Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

2009 július 12.-én megszületett Regi lányom és a kistesót 2013-ra tervezzük! Várok mindenkit aki 2013-ra babát tervez!!
Addig beszélgessünk bármiről!!

Kép

Kép

Kép
 
 


Nócika szia Nelli lánykám 2009 jan 13-án született és mi is tervezzük majd neki a kistesót, de majd később páromnál pajzsmirigy túlmüködést állapítottak meg így még mostanság nálunk nem lehet de nekem is szimpi a 2013 :D sima szülés volt vagy csaszi?

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Szia Erzsébet!
Örülök, hogy végre valaki ide talált és nem csak az én inditó hsz-m van!! :lol: :lol: :lol:
Én simán szültem pedig kora baba lett és felkészitettek minden eshetőségre, de én meg mondtam, hogy nekem sima szülésem lesz, mert a csaszitól egyszerüen rettegtem!!! És a következőnél is simán végig szeretném csinálni! Pedig azért 13 órát vajudtam!
Reginél pajzsmirigy alul müködést állapitottak meg 2 hetesen, de mára már rendezödött és remélem a párocskádnál is minden rendbe jön! Mit mondtak mire számitson??
Nálatok sima vagy csaszi volt? Mesélj magadról!!

Kép

Kép

Kép
 
 

 
 

Nálunk csaszi volt tervezett mert babócám úgy döntött hogy ő bizony nem fordul meg :) úgyhogy mi időpntra mentünk szülni :D nekem nem volt rossz élmény sőt :D tudtam hogy a baba érdekében ez lesz a legjobb megoldá bár a tesónál azért szivesen szülnék természetes úton :D páromnál semmi változás már fél éve szedi a gyogyikat de hol túl magas hol túl alacsony az értéke úgyhogy már kivagyok hogy mi lesz vele :roll: egyébként mi 4 éve vagyunk házasok, és babóra másfél évet vártunk aztán végül egy petevezeték átfújást követően költözött a pocakba :D nálatok hogy volt? sokat vártatok rá vagy simán jött?


Erzsébet! Így azért neked akkor annyival volt könnyebb, hogy volt időd rákészülni! Remélem, hogy majd a kistesónál meg majd sikerül simán szülnőd, hogy legalább azt is megtudhasd, hogy milyen!
Mondjuk a csaszi után nem sok doki vállakozik a sima szülésre, de remélem találsz olyat aki mindenben támogat!
És milyen gyogyit szed a párod???
Mi nyáron leszünk 11 éve egy pár esküvő nem volt, de remélem lesz, mert ez a következő nagy álmom! Nem rajtam múlik, hanem apán! Mi is sokat vártunk rá 2 évet! Minden doki elhajtott egy 1 eltelte után, mondván még csak 1 év telt el vagy a másik ami miatt elküldtek, hogy fiatalok vagyunk! De sem egy hormon vizsgálat semmi! Aztán egy kolléganőm ajánlott egy dokinénit akihez kaptam is időpontot szeptemberben aki kérdezett egy csomo félét, majd elküldött egy terheléses cukorra és ott kiderült, hogy kissé magas a cukrom! Ezt kompenzálni kellett 180g-os CH diétával és kaptam merkformin tablettát és azzal váltunk el a dokival, hogy karácsonyig szeretne egy pozi tesztel ujra látni! Nos én lehet türelmetlen voltam, de novemberben csináltam gyönyörű LH teszteket és abban a hónapban csak spontán voltunk együtt apával Aztán közeledett karácsony és éreztem, hogy jön piri! Nos elvileg december 16.-án kellett volna úgye nem megjönnie! De én azt éreztem, hogy megjön! Nos aznap nem jött meg, de gondoltam késik mint mindig! Erre aznap felhivtam a dokinénit, hogy hát basszus megint nem és kész vagyok! Erre megbeszéltünk egy január elejei időpontot, hogy akkor megbeszéljük, hogy lesz egy átjárhatósági és utána majd meglátjuk! De Ő mondta, hogy legyek erős mig nincs piri addig csak pozítivan! És szombaton azaz 20.-án lett egy szép két csíkos tesztem!
Te merről írsz?? Hol szültél?? És hol szeretnél majd a kistesót?? Nem teszel fel képet a kis manódról?? Mesélj róla? Hogy hívják??

Kép

Kép

Kép
 
 


Pest megyéből Gödöllő mellől írok én a Mávban szültem Skriba Eszter dr nőnél aki egy tuti orvos, a kistesót is nála szeretném szülni :D Kismanóm Nellike :D mindjárt dobok képet róla, Akkor nektek sem volt egyszerű de nálam is pont ez volt hogy mi már be is jelentkeztünk lombikra, megbeszélésre, és május közepén mentem rákszűrésre ugye hogy a lombikhoz kellett és a sors hozott véletlenül össze Skriba dr nővel mert pont ő volt ott megcsinálta és hát sok sikert kívánt a lombikhoz így váltunk el. Hétvégén meg strandoltunk egy jót és már akkor éreztem hogy na most jön meg mensis görcseim voltak és semmi :D még jó pár nap eltelt amikor is titkon már reméltem hogy hátha sikerült este 9 óra volt hogy hazaestem a melóból és megcsináltam és egyből két erős csíkocska figyelt rajta :D nem akartuk elhinni. Másnap hívtam is a dr nőmet hogy nála szeretnék szülni de nem bántam meg mert én még ilyen jólelkű kedves dr nővel nem találkoztam mint ő. és te kinél szültél hol? Kép


Szia Erzsébet! Nagyon kis szép család vagytok az szent! És ez a kerek kis pofi egyszerüen zabálni való! A 7 végén én is teszek fel neked képet!
Én eleinte nagyon az Istvánban akartam szülni csak aztán hallottam, hogy nagy a túl zsufoltság aztán láttam képeket a bajcsiról aztán az tetszett meg, de a bánásmód nem jött be nekem és végül tarcsán szültem és nagyon örülök, hogy ott szültem Dr Szabó Andreánál aki nem volt fogadott doki, de a szülésznőm Ildi az a fogadott szülésznöm volt! És azóta nagyon szoros barátság jött létre! Sokat jön hozzánk már mihezt képest, mert sajna sokat dolgozik és Ő állandó éjszakás! Imádom ezt a nőt! Olyan kis tündéri!
És majd a kistesót is ennél a párosnál tervezem meg szülni!
Örülök, hogy végül storno lett nálatok is a lombik! Akkor már el is kezdted a hormon tabikat szedni?? Vagy még odáig se jutottatok el??

Kép

Kép

Kép
 
 


hála istennek még odáig sem jutottunk el még csak ilyen megbeszélés lett volnal hogy akkor mit hogyan :lol: de Nelluskám tudta hogy mikor kell jönnie :D Tarcsán? akkor ti is itt vagytok a közelben? várom a képeket :D


Igen nem vagyunk túl messze egymástól mi Monoron lakunk!
Figyu most teszek be neked egy nyári képet, de majd lesz késöbb szerintem holnap egy kicsit frissebb!
Még jó, hogy akkor nem bombáztak meg minden féle hormonnal!
Nelluska meg jobb időt nem is választhatott volna!
És ti kövire kis fiúcskát szeretnétek?? Vagy mindegy??
Nekem ez a manó után olyan mindegy, mert elsőre amennyire fiút szerettem volna annál nagyobb volt az öröm, hogy kis nunis! És amikor a koraszülött intenziven volt akkor mondták, hogy mivel a csajok szivosabbak így ner aggodjak! De könyörgöm! Van olyan aki nem aggodik???
Nos ha másodszorra fiúcska lesz nem bánom, de ha lány akkor sem! Szal mindegy nekem csak ne kelljen még 1x az életben 8 hetet végig aggodni és tudod az volt a legborzsztobb, hogy 6 hetes volt mikor elösször a karomban tarthattam! Ez maga volt a világ vége!
Szal ezért mondom mindegy csak egészséges legyen!

Kép

Kép

Kép
 
 


És akkor hozom a képet amit igértem, de mint mondtam ez a kép ez nem egy mai darab! Majd talán a 7végén lesz időm ujat feltölteni!

[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1267206191.647.jpg[/img] [/img]

Nos ezek vagyunk mi! Remélem jó lesz a kép! nem nagyon vagyok még profi a kép feltöltésben!

Kép

Kép

Kép
 
 


nagyon arik vagytok de gyönyörű a kis manó mi a neve? nem írtad. Hányadi hétre született hogy koraszülött volt? tudjátok az okát? nekem a 31. héten kezdett nyílni a méhszájam de a magneb6-tól szépen rendeződött :) másdoszorra nekem is mindegy a neme mert én meg váltig lányt szerettem volna titkon nem tudom olyan lánypárti vagyok :D lehet mert mi is két lány vagyunk tesók meg az anyukámék is két lány tesó :D szóval ha lány lesz akkor nagyon fogunk örülni de ha fiú akkor is mert az meg egy kicsit olyan kihívás számomra én fiús anyukaként??? most ez olyan furcsa belegondolni. Párom nagyon fiút szeretett volna most meg azt mondta hogy a második is lány legyen :D


Köszönjük a dicséretet! Amúgy a teljes neve Gáspár Regina Tímea!
én a 30. héten befeküdtem toxémia miatt a kórházba ahol is elfelejtették közölni, hogy 1 újnyira nyitva vagyok kívűl belül! És én se figyeltem magamra túlságosan! olyan fittnek éreztem magam! Barack lekvárt és lecsót raktam be télre! és a 33. héten megszületett a kicsikénk! Tudod nem sírt fel és estére teljesen össze omlott a keringése! Szinte teljesen éretlen volt a kis tüdelye! 14 napig a koraszülött intenziven lélegeztető gépen volt! És amúgy az lett írva aszülési záromra, hogy a diabétesz miatt és a toxémia miatt folyt el idő elött a magzat vízem!
Mondjuk azt hiszem ezek után nekem is kihívás lenne, ha kisfiam születne!!! Te kiszámoltad már, hogy mikor kezdtek neki a kistesónak??

Kép

Kép

Kép
 
 


hát ha lehetne akkor szerintem a 2010-es év jó lenne kezdetnek ha a páromnak végre helyreállna a pajzsimirgye, mert kitudja hogy jön össze plussz 9 hónap reális lenne a korkülönbség :D és ti? nem semmi 33. hétre :roll: de az a lényeg hogy egészségesek vagytok mindketten


Szal akkor már neki is álltok a projecktnek??? Végül is jó az úgy is! Mi úgy vagyunk vele, hogy ez a 3 éve kell, hogy csak az ővé legyen! Mert a kistesóra már nem jut ugy se annyi mint a nagyobbikra!
Hát igen egészséges, de mikor ott feküdt és a gépek lélegeztették akkor nem gondoltam volna, hogy egyszer ide jutunk!
Mondjuk sokat járunk mindenféle kontrollra, de már egyre kevesebb helyre kell mennünk! És ez elég fárasztó!

Kép

Kép

Kép
 
 


nem még nem állunk neki majd csak talán jövőre a párom betegségétől függ a dolog amúgy mi is úgy akarjuk hogy legalább 3év legyen köztük azért várunk még :D biztos kemény lehetett azért az elején :oops: és nálatok a névválasztás problémás volt, vagy már eldöntöttétek előre?


Szia! Ne haragudj, hogy jó sokáig ide nem írtam! De annyi olyan dolog történt ami után most nehéz megemésztenem a dolgokat! Kiderült a manonál kromoszoma gondok vannak amit nem ismernek az orvosok, hogy mi az! na és ha ők nem tudják akkor én honnan tudjam!!?????? De a jővő héten megyünk vizsgálatokra ez miatt és akkor már többet tudok! Legalábbis remélem!
Amúgy nálunk a névválasztás aránylag egyszerű volt! A fiú név az adott volt, de a lány név az már nem annyira! Apa azt akarta, hogy Gina legyen, mert már úgy is lehet anyakönyvesztetni, de én ragaszkodtam, hogy vagy Regina vagy Georgina mert annak a becézései a Gina! És apa rábolintott a Reginára! És egy nagyon kedves barinőm után kapta a Tímeát akivel sajna megszakadt azóta a kapcsolat! :cry:
És nálatok hogy volt?? Hogy telnek a mindennapjaitok??

Kép

Kép

Kép
 
 


Szia sajnálom a problémát és hogy derült ez ki? nálunk a névválasztással nem volt gond a lánynevet mi már évekkel ezelőtt eldöntöttük :lol: kedvenc énekesnőmről Nelly Furtadorol neveztük el egyszerű rövid és aranyos név szerintem :D ti nem estetek bele ebbe a takonykórba? Nellusom benne volt meg én is :oops:


Szia! Hát ez úgy derült ki, hogy mivel kora baba lett elküldött minket a házi doki a fejlődésneurologiára és ott egy vérvizsgálat kimutatta! De a jövő héten megyünk a Heim Pálba és majd meg látjuk mi lesz a következő lépés!
Szerintem is aranyos név a Nelly! És így is anyakönyvesztettétek?? Vagy magyarosan??
Jaj a takonykorról ne is beszéljünk! Én 4 hétig kinlodtam Regivel! Az első 3 napban még láz is volt! Én is és apa is benne voltunk!
Dew már tul vagytok rajta ti is??
Te nem csinálsz valamilyen vonalzot???

Kép

Kép

Kép
 
 


Szia volt vonalzóm most pár hete szedtem le. Nálunk is lázzal kezdődött aztán egy hétig taknyolás :roll: a Nellit nem lehetett y-al anyakönyveztetni, megkérdeztük így maradt a sima i :wink: pedig szerettük volna de már mindegy :roll: mit szólsz a jóidőhöz? mi délelőtt is kinnt voltunk két és fél órát utánna ki is dőlt a kisasszony :D


Szia!
Pedig úgy tudom, hogy a jelenlegi törvény szerint anyakönyvezhettétek volna y-al csak arra okmánybélyeget kellett volna fizetni és külöün engedély! De szerintem jó az sima i-vel is! Úgy is szép név!!
Jaj nagyon örülök a tavasznak! Már nagyon vártam! Most új erőre kaptam és minden más! Imádunk sétálni a manóval!!! Kint nagyon jókat alszik a kocsiban!
Már csak a tavaszi nagytakarításra kéne rávennem magam csak egyedül a manóval nem sok kedvem van, mert tuti 2 ablak között lenne nyíügi és akkor oda az egész! Majd ha apa itthon lesz akkor tuti neki ugrok!
Te hogy állsz ezzel a tavaszi nagytakarításhoz???

Kép

Kép

Kép
 
 


folyamatban van minden napra megpróbálok beadagolni egy szobát a Nellusé már kész :lol: függönyt akarok venni a nappalira úgyhogy az még várat magára :wink: Regi baba áll már???


De jó, hogy te legalább már neki álltál! Nálam a vasárnap óta tarto hasmenés hányás szerte osztotta minden reményem! De majd most már jobban vagyok így hamarosan talán neki állok!
Regi még nem áll és nem is üll, de ha segitek neki benne akkor azt nmagyon élvezi! Már nagyon szeretne állni talán jobban mint ülni! Hogy ebből mi lesz nem tudom!!???
És Nelluska mindent mond már???

Kép

Kép

Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron