Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsáknak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!

Kép

Kép
(Kimondottan Pannika kedvéért Mickey :wink: )

Edina & Kamilla

Kép
 
 


Zsebi és Zsuzsi!

Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok én is Nektek!!!!


Kép

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
NAGYON BOLDOG ZSUZSIKA NAPOT MINDEN A MI ZSUZSIKÁINKNAK!!!

Rólunk: Zolcsinak megvolt az első farsangja, tűzoltó volt, nagyon élvezte. Majd rakok képeket. Tegnap meg búcsoztatták a telet, tűzet gyújtották és égették benne az elkészített bábukat. Zolcsi, mivel tűzoltó volt, bedobhatta azt az ő csoprtjától. Mondanom sem kell, hogy milyen feldobott volt a kis drágám

Én meg élő zombi vagyok, reggel 5.20kor kelek, megyek gyakorolni, amíg mindenki alszik, aztán ovi, házi munka, este lefektetés után írok írok írok... már kész van az első publikációm(kötelező legalább 4 db. folyóíratban megjelenített írás 14 oldalas.) Persze ezt majd belerakjuk a disszertációba, tehát lényegében azt írok, csak darabokban. Néha azt érzem, hogy kész, nem birom tovább, de ez van...

Valentin napkor meg meglepett a férjecském, elvitte a babákat az anyósomékhoz, aztán elmentünk falilabdázni, csavarogni, ebédelni, tök jó volt Ránk fért...

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
 
 

 
 

Sziasztok kismamák, és boldog anyukák!

Én teljesen friss húsi vagyok ezen a topic-on. Az a helyzet, hogy teljesen friss kismama is.
Ha jól számoltam ma vagyok 5. hetes. :D

Olyan kérdéseim lenne hozzátok, hogy:

a DOTE-n szeretnék majd szülni ehhez kellene egy megbízható, rendes, dokit akit ajánlotok!

Nem tudom mikor van értelme menni először dokihoz. Mindenki mást mond, pl. a barátnőm, akinek van egy 3 hónapos kislánya, ő a lelkemre kötötte, hogy 6. hét előtt ne menjek,ne engedjem hogy megvizsgáljanak. Valaki azt mondta, hogy 8. hét előtt nincs értelme.

Ebbe már biztos profik vagytok: Az természetes, hogy itt ülök a gép előtt és majd elalszok?

Köszi a választ!

Ja és látom a napokban született Gergő! Neki hosszú, egészséges életet kívánok!! :lol:
 
 


Sziasztok!

Aninem!
Köszi a jókívánságot.Én Majornak a magánrendelőjébe jártam s sikerült nála szülnöm, hát nem olcsó, de én azt vettem észre ha nincs fogadott orvosod akkor leszarnak, ha van akkor is de legalább rá számíthatsz.Persze ezt mindenki maga dönti el.Nekünk szülésznő is volt és mind a ketten ott voltak végig.(van olyan fogadott aki csak stoppolni megy be)Ha az 5. héten mész dokihoz semmi bajod nem lesz, csak megállípítja a terhességet hüvelyi uh-val, amin még csak a petezsák látszik.DE a 8. héten azért szerintem illő elmenni.Az álmosság meg ilyen időbe természetes, különösen terhesen.

Velünk minden rendben, a gyermekem egész nap csak eszik, most növekedünk, úgy néz ki.Éjszaka meg baglyozik és hajnalba alszik csak el.DE ez is változó, csak kimerítő, de ugye ezzel mindenki így van az elején, mert számomra annyira fárasztó az éjszakázás miatt, persze próbálok pótolni nappal, de van hogy akkor se alszik.
 
 


Aninem!

Én is a klinikán szültem, de a saját dokimat inkább nem ajánlom senkinek.
Viszont velem nagyon rendes volt mindenki, amikor bekerültem szülni, pedig a dokim nem is volt ott...
Vendég
 


Sziasztok!

Zsanna
Köszi a gyors választ! Szóval Major doki!
A szülésznő is nagyon fontos?
Arra gondoltam, hogy a mai egészségügy így áll, ha nincs doki fogadva, akkor fel is fordulhatsz.

Az a helyzet, hogy attól félek, hogy úgy járok, mint anno a barátnőm, hogy külsős dokija volt, majdnem ott maradtak mind a ketten a szülőszobán a babucival, mert a doki nem dolgozott már a klinikán, és mindig összetűzésbe keveredett az osztályos dokival, aki ellenezte a császárt, pedig, akkor már a kismamának 4 keresztes volt a vizelete. De ez csak egy rossz emlék, azóta a kis csaj, csak úgy szaladgál. Hogy ki volt a dokija azt nem tudom.
Na mindegy.

Akkor hüvelyi Uh-ot csinálnak, ok.
Labort is vesznek első alkalommal, vagy megvárják a 12. hetet?

Remélem a kisfiad mihamarabb az egész éjszakát végig alussza. Gondolom ennek te örülnél a legjobban! Boldog babázást! :D

lillaoh
Ha nem titok leírnád a dokid vezeték nevét, hogy tanuljak a károdból. Nagyon szép a kislányod! :D

Anita
 
 


Sziasztok!

Nagy itt a pangás mostanában. :D

Aninem!
Én ha még egyszer szülnék, biztos, hogy Majort és a szülésznőnket (Hamza Anitát) választanám, nekem nagyon sokat segítettek.Persze pénz mindenhova kell, nyilván ők se a két szép szememért tették, de tényleg ott voltak végig, arra a pár órára mentek haza, amíg hatott a tabletta.Anita éjszakás volt aznap és ennek ellenére reggel 9-re bejött, délután 3-tól pedig végig ott volt.Utána is benéztek hozzám többször.Igazából te döntöd el, hogy választasz-e dokit vagy szülésznőt.Van olyan ismerősöm, akinek nem volt és teljesen jó volt a tapasztalat, mondjuk ő 4 órát vajúdott nem 18-at és azért nem mindegy.
A vizsglatokkal kapcsolatban, mindent a 12. héten kezdenek, az Oti-ba, a védőnőhöz is elég akkor menni.És vérvétel is akkor lesz, eg az első hivatalos uh.
 
 


aninem

Nekem az első babámmal nem volt fogadott orvosom, csak szülésznőm. Ennek ellenére nagyon kedves és rendes, alapos volt velem az ügyeletes orvos. Olyannyira hogy szülés után többször is lejött hozzám az osztályra megvizsgálni. Ezek után már a második szülésnél őt kértük fel a korábbi szülésznő mellett orvosunknak. Maximálisan meg vagyok elégedve vele, és ha lenne harmadik azzal is hozzá mennék. A szülésznőm Pap Judit volt, a dokim pedig Dr. Kozma Bence. Tényleg csak ajánlani tudom.

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!

Jövő héten elvileg a 6. héten megyek dokihoz!

Nem tudom hogy mi van, de pont ma reggel mondtam a férjemnek, hogy én nem értem, milyen terhes vagyok én, mikor semmi hányingerem nincs, na jó néha szédülök. De az nálam néha természetes, ezt nem értem tünetmentes kismama vagyok.
Én úgy vártam már, hogy terhes legyek, és reggel émelyegjek miközben viszem a férjemnek a kávét. De semmi bajom nincs, na jó az elmúlt pár reggel én már nem ittam.

Szóval most mi van, szerencsés alkat vagyok??

Még egyszer köszönöm a válaszaitokat, remélem nekem is ilyen pozitív véleményem lesz!
 
 


aninem: azis lehet, hogy szerencses alkat vagy, de azert meg varj egy kicsit. nekem sem hanyingerrel kezdodott az majd csak a 7-8 het kornyeken jott elo. Eloszor csak szedulgettem meg faradtabb voltam mint amugy...

Kép
 


Aninem!

Magam nevében mondhatom, hogy szerencsés vagy, nem tudom más hogyan vélekedik róla, de én a terhességem elején már utáltam hányni! :wink:
Eleve ugy kezdődött az egész, hogy a kb. fogantatás után 3 héttel egyik nap hányinger jött rám, pont a párom születésnapját indultunk megünnepelni, mondtam neki h hazafelé jövet vegyen egy terhességi tesztet is, ami persze pozitív lett, nagyon örültünk neki az biztos, de utána volt azért kellemetlen mellékhatása.
Volt olyan reggel h csak sima vizet ittam és az is kijött belőlem, a terhességi vitaminokról nem is beszélve ami olyan volt mint a takarmány :wink:
Csak a szappan szagától is émelyegtem, minden "büdös" volt számomra.
Aztán volt, h leültünk reggelizni és reggeli közben kiszaladtam a wc re és kijött belőlem amit addig megettem, na ezekután volt e kedvem reggelizni, vagy bármit is enni?!
Éppen a sok hányás miatt a 12. héten be is kerültem a klinikára és 1 hétig infúzióztak, nagyon rossz volt, de érdekes egy idő után megszépülnek a dolgok és elfelejtődik, mert van ami kárpótol! :wink:
De azért jobb ha nem várod ezt az állapotot :wink:

Egyébként én a 9.héten mentem el hüvelyi ultrahangra, ahol megállapították a terhességet.
A páromnak egy régi iskolatársa volt a nőgyógyász, aki pár alkalom után közölte, h ő nem vállal szülést, na nem is ismertünk mást, igy tanácstalanok maradtunk orvos téren.
A vége az lett h nem lett fogadott orvosom, csak szülésznő, de orvos kellett volna az biztos!
Mert a kislányom 41. hétre született meg császárral, és mikor már 13 órája szenvedtem, és már ivott a kakás magzatvizből, még akkor is azon tanácskoztak h akkor megcsászározzanak-e.
Ha lett volna magán dokim, nem enged eddig szenvedtetni, szóval másodjára biztosan fogok fogadni, mégha húzósak is az árak.
Legszinpatikusabb orvos aki vizsgált is a terhességem alatt, nekem is Dr Kozma Bence volt, és a szülésznőm Papp Judit volt, aki maximálisan segitett mindenben.

Ennyit tudtam erről mondani, remélem tanulsz az esetből és kérdezz bátran! :wink:

Kép
 
 


Kedves Anyukák!
Kisfiam születésekor a régi típusú Tommee Tippee játszócumit kezdte el használni. Ezt sajnos azóta már nem lehet kapni. így ha valakinek lenne használaton kívüli (nem baj ha nem original) ilyen cumikája, azt nagyon szívesen megvásárolnám.
Kérem, aki tud segítsen, mert már csak egy ilyen cumink van és ha ez is elkopik, nagy sírás-rívás lesz nálunk, amit nagyon nem szeretnék. Köszönöm előre is. Móni (erdeimoni@freemail.hu)[/img]


Sziasztok!

Edina!
Kicsit késve, de :
Nagyon boldog névnapot kívánok NEKED!!!

Kép

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Balmarcsi férje vagyok.
Örömmel jelenthetem be ,hogy 2010.02.23.-án 20:58-kor megszületett Marcell babánk 3240 gr és 51 cm hosszú.Ha minden rendben akkor talán ma haza is jöhetnek.
Kis segítséget kérnénk tőletek.Elég sok teje van a feleségemnek és szükségünk lenne egy kézi mellszívóra leginkább AVENT-es lenne jó.
Ha valakinek van és már nincs szüksége rá meg is vennénk.Debrecen vagy környékbeli ajánlatokat várnék.
SOS!!!

Mindenkinek jó egészséget kívánok
 


Sziasztok!

Marcell babát Isten hozta! Szeretettel gratulálok !

Edina, utólag kívánok neked boldog névnapot!

Kép

Köszi a meghívást, de ma a fiúk úsznak, anyu holnap jön. :cry:

Aninem, szia neked is!
Hogy érzed magad azóta? Kisrókák megtaláltak?
Hátha tényleg szerencsés vagy és elkerülnek.
Doki téma:
Az első gyerekünknél mi sem akartunk dokit fogadni, tudod olyan ciki megkérni, boríték stb.
Aztán egyre valószínűbb lett a császár (farfekvés) és nem mertünk belevágni saját doki nélkül.
Jakab Attilát választottuk, sok ismerősöm szült nála, plusz a tesóm mindkét fiát. Ő nem is fogadta meg, pont ügyeletes volt mindkét szülésnél.
Megkerestem, szipmatikus, segítőkész volt, készséges rögtön elsőre. Valahogy áradt belőle a nyugalom, azonnal éreztem, hogy bízhatok benne.
Szerintem ez a legfontosabb, hogy bízz az orvosban, kölcsönösen szimpatikusak legyetek.
Bármi zavar váltani kell, mert egy szülés nem vicc, jól együtt kell működni.
Már biztos nják a többiek, de mindig leírom, hogy akit nekem ajánlottak (ilyen-olyan szuper doki) első ránézésre annyira visszataszító volt, hogy oda sem mentem hozzá.
képtelen lettem volna elviselni az érintését...
Később muszájból összehozott vele a sors, kedves, figyelmes volt, de nem az igazi..
Az emberi tényező is fontos, hogy partnerként kezeljen, tájékoztasson, legyen rád ideje, ne csak ledarálja a tennivalókat, lehessen hívni bármi gáz van.
Nem akarok ömlengeni , de a dokim első találkozáskor megadta a mobil és az otthoni számát is, hogy hívhatom , ha úgy gondolom.
Végül mindkét gyermekem császárral született, uh-on, vizsgálatokon is elégedettek voltunk a dokival.
Civilben mindkét alaklommal bejött megnézni, hogy vagyunk , minden rendben van-e, ha dolgozott jött délelőtt, délután "óhaj, sóhaj van-e?"
Professzori konzíliumról lejött NST-t értékelni, hogy ne kelljen keresgélnem..

Papp Judit nagyon jópofa csaj (nem volt szülésznőm), de ha rossz napja van nagyon hülye.
Császár után 24 órás fekvés van, szoptatni elég nehéz infúzióval, katéterrel mozogni stb. Kértem egy plusz párnát, mert alig tudtam tartani a kicsit. Mivel nem kaptam elvettük a szomszéd ágyról.
Megjött a fúria, kitépte a kezem alól, hogy mit képzelek stb.
Nem vagyok halk szabú beletörődös típus, így visszakaptam a párnát. Utána nem volt gond semmivel, senkivel :wink: :wink:


Ennyi voltam, felkelt a mininő!

puszi



Sziasztok!

Jó régen jártam én is erre, sajnálom is, hogy így pang a topik.

Névnapi köszöntéseket nagyon köszi!

Zsuzska! Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!

Edina! Neked is boldog névnapot kívánok! Pedig mostanában többször is találkoztunk, bocsi, hogy elfelejtettem!

Újakat üdvözlöm, Balmarcsiéknak pedig hatalmas gratula!

 


Sziasztok!

Olimami:
Köszi kérdésed, de még most se találtak meg a kis rókák, igaz vannak dolgok, amik kimondottan büdösek. Amúgy meg annyit eszek, mint egy "kis malac", csak úgy zabálok!
Nagyon szépen köszönöm a részletes tájékoztatást, csak úgy ittam a szavaidat. Igen én is így gondoltam, hogy ha nem szimpatikus, és nem tudok tőle megkérdezni semmit, akkor váltani kell.

Az a helyzet, hogy a héten kellene menni dokihoz, de hogy hova megyek, azt még nem tudom, majd, ha voltam, leírom.

Edina:
Nagyon sok Boldog Névnapot, így utólag!
Köszi az élmény beszámolót, olyan sokat segítettek vele.
Már nem parázok annyira.

:D

A kicsi Marcell babához gratulálok, és jó egészséget kívánok! :lol:
 
 


Vikikének nagyon boldog első szülinapot kivánunk!!!
Vendég
 


Sziasztok!!

Jáj, úgy szégyellem elfelejtettem Viki bébi szülinapját!!
Áldja meg az Isten eme becses napon, boldog születésnapot kívánok!

(Lilla köszi. Anna is tölti hamarosan, ugye?)

Kép


Nagy gondban vagyok lányok, segítsetek! Minden évben megyünk TB bálba, kiöltözős, estélyis stb. Eddig nem volt gond, de most jelmezbál lesz!!! :evil: :evil: :evil:
Mi a frásznak öltözzek????? :roll: :roll: :roll:
Segítség!!!! :lol: :lol: :lol:

Aninem, találtál dokit?

Pussz



Aliz!

Vikikének BOLDOG 1. ÉVES SZÜLETÉSNAPOT Kívánunk!

Kép

Kép
 
 


Vikikének nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!!!!

Kép
 


Nagyon boldog 1. szülinapot Vikinek :-)))
Hihetetlen hogy már egy éves . . .

Nellinek is most volt a névnapja, nem?

Lányok nem nagyon vagyok naprakész mostanában, de minden érintettnek boldog név és szülinapot!

Zsuzska melóval még mindig semmi?Férjednek milyen az új munka?

Kriszti semmi ötletem, sorry:-( Mikor lesz a bál?

Pusz

Kép

Kép
 


Kriszti!

Öltözz ápolónőnek! :D
Szoktad nézni a Barátok Köztet?

Amúgy igen, Annának 28-án lesz a szülinapja.
Aliz kérünk képeket a buliról!

Zsuzska veletek mizujs? Szereti Pannika a bölcsit? Te hogy állsz állásügyben?
Vendég
 


sziasztok!
írjatok már ha van időtök,bölcsiről tapasztalatokat!
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket. :D
Nagyon aranyosak vagytok.
Igen ,tényleg hihetetlen hogy már 1 éves,pedig még most született.
Mostanában nem tudtam jönni,mert nem volt jó a gépünk vagy 2 hétig,meg a gyerekek mellett nem sok időm marad,mert Balázska nem jár oviba,ugyanis rota vírus fertőz az egész oviban,és inkább nem viszem nehogy elkapja,utánna meg Vikikének is haza hozza. :(
Próbálok jönni ,meg persze majd a képeket is felteszem.

Kriszti:
Az ápolónő jelmez tényleg jó ötlet. :wink:
A Sissy ruhakölcsönzőben rengeteg jelmez van felnőteknek is,ha gondolod nézd meg a neten.

Jó éjt,és szép hétvégét nektek.

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Ápolónő cuki lenne, de nem az én sonkáimon.. :lol:
Végül cigányasszony leszek, L. cigány.
Pénteken lesz, nem volt kedvem menni, de most már nagyon várom!
Kiváncsi vagyok elvisz-e a taxi :wink: :wink: :wink:
Két nagy loncsos cigány....
Én a rokolyában, kendősen, pipával, L. még nem biztos. Nem tudok hol szerezni neki kalapot.
Van esetleg valakinek nagy karimás fekete kalapja??????

Gondoltunk még királyfira, de az nagyon gáz, tesóm hastáncos lesz, a férje Arafat (kockás terítő a fejen :lol: ), barátnőm boszi, a férje vagy katona, vagy csontváz.

A Sissy szalonos nő annyira hülye, Olivérnek akartunk ott kölcsönözni jelmezt, de inkább eljöttünk. :evil: :evil:

Apácára is gondoltam, de cigánynak "házilag" is be tudok öltözni. :oops: :oops:

Holnap jövök még írni, most jó éjszakát mindenkinek!

Küldök privit mindenkinek kalapügyben, hátha itt nem olvassátok. Olyan kihalt itt minden. :cry: :cry: :cry:



mmmmmmmmmmmmmm



Sziasztok!

Alíz!
Ezer millió bocsánat, de tényleg szégyellem magam.
Mentségemre legyen mondva, napokig babanetre sem jöttem, azt sem tudom hol áll a fejem.
Mindenesetre:
Édes kicsi Viki lányodnak nagyon-nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk sok-sok puszival!!!!
Várom majd a családi szülinapi képeiteket!!!
Remélem jól vagytok, senki nem beteg.

Ez vonatkozik mindenkire.

Sajnos mostanában nem lennék túl jó társaság, inkább nem is jövök, csak max. olvasó üzemmódban.

Puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Andi!
Ha lrszel valamikor skype-n beszélhetnénk.
 
 


Sajnos mostanában nem lennék túl jó társaság, inkább nem is jövök


Andi! Valami baj van?

Kriszti! Sajnos kalapügyben nem tudok segíteni.

 


Zsebi!

Igen. Anyummal. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Olimami:
Köszi a kérdésed, igen már találtam dokit. Nagyon Aranyos volt!
Amúgy elszámoltam magam most vagyok 6 hetes.
Láttam, a szívét, milyen gyorsan dobog.

Sziasztok :lol:
 
 


Andi!! Ne ijesztgess!!! :(
Tudunk vmiben segíteni? Vagy ha elmondod talán már attól is megkönnyebbülsz!


Aninem, kicsit bővebben??? :lol:
Gratula a ki szivecskéhez!
Pontosan mikor is várható a kicsid?

Mászkálok kalap után, vagy más jelmez is jó lenne , de úgy ki van fosztva minden. :?

Pusszantyú



Andi :( Bármi baja is van Anyukádnak, jobbulást Neki!!!!!! Szorítok nagyon!

Kép
 


Andi mi baja anyudnak?Fel a fejjel, biztosan nem lesz semmi baj. Tudunk segíteni vmiben?
Sztem is lehet jót tesz ha kibeszéled magadból. Ha nem akarod nekünk leirni akkor vki barátnak . . . bár tudok mi is azok vagyunk.

Kép

Kép
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül írok nektek, egy nagyon jó lehetőségre szeretném felhívni a figyelmeteket!
Anyatej klub
indul


Szeretettel várom az anyukákat, babákat, totyogókat, a kismamákat, és minden kedves érdeklődőt csoportfoglalkozásunkra! Alkalmainkon elsősorban a szoptatással, emellett babagondozással, gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésekről esik szó. Megosztjuk egymással tapasztalatainkat, segítjük egymást a felmerülő problémák megoldásában. A kismamáknak lehetőségük van még babájuk megszületése előtt értékes tapasztalatot gyűjteni. A klub alkalmai bemutatkozással indulnak, majd következik egy meghatározott témával kapcsolatos néhány gondolat, ezután szabad beszélgetés keretében kerülhet sor ennek a további boncolgatására, illetve aktuális kérdések megbeszélésére.
Az anyukákkal együtt természetesen várjuk a szoptatott babákat, gyerekeket, és az otthon levő nagy tesókat is.


Ízelítő a foglalkozásokon sorra kerülő témákból:

- A szülés utáni első napok, nehézségek
- Táplálkozás a szoptatás alatt
- Szoptatás alatt felmerülő problémák
- Elválasztás? Elválasztódás? Hogy is van ez?
- Hozzátáplálás
- Szoptatás az első szülinap után


Az első alkalom 2010. március 17-én szerdán délelőtt 10 és 11 óra között kerül megtartásra.

Téma: Az igény szerinti szoptatás!

Helyszín: Turmalin ház Debrecen Csapó utca 19. (Fórummal majdnem szemben)
A részletekről érdeklődni lehet a csoportvezetőnél:
Fehér Boglárka
dr.feherb@gmail.com
Tel.:06-20-5148901

Köszönöm, hogy meghallgattatok! És persze nagy szeretettel várok minden érdeklődőt!
Bogi

Kép
Kép
Kép
 


Lányok! Priviben megírom !

Kép
Kép
 
 


Lányok!

Köszi mindenkinek az együttérzést, aranyosak vagytok. Nagyon jól esik.
Amint tudok jövök!Addig is legyetek jók.
Puszi Nektek.

Andi

Kép
Kép
 
 


Emikének nagyon boldog 3. szülinapot kívánunk!!!!!!
Zsuzsi és Pannika

Kép
 


Emilinek mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép Kép

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!!!


Andikám:
Írtam privit.
Szorítok!!!
Köszi szépen a köszöntést,aranyos vagy.
Egyáltalán nem haragszom.


Panka:
Emikének Boldog születésnapot!!!


Kriszti:
Találtál jelmezt?
Képen láthatunk majd? :wink:


Úgy látom nincs nagy forgalom.hát hiába nőnek a gyerekek,és egyre többet igényelnek,én sem tudom néha hol áll a fejem. :roll:
egyébként jól vagyunk,Vikike már elindult max 10 lépést tesz ,de ha elfárad vagy kiesik az egyensúlyból akkor leül. :lol:
Remélem mindenki jól van és elkerül benneteket a betegség,minket most igen.
Csak jönne már a jó idő.


Sziasztok,további kellemes pihenést mindenkinek.

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Isten éltesse a mi kis Emilinket!!

Kép

Képeket kérünk! Miket kapott a drága?


Alíz, szia!
Gratulálok Vikike első lépéseihez!
Köszi kérdésed, lett jelmez. Cigányok voltunk.
Olyan jól sikerült a kivitelezés, hogy a Viktória étterem (itt volt a bál) két kopasz gyerek úgy nézett, hogy bemenekültünk , nem vártuk meg a többieket.
Képet teszek fel.
Elég kevesen öltöztek be, nem értem miért. Vagy senki, vagy mindenki.
Mindegy jót táncoltunk, még cigánytánot is kellett nekem. A tulaj fickó igazi cigány, ott dumált nekem, hiába mondtam, hogy én nem... :shock:
A kaja szar volt, kevés és drága.
Egy ásványvíz 500 Ft, üveg bor 3e Ft,pedig elég lepukkant étterem.
Régen a Bikában volt, szebb is az Üvegterem, a konyha is jobb volt.
De legalább jót táncoltunk.

Szombaton a szoboszlói Aqua Palaceban voltunk, megáztattunk az izomlázas pacskerjainkat.
Annnnnnnnnnyira szuper!!!!!!
A fenti gyerekrész nagyon bejött, a srácok is odáig voltak.
Ajánlom mindenkinek!

Ennyi voltam, futok, mert mindenkinek kell vmi..... :evil:



Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntést, nagyon kedvesek vagytok, hogy emlékeztek ránk, pedig már régen jártam erre. :oops:

Én is sok szeretettel köszöntöm Vikikét! :D

Mi jól vagyunk, ma megvolt az ünneplés, itt volt az egész család, sütöttem-főztem, jól éreztük magunkat. Emili kapott egy vagon játékot:a régi motort lecseréltük egy triciklire, de az is olyan motor szerű, csak van pedálja. Kapott még puzzle-okat, Kisvakondos társasjátékot, mesekönyveket, ugráló labdát, mese DVD-ket, csokikat, és ruhapénzt :lol:
Sütöttem neki epres-banános-pudingos tortát(amit minden évben sütök neki:)).Majd hozok képet. De a blogba is teszek majd. Oda írtam is egy kis összefoglalót Emiliről.

Remélem mindannyian jól vagytok!

Puszi.
 
 


Sziasztok!

Panka!
Emilinek NAGYON BOLDOG 3. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Andi!
Én nem kaptam privit, de lehet nem is küldtél, pedig együttérzek veled ha van valami baj, és ha tudok segítek bármiben!

Kriszti, Aliz!
Várjuk a képeket!!!!

Sajnon minket utólért a nátha, most velem kezdődött, először fáztam, majd orrdugulás, orrfolyás, torokfájás, levertség, húúú nagyon kellemetlen, rossz érzés ilyen gyengének lenni, már péntek este óta tart, azóta a párom is benne van ezerrel, Kami a legerősebb láncszem :wink: nyomjuk bele ezerrel a vitaminokat!!!
Nagyon jó a Forever Aloe verás Kids tabletta, rengeteg vitaminnal és Vitacolan. Torokfájásra pedig a First spray, tudom ajánlani nagyon hatásos ha vkit utolérne a nátha, de reméljük nem!!!

Kép
 
 


Sziasztok!

Találtam egy oldalt ahol végre kapok olyan kávét, ami nem piszkálja a gyomromat, egészséges és most 1.000 Ft kedvezménnyel lehet vásárolni. Munkalehetőségként is szóba jöhet, ha gondoljátok nézzétek meg, szerintem érdemes regisztrálni,: http://www.papeva.dxn.hu
 
 


Sziasztok!!!!


Hú de kihalt a topik. :cry:
De végre itt ajó idő.Juhé.

Panka:
Köszi szépen a köszöntést.

Kriszti:
Akkor ezek szerint jól sikerült a beöltözés. :wink:
Köszi a gratulát. :D
most már figyelem minden lépését,mert azért még elengedi magát .és akkor persze sírás a vége mert megüti magát. :(
De pár hét múlva már biztos ügyesebb lesz.
Egyébként hogy vagytok?Gyerekek?

A többieknél?????????
Írjatok egy pár sort.

megnéztem a képeket az Anitáét,Zitáét,Zsannáét,Andiét.
Nagyon aranyosak a gyerekek és szépen fejlődnek,tényleg.

Gergő,édes kis cuki pofa. :D

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Alíz!
Kösz, már nagyon gyorsan fejlődik szerintem.Csak nappal nem tud aludni a pukiktól, de amúgy se nagyon akar csak ölbe lenni állandóan.Apropó nincs valami ötletetek arra, hogy ha már ölbe szoktattuk, akkor hogy szoktassuk rá hogy a kiságyba aludjon el?
Amúgy általában olvaslak titeket, de tényleg olyan pangás van, hogy nincs kedvem írni.
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is!

Zsanna!

Anna is állandóan ölben volt, meg ott aludt el. Hidd el, hogy nem rontjátok el. Anna is magától szokott le az ölbenlevésről!
Még olyan picik ilyenkor!

Mi jól vagyunk, Anna még mindig nem egy alvóbajnok, de már legalább végigaludja az éjszakát.
Még csak 6 fogunk van, ja és elindult Anna is 2 hete. Teszek egy videót.

http://www.youtube.com/watch?v=Ecyjs3x-bQs

Többiek? Nem lesz vmikor tali?
Vendég
 


Sziasztok!

Lilla!
Köszi a bíztatást.És kb mikor szokott le az ölbelevésről?Meg mikor aludta át az éjszakát?Bár éjszaka csak 2x eszik, szóval az egész jó.
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: