Köszi a tippeket a mosható filccel kapcsolatban, tényleg szükség lesz rá, mert mindennap megy a firkálás.
Valamelyik este néztem a híradót, és pont a Margit sziget volt benne, hogy ha lehet ne menjenek arra az emberek, mert teljesen felázott és bármikor kidőlhet egy fa.
Ha tudunk, megyünk a talira, de, be kell kalkulálni, hogy nekünk min. 2,5 óra az út.
Évi
De jó, hogy kezdi megszokni Lilla a bölcsit, tuti megszereti, ha megismer minden gyereket, meg a dajka néniket is, megszereti.
Én is tegnap szedtem elő a ruhákat (rengeteget kaptunk ismerősöktől) kiválogattam a nyári rucikat, de tuti nem mostanában kellenek.
Dalma
Én is valami ilyesmit tervezek venni a wc-re, nekem se tetszik a bili, ha már ott a budi, szokja meg azt nem. Édes lehet Panna, ahogy pakol, mi is el szoktuk pakolni a játékokat, kezdetben csak segített Johanna, de most már ha megkérem egyedül is nekiáll pakolni, csak van hogy megunja és otthagyja az egészet.
Ilba
Na látom, hogy tetszik Bercinek, ez a szűkítő, akkor mi is tuti veszünk ilyet. Szegényke, sajnálom a betegeskedést, ahogy írtad elég durva lehet.
Sajnálom a füvet, épp néztem, a szomszéd kertjén is csónakázni lehetni, szerencsére, mi magasabb helyen vagyunk.
Egyébként erre is sok szántó áll víz alatt, most tervezték a gazdák kiültetni a palántákat, ha nem sikerül nemtom mi lesz velük.
Csuri
Hú, rámolnak rendesen a lányok, mi lesz 1 év múlva (főleg ha lányzó csücsül a pociban)
Ha netán máj. 26-án születne éppen 30 évvel lenne tőlem fiatalabb.
Anya
Nagyon édes Kincső a képen, igazi nagylány már a kis másfél éves.

Így tudok lovagolni már!
Így iszom a tejcsimet!
Majálisozom
Fáramászom