Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sajnos depressziós vagyok és állandóan gyógyszert szedek(rivotril,efectin.tegretol).Nagyon szeretnék babát,már 2 van(14,10évesek)de harmadikat is tervezünk.Van valaki akinek igy is sikerült?? 37éves vagyok az időm is ketyeg és szeretném ha egészséges lenne a baba "amúgy más problémám,káros szenvedélyem nincs!"
Segitsetek,előre is köszönöm:Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12


Szia Tünde! Én a gyerekeimnek adok aloe készítményeket (nekik immunerősítésre javasolta a gyerekorvos), és ezekkel nagyon jók a tapasztalatok depresszíó ellen is. Van lehetőség orvossal is konzultálni. Ezt tuti szedhetnéd, mert természetes anyag! Ha érdekel, írj a profilomban lévő emil címre, akár szakembert is tudok neked prezentálni!
És a gyerekeid fiúk? lányok? is-is?
Üdv: Claire
 
 


Terhesség alatt is depressziós vagy?

Én is szedtem mindkét terhesség előtt, igaz csak egy félét és nagyon kis adagban, de a fogamzás előtt abbahagytam, és a terhesség alatt nem is hiányzott. De még a gyerekágyi sem talált meg, csak később jött vissza, szoptatás után. Valószínűleg a hormonok jótékony hatással voltak rámKép
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönöm a hozzá szólásaitokat,nagyon örültem nekik!
Claire:Sajnos nekem már ezek a természetes dolgok nem használnak(már probáltam Aloét)!!A gyerekeim pedig fiú,lány ebbe a sorrenbe!

Rjuli:Nem vagyok terhes csak szeretnék.Csak félek a gyógyszer+terhesség=beteg baba!!Ezért is probálok valakit találni akinek gyógyszer(nem nagyon"sokat"szedek)mellett még is egésséges lett a babája.Igy nem merek belevágni,mindegyik doki mást mond.......

További szép napot:Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12


Értettem elsőre is , hogy nem vagy terhes, csak mivel azt írtad, hogy van már 2 gyereked, gondoltam, tudod, hogy hogyan hat a kedélyállapotodra a terhesség.
Mert simán lehet, hogy terhesség alatt nem is lenne szükséged gyógyszerre.
 
 


Sajnos én ismerek olyat, aki kimondottan terhesség alatt volt depressziós, és terhességenként egyre fokozódó mértékben, de nem tudom szedett-e vmit! Megkérdezzem?
Én nem értek hozzá, de vmilyen jóga, vagy agykontroll, vag ymeditáció nem segít, legalább részben? Claire
 
 


Kedves Rjuli!

Amikor az két gyermekemet szültem még semmi féle bajom nem volt hála istennek.Csak a második gyerkö után jóval lettek problémáim.Az orvosok véleménye megoszlik van aki azt mondja nagyon jót tenne a baba,van aki szerint ronthat a helyzeten.Én belül érzem hogy segítene és nagyon szeretnék szülni..A mi családunkba a nők 40éves korukra átestek a változó koron,én lennék kivétel???ezért szorit az idő is kicsit.

Kedves Claire!

Hálás lennék ha megkérdeznéd.Ha szedett valamit,egészséges gyermeke született??Nagyon aranyos vagy,hogy probálsz(tok)segíteni

Sziasztok:Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12


Sziasztok! Én hasonló problémával küzdöttem egy darabig, a kislányom születése után 3 hónappal depressziós lettem és súlyos alvászavarom is volt. Nagy nehezen, hosszas utánajárás és kb. 3 heti nem alvás után felírtak nekem egy altatót, amit szoptatás alatt is szedhettem. aztán nem sokkal később ismét terhes lettem, kicsit leesett az állam (megijedtem rendesen)... Folyton aggódtam, hogy lesz-e valami baja a babának, de elkezdtem járni relaxációs tréningre (ekkor már "csak" Pipolphent szedtem, amit nyugtató gyanánt írnak fel kismamáknak - bár eredetileg nem erre szolgál, hanem antihisztamin...), de pár hét után teljesen rendbe jöttem. Persze emellett jártam pszichiáterhez is, hogy kiderüljön, mi áll a problémám hátterében. De hozzáteszem, a hormonális háttér is nagyon sokat segített. Tiszta boldog lettem Kép Szóval meg lehet gyógyulni! Csak hinni kell benne. Másrészt pedig ezek a modern antidepresszánsok elég biztonságosak (azért mégiscsak jobb nélkülük). Tünde, azért ez a 3 féle gyógyszer nagyon sok! Igazából nem értem, hogy minek írnak fel ennyi félét az orvosok. "Agyonnyomják" az embert mindenféle sz..rral, ahelyett, hogy meggyógyítanák! Tudod, ezek csak tüneti kezelésre szolgálnak. És klasszul rájuk lehet szokni. Kíváncsi lennék, hogy valójában tudja-e a dokid, hogy mi bajod, vagy csak huszonhatodik próbálkozásra találta ezeket, amiktől nem lettél rosszul. Mert anyukámat is tesztelték, tiszta kísérleti egér lett..
 


Szia ccuncogó67! Abban is tudok segíteni, hogy a depressziód is elmúljon! Az e mail címem: regeneracio@freemail.hu Vegyük fel a kapcsolatot! Szép Napot Gabi.


Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
 


Sziasztok!

Én egy 28 éves lány vagyok, aki azzal a gonddal és kétségbeeséssel küszködik hogy szeretnénk babát vállalni a párommal, de már több mint 6 éve Frontint (0,25 napi 3x1) szedek.
Ma találtam rá erre az oldalra, és láttam sokan járnak ebben a cipőben. Írtózatosan szorongok, hogy merjek vagy sem belevágni, orvos tanácsát kértem már, kétféle választ kaptam rá. Igent és nemet is. A kórismém szerint: Nem meghatározott neurotikus zavarom van. Annyit takar hogy nem tudják mitől van és meddig tart, na és hogy mi is ez valójában. Volt olyan időszakom, hogy 4 évig ki sem mozdúltam a lakásból, mert rámjött egy pánikroham, a mai napig meg van még sajnos, de agyilag már úgyahogy tudom szabályozni. A napi kisebb rohamokat még elviselem, de két hetente visszatérő nagyobb van, ami szó szerint aznapra kiüt és még felkelni sem tudok, valamint nyelni, beszélni, stb... :(
Holnap megyek újfent orvoshoz, ideggyógyászhoz és megkérdezem mi is a teendő ilyen esetben, mivel új orvos meglátom mi lesz.
Ne haragudjatok ha pár sorom nem nagyon érthető és rendezett, de még soha nem írtam erről senkinek az ismerőseimen kívül. Talán belejövök. :roll:

Várom a hozzászólásokat és a tanácsokat, amit előre is köszönök szépen!

Üdv: Gika!
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: