A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Bocsánat :oops: :oops: :oops: :oops: !!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok.

Ne haragudjatok hogy csak most jelentkezek de elég sok minden történt mostanság velem velünk.

A válás hála megtörtént. Itt erről nem írnék bővebbet ha valaki kiváncsi rá írok privit.
Nem borított ki amúgy hanem totál meg könnyebbültem hogy vége ennek az egésznek. sőőt nagyon sok mindenre jöttem rá az utóbbi hetekben az első ezek közül hogy nem éltem. Ezt mostantól megtehetem és biza meg is tettem:) és felszabadító érzés.

Most tartom a kapcsolatot egy férfival aki több bókkal áldott meg eddig mint az exem egész 14 év alatt.

Akkor ért bosszúság is az ovi és isi miatt. Egybe tartják az anyák napját az ovisomnak és a 4-esemnek és én nem választok közöttük melyiker menjek el hanem úgy döntöttem nem megyek semelyikre sem és ők se mennek az ünnepségre.

Most abbahagyom mert Iza beteg és gyakran felsír mint most is.

Sziasztok
verus

harivera
Budapest XXI. kerület

Csuri,
úristen! :shock:
Jobbulást Anyósnak!

Kép
Kép
Kép
ilba

Csuri, uhh, szegény anyósod! Ezután tán sosem fog nyugodtan lemenni oda. :( Meg persze szegény te, mert gondolom számítottál valamennyire a segítségére a picik körül. Jobbulást neki!

Vera, örülök, hogy végre túl vagy rajta! Még mindig patkány módjára viselkedik az apjuk a gyerekekkel? Mert hogy veled, azt sejtem.
Na, új pasi? Mit tudhatunk még? Hogyan ismerkedtetek meg? Jó hogy kicsit pozitívabban hallunk rólad! Anyák napi miatt :(, de szinte biztosra vehető, hogy kettő legalább egybe esik.

A mi ovinkba egyszerűen tartották az anyák napját. Nem volt. :( :( :(
Pénteken Kornél szekrényében volt egy szívecske, amit ő festett körbe, és rá volt írva, hogy édesanyámnak szeretettel, és ezzel lezárva az anyáknapja. Meghatódtam, mert mondta Kornél, hogy rám gondolt amikor festette, de majd csak hétvégén kaphatom meg. :) Viszont Pannától is kaptam, a játszóházban kis képeslapot csináltunk, benne a kicsi kézlenyomatával! Olyan cuki az is, meg a drága kisfiamé is. :)

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Jöttem életjelet adni magunkról.

Csuri:Sajnálom anyósodat :cry: Jobbulást kívánunk neki!!!!!

Mindenkinek Boldog anyáknapját kívánunk!!!!!

Nálunk is vannak történések és sajnos nem jók :cry: Csütörtökön közölte velünk mami háziorvosa,hogy nagyon rosszak lettek a leletei.A vese,máj leállóban van és lehet művese kezelést fog kapni,de beküldte a Jahnba,hogy ott jobban kiviszgálják,hogy mi a helyzet.Nagyon aggasztó a helyzet :cry: :cry: Mami nem akart bemenni,de mondta a doki,hogy muszály lessz,mert ha nem megy be nem tudja mennyi idő múlva,de nemsokára elvesztené az eszméletét és soha nem térne már magához :cry: :cry: Most nagyon elvagyunk keseredve főleg mami,mert azt hajtogatja sírva,hogy lehet már soha többé nem jön haza.Ráadásul éjszaka azt álmodtam,hogy haldoklik :cry: :cry: :cry: És,hogy kihullott a fogam :cry: :cry: Ezek sajnos nem jó jelek,de reméljük,hogy nem kerűl erre sor még.

Vidámabb:tegnap voltunk gyermekvasutazni Krisztián nagyon élvezte anyuékkal voltunk nagyon jó volt.Sokat sétáltunk jó sokat :lol: :lol: Meg leváttam Krisz haját.Már nagyon hosszú volt és lánynak nézték :shock: Eléggé sírt,de muszály volt.Kisfiúsabb lett tőle szerintem.

Bocsi,hogy most csak ennyi,de Krisz ma nagyon nyűgös.Majd rakok fel képeket :D

Kép
Kép
reni_24

Pár kép :D

Kép Csillebércen :D

Kép

Kép Nagyobbik hugommal :)

Kép Vasutazás után és nagy séta után :D

Kép :D

Kép

Kép

Kép

Kép kishugom és Krisz

Többiek merre vagytok???

Kép
Kép
reni_24

Csajok merre vagytok???Ugye nem hal ki a topik???? :cry:

Kép
Kép
reni_24

Hello Reni,

Nagyon jók a képek, Krisz haláli édes kiskrapek! Neked ilyen kicsi húgod van? Jó a hajad! :)
Sajnálom a mamidat. Ő a te nagymamád? Az enyém is 3 hónapja kórházban van, azóta teljesen magatehetetlen, iszonyú így látni őt, már feladta az életet, meg szeretne halni. Én már elsirattam, ő is elbúcsúzott már mindenkitől, de mégis itt van még, bár már nem akar. :(

Kép
Kép
dalminha

Szia Dalma!

Köszi szépen aranyos vagy :D Hát igen még van egy kisebb hugom :D A középső 20éves a kicsi meg 8 én meg 26 :D Késői gyermek :) Nem az én nagymamám hanem a férjemé,de én is maminak hívom ő kérte.Hát ő 2 hónapja jött haza 1év kórház után.Örültünk,hogy végre vége erre most meg kiderűlt,hogy leállóban vannak a szervei :cry: Ő nem tudom,hogy megakar-e halni szerintem nem.Mert akkor már meghalt volna mivel tavaly csak két tüdőgyulladása volt és kb.3szor élesztették újra :cry: Nagy az élni akarása.Bár most szegény sírt,hogy lehet soha többé nem jön haza.Hát majd kiderűl,hogy mi lessz.Sajnálom a nagymamádat :cry: Én nagymamám már sajnos rég meghalt ő feladta az életet és meg is halt :cry: :cry:

Gyerkőceid,hogy vannak?

Kép
Kép
reni_24

Reni:elöszö is sajnálom a mamit :cry:
N agyon jok a képek,jo az uj fizura jol áll Krisznek.

Dalma: szegény mamaád :cry:

Többiek?????????

Mi jol vagyunk,bár én elvágtam csunyán a kezem ,mosogatás közben,nem vettem észre hogy elvolt törve :? de már gyogyul.
Kevin szája begyogyult :lol:
Sokat vagyunk kint a jó időbe ,gondolom ti is de azért gyertek :lol:

000kata

HEllo!

Engem sajna teljesen eltemet a kerti munka, de gyönyörű lassan minden, volt egy emberke aki hetente egyszer idejárt segíteni, de sajna miután meglopta az uram borát és vízzel hígította fel elküldtük, úgyhogy rámszakadt minden, a permetezéstől kezdve a fűnyírásig :cry: Legközelebb ha valakit felfogadunk csakis antialkoholistát!

Reni sajnálom a nagyit! Krisz édes a képeken és még mindig gyönyörű a szeme! :lol:

Nálunk tegnap megvolt a 18 hós oltás már nem nagyon hízik Matyika 10900 gr és 83 cm. Most nagyon nyűgi, de szerencsére itthon van a nagytesó (érettségi szünet) és besegít!

Mesélni akartam, hogy hihetetlen milyen jó megfigyelők ezek a gyerkőcök! Már tudja, hogy a Kicsim (én hívom így a párom), a Doki (így a gyerekek nevezik) és az Apa ugyan az az ember!

Vera ez szuper! Van még nap a Nap alatt!

Csuri sajnálom remélem azért mihamarabb meggyógyul mert egy pörgős embernek ez katasztrófa

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Reni!
Nagyon jó kis kirándulás lehetett!!! :D
A mamát sajnálom, olyan nehéz dolog ez. Mármint erősnek lenni, hogy lássák (akár a gyerekek is), hogy minden rendben van, közben meg ott a folyamatos félelem!!!! :(
Krisztián nagy csibész!!!!

Kata!
Örülök, hogy jobban van Kevin szája!!! Tényleg látszik a heg?

Dalma!
Nagyon sajnálom a nagyit!
A dédunokák nem vidítják fel?
Nálunk (a férjem nagymamáját) már csak a lányok tudják kissé felélénkíteni, egyébként folyamatos depresszióban él.
Közben pedig olyan stramm, hogy ihajj! Azon szokott keseregni (87 éves), hogy megint be kellett tömni egy fogát :shock: .....

Klarissza!
A szép kert mindenért kárpótol! Nálunk szerencsére a férjem csinálja (azt már nem győzném), de nagyon mutatós!
Én ma a kamrát, meg a hűtőt takarítottam ki. Vicces volt, amikor a hasamtól már nem fértem csak úgy oda, ezért tologattam mindent jobbra-balra!

Holnap hajnalban megyünk az első CTG-re, és meglesz az utolsó vérvétel is.
Olyan jó, hogy ilyen jó idő van!!!!!!! :D

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Úristen Csuri! CTG! Mindjárt itt van a kis titkolózó! :shock: :D
Ha bármi van, dobj egy SMS-t és híradózok. :)
Addig meg írj!!! :wink:
Ja, és üdv Barbinak. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Hát valahol sejtettem,hogy van aki kertészkedik :lol: De azért gyertek ide is kicsit :D Nálunk is a férjem csinálja a kerti melókat.De nagyon nem csinosítgatjuk még,mert ha minden jól megy építkezni fogunk lehet már idén és a kert is át lessz alakítva.Én már nem melózok,mert anyós mindennap bejár mamihoz így nincs aki vigyázzon Kriszre.Férjemmel abban maradtunk,hogy szeptemberig várunk amíg elnem kezdődik a bölcsi akkor már könnyebb lessz kicsit.Köszi csajok aranyosak vagytok.Voltunk bent tegnap maminál azt mondja,hogy jobban van.A dokija azt mondta,hogy nem olyan vészes a dolog mint ahogy a házidoki elmondta.Az eredmények még nincsennek meg.

Kata:Örülök,hogy már rendbe jött Kevin szája :D Jújj az nem jó jobbulást neked!!!Köszike bár aggódtam,hogy nem fog neki jól állni,de nekünk így kisfiúsabb :D

Klarissza:Köszike.Remélem már kék marad :D Sajnálom,hogy rád szakadt minden,de a szép kert kárpótol ahogy Csuri is írta :D Kriszem is nagyon nyügi mostanában bár ő még nem kapott oltást.

Vera:Örülök,hogy végűl minden jóra fordult :)

Csuri:Hát nem tagadom jó kis kirándulás volt az biztos.A Széchenyi hegyről indultunk.A terv az volt,hogy a János-hegyig megyünk gyalog,de a kishugom nem bírta így csak a Virágvölgyig mentünk :D Na majd legközelebb :lol: Krisz is nagyon jól bírta ő is nagyon sokat gyalogolt :D Büszke vagyok rá :D :D Az igen már CTG-re mentek :shock: :?: :D Akkor már nemsokára jön a kistesó :D Anyósod,hogy van?

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Ctg!
Háááát bevallom, ahogy beléptünk a szülőszobára, eszembe jutott minden :roll: .
Már produkáltam jó erős összehúzódásokat!
A legviccesebb Anna volt, akit már nem tudott semmi meglepni :) . Kistesó szívhangja, nyögdécselő nők......lassan el tudna vállalni egy terhesgondozást :lol: .
Közben meg itthon olyan feszült, valószínű érzi, hogy én az vagyok. Veszekszik Katussal, mindent elszed tőle.
Bevallom néha már reggel 9-kor tiszta ideges vagyok! :oops:

Reni!
Örülök, hogy jobban van a mama!!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Ezer dolgom van, így csak egy képet rakok.....
Reggeli merengés :D
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

:D
Most nézem, lehet Anna tesót kap szülinapjára? :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Hihihihi!

Igen, bár ő Jasmine hercegnő babát, egy új bicajt, csillogó cipőt, virág tortát, új APG könyvet, babaházat, csíkos térdzoknit szeretne :lol: .
Persze a tesónak is nagyon örülne!!!!
A nővéremet ma azzal szédítette, hogy a kistesó majd vele alszik egy szobába. Így ha felébred éjszaka, ő visszaaltatja, és én tudok pihenni :) !
Közben meg, ha Katus este felkel és tévedésből rámászik, még csak meg se moccan..... :roll:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri,
nemet ne mondj Annának! :lol: :lol: :lol: Megvan már a bébiszittyód is! :D
Kisasszonybak nincsenek is nagy igényei. :lol:
Ovi? Tudom már írtad mikor derül ki, de már nem tudom. :oops: Rendesen, mint máshol, júni első hetében?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!
Az ovi elvileg május közepén derül ki :? . Már nagyon kíváncsiak vagyunk!

Most megyünk focira (megint). De most jönnek a csajok is (Anna fél órája pakol-már berakott 2 Barbie újságot, egy visszapillantó tükröt és egy pumpát :lol: ). Talán így minden rendben lesz :D !

Este írok, hogy mi volt!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri
jaj de szépek Vagytok!!!! :P
Drukk a meccsre, visszapillantó tükör?! :lol: :lol: annyira bírom ezt a csajt!! :lol: milyen kis gondoskodó, a szándék a lényeg. :wink: és azta mindjárt szülsz..rohan az idő.

Krisz is nagyon édes!

Kép
katica_75

Sziaasztok!

Csuri, hát hirtelen nem tudtam honnan kell nézni a képet, de rájöttem... Nagyon szép és megható pillanat. De hogy neked mekkora pocakod van!!! :) Katus nagyon szép. Anna meg imádnivaló, ilyenkor örülök, hogy lányom is van. :)
Tök megértelek, hogy feszült vagy, én is emlékszem így voltam már a végefelé, meg az elején, csak neked még plusz egy gyerek (összesen 2) idegesít. Ez tök normális, ezen ne aggódj! Bakker, minnyá szülsz! Mész még UH-ra?
Dédit nem tudják felvidítani a lurkók, mert nem mehetnek be a kórházba. :( A belgyógyászatra nem mehetnek be gyerekek. Úgyhogy csak mesélek neki róluk.

Reni, akkor szeptemberben kezded keresni a melót?

Klarissza, tök érdekes, Dokinak hívják a párodat a gyerekek? Te meg kicsinek? :) Pedig elég nagy ember, nem? :) Az enyémek mindig keverik a mamit, meg a mamát, papit meg a papát. Így különböztetjük meg a nagyszülőket. Hát igen akkora kertben, mint a tiétek elég sok tennivaló van, főleg így tavasszal.

Mi meg vettünk egy telket. Vagyis van rajta egy öreg ház is, ami lebontásra vár, július végéig le kell bontanunk... Jövőre építkezünk. Most is nagyon szép társasházi lakásban lakunk, én imádok itt élni, de Peti meg volt őrülve érte. Most aztán jól össze kell húzni a nadrágszíjat! A kert végében csináltam egy veteményeskertet (még sosem volt), és a héten ültettem egy rakás zöldséget. Remélem lesz belőlük valami.
Jaj, csajok Panna akkora hisztigép lett, hogy totál tanácstalan vagyok vele kapcsolatban. Most hétvégén eljutott oda, hogy mindenért hisztizett. Mondtam is (csúnya voltam), hogy szerencse, hogy az első gyerekem olyan jó természet mint Kornél, mert ha Panna lett volna az első, még nem lenne tesója az tuti.

Katica, te nem is írtál semmit, hogy vagytok.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

A meccset elvesztették a fiúk.......jaj, én totál kikészültem!!!
Amúgy is elég izgulós vagyok ilyen helyzetekben (amikor a nővérem még kézizett, szanaszét szorongtam magam egy-egy meccsén), de most aztán nagyon. (elvittem a terheskönyvem is magammal, nehogy azon múljon a dolog :wink: ).
A következőre ugyanis nem tudok menni, mert akkor a picibaba még csak 1-2 hetes lesz.
Végül nem vittünk visszapillantót, helyette bekészítettem egy "tápcsövet" -Anna így hívja, meg néhány olvasnivalót, amire nem volt szükség, mert amíg ki nem futkározták magukat a csajok, addig nem nagyon üldögéltünk. Később sem, de ez már részletkérdés!!!! :D

Katica!
Tényleg! Veletek mi újság?

Dalma!
A jövő héten megyünk gyerekorvoshoz (oltás, 18hós státusz), Ctg-re, nőgyógyászhoz és Uh-ra is.
Csak hogy ne unatkozzak itthon a lányokkal :roll:
A hisztit nagyon sajnálom......mindig gondolj arra, hogy okosodik Panna, és ahogyan egyre több dolgot megért, de nem tudja kérni, mondani, amit akar, így jelez nektek!

Most megyek alszok egyet! Jóccakát!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sajnálom a meccset, de jaj bele ne éld magad ennyire! Akkor jó szórakozást jövő hétre!
Nem az a gond, hogy nem tudja megmondani, mert már mindent megmond. Még azt is mondja, ha pisil vagy kakil. Meg tényleg szinte mindent mond már magától is. Ha meg én mondom előre, akkor a 3 szótagú szavakat bármit visszamond. Tudom mit kér, mit akar, de nem lehet minden úgy, ahogy ő gondolja, megsértődik, ha pl segítek neki enni, elveszem a kanalát, vagy megtörlöm a száját, ha nem arra megyünk amerre ő akar, ha tisztába akarom tenni, ha csak úgy begurul és dobál mindent. Biztos okosodik közben, csak én meg már kezdek türelmetlenné válni. Meg hát az éjjelek. Még mindig ébred vagy 3x, de van, hogy 4x-5x. Közben már nem csak simán felkel, de már hisztizik is. Beadom neki a cumit (mert nem találja a sötétben), de eldobja, a szoba végében landol, aztán kiabálja, hogy NEEM, meg LEESETT!!! KEUKAAA! MUMMMII! Ez a peluka (textilpelenka) és a cumi Pannanyelven.

Kép
Kép
dalminha

reni
Nagyon jók lettek a képek. Biztos a kirándulás is az volt. :) De jó, hogy van kis húgod! Nagyon hasonlítotok egymásra mind a hárman!! Mi is épp arra a hétvégére terveztük a vasutazást, de valami közbejött, pedig talizhattunk is volna akár, teljesen véletlenül. :D

csuri
Sajnálom a meccset. Nagyon szép, megható ez a kép. Igazán művészi. :) Gyönyörű a pocikád és a hercegnő!! :) De izgi, hogy mindjárt itt az idő!! Tessék tájékoztatni!!!

dalma

Hiszti ismerős. :( :? Kincsem is épp ma egész nap hisztikés. :? Kornél nem volt ilyen?? Mit lehetne csinálni velük??? De édes a pannanyelv is. :) Nálunk a cumi az phu (nem tudom milyen alapon :) )
Nekünk van egy babánk (ami nevet meg sír) Kincső fél tőle és azzal szoktam "ijesztgetni" , hogy sír ha te is sírsz. Lehet rosszul csinálom, de eddig bejött. Nem akarom ijesztgetni, de néha már nem tudom mit kitalálni. :(

Többiek hogy kezelitek a hisztit???????

Juuj megyek gyorsan beszedem a ruhákat azt hiszem már esik. :evil:

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Dalma, Kincsőanya!
Ezeket találtam. Nagyjából azonos dolgok vannak bennük, de azért jók.
http://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek. ... gyerek%3F+

http://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek. ... kezel%E9se

http://www.babasdolgok.com/2010/01/10-t ... ezelesere/

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!
Tegnap éjjel írtam egy kisregényt és most csak nézek, hogy nincs itt :shock: :shock: :shock:

Csuri, ez a foto díjnyertes, annyira jóóóóóó :D
Annyira édes lehet Annád, olyan kis ügyes, nagyon bírom a beszólásait.
Drukk az utolsó hetekre, sokat gondolok Rád :wink: ekkora pociban szerintem Öcsi lakik :roll:

Reni, Krisz nagyon csini kisfiú és még mindig gyönyörű szemei vannak.

Dalma, kezet foghatunk :cry: enyém csajos is ilyen én nem hisztinek nevezném makrancos, akaratos. Jó mondjuk Ő éjjel alszik, de reggel ébredéskor mondja, hogy kakaó és azt csak Vele lehet elkészíteni, ebből nem enged. Alap esetben 2 perc a kakaó készítés, segítséggel 10 perc vagy több.
Nem tudok mást írni, mint kitartás !

Anya, én nem ijesztgetném, ettől nagyon félek később nehogy szorongjon vagy valami pszichés tünete legyen, de ez csak az én fóbiám. Tudom, hogy nehéz nagyon megértelek, most próbálgatják az akaratukat :wink: ezek egészséges dolgok a fejlődéshez, ez most egy nehezebb korszak.

Katica, Léna ? Képzeld mi most vagyunk túl egy brutál lázas, köhögős víruson. Köhögés még mindig van, de már nem ébreszti fel éjszaka.
Volt mikor ülve aludtunk a fotelban, vízszintesen rögtön ébredt.

Klarissza, majd tegyél képet a kertről ha kész! Mi is most vetettünk új fűmagot, a régi már nagyon gyomos volt és nem szép. Jól jött rá az eső, már ki is kelt.

Ma kezdtük a bölcsi szoktatást Lillával, igazából nem bölcsi, családi napközi. A nagyobbak virágot ültettek és kevés lett a föld, megkértek szaladjak el hozzak még. Kíváncsi voltam L. reakciójára, elmagyráztam neki, hogy mindjárt jövök. Kb. 10 percig voltam távol és az utolsó 2 percben sírt, ez természetes anyai kötődés, ha nem sírt volna igen szomorú lennék.
Egyik kisfiú névnapját ünnepelték tízóraikor, volt sütemény :evil: és alamalé. Szóltam, hogy L. csak vizet iszik, de neki is az kellett ami a többieknek, azt hiszem el lesz rontva a csaj.
Ja és szőlő lett a jele :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak ritkán jutok ide. :(

Reni
Nagyon helyes kisfiú Krisztián, hát igen a szemei… nagyon vadító, reméljük, ilyen szép kék marad.

Dalma
Hiszti nálunk is van, a figyelemelterelés működik, de nem mindig sajana. Egyre kitartóbb és visszatér a témára.
Ha semmi nem működik akkor szőrös szívű leszek és hagyom tombolni, kb. 10 perc, fetreng a földön, toporzékol, duzzog, aztán megnyugszik, és mintha semmi sem történt volna. Utána nem is próbálkozik többször, azzal a dologgal vagy ha igen, sokkal enyhébb lefolyású.

Anya
Ijesztgetést én sem tartom jónak, én emlékszem mindig egy Zsákos nevű bácsival ijesztgettek, hogy elvisz, persze aztán, attól féltem, hogy jön a Zsákos, ha rossz voltam ha nem, még ma is elevenen él bennem milyennek képzeltem és mennyire rettegtem tőle. (persze most már nem félek)

Csuri
De jó ez a kép! Tényleg baromi nagy már a pocakod. Úristen, mindjárt szülsz, én is gondolok rád, szinte minden nap.
Anna nagyon édes lehet, ahogy cuccol, meg a szövegei, behalok… Idegállapotod miatt ne aggódj, ez szerintem normális dolog.

Évi
Sajnálom a betegeskedést és örülök, hogy jobban van Lilla. Hát igen egyik bnőm kislánya is bölcsis és nagyon rászokott az ivólé, süti stb.-re ráadásul ő kis mohó is és nemegyszer kapott gyomorrontást a bölcsibe.

Mi egyébként jól vagyunk, lánykám egyre okosabb, beszélni még mindig nem igazán szokott, de ami késik, nem múlik, majdcsak beindul.

Na megyek, lenne egy csomó dolgom, de semmi kedvem hozzá, ma volt kacsaszállítás, és most nincs kicsi se, úgyhogy van 1 hét szabink.

Majd dobok képet is, csinálok du. egy párat.

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket :D

Anya:Hát igen össze futhattunk volna :D Na majd talán legközelebb :wink: Én fiam is nagyon hisztis néha teljesen kikészülök tőle :oops: :cry:

Csajok:Nekem azt mondták,hogy most vannak abban a korban amikor próbálgatják az akaratukat :shock: Most kell őket nevelni :lol: 8)

ission:Hát akkor te sem unatkozol ahogy olvasom :D Örülök,hogy jól vagytok.

Katica:Hogy vagytok?Valamikor össze futhatnánk.

Évi:Klassz,hogy már gyerekek között lessz :) És amúgy tetszik neki?Mi csak szeptemberben kezdjük a bölcsit ez már tuti.

Csuri:Nagyon aranyos a kép :D Segítségben akkor nem lessz hiány az biztos :lol: :D Anyósod,hogy van?Képzeld mami már itthon van :)

Dalma:Grat a telekhez.Mi is építkezni készülünk :) Hát nem lessz egy gyalog-galopp az biztos :) Hát igen én Krisznél így vagyok amikor nagyon hisztizik és kivagyok,hogy tuti nem lessz így kistesója.De lehet ő más lenne ki tudja.Majd meglátjuk 8) :) Hát egyenlőre úgy néz ki,hogy szeptemberig várnom kell,de már azért augusztus környékén elkezdek keresni,hogy addigra találjak mire megy bölcsibe.

Rólunk:Férjemmel úgy döntöttünk,hogy megcsináltatjuk a tetőteret itt.Már elkezdtünk érdeklődni ez ügyben.Idén már nem hiszem,de jövőre tuti elkezdjük az építkezést.Krisztián már egyre több szót tud pl.menjünk,inni,enni,víz stb. :D Nemsokára megyünk oltásra is amit annyira nem várok.

Bocsi,ha valakit kihagytam.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Köszi lányok, hogy gondoltok ránk :D :D !
Én már egyre nehezebben bírom magam, elkezdett fájni a szeméremcsontom, így most már a járás is fájdalmas néha. A fekvésről meg már úgy is lemondtam legalább 1 hónapja :roll: !

Közben ma megvolt a 18 hós oltás, meg mérés.
Katus 10,2 kg és 82 cm.
Az oltást szerencsére jól viselte! A váróban egy ismerős fiúval rohangáltak előtte, így lehetett azt mondani, hogy az oltástól majd ügyesebben tud futkosni Ákossal..... :wink: Így nem is volt sírás!
Viszont 5 óra óta rendesen húzza a lábát, és még a nadrágot sem bírja elviselni. Feljajdul, ha hozzáérek :( . Próbáltam borogatni, arra azt mondta, hogy jó, de nem engedte 10 mp-nél tovább :roll: .
Kíváncsi leszek az éjszakára!
Én mindenesetre megyek pihenni....
Jó éjt!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Ja, ezt még elmesélem!
A drága szomszédom :twisted: !

Képzeljétek, október óta átalányt fizetünk vízből, mert a kretén szomszéd nem engedi be a vízóra-leolvasót.
Ikerház lévén (sajnos) az ő telkükön van a vízakna, így a mi vízóránk is.
Az ügyfélszolgálaton azt mondják (havonta hívom őket :roll: ), hogy intézzük el mi :shock: .
Mondtam ma a nőnek, hogy 3 héttel a szülés előtt nem fogok vitázni egy ilyen tukkóval, mire ő azt mondta, hogy márpedig nem tehetünk mást :shock: :shock: :shock: !!!!

Ja, és a megállapított fogyasztásunk annyi volt egész télen, mint nyáron, amikor locsolni szoktunk :evil: :evil: :evil: .

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

csuri:szépek a méretek :) Kitartás nemsokára megszületik a baba :D Szegény Katus :cry: És mit mondanak mi a mellékhatás?Reméljük nem lázasodik be tőle.

Kép
Kép
reni_24

csuri:Hát nem semmi szomszédotok van :evil: :evil:

Kép
Kép
reni_24

Reni
Mami nagy harcos lehet! :) Jó ötlet a tetőtér, szép környék ez maradjatok csak itt! :) Na meg gondolom ez a maminak is megfelel akkor így? Olcsobban is jöttök ki sztem mint egy lekás, és akkor a kertről sem kell lemondani. Talizhatunk! Mikor jobb de. vagy du. nektek? Nekünk 6 :) -11-ig jó, aztán 2-től 5-ig.

Dalma
Hisztiből itt sincs hiány! :roll: Sztem mi is fejlődünk ezzel.Legalábbis az idegrendszerünk tuti.
Okos kislány ez a Panna, h. így beszélget! Örülök h. találtatok jó kis telket!!! Multkor kérdeztem is. Szuper dolog egy saját tervezésű ház!A gardróbot ki ne hagyjátok!! Mi elfelejtettük. :x

Évi
milyen nagylány már Lilla h. beszokós bölcsis! Meg tök jó h. ilyen érdeklődő és jól fogadta a gyerekeket. Milyen korúak? Vegyes?Hányan vannak? Én is pártolom ezeket a csalibölcsiket, kár h. nem támogatják még annyira őket. De hátha lesz változás ha már bevezették ezt a 2 évet.
Sajnálom a vírust, jó h. már múltidő!

Ission
Biztos furcsa is most a nagy "semmit tevés".
:lol: Terveztek valami kis programot a 7re? Muti a képeket, úgy szeretem nézni Johanna hajkoronáját!
(Mosolyogtam a zárójelben lévőn :) )

Klarissza
micsoda emberek vannak! Beszarás komolyan...megissza a bort és még fel is vizezi? Hát lehet h. egyedül még jobban is haladsz ha ilyen a segítség.

Anya
hisztire én is terelek, de már nem igazán hatásos. Így hátatfordítok neki, és teszem a dolgomat. Ez jó.... itthon. De ez a kis boszorka az utcán is toporzékol ha pl. nem arra kanyarodunk amerre ő gondolja. :twisted: Legközelebb sztem ott is hátatfordítok majd neki, ha nincs közönsége hamar leáll.

Vera
jó ilyeneket olvasni Rólad!! Tényleg Te biztos tudod, hisztisebbek a csajok mint a kisfiúk? :)

Rólunk:
itt is megy a hiszti ezerrel, és nem az van h. nem értem és tehetetlen, hanem makacs és türelmetlen. :D Volt h. idegesített, de már én is fejlesztettem magam és kinevetem-(magamban).Amúgy a köcög' 15 hós óta 6kor kelünk így nincs energiám írni, meg egész nap szalad, 1 órát alszik.
Remélem nem lesz hiperaktív. :roll: De gondolom ennek a pörgésnek, kiváncsiságnak a hozadéka h.elég okos legalábbis sztem :) Megkapta a 18hós oltást, kicsit taknyos lett utána de más nem volt. Ja és a 15hós utáni hörgős köhögés, végül úgy múlt el h. megkapta a homeósban az oltás kivonatát. Éppen 10 kg.
Apa szülinapját azzal ünnepelte h. a tortázás után kijelentette Béba bili pisil! :shock: először nem is figyeltem mit magyaráz.Türelmesen ült rajta, de egyenlőre nem sikerült. :lol: Nincs is erőltetve, nem is értem h. jutott eszébe épp akkor. Kép Kép

Kép
katica_75

Csuri
Léna vállba kapta! :shock:
Tényleg kretén az iker.Az álltalányt Te nem szabhatod meg?
Kitartás, én ilyenkor csak írígykedek. :roll: jó lesz az! :)

Kép
katica_75

évi, móni
Köszi a tanácsokat! Tudom Én is, hogy nem szabad, de már tényleg akkor az idegeimen táncol. :( Pedig képzeljétek már ha valami rosszat csinált mondta, hogy baba és nem csinálta tovább, teljesen magától. Na de inkább megmondom apának dugja el, ne is tudjam hol van. :)

évi
szőlő? :) De édes! És ez ugye olyan önköltséges napközi?? Itt is van olyan. A hozzászólásod meg nem először tűnik el. :? de fura...

csuri
kitartás!!! Én is irigykedem!!! De jó Neked!!! ;) A szomszédhoz részvétem, itt is van nem egy dilis.

katica
Az előbb azt írtam a neved helyett, hogy Léna. :) Nagyon édes a lánykád!! :) Nekünk még bilink sincs. Majd nyárra tervezem, bár már mondja kaka előtt , hogy kaka, a pisinél még nem szól. Bébának hívja magát?? De aranyos!! Kincső se tudja kimondani Ő úgy mondja cincő meg cinci. :) Tök jó, hogy mondják! Én már úgy vártam!! Legalább van beceneve. :) Már Én is Cincizem. :) Sajnálom a nemalvást. Sokat vagytok levegőn? Cincit az mindig elnyomja. :) olyankor több akár 3-4 órát is alszik.

mammuci merre vagy????? katám Te is csöndben vagy. Kevined megkapta már a 18 hóst??

Kép
Kép
anya1118

Katica:Hát igen mami egy nagy harcos az biztos :D Hát igen én is a környék miatt maradok :D Meg Laci is hisz ő itt nőtt fel :D Hát igen az biztos,hogy olcsóbban kijövünk így mintha lakást vennénk :D Igen mami belement a dologba és neki is tetszik az ötlet,mert nem a házra lessz terheltetve neki ez tetszik :) Meg persze az,hogy itt maradunk :D Hát nekünk inkább a 2-5ig lenne a jó :D Csak ne esne már az eső :?A hét nem jó,de a jövőhét igen.Nagyon ügyes Léna :D Mi majd nyáron próbálkozunk a bilivel.Hát nálunk is megy a türelmetlenség főleg kajánál meg ha megyünk ki.
Aranyosak a képek :D Krisz van amikor csak egy félórát alszik képzelheted milyen estére :shock: :? Hát igen nekem se sok időm van Krisz mellett gépezni,mert állandóan szaladgál :)

Megyek,mert Krisz labdázni szeretne :D

Kép
Kép
reni_24

Katica, de rég voltál így hosszan! Nagyon édi lehet Béba, hogy szólt a bilire, nagyon cukin csücsül rajta. (Panna magát úgy hívja Manna, mi is ezt mondjuk már néha, főleg K) Hát igen, Panna sem az érthetetlen és tehetetlen, hanem valóban türelmetlen és akaratos. Én azt szoktam meg, hogy Kornél mindig mindent megcsinált amit mondtam neki, a játszin kedves volt az idegen gyerekekkel is, az ismerősökkel meg főleg, de Panna csak azt hajtogatja: neem, enyém, adii. (nem ám kérem), csússz (és közben löki a gyereket lefelé a csúszdáról), szóval olyan kis undi. Pedig olyan cukorfalat, de kis méreggombóc.

Á, ez nem hiperaktivitás. Én különben sem hiszek benne. Szerintem az a jó, ha a gyerek mozgékony és eleven. Az a dolga. Inkább, mint tv előtt ücsörgő legyen, nem? Gardróbot a hálószóbánkba tervezzük, vagy szerinted jobb a külön helyiség? Nálatok nincs akkor ezek szerint?

Reni, akkor fogjunk kezet az építkezéshez. Nekünk még nincs meg az egész összeg a telekhez, fele még hiányzik, így a jelenlegi 17M-os hitelünkhöz hozzácsapunk még 4-et. :?

Anya, Cinci, de helyes! :) Ijesztésről nem írok, írtak a többiek. csak annyit, hogy tesómnak vagy kétszer mondták gyerekként, hogy jön a boszorkány, de már felnőtt fejjel árulta el, hogy egész gyerekkorában rettegett, hogy bejön az ablakon egy boszi.

Csuri, köcög szomszéd! Üvöltöz még? Szörnyű lehet ilyen szomszéddal. Én meg pont úgy vagyok, hogy olyan jó a háztársaság, hogy baromira fognak hiányozni, ha elköltözünk (bár az még 2 év). Ha végre egyszer sikerül leolvasniuk az órát, akkor vissza fogja fizetni a többletet a Pannonvíz (vagy nálatok nem az van?)

Évi, gratulálok a nagy bölcsishez! Mennyi a díj, ha nem titok? Hányan vannak a csoportban? Én is most iratom be Pannát, mert januárban el kéne mennem dolgozni, csak éppen megszűnt a munkahelyem. Most németet tanulok, azzal több esélyem lesz. Tanultam gimiben meg általánosban is, de már csomó mindent elfelejtettem. Sz@r megint tanulni. Le a kalappal azok előtt, akik gyerek mellett vállalnak be egyetemet. Még a kis nyelvtanulás is megterhelő...
:oops:

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Megvolt ma a második ctg.
Olyan ciki, hogy "rutinos" anyaként (terhesként), már nem figyelem tágra nyílt szemmel és füllel a masinát, hanem most például rendesen elaludtam :roll: :oops: .
A többi csaj meg olyan lelkes!!!!!

Na mindegy! Holnap nőgyógyász (utoljára)!

Dalma!
A szomszéd még nem üvöltözik, de mint tudjuk az őrülteknek nem sok kell!!! :?
Nálunk saját (kistérségi) vízszolgáltató van, aki biztosan visszafizetné, ha többletet halmoztunk fel, de egyenlőre most azért "harcolunk", hogy ez a nyomoronc észbe kapjon, és a ház vásárlással vállalt kötelezettségének (miszerint az ő telekrészén lévő vízóránk leolvasását biztosítja) eleget tegyen!
Annyira nem hiányzik, hogy most a jegyzővel is levelezzünk emiatt :evil: .

Katica!
Léna nagyon ügyes bili-témában :wink: ! Én már alig várom, hogy Katus is pucér fenékkel (popó-val-ahogy ő mondja) szaladgáljon a kertben. Annának az sokat segített a szobatisztaság kialakulásában!!!!

Kincsőanya!
Nálunk pedig Katus egyáltalán nem hajlandó a nevét mondani (pedig tuti ki tudná), helyette bármit mondunk, arra bólogat.
Így például volt, hogy egész délután Annával Jocónak hívtuk, és ennek mindkét lány nagyon örül :D !

Reni!
Jó ötlet az építkezés!
Bár nem irigyellek érte :roll: :wink: !

Ission!
Hol vannak a képek??? :wink:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok bocsi hogy eltüntem csak Siofokon voltunk hugommal meg a picurokkal.Vasárnap mentünk ma jöttünk nagyon jó volt.Jól éreztük magunkat.

Anya: 18 hós oltást még ne kaptuk meg jövöhét szerdán a memingoval együtt.

Kativa:nagyon édes Léna,és nagyon ügyes hogy mondja a bilit.

Csuri :nagyon tetszik a pocis képed édesek vagytok :lol:
Most mennem kell altatni késöbb jövök.

Puszi mindenkinek

000kata

Dalma:Nem semmi a hiteletek :shock: Nálunk mami biztosítja az önerőt a hitelhez hát remélem olcsón megússzuk.Amint olvastam elég hosszadalmas az építkezéshez vezető út :shock: Kb.3hónap amire mindent elintézünk :shock: Már most nem irigylem magunkat :lol: Így szerintem tavaszra tolódik majd a dolog,mert ősszel szerintem már felesleges neki állni nem?Krisznek is megy ám az add ide :evil: Krisz meg mindenkitől elszed mindent a játszótéren tök természetes neki,hogy ami a másé az az övé is :shock: Persze nem haragszanak rá csak nekem kellemetlen hisz kiviszek neki mindent,de az neki nem kell.De ő sem irigy csak néha amikor rájön.Ne aggódj majd szép lassan megváltozik.Én hugom is ilyen volt anno,de anyu elmagyarázta neki mindig,hogy ne legyen irigy és lassan,de biztosan megtanulta :D Már 3 éves korára nem volt irigy :)

csuri:Hát igen jó ötletnek,de megvalósítani lessz ám a kemény dió 8) :) Én se irigylem ám magunkat :lol: Sajnálom a hülye szomszédot.Jól fenéken kéne billenteni :evil:

Kata:De jó Siófok irigy-irigy :oops: :D Milyen volt az idő?Kevin tuti élvezte :D Hugodék,hogy vannak?

Kép
Kép
reni_24

Dalma, gratulálok az építkezéshez :lol: én is szerettem volna mindig eegy új házat, ami a saját elképzelésem szerint készül el, de mindig csak az átalakítás, felújítás maradt. Hitelt mi nem merünk bevállalni, még soha nem volt hitelünk.
Manna cuki lehet, enyém is detto akaratos...a kis skorpiók :wink:
Ma a bölcsiben elkezdett verekedni :oops: ment végig a csoporton és sorba ütögette a fiúkat, lányokat. Nagyon szégyenlem magam, eddig ilyet nem csinált ( hétfőn látta először ott a csoportban )
Hajrá német, majd belejössz a tanulásba!

Móni, melyik délután dobod a képet :lol: :lol: :lol:

Katica, Léna egy tündér, az elvirágzott gyermekláncfüvet mi ejtőernyőnek hívjuk és Lilla imádja fújni, látom Lénának is tetszik.
Nálunk a bili most hanyagolva van.
Reggel 6a-kor felébred és már nem alszik vissza :roll: nálunk a tej/kakaó után még szundi van. Ebéd után Ő is ált. 1 órát alszik ( tölti az elemet 8) ) és kezdődik a délutáni pörgés, én már sokszor szédülök :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy meggyógyult Léna :wink: én azt hiszem a 18 hós oltást hanyagolom amíg csak lehet.

Anya, igen, családi napközi, napi 625 Ft a költsége, 4 étkezést biztosítanak, de minden mást én viszek /pelenka,popsitörlő,papírzsepi/

Reni, megy a drukk az építkezéshez, tetőtér nagyon jó ötlet !

Kata, mesélj majd milyen volt Siófokon, Kevin élvezte gondolom
:wink:

Csuri, rossz szomszédság török átok,
A csatorna díj az elfogyasztott víz után van számlázva, nem? Mert akkor ez dupla "öröm"
Anyós?

A szoktatás nem egyszerű, szinte végig ott ülök a csoportban. Ma kiküldtek és pár perc múlva keresett, pedig mondtam neki, hogy elmegyek és hamar jövök vissza :( teljesen padlón vagyok, mi lesz ha nem bírja. Elég lenne ha ebédig maradna, semmit nem tudok dolgozni a munkahelyen ha velem van, minden percemet leköti 8)
A Papa is kórházban van Pesten, anya szinte minden nap megy hozzá, más lehetőségem nincs csak a bölcsi.

tegnap nálunk baleset volt, Lilla este belakakilt a fürdővízbe, ja és apával fürdött :)))

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry

Évi:Szurkolok,hogy Lilla bírja a bölcsit!!!!Én is ettől félek,hogy Krisz nem fogja bírni majd.Sajnos a gyerekek hamar tanulnak és főleg a rosszat :cry: Nagyon jó áron van a családi napközi :) Bár itt lenne ennyiért akkor tuti én is beadnám már.Mi bölcsinkbe is vinni kell majd pelenka,popsitörlő stb...Köszi a drukkot :) Jobbulást Papának!!!Mi a baja?Lehet már írtad :oops: Kis baleset :lol: :lol: Nálam kiskoromban volt ilyen amikor kishugommal fürödtem,mert nem volt még szobatiszta soha többet nem fürödtem vele :lol:

Kép
Kép
reni_24

Évi,
nagyon jó áron van a CSANA nálatok!
Engem épp tegnap hívtak a bölcsiből, hogy elsők vagyunk a várólistán, elvileg, ha egy 3 évest átvesz az ovi, akkor mehet Berci télen. Ha nem, marad itthon oviig.

Dalma,
kell egy jó tanár? :lol: :wink:

Csuri,
kivi vagyok kiderül-e ma végre a kiderülnivaló, vagy most már legyen meglepi? :lol:

Építkezőknek előre is kitartást, én nagyon örülök, hogy nagyjából készen vagyunk, tegnap óta már a fű is nő!!! Illetve szőrösödik a föld. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, drukkolok a bölcsihez, ha Te is úgy szeretnéd. Ha sikerül visszamész dolgozni?
Nálunk is szőrösödik a föld, olyan széééééééééép friss üde zöld :)

Reni, csípőprotézist operálták ki a Papának :(

Dalma, Anya, Katica, Móni ma eljátszottam a gondolattal, de jó lenne összeengedni a csajokat egy tali erejéig, vajon mit művelnének :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dalma, a németet alapról kezded?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi, hát én is kiváncsi lennék! Végülis megoldható az ügy. Kornélt reggel elviszem oviba, Panna be a kocsiba, indulás Bp-re, ott tali, délután hazaindulás. Kornélt meg majd elhozza a szomszéd az oviból! Végülis kb egy óra alatt ott vagyok. Csak egy jó, nyugis hely kellene. Katica? Kertiparti nálatok? Vinnénk kaját. Vagy most bunkó voltam, hogy így odaszerveztem magunkat? :) Sütit is vinnék... :oops:
Németet nem alapról kezdem, tanultam 8 évet, de csak iskolás szinten, sok mindent tudok, de sokat nem. Meg a rutin hiányzik, meg hogy folyékonyan, gondolkodás nélkül beszéljek. Szerencsémre a szomszédom Ruszlana ukrán, de némettanár, vele tanulok mikor alszanak a gyerekeink. A nagyjaink egy csoportba járnak, a kicsik meg itthon vannak még velünk.

Ilba te is némettanár vagy? És most építkeztetek? Grat a szőrös földhöz (ezt fogadjunk Beni találta ki. :)

Hitel: hát igen k...a sok. Nem panaszkodok, ki tudjuk fizetni, mert a páromnak biztos és jó állása van az AUDI-ban, hál Istennek ez a vállalat nincs veszélyben, sőt bővítenek, 3000 új munkahelyet teremtenek a közeljövőben itt Győrben. Szóval akinek a párja autószerelő, vagy karosszériás, hegesztő, szóval vasas ember, ne tétovázzon, irány Győr. Én is ezért nyomom most a németet.

Ma voltunk mi is beiratkozni a bölcsibe, Panna nagyon cuki volt, körbejárt mindent, kiabált a kis barátnőjének aki odajár, köszönt a gondozónéniknek, így : Kópokom (ez a csókolom, Kornéltól tanulta). A másik, amit tőle tanult, hogy állva pisilés. Ma délelőtt ment a bokrokhoz és húzta le a nadrágját állva, hogy pisil, pisil. Nem bírta megérteni, hogy ő úgy nem tud, sírt, hogy ő pisilni akar oda, de állva. Végül levettem a pelusát, felemeltem a lábát guggoló helyzete, de úgy már nem akart. Jaj, mi lesz ebből! :)

Évi a szoktatáshoz még: Lilla pedig mamabölcsiben van amúgy. Úgy sem könnyebb? Mert végülis nem veled van akkor. Vagy maga az új környezet?

(nálunk most úgy dörög az ég! Villámlik össze-vissza, pedig egész eddig tök szép idő volt. Na, látom már esik is. Nem baj, nem kell így öntöznöm.

:roll:

Kép
Kép
dalminha

Dalma, itt is dörög, esik...én inkább öntöznék mondjuk 30-35 C meleg , hmmm :roll:
Látod milyen figyelmesen olvastam, írtad is, hogy tanultál németet, én is kb. 8 évig, de a legtutibb mikor kint vagyok.
Nekem angolt kellene elkezdeni önszorgalomból ( egyre többször gondolkodunk a külföldi kiruccanáson ) valamennyi ismeretem már van, nem nulláról indulnék.

De édes lehetett Panna, állva pisilni :lol:

Maminál nem sír Lilla, de a bölcsi idegen hely még neki.
Ma nem voltunk, mert újra köhög, hörgőtágítót kap most sajna.

Mikor szeretnéd bölcsibe adni Pannát?

Részemről ok. a tali.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Taliban mi is szivesen részt vennénk persze,ha fiúk is mehetnek :?: :oops: :lol:

Dalma:Állva pisilés nagyon cuki lehetett :lol: Az jó,ha biztos a munkahely és nem érte a vállság :D Itt most kezdett el dörögni és nagyon sötét lett :cry: És nagyon fúj a szél is :cry: Jöhetne már a jó idő!!

ilba:Az jó,ha első helyen vagytok :) Ti is építkeztetek?Lemaradtam lehet :oops:

Évi:Szegény Papa :cry: Jobbulást kívánunk neki!!!!

Kép
Kép
reni_24

Ohh laptető :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
reni_24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?