2004.09.21 07:49

2004.09.21 08:34
2004.09.21 21:17
) de ezt is meg kell élni , nemde??
.
.Mennyire hasnlít az egy évvel ezelőtti képeken mostani énjére.
.Hogyan sikerült, majd számolj be róla.
!!!:
.Ari kismalacka
.
.Milyen nozodáról írtatok Zsizsával?Már előre félek a szuritól én is...
. Gyere sűrűbben, várunk ám. Beni szókincsgyarapodásához gratulálok!Miket mondogat már?
.
.Amint olvasom te sem unatkozol Dávid mellett.Nagyon értelmes fiúcska. Gondos anyuka vagy
. 2004.09.22 03:15
reggel ebredes utan kis jatek, majd reggeli, kis jatek majd alvas. Ebredes utan szinten jatek amig ebedet csinalok, ebed, es utanna alt. megyunk vhova jatszani, setalni vagy csak a teraszon futkarozas. Jo esetben du 4-5 kozott meg alszik egy keveset, jatek, vacsi, pancsi es 9 korul alvas.
a lenyeg, hogy kezd elegem lenni a nyavalyakbol... 2004.09.22 03:52

2004.09.22 04:31
Hogy telt az éjszaka?
A jele, a sihuhu meg a kedvenc, amint bemegyünk az öltözöbe azonnal meg kell nézni. Egyelöre nem dolgozom 4 óránál többet, de azt hiszem lassan vállalhatok többet is, mert szivesen ott is alszik meg minden.
MEg persze egy nagy alvás következett. 

2004.09.22 04:57
, biztosan nem lesz semmi gond. beszélek itt, de én is izgultam, amikor külön tértünk aludni, máig ugrok, ha hallok valamit, de tényleg jobban ébred, ha külön van, ezt akkor látom, ha vendégség miatt nála alszunk apával
, remélem, nem lesz beteg. 2004.09.22 07:27
Összesen 23 szót használ: hálló-halló; helló-helló; tótó-autó; tyipő,cipcipő-cipő; vava-vau(kutyus); lába-lába; táto-táncol; Áki-Ákos; Játé-Máté; gyeje-gyere; vájjá-várjál; nem-nem; bámpa-lámpa; de-de; pappa-papa; mamma-mama; appa-apa; aja-anya; babba-baba; csipp csipp-csip csip; jinta-hinta; láto-látod vagy látom. Ennyi. És minden nap mond valami újat, nagyon dumás lett és bújik mindig, puszilgat mindenkit, szeretni való kiskölök.
-ot mindenkinek! 2004.09.22 14:23
.
(de ez amúgy is így van, hogy félig az ő ágyában , féig a miénkben). Mostanában éjfél körül fel-felébred, de vissza is aludt gyorsan, majd első komoly ébredése 3 óra körül lehetett.Ekkor már nem aludt vissza, csak a mi ágyunkban.Ne tudjátok meg milyen furcsa volt úgy lefeküdnöm, hogy nem aludt a szobánkban...Azért látom többőtöknél külön alszik már a csemete, el kell ennek is jönni egyszer, de olyan "rossz" megélni.MAjd megírnátok nálatok hogyan zajlott. Észre vett valamit belőle a gyerkőc?Olyan egyik szemem sír a másik nevet állapot.
. Olyan jó, hogy írtál pár sort Botiról. A bölcsiben miket adnak enni nekik. Külön etetgetik őket? Mert gondolom arra nincs idő és ember, hogy egyesével leüljenek és katonázgassanak.Vagy hogyan működik ilyen korú gyerekeknél? Köszi a táblát, még erre is van időd!Krémet megtaláltad azóta? Képeket várunk az útról is.
.Bő szókincs van nagyon. Robó még a felét sem mondja, inkább mutogat, hogy ott. Ez a legegyszerűbb
.Enni is szépen eszik beni, nálunk inkább morzsálás a véga ha katonákat teszek ki elé.Mikor jön apa először haza? Gyere sűrűn, mi várunk mindig
.Minden elismerésem a tiéd és sok erőt, kitartást, energiát kívánok. VAn segítséged otthon Benin kívül?
. 2004.09.22 20:57
és Robót szerelni és bútort gyártani Nagyon kéne!!!!

Ez már csak így van
Hami ha az ágyában van, általában alszik, mert itt alszik el, átviszem, ébred szopni, megint alva viszem vissza stb stb, úgyhogy ő nem sokat érzékel ebből. Kivéve reggel, mert van, h felébred és játszik - vagy felhúzza a zenélő-forgót az ágya felett és akkor zenére ébredünk 

Viszont nagyon ügyi, h ennyi szót mond! Nem lesz vmi tali, ahol hallhatnánk???
úgyhogy gratula! Popsikrém

Igaza van!!!! 

Megint milyen szép helyeken voltatok
Ott ilyen hideg van? Itt is kezd és uuuuuuttttttááááálom!!!!!!!!!!
megjegyeztem, elraktároztam az agyamban, hátha kell egyszer!
Végülis még csak ma kezdtük
2004.09.22 21:08
2004.09.22 23:01
Még annyit kérdeznék, hogy nálatok a "játszunk" szó mit takar?
Ezek az újszülöttképek! Hogy mennyit változik egy gyerek egy év alatt...
2004.09.22 23:10
) csodaszép a szülinapi képeken.
2004.09.23 08:39
Orsi! megismertelek a dudáláskor. intettem is, de a forgalom miatt gondolom, nem vetted észre.
édes ez a nagyfiú! remélem, nem viseli meg túlságosan az apa hiánya.
.
), nem leszünk hétfőig, mindenkinek szép napokat, panu2004.09.23 10:35
, Bömbikét meg a foga
.
És már mennyi mindent mond
Nálunk meg még semmi, csak babanyelven dumál, de azt megállás nélkül. Nekem is elkelne az ilyen segitség a takarításban
Nálunk is ez megy fiók kipakolás és mindenre felmászás, csk nálunk sajnos néha esés is van
ha nem figyel eléggé és én sem vagyok éppen mellette.
2004.09.23 16:15
Nagyon jól éreztük magunkat, de mindig hazagondoltam, hogy mi van itthon, hogy halad a munka 

Szinte szalad, és fáradhatatlan.
2004.09.23 22:08
Pedig régebben nem nagyon voltam érzékeny az ilyesmire, de mióta előfordult hogy napokig a közelébe se jutottam, azóta már egy kis mosogatás is a nagy élmények közé tartozik
Viszont tök szép lesz majd egyszer, úgyhogy emiatt kitartó vagyok
Ma délelőtt is nagy cicázások közt ment a játék, egymásnak kontráztak ki tudja többször kimondani hogy cica

2004.09.24 09:11
, ja és mindenkinek pápázik a kocsiból, piros lámpánál vissza is intenek
!
2004.09.24 14:41
.
Micsoda tortát kapott, látom tetszett is neki
. Azért írj még magatokról, miket csinálnak már a gyerkőcök és hogyan telnek napjaitok. Gondolom egy perc időd sincs mellettük. Új lakókocsit vetettek? Nagyon jó lehet, csomó helyre eltudtok menni vele
. Ügyi vagy, hogy varrni is tudsz
. Aztán írj, mi jók történtek veletek Szentesen.Ja és a múltkorában írtunk egy könyvről, ami megvan nektek, tudod a vércsoport diétáról(azaz miket lehet enni).Ezzel kaplcsolatban majd megkeresnélek mailben.De még később, mert gondolom ezer dolgod lehet.
.Ari kisfickó lett belőle is. Mi a cime a homeós könyvnek? Jó nektek, hogy sok gyerkőc van a környéketekben, sokat jelent.Rossz lehet ez az allergia, aszma dolog, sajnálom nagyon. Gyerkőcöknék Beninél még ugye nem jelentkezett semmire sem? Jobbulást, nálunk már csak én vagyok a náthában benne, Robót elkerülte, meguszta egy kis köhögéssel.
.Robót szívesen kölcsönadom szerelni, de arra készülj fel, hogy lehet utánna mit pakolászni
.Mesélj Hamibébiről is légyszi!Te kijavultál már teljesen a náthából?
.
2004.09.24 16:36
Rosszullét szerencsére elmúlt, de Bömbi mellet nem is igazán lehetnék rosszul
2004.09.24 20:39
A falatozós kép akár Ádámról is készülhetett volna,pont igy eszi a katonákat a tálcájáról
És hát én is frászban vagyok amikor az ágy tetjén sétálgat, ráadásul most már egyedül mászik fel, egyszerüen képtelen vagyok magára hagyni...Poci baba meg majd megmutatja magát, majd beszéld meg az Uh elött legközelebb vele!!!

. Ádámot egy darabig érdekelték az állatok, minden ami bundás és farkincája van az cica lett, hiába volt az éppen majom...
Hát ilyen is van...

2004.09.26 09:01
2004.09.26 18:19
.Újabb játéka Robónak, hogy a hátamhoz mászik(gugoló helyzetben vagyok), a kis kezeit felnyújtja és elkezdni mondani, hogy gyite (azaz a gyí Te paci lenne
)és nyihaházva kell vágtatni vele a hátamon
. Nagyon élvezi
.Ha lassítok ismétli, hogy gyíte
. A kocsival jól jártatok, ennyi szerencse kijár már nektek
.
2004.09.26 20:31
Hát igen, irogattam máshova, ide meg azért nem, mert szerettem volna mindent megírni, ami az elmúlt 2 hétben történt, ahhoz meg idő kell
No meg a topicot is végig akartam olvasni, de ez még mindig nem sikerült...
Rengeteget lépcsőzött is, letarolta a kerben a növényeket, megrugdosta a cicákat és megetette a tyúkokat
Imádta a virágokat, bár széttépkedte őket. Egy ismerős anyukával többször találkoztunk, az ő 8 hónapos kislányától viszont borzasztóan félt Zsoltika, hangosan sírt, ha a kislány kiáltott egyet, és jópár találkozás után tudott csak felengedni Zsolti, de akkor már barátkozott. Remélem azért a jövőben nem fog ennyire félni a lányoktól...
Meg magamnak is néhány ruhát
Persze az is valami, hogy több mint 1 évvel a szülés után jött meg először, de azért kibírtam volna még nélküle egy jó darabig
</font>
Szóval azt nem tudom, hogy ezt mennyire lenne szabad csinálni. Amúgy nem sokszor csinálom, 1-2 kört fordulok vele, naponta max. 3-szor. Imádja, sokszor egyszerűen csak hátradől minden előzmény nélkül, alig tudom elkapni... Ugye ennyitől még nem lesz baja?
Még egy fényképet felteszek, itt Zsoltika és a férjem bohóckodnak, ilyen erősen azért nem húz Zsoltika, de az tény, hogy nagyon tud menni. Ha a földön üldögélünk a játékok mellett, és elunja magát, egyszerűen megragadja az ujjam, és már húz is, hogy menjünk sétálni
</font>
2004.09.26 21:39
nálunk a "fussunk-fussunk, hadd lobogjon a hajunk" menő. ezt akkor vetem be, ha azt akarom, hogy arra menjünk és aránylag ütemesen, amerre akarom
fogom a két kezét, mintha vezetném és szinte húzom, hogy gyorsabban szedje a lábait, közben mondom az előbb leírt mondatot, és a végére már olyan gyorsan lépek, hogy Lizi a levegőben lóg. nagyon élvezi, az egész csak pár lépés, ahány szótag a versike.
, de ettől csak jobban tetszik.
, nagyi vigyázott rá, mi mulattunk (ez erős kifejezés)
. kirándulni most pénteken megyünk 3 napra a Kis-Balatonra. 2004.09.26 21:57
Még most is nagyon szörcsög, remélem, holnap már jobb lesz. Nappal viszont jól van, virgonc és akaratos, és utálja, ha a számítógép elé ülök. Ilyenkor üvölt, ezért is nem tudok jönni rendesen. Ja, és ma sikeresen megdézsmálta az apja cukorkáját, azt vettem észre, hogy milyen nagy a csend, megyek ki, apa táskája nyitva, Gabi kezében a cukorkásdoboz, körülötte egy halom cukor, és a szájában is egy (ezt rögtön ki is kotortam onnan).
), Ádibádi is nagyon kalandvágyó, nem hiszem, hogy Gabi bemászott volna egyedül az alagútba, Tünci rengeteget nőtt, mióta utoljára láttuk (pusziadás nagyon cuki), és ez Csibire is igaz.
)

2004.09.27 08:10
Nagyon élvezi, jókat röhög közben. 3 napja úgy alszik el, hogy mutatja, menjünk az ágyba és köszön nekem (mondja), hogy pápá, ad egy puszit, összebújunk, aztán lerakom. Ahogy hasrafordul alváshoz, még visszaszól, hogy pápá és alszik is. Nagyon édes olyankor.
2004.09.27 08:44
Drukkolok, hogy hazaengedjék Atit decemberben. Beni nagyon ügyi beszédügyileg, Gabi pl. még egyetlen értelmes szót sem mond.
Ez az elalvásos szertartás is nagyon tetszik.
Jobbulást neked! Szegény Gabi is még mindig nagyon taknyos.
Te milyen homeos immunerősítőt adsz Beninek?
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Nagyon édes!
2004.09.27 09:27
Midenki intézi a dolgait!
Jobbulást!!!!
De jó nektek, hogy a dentinox bejön, nálunk nem volt nyerö
Elsöre lenyalta, majd kiköpte aztán üvöltött
), és az adda (add oda) szavakat használja. 7 foga van, rohan, nö a haja ezerrel, igazi eleven kismanó.

2004.09.27 10:14

Nagylányság
(egyelőre én is megúsztam
de még nekem se hiányzik!) Szerintem ez a forgatás nem hogy árt, hanem még hasznos is lehet. Bizonyos szenzoros integrációs terápiák alapja ilyen forgásokból áll (pl. hálóba gyavarva forgatják) - szóval ezzel csak fejlődhet Zsoltika. 
A játszótér tényleg szuper, nem csoda, h tetszett Ádinak! 
kibővül? Szuper!
Szegényke.
meg persze fel is kell venni. Vettünk neki kismillió dolgot szülinap-mikulás-karácsony címén. Pl egy nagyon szép babát is, ami már nagyon érett, mert mindenhol babázni szeretne!
És vettünk neki egy szülinapi favonatot, amin gyertyák lesznek, majd megmutizom, nagoyn édes!!!!!
"Dede" és "dejdejdej", talán ezek a legújabbak. Meg vmi "tutu"
És talán az első következetesen használt szó is megvan, és ez a "mamm", azaz a kaja!!!
(talán még az aja és a baba, ami egész következetesen megy) Amúgy az őszi-téli bevásárlás közepén vagyunk, annyi mindent kéne venni Haminak, de nem olyan egyszerű... jelentkezzen, aki ezt simán elintézte
2004.09.27 11:46
Örülök, hogy sikerült cipőt venni, Gabi piros cipője is új, és én is úgy örültem neki, hogy mindenkinek azonnal megmutattam.
Baba.
Apa nálunk nagyon babaellenes, tudnám, hogy miért? De akkor is kap majd Gabi, de csak később, mert egyelőre csak kicibálná a haját.
Tényleg, Gabinak is van egy értelmes szava, úgy látszik, összebeszéltek Hamival, mert neki is a mamm/hamm/amm, amit a kajára mond.
Tessék apára keményen rászólni fényképező ügyben!
2004.09.27 12:57
Pont most voltam elszontyolodva kicsit, azt hiszem nagyon összejött most minden, ez a hülye nátha most tombol bennem a legjobban, ma reggel én is "nagylánylettem" ismét és mindenről csak Ati jut eszembe. Próbálom mutogatni képeken a gyereknek, meg mesélni róla, de nem tudom, hogy érti-e. Néha mosolyog, meg mutat az ajtóra (cigiből ugye ott jött be mindig) és néha mutatja, hogy nincs, de néha semmit nem reagál. 

Na nem panasz képpen írtam.
), de kéne még pár hosszú ujjú body, plusz garbónyakú is, meg még egy átmeneti kabát, aztán meg télen ugye az overáll és csimma vagy bakker vagy valami....nem pite az biztos. Azt is jelentem, hogy Corában lányokra nagyon aranyos kis cuccok vannak, bezzeg fiúkra....ha valaki tud valamit nem túl drágán szóljon!!!!
2004.09.27 12:57
Zsizsa, ez fontos infó volt, ezen túl inkább a hónaljánál fogom meg Zsoltikát. Örülök, hogy fejleszti a dolog, mert közben remekül szórakozik
És a dicséreteket is köszönjük, bezsebeltük őket 

</font>
Annyira szép a kabát és a cipő is! Jobbulást neki! Szívni kell az orrát? Hogy viseli? Kistesó: hát én nagyon szeretném. De még várunk vele, mert Zsoltika most még teljes embert kíván, lehetőleg minél többet 

Új cipő haminak
Mi is vettünk Szentesen, nagyon jó! Én már overállt is vettem Zsoltikának, tegnap vagy tegnapelőtt abban sétált, mert nagyon hideg volt... Teljesen véletlenül bukkantam rá itt a lakótelepen egy boltban, nagyon kényelmes, puha, kapucnis overáll, igaz hogy zöld, de azért az nem baj
(A zöld valahogy nem az én színem).
Az alvásért pedig nagyon irigy vagyok!!!
Neked jobbulást, és remélem, Ati haza tud jönni decemberben!!!
És reggel fél 8-ig lustiztunk 

Vagy valami ilyesmi, de egyértelműen az, mert hogy mutogat rá. Viszont elég ritkán beszél. Szokott dumálni, mondja ezerrel a dolgokat, de akkor inkább hablatyol
Azonban mindent megért, és erre nagyon büszke vagyok!
2004.09.27 15:06
Zsolti is ügyesen beszél.
Zöld overál.
Majd megszokod, én utáltam a rózsaszínt, de Gabi egy csomó ilyen ruhát kapott, és most már kifejezetten szeretem.
A kistesó nem is most jönne, hanem 9 hónap múlva, addigra ki tudja, mi lesz Zsoltiból, lehet, hogy önálló nagyfiú lesz addigra, szóval ezt is figyelembe kell venni.
Köszi az infot!
Ölelgetés.

2004.09.27 15:43
Pedig nem szeretem a hétfőt
De mégis, talán főleg azért, mert ma felpróbáltam egy "dolgozós" nadrágomat, még megboldogult lánykoromból
És jó rám!!! Ez egész feldobott, meg amúgy is, ma valahogy minden jól sikerült. Sütöttem finom ebédet, a lakással is haladtam, és Zsoltikám nagyon-nagyon jókedvű, igazi vigyori ma.
Csak hát ki tudja, hogy viselem majd a terhességet? Főleg az első 3 hónaptól félek... De az biztos, hogy már nagyon várom, hogy megint egy pici baba legyen nálunk 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|