Új privát üzeneted érkezett!

Minyu
Mindenki mehet, aki itt lakik. El van kerítve, kulccsal lehet bemenni.
Hogy vagytok? Milyen 3 gyerekkel?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Minyu! Köszi! :D Én is féltem nagyon a bárányhimlőtől, főleg a picinél, de szerencsére megúsztuk minden gond nélkül.

Egcsi! Azt a mindenit, milyen szuper helyen laktok. :roll:

Andi

Kép Kép
Kép[/url]
 
 


Egcsi! Az lemaradt, hogy Zalakaroson pihentünk, sajnos már vége, ma du. jöttünk haza. :cry:

Andi

Kép Kép
Kép[/url]
 
 

 
 

Mi kempingezni mentünk volna most hétvégén, de apjuknak közbejött egy munka... :? Annyira azért nem bánom, mert nincs olyan nagy hőség és vízpartra mentünk volna. A fiaim csak w.c-re és aludni jöttek volna ki a vízből, tuti megfázás. :roll:
Egyébként 6 óta fent vannak és rohangálnak, eddig a lakásban, most már kiengedtem őket a játszóra. Szerintem estére komplett megőszülök. :shock:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Hü, régen voltam. Norbit és Orsit felvették egy szegedi oviba, Orsi ott járja majd a 4. évet. Mórán ugyanis felesleges lett, mert tul sok gyerek lesz jövöre egy csoportban, igy nyaggattak egy ideig hogy vigyük el. Nem akartuk vele szurjanak ki igy átmegy Norbi ovijába.
Nyaralni jövö héten megyünk Gyulára, tavaly is ott voltunk. Már nagyon várjuk, munka sok, fáradtak vagyunk.

Orsi kedvet kapott igy az uszást ösztöl buváruszásra cseréli fel. Tánc most nyáron nincs, de lovagolni nyáron is jár. Megy majd táborba (lovastábor, kalandpark tábor), anyosomhoz és a Mátrába is. Jó sora van:) (mellesleg rengeteg helyre viszem még én is, voltunk 1 hete Pesten is az Állatkertben de sokat megy szinházba és egyéb programokra). SZoval neki jól telik a nyár.
Norbi sajna nem akar szobatiszta lenni, igy még nem tudom mi lesz az ovival. Mindenki nyugtat van még addig idö, de már joval elmult 3 éves, szoval igenis aggodok. Pisi már okés, de akárhogy is beszéljük és megigéri mindig bekakál. Bölcsiben is szoltam most már számitsanak rá lehet ovi nem engedi igy elkezdeni, remélem a helyét fenntartják majd. Aug. végén beszélek velük, akkor lesz ugyis szülöi ott. Amugy már nagyon beszél, mindent mond, sokat versel és föleg táncolni imád. Haját levágtam, megint tüsi:)

Visszaolvasni megint nincs idöm, csak az utolsó lapot láttam, Minyunak hogy nönek a gyerekei! Majd visszanézem a többiekét is, csak nem most már.
Jó nyarat mindenkinek!

Kép

Kép

Karmen
 
 


Karmen
Tényleg nagyon sűrű a nyaratok. Nálunk is a kaka a gáz, mindig hozza a pelenkát, hogy abba akar... :roll:
Nálunk most itt van anyós, van segítségem. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Egcsi! A gond hogy elvileg ovinak feltétele a szobatisztaság. Tehát simán mondhatják majd azt hogy nem kezdheti el, maradjon a bölcsiben. Oviba nem volt egyszerü bejutni, szoval kinos. Az elég lenne ha hozná a pelust mert akkor legalább nem kakálna be, de nem szol csak belenyomja pelusba, bugyiba, stb. :(

Kép

Kép

Karmen
 
 


Karmen
Hát reménykedjünk, hogy alakul még a dolog szeptemberig... 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


teszt

Kép
mnoemi
Budapest
 
 


Sziasztok, habár úgy tűnik, majd egy éve senki se járt erre, kerestem valamit a babaneten és benéztem a régi topikba. Mivel annakidején kitöröltem magam véletlenül innen, ezért most a noémi elé egy m betűt is tettem, 2006 ban született Dani fiam 5. inszemináció után.

Olyan jó látni mindenkit, Cat, Egcsi, Zituska, Orsi, Minyu és a többiek, nagyon nagyra nőttek a fiúk/lányok, jó látni a gyerekeket a sok kűzdés után. Visszaolvasva az akkori bejegyzéseket, milyen hihetetlennek tűnik a sok hormon és várakozás, a drukk és néha a vesztés, de megérte.

Jó lenne, ha valaki betévedne, mert szeretnék tanácsot kérni, az a gyanúm, hogy endom van, hétfőn orvoshoz is megyek, de minden bizonnyal szükségem lesz egy jó endokrinologusra. Tudnátok segíteni?

Köszönöm szépen,

Noémi

Kép
mnoemi
Budapest
 
 


Noémi, nekem is kiűjult (már megint) az endom. Egyelőre mütét nem kell, mert annyira nem nagy, de gyógyszert már felirtak, amit nem kezdtem el, mert a ciklusom most meg totál felborult, előbb hormonvérvételt akarok. Nekem pajzsmirigy rendben van, azt már ellenőrizték. Én csak Szegeden tudok orvost, te merre laksz?

Gyerekek nagyon nönek, én is sajnálom, hogy nem tévednek már be ide a többiek, jó lenne friss fotó róluk.

Orsi most fejezi be az elsőt, Norbi meg már középsős. Mindkettő jár jazzbalettra, érmeket is nyernek. Orsi búváruszott is, de sziv probléma miatt abba kellett hagynia, eltiltották tőle, sajnos. De jobb hogy kiderült most és nem bajban.

Én 20 év után most lapátra kerültem, igy beálltam a diplomás munkanélküliek közé. Az is lehet kimegyek angol nyelvterületre dolgozni (valószinü au-pair) a nyelvet gyakorolni, tanulni fél évre. Ez eldöl 1 hét mulva, ha nem sikerül ez az állás sem amire még várok, akkor ezt beszéltük a családdal.

Kép

Kép

Karmen
 
 


Karmen, de jó, hogy válaszoltál, közben találtam egy endos topikot, ahol anno sokat segítettél a lányoknak, onnan kiokosítottam magam. És mekkora csoda tényleg Orsi és Norbi, gratulálok! szaladnak az évek.

Közben voltam orvosnál, továbbutalt egy specialistához, úgyhogy jövő héten megyek, biztos lapar lesz, és akkor meglátjuk.

Én 4 éve elváltam, 1 éve van új párom és olyan jó lenne kistesó Daninak, csak ez a fránya endo ne lenne, 28 napra menstruálok a mai napig, minden okés, csak ez beugrott. Na, mindegy.

Sajnálom, hogy megszűnt a munkahelyed, remélem sikerül találni valamit. Én is látom, hogy ahogy nőnek a gyerekek, annál többe kerül minden, de hát még élénken él bennem mikor sírógörcsöt kaptam az utcán egy kismama láttán, annyira vágytam egy gyerekre, áldom az életem, ahogyan van. És akkor itthagyod a gyerekeket fél évre, ha sikerül a munka?

Puszi
Noémi
mnoemi
Budapest
 
 


Kép

Íme Dani :) 5 és fél évesen :)[/img]

Kép
mnoemi
Budapest
 
 


Noémi! még nem tudom mi lesz, de olyan reménytelennek tünik itt minden. Kevés az állás és túl sok a jelentkező, hosszű távon bizakodok az ismerösők miatt. Addig meg akkor tanulni kellene nagyon a nyelvet, már mindenhova fontos. Semmiképpen nem vinném el a gyerekeket a bizonytalanba! Mégha a szivem meg is szakadna nélkülük, akkor sem tehetek ilyet. Orsi iskolás, kezdje a szept. egy új helyen hogy aztán lehet pár hónap múlva meg visszajön?

Nekem a ciklusom össze-vissza van már, teljesen felborult. Régen sosem fájt endo, most néha, havonta 1-2x szur, nyillal ott, nem amikor megjön, hanem köztes időben.
De fel fogok keresni másik orvost is, nem szeretnék mindenáron műtétet de nem vagyok benne biztos hogy jó, ha elkezdtem a Visannet szedni műtét nélkül.

Ez fél éves kép:
Kép

Ez meg a legfrissebb, 2 hetes (jazzbalettoznak, ez egy nemzetközi minősítő feszt. készült)
Kép

Kép

Kép

Karmen
 
 


Noémi! ez lemaradt. Örülök, hogy most van jó társad, megértelek hogy közös gyerekre is vágytok, de tudom magamról is elmondhatva, amikor a 2. gyereket várja nagyon az ember, sok erőt tud adni a másik gyerkőc. Én is volt amikor nem mentem babalátogatóba barátnőhöz mert túl fájdalmas lett volna. Én nagyon szerettem volna 3. is de letettem róla, olyan nehéz volt Norbit kihordani (O. sem volt egyszerű) hogy nem kockáztatok egy újabb ilyen terhességet, nem magam miatt, de a gyerekek és a magzat miatt sem.

Daninak nagyon huncut mosolya van, nálunk ez Norbira jellemző nagyon:) Pasik, mi?? :lol:

Kép

Kép

Karmen
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: