Niki szija

Tegnap is a szülésrõl volt szó, de összehasonlítási alapom nincs, mert én mult hónapban nem voltam ott.
Vizesedés: hogy tudod leadni? hát megszülsz
hipp-hopp le fog az menni
Egyébként pedig a dokink erre a Ca és Mg pezsgõtablettákat ajánlotta és kevés sót, ill. sós ételt. Na ne már, hogy parázol!!!!!! Most Téged is én nyugtassalak, ha együtt megyünk szülni?
Páromat is én fogom nyugtatgatni, de ne izgulj, majd Hozzád is átszólok, hogy nyugi
Mert tudod... megbeszéltük, hogy egyszerre fogunk szülni és a dokink rohangálni fog köztünk!
Chris, szija!
Bordanyomás: nálam dettó ugyanez... és nemigen kényelmes
ülni ilyenkor sehogysem jó, a levegõ is nehezebben jön... én ilyenkor - ha nem vagyok rest - felállok és úgy várok, hogy elmozduljon onnan... nyújtózkodom, ficergek, és a bébike is ilyenkor el szokott mozdulni... próbáld ki, esetleg Neked is segít!
Vikóca szija!
Hát mi tudod hol ültünk?
Mellettetek
Biztos beugrok Neked, ha elmondom, hogy mi voltunk azok a férjemmel, akik kb. 10-15 percet késtek, és elõttetek kellett, hogy beszambázzunk a hátsó sorban lévõ két üres helyre (a férjemnek is és nekem is barna hajunk van, és nem vagyunk magas növésûek)... Te ültél a legszélen, ugye? A férjed meg melletted... Jó nagy pocid van már
Amúgy télleg baromi meleg volt a teremben, már úgy volt, hogy kimegyek lehûteni az arcom, csak nem akartam még egyszer átmászni Rajtatok. És gyereeeeeee a tornára, sosem késõ elkezdeni!
Ja, és a tornán intimtorna is van! Része a kismamatornának... szuper! Zafi, szió!
Nem tudom, hogy mi lehetett a különbség a múlt havi és a mostani szülés-elõadás között, de szerintem nem kár, hogy lemaradtatok róla, biztos nem hangzott el sok újdonság. Viszont a szülõszobalátogatást mi tegnap egy füst alatt letudtuk, ugyanis tegnap mindenkit beengedtek megnézni a szülõszobákat, mert egy kismama sem volt éppen a vajúdókban. Szerencsénk volt... De akkor miért mondta a vezetõ szülésznõ (Otília), hogy ne is próbáljunk meg elõadás után bemenni megnézni, mert úgysem férünk be? Mi mindenesetre "megpróbáltuk", és be is jutottunk, a kutya se kérdezte tõlünk, hogy hány hetes kismama vagyok... na mindegy.
Na, dugulás...
cupp mindenkinek,
Beja (32dik)