Hajam???Hát képzeljétek, hogy a tővét, nem igazán fogta be...
De a színe nagyon tetszet apának, és mondta, hog jegyezzem meg és csak ezzel festhetem...Ammonia mentes és színező egyben..Valóban nem volt büdi, komolyan, tök furi volt...Szóval ezt fogom használni, majd meglátjuk mennyire dobja le a színt...
A Hétvégénk nagyon jól telt, apától kaptam evőeszközkszletet
Kártyáztunk anyósékal Vasáranap...Mikor kimentek a fiúk rrágyújtani állandóan jött a gyerek témával...Na és baba???Hogy álltok???Erre csak nézztem, és nem mondtam semmit...hát már letelt a 6 hónap!?!?Mondom igen...És nem kellene orvoshoz menni???Mondom minek??Hát kivizsgáltatni magad...Mondom majd jönn a gyerek ha akar...Én nem fogom neki megmondani..Nem akkarom, hogy tudja, már most úgy idegesít ezzel...
Szerintem sejti, és ebből az jönn le nekem, hogy mindig mikor ketten vagyunk rákérdezz, hogy nem nagyon akarja, hogy terhes legyek..vagy nem tudom...
Aztán Szombaton voltunk a barátainknál akkor volt az öröm csajok, hogy este 7 kor alig bírtunk elindulni, van nekik egy 3 éves kislányuk akit még nem is láttunk, hát csajok nem fogjátok elhinni...Amennyire fiú pártiak voltunk főleg az Én párom annnira fordult is a kocka, kijelentette, neki már lány kell!!!!!!!!!!!
Annyira apás volt a baba, hogy az valami eszméletlen, a párom teljessen beleszerelmesedett a kislányba...Totálissan csak lestem, Én közeledni semm bírtam, mert annyira pedálózott az Uram, hogy a kislány megkedvelje, mert hát ügye félt, nem ismer minket...Aztán a párom egész hazafelé így úgy áradozott a kislányról..Na mondom mi lesz ha nálunk lesz lány???Mondom abba még jobban szerelmes leszel(nagyon szép kislány amúgy, barna szem barna hosszú haj)(párom imádja a barnákat) mert az lesz a világon a legszebb...
Annyira nem bírt magával, hogy Vasárnap anyósék elött felhívtuk, hogy jöjjenek hozzánk is be, ha már itt vnnk Pesten, a párom tovább hrcolt, hogy legyenek jóban vett neki Kubu üdítött meg csokikat, szóval nagyon probálkozott...Eszem megállt...
Szóval baromi jót volt a hétvége...
És Nálatok???
Szép Napot!!!!!!!!!!!