Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Uj vagyok ezen az oldalon. Érdeklődni szeretnék ismeri valamelyikőtök dr. Krizsa Ferencet a bp-i kaáli intézetből?
 


Szia! Én 2009 december óta járok hozzá. Augusztusban lesz az első lombikom. Csak jókat hallottam róla, ezért választottam Őt.
 
 


Sziasztok!

É 5 lombikot csiáltam vele végig, s bár sajnos nem sikerült, mégis azt mondom, hogy a világ egyik legjobb dokija!!!!!!!Nagyon jó szakember és írtó jó fej. Az elején kicsit fura volt a stílusa, de nagyon me lehet szeretni.
Szívből ajánlom mindenkinek!!!!!!!

Sylvie, ha hozzá kerültél, tuti kezekben vagy! Szorítok!
 
 

 
 

Szia,

Én hozzá jártam, igaz nem sokáig, mert az első inszem sikerült, de nagyon nagyon örülök hogy annak idején hozzá mentem. Emberileg és szakmailag nagyon sok jót hallottam róla és igy is van. Nagyon jó homora van, mindig ad erőt és bizakodó és elérhető akár hétvégén is telefonon. Volt hogy sirva hivtam és 2 perc alatt megnyugtatott.

Jó kezekben vagy, az biztos, sok sikert.

Pineapple
 


És azt nem irtam az előbb, de a Kicsilány 2011. januárjában fog születni, akit neki köszönhetek :-)
 


A VILÁG LEGJOBB ORVOSA, EMBERI, LELKIISMERETES, ALAPOS, ODAFIGYEL RÁD, NEM PÉNZÉHES, SŐT- IGYEKSZIK SPÓROLNI NEKTEK.
NAGYON JÓ A HUMORA, ÉS NAGYON JÓ SZAKEMBER.
CSAK JÓKAT TUDOK RÓLA MONDANI, NEKÜNK IS HOSSZÚ TÁVÚ VOLT A KAPCSOLATUNK, 5 KEMÉNY ÉV.
NAGYSZERŰ EMBERT ISMERTEM MEG BENNE!!!!!
SOKÁIG Ő VOLT AZ EGYETLEN, ÉS MÉG MA IS Ő AZ, AKI SZAKMAILAG MEG TUD NYUGTATNI, BÁRMIRŐL LEGYEN IS SZÓ.
 
 


Én is csak jókat tudok mondani Krizsa dokiról, a legjobb doki, akit valaha ismertem, nagyon emberi, nagyon jó a humora, nagyon együttműködő, és segítőkész, és a legnagyobb profi a maga területén.  Bár nem sokáig kellett járunk hozzá, szerencsére, mert az első lombikunk sikerült. 

Lilypie Pregnancy tickers


Nekem sajnos nem jók a tapasztalataim vele. Segítôkész, de mar kétszer számolta el magát a tüszôèést illetnôen aminek idô elôtti ovulacio lett a kovetkezménye. Elfelejtette kiírni a repedés gátlót is. Segítôkész ember, de sajnos szakmailag én csalódtam benne.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: