derekea, én depis vagyok és begyulladt a tömött fogam. Be vagyok tojva, hogy gyökérkezelik, így homeózok ezerrel.
No de , hogy jó is legyen: ma új zenebölcsiben voltunk (itt a közelben, Őzike kuckó) és szuper volt. Nelly is kitáncolta magát, fél órája beleájult az ebédbe.

Puszi mindenkinek! :lol:



Sziasztok!

Alíz!
Balázskának nagyon boldog névnapot kívánunk mi is sok puszival!!!!

Kép
Kép

Örülök, hogy Balázska már mehetett oviba és jól van, Vikike is hátha hamar kilábal a betegségből.
Mi lesz a farsangon Balázska, még mindig változó hogy mi szeretne lenni?

Kriszti!
Nálatok mi lesz Olivér a farsangon?
Férjednek és Neked is jobbulást. Ne izgulj, a gyökérkezelés sem a világ vége ha éppen arra kerülne a sor. De hátha nincs is rá szükség.

Zsani!
Nagyon izgis tényleg, mostmár bármikor beindulhatnak az események, és ha követed a családi hagyományokat akkor lehet sitty-sutty túl is leszel mindenen. Úgy legyen. Gyors és kompikációmentes szülést kívánok Neked.
Mostmár gyakran nézem a telefonom, vajon mikor kapok üzit Tőled.
Gergőnek üzenem , már várjuk, ugyhogy iparkodjon. :lol:

Puszi

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Andi!
Köszi, hát remélem jó lesz, ma potyára elmentünk az otiba, marha jó volt.Úgy volt hogy kapok tp papírt, aztán majd csak a jövőhéten, ha addig nem lesz semmi.A Gergő apukája megbeszélte a gyerkőccel, hogy pénteken jöjjön ki, mert hétvégén nem dolgozik, hétfőtől meg szabin szeretne lenni.Hát na, így megy ez nálunk, csak úgy rendelésre. :D Majd meglátjuk. :D
 
 


Sziasztok!

Balázskának boldog névnapot kívánunk!

Kriszti! Hol van az az Őzike kuckó? Bár ha nektek közelben, nekünk biztos messze. Mostmár én is akarom hordani valahová Szabit, mert itthon már nagyon uncsi neki! A Lencz telepen van egy fitnessterem, ott hirdetnek manó tornát 1-3 éves korig, szerintem azt fogjuk megpróbálni, csak járni kellene hozzá tudni, Szabi pedig még csak néhány lépést megy egyedül. De majd megkérdezem, hogy így mehetünk-e. Hétfőre pedig bejelentkeztem a Vojtina bábszínházba babusgatóra. Nincs kedve valakinek jönni?

Mi a múlt héten voltunk kicsit wellnesezni Pesten a Ramada Hotel Aquaworldben, isteni volt! A nagyokat gyakorlatilag nem lehetett a csúszdákról leszedni, és Szabi is nagyon élvezte a vizet. A szállodából egyszer mozdultunk ki, a Hősök terén koriztunk. De nagyon sok minden volt a szállodában is, jól el lehetett tölteni az időt.

Sajnos tegnap viszont történt gy nagyon szomorú eset. Meghalt a kutyusunk. Szegény hétfőn lett beteg, éppen anyósoméknál volt, ők vigyáztak rá, amíg mi nem voltunk itthon. Kedden délelőtt érte mentünk, elvittük az orvoshoz, de a mi dokink nem dolgozott, kapott antibiotikumot és vízhajtót, és tegnap vissza kellett vinni a saját dokinkhoz. Ő mondta, hogy nagyon rossz állapotban van, meg kell műteni, de nem biztos, hogy túléli. És sajnos tényleg nem. 12 éves volt.

 


Sziasztok!

Zsebi!
Sajnálom ami a kutyussal történt. Most hirtelen lett baja, vagy betegeskedett máskor is?
12 év vele, el is hiszem , hogy nagyon a szívetekhez nőtt.
:(
Jó lehetett a hétvégi kikapcsolódásotok, nem is csodálom, hogy az egész család élvezte. Jól esik néha kiszakadni a hétköznapokból.
Lányodnak hogy sikerült az első féléve a középiskolában?
Persze, biztos jól, és gondolom Gergőnek is.

Zsani!
Értem, akkor elvileg a holnapi nap van kinézve a nagy napnak nálatok. Meglátjuk Gergő is így látja-e . :lol:

Dorkát ma vittük vissza dokihoz, mert tegnap estére 39.0 fokos láza lett, ma reggel pedig 39.3 volt. Nem a hörghurutról van neki ez a magas láz nagy valószínűséggel, hanem influenzavírus okozhatja. Doki szerint nem a H1N1, amit én is remélek. (Szezonális oltást nem kapott, csak a H1N1 ellenit)
Kaptunk azért antibiotikumot, hogy le ne menjen a tüdejére a vírus, baci felül ne fertőzze és nehogy tüdőgyulladást okozzon. Remélem hatni fog. Jelenleg vidám, a lázcsillapító is hatott.
Kezdem unni, péntek óta már 3x voltunk dokinál, gyomorvírussal, höghuruttal, most meg ezzel. Remélem más már nem jön.
Ja és hab a tortán, tegnap este már Bence is elkezdett köhögni.
Ment ma suliba, remélem nem rosszabbodik az állapota.
De ha tényleg infuenzás Dorka, félő hogy végig megy majd mindenkin.
:evil: :evil: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2010.02.04 17:15-kor.

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Andi!
Hát Dorka most aztán összeszed mindent, szegény biztos megviseli a szervezetét így egymás után.Hátha nem kapjátok el.


Tegnap este azt hittem szivárog a vizem, de igazából még most se tudom, csak pisilés közben volt olyan érzésem, de nem volt valami határozott, ezért nem vagyok benne biztos, aztán elaludtam, nem fájt semmim, most se fáj, nem szivárog semmi, eddig is nézegettem, de most még jobban figyelek, de semmi.Akkor gondolom nem az volt, ugye?Andi tudom, te nem tudod, de a többiek hátha?Amúgy ugyanolyan élénk, hát majd holnap megemlítem nst-n.Azzal nyugtatom magam ha nem érzek mást és mocorog akkor nincs gond. :?
 
 


Sziasztok!

Zsebi, no igen a nekünk közel az nektek igencsak távol. :(
A Szabó Lőrinc utcán van.
Egy kedves óvónő alapította a Csana-t (családi napközi). A foglalkozást régi ismerősöm tartja ,népi játékok és az évszaknak megfelelő mondókák, énekek , ünnepkörök (most farsangi)a fő alapelemek.
Gitárral, furulyával, nagymozgások, tánc.
40 perc zenei foglalkozás, 20perc szabad játék.
Még tízórait is kaptunk (turci, kölesgolyók ivólével).
Össz: 1000 Ft.

Csütörtökönként kézműves kuckó, de minden nap van program.
Mi szerdánként fogunk járni táncikálni, zenét hallgatni. Kis létszámú csoport van.
Kutyust sajnálom, hiszen teljes értékű családtagok ők is. Nyugodjon békében!

A Ramadáról írnál bővebben. Képek stb. is jó lenne, mert mi is készülünk.
Jövő héten szeretnénk menni, bár gyanítom teltházas lesz. A Pálháza melletti Kőkapu Hotelt is nézehgettük, de akkor már inkább a Ramada (no és Ikea, hihi).

Andi, Olivér még vacilál a farsanggal. Egyik nap katona :? , másnap Darth Vader :lol: , Chubacca :shock: és hasonló ötletek.
Hétvégén pontot teszünk rá, megvesszük , ami tetszik neki.
A Zsibogónál van egy nagy turi, ott rengeteg jelmezt láttunk tavaly.
Klón is szeretett volna lenni (ala Star Wars), de 15 e Ft a jelmez, annyit nem adunk érte.
Inkább a szülinapi buliban gondolkodunk már. Silver-techno party lesz, ezt kérte a gyerekem. :shock: :shock: :lol:
Ezüstben kell lennie mindenkinek, vagy vmi ezüst legyen a ruháján. :roll:
Olivér robotnak fog öltözni, felfújható robot fogja várni a vendégeket.
Most itt tartunk, de még májusig gondolom 5x fog változni. :wink:
Ti tartototk a gyerekeknek zsúrt?
Betegség "monnnnyon"le!!!!!

Zsani, nekem Olivérrel megrepedt a magzatburok , de az erős folyam volt.
Állítólag, ha bizonytalan vagy be kell tenni a bugyidba egy egészségügyi (nagy nedvszívó képességű) betétet és ha egy órán belül megszívja magát, akkor az magzatvíz.
Én csak törölközőn tudtam ülni, míg vártam a Zuramat. :lol: :lol:
Ahelyett, hogy lefeküdtem volna. :?, bár akkor pakoltam össze a kórházi cuccomat :oops: :oops: :oops: . 39 hétre született.
Tegnap este óta helyzet?

Ennyi voltam, puszi mindenkinek.

UI. Nagyon kihalt a fórum :cry: :cry: :cry: :cry:



Sziasztok!

Kriszti!
Azóta egy csepp se, úgyhogy biztos nem az volt.Egész nap mocogott a fiatal ember, úgyhogy továbbra is jól elvan.Holnap nst, majd megemlítem a dokinak azért, hátha néz egy uh-t is.
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
Szülinapi partyban nem gondolkodunk idén, majd jövőre.
Bencének most január elején volt a szülinapja, kérdeztük hogy szeretne e partyt, először azt mondta igen, de másodszor ő mondta hogy nem, mert még csak 1-2 közelebbi barátja van a suliban és 2-3 emberrel túl nagy partyt nem lehetne összehozni.
Így megegyeztünk jövőre lesz neki, addigra már biztos tud 8-10 osztálytársát felsorolni akiket szívesen meghívna.
Dorka szintén új közösségben van ugye szeptembertől, meg ovisoknál még kis csoportban nem is volt ez "divat". De nem tudom mit fog mondani majd júniusban , mikor eljön a szülinapja.
Most nagyobb gondunk, hogy szegényke szombaton névnapos és legalább ne legyen már lázas, letört, tudjon örülni az ajándékainak.
Persze nem lesz semmi extra, anyuval süttetünk tortát (a leányzó rózsaszín meggytortát kért :lol: :lol: :lol: ) , és ők jönnek majd el köszönteni meg az öcsém. Gondolom anyós jövő héten köszönti, sógornő meg majd ha legközelebb jön Debrecenbe.
Látom Olivér a farsangi jelmezben nem igazán határozott még, de csak eldönti minek szeretne leginkább öltözni és persze milyen jelmezt kaptok majd.
Olivér silver-techno partyja.... hát nem semmi. Haláli nagyon. :lol:

Zsani!
Biztos nincs semmi gond, és talán nem magzatvízszivárgás lehetett, de tényleg említsd meg majd a dokinak holnap.
Kis ficánka nagyon jól érzi bent magát, amin meg sem lepődöm, saját gyerekeimből kiindulva. Tudod Bence 6.-ára volt kiirva, de még a feje sem volt beékelődve 9.-én sem, mikor megcsászároztak. :lol: :lol: :lol:
Dorkával július 1.-re voltam kiírva, előtte 28.-án a műtétig szintén nem volt beékelődve. Nagyon jól érezték bent magukat. :P

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Most voltunk nst-n.Aludt a picurkám, de a szívhangja jó, azért meglépcsőztettek, nagyon jó volt. :evil: Utána se változott a mozgás, én mondtam ha alszik, akkor alszik.Néha ha nem mozog pár órát én is szoktam bökdösni, akkor rúg 2-t és alszik tovább, hát na, neki is kell valamikor aludni.Aztán emiatt csináltak egy áramlásost megint az is jó volt, úgyhogy ha addig nem lesz semmi,akkor kedden amnio.Hát ennyi.Mondtam a vizet, hogy nem biztos, lehet csak a váladék lett hígabb, mondta a doki, hogy valószínű, mert minden eredmény jó.Hát majd jön ha akar. :D
 
 


Sziasztok!

Örömmel hozom a hírt, hogy megszületett Zsani babája, Gergő , 18 óra vajúdás és sok szenvedés után.
De azt is írta Zsani, hogy megérte.


Sajnos még többet nem tudok, paramétereket sem, majd holnap csörgök rá, most nem akarok zavarni.
Ha tudok infót , megosztom Veletek!
De mindenesetre tud a gyerek , a kiírt napon érkezett. :D

Zsani!
Ezúton is szívből gratulálunk, sok boldogságot, jó egészséget, sok tejcsit kívánunk!!!

Kép
Kép
 
 


Zsaniéknak hatalmas gratula Gergőhöz!!!!!! Jó egészséget, sok tejcsit a kislegénynek! :D



Dorkának pedig nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!

Kép
 


Zsanna!

Gratulálok kisfiad születéséhez!!!! Nagyon fantasztikus gyerek, tényleg a kiirt napon érkezett, tartsa meg a jóisten a pontosságát! :wink:
Sok tejcsit, és problémamentes napokat, boldog összeszokást Nektek!
Várjuk a képeket és majd a beszámolót is, Andi biztosan segít ebben! :wink:

Kép

Kép
 
 


Andi!

Dorkának NAGYON NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Zsani! Gratulálok kisfiad születése alkalmából!

Dorkának boldog névnapot kívánunk!

 


Andi! Szegény Aliz kutyusunk nem betegeskedett, sőt 12 év alatt egyszer sem volt beteg. Most sem volt semmni baja hétfőig, szerdán pedig már azt mondta az állatorvos, hogy menthetetlen. De szegénykém legalább nem szenvedett sokat.

Boginak egész jó lett az első gimis bizonyítványa. Magyarból, angolból és énekből lett négyes, a többi ötös. Az angolt sajnálom, mert szerintem is és a tanárnő szerint is tudja ötösre, csak az elején volt pár rosszul sikerült szódolgozata. Magyarból is sokáig ötösre állt, aztán a rengeteg kötelezők végére elfáradt, és ezzel rontotta le.
De alapvetően meg vagyunk elégedve ezzel a bizonyítvánnyal.

Gergő kiváló lett. Kíváncsi vagyok, milyen lesz felsőben, mert egyelőre kisujjból kirázza a kiválót, de felsőben már itthon is kell tanulni, és ahogy ismerem, az nehezebben fog menni, de remélem, akkor sem lesz gond.
Pénteken lesz a farsang, franciakártyának öltöznek és a Pokerface c. számra táncolnak. (vagy ezt már írtam?)

Kriszti! Uramisten, mi az a Silver-techno party? Két kiskamasz gyerek mellett így le vagyok maradva? :shock:
Remélem, a Ramada nektek is fog tetszeni, jó pihenést!

Csajok, nem akarunk egy talit összehozni? Jó régen volt már!

 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket Mindenkinek.
Képeket tettem fel a picasára. :wink:

Zsebi!
Büszke lehetsz a két nagyobb gyerekedre (is ) és a bizonyítványukra.
Középiskolában tényleg jól teljesített Bogi, csak így tovább. Gergőnél pedig külön jó, hogy fiú létére minden nehézség nélkül ilyen szuper eredményt produkál.
Kutyus.. szomorú ez, de szép időt élt meg , emlékezzetek erre.

Beszéltem Zsanival telefonon:
Gergő tegnap, azaz febr. 6.-án 17.15-kor született meg spontán, 3250 grammal és 51 cm-rel. Világosbarna hajú babuci.
Péntek este kezdett otthon csordogálni a magzatvíz így bementek a szülészetre, akkor 1 ujjnyira volt Zsani kitágulva. Nehezen ment a tágulási folyamat, másnap, azaz tegnap tablettát is kapott, hogy segítse. Nagyon fáradt volt már ekkor Zsani, kérni akart majd epidurált, de a dokija mondta hogy az csak még jobban lassítaná az egészet. Így e nélkül született meg a kicsi. Előtejcsi van, szerencsére.
Ha minden jól megy és nem jön közbe semmi akkor kedden mehetnek haza és majd jön ő is a részletekkel.

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!!!!

Zsani:
Szívből gratulálok Gergő babához, jó egészséget és Sok Boldogságot kívánok nektek.

Andi:
Dorkának kívánunk (utólag :oops: )
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT !!!!!
Kép
Jaj szegény ő is beteg lett,jobbulást neki.Azért élvezte a névnapozást?
Balázsnak is tegnap tartottuk a névnapját,ő meg délutánra bwetegedett le,ahogy felkelt ,mert aludt egy kicsit 39,4 volt a láza. :cry: ,majd lement,de hajnalban megint felment,és azóta folyamatosan így megy.A hütő fürdő segített valamelyest,de most megint 39 volt a láza.
Holnap mi is indulunk a dokihoz,ahogy írod Dorkának is hasonló tünetei vannak.Frankó ha Balázs is influenzás. :? :cry: á

:!: :evil: :P :oops: :x 8) :o :roll:
:evil: :x :shock: :D :oops: :cry: :idea: :idea: :arrow: ttttttttyyyédddqquuömm ccccccjkcddvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvmmmEzt Balázska írta neked,mert itt ült az ölembe és mondta hogy ő is ír Andinak. :lol:

Zsebi:
Sajnálom a kutyust. :(
jaj de jó volt nektek.......Néztem már én is a honlapjukat,nagyon klassznak néz ki.A beszámolód alapján az is.

Kriszti:
Nálunk is így áll még a farsangi jelmez választás egyik nap kalóz,másik nap krokodil,pókember stb.
Jó hogy írtad ezt a turit majd megnézem én is.
Tecno-party nagyon jó !!!!! :D

Ja és lányok!
Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket Nagyon aranyosak vagytok.
Megmutattam a képeslapokat is ,nagyon tetszett neki.

Sziasztok,jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!


Zsaninak hatalmas gratula , végre megérkezett a kis drága Gergő!

Kép


Andi, én azt hittem Dorka nap nyáron van. :oops:
Miért nincs benne a naptárban? :evil:
Bezzeg a Zelmére, Perpétua igen.... :shock: :shock:
Néhány tyűpával kívánok boldog névnapot!


Kép

A betegeknek jobbulást!

Megyek , mert hasogat a fejem, bedurrant a nózim is. :? , remélem a törpék nem kapják el.



Sziasztok!

Alíz! Bocsánat, hogy így megkésve, de Balázskának is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!! Gyógyuljon meg a kis drága! Vikike jól van?

Kriszti! Nelly keze rendbejött teljesen? Neked is jobbulást!

Andi! DOrka hogy van?

Zsebi! Sajnálom a kutyusotokat! :( Gratulálok a gyerekek bizonyítványához!

Mi is itthon voltunk a héten. Szerencsére nem volt nagyon beteg Pannika, "csak" csúnyán köhögött, és fájlalta a torkát. Láza nem volt, még hőemelkedése sem. De így hogy megtehetem, itthon tartottam egész héten. Meg is gyógyult, holnap megy bölcsibe. Azért annak örülök, hogy még ilyen hideg időben közösségbe kerülve is 1 hónapig bírta mindenféle nyavalya nélkül. Pedig vannak a bölcsiben taknyos, köhögő gyerekek bőven. Ezt most nem rosszindulatból írom, nyilván nem maradhat otthon az ember egy köhintésre. És szerencsére ez sem volt komoly betegség, nem is kapott csak köptetőt meg vitamint, calcimuscot. Antibiotikumot még sose kapott életében. Én is beteg voltam, hamarabb kezdtem, szerintem nekem is hazahozta a bölcsis vírust, csak engem jobban ledöntött, fuldokolva köhögtem 2 hétig... :?
Írtam már, hogy tesóméknak kislányuk lesz? Luca :D Lesz Pannikának játszópajtása! :)

Kép
 


Zsani: Szivbol gratulalok! Latod, az apukaja csak tudta, hogy mikor fog erkezni :)

Kép
 



ZSANI: Hatlamas Gratulá a kisfiad születéséhez!!! Sok egészséget, kitartást és örömöt a babázásban!!!

DORKA babának és BALÁZSKÁNAK utólag is nagyon Boldog Névnapocskát kívánunk!

Zsu: Gratulá a tesódéknak Lucához :D !!!

Betgek gyógyoljatok meg! Mi is itthon vagyunk köhögünk... :?



Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Hát, ezt sikerült elkiabálnom.... :( Tegnap voltunk bölcsiben, semmi gond nem volt, még akkor sem, mikor hazajöttünk. Aztán egyszercsak az ölembe mászott, ott feküdt, teljesen erőtlenül, a szemét is alig tudta nyitvatartani, és tűzforró volt. :( Megmértem, 39.2. Már fél 7-kor aludt az este, aztán 11 körül megint iszonyat forró volt, nem mértem, csak lázcsillapítót kapott. Délelőtt is láza volt, de más baja nincs. Délután megyünk orvoshoz. Aztán nem tudom, összefügg-e, de a hasa is ment olyan átöltözősen, sírva közölte, hogy kakált, gondolom, fájt a hasa. :( Aztán meg ahogy levettem a ruháit, azért sírt, mert azt hitte, rosszat csinált, hajtogatta, hogy semmi baj, semmi baj. :( Úgyhogy a héten még biztosan itthon lesz, lehet korai volt a tegnapi bölcsi, de napok óta nem is köhögött már. De az is lehet, mást szedett össze, ki tudja.

Minden kis betegnek jobbulást! Dorka? Balázska? Olgi, Nálatok mindkét gyerkőc? Kriszti?

Kép
 


Halihó!

Asszem befejezem most ezt az évet, mert eddig ultrasz...r. :evil:
Lemondtuk a hétvégét, mert nem adták ki L.-nek az üdülési csekket, abból mentünk volna. Hogy szakadjanak meg! :roll:


Vagy vmi nagyon jót tartogat még az Öreg nekünk???ÁÁÁ, megyek nem is negatívkodok itt.

Jobbulást Pannikának !

Pussz



Sziasztok!!!


Már javulunk. :)
balázsnak már csak hőemelkedése van, az étvágya is kezd vissza térni,végülis voltunk dokinál hétfőn nem influenza ,valami vírus. :evil: Kapott antib, ,majd hétfőn kell visszavinnem.
Viki még kicsit köhög,de egyébként ő jól van.

Zsu:
Köszi a köszöntést,meg Olgi neked is.
Sajnálom szegény Pannikát,biztos ő is benyalt valami vírus.
Balázs is fájlalta a hasár de nem ment neki.
csak nagyon magas volt a láza napokig.
Doki mit mondott?Jobbulást kívánok neki.

Olgi:
A gyerekeknek jobbulást!

Kriszti :
Ó sajnálom hogy mégsem tudtok menni,de a fel a fejjel!
Egyébként miért nem adták ki?Mikor fogják tavasszal?
A férjeméknél,még ezután fogják.Bár még van valamennyi tavalyról is,majd egy hétvégére mi is szeretnénk elmenni valahova.
Ja és köszi mégegyszer a Turi tippet.Voltunk ma Balázskával hát mondanom sem kell rengeteg jelmez volt ,főleg kislányoknak,mindenféle tündér,hercegnő,Hófehérke stb....,de azért volt fiús is.És fillérekbe kerülnek700-1200 ft-ig,vagyis amiket én néztem.
Végül fekete cica lesz a nagyfiam,ez tetszett neki,pedig volt édes tök jelmez kis sapkával,először azt akarta ,de utánna csak a cicánál maradt.
Nagyon boldog volt,most azzal alszik(vagyis a felsejével) :lol: :lol:

Andi:
Hogy vagytok?
Nem írtál mostanában Dorka hogy van? Bence nem lett beteg?

Többiek?????

Búcsúzom, Jóéjszakát!!!!!

Kép

Kép
 
 


Sziasztok Lányok!

Először is:
Minden kis betegünknnek gyors gyógyulást kívánok!!!!!!

Sajnos mi is itthon vagyunk még mindig. Dorka már meggyógyult, a héten viszont Bencével vagyunk itthon, neki van megfázva a légcsöve, nagyon erősen és megállás nélkül köhög. Ma reggelre még a fülét is elkezdte fájlalni. De szerencsére a fülcsepp és az infrázás hatott, már sokkal jobb, nem annyira érzékeny neki. Mivel a héten itthon vagyunk így Dorka sem ment oviba, de mostmár egyre jobban hiányolna, szeretne menni. Hétfőn persze mehet, és reméljük Bence is meggyógyul addigra. Most minden nap megyünk be a suliba , felváltva Tibivel, hozzuk haza neki a leckét, ne nagyon maradjon le, ráadásul jövő héten még felmérőt is fognak írni.

Zsanitól tegnap kaptam egy sms-t hogy besárgult a kis Gergő, és nem tudja mikor engedik haza őket.
Erre ma jött az újabb sms tőle, hogy jók lettek az értékek, és már haza is mehettek.
Végre!!! Otthon lesz az igazi nekik, együtt, nyugiban.

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Ma jöttünk haza.Most alszik a gyermek, ami csoda tőle.Szerencsére van tejcsi, csak lusta a szentem és 5 perc után bealszik.Annyira mohón kezdi, hogy sok levegőt nyel, aztán olyan mintha jól lakna, a büfi után meg persze kell a többi, aztán megint bealvás.És ez megy másfél óráig, aztán elalszik 2 órára, de majd csak beáll egy rendszer valamikor.Viszont odabent egyikünk sem pihent, amikor elaludt nagy nehezen, akkor kellett menni vrvételre megjött a vizti, így nyűgösebb lett csak a cici nyugtatta meg.Aztán az evéshez álmos, az alváshoz meg mindig éhes olt, de tthon remélem már könnyebb lesz.Majd írok még.
 
 


Sziasztok!

Először is hadd tegyek közzé egy közérdekű közleményt, az iwiw-en kaptam és tovább is küldtem.
Igaz nem ismerem személyesen a családot, de szerintem igaz a történetük, egy kislányról van szó aki leukémiás lett, és gyűjtik neki a kupakokat, h legyen pénzük a kezelésekre.

ez az iwiw üzenet: P.M. Zsófia [*Zsófili*]
Szép napot mindenkinek!Segítségeteket kérem egy nemes feladat elvégzéséhez.Műanyag kupak gyűjtést szervezünk országszerte,egy beteg kislány megsegítésére.A kislány honlapján megtaláltok minden információt.
http://kisslaura.fw.hu/

Hogyha tudjátok, légyszíves ti is tegyétek közzé az üzenetet és ha tudjátok gyűjtsük a kupakokat!!!!

Kép
 
 


Andi!
Jobbulást a gyerkőcöknek!
Emlékszem te is gyűjtötted a kupakokat , de azt milyen célból? esetleg nem ugyanez?

Zsanna!
Kitartás, lesz ez még jobb is, idővel minden be fog állni!
Ha tudsz, gyere a részletes beszámolóval és képekkel is:)


Minden kis és nagy betegeinknek jobbulást !!!!!!!

Kép
 
 


sziasztok! voltam az otiba makai ritanal (8hetes terhesen eloszor) megbeszeltuk amit megkellett es mondta h 10 hetesen menjek ultrahangra es majd utana 12 hetesen is kell. Ezzel nem is lenne gond de nem kaptam beutalot az ultrahangra es amikor telefonon rakerdeztem annyit mondott, hogy nem kell csak menjek a nogyogyaszatra. Tehat ha ott sorban allok a rendelokkel szembeni ultrahangosnal akkor megvizsgalnak beutalo nelkul? nekem furcsanak tunik nemtudjatok hogy van ez?

zsanna: dejo nektek :) edes gondok ezek! (legalabbis most meg ugy gondolom :) )

Kép
 


Deepgirl
ez nekem is nagyon furcsa én úgy tudom oda nem tudsz beutaló nélkül menni

Zsanett gratulálok a kis babucihoz. Mesélj, nagyon várjuk!És fotókat is!!!

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Zsani!
Nagyon örülök, hogy végre hazamehettetek, reméljük a kis Gergő napirendje is beállminél hamarabb. Otthon mér nem elsznek zavaró tényezők számára, ő is jobban ki tudja aludni magát, és így hátha a következő etetésen sem fog bealudni. Lehet hogy nem fog egyik napról a másikra menni, de szépen fokozatosan biztosan kialakul minden.
Majd ha tudsz , gyere és mesélj.
És várjuk a fotókat is a kis emberről!!!

Alíz!
Még meg sem köszöntem, hogy a drága nagyfiad írt nekem itt babaneten. Puszilgasd meg érte helyettem is, és mondd meg neki, igaz kicsit kódolt volt, de azért sikerült megfejtenem. :P :P Imádnivaló lurkó.

Edina!
Én még most is, és a környezetemben is sokan gyűjtjük a kupakokat egy ballószögi beteg kislánynak, Krisztikének.
www.krisztikeweboldala.gportal.hu
Kisebb-nagyobb rendszerességgel a mai napig is tartom is az anyukájával a kapcsolatot.
De megnézem majd iwiwen az általad említett kislányt is, és a weboldalukat. Annyira tehetetlennek érzi magát az ember, én legalábbis, ha beteg gyerekeket látok. A szívem szakad meg értük, hogy milyen szenvedések árán élik a kis életüket, mennyi megpróbáltatáson kell átmenniük. Látva a súlyosan beteg gyerekeket kezdi az ember értékelni azt hogy egészséges.

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Zsanna, gratulálunk, a királyok udvariassága a pontosság....azt mondják
Betegecskéknek jobbulást kívánunk, mi lekopogom jól vagyunk.
Illetve engem zavar egy kicsit, hogy a felesleg nem akar rólam kopni......sokkal könnyebben lefogytam régebben...nektek ez hogy sikerült?

üdv.: Olgi és Laura
 
 


Köszi szépen mindenkinek.Hát nehéz szülés volt.Úgy índult, hogy szivárgott a vizem.Felhívtuk a szülésznőt, mondta menjünk be, ez volt péntek este 11-kor és akkor ha megvizsgáltak hívjuk vissza.Még csak egy ujjnyira voltam tág, úgyhogy csak reggel szóltak neki is meg Majornak is, mert fájásaim nem voltak és az nst is jó volt.Reggel megnézett Major, mondta, hogy nem tágulok, ezért ad egy tablettát, mert a vizem viszont folyamatosan folyt, de fájásom továbbra is csak egy kicsit volt, ami inkább elmúlóban volt.A tabletta 6 óráig hatott, addig a szülésznő is meg ő is hazamentek, meg a férjem is, mert nem aludtunk semmit.Kb. a felénél már jöttek a fájások, egyre erősebben, de a 6 óra végére még csak 3 ujjnyira voltam tág.Kértem epidurálist, de azt mondta, csak meghosszabbítaná az egészet és nélküle hamarabb meglesz, így csak gázt kaptam ami szart se ér.Kézzel segített, meg nyomnom kellett mikor jöttek a fájások, de azok már baromira erősek voltak, a gáztól meg csak kábultam, de ugyanúgy fájt.Aztán ez tartott olyan bő egy óráig mire eltűnt a méhszáj, utána már 4 nyomásból megvolt.De a szülésznő is meg ő is végig ott voltak velem, bíztatott meg minden.A szülésnél nagyon sok vért vesztettem és folyton elájultam, még másnap is.Összesen 18 órát vajúdtam, azt az éjszakát fent töltöttem a szülőszobán, mert annyira sokan szültek, hogy lent nem volt hely.Pihenni odabent persze semmit nem tudtam, de itthon már jobb, meg be is sárgult Gergő, így 2 nappal tovább maradtunk.Tejcsim van, csak, mikor hazajöttünk egy kicsit fogyott, amitől megijedtem, meg ment a hasa, de valószínű, hogy attól, hogy brokkolit ettem meg tejet és nagyon felpuffadt, úgyhogy első éjszaka nem aludtunk, rá kell jönnöm, hogy mit ehetek és mit nem.A klinika amúgy nagy csalódás volt nekem, annyira leszartak minket, hogy az elképesztő, de azért itthon kezd kialakulni a rend és biztos egyre jobb lesz.Egyre aranyosabb Gergő is már sokat nézelődik meg mosolyog, úgyhogy jól érzi magát, csak néha olyan tanácstalanok vagyunk, hogy túlparázzuk a dolgokat.De szerencsére van segítségünk, úgyhogy így egy kicsit könnyebb.Meg már van egy ritmus nagyjából, bár kissé éjjelibagolynak tűnik, de hátha változik ez is.

Majd teszek még fel képeket a picasara.
 
 


Sziasztok!

Zsani!
Én már ismertem a születéstörténetedet, de újra olvasva is izgis volt.
Major ott volt veled, ezek szerint elégedett voltál vele? Nem kellett csalódnod, igaz?Azt viszont látom, hogy a klinika nem nyerte el a tetszésedet, sajnálom.Én is utáltam bent lenni, alig vártam, hogy hazakerüljünk végre. Voltak nagyon aranyos csecsemősök is, de voltak akik megkeserítették a bentlétünket. :twisted:
Megnéztem a picasán és iwiwen is a kicsikédet, nagyon aranyos és szép kisfiú. Nagy babának néz ki, bár méreti alapján sem kicsi. :lol:
Munkahelyen többen is megnéztük, mindenki mondta hogy nagyon aranyos, igazi kisfiús baba.
Szerintem a szája olyan mint a tied.
Puszi Nektek! Majd gyere ha tudsz. Esténként skype-n is vagyok, vannak híreim. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Andi!
ha tudok jövök, bár már elég jó a ritmusunk, bár a ma esténk húzós volt 2 órán keresztül üvöltött úgy fájt a hasa, aztán 5 órát aludt úgy kimerült, de legalább mi is tudtunk pihenni.Amúgy már 5 perc alatt jól lakik, olyan mohó, aztán ha nincs büfi akkor szenved, meg tényleg érzékeny a kis pocija, már a csemege ubit se bírja, de szerintem pár hónap és jobb lesz.
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy így félig ismeretlenül írok (Pankáékkal egy házban laktunk + Zsebit is ismerem másik fórumról).

Vannak kimaradt pelusaink, kérdezném, hogy nem érdekel-e vmit:

kb. 1,5 csomag Libero 5ös méret
szűk 1 csomag Libero 6os méret
szűk 1 csomag Libero 5ös és 6os bugyipelus

DM ár -20%on adnám őket, természetesen visszaszámolva a hiányzó darabokat

ha vki-t esetleg érdekelne, írjon privit! köszi!

 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés.....

Kriszti, Alíz! Hol van a Vágóhíd u-n az a turi, ahol sok a jelmez? Nálunk is farsang a jövő héten.... :)

Bocsi, most ennyi

Kép
 


Sziasztok!

Zsuzsi, van egy egy csirkés bolt a jobb oldalon (nem tudom mi a neve), abban az udvarban van hátul ez a turkáló.
De ue. a cég a Csapó utcán (Primavera fagyizó mellett), a Múzeum utcán (Matáv alatt), Tesco melletti nagy turi.


Nálunk semmi változás, a gyerekeknek tüszős mandulagyuszija van, mi szimpla fulladós köhögőrohamokkal küzdünk.
Nellykén 4 napig volt lázas antibiotikum mellett, tegnap kapott másik fajtát.
2 év alatt egyszer volt láza, nem vagyunk lázas család.
Enni gyakorlatilag 0 kalória, de nem is csoda. Kuki és anyatej.
Már szépen leszokóban volt, erre tessék. Bár most örülök a szopinak, így tuti nem szárad ki, kis tápanyaghoz is jut.

Csak amiatt vagyok dühös, hogy vendégségben kaptuk el. Mikor megérkeztünk láttuk az orrszívót, nyakbekötést, de annyira mondták, hogy már nem beteg, mi hülyék elhittük.
Gyakorlatilag , aki érintkezett Nellyvel mindenki elkapta. Esküszöm legközelebb sarkon fordulok, ha sértődés lesz akkor is!

Tegnap megvolt a farsang, kalóz volt Olivér a végén. Teszek majd fel képeket, nagyon kis vagányan pózolt.
Reggel már fájlalta a pociját, azt hittük csak izgul, de délutánra rosszabbul lett, ráment a torokfájás a gyomrára (slejm, hányás stb.)

Ó és a tegnapi fénypont. Nelly csillagszórózott. Minden áron fogni akarta, amíg kidobtam a kukába a gyufát ledobta a kanapéra ,ami kiégett...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, már csak nevetni tudtam. Öröm az ürömben, hogy most már tényleg muszáj lesz lecserélni a garnitúrát....

Ti hogy vagytok?

Zsanna, sajnálom a hasfájást? Masszírozod?
Na most üssél le, mert jönnek a tanácsok!!! :lol: :lol: :lol:
Klinika :? .
Ez a rooming-in néhány csecsemős szerint..
Nem baj, most már otthon vagytok, jön a tavasz, egyre jobb lesz. :wink:

Bocsi, sírás van, még megpróbálok jönni.
Puszi



Sziasztok!

Kriszti!
Tőletek szívesen veszem a tanácsokat, mert tapasztalatból mondjátok, nem hallomásból.Annyira nem gáz, tegnap előtt nem volt semmi, tegnap viszont délután és este is volt egy 2 órás roham.Ilyenkor masszírozzuk, a karomra teszem hason, lötyögtetem, de igazából ha görcsöl semmi nem használ, amíg ki nem rotyizza magát.
 
 


Boldog névnapot a Zsuzsannáinknak!!!

Kép

Kép

Puszi mindenkinek


Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: