Dinuci,
kérdezted, hogy mennyit adunk a dokinak. Az enyém magán rendelőben fogad, így fix a tarifája. Nálunk 7500 a terhesgondozás, ha nincs dvd felvétel az uh-ról akkor "csak" 6000 Ft. Ha sztk-s rendelésre mentem én nem adtam semmit a dokinak.
Brigi nagyon élvezte a szülinapozást. Motorozott, csúszdázott, bicózott.
Örülök, hogy jobban van Apukád.
Kérdezted a neveket is. Most elkezdtem lányban gondolkodni, nagyon tetszik a Vivien, Dorina, Adrienn, Regina, Melinda, Laura. Megnéztem a névnapokat, ezekből szept. elején van a Dorina, Regina, és az Adrienn.

Szívem szerint neki is B-vel kezdődő neved adnék - bár nem csak rajtam múlik - , akkor neki is BB lenne a monogramja. Szívesebben adnék olyan nevet ami egy kicsit távolabb van a szülinaptól. Bár Briginél nem is tudtuk, hogy mikor van Brigitta. Szerintem még nem is meséltem, hogy amikor vittük haza a Brigit kérdezem a férjemtől, hogy mikor lesz a névnapja, azt mondta, hogy február 1. Azt hittem viccel, de van Brigitta névnap 1 nappal a szülinapja után. De az igazi, mint kiderült okt. 11.
Gira,
üdv közöttünk.
Mók,
te aztán fizetsz rendesen a vizsgálatokért. Nemsokára pelusra megy majd el, amit a dokinak adunk.

Gratula a jó uh-os eredményekhez.
Rékus,
mi volt az uh-on? Máté nagyon ügyes!
Etus,
örülök, hogy jól sikerült Barcelona. Julinak jobbulást. A férjem csak vigyorgott, bár szíve szerint kisfiút is szeretett volna. Mondtam, hogy majd harmadszor, vagy lesz 3 lánya.

Bár valószínűbb, hogy megállunk kettőnél. Briginek nem tudom mi a baja, már nem is náthás és délután sem alszik max 1 órát. Igaz este hamarabb kidől. Lehet, hogy foga készülődik, mert még 3 rágó hiányzik, most bújt elő egy a négyből. De az már kint van, így szerintem nem az zavarja.
Lynnn,
gyere majd te is az élménybeszámolóval. Ne izgulj első babánál nem gond, ha félidő körül érzed először.
Cherryke,
nem akartunk Pestre csak ezért felmenni. Kb 100 km-re van tőlünk. Azért választottam Tatát, mert jó gépük van - olyan amilyen a kórházban - és csak 50 km-re van. Szerintem vidéken kicsit másként működik a 4D-s mint Pesten. Fehérváron Briginél fel sem merült, hogy képet adnának, csak a dvd-t. De nekem nem gond, mert megállítom a dvd-t és elmentem képként. Brigiről is így csináltam. A doki nemcsak 4D-ben nézte a babát, hanem először 2D-ben, ekkor le is mérte. A méretek alapján szept. 27 lenne a születésnapja.
Sissy,
nagyon nem sok a 3 kg félidőig.
Andinet,
gratula a 70 %-ban kukacoshoz. Szerintem a csajok így is imádni fogják.
Kata1002,
alakul a táblázat.

Jó a neves sor is. Bár mi valószínű kicsit később döntünk. Nem sietjük el.
Tavasziszél, Kata, Lina, Timi? Merre vagytok?