A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Sziasztok,

Nagyon szépen köszönjük a drukkokat, biztos vagyok benne én is , hogy így lesz, felépül, csak nagyon fájdalmas az út..... Bár, az állapot ami kialakult nagyon súlyos volt, és az első 2 nap egyáltalán kérdéses volt, ahhoz képest mostmár " fifti-fifti " felépülésről beszélnek az orvosok. ( eddig is csak nagyon óvatosan beszéltek... ) . Anyukám akaratereje átlagon felüli, amit bizonyít, hogy az eddigi javulása is az.
Mi pedig ( a család ) mindenben mellé állunk és segítjük.
Sok mindent átértékeltem az emlúlt napokban....

Lilla,

gratula, ez nem semmi hír. :wink: Nekem az volt az első gondolatom, hogy egy baba? Cat , ugye te kérdezted már? :wink:
Olyan más lesz, majd meglátod, és mennyit fogsz magadban mosolyogni, jaj, az ikreknél is talán így kellett volna.... Babázhatsz kedvedre. Meg, ugye lesz még kettő segítséged. Nikire szerintem maximálisan számíthatsz. :wink: :lol:
Anyukád tudja?

Edit,

utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT DÁVIDNAK!!!!!!

Vikó és színjázas csajok,

szóval pénteken eljöttünk a Szépség és Szörnyetegre. Hát, kicsit tartottam a 3 órás esti előadástól, de nagyon élveték a gyerekek. Zsombi teljesen átadta magát a darabnak, ő szájtátva végig csodálta. Kristófnak nagyon tetszett, sokkal jobban mint vártam. Zsófi a végére elfáradt, de voltak olyan pillanatai, hogy még táncolt is. :wink: Nettke, nálunk is Zsófi volt, hogy félt ( a farkasoknál ill. a Szörnyetegnél, de csak az elején). Apuka és anyuka is el volt bűvölve . Szil színészi képességeit talán az eddigi előadásai közül, ez a darab mutatta meg leginkább. Bettivel nagyon jók voltak.

Visszaolvasok, aztán igyekszem jönni.

Meme
szinta

Sziasztok!

Meme!

Sajnálom, ami az anyukáddal történt és nagyon remélem, hogy sokkal, de sokkal jobban lesz, kitartást és sok erőt neked!

Végre elindultam a gyógyulás útján, már szépen köhögök és keveset, a hangom még repedt fazék, de alakul. :D
Úgyhogy szerintem jöhet a tali!!! :D

Lilla!

Írj, ! Én is olyan kíváncsi vagyok!!!!

Kata

Kép
kateduo

Vikó,
hát ez a színház dolog ennek a korosztálynak még elég necces szerintem. Te ismered őket a legjobban, Te tudod, hogy tudnak-e egyben ülni ennyit. Mert azért a bábszínház meg a gyerekmozi nem 3 óra... :roll:
Én biztos nem akarom a másik két gyerekemmel ezt megpróbálni, ők nem bírnák. Bár nagyon követelik... meg voltak sértődve, hogy őket miért nem viszem. De nem nekik való. Szóval én ha elvinném őket, akkor tuti vadásznék egy oldalpáholyt, ahol nyüzsöghetnek, felállhatnak, beszélhetnek hozzám.

Meme,
Te tudtál figyelni a darabra? Én annyira Natust lestem, meg szorongattam a kezét, hogy alig emlékszem valamire.. 8) Legközelebb jó lenne gyerek nélkül megnézni! :lol: Amúgy tuti volt az első sor :lol: :lol:
Örülök, hogy javul az Anyud!!!! Drukkolok Neki, Nektek!

Kép
nettke

Sziasztok :)

Vikó :)
3. gyerek kérdésben teljesen egyetértünk. Én is így érzek néha, de aztán jönnek a rideg tények, amik mind ellene vannak. Szerintem csak úgy szabad mint Lilláék, hogy nem gondolták át igazán, és utánam az özönvíz. De én ehhez túl józan vagyok. :lol: :lol: Pedig itt a fórumon lassan borul az egyensúly a 3 vagy több gyerekesek felé.

Színház: Musicalmesékre mindenképpen menjetek el a gyerekekkel. Edzésnek is jó egy Szépség előtt. De bevallom neked, hogy a Szépséget még kicsit korainak tartom. Mi ugye kb fél éve láttuk, pont 5 évesek voltak. Samu simán bírta, el volt tőle varázsolva. Oli is bírta, mert ő nagyon fegyelmezett gyerek, de ő viszont unta néha. Nem csinált cirkuszt, csöndben volt, de nézelődött jobbra-balra, a csillárra stb. 3 óra az azért kemény műsor. Én sem tudtam élvezni, mert annyira izgultam, hogy ők hogy fogják bírni. Mondjuk már láttam párszor. :lol:

Menjetek inkább a Süsüre a József Attilába, vagy ami nagyon jó még a Kolibriben a Bors néni. A Szépségre azért edzeni kell őket. :lol:

Cat
Kép
cateye

Csajok,

Akkor hányan mennénk pénteken a vacsira? Kata, Nettke, Brigi, Cat... Edit? Annamari?
Foglaljak asztalt? Ja, és akkor a Menzánál maradtunk? Hánykor?

A hétvégénk nagyon jól sikerült, olvastunk, szaunáztunk, ettünk nagyokat. Én mind a 3 nap futottam, már teljesen hozzátartozik az életemhez a mozgás. Rendesen hiányzik, ha egy nap nem tudok elmenni futni vagy spinningre.

Lilla,

Engem is érdekelne, hogy milyen az USA-ban a terhesgondozás. Ha van időd, írj. Meg kíváncsi vagyok, hogy élitek meg ezt az egészet. Tök izgi :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Mi a Nemzeti Táncszínházban voltunk ma. Egy Experidance előadáson. Imádtam. Most nézem a honlapjukat, hogy melyik darabjukat nézem meg legközelebb.

Vikó :)
Sztem a te gyerekeid baromi érettek. Szóval akár élvezhetik is. Én már el merném vinni az enyémeket. De ugye mi fél évvel idősebbek vagyunk, meg mesefüggők. Tényleg próbáljátok a Musicalmesékkel, és meglátod, hogy egyáltalán bejön-e az ilyesmi.

Meme :)
Jaj, nagyon sajnálom anyukádat. Jobbulást, és kitartást nektek is, meg neki is.

Jó éjszakát!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Köszike, a dícséreteket, de sajna ezt most nem Én készítettem. :oops:
A babaszobáról Judit varrta, pizsi anyagból, így ebben is alszanak.

Lilla!
Remélem minél hamarabb elmúlik a rosszulléted!!!

Meme!
Sajnálom ami a Mamáddal történt!!! Jobbulást!!!

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Ezt a hosszút még hétvégén írtam, de vacakolt a netünk. Előbb elküldöm ezt, mert már így is kilométeres, aztán folyt köv.

Cat

Most varrtak vagy nem varrtak? :oops: Rosszul emlékeztem? :? Ha igen, passzold róla az infókat lécci, kicsit para...

Igen, egyet láttak, már 2 Uh-n voltam és jól körülnéztek. :D

Terhesgondozás: kb, mint otthon, legalábbis az alkalmakat tekintve. Eleinte kb havonta, majd kéthetente, hetente.... remélem ezúttal eljutok odáig. :twisted: Itt nincsenek kötelező vizsgálatok, opcionálisan kérheted v nem a 12. heti nyakiredős Uh-t vérvizsgálattal kiegészítve, vagy AFP-t. Van még egy sor genetikai rendellenesség, amit vérből szűrnek, minden népcsoportra megvannak a jellemző rendellenességek. Az első viziten ezekre nagyon rákérdeznek, h van-e ilyen v olyan fajta a családodban, szűrtek-e rá, stb. Ezekről otthon nem is hallottam, vagy ti emlékeztek ilyesmikre? Pedig azért Magyarországon is elég nagy a keveredés....

UH-t egyet fizet alapból a biztosító, de ha orvosilag indokolt, akkor többet is. De itt nem lesz minden hónapban csak úgy, amit eléggé sajnálok, mert attól úgy megnyugszik az ember, h látja h ott van és szépen fejlődik. Nekem már most volt kettő, mert először 6 hetesen mentünk el, én már több, mint 7-nek tippeltem akkor (de amilyen balfék vagyok, nem jegyeztem meg a dátumot, csak visszakövetkeztetni tudok abból, h mikorra vártam h megjöjjön). Így aztán visszarendelt 2 hét múlvára h lássa minden oké-e és jól becsülte-e be a korát.

Itt nem dokit választ az ember, hanem egy magánpraxist. Ebben 8 orvos van és az vizsgál, akihez kerülsz éppen. Ez annyira nem szimpi, mert nekem nagyon fontos a bizalom, meg h ismerje jól a kórtörténetemet és ne kelljen elölről ismételgetni minden alkalommal. De amúgy meg több szem többet lát alapon, még jó is lehet, h nem egy doki lesz. Most mindkészter uannál voltam és mindkettőnknek nagyon szimpi volt a dokibácsi. Szülni is annál fog az ember, aki épp ügyeletes közülük. Sztem akkor kb már mindegy lesz.... kivéve ha lesz közöttük nagyon antipatikus. :wink:

A varrás után még aznap kivágnak a kh-ból, szülés után is asszem kb 2 nap és pápá. Csaszi után talán több...

Azt nem meséltem, h a gyerekek múlt hétvégén MAGYAR farsangon voltak. :D Persze mint hercegnő és cápa- Dá még majdnem díjat is nyert, benne volt a legjobb 5-ben. 8) Elkergették a telet is- hát, igyekezhettek volna kicsit jobban is, még mindig nincs az az igazi tavasz- de alakul. Nagyon élvezték. A helyi magyar klub szervezte és a legtöbb kölök jól beszélt magyarul- ezt élvezték a legjobban.

Az oviban szinte naponta dícsérik őket, h mennyit fejlődik az angoljuk, én is kezdem észrevenni. 20-ig tudnak pl számolni és ami a meglepő, h magyarul is, pedig kb ha egyszer említés szintjén szóbakerült a 11-12.... úgy látszik átfordítja a kis agyuk és amit angolul tanulnak, azt magyarul is tudják. Én tutira nem tanítottam őket számolni 2 éves koruk óta.... és más se. Az oviban egyébként 100-ig nyomatják nekik, én csak lestem: és a legtöbb gyerek fújta is!!! :shock: Már egész felismerhetően leírják a nevüket. Szóval haladunk. De így kistesóval a pakliban nem mennek suliba jövőre- épp elég lesz mindenkinek ez az egy változás. És az anyagiakat kivéve nem is szól semmi a kezdés mellett. Itt is ugyanazt tanulják, mint amit ott az előkészítős évben. Csak itt még lazábban veszik és ha nem fognak mindent tudni, gondolom 6 évesen is mehetnek az előkészítőbe, nem kell elsőbe rögtön.

Ma meg cirkuszban voltunk. Annyira hihetetlenül jó volt, el se tudom mondani!!! Totál kész voltunk Robival, pedig mindketten utáljuk a cirkuszt. De ez annyira pörgős, látványos volt. Minden produkció hihetetlenül színvonalas, csomónál 2 helyen egyszerre zajlottak az események, csak úgy kapkodtuk a fejünket. Gyerekek tátott szájjal nézték végig, semmi nyafogás, unatkozás. Ugyanúgy hótt taknyosak, köhögősek, mint a Disney on Ice-on, ezt mégis élvezték- szóval ott egyszerűen az nem jött be nekik és kész. Legalább most nem ért csalódás: imádom amikor ennyire élveznek valamit! A jegy is nagyon megérte sztem, 15 dolcsi volt darabja- otthon 2 éve valami 4000-t fizettem a kis fapados utazócirkuszért. :shock: Ez volt, van benne egy kis videó is ha érdekel valakit: http://www.ringling.com/TopLanding.aspx?id=15322

Volt rengeteg elefánt, tigris, a gyerekeknek ezek tetszettek a legjobban. Bár Dávid eléggé kiábrándult volt, h a tigrik nem támadták meg az idomárt. :lol:

Ami kiakasztott, h minden tele volt a megvehető kacatokkal- a legolcsóbb baromság is annyi, mint maga a jegy- a gyerekek meg végigbőgték a hazautat, mert nem kaptak semmit. Holott már tegnap megbeszéltük, h nem fognak kapni, azért megyünk, h megnézzük az előadást és kész vége. Olyan hihetetlenül követelőzőek lettek.... állandóa kapni akarnak valamit. Ha elhívjuk valamelyiket magunkkal a boltba, akkor is az a válasz, h OK, ha kapok valami játékot. Akárhová megyünk, mindenhol az az első és legfőbb dolog, h akarok valamit kapni. Az állatkertben is... Lehet egyszerűbb volna ezentúl csak a játékboltba kirándulni velük?!! :twisted:
:twisted:
Nyugtassatok meg, h nem attól jó egy program ( és jó egy szülő) ha mindig kapnak is valamit. Mondjuk szerencsére a cirkusz volt olyan jó, h itthon már csak az előadásra emlékeznek, nem a vacakokra amiket akartak és már nem duzzognak. Azt hiszem egy darabig muszáj lesz szigorúan fogni őket és következetesen nem venni nekik semmit ilyen alkalmakkor, h felfogják magának a programnak az értékét. Ilyen kicsi korban biztos marha nehéz a kettőt különválasztani, de muszáj lesz megtanulniuk.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Meme

Remélem már sokkal jobban van a Mama!!! Sok erőt és kitartást a családnak, a mamának mielőbbi felépülést!

Vikó,Cat

Eddig nálunk is ez volt a felállás: én szívem szerint szerettem volna még egyet, eszem szerint egyre kevésbé, Robi nem nagyon akart ráállni. Bár azt egyszer félig tréfából megbeszéltük, h esetleg egy kis amcsit összehozunk. :lol: Akkor tél elején megint rámjött, h de jó volna... de nem is igazán beszéltünk róla (előtte már letárgyaltuk, h van enélkül is elég izgalom most az életünkben és végre kicsit szabadabbak vagyunk a nagyok mellett, nem kell mégy egy). Akkor és ott dőlt el, biztos valami sors-szerűség volt a dologban. Egyébként MINDIG védekezünk. :oops: Mondjuk tényleg egy pillanatig nem hittük el, h lesz belőle valami az előzményeket alapul véve.
1-2 hétig elég hihetetlen volt, néha még most is nehéz elképzelni h jövőre 3 lesz.... de azért elég lelkesek vagyunk. És Robi volt az, aki nem bírta a 6. hétnél tovább, muszáj volt elmondania. :lol: Az UH-s képet is lenyúlta és lobogtatta a mhelyén.

Anyu, Gyerekek tudják. Mindenki örül. Érdekes módon egylőre Dávid jobban, mint Niki, mindig jön köszönni a kistesónak. Mintha már előtte is érezte-sejtette volna, állandóan az ölembe rakta a fejét- előtte nem szokta. Be van nekik ígérve, h majd pelenkázhatnak, meg később etethetik is. Nikivel kicsit más, vele már most kezdődnek (folytatósnak?) az anya-lánya harcok. Nem mindig felhőtlen a kapcsolatunk. Vannak időszakai, amikor abszolút nem hajlandó szót fogadni, hosszas magyarázatok után se, amit én egy idő után elég rosszul viselek. Most megint egy ilyen hullámvölgyben vagyunk és ezt tetézi, h a hormonok a fülemen jönnek ki, hányingerem van, stb.... Nagyon igyekszem békét teremteni, de valahogy nincs meg köztünk az az elemi összhang, ami Dáviddal elsimítja köztünk a feszkót. Hát, remélem a kistesó majd inkább összehoz minket, mint szétválaszt.

Judyt

Köszi, nem akarom elkiabálni, de mintha pár napja jobb lenne, már csak akkor jön elő, ha nagyon éhes vagyok. De végre nem kell egyfolytában zabálnom hozzá. :D

Kata

Remélem már sokkal jobban vagy! Jó lesz az a csepp is, köszi. Megvan a címünk?

Brigi

Gyöngyinek is az a véleménye ami neked, szokott olvasni minket, Pénteken skype-oltunk miután látta a híreket. 8) Remélem én is így fogok érezni. Kicsit tartok tőle, h a korai tapasztalatok, amiket a nagyoknál leszűrtem már feledésbe merültek és nem leszek okosabb, mint akkor. :? De harmadikra már egy kisangyal jár az embernek, nem igaz? :wink: Eme hol alszik, a nagyokkal? Egyelőre ez a legnagyobb talány:hova fogjuk rakni? Oké, az első pár hónapban velünk lesz, de hosszú távon nem szeretnénk, h megszokja és utána ne lehessen csata nélkül "kirakni". A nagyoktól nem vesszük el a saját szobájukat, azon kívül egy beugró van még, amit most játszósaroknak használunk. Ennek viszont nincs ajtaja. :roll: Max Dávid mellett tudnám még elképzelni, őt Niki edzette, az ágyúdörgésre se ébred fel. :lol: Be is nyögte, h majd az ő szobájában legyen, mire persze Niki is azt akarja h nála aludjon.

Cat

Voltunk Dáviddal fogorvosnál, szerencsére csak elszíneződés van a fogán, nem lyuk.

Lányok

Ha tudtok Anna és Petin és Pöttyös Pannin kívül jó mesekönyveket, adjatok pár tippet! Kéne pár új, mert mostanában sokszor csak arra van erőm, h befeküdjünk az ágyba és olvassak nekik. Mennek már a hosszú mesék is ha jól vannak megírva.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla :)

Csak gyorsan neked a méhszájvarrásról. Nekem csak az AFP és a genetikai UH után csinálták meg a 19. héten, amikor a többi eredmény jó lett. Egyik nap be kellett feküdnöm, éhgyomorra. Toltak a műtőbe, injekciós altatás/kábítás volt. Nem tudom mennyit voltam bent, csak arra emlékszem, hogy az ágyamban ébredtem, és görcsölés gátló infúzió ment a karomba, hogy nehogy beinduljanak a fájások a megpiszkált méhszáj miatt. Másnap engedtek haza. Egy csepp vérzés sem volt. Otthon pár nap fekvés, pihentetés volt a feladat, utána teljes életet élhettem. Engem azért varrtak, mert a 14. héten kúphegynyire kinyílt a külső méhszájam.

A varrást a programozott császár előtt vágták szét.

DE sok vélemény szerint a varrás már túlhaladott. Mert ha megindul a fájás, akkor a varrás nem állítja meg a méhtevékenységet. Ezt igazolta az is, hogy a szülésnél mondta a doki, hogy valószínűleg a 14. héten nem méhtevékenység nyitotta meg a méhszájat, hanem izomrenyheség miatt nyílt meg, alkati dolog. Mindig mondta a dokim, hogyha vérzést észlelek azonnal irány a kórház, mert ha beindulnak a fájások, akkor a varrás nyírbálja majd a méhszájat. :roll:

Mondjuk akkor biztonságot adott a tudat. Aztán ki tudja, hogy segített-e vagy sem. Utólag már senki nem tudja.

Cat
Kép
cateye

Cat

Köszi. Na, pont a méhszájelégtelenség miatt fognak engem is varrni. Az előzőnél ugye 5 -re nyíltam ki egyetlen olyan érzés nélkül, ami előtte ne lett volna szinte a kezdetektől. És már kinyílva se volt soha egyetlen fájásom se-nem is tudom milyen az. :twisted: Anyunál is ez volt és ez 60%-ban öröklődik is, bebizonyították. A dokinak itt elég is volt ennyi, rögtön mondta, h 1 trimeszter után varrás. Előtte megcsinálják a kombinált tesztet (vérvétel+tarkóredő szűrés) és ha minden oké, akkor márc 29-én varrás. Így legalább időben feltűnik ha valami tényleg nincs rendben.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Cat, Meme,
Sch Csilla írt emailt, végül is ápr 24 az időpont, 17 óra, és Ceglédbercel lett az Airsából. Jó mindannyiunknak? Akkor jelzek neki.
Meme,
írok egy privit neked más ügyben, majd nézd meg!!!!

Kép
nettke

Nettke :)
Nekünk jó az időpont! Végre, végre!

Cat
Kép
cateye

Küldesz számlaszámot a Mozart jegyek miatt? Aztán postán jöhetnek a jegyek.

Cat
Kép
cateye

Detti,
ha van energiád, foglalsz asztalt péntekre? Menza maradt, és szerintem mondjuk fél 8?? kb 6 fő lesz, ha jól számolgattam.
Pram, Te nem jössz?? Edit??

Cat, Meme
rákérdeztem, természetesen ugyanaz a fellépők névsora, úgyhogy megírtam, hogy részünkről OK :lol: Akkor ápr. 24-e, 17 óra, Ceglédbercel.

Lilla,
ez az összevarrás nem lehet túl szívderítő. De lényeg, hogy túllegyél rajta, és békés, nyugodt terhességed legyen! :D
Mit szeretnétek, fiút vagy lányt?? hülye kérdés, mi? :roll: Ki mit jósol Lillának? :lol:

Kép
nettke

Csajok,

Akkor péntekre foglalok asztalt, 8 főre (biztos, ami biztos). A fél 8 mindenkinek jó?

Nettke,

Szerintem fia lesz Lillának :lol: Kizárólag fiúk születnek mostanában az ismerőseim körében.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Meme!

Jobbulást kívánok a Mamának!

Nettke,

én is fiút jósolok :)

Lilla,

Megnyugtatlak, nem attól vagy jó szülő, hogy mindig kapnak valamit :)
Nálunk is volt ilyen korszak, szerencsére (kopp-kopp), lecsengőben. Bár ez nálunk főleg az apjuk hibája, ő vesz meg mindig mindent nekik, én meg vagyok a gonosz mostoha aki nem :? :lol:

Ma voltunk moziban, nem kerestem rá a magyar címére, Tiana és a béka spanyolul, gondolom valami hasonló magyarul is. A lányoknak nagyon tetszett, aranyos volt, bár azért láttam már jobbat Disneytől. De hercegnőrajongóknak bejön :wink: Kifele jövet mind a kettő határozottan kijelentette, hogy ők biza simán megcsókolnák a békát :lol:

Ditke
ditke62

Lányok

Ne erőlködjetek- tuti lány lesz. :lol: Az én számításaim, h mennyi idősnek kéne lennie, meg az UH között egy hét eltérés van. Ez egy kis túlélő!!! Azaz lány! Ismeritek az elméletet ugye? A fiú-spermák a gyorsak, de hamar kinyúlnak, a lány-spermák a lassúak de sokáig élnek. Nekem ezek szerint jópár nappal később volt peteérésem, mint az akció-így nem lehet más, csak lány. :wink:

Amúgy nekünk tök mindegy, van ez is, az is. :D A kívánságok azok után, h egészséges és szép nagy legyen inkább arra irányulnak, h a természete kicsit békésebb legyen, mint Nikié és jobban szeressen aludni. :wink:

Ditke

Köszi a megnyugtatást. Nálunk kicsit mindketten hiábsak vagyunk. Én sokszor hozok nekik valamit ha csak úgy meglátom és úgy gondolom örülnének neki. Vagy vmi apróságot v ha belefutok valami tök jóba használtan annyiért amennyiért nem lehet otthagyni. Robi meg arra szoktatta rá őket, h ha elmegyünk valahova és nyígnak valamiért, megveszi nekik hadd örüljenek/hallgassanak el. Nem mondon egyszer-egyszer tényleg olyan dolgot látnak meg, ami aranyos, van értelme és azt szívesen meg is vesszük nekik. De most már alappá vált, h muszáj valamit kapni, még ha nincs is ott semmi jó dolog akkor is. A Disney on Ice-on egy idióta mikiegeres világító forgó izét néztek ki, persze a fél nézőseregnek volt. Niki kb egy percre se figyelt a műsorra, egyfolytában azt hajtogatta h az kell neki. Végül Robi a szünetben megvette-el se merem mondani mennyiért. :evil: És utána se a műsort figyelték, hanem azzal a szarral játszottak. Ráadásul ahogy forog, ha közel tartják simán kiveri a szemüket.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Ditke, Lilla :)
Ha ez megnyugtat benneteket, mi pl. nem szoktunk különösebben ajándékokat venni csak úgy. Esetenként mondjuk jutalomból. Mégis minden nap megkérdezik az oviban, hogy van-e otthon ajándék, és megy a nyígás, hogyha azt mondom, hogy nincs. Pedig kb. 80-90 %-ban ez a válasz. Az agyamra mennek vele.
Amúgy is olyan sírós a társaság, hogy néha már én is sírok velük. :roll:

Én is fiút mondtam volna, de ha te mondod. :)

Ditke :)
Hercegnő és a béka. Én is pályázom rá a lányokkal. Pont ma este néztem rá, hogy hol mikor adják a hétvégén. Már egyszer akartunk menni, csak nem találtunk senkit Minimanóhoz.

Jó éjszakát!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Én is fiút jósolok. :lol: De azért az anyai megérzések szoktak működni. Én két lányt éreztem, mondtam is a dokinak aki Uh-zot,, az meg csak mosolygott a bajsza alatt. :lol: :wink:

Ajándékozás: Na ebben én vagyok a gyenge, de már kezdem leszoktatni őket. Minden nap várnak valamit amikor megyek haza. Ne gondoljatok nagy dolgokra, de egy matricára vagy csokira, rágóra stb. Ezt elrontottam, mert ahogy hazaérek már nézik a táskámat. De Anyukám szerint a mi időnkben velünk is ez volt. Mindig úgy jött értünk az oviba, hogy hozott 1 Donald rágót vagy egy füzetet stb.

Ha program van, nálunk csak Samu követeli a "vásárfiát", sőt legtöbbször az jobban is érdekli mint a program. Olit teljesen hidegen hagyja, ő élvezi, hogy együtt vagyunk és program van, azok sem olcsók már. :shock:
Néha sikerül Samunak kisírnia amit akar, persze ilyenkor Oli is kap, de csak olyankor amikor ár/érték arányban hasznosnak ítéljük a cuccot. De általában lebeszéljük a kívánságáról és rábeszéljük valami apró hasznosabb dologra. A végén úgyis feladja, és belenyugszik, csak hogy kapjon valamit. Például a hétvégén vasút/modell kiállításon voltunk és persze Samu nyavalygott valami fém vonatért, de nem vettük meg, helyette kaptak egy pakli kártyát, amiben a vonatok leírása, tulajdonságai vannak, így már tudják milyen az a V43-as mozdony. :D

Cat
Kép
cateye

Lányok,

A fél8-as időpont jó lesz akkor? Lefoglalnám az asztalt...

Én igyekszem csak alkalmakkor ajándékot adni a fiúknak. Könyvet meg dvd-t mondjuk szoktak kapni egyébként is (most is rendeltem nekik), de játékot nem szoktam venni "csak úgy".
Meg amikor elutazunk nélkülük, akkor szoktunk vinni apróságokat. Bár most be van ígérve nekik egy-egy robot (szigorúan Mikrobi jellegű!!!), hogy megyünk Berlinbe.

Anyukám viszont rendesen elkapatta őket, mert akárhányszor jön, hoz valamit, és ha véletlenül nem, akkor megy a hiszti, főleg Bernát részéről. Mondjuk a nagyik hozzanak is nekik csokit, kekszet, kindert, ezt nem bánom.

Kinél milyen őrület van mostanában? Én totál kész vagyok, mert Bernátot semmi nem érdekli a bolygókon, az űrkutatáson meg a dínókon kívül :roll: Én meg nem nagyon vagyok otthon a témában, főleg a csillagászatban, úgyhogy most én is tanulok.
Ambrus maradt lovag és páncél fan.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Nálunk szerencsére lecsengőben a mindig akarok valamit, bár ebben leginkább az apjukat kellett nevelnem, mert ő volt az, mint Lilláéknál, inkább megvett bármit csak hogy csend legyen és ne nyígjanak. De pl. most büszke voltam rá, odavolt Galíciában egy kongresszuson és csak egy zacskó kagylóhéjat hozott nekik. Igaz, ezek akkorák mint a tenyerünk, és a történet az, hogy mikor ettek az étteremben szólt a pincérnek, hogy neki csomagoljon már el egy párat, mert a lányai örülnének neki. Kicsit sem nézte hülyének a pincér, gondolhatjátok
:lol: De aztán nem egy párat, hanem legalább 20-30 darabot csomagolt. És ennek is ugyanúgy örültek a csajok, mintha kaptak volna egy százezredik babát.

És meséltem már, hogy Pepe férjhez ment? :wink:

Elmesélte, hogy Marcos az ő nagy szerelme, és a suliban együtt táncoltak az udvaron és megtartották az esküvőt. Aztán most voltunk egy szülinapi zsúron (nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem már a tütüm tele van a szülinapokkal, szinte minden hétvégérre jut egy :evil: ), szóval ott Marcos képes volt egy másik gyerekkel játszani, Pepe tiszta depis volt. Aztán a végén persze kibékültek és még puszit is adtak egymásnak. Erre Csenge nem akart kimaradni a dologból és ő is ment Marcost puszilgatni :lol: De Pepe azt mondta, hogy Csengének lehet, mert ő a testvére. :lol: Meg Pepe este szokott panaszkodni, hogy olyan rossz, hogy nem alszik itt Marcos. Zsolt azt mondta, most még meghívhatjuk, de 10 év múlva ... :lol: Beszéltünk a srác szüleivel, náluk is ugyanez a szöveg megy, úgyhogy tényleg nagy a szerelem. :P

Ditke
ditke62

Eddig nem is igen izgatott, h fiú v lány, de most olyan kíváncsi lettem!!! :lol: Semmi kifogásom a fiú ellen. 8)

Donald rágó :lol: Én is mindig azt kaptam oviból hazafelé! És anyu azóta is emlegeti hogy kiverte nálam a biztosítékot amikor egyszer nem volt ideje venni nekem. :D De sztem az ilyen kaliberű dolgokkal nincs is semmi gond. Amíg ezt is ajándéknak tudják felfogni, az tök jó. Csak nálunk már kezdtek belecsúszni abba, h az természetes, h rágó van itthon és akkor akpnak amikor akarnak. A boltban nem rágót követelnek, hanem játékot- azt mondják el se jönnek ha nem kapnak. :roll:

Ditke

Férjednek nagy piros pont! Jó 5let volt a kagyló és gazdaságos:wink: Jaj, úgy ennék valami jó kis herkentyűt én is!

Könyv- ötletek?

Edit

Megvannak már az állatkák? Fiúk szeme?

Detti

Könyvet azt ők is szoktak kapni csak úgy. A meséket meg töltöm...

Mikor mentek Berlinbe?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla,
vicces, de abszolút fiúra gondoltam, talán amiatt, ahogy Dávidról írsz.. De hogy mindannyian így gondoljuk, nna, erre kíváncsi leszek :lol:

Az ajándék témát én is elcsesztem, minden nap viszek kekszet vagy csokit az oviba, én nem bírom a csalódott nyígást.. :roll: De másutt (programokon) igen ritkán kapnak ajándékot, és ezt így is akarom tartani, mert ezek szerint elég egyszer elkezdeni :roll:

A Hercegnó és a béka nálunk is tervben van :lol: Ez még engem is érdekel 8)
Ditke,
Pepe igen korán kezdi :lol: Apa már izzítja a távcsöves puskát?? :lol: 8)

Kép
nettke

Lefoglaltam az asztalt fél 8 órára. Kerekasztal lesz :lol:

Mi láttuk a Hercegnő és a békát. A fiúknak - és nekem is - nagyon tetszett, voltak benne vicces jelenetek. Sokszor emlegették utána is, sőt még mostanában is. Tudom ajánlani.

Lilla,

Én azért nem tudok könyvötletet neked mondani, mert nálunk most nagyon az ismeretterjesztő jellegű könyvek mennek. Űrkutatás, dinók, lovagok.

Ja, és jövő héten szerdán utazunk, már nagyon várom!

Most rohanok fürdetni, mert a férj a kimenős :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Én sajnos nem tudok menni pénteken,mert a fiúkat akkor viszem dokihoz.

Lilla!
Ne is kérdezd!!! Még mindig kötőhártya és már csak ha rájuk nézek,fel tudnék robbani az idegtől.Meg az orvosi nem-törődömségtől. Leszarják,hogy mi van....
És most én is bevettem a lecarom tablettát és betettem őket az oviba.Tudom,hogy nem szép dolog,de már egyszerűen patt-helyzetbe kerültünk... Javulás meg nincs. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kmegérkezett.Zabálnivaló és nagyon szégyenlős :lol: Úgy szeretem,,mintha az ötödik gyerekem lenne :lol: :lol: :lol:
Kép

Ditke!
Életrevaló ez a csaj!! Azt hiszem,néhány év múlva főhet a fejetek!!!!!

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Most írom a diplomámat a csecsemők táplálkozásáról. A szakdolgozatom megírásához szükségem van kutatásra, ezért szeretnélek kérni titeket, hogy segítsetek nekem azzal, hogy a kérdőívet kitöltitek és visszakülditek nekem.

Itt megtekintheti a közzétett űrlapot: https://spreadsheets.google.com/viewfor ... blI0WVE6MA

Segítségeteket előre is köszönöm!

Gazsi Krisztiánné Kosicsár Ágnes
gigike22

Utaltam a Mozart jegyek árát. :wink:

Edit :)
Baromi édes ez a kutyus! Az ötödik is fiú? :lol: :wink: Labrador?

Nálunk már a népmesék mennek. Egész hosszú meséket is simán meghallgatnak pl. Kacor király, Holle anyó stb. Végre előkerültek az én gyerekkönyveim, Benedek Elek, Grimm mesék, Andersen. Mesefilmben is imádják ezeket.
Persze APG is folyton előkerül, pedig én már baromira unom.

Ditke :)
Húúha. Nem semmi Pepe a pasizásával! Izzíthatjátok a nyílpuskát lassan, mert olyan szépek a csajok, biztos sok kérőjük lesz.

Detti :)
Az enyémeknél továbbra is autó, vonat és lego mánia van. A járműveknél már őket is mélyebben érdekli a téma pl. nyomaték, végsebesség, meghajtás stb.

Cat
Kép
cateye

Edit,
de sajnálom!!!! :( A kölyköket is, meg most főleg, hogy nem tudsz jönni. :cry: tudod, áll az ajánlat az ittalvásra, bármikor ha tudnál jönni!!
Hogy hívják a kiskutyát? A gyerekek mit szólnak hozzá? Egyik se fél?

Cat, Meme,
most kinek fizessek Mozart-jegyet?

Anna, Peti és Gergő nálunk sem kinőhető.. :roll: minden újabb kötetet ronggyá olvasunk. Meg a nagy walt disney-könyvek is nagy slágerek, van egy rakat, imádják.

Kép
nettke

Nettke!
Köszi,aranyos vagy!!!
A kutya Odin lett.A gyerekek egyáltalán nem félnek,a kutyus annál jobban. :wink: De már oldódik,a Dáviddal már összebarátkozott. Valahogy a felnőttekkel jobban kijön.

Cat!
Igen,kan és labrador. Ez volt a szívünk vágya.És mellesleg ennyi gyerek mellé csak ez a fajta való. meg mi se vagyunk nagy szakértők kutyanevelésben.Így azt is tanulnunk kell.

Csajok!
Kukkantsatok át a másik ikresbe!!Meglepi vár rátok!!! :lol:

Kép

Kép
edit73

Csajok :)

Megyek este, de nagyon úszik el a napom, rengeteg a munka. Hol van ez a Menza? Ott ahol a múltkor voltunk?

Nettke :)
Én átutaltam mindhárom jegy árát Memének, ne utalj. Majd mi rendezzük.

Cat
Kép
cateye

Cat,
én se voltam még, de azt hiszem (ha szemben állsz) a jobb oldalon, közel ahhoz, ahol a nyáron voltunk.
Köszi :lol:

Kép
nettke

Csajok,

A Menza a Liszt Ferenc téren van, rögtön az elején, ha szembe állsz a térrel, akkor jobb oldalon.

Én is úszok a munkában, úgyhogy dolgozom tovább :twisted:

Detti

KépKép
kiliman

Edit

Átlestem. :D Poén, bár én nem ismerem Claire-t. Bevallom, én most nem annyira örülnék egy hasonló hírnek, sőt, marhára bepánikolnék. :oops: Remélem nem néztek el nálunk semmit. :?

A kutyi rém cuki!!!! Úgy megdögönyözném!!! Biztos hamar hozzá fog szokni a kicsikhez is- gondolom a hangzavar ijeszti meg. Talán egyszerre ha egyiket vinnéd le hozzá, úgy könnyebben menni a szelidítés. 8) A cicc mikor érkezik?

Oviról annyit, ha én sose vinném őket betegen, idén kb 2 hetet jártak volna november óta. És ők is elkapják valahonnan. Én már rég meguntam, h csak én törődök ilyesmivel, mindenki már viszi a beteg kölkét és fertőzik az enyémeket. Most épp Nikinek van fülgyuszija, még ilyen se volt. 10 nap antbigyó, de amúgy nem lázas, már nem fáj neki, úh jár oviba, sőt, orvosi hozzájárulással.

Detti

Lovagos és dínós ötletre vevők vagyunk, a dínós még Nikit is érdekelné. Tök vicces, ő még mindig szereti a fiús témájú játékokat, könyveket és Dávid imádja Niki Polly Pocketes babaházát és babáit, csomót játszanak együtt vele. :lol:

Cat

Ők is szeretik a népmeséket, bár, én bevallom, némelyiktől a hideg ráz, olyan nyakatekert, ízes nyelvezeten van. Kihoztunk 3 gyűjteményt is, ami még az enyém volt. De egyik se az igazi, főleg, h nincsenek benne a legjobbak, legismertebbek. Melyiket lenne érdemes megvenni? Talán most is kiadják még a régi gyűjteményeket is...

Jó vacsizást aki megy!

Holnap megyünk életünk első szülinapi zsúrjára. 8) A közös kis barátjuk az oviból lesz 4 éves.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

A magyar népmesékből van egy sorozat, amelyik a rajzfilm grafikájával és szövegével van. Ez néha zavaró, mert a filmben segít a kép is a szöveg mellé, de azért alapvetően elég jók, nem túl hosszúk, de nem is rövidek. Az enyémek nagyon szeretik. Nem tudom, talán 4-5 mese van egy könyvben. Persze a 77 magyar népmesében egyben megvan az összes, de ahhoz ugye alig van kép. Az enyémeknek még fontos az illusztráció.
Aztán nekik nagyon bejött a 100 klasszikus mese gyűjtemény. Nekem nem annyira tetszik, mert helyenként nagyon leegyszerűsíti az eredeti verziót, de végülis nem magamnak olvasok. És tényleg minden valamirevaló mese benne van, olvasható hosszúságban.
Aztán van egy sorozat, amiben viszont a Grimm, Andersen mesék vannak meg teljes hosszúságban, de kötetenként max. 3-4 mese. Egmont klasszikus, vagy mi. Nagyon szép Archipova illusztrációval. De ez lehet, hogy nektek még túl sok. Ezek tényleg hosszúak.
A könyvtáros barátnőm nagyon dícséri a Bechstein: Az elvarázsolt királykisasszony gyűjteményt. Nálunk még nem volt, de ők nagyon sokat olvassák a lányával.
Szeretik az enyémek még az Esti mesék sorozatot. Esti mesék lányoknak, Esti mesék fiúknak, Esti tündérmesék. Ezekben szépek a mesék.
Aztán nekünk abszolút kedvenc Shirley Barber. De gondolom azt nem innen akarsz vitetni. :)
Benedek Elekből van egy képes gyűjteményünk. A világszép nádszálkisasszony. Ezt szeretik, de a többit inkább nem kérik még, mert nincs benne kép.
Van egy Kormos István verses mesegyűjteményünk is. A háromágú tölgyfa tündére. Azt is nagyon szeretik.

Hát most ezzel lehet, hogy nem sokat segítettem, de nálunk gyakorlatilag csak a tündér és királylánymesék fogyasztódnak. :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Ja, bocs a Kormos Istvánnak Égigérő fa a címe. Pont most akadt a kezembe. :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Vacsis lányok,
jól sikerült a péntek :lol: Máskor is menjünk erre a helyre, nagyon klassz volt a kaja is!

Kép
nettke

A Menzába akkor menjünk legközelebb, ha valakinek szülinapja lesz :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Szerintem is tök jó volt a kaja a Menzában, így pártolom ezt a helyet. És helyszínileg is pont jó helyen van.

Hát vicces volt a 6 szülinap, számomra hihetetlen is. :D

Cat
Kép
cateye

Lehet, hogy olyanok is rendeztetnek ott szülinapot, akinek nincs is :twisted: A tapsra vágynak csak?? :lol: :lol:
Kár, hogy mind ősszel születtünk. Ki kéne próbálni :wink:

Kép
nettke

Cat, Nettke

voltatok az Elizán vasárnap? Láttam, hogy a kezdésre nagyon megváltoztatták a szinlapot.... :twisted:
Cat, megjött a pénz, remélek a jegyek is odaértek.

Edit,

aranyos a kutyus... :wink: Mostantól a kertészeti munkákat ő fogja végezni.... :lol: De, valóban a gyerekeknek igazi társa lesz, sőt az enyémeknél is már nagyobb a ragaszkodás mint azt valaha is gondoltam volna.

Meme
szinta

Meme,
nos, igen... és ezzel ott szembesültünk :evil:

Edit,
ez a kutyus irtóra tetszik nekem is!!! Meg se merem mutatni a gyerekeknek 8)

Kép
nettke

Nekem az volt az érzésem, hogy a szülinaposoknak valami akció van! :wink: Tényleg elég vicces volt. De azért mehetünk legközelebb is. :) Azért ne várjunk a legközelebbi vacsival az őszi szülinapokig. :wink:

Ma voltam megint dokinál. Megszánt egy kis antibiotikummal. Már annyira köhögök, hogy szinte meg sem tudok szólalni. Remélem meggyógyít.

Az a kutya meg fogja változtatni az életeteket! :) De sztem nagyon jó lesz. A kicsi kutyák olyanok, mint a kicsi gyerekek. Félénkek, de majd feloldódik. Lehet, hgoy sok neki három lelkes kisgazdi. :wink: A miénk, amikor elhoztuk úgy aludt, hogy Artúr kiment mellé a kinyitható ágyra és lógatta hozzá a kezét, annyira sírt, ha egyedül maradt.
A betegséget sajnálom. Nem is tudom hogy lehet ezt így kezelni. Munka mellett meg főleg. :roll:

Szép estét! :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Mi volt Menzában??? Igazán elárulhatntnok szegény tudatlanoknak is!!! :wink: :lol:

Kutya teljesen magára talált. Sőt!!!Van mozgásigénye a kicsikének (majd 25kiló - a gyerekeim meg talán ha verik a 17-es lécet :lol: ) De közös imádatnak örvend. :D

Fiúk kaptak egy állítólag tuti szemcsepet (Oftaquix- sose hallottam róla) + Tetran szemkenőcsöt,mert Streptococus van a szemükben. Na kiváncsi leszek a végeredményre!!!!Mindenesetre nagyon úúúútálják ezt a dolgot.Meg én is!!Állandóan kórházzal kell fenyegetnem őket (nagyon hülye módszer),mert már nincs a kezemben "kártya",hogy mégis miért hagyják magukat és működjenek közre.

Lilla!
Jól vagytok? Minden okés?
Civa anyósom "kívánsága".Én nem folyok ebbe bele,mert nekem egyenlőre elég az 5pasi+1kutya felállás is.

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Elkezdtem én is a neera kúrát. Majd referálok, ez még csak az első napom. Mondjuk a tegnap sem ettem szinte semmit, húst pláne nem. Mostanig egész jól ment. A sós vizet leszámítva, mert arról jobb nem beszélni. Még igazán éhes sem vagyok.

Edit!
Sajnálom a betegséget, s remélem, hogy most már tényleg tuti az a szemcsepp. Csak 17 kilók a fiaid? Ezen nagyon meglepődtem, mert olyan magasak! A fiúkat a tegnap mérték az oviban. Ádám 118 cm és 19,5 kg, Gergő 115 cm és 17,5 kg. Nem is értem ezt a különbséget, mert 2 éves korukig Gergő volt a nagyobb.

Sajnálom, hogy nem tudtam menni a Menzába. Talán legközelebb.

Szerintem is fiúk lesz Lilláéknak.

Mese: Annán és Petin túl (bár abból csak egy darab van) szeretik a a nagy klasszikus meséket. Egész hosszakat olvasunk már nekik. De Szereik az állatosakat is. A vakond esernyője, Misi Mókus kalandjai, Madzag és a világ, és hasonlók. Most szülinapjukra népmesés könyvet fogok venni, de játékot szinte semmit, mert már nem férünk. Meg nem futja.

Na, megyek értük az oviba.

Puszi,
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari!
Lilláéknál fiúk? :lol: Te akkor többet tudsz,mint mi!!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: (viccet féélretéve: Lilla azt hiszem,csak 1babát szeretne)
Hát hogy mennyire pontos az otthoni mérlegünk,nem tudom.Nem digitális,így 10-20-30dekát csalhat.De azt tuti,hogy 17kg +/- fél kiló körül vannak a srácok. És igen!! Elég vékonyaka. Még mindig csak 44-45cm a derékbőségük. Hosszukat most nem mértem,de 120cm körül lehetne,mert a 122-es nacik pont jók rájuk.
Nálunk régebben mindig Oli vezetett a súlyban és hosszban is. Most meg Beni a legmagasabb ( na ez max. +1cm-t jelent), meg súlyban is ő lehet a több. Bár ezt csak akkor érezni,ha felemelem,mert a mérleg nem mutatja. Oli viszont csont és bőr!!!Pedig enni ő eszik a legtöbbet.
Hogy telt az első napod?? Kibírtad?

Kép

Kép
edit73

Remek időnk van. :twisted: :evil:

Edit, Annamari :)
Jó magasak a fiúk mindenhol! Az enyémek olyan 115 cm körül vannak, Samu 20,5 kiló, Oli 19,2 kg. Pont tegnap megmértem őket kíváncsiságból fürdés előtt, hogy olvastam itt a súlyokat. Oli viszont csont és bőr. Nagyon-nagyon sovány. Minden gatya leesik róla. Pedig rengeteget eszik, felnőtt mennyiségeket, és nem válogat. Samu viszont tiszta izom. Pedig válogat, és egészségtelenül eszik, sok édességet. :roll: De azt jól hasznosítja.

Annamari :)
Hajrá a Neeraához!

Szinta tartja a ledobott kilókat?

Jobbulást a fiúknak!

Brigi :)
Meggyógyultál? Jobban vagy?

Cat
Kép
cateye

Áááá, nem! :( Nagyon utálom. Megettem kedd óta 3/4 üveg mézet, több liter teát, antibigyó, fluimucil, C vitamin, már igazán lehetne hatása. Elvileg három napot mondott, hogy addigra javul, de már a hócipőm tele van. Tegnap már fájt is a mellkasom. Nem tudom, hogy ez hörghurutba belefér-e, lázam nincs. Annyian szidják ezt a dokit. Remélem nem diagnosztizált félre. Nincs kedvem most a háromnapos ünnep alatt ügyeletre menni. Bár nekem eddig nem volt vele rossz tapasztalatom.

Emese a hátam mögött barbiezik. Bájbiii, bájbiii ... :lol: :lol: :lol:

Megyek megcsinálom a túrógombócot.

További "szép" napot! :roll:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Brigi!

Én is brutál szarul voltam láz és takony nélkül, csak köhögés és az AB sem hatott az elején. Nekem 3 db-os volt, de szinte csak a legvégén kezdtem javulni. Mi a neve amit kaptál? Hány db-os? Én akkor szoktam kibukni, ha elfogy és semmi javulás. Azért remélem minél előbb segít.

Édes a kiscsaj, igazi csajos nőci lesz ő is!!!!!

Annamari!

Kitartást a kúrához, hogy bírod?

Ez az idő....., tököm tele van már vele!!!!!!!!!!!!!!!!

Cat!

Azért nem kicsik a fiaid, Editnek magas fiai vannak.

Edit!

Remélem most már elindulnak a fiúk a gyógyulás útján. Hogy jöttek rá mi a baj? Vettek mintát? Egyébként én is szoktam kórházzal fenyegetőzni meg orvossal, de mindig engem választanak, hogy én csináljam inkább, vagy én adjam be inkább...a gyógyszert. :D

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Brigi!
Most már aztán tényleg meg kéne gyógyulni!

Cat!
Szerintem a te fiaid vannak akkorák, mint Ádám. Lehet, hogy akkor nem mérték jöl az enyémeket az oviban. A súlyuk annyi, amennyit írtam, azt itthon mértem.

Edit!
Csak egy fiút tippeltem Lilláéknak:)

Neera: ez a harmadik napom. Egész jól bírom, bár a tegnap délután és este le akart szakadni a fejem a helyéről, úgy fájt. Aztán reggelére kialudtam. De lehet, h vmi front, mert a férjemnek, és az unokahúgomnak is fájt a feje.
Különben egyáltalán nem vagyok éhes, és nem is kívánok semmit. A nyelvem fehér, mint a tejföl. Ha így bírom továbbra is, akkor végigcsinálom a 10 napot.

Szebb napot mindenkinek! Tele a tütüm eezel a jó idővel. Nyarat akarok! Egész évben.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?