ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elveszet amit irtam kezdhetem előről már nem tudom kinek mit irtam
itt vagyok köszönöm mindenkinek már jobban igaz ha hanyat fekszem még nem birok felkelni csak ha oldalra fordulok.
Most a bal füllem fáj a változatoság kedvéért de valami iszonyat.meg a torkom is igaz ettem egy kis jégkrémet
Grétit most altattam el Jocika még alszik apa dolgozik.
Marcsi aranyos lehetett a Panka ahogy etétek a körtét
nem fáj amúgy a pocakja tőle???
Nekem azt mondták nem lehet enni körtét és semi k betűset.
Mondjuk én amúgy sem ehetek sok mindent az epém miatt.
Fany Nem lehet összefüggésben hogy a cicid begyúladt és azért vagy lázas??Nem tudom miért történik ez pedig mindig ügyesen fejed maszirozod .Olvastam könyvet de semmi okosat nem irt rá miért lehet hogy sok a tej vagy nem szopiza ki mindet.
Védőnőt nem kérdezted ?Hátha mond valami okosat
Habár nekem is a gréti Szerdán azt csinálta hajnalban és reggel elfogadja a cicit de a következő etetés már magaa rémálom nem akar szopizni csak űvőlt űvőlt már nagyon kész vagyok tőle.
Aztán rájöttem én idáig szopi párnát használtam nagyon szerete de most már nem hajlandó ráfeküdni sem és lefekszek az ágyra mellém teszem és ugy szopizik. a másik meg pont elfogyot a teám és egy kicsit kevesebb tejem is volt . most mérem megint .
De most nem is hízott annyit lehet tényleg kevés a tejcsim pedig megtettem mindent.De azt észre vettem ha kevesebbett eszem vagy nem iszom eleget akkor má nincs annyi.Szoktam mondani apának nincs mit tenni ennem kell.
Találkoztam a régi védőnőmel ő adott egy-két tanácsot.
A védőnő meg nekünk 2 hónapos koráig hetente jött aztán elmaradt mert sok a munkájuk anyira hogy elfelejtett minket behívni a 3 hónapos státuszra,
Szilvi aranyosak vagytok kíváncsi leszek az új vonalzodra.
igy szokott Barni aludni hogy a feje mellé teszi a kezét?
Eszti a fa támasztása aranyos lehetett .Sajnálom az össze zörenéseiteket .Tudom milyen én is igy éreztem sokszor hogy mindneért én vagyok a hibás a másik nem meg is magyaráztam hogy ez igy nem .Vagy változik velem együtt vagy csomagolunk.
Persze azért összeszoktunk kapni de akkor tudja mert nem szólok hozzá és ő meg kérdezi mi van mondom neki jobb ha nem szolok .aztán lecsilapodnak a kedélyek.
a neomagnolt én is szoktam használni de szárítja a kezet ahogy marcsi irta.
Hát a csajok unatkoznak ugy látom gréti is ugy van el ha fogom szeret nézekődni vagy lerakom a játszószönyegére és elvan egy darabog aztán megelégeli felveszem vagy berakom a babahordozoba .tegnap még ebéd előtt elszaladtunk a pennybe útközben megelégelte hogy nem tud elaludni elkezdett űvőlteni kivettem és lás csodát csend volt de mivel nem tudtam ugy menni hogy fogom grértit meg plusz tolom a babkocsit vissza raktam hiszti aztán nagy kinszenvedés árán elaludt
van hogy itthon is igy csinál megfogom hintáztatom picit és már alszik is.
na megyek mert tele irom az oldalt mosni akarok meg sütit sütni kinder szeletett meg mandulát.Holnap megyünk vendégségbe vasárnap meg hozzánk jönnek.

Esti szertartás
Egy hónapos Panna
Testvérszeretet
Kihasználtuk a jó időt

Lábikóm
Nyami
Tata tortájával
Drága kisfiam
Fürcsi
Tigrisel játszik