Sziasztok!
Miujs?? Esik még mindig

Nem tudunk lemenni sem Attika pedig nyűgös de nagyon, éjjel pedig bepisilt méghozzá nem a saját hanem a mi ágyunkba. Mintha csak azért jött volna oda.

Babus ma már nem olyan mozgékony, viszont a rugások már erőteljesebbek, viszont még mindig sokszor lennt érzem

Ti hogy vagytok ezzel? Kajci mi volt ma? Én milánóit csináltam azt amelyikbe gomba meg füstöltsonka van.
Nem tudom ki hogy van vele, de már egyátalán nem vagyok kivános. ( igaz nem is voltam olyan nagyon) Ha most azt kérdeznétek mit ennék.... Hát nagyon nem tudnék választani

És hizok mindezek ellenére. Érzem, de majd jövő héten elválik
Egyébként köszi a szülinapi üdvözleteket

Arik vagytok.
Kri:örülök hogy minden oké a babuval és annak is hogy valószinűen meg tudták mondani mi lesz

Nekem is csak a valószinű van mindidáig. De elöntöttem holnap jelentkezem 4D-re nem érdekel. Vivien is tök cuki név, még eszembe se jutott. Adrienn is. Mindegyiket lehet becézni azis jo bennük.Mi is megnéznénk a szülőszobát ha lenne lehetőség győrben is. No nem miattam nekem elég lesz akkor

csak apa miatt mert most bejön velem. Adókedvezményről annyit tudok énis hogy 3.diknál jár. De ne vedd tutira csak mert én mindtam, de igy rémlik.
Tavasziszél: én megfogadtam a dokit, de nem fogok 60-80at adni. De nemám!! Olyan 30-40re gondoltam. Még annyit se tesznek ebbe igazad van, akkor minek 60. Meg mi se vagyunk anniyra eleresztve. Szülésfelkészitőröl nincsenek tapasztalataim

Meg szerintem most sem fogok menni pedig itt van. Nem tartom fontosnak. Erre nem lehet felkészülni szerintem .Amugy ne félj mi lesz vágnak e?

Hidd el te fogsz a legrövidebb időn belül szülni, mert már moist nyitva vagy. Minden születés más és más. Anát szerintem ültesd le mesét nézni. Nálam beválik ha mást nem lehet

Legalábbis addig amig nekem dolgom van
Utána meg ugyis vele foglalkozol, ha végeztél az otthoni teendőkkel.
Mók: köszi neked is. Amugy le a kalappal a "hizásod" előtt. Csak igy tovább

Mig meg majd irigykedünk
Ceyla: Igazad van ebben hogy az orvosnak látni kellett volna az előzöleg felállitott diagnozisokat, meg mindent. Ez a részéről pontatlanság elsuhanni a lényegek felett!!Szökés

Ma má nevetek rajt

Akkor azért para volt.megszöktem mert beutaltak 1100 es méhszájjal

Mondta a doki szükség van az infuziora és megszünik a koraszülésveszély valószinűséggel. Lecsöpögött én meg szépen hazajöttem. Tudom hogy felelőtlenség, de 41.hétre szültem és elégedett vagyok a korházzal azota is. A rémisztgetés hogy ne élj házaséletet nyilt méhszájjal szerintem meg csak fenyités. Akkor csak 20 éves voltam sok eszem bevallom nem volt, igy nem is tartottam be sokmindent többekközt ezt se. És nem lett semmi baj. De most meg nagyon félek elejétől kezdve.
Amugy remélem nem itéltek ezért én csak őszinte vagyok, sokszor ezis a baj vele

De én beteg vagyok a korháztol, ha tehetném az ujszülöttel is indulnék haza egyből habozás nélkül!!!! Komolyan. Én bele betegedtem abba az egy napba. Mikor megszültem más volt akkorott volt velem a pici azt tuléltem

De azt az egy napot.....Terhesnyugtatot kellett beadniuk, mert szabályosan remegtem. Ennyire nem tudom elviselni a korházat. És ez betegség tudom jol!!
Nah megint hosszura sikeredtem, bocsika!
Sissy,kata1002,kata16,kfmares, cherryke, többiek? Mizu? Merre?