Új privát üzeneted érkezett!

Hari! Laskai Nórát nem ismerem. Remélem, tudtok majd valami okosat kitalálni Lilivel kapcsolatban. De a lényeg, hogy elkezdjetek foglalkozni vele, a többi aztán úgyis kiderül. Én ma már túltettem magam azon, hogy tegnap nem tudtam menni a pszichológushoz, igazából ez is gondolkodásra késztetett (miért reagáltam úgy, ahogy), úgyhogy megvolt a maga haszna. És szerencsére Csabi is jobban van. Bár most alszik, és jó lenne mérni lázat, hogy eldöntsem, kell-e dokihoz vinni, vagy sem. Szívem szerint itthon kigyógyítanám, csak hát ha nagyon lázas, akkor inkább szakemberre kell bízni.-

Kép
 
 


Hellot,
Remélem Csabi jobban van és nem lázas. Én sem szeretek azonnal orvoshoz menni, mert ott még el is lehet kapni valamit, de a láz az láz. Majd írd meg hogy van. Én meg holnap jelentkezem, ha tudok délután. Most az az újdonság, hogy elhozom Lilit alvás előtt, így úgy néz ki szívesebben megy oviba. Az alvással vannak problémái. Többek között :roll: De ma nagyon örült, hogy előbb mentem érte. Most este szépen elaludt és úgy egyezkedtünk, hogy akkor holnap is elhozom alvás előtt. Neki még nem mondtam, de magamban azt fontolgatom, hogy ha ez így beválik, akkor ebben az évben minden nap el fogom hozni, így ő nyugodtabb, nekem könnyebb este elaltatni őt és ezzel mindketten jól járunk. Majd kiderül. Holnap írok.
Jobbulást Csabinak!

Kép
Kép
 
 


Csabinak délutánra lejjebb ment a láza, és most már csak kicsi hőemelkedése van. Úgyhogy a dokit megúsztuk. Többek között én is azért nem szeretem dokihoz vinni, mert ki tudja, milyen más betegségekkel találkozik a váróban... Meg amúgy sem vagyok egy orvoshoz rohangáló. (Édesapám mindig is beteg volt, anyukám meg gyógyszerész, úgyhogy az egészségüggyel kapcsolatos dolgokat bőven volt időm gyerekkoromban kiélni :P) Takony meg köhögés még van, de már az is kevésbé, mint két napja.
Az tök jó, hogy találtál valamit, ami tetszik Lilinek. Szerintem is jó ötlet, hogy hamarabb elhozod, amíg nem rendeződnek a dolgai. És persze kíváncsi vagyok, hogy mit mond a pszichológus.

Kép
 
 

 
 

Voltam, majdnem két órán át szájmenésem volt, szegény már szerintem nagyon unta :lol: De elsőre nekem szimpatikus volt, jövő héten megyünk majd a lánnyal együtt. Azt mondta ez a szorongás lehet normális is, mert ahogy okosodnak a gyerekek, úgy egyre több dolgot felfognak, mint pl. a halál, de nem értik és megrémíti őket. Na majd kiváncsi leszek mi lesz jövő héten.

Jó, hogy Csabi kezd helyrerázódni. Most Lilinek kezdett folyni az orra, éjszaka köhög és azt mondja fáj a torka. Ha nem változik, nekem holnap el kell vinnem a dokihoz, mert azért pont hétvége előtt nem akarok vele így maradni.

Kép
Kép
 
 


Ovi kérdés úgy tűnik, tisztázódik. Micimackó. Kipréseljük valahogy anyagilag, de amikor elmentem megnézni, akkor teljesen meggyőzött, hogy ez az az ovi, ahova a gyerekemet járatni akarom. Maga a hely is tetszett, tök hangulatos az egész, a csoportban csak 15-en lesznek és nem ezren, reformkajával etetik a gyerekeket és nem marhaságokkal, és a hab a tortán az egész nap angolul beszélő óvónéni (akit mellesleg kicsit ismerek is, jót néztünk, amikor bemutatkozáskor az névről beugrottunk egymásnak - arcról nem :)). Szóval a jövő héten bemegyünk beiratkozni.
Én meg nekiálltam állást keresni... :D

Kép
 
 


Micimackó ovi :lol: Én is ezt néztem ki, ha váltani kéne. De úgy néz ki most még nem kell. Amúgy nővérem kislánya is oda jár és nagyon szeretik. Eddig csupa-csupa jót hallottam róla, úgyhogy remélem nagyon jól fogja érezni magát a gyerkőcöd!!!! És tök jó, hogy ráadásul ismerős az óvónéni.
Álláskereséshez sok sikert, lehet hogy az nehezebb ügy lesz mint az ovi :roll:
Mi továbbra is járunk a pszichológus nénihez, Lili nagyon szereti.

Kép
Kép
 
 


Hát, úgy néz ki, van valami távmunka lehetőségem. Ha ez bejönne, akkor legalább kicsit belerázódnék a munkába - azért nagyon rég volt már az a legutóbbi munkahely! Aztán ha bejön a dolog, akkor már nagyobb esélyem lesz teljes állást találni, mikor Csabi oviba megy. (Most nagyon örülök neki, hogy a webfejlesztést választottam a magam útjának, nem kell borítékolós-átverős távmunkákkal vacakolnom, hanem elhelyezkedhetek "szakmában" :D)
Örülök, hogy Lilinek bejön a pszichológus. Sok sikert és erőt hozzá! (Hú, most nekem is adhatna valaki egy kis erőt, így 10 hónap után már nagyon belefáradtam...)

Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: