A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Köszi a tippeket a mosható filccel kapcsolatban, tényleg szükség lesz rá, mert mindennap megy a firkálás.

Valamelyik este néztem a híradót, és pont a Margit sziget volt benne, hogy ha lehet ne menjenek arra az emberek, mert teljesen felázott és bármikor kidőlhet egy fa. :shock:
Ha tudunk, megyünk a talira, de, be kell kalkulálni, hogy nekünk min. 2,5 óra az út.

Évi
De jó, hogy kezdi megszokni Lilla a bölcsit, tuti megszereti, ha megismer minden gyereket, meg a dajka néniket is, megszereti.
Én is tegnap szedtem elő a ruhákat (rengeteget kaptunk ismerősöktől) kiválogattam a nyári rucikat, de tuti nem mostanában kellenek.

Dalma
Én is valami ilyesmit tervezek venni a wc-re, nekem se tetszik a bili, ha már ott a budi, szokja meg azt nem. Édes lehet Panna, ahogy pakol, mi is el szoktuk pakolni a játékokat, kezdetben csak segített Johanna, de most már ha megkérem egyedül is nekiáll pakolni, csak van hogy megunja és otthagyja az egészet.

Ilba
Na látom, hogy tetszik Bercinek, ez a szűkítő, akkor mi is tuti veszünk ilyet. Szegényke, sajnálom a betegeskedést, ahogy írtad elég durva lehet.
Sajnálom a füvet, épp néztem, a szomszéd kertjén is csónakázni lehetni, szerencsére, mi magasabb helyen vagyunk.
Egyébként erre is sok szántó áll víz alatt, most tervezték a gazdák kiültetni a palántákat, ha nem sikerül nemtom mi lesz velük.

Csuri
Hú, rámolnak rendesen a lányok, mi lesz 1 év múlva (főleg ha lányzó csücsül a pociban)
Ha netán máj. 26-án születne éppen 30 évvel lenne tőlem fiatalabb.

Anya
Nagyon édes Kincső a képen, igazi nagylány már a kis másfél éves.

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Rólunk:Ma végre már vissza tudtam szorítani valamennyire az ivást így ma 5db pelus ment el :D És volt itt az építész mondta,hogy mehet rá az emelet,mert amit mi szeretnénk ahoz emelet kell.Persze statikus is jön majd és ő is megnézi,de mondta,hogy tuti mehet majd :D

Dalma:Hát igen van olyankor egy feje :lol: Aranyos a kép :D

csuri:Próbálom elterelni a figyelmét több kevesebb sikerrel.Hál istennek a gyümölcsöket nagyon szereti.Azt szinte mindennap kap.

Kata:Hogy van Kevin?

Kri:Merre vagy?

Én mammucit is hiányolom vajon mi van velük?

És a többiek akik eltűntek????Judit stb..

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Esti képek :D
Kép
Kép
Kép
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hali!

Ennyire rémisztő képeket raktam fel :shock: :D ?????

No sebaj, majd itt elcsevegek magammal (ha már a kiscsaládom szunyál :wink: ).

Elmentünk ma vásárolni......és így ünnep előtt (el is felejtettem) az emberek megőrülnek. Annyian voltak mindenütt, hogy lépni nem lehetett. A csajok is hamar megunták, pedig szokták bírni :roll: :? .

Képzeljétek tegnap rendeltem Annának egy babaházat. Megbeszéltem velük, hogy jó lenne, ha a jövő héten szerdáig megérkezne.......azt mondták, persze!
Erre ma délelőtt megjött :shock: :D . Már csak tetszenie kell Annának (meg persze Katusnak).

Most megyek teregetek egy kicsit.

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hármaskalak és a csajok haja csodás! :D
Annának ilyenkor már több/hosszabb volt?
Júlia/Mátyás, nálunk mindkettő gyereknél mindkét név az első háromban volt. :D Szóval tutijók! :wink:

KisB. dicsiket köszi mindenkinek! :)

Anya,
miben segítsek? Egyébként ha magadra vállalod a tali szervezését, azt tudnod kell, hogy mindenkinek úgysem tudsz a kedvébe járni. Valakinek a dátum, valakinek a helyszín nem lesz jó. De azért szeretni fogunk ezután is. :lol: :wink:
Szóval szerintem dobj fel 2-3 Neked jó dátumot és ikszelgess, hogy kinek mi a jó és a többség dönt. Én legalábbis tuti így csinálnám. :)

Másra most nem emlékszem, lépek hamarosan, ma csajos estém van. 8)

Kép
Kép
Kép
ilba

Csuri
gyönyörűek vagytok mind!!!!! :lol:
és azta micsoda HAJ!!! nem gondoltam h. ilyen hosszú!!
És a pocidra én örök írígy leszek már! :wink:
Nevek is szépek nagyon.

Ilba
jó kikapcsolódást!
Erre is írígy vagyok! 8)

Csak gyorsan: izületi gyulladás van a vállamban, 4napja a falat vakarom.Rakat fájdalomcsillapító stb. mellett is, így leválasztottam Lénát. Ő nem sírt.. :cry: sőt hang nélkül vette tudomásul.Remélem nem belül örlődik.Férj szerint bolond vagyok és semmi baja ! :)
Szóval kripli lettem ebben az évben, kíváncsi vagyok mi mehet még tönkre bennem/rajtam . ühüm, ühüm, kis önsajnálat :)

Anya
és mindenki, ne haragudjatok tényleg nincs most energiám szervezkedni. Nem vagyok annyit gép előtt sem, stb.

Kép
katica_75

Sziazstok!!! :lol: :lol:

Olvastalak ám titeket csak írni már nem volt energiám sose, meg gép elé sem ülök nagyon mostanában. Mikor jó idő volt szinte non-stop kint voltunk!
De köszi a hiányolást jól esett, megpróbálok nem eltűnni! :lol:

Szóval picit magunkról aztán próbálok reagálni:
Domi nagyon agyafúrt kissrác egyfolytában huncutkodik, nagyon okos hihetetlen dolgai vannak, kedvence hogy bebújik a szekrénybe és meg kell találni aztán meg kacag nagyokat!!!és 1 hónapja alszik éjjel!!!! :lol: :lol: :lol:
Elkezdtem adni neki egy homeós cuccot ami alvászavarra van és azóta csoda történt sőt annyira hogy még arra is sikerült megtanítani hogy egyedül aludjon el. Nappal alszik 1 1/2 -2 órát éjjel meg 9 től reggel 8-9 ig de olyan is van h felébred eldumálgat az ágyában játszik cumival és visszaalszik. Egyszer 11 ig aludtunk!!! :lol: :lol:
A hisztiket gyakorolja rendesen de próbálom kordában tartani.
Így hogy végre alszik éjjel reggelente ha itthon van apa eljárok tornázni és nagyon élvezem hogy végre mozoghatok na meg a fogyás sem árt! :wink:
Taliban mi is benne vagyunk! Valaki írta a Kopaszi-gátat: mi nagyon nagyon sokat járunk oda ki és imádjuk baromi jó hely mondjuk a játszó valóban kicsi de nagyon szép hely és azért lehet olyan helyet találni ott ahol nincs közel a víz!! én csak ajánlani tudom kocsival is simán meglehet közelíteni, van nagy parkoló és bkv-val sem gázos! Na jó nekünk nagyon jó lene mert keb 10 percre lakunk onnan! :wink: :wink: :lol: :lol:

Én is én is szeretném tudni a titkot!!!!! Anya vagy valaki elküldené nekem???? :lol: :lol: :lol:

Nati!! Írj hogy vagytok???

Csuri!!! Olyan édi pocakod van én is irigy-irigy miatta!!!! :lol: :lol:
És milyen szép haja van Annának!!!! :lol: Nekem is ilyen volt csak loknis :wink:

Minden baba nagyon gyönyörű!!! Olyan nagyok már!!! :cry:

Mi is voltunk 1 hete mérésen 86 cm a fiam mondták jó magas lesz, akkora mint a 2 évesek a játszón, súlyban sem rám ütött szerencsére 10690gr.
Megkaptuk a 18 hós szurit is akkor na hát annyira még nem akadt ki mint most, szerda estétől vasárnap hajnalig lázas volt de ilyen 38,5-ök 4 órát bírt a lázcsillapító aztán ment fel megint egész nap csak ült az ölemben borzasztó volt így látni vasárnap már csak hőemelkedése volt de nyagyon nyüszi volt akkor is. Kb kedd óta százas megint! Aztán kedden tele lett a törzse kiütéssel ugyhogy gondoldom kifogtunk a 3 napos lázat egy kis szuris mellékhatással megspékelve... :?

Katica! Sajnálom a válladat, jobbulást minnél hamarabb!!!!
Reni gratu a bölcsihez bizti jó lesz neki! Na meg drukk az építkezéshez!!!

Kata! Jobban van Kevin???

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Kép

Kép Így tudok lovagolni már!

Kép Így iszom a tejcsimet!

Kép Majálisozom

Kép Fáramászom

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Na még ezt az egyet!!:)

Kép

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Mammuci!
Dominik nagyon édes a képeken!!!! Kedvencem a fürdős-gumikacsás :lol: !
Alvásért, na meg a tornáért irigy-irigy!!!!

Katica!
Az elválasztás biztos hatással van Lénára, de nem hinném, hogy belül őrlődik, aztán egyszercsak kitör......ahhoz még pici!
Ha baj lenne, azt egyből látnád, éreznéd!
A válladat sajnálom!

Ilba!
Pont ma néztem képet Annáról.
Neki ennyi idősen már a válla alá ért a haja.
Ja, és néztünk egy videót is, amin Anna 2 éves, és azok a ruhák vannak rajta (body, cipő), amiket most hord Katus.....

Mi sétáltunk ma egy kicsit a lányokkal, na meg fagyiztunk is egyet!
Közben pedig próbálom/juk kitalálni, hogy a maradék 12 napot hogyan programozzuk, hogy mindenre jusson idő.
Mert ugye van egy szülinap (tortasütés, dédi nevében bicaj-vásárlás, bulira felkészülés....).
Kérni kell még házassági anyakönyvi kivonatot.
2 ctg-re elmenni.
Közben a férjemnek intézni egy másodállást.
Ja, és a védőnő is szeretne még látni szülésig (én már nem annyira :roll: )

Ilyenkor bánom, hogy nincs jogosítványom. Mondjuk két autónk se, mert akkor most minden milyen flottul mehetne.....

Sebaj, most már féllábon is!!!!!

Jó éjt Mindenkinek!
Holnap megnézzük apát edzés közben :wink: , remélem nem fog esni!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Megjöttünk MI is. :) El voltunk a hosszú hétvégén minden fele, de már vagyok. :) De jó, hogy mammuci jelentkeztél! Nagyon édes Dominik, már igazi nagyfiú. :) Az Én kedvencem a fára mászós apukás. :) Mindjárt átküldöm a titkot. ;)

Mi voltunk végül Nyíregyházán is az állatkertben, majd rakok fel képet. Annyira nem volt jó, mert rengetegen voltak. :evil: De Kincsemnek nagyon tetszett!! :)

csuri
Gyönyörű a baba lak és persze a lányok is. ;) Az az Anna haj.... :) Hihetetlen! Szereti ha mosod , fésülöd??

katica

Jobbulást!!!! Sajnálom, hogy nem szervezkedsz Velem. Na, de majd legközelebb. ;)

móni
Félelmetes amit írsz a szigetről. :S Közben erősen gondolkodom helyszínen, de Ti is írhattok.

Mi Katával azt beszéltük lehetne akár játszóházban is, mert ugye nem biztos, hogy megint sikerül pont elkapnunk a jó időt. Most ahogy ezt leírtam eszembe jutott valami. :) :D Van Békásmegyeren egy alapítvány játszótér, ahol rossz idő esetén van belső játszóház jó időben meg kint van extra játszótér. Bkv-val is viszonylag könnyen megközelíthető. Ilba, Te lehet ismered is. Mit szóltok ehhez??? Megpróbálok róla keresni képet vagy valami oldalt. Mindjárt.

Kép
Kép
anya1118

Így hirtelen ezeket találtam

http://www.maltai.hu/index.php?node=34
http://www.babanet.hu/hol-mi/jatszoter.php
Nézzétek meg és véleményeket kérek szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Katica,
jobban vagy? Egyébként meddig akartad szoptatni Lénát? Hányszor szopott még egy nap?

Anikó,
Domi hihetetlen! :D Édi kiscsávó! :) Tiszta Te, igaz?

Csuri,
ezek szerint nálatok Katus a nagyobb, Nálunk Berci kisebb jóval (centit nem tudom, de majd 3 kilóval), vennem is kell 1-2 dolgot, hiába születtek egyszerre.
Méhszájad hogy áll? Mit jósol dokinéni? Időre jön Tesó?

Anya,
Máltai jó ötlet! Viszont nem a békásit mondanám (bár több is van, én a Gyűrű utcait ismerem), hanem a Lajos utcait. Egyrészt nincs annyira kint, másrészt jóval átláthatóbb, nagyobb.
Pokrócot nem tudunk leteríteni, viszont körbekerített, vannak padok és rengeteg játék (homokozók, autók, motorok ...) van wc, pelenkázó, játszóház. Mi rengeteget jártunk, míg ott laktunk.
A Kopaszi gátas ötletem elvetem, végre eljutottunk oda mi is, és nagyon szuper, sétálni jó, de talira tényleg nem, közel a víz. :)

Mi ma Skanzenben voltunk, ajánlom mindenkinek, KisB. is élvezte ezerrel. Blogon vannak képek ...

Kép
Kép
Kép
ilba

Csuri, mit mondjak, gyönyörű a pocid! Sehol egy csík, így, 3. terhesség után sem. Szerencsés bőröd és hajad van! :) Látom mindkét csaj örökölte! :) Annának hihetetlen hosszúságú a hajkoronája! Nyárra is megmarad neki? Figyu, kell az a házassági kivonat, ha ugyanott szülsz? Nem röhej, hogy 2 évente viheted az újat? Mert azóta változott? Én nem vittem (pedig kellet volna papíron), de mondták ott, már szülés után, hogy nem baj, ha nincs benne van a rendszerükbe. Pedig nem is itt volt a házasságkötés.
Védőnő meg még mit akar? Nehogymár újat tudjon mutatni... :)

Ilba, tényleg ennyivel kisebb Berci? Mert hogy Panna igen, mert ő lány, de két fiú tesó között is ekkora különbség van? De nagyon cukika kisB!

Katica, szegény vállad! Mitől van, ki tudja?

Anya, jó ez a játszi, ti ismeritek,csak annyit kérdezek. Itt mennyi idő tölthető el? csak azért, mert ha mi már elmegyünk Győrből, nem 2 órát akarunk ott lenni. Vagy aludni már mindenki megy haza? Azaz délig tartó buli lesz?

Mammuci, nagyon édi Domi! Megmondanád mi az a homeo-s szer alvásra? Mi még mindig kelünk kb 4x. Már kivagyok tőle.Mindig a legmélyebb álmomból ébreszt, és ez kimerítő.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Atyaég, mekkora vihar volt itt nálunk este :shock: ! Legalább 4 "vihar" jött egymás után......, és amikor vége lett, hazaértek a szomszédok (a másik oldali :wink: ) Portugáliából, és kipakoltak :evil: .

Kincsőanya!
Sajnálom az állatkerti tömeget, de azt már én is megfigyeltem, hogy ez a gyerekeket érdekli a legkevésbé :? Én például 5 perc alatt ki birok készülni egy Tesco-ban, ők meg rohangálnak, kiflit esznek.....
Anna a hajmosást már szereti, a szárítást is bírja, de a fésülködés nagy mumus!!!! A legviccesebb, hogy már Katus is megtanulta tőle a jajgatást, és már csak a fésű láttán is pityog :)

Ilba!
Szerintem Hármaska megvárja még anyukámat, aki szombaton érkezik, és a szülinapi bulit is csak vasárnap tudjuk tartani, ezért a jövő hétig még ráér. A méhszájam pedig tök zárt, és nagyon magasan is van még a fejecskéje (ki is tudom még tapizni) :wink: :D .
A Skanzent én nagyon szeretem, lehet, hogy nyáron kimegyünk mi is!!!! (márcsak a pékségben kapható finomságok miatt is!). Blogot mindjárt megnézem :wink: :wink:

Dalma!
Van ám csíkom, de nagyon halvány, így nem feltűnő :wink:
A házassági anyakönyviből pedig 30 napnál nem régebbi kell, így mehetünk megint :? .
A védőnő már újat nem tudna mondani :D , de szeret a lányokkal találkozni.

Rólunk picit!
Voltunk hétfőn edzésen! Sokat nem láttam belőle, mert üldöztem Katust.
Kb. fél óra alatt összeszedett egy ronda sérülést. Egy vasnak rohant neki, és az arcát felsebezte, de ez nem igazán szegte kedvét :roll: . Szegény Annát küldtem mindig utána, mert én már nem tudtam utolérni, olyan fürge volt :D
Aztán persze kidőlt, és elaludt a kocsiban. Itthon meg mikor kivettem a kocsiból, a járda mellé léptem, és elestünk. A térdeimet jól bevertem, meg szegénynek a feje is lekoppant, így tegnap "kapott" rendesen.
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Csuri
Nagyon szép nagy, már a pocid, és Anna haja, hát nem semmi, gyönyörűséges.
Katust nem zavarja a haja, nem lóg a szemébe? Johannának is elég nagy már, de nem tudom mi lesz nyáron, nagy melegbe, mert nem enged beletenni semmi gumit, csatot, elől meg le szoktam vágni (kisebb-nagyobb sikerrel) mert a szemébe lóg.
Autó- ki, hova megy, mikor, kérdés nálunk is mindig probléma, de két autó meg sok lenne (költségbe) pedig rengeteg időt megtakarítanánk.
Katusnak tényleg kijutott a „jóból” szegényke, először, azt hittem festékes az arca.

Mammuci
De jó, hogy jelentkeztél. Domi is jó nagyot nőtt, nagyon vagány ezzel a hajkoronával.
Örülök, hogy jól alszik.

Katica
Nem hangzik túl jól ez a váll probléma, gondolom nem segíti a gyógyulást Léna cipelése, vagy nem tudom nálatok hogy van de Johannát sokszor fel kell venni, és cipelni, nekem is néha kivan a hátam.

Anya
Hát igen, nagy ilyenkor a tolongás mindenhol, mi azért nem mentünk sehova (meg kiskacsát is kaptunk szombaton)
Jók ezek a játszóterek, én nem tudok sokat hozzászólni nem voltam még ilyen helyen, bár látom Szegeden is van, majd megnézzük egyszer.

Johanna tegnap nagyszülőknél volt reggel 9-kor elvitték du. 5 kor hozták, fura volt de bevallom őszintén nagyon jól esett, közbe meg hiányzott is, szóval fura volt. Mikor meghozták, akkor meg tojt a fejemre, egyből rohant a kutya után, meg homokozni stb…, kicsit rosszul esett, vagy ez normális dolog? Többiek, nálatok, hogy szokott viselkedni, a gyerkőc ilyen helyzetekbe?
Holnap megyünk oltásra, kíváncsi leszek, milyen nyavaját hoz elő

Teszek néhány tanyasi hangulatot idéző képet.

Móni

Kép
ission

Kép

Kép Kép

Móni

Kép
ission

Na még egyet a hajáról, bocsi telipakolom az oldalt a képeimmel :oops:

Móni

Kép
ission

Kép

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Csuri, aztaaaa mekkora a pocid. Anna haja gyönyörű, nem lehet egyszerű ápolni, de megéri.
Katust sajnálom a baleset/ek miatt és Téged is, vigyázz Magadra!

Mamuci, Domi annyira cuki, a fára mászós kép a kedvencem, nagyon huncut ( gondolom nem csak a foton ) :lol:

Katica, hogy van a vállad, remélem már rendbe jöttél :wink:
Léna, hogy van?
Képzeld most 3 hét után talán mondhatom, hogy meggyógyult Lilla. Már nem köhög és nem fújja az orrát ( bölcsiben csak néztek, hogy tud orrot fújni, dagadt is a mellem rendesen )

Ilba, KisB-nek küldjük a gyógypuszit, remélem már nincs is rá szükség.
A füvet sajnálom, mi már 3x pótoltuk mert foltos, de nem adom fel :)

Dalma, tudom nehéz így pihenni éjjel, szomszéd kislány is így aludt nem oly régen, kibújt 2 foga és most alszik éjjel. Kitartást Neked!
Én sem 2 órát tervezek a talin maradni, nem leszel egyedül :D

Móni, Lilla se ugrik a nyakamba egy-egy hosszabb anya nélkül töltött délelőtt/délután, nyugtázza az érkezésem és megy a dolgára :roll: :lol:
Gyönyörű pipacsos képek, irigylem Johannát, hogy ilyen szép helyen élhet.
Lilla sem visel el szinte semmit a hajában, sőőőőt a fején sem.

Hétvégén voltam a szokásos Pünkösdi zarándoklaton, Martin is jött velem :lol: Lilla apával volt, de este eljöttek értünk, nem aludtunk ott, talán majd jövőre.
Holnaptól ott ebédel már a bölcsiben és csak utána hozom el, szeptembertől szeretném ha ott is aludna.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Anya
jónak tűnnek ezek a játszók. :) A lajos utcai még nincs is olyan kint.

Ilba
akkor egyezik a véleményünk kopasziról.Sokan voltak?Én is akartam menni, tegnap, de apa a közeli lóetetést ajánlotta inkább.
Nagyon édes kicsikéd a budin! :lol:
A reggeli szopit úgy egy hónapja vettem el, már csak az esti volt, de ő nagyon szerette.Fürdetés után már csak azt ismételgette h. :"cicit kapsz, nyugi" :)

Évi
na jó akkor mostmár maradjon is így a csajszikád, egészségesen!
Hogy tanítottad meg orrot fújni?? Jól jönne nekünk is, mert az orrszívást most nagyon megutálta.Ügyes kis bölcsis!

Reni
jaj most jutottál eszembe!!!! :oops: :oops: Vártál ma? Mindjárt elsüllyedek...ne haragudj, totál kiment a fejemből, a nagy eső elöli bezártság miatt, mikor kicsit kisütött a nap rohantunk a boltba és elfelejtettem. Jó még nektek a 7en?

Móni
olyan jó hangulatuk van ezeknek a képeknek! Örülj neki h. jól elvolt a Johanna és már nincs rajtuk az a nagy szeparációs szorongás.

Csuri
szegény Katus, na meg Te hogy elestetek. :cry: Fájnak a térdeid?
Korházi csomi kész már :) ?
Amúgy L is esik nap mint nap.Soha még ennyit nem ütötte be a buksiját mint mostanában. Marha vagányak akarnak lenni, csak a mozgáskoordináció még néha hiányos ahogy én látom rajta.

Anikó
igen légyszi írd le a homeós nevét és adagolását! L. már 5,45-kor kel, és délben hajlandó csak elaludni, addig többször kiborul olyan fáradt.
Domi jár lovagolni? Tetszett neki?Édes nagyon.

Váll köszönöm jobb sokkal.Hat a sok bogyesz.Az emelgetéstől volt, és még egy rossz mozdulattal meghúztam, ami akkor még nem fájt így elmentem kosarazni, azt nem kellett volna.

Kép
katica_75

Évi, akkor maradunk! Örülök, hogy meggxógxult a csajszid! Panna is fújja az orrát, hónapok óta elő sem volt a porszi. Az oviban mondta az ovónéni, hogy a kiscsoportosok fele nem tudja kifújni... Nem tudom ez hogy lehet...
Katica, ülj vagy guggolj le vele szemben, és mutasd neki nagy gesztikulálással, hogy fújod az orrod. Utánozni fog. Aztán ha már megy, dugd oda a pzst, fogd be az egyik orrlukát és mond neki, hogy fújja. Menni fog :)

Móni, eszméletlen kis csajod van! Nagyon szép és sűrű és fényes haja van!

Csuri, vigyázz ám magatokra! Remélem nem lett neked is bibid! Szegény kis Katus! Látom nem viselte meg annyira a eset... várd ám meg anyukádat meg a szülinapot! Csak semmi izgalom! Még jó, hogy nem mentél másik topicba (2010 május), ahol most sok kisbabát várnak, mert itt mindenki csak ÉRTETEK izgul, és a te babádat várja!

Kép
Kép
dalminha

Hali!

Dalma!
Egy másik topik :shock: ? Én azt már nem bírnám :D .
Anyukám ma mondta, hogy nem tud jönni a hétvégén, csak valamikor a jövő héten...... remélem nem késik le semmiről!! :D

Katica!
Katus is fújja sz orrát! Néha csak viccből is kér egy-egy zsebkendőt, és fújkálja magának. Nálunk persze van minta :wink: .
Kórházi csomag már kész pár napja :D :wink:
Ja, és ma a szemöldökét ütötte be egy székbe.....egyre gázabbul néz ki szegény!!!!

Évi!
De jó, hogy ki tudtatok mozdulni!
A bölcsi pedig nagyon jól megy!!!!!

Ission!
Nagyon szép képek! Ez a lány!!!!! Nagyon szép!!!! :D
Katus szerencsére engedi a haját gumizni, csatolni :D

Éééééééés a legfontosabb!!!

Annát felvették az oviba!!! Jupiiiiiii!
A csibe csoportba :wink: :D
Holnap hívom az óvónénit és egyeztetünk!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Most csak röviden: Csuri, dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anna tudja már?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!
Igen, tudja!
Miután felolvastam a levelet neki, rohant Csabához, és azt kiabálta:
"Éljen, nyertem!!!!" mert így volt a levélben, hogy felvételt nyert..... :D :D

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Ission (MÓNI)!

Nagyon Boldog 30. Születésnapot Kívánok!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Anya! Köszi az infót! :wink: :lol: :lol: :lol:

Csuri! Le a kalappal előtted nem tudom hogy bírod, hogy nem tudod a titkot!
Én bizti nem bírnám! :roll:

Ilba! Én??? Mindenki mondja hogy tiszta apja!!! :shock: :lol: :lol:
a játszón a csajok közölték mikor meglátták az apját hogy max a haja az enyém :lol: :lol: :lol: :lol:
kevesen mondják h rám hasonlít! :wink:

Dalmi és Katica!

Pulsatilla 15CH 2 héten keresztül lefekvés elött 5 golyó.
Remélem bejön!!!!! :lol:

Ja és írja még a Quiétude szirupot reggel/este 15 napig de utánaérdeklődtem és azt itthon nem forgalmazzák hogyha van ismitek esteleg Franciaországban akkor ő tud postázni! én is ezt a választ kaptam a Boiron forgalmazójától jó fejek mi???? :roll:

no mindegy remélem hatni fog mert tudom milyen kimerítő a folyamatos nemalvás:((

Ission!

Isten éltessen !!! :lol: :lol:
Nagyon édes a lánykád a képeken! tök jó lehet ott élni!!! :lol:

Csuri! Jajj szegény Katus!!! Jobbulást neki minél hamarabb!!!
Szuper az ovi! Biztos tetszeni fog Annának!

Én ma hívtam fel a bölcsit hogy felvetessem várólistára Domit jövő júniustól akartam csak berakni, de közölték hogy szeptben van csak beíratkozás és ígyis már csak jövő novembertől lenne neki hely akkor meg ő már ovis korú! ja és már 35 en vannak elöttünk várólistán! borzalmas ez a helyzet!
csak abban reménykedem nem lesz terhes addig a kolleganőm mert az ő helyére kéne visszamennem elvileg jövő nyárra tervezi majd a szülését ha minden összejön nekik dehát így hova rakom a fiam???? :roll: :roll: :roll:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

ISTEN ÉLTESSEN MÓNI!

Csuri! Gratulálok Annának a "nyereményhez", jól jár Vele az óvónéni :lol:
kitartást Neked az utolsó napokra ( én sztem jobban izgulok, mint Te)

Katica, az orrfújás még a mérgeskedő grimaszolás tovább fejlesztett változata :) tényleg meglehet Őket tanítani simán, de mostanában ne legyen rá szükség!!!

Lányok, ha valakinek külföldről kell gyógyszert beszerezni van egy cég ezzel foglalkozik, mindjárt belinkelem.

Mamuci, bölcsi miatt ne kezdj el aggódni, biztos lesz rá megoldás. Tegnap már a híradó is foglalkozott a témával, így nem maradhat a helyzet az biztos, hogy 100 helyre 200 gyerek jelentkezik :evil:

[/url]http://www.pharmaexpressz.hu/

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Bocsi, most jó a link.

http://www.pharmaexpressz.hu/

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Dalma,
ha hoztok kaját, akkor akár egész napot el lehet itt tölteni a játszón, minden van, rossz idő esetére meg ott a játszóház. Kornélt hozod? Mert ha hétvégén lesz, akkor valószínű én viszem Benit.

Egyébként ha a játszó mellett döntünk, akkor szólni kell ott (vállalom) mert néha előfordulnak programok ott is és nem lenne szerencsés akkorra időzíteni ... :roll:

Csuri,
Anna egyébként várja már Tesót? Ő mit mond, ki lakik odabent?
Katusnak nagy gyógypuszik, szegénykém. :(
Anna készül a szülinapra? Beni már most szervezi az övét. :shock: Mondtam neki, csak ne kapkodjon, van még fél éve rá. :lol:

Móni,
Isten éltessen! :D
Nélkülem is elvan Berci, mi relatíve sokat vagyunk egymás nélkül és őt se nagyon hatja meg a dolog, viszont mikor meglát, akkor cicimániákus lévén, első szava nem a mama, hanem a cici, cici és már jön is szopizni.
Én is imádom a képeidet nézni, olyan, mintha Ti egész évben vakációztatnátok Johannát. :)

Katica,
szombaton voltunk a Kopaszin és voltak, de valahogy eloszlott a tömeg. Szóval teljesen okés volt. :)

Mammuci,
itt (III.ker.) is kb. 2 év a bölcsis várólista. Ez a szomorú helyzet. :( Bercinek a 20 hónap várólista arra volt elég, hogy most lett első, azt jelenti, hogy ha egy évvesztes gyereket átvesz az ovi a télen, akkor januártól minket hívnak a bölcsiből először.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja, Csuri, mit szólnál a hétfői naphoz? Csak mert akkor a házassági évfordulónkra érkezne Hármaska. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Mammuci!

Szerintem se izgulj! Addig még sok minden történhet!
Bár én továbbra sem értem, hogy lehetséges az, hogy valaki(k) képtelenek azt az egyszerű tényt figyelmen kívül hagyni, hogy a MI korosztályunk gyerekei (ahogyan mi is) sokan vannak.

"A mai harmincévesek az úgynevezett Ratkó-unokák, a Ratkó-gyerekek gyerekei. Szüleik korosztálya rendkívül népes volt, és részben a sok, családra vágyó fiatal, részben a harminc éve életbe léptetett születésösztönző intézkedések következtében az 1974-es és az 1975-ös év demográfiai csúcsot hozott."

Miért kellett bezárni a bölcsiket, ovikat????
Most meg nem győzik a gyerekeket elhelyezni.
Van olyan ovi itt Pesten, ahol a gyerekek még a WC-ben is alszanak, mert annyian vannak a csoportban, hogy nem férnek el :shock: :evil: .

Evi!
Ne izgulj :lol: !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Szuper! :)
Akkor maradjon a Lajos utcai (bár Mi még nem voltunk ott), de az tényleg közel van az Árpád hídhoz, biztos mindenki megtalálja!!! Na, akkor már "csak" időpont kéne. hi-hi :lol: :lol:

ilba

Mi a Zemplén Győző utcaiba szoktunk menni. Az is nagyon jó. Minden van amit leírtál. Remélem ebben a Lajos utcaiban is van minden!!

dalma

Nincs időpont. :) Ez játszótér!! Teljesen ingyenes addig maradsz ameddig akarsz. :) Én se 2 órát terveztem eltölteni. :)

csuri
Gratula az ovihoz!!!! :) Elhiszem, hogy nehezen viselik a fésülést. Nekem is mindig derékig ért a hajam, de utáltam ha mosta meg fésülte anya. Édes lehet Katus, jót mosolyogtam ahogy olvastam. :) Szegény pofikája!!! Most már van sorstársunk is. Nekünk még mindig látszik.. :( Nektek gyorsabb gyógyulást kívánok!!!! Ti jöttök talira???

ission
Boldog születésnapot!!
Mi is ma voltunk oltáson. :( Nem volt nagy élmény. Remélem nem leszünk lázasok. Nagyon jó ez a tanyasi hangulat... Meg is rígatott.... :cry: :cry: Képzeld nekünk is van két kiskacsánk. ;) Itt sípolnak éjjel nappal. Majd teszek képet.

évi, mammuci

Talira jöttök remélem!!!!!

puszika mindenkinek!!!!

Kép
Kép
anya1118

Anya,
persze, ezek "alap" dolgok, minden Máltain megtalálható. A Z.GY. utcait nem ismerem, a Lajos utcaiban az tetszik, hogy átlátható jól, bemész, jobbra "kicsik" játszótere, balra a "nagyobbaké", jól el lehet különülni. De nekem mindkettő közel van, sőt, szóval döntsön a többség, bár azt hiszem rajtunk kívül mindenkinek jobb az Árpád híd. :D

Na, egy életem, egy halálom :lol: :lol: :lol: .... JÚNIUS 19????

Kép
Kép
Kép
ilba

Napot illetően írjatok.
Gondolom hétfő meg péntek kiesik mert az nagyon a hét eleje meg vége.

kedd, szerda vagy csütörtök legyen???

Kép
Kép
anya1118

Kincsőanya!

Ha a tali június végén lesz, akkor akár el is tudunk menni, bár szerintem kell hozzá segítség :roll: . Katus egy igazi hóhányó, sosem lehet tudni, hogy mi fog vele történni :? :) ....
De, ha úgy látom, hogy menne a dolog, akkor szívesen elmegyünk mi is, legfeljebb nem maradunk sokáig :wink: .

Ilba!
Házassági évfordulós baba???? :lol: Jól hangzik!
30-án még megyek Barbihoz ctg-re, majd megdumáljuk :wink:
Anna egyébként mindent nagyon vár már.
Holnap megköszöntjük mi, vasárnap a család többi része (ja, a nagyinak ma leszedték a bal karjáról a gipszet........fölül 13, alul 16 öltése van :? ).
Tegnap kipróbáltuk a bicajt a Dechatlonban.......majd mikor nem figyelt Csaba megvette :D , azóta azt emlegeti, hogy milyen kár, hogy arra már nem volt pénzünk (ez volt az indok, hogy miért nem kapta meg akkor :roll: ).
Ja, és a tesó!
Tegnap kifejtette Katusnak, hogy neki is lesz majd picibabája, akit majd szoptat, de ha ismerkedik majd a gyümölcsökkel Katus is megetetheti (APG-hatás :D ).
És (ezt ma mondta) nem szeretne bejönni a szülésre :lol: , inkább lent maradna apával a kocsiban, és megnézne 3 vagy 4 kockásfülű nyulat :D (na olyan gyorsan azért nem szeretnék megszülni :wink: )!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

ilba
Az szombat. :( Szerintem hétvége sokaknak nem jó. A jó múltkor se volt, mert mindenki családozik. Szerintem hétköznap jobb lenne. Nekem júniusban amúgy se jó egyik hétvége se, mert 3 szülinap is lesz (ismerős gyerekek). Neked nem jó hétköznap???

Kép
Kép
anya1118

Jaaaa. Én aszittem hétvége. :oops:
Akkor JÚNIUS 29?

Kép
Kép
Kép
ilba

Csuri,
:lol: :lol: :lol: Anna kéééész. :D
No, akkor azt mondom május 31. Én 27-én voltam Barbinál és 28án szültem. :wink: És ha nem is 3 Kockásfülű nyúl alatt, de egy DVD-re már nem lett volna idő. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Csuri, imádom olvasni Anna szövegelését :D :D :D jó lenne már személyesen megismerni Őt is.
Ja és az én lányomon is van folyamatosan "bibi" hol kisebb, hol nagyobb...sőt még rajtam is, ebből a szempontból még én sem nőttem fel :)

– A június is esős, borús lesz 2010-ben. Az igazi nyárra július második felétől augusztusi nemzeti ünnepünkig számíthatunk. A legmelegebb napok július 5-e, 25-e, illetve augusztus 9-e és 10-e lesznek az idén.

Anya, persze én/mi is készülök menni :D

Nekem jó a JÚNIUS 29. és a Lajos utca is :D

Evi és Lilla

Kép
evi1969

A csajokat kérdezd!! :)

Kinek jó talira a június 29-e keddi nap?????????????
(Nekem jó) :)

Kép
Kép
anya1118

Oké, akkor eddig:
JÚNIUS 29.
- Anya
- Évi
- Csuri (mert június vége :D )
- Ilba

Kép
Kép
Kép
ilba

Ó, én balga :roll: rossz idő esetén van fedett játszó is, ugye? Akkor az időjárás nem befolyásoló tényező???

Evi és Lilla

Kép
evi1969

évi
Igen van. :) Épp ezért megyünk oda. :D

Kép
Kép
anya1118

nekünk is jó minden! :lol:

Mammuci
köszi, sztem van is itthon mert azt is kapta a krákogásra ha jól emlékszem.

Köszi az orrfújás tippeket, mi a viccelődésen túl nem jutunk, nem hajlandó erősen fújni. Nektek totál ki tudja fújni, úgy h. porszívó sem kell? ááá de szép is lenne. :)

Nekem ma betelt a pohár, elmentünk venni egy rakás gyurmát, már nem tudok mit kitalálni neki bentre. :twisted: tetszik neki, talán 10percig is leköti majd. :)

Kép
katica_75

Még pont jó nekem is, mert Kornél júliustól szüneten van itthon.

Ilba, nagyon édi lehet kisB, ahogy cicihez szalad.

Kép
Kép
dalminha

Az előző oldalon még írt Katica is.
Még jó játék mostanában a gyöngyfűzés is nagy fagyöngyökkel. De a pakósz a nagykedvenc.

Ántsz szerint ne igyunk csapvizet, mert koszos most árvíz után.

Várom már a talit!

Kép
Kép
dalminha

Mi a szösz az a pakósz? Pakolás? mert az itt is megy. :)

Anikó
még azt mondd meg hány nap alatt kezdett hatni?

Kép
katica_75

sziasztok.

Bocsi a hanyagért de nem akarok senkit sem zaklatni a sok gondjainkal.
Látom tali a téma. Lécci írja meg valaki nekem privibe hol mikor és merre lesz a tali jó? remélem el tudunk jutni:)

Iza most volt másfél éves és 10200g 79cm a csöppem:)) Igazi kis szívtipró mert iszonyat huncut tud lenni:) mindenkit az ujja köré csavar:)

Kép

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok bocsi hogy csak most jövök de elromlott a laptop és nem volt gépem.
Jó sokat kellett visszaolvasnom,ne haragudjatok de nincs idöm most mindenkinek irni,majd csatlakozok.
Mi jol vagyunk,tegnap megkaptuk a 2 szurit ( 18 hós+ memingo) mindkettöt karba.
Reggel höemelkedée volt Kevinnek meg kicsit nyügös de semmi több remélem nem is lesz.
Ma jó idö van kint vagyunk ,maradhatna is ilyen ,talira mi is szeretnénk menni,remélem oda is találunk ,mert nemtudom hol van.
M i érdröl mennénk.
Sok puszi mindenkinek

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?