Új privát üzeneted érkezett!

Többiek, hol vagytok?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


én vagyok :) :)

kivel,mi újság?

KépKép
 


én vagyok :) :)

kivel,mi újság?

KépKép
 

 
 

Sziasztok!

Velem eddig minden csendes... csak már lenne 3-a... akkor megyünk a párommal vizsgálatra, most én csak kísérő leszek.. :wink:

És utána kicsit élvezhetjük is egymást szabadon.. most talán ez a korlátozás a legrosszabb... :oops:

szóval lányok, ti hogy álltok?? Piroska mindenkit elkerül, remélem!!!

Zsuzsi

Kép
 


Sziasztok!

Jól eltűntem. :oops:

Nika, teljesen meggyógyultatok?

Rodina, hogy érzed magad? Ilyenkor inszem után dolgozol vagy otthon vagy?

Zsuzsi, drukk a vizsgálatokhoz! Remélem kiderül valamilyen könnyen kezelhető probléma!

Bettike, megjött azóta?

Én voltam tegnap orvosnál és láttuk az óóóriási majd 3 centis babát, jó életjellel :D :D :D Kaptam egy csomó papírt és infót, a héten ezeregy helyre kell bejelentkeznem, kiskönyvet intézni stb. Nagyon boldog vagyok, most kezd leesni, hogy itt baba lesz, úgyhogy most kissé bepánikoltam, ki érti ezt?! :roll:
Megkockázatok egy terhes vonalzót! 8)
 


Sziasztok!

Zsuzsi, egyelőre semmi, ma vagyok 2. c-n. :?

Dóri, pont reklamálni akartalak, jó, hogy jöttél. Örülök a jó híreknek. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


dóri

ez annyira jó,jó nagy babocátok van :)

igen megjött,33 napra :!: :!: :!: :!: eddig mindig maratoni hosszú ciklusok voltak,multkori is 47,előtte pedig 46ra jött,jelentős javulás :) :)
a gyógyteáimati szogatom szépen lassan 3 honapja.

KépKép
 


Dóri: sajnos nem :(:( volt megint 4 napot oviba de megint itthon vagyunk.iszonyat csúnyán elkezdett köhögni meg folyik az orra.Most megint itthon vagyunk.Tiszta ideg vagyok mert 3 éve alatt nem volt ennyit beteg mint most egy hónap alatt.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!
Vagyok én is!!!

Dóri!
Édes lehet a kis 3 cm-es babóca.
Jó a vonalzód!!! Már 9 hetes terhes vagy. Hogy repül az idő!
Igaz nekem az elmúlt 2,5 hét szinte kiesett.

Nika!
A Gergők már csak ilyenek! Enyém is állandóan beteg. Nekünk ősszel bejött a kecsketej. Kevesebbet volt beteg, és hamarabb túljutott a bacikon.

Beze!
Olyan édes a kicsi lányod!

Zsuzsi!
Én lemondok a piroskáról!!!! Nekem valahogy nem hiányzik….

Betti!
Milyen teát iszogatsz? Jól „lerövidíttette” a ciklusodat. Én is utálom a 39-40 napos ciklusaimat.
 
 


Sziasztok!

Igen a piroskát én is mellőzném már.... De most épp túl vagyok rajta, és ma voltunk a párommal a vizsgálaton, hátt.. remélem tudnak valamit találni, mert mivel be volt igérve mára avérvétel is, nagyon feszültek votunk mind2en, és mivel fáradt is volt, meg enni sem tudott rendesen... hát, azt mondta elég nehezen sikeredett a minta... de remélem azért használható :oops:
Aztán a vérvételnél, meg tök ügyesen, bírta, nem is volt rosszul, még idegileg sem... tudjátok, nagyon herótja van a tűktől... de aztán még végig is nézte!! :lol: :shock: A fene se tudja... remélem túljut a régi rossz élményeken....

Szóval hazafelé vettem neki biztos ami biztos Ferulant kapszullát, ez amolyan férfivitamin, azonos a FER14-el, csak ebbe plusz vagy angyalgyökér kivonat, és olcsóbb a havi adagja, mint a másiknak, ja és ezt volt a patikában... :wink:

Aztán én is megyek a 22. napi vérvételemre 18-án. Meg aznap lesz nőgyógy vizsgálat is.

Csajok, tudja valaki, hogy mikor is kellene nekünk orvost választani?? Még senki sem kérdezte meg, és fogalmam sincs... azért lehet a nőgyógy viszgálatnál már kellene nem?? (A BMC-ben) És a Párom mai lapjára aküldő orvosnál már ott volt az egyik doki neve, (Dr. Zeke) viszont mi nem beszéltünk még vele, igaz volt aki épp szabin is volt.. szóval lehet hogy ezután is hozzá kerülünk autómatikusan, vagy valaki megkérdezi, jó e ez így???

- ja és nem mondták, hoyg mikor kell visszamenni a páromnak a 2 hét múlva megismétlendő vizsgálatra, amit legelőször a tájékoztatásban mondtak, és ő nem is kérdezte, szóval még telcsizhetek e miatt! Vagy van valakinek tippje, mit csináljak???

Dóri: Gratulaaaa!!! Nagyon édes lehet a "csöppség" !!!! És ne pánikolj!!!

Franci, Nika, Gergőknek jobbulást!!!! és sok vitamint és napsütést, meleget!!!

Beze: Az a mosoly!! Hát elragadó !!!! Nagyon édes a kisasszony!

Betti: gratula a rövidebb ciklushoz! Csak így tovább!! A palástfű-cickafark kombinációt iszod? Vagy valami mást?


:wink:

Zsuzsi

Kép
 


Sziasztok!

Franci, Zsuzsi, köszönjük, nagyon aranyosak vagytok! :D

Zsuzsi, ebben sajnos nem tudok segíteni!

Gergőknek jobbulást, mennek a gyógypuszik!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


igen,cickafark,plaástfű teát iszom.lassan 3 honapja.

KépKép
 


Sziasztok!

Ma hívtam a BMC-t, a párom 2. vizsgálata miatt. Szóval az 1. eredménye szerencsésen megjött, (nem is vártuk ilyen hamar) annyit mondott az recepciós csaj, hogy negatív a baktériumokra, tehát erre nem kell kezelni és jöhet a 2. vizsgálat. Egyeztettünk is, együtt megyünk 18-án. Nekem a 22. napi vérvételem lesz és már nőgyógy. vizsgálatom is, és aznap a páromat is megvizsgálják, így kb egyidőben lesznek meg az eredményeink. A doki választás kérdését is tisztáztam... már a bejelentkezésnél szólhatunk, hogy kihez akarunk menni. Ilyen egyszerűen... :) Szóval kicsit megnyugodtam.. de izgatott is lettem a vizsgálatok miatt.. várom már...

Bettike: tök jó, ügyi vagy. Én is ittam a teákat... te honnan tudod hogy mikor kell váltani??? ha jól emlékszem ovulációkor kell, ugye? Hogy tudod kiszámolni az időt, ha hosszú cikluson volt eddig, és most rövidebb??

Zsuzsi

Kép
 


én nem számolom.15.napon váltok palástfűre mindenféleképpen.

KépKép
 


Sziasztok!

Új fejleményeim vannak...
18án voltunk ugye a BMC-ben a párommal. újabb minta adására, és az én 22. napos vérvételem és a nőgyógy vizsgálatom volt.

Utána beszéltem a dokival, akit azóta választottam. Ő a korábbi és a frissen elkészült leletek alapján azt mondta, hogy lombik-ICSI-vel az esélyes csak de a párom rossz eredményei miatt fagyasztani is kell a mintáját. És elküldte őt genetikai vérvételre, hogy azt is lássák, mitől lehet ez.

Velem oké a 3. napos hormonszintem, meg a h. uh-on sem láttossemmi elváltozást. Kenetet is vett, annak később van eredménye.

Ja és még azt mondta, hogy jelentkezzek majd be HSG-re, mert ha a lombik nem jön össze, donor-inszemre meglegyen ez a lelet is.

hháát csajok.... elég sokáig szomorú voltam ezektől az eredményektől és kilátásoktól... de már újra reménykedem... mégpedig azért is.... mert aznak a kórházból jövet megtem még bevásárolni, (hirtelen döntésből a lidl-be) és odafelé a zebránál találtam egy elhagyott pici sötétkék babacipőt (egy fél párat).

.... szóval a kicsi fiam figyel rám odafentről... és biztos velünk lesz , ha eljön az ideje..... :oops:

Csajok: valaki eltudja mesélni milyen a HSG vizsgálat és mennyire kellemetren érzés??? csak hogy felkészüljek rá.... Egyébként meg a donor kérdést tuti nem szeretnénk igénybe venni, de azért a vizsgálatot szerintem megcsináltatom.... Szerintetek ???

Zsuzsi

Kép
 


Zsuzsi, ez tuti? Nem ismétlik a vizsgálatot a párodnál? Örülök, hogy nálad minden rendben!
Hsg: hát nem túl kellemes. Mivel csak mensi elmaradása és pé között lehet csinálni, ezért érdemes figyelni az időpontra. Sajnos ilyenkor ugye nem puha még a méhszáj ciklus első felében, ezért picit fájdalmas a dolog, de max 10 perc az egész!
Felfekszel a nőgyogy székbe, lábakat szét és egy vékonyka katétert fölvezetnek a méh üregébe, ahova aztán befecskendezik a kontrasztanyagot. Ez szépen kifolyik a petevezetékbe ha átjárható, ezt ultrahanggal követik. A ketéter egy szakaszán van egy ballon, amit a bevezetés után "felfújnak", ez ráfeszül a méhszájra (nekem ez volt ami fájt) , hogy a kontrasztanyag ne follyon(ezt így kell leírni?!) vissza. Betétet vigyél!
Van, ahol röntgent csinálnak és úgy nézik meg, de ennek nem tudom a pontos menetét.

Én megcsináltatnám , de nem a helyedben, mert nem ismerem a helyzetet, a párod sem, de a magam helyében biztos, mert ha kiderülne, hogy el van záródva a vezetékem, akkor talán kevésbé szenvedne a férjem, mert úgyis a lombik lett volna a következő lépés.

A babacipő nagyon bíztató :lol: :lol: :lol:
 


Szia Dóri.

Köszi hogy leírtad. Közben már meg is jött és ápr. 2-re van időpontom HSG-re. Állítólag 5 perc és röngen alatt csinálják.
A páromnál egyébként 2 szer néztek mintát, 2 hét különbséggel, de már rég egyszer mikor "félig" elkeztük , már megnézték, és akkor is nagyon kevés volt, Így tuti a lombik. És az ICSI.

De azért elküldték genetikai vérvételre is.

Te hogy vagy??? Írjatok csajok ti is!!

Zsuzsi

Kép
 


Köszi, jól! Most már nem nagyon rókázom szerencsére.
Voltunk 12. heti genetikai uh-on és rendben volt a kis maszat. Most fogtam föl azt hiszem, hogy itt baba lesz :D
 


zsuzsi

én nagyon drukkolok neked++ :)
a babacipő sztem nagy jel,én hiszek az ilyen kis babonákban,az a cipőcske valamit jelent :)

KépKép
 


Sziasztok!
Köszi lányok!! Aranyosak vagytok!! Igen nekem is megvan az a biztos érzésem, hogy a baba meglesz, csak még nem tom mikor és miként...

Tegnap voltam egy tanfolyamon, ahol meditáltunk is, és ott is érzékeltem a babát, mármint a lelkecskét aki figyel engem, és velem van, mint egy kis kolobri, egyhelyben repdes körülöttem.... ez csak kimondva tűnt kolibrinek, egyébként egy kis energiagömböcske volt... :oops: az én édes kicsi fiam....

Dóri, örülök, hogy minden rendben, és már a 12-hét!!! Gratula!!! Lassan kezdheted felfogni, aztán lassan már érzed is a mozgását.. Jajj az a rész a kedvencem... :lol: :oops:

Bettike veled mi újság??

És valami húsvéti előkészületek?? Mit terveztek az ünnepekre?? kirándulás, pihenés, finomságok????

Én idén szeretném megsütni életem első foszlós kalácsát. Tavaly is készültem, de végül vettem egyet. De most találtam egy jó receptet a nők lapja cafén. Azt kipróbálom.

Addig is még eltte megyek HSG-re 2-án. Majd utána még jelentkezem. Pusszi mindenkinek!!!

Zsuzsi

Kép
 


zsuzsi

velem egyenlőre semmi extra,szedem a bogyóimat.majd jővőhéten megkérdezem mi lett a 21.napi vérv eredmény...

KépKép
 


Sziasztok!
Végre ide jutottam, hogy írjak magunkról pár sort. Hátha a többiek is jönnek majd...

A húsvétunk kicsi rohangálósra sikeredett, szombat-vasárnap anyóséknál és csak vasárnap este értünk haza, miután apámnál is voltunk kertészkedni. ott volt az egész család is, én meg gyarapodtam egy biciklivel... :)) csak egy kicsit még ki kell pofozni, (hátsó fék) meg újra ráérezni a kanyarokra.. (gyerekkorom óta nem volt biciklim) és mehetünk Vivivel együtt kerekezni a szigetre!!!

Hétfő délelött még kalácsot sütöttem, ami nagyon finom lett!!!
Aztán anyu és a tesóm jöttek át, velük sokat és jókat kártyáztunk, a párom meg ment locsolni Szentendrei rokonokhoz. CSak estefelé ért haza, hulla fáradtan...

A tegnap is rohangáltam : WestEnd - voda- gyerek telefonja kakukk--- egy leesés miatt gari nuku. Aztán Munkaügyi központ Békáson: 2,5 órát ültem ott.... Épp hogy hazaértem, még befejeztem a kaját, és rohantam fogorvoshoz, hogy a gyökértömésem befejeze. ott is hagytam egy tizest...

Még a péntekről: BMC: Ápr. 2-án voltam HSG-n, (pénteken). A párom is velem volt, mert nagyon izgultam, mert mondták elég kellemetlen érzés.... Kaptunk az eleján fájdalomcsillapító tablettát, (nem volt kötelező) de azért mindenki kért. Egyszerre négyünket vizsgáltak.
Aztán egyeztetés után átmentünk a központi röngenbe (1 épülettel arrébb - János Kórház) Ott sorba mentünk be, miután megint volt némi eligazítás... Én voltam az utolsó, mert a Dokimat meg kellett várni, a másik 3 lánynak másik doki csinálta a vizsgálatot.
Szóval nekem egyáltalán nem volt vészes, a fájdalmat tekintve, ezek szerint nem is voltam elzáródva, pedig egy csomó kontrasztanyagot kaptam. aminek egy része vissza is folyt... Szóval az eredmény jó lett. A doki meg nagyon jó fej volt!!!! Örülök hogy őt választottam.

Szóval aztán még várnunk kellett rá, hogy megkapjam a zárójelentést, és beszéljünk még a dokival 6+2 szem közt.

a lényeg hogy ha később fontos lenne az vezetők átjárhatósága azt csak kisműtéttel tudják megnézni, mert az nem látszott a felvételen.. de ez nekünk most nem is kell.. egyébként meg csak gyanítja, hogy átjárhatóak, mert nem fájt egyáltalán...
És a következő lépés a páromnak a genetikai vérvétel, és annak eredményének megvárása, majd mindezek megbeszélése adokival, aztán kezdhetnénk el a projektet.

Csak közben nekem el kell intéznem a tb-met, mert a munkaügyi juttatásai megszüntek, melóm még nincs, és az önkormányzat tb-jébe, és az egyébb segélyekbe 5000 forint híjján nem férünk bele egyenlőre...
Így asszem marad a magánba fizetett Apeh által elintézett tb. Erről tud valaki valamit???

Ja meg szeretnék egy képzésre jelentkezni ami fél éves. és ha megkapom a munkaügyi támogatását + keresetpótló juttatást, akkor a tb-m is megoldott, csak napi 6 órát tanulni járok majd.

Na ez mind történt az elmúlt 5 napban... :shock: :roll:

Kinek hogy telt a húsvét?? Babaprojekttel hogy álltok???

Zsuzsi

Kép
 


Ja és tegnap ünnepeltük a 4. éves évfordulónkat!!! 8)

Zsuzsi

Kép
 


gratulálok zsuzsi :)

velem annyi változás van,hogy lement 1 hó alatt 586ról 206-ra a prolaktin szintem.a 14.napon volt egy 15mm-es tüzőm,szoval megindult valami :)
és most meddőségi részlegre járok az ámbulancián.még alakul a dolog egyenlőre..

KépKép
 


Kép

KépKép
 


Szia. Bettike!! Csak nem???!!!! Halkan.. , gratulálok!!! pusszi

Zsuzsi

Kép
 


de úgy néz ki igen :) Kép

tegnapi teszt,ez már szép erős.

KépKép
 


Bettike!
Nagyon szuper!!!!
Orvoshoz mikor?
 


mai teszt,második pisis: Kép

már előbb elöjött a hcg csik mint a kontroll :D pé után 20nappal


holnap megyek dokihóz.

KépKép
 


:?: :?: :?: :?: :?:
 


voltam ma dokiál és van egy szabályos 6mm-es petezsákom :) :) :) :)

KépKép
 


:lol: :lol: :lol:
Nagyon szuper!!!
 


nagyon boldog vagyok :)

KépKép
 


Mikor kell menned megint?
 


2 hét múlva gondoltam menni uhra.

KépKép
 


Bettike, voltál ultrahangon? :)
 


csütörtökön megyek :)

KépKép
 


:)
Majd írjál mi volt! :D
 


itt van a kis drágám Smile szépen pulzált a szivecskéje,hihetetlen megható volt Smile a doki 1 héttel kisebbnek mondta,de pé szerint pont 8 hét ma. Kép

KépKép
 


Nagyon kis aranyos! Formás baba! :D

Elsővel mi is így jártunk, 1 héttel később fogant!
 


köszönöm a dicsit :) olyan kis édes volt :)

KépKép
 


sziasztok rég jártam erre de nem nagy a mozgolódás:(:(

Mi átestünk egy kis bárányhimlőn :)
Baba ügyben egyenlőre semmi történés nincs

Bettike itt is gratula a babához szép a pocilakód :)

nika70
Salgótarján
 
 


köszönöm nika :)

dóri

nálatok milyen nemű lesz a picur?ezt még nem is tudjuk :)

KépKép
 


Bettike, bocsi, csak most látom, hogy írtál!

Nálunk kisfiú lesz, megint :)
Már csak 3 hónap!

Ti hogy vagytok?
 


gratulálok a kisfiúhoz :)

én jól vagyok,csak ez a meleg,de ki kell birni :)

és te hogy vagy?

KépKép
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron