Sziasztok!
Úgy látom sikerült felkavarnom az állóvizet.
Köszi a gratukat, remélem nem kapkodtam el, de már nem bírtam tovább magamban tartani.

Meg olyan szarul is vagyok, h ez állítólag szavatolja a jó hormonszinteket- szóval csak nem lesz gond...
Tervezett? Hát, tudjuk mikor készült, konkrétan egyszeri alkalommal történhetett csakis.

Volt egy őrölt pillanatunk, amikor úgy éreztük, miért is ne, poén lenne.

De aztán kicsit vissza is rettentünk a dologtól, végre kicsit felnőnek a nagyok és újra aláírni 5 év rabszolgaságot??!

Szóval hagytuk a dolgot és biztosak voltunk benne, h nem lesz semmi-amennyit anno az ikrekért kepesztettünk....

Aztán mégis lett.
Cat, ez pont egyidőben volt a Neerával. Konkrétan akkor hétfőn teszteltem egy negatívot- úgy számoltam akkorra kéne megjönnie legkésőbb. Aztán belevágtam. Éreztem a szokásos hasgörcsöket, puffadást, bizti voltam benne h megjön. Volt is egy pici barnázás. Aztán annyi. Én a kúrának tudtam be, olvastam ilyet róla, h vagy nem jön meg tőle v nagyon erős lesz. Aztán amikor a kúra után még egy héttel se jött meg, gondoltam megnézem még egyszer. Csak úgy félig-meddig odapislantottam és nem akartam hinni a szememnek!!!

Még egy teszt- az is pozitív! Oké... akkor idei program kistesó.

Robi is jól meglepődött, nem gondolta volna...
Még néha most is elég nehéz elhinni... soha nem gondoltam volna h még egyszer bele merünk vágni.
Amúgy szinte egész nap hányingerem van, szerencsére tovább ritkán jutok... Szinte egész nap ennem kell, akkor elviselhető-de sajna semmi egészségeset nem bírok enni, kb csak a szénhidrát megy. Úh a Neera eredményét szépen visszahíztam.

A gatyáim már 2 hete nem kényelmesek- mondjuk most is elég érzékeny a méhem a nyomásra, mint anno- ha valami pont ott végződik és kicsit szorosabb, rögtön fájni kezd a hasam.
Cat
5 hét múlva varrni fognak, jól emlékszem, h neked is volt? Mesélhetnél róla kicsit. Meg, hogy utána meddig kellett feküdni és mennyire mozoghattál szabadon vagy sem. Nekem most megelőzési célzattal lesz, eddig semmi gond szerencsére. De a múltkori után, meg h anyukámnak is ugyanez volt, a doki rögtön javasolta.
Kata
Jobbulást!!! Tényleg jó vacak helyzet amikor az embernek kriplin is muszáj fegyelmezni. Vendel milyen ügyes!!! Pedig ő volt az elveszett a tesó nélkül nem? Látod, no para, minden megoldódik!

Ha jobban leszel, beszéljünk! Addig is, ha esetleg jársz a dokinál, íratsz nekünk Brulamycint vagy kettőt? És egy Otosporin fülcsepp is jól jönne.... Így sajna nem megyünk haza Áprilisban
Brigi
Sajnálom szegény Emét! Egyszerre három helyen is! remélem antibigyó hamar rendbekapja.
Majd jöhetnek a hasznos túlélő-tippek háromra.