A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Katica:Semmi baj :) Képzeld nekem is este jutottál eszembe :oops: De legalább akkor nem vártál :D Örülök,hogy jobb már a vállad.

Bocsi most csak magunkról írok,mert Krisz anyuéknál van amíg takarítok meg mosok meg stb...Megkaptuk kedden a 18hós oltást.10880gramm hossza kb.86cm.Eléggé megviselte a szuri.Aznap nem volt baja tőle,hanem tegnap este felé lett nagyon nyűgös és nagyon bedagadt a keze és be is pirosodott :cry: Éjszaka fel-fel sírt.Adtam neki Panadolt estére,de nem nagyon hatott neki.Képzeljétek kimondta a nevét :lol: Persze azt mondta,hogy Krisz :lol: Nagyon rossz,hogy ilyen idő van jöhetne már a jó idő.Hát talira mi nem megyünk sajnos nekünk messze van bkv-val nem szeretek menni,ha gyerekkel megyek. :cry: Képzeljétek július.3.án keresztelő lessz.Mostanra dőlt el,hogy ki lessz Kriszem keresztanyja és keresztapja :oops: Úgyhogy nagy banzáj lessz :lol:

Nagyon aranyos minden gyerkőc!!!! :D

Móni utólag is Isten Éltessen!!!!!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!

Móni

Kép
ission

Tegnap megkapta Johanna is a 18 hós szurit, csak egy pillanatra sírta el magát, eddig még nincs semmi baja, remélem nem is lesz.
11,3 kg (szépen kikupálódott) és 82 cm.

A tali szerintem nekünk is jó, bár ennyire előre még nemtudom megmondani.

Most, csak ennyi voltam, majd jövök....

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Szuris gyerkőcök!!!! Gyógyuljatok meg! :)

Vera!
Iza nagyon cuki! Hogy kiszőkült :shock: !!!!

Nálunk hatalmas sikere volt a babaháznak! Anna szinte abba sem hagyta a játékot vele.......persze a kisebb leányka is :wink: szívesen csatlakozott volna, de csak néhány másodpercre férkőzhetett a közelébe. Pontosabban "kipróbálhatta", hogyan pisil az egyik baba a játék wc-be :) .
A nagy buli vasárnap lesz. Már csináltunk bulikalapot Annának, de holnap kell egyet Katusnak is (naná). :)

Az oviba kedden kell bemennünk, remélem tetszeni fog mindenki mindenkinek :wink: !
Emlékszem amikor még dolgoztam, milyen meghatározó élmény volt gyereknek, szülőnek az első 5 perc! Szinte rögtön lehetett tudni, hogy hogyan fog működni a kapcsolatunk!

Jó éjt mindenkinek!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Szavazzatok légyszi Zsombira!

http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?pid=2008110412

Kriszta

Kép
Kép
kri29

Isten éltesse Annát! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Annát Isten éltesse születésnapja alkalmából!

Móni

Kép
ission

Sziasztok!
Előszőr is bocsi a bepofátlankodásért, nagyon régen írtam ide, sajnos a csajok mellett nincs időm, ezért elmaradtam, de néha zugolvasok :)
Szeretnék ajánlani egy oldalt mindenkinek!
Most indul egy bababarát turi, és a honlapjukon gyűjtenek információt anyukáktól az igényekről. Szerintem nagyon jó ötlet, országszerte szeretnének terjeszkedni
Terveznek játszósarkot, és mindenféle jókat
Ha regisztrálsz kapsz egy vásárlási utalványt, és lehet nyerni is! Semmibe nem kerül a regisztráció, érdemes megnézni
http://www.anyatanya.com/main/rtreq12/126173

szép napot mindenkinek

ui: Kri, szavaztam, tündéri :D :wink:

Kép
hostile

Hostile
ilyen nincs!!!
Ma ahogy kapartam ki a kutyának L. pépjét, :) beugrott h. Ti a macskát hízlaltátok vele!Azon tűnődtem vajon hogy lehettek a lányokkal?! Erre itt vagy!!?? :lol: :lol:
Mutatsz azért képet??Vagy pár sort írsz azért?

[color=red]BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ANNA!!!!!![/color]

Kép
katica_75

Anna! Isten éltessen sokáig!

Móni, téged is, csak elfelejtettem a múltkor írni! :)

Kép
Kép
dalminha

ANNA ISTEN ÉLTESSEN !

Evi és Lilla

Kép
evi1969

hOSTEILS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZIA! Gyere, mesélj mi van veletek???

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csuri, nagyon szép ünneplést nektek!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Annának nagyon boldog szülinapot!

Köszi csajok a szavazatokat.

Kri

Kép
Kép
kri29

No nagyjából sikerült visszaolvasnom.
Bocsi csajok, hogy egy ideje nem voltam, de Zsombi lefoglal nagyon.

Csuri, nagyon édes a pocakod, no meg a lánykáid is. Szép neveket választottatok. Gratula az ovihoz.

Vera, Iza is nagyon édes.

Betegeskedőknek jobbulást.

Ilba, olyan szépek a fiúk.

Kata, Kevined hogy van? A múlt hétvégén voltunk a játszótéren itt Érden nagyon tetszett Zsombinak. Így majd még megyünk hétvégén.

Mammuci, nagyon cuki Dominik, minden fotó nagyon jó.

Ission te lánykád is gyönyörű.

Reni, jó készülődést a keresztelőre.

Dalminha, helyesek vagytok a fotón.

Kincsőanyu, milyen nagy már Kincső is. iwiw-en megnéztelek ám titeket :lol: Jók az álatkerti fotók.

Rólunk. Itt is zajlik az élet ezerrel. Zsombi igazi kis zsivány. Egyre szebben beszél, egyre több szót kimond már. Új szavak: nyuszi, tűzhely, és most már a rokonok neve is megy egész jól.
Nálunk is történnek balesetek. A pünkösd hétfő délutánt az ügyeleten töltöttük. Szaladgálás közben elesett és lendületből neki esett az ajtófélfának. Homloka fél centire behorpadt. Ilyen gyorsan még sose szedtem össze a holminkat, és irány az ügyelet. Onnan továbbküldtek minket János kórházba. Ottani hozzáállás no comment. A lényeg röntgen után mondták, nincs eltörve hazamehetünk. Megkönnyebbültünk.
Gyereknapra Zsombi kapott egy sátra :lol: Így szoktatjuk hozzá, mert 26-án megyünk egyet sátrazni :lol: :lol: :lol: Annyira tetszik neki, hogy most is abban alszik. :lol: :lol: :lol:

A tali időpont nekünk is jó. Kata mehetünk együtt is.

Minden gyerkőcnek nagyon boldog gyereknapot!

Kri

Kép
Kép
kri29

Nahát Anna, milyen szép napon van a szülinapod, hogy pont egybe esik a gyermeknappal!!!! :)

Gratulálok és legyél nagyon boldog minden nap!!!! :)
Kép

Reni

És kik lesznek a keresztszülők? Nem rokonok? Miért csak most dölt el? Amúgy nekünk is nagyon nehéz volt ez a dolog. Talira jöttök??
Móni
Johanna szép méretekkel bír. Beírlak kérdőjellel.
Kri
Jó, hogy jöttél. Szavaztam. Nagyon édes Zsombikád! Köszi a dícséretet! Azért szerencse, hogy kis fejének nem lett nagyobb baja!! Mi is a Jánosba tartozunk (sajnos) Én ott is szültem két gyereket. De jó , hogy mentek és merre mentek sátorozni? Hány napra??

Oké, akkor eddig:
JÚNIUS 29. Óbuda-Lajos utcai máltai játszótér.
- Anya
- Évi
- Csuri (mert június vége )
- Ilba
-Katica
-Dalminha
-Kata
-Harivera?
-Ission?
-Kri

De jó , már egyre többen vagyunk. Remélem tényleg legalább ennyien leszünk is!!!!

És persze Boldog Gyermeknapot minden gyermeknek!!!!! :)

Valaki volt gyermeknapon??
Mi nem voltunk, itt szakad az eső is. :(

puszi

Kép
Kép
anya1118

Kri: Az jó lenne ha mehetnénk együtt.
Sajnálom a balesetet még jo hogy nem lett semmi.
Mi jol vagyunk,bár Kevinem beszélni nem akar de most van egy szavunk néni :lol: :lol: :lol: olyan édesen mondja. :lol:

BOLDOG SZÜLINAPOT ANNA

Gyereknap mi akartunk menni de eláztunk és nem mentünk csak anyához.

000kata

Kri:szavaztamnagyon édes a kép. :lol:

000kata

Kri, nagyon édes Zsombi, gyere többször! Kistesó projekt halad? Hová mentek sátrazni? Biztos nagyon klassz lesz! Bár Zsombor igazi kis világjáró. Már síelni is volt, ugye? :)

Anya, oksi, remélem jó marad az időpont. Azon a hétvégén megyünk Volt fesztiválra. Jaj, újra kezdődik a fesztiválszezon. azért jó, hogy már ilyen nagyok a gyerekek. Kimaradt 4 év, de most új fiatalkorunkat éljük. :)
Mi voltunk gyereknapozni délelőtt. akkor még szép idő volt. Jól szórakoztak a gyerkőcök. Kár, hogy délután esett, mert akkor meg ilyen falunap szerűségre mentünk volna lovagolni, íjászkodni, légvárazni. Na mindegy, majd Györkőcfesztiválon. Jön arra valaki? Július első hetén lesz, pont mikor VOLT. Majd egyeztetünk.

Kép
Kép
dalminha

CSURI?

Ilba, neked ír, ha megszületett a csöppike? :) Vagy ezt még meg sem beszéltük? Már csütörtök óta nem jelentkezett! aggódok már. vagyis izgulok.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Óóóóó Dalma! Te milyen jófej vagy, hogy így aggódsz!!!! :D

Még egyben........de már nagyon nehezen viselem magam :roll: .

Köszönjük a sok köszöntést!!!!!!
A vasárnapi buli nagyon jól sikerült, Anna mondhatni túlcsordult :wink: . Ennyi ajándékot már régen kapott :) .
Délután alig tudtam őket elaltatni, annyira fel voltak pörögve :) .

Fesztiválok!
Én a Szigetet szeret(t)em nagyon (nem ottalvósan, hanem hazajövősen éjszakai járattal), de egy darabig tuti nem megyünk...

Ma reggel voltunk ctg-n. Volt már néhány "szuszogós" méhösszehúzódásom, de még bírtam a gyűrődést! Viszont abban a félórában 2 baba is született, és képzeljétek amikor meghallottam, hogy felsírnak, alig tudtam megállni, hogy ne sírjak. Pedig én nem vagyok egy bőgős tyúk :wink: .

Mindjárt kicsinyítek néhány képet, és mutatom....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

No, a képek java része elég béna lett (a férjem kezd kijönni a formájából :roll: ).
A lényeg viszont látszik :)
Kép

Kép

Kép

Ma besétáltunk az oviba, és Anna választott jelet......piros szívet! :D .
Azt mondta jobb lenne a rózsaszínű, de ez sem rossz! :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Ez pedig még a csütörtöki ajándék-bontás :)
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri :nagyon jok a képek :lol:
aranyos a jel és h ez a szöveg :lol: :lol: :lol:

000kata

Most csak röviden ...

Dalma,
igen, ahogy jön az SMS írom is ide a híreket. :wink:

Csuri,
ma van 31!!! Bár a részidőidet ismerve még lazán belefér, akár két szülés is. :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!
Ja, tényleg, 31!!!
Boldog Házassági Évfordulót Nektek!!!! :D

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Talival kapcsolatban már én is akartam kérdezni, hogy van e eső program?

Csuri, nagyon jók lettek a fotók, szép a pocakod :lol: Már nagyon a véghajrában vagy, szorítok hogy minden rendben legyen.

Ilba, boldog házassági évfordulót kívánok én is nektek :D

Dalma, tesóprojekt halad. 3 hónapja nem szopizik Zsombi azóta piri is van. Amint abbahagytuk a szopit rá egy hétre meg is jött. A ciklusom még össze vissza, de remélem a nyár pocaklakót hoz nekem :wink:
Tisza mellé a Körös toroki strandhoz megyünk. Férjemnek lesz ott céges hétvégi ereszd el a hajam programja. Ilyenkor minden munkatárs viszi a családot is. Itt lesz sátrazás, ha olyan lesz az idő.
Igen már volt velünk 3 hónapos korában síelni. :lol: :lol: :lol:

Tegnapi sátras alvós
Kép

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri!

Köszi a szorítást, jól fog jönni minden bátorítás (közvetlen, közvetett :wink: )!

Kőrös-torok :D Csongrád!!!!! Óóóóóó, én oda jártam 4 évig szakközépiskolába! Jaj, de jó lesz nektek!!!!!
Ez a kép nagyon jó :) :) !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Nagyon szégyenlem magam, hogy elmaradtam, néha be-benéztem, és bevallom, hogy most is Csuri miatt jöttem, arra számítottam, hogy itt már bébifotók, meg szüléstöri, meg minden lesz!:)
Erre te még mindig itt ugrándozol pocakkal?? :shock:
Izgatottan várom a híreket, és gyors szülést kívánok!! :)

Nagyon sűrű volt a májusunk, ezért is nem jöttem. Veronika elsőáldozó volt, Atikám múlt hétvégén ballagott az oviból, az ovisok is mentek kirándulni, a lányomék is, aztán vinnem kellett Atit szemészetre, hallásvizsgálatra. (szerencsére mindkettő rendben). És a párom is 5 napra elment Erdélybe, egy 20 fős busszal mentek Csíksomlyóra, és környékére.
Ja, és még volt egy 18 hós szuri, ami óta folyamatosan taknyol, köhög….nem tudom, köze van –e ennek a szurihoz, vagy szimplán vírus…Ami ebben az időben nem is csoda……
Tegnap este már én sem tudtam beszélni, mert elment a hangom…most magamat is kúrálom.
:roll:

Szóval „röviden” ennyi….Ja, és jövő szerdán elmegyünk Skóciába 5 napra, feltéve ha nem kavar be a vulkáni hamu…..

Dalma!
Nagyon jó lehetett Róma!! A repüléssel szerencsétek volt! Tesómék is akkor jöttek haza, szerdai napon, másnaptól megállt az élet! Legalábbis a levegőben! :lol:

Kri!
Hajrá tesó! De édes a kis sátras-alvós kép!
:)

Vera!
Ne csodálkozz, hogy mindenkit az ujja köré csavar! Kis bűbáj! :)

Ha nem haragszotok, dobok pár képet:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ditta76

És még egy, különösképp Evinek!! :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Nagyon szépek a gyerekek :lol:
Gyors gyógyulást Nektek!
Skóciához jó utat és nagyon jó kikapcsolódást, gyerekek is mennek Veletek?
Cumi ( azaz mumi, Lilla nyelven ) :lol: :D

Kri, nagyon édes Zsombi, hol kell szavazni?

Ilba, boldogságos évfordulót!

Csuri, izgulok :wink:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kri,Ditta
nagyon édesek a fiúk! Na meg a tesók is szépek.

Most csak egy kérdés:
Fájhat az orrszívás?Úgy gondoltam csak műbalhézik L. de vér jött az orrából.Irritálhatja a nyálkahártyát ha nincs annyi cucc benne? ááááá :twisted: Nagyon köhögött újra, ügyeleten is jártunk (bár ne mentünk volna,heimpál..)

Kép
katica_75

Milyen szép idővel köszöntött ránk a június!!! nagyon kedves

Csuri, nagyon jók a képek! Mekkora a pocakod!!! De mit csodálkozok, hisz mindjárt szülsz... Cukik a csajszik!

Katica, nekem azt mondta a dokinéni, hogy mindig csak pár másodpercet dugjam be, különben iritálja a nyálkahártyát a szívás. Én nem is szívom mindenáron, csak ha nagyon nem kap levegőt. Inkább befújok sterimárral, és kifolyik, vagyis kifújja, de elég gyengén fúj még, vagy hátrafolyik és lenyeli :? . mi volt az ügyeleten? Én nem tudom mikor jön el az a pillanat, hogy ügyeletre vigyük a gyereket? Én azt sem tudom itt hol van... :oops:

Évi, cumi Pannánál is mummi. :)

Ilba, akkor várjuk majd az sms-t. Boldog évfordulót!

Ditta, szép legény még mindig Ágoston! Egyre inkább hasonlít a tesóira! Skóciába ketten mentek? Az időjárás talán ott jobb lesz! Gratulálok a gyerekekhez!

Kri, de cukin alszik a fiúcskád! Jó, hogy a férjed cégénél családos az ottalvós buli. AUDI is nagyon családbarát cég, de az ilyen "csapatépítő tréningek", ereszd el a hajam szigorúan a dolgozóknak való, és csakis család nélkül. :evil:

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Egyenlőre semmi, bár nálam ez (ahogy Ilba is írta :wink: ) bármit jelenthet..... A férjem szerint ma este, vagy holnap reggel szülök (ő már csak tudja :D ), aztán csütörtök délután már itthon is leszünk, a hétvégén meg bulizunk :lol: :lol: :lol: . Na, ja!

Ditta!
Jófej vagy, hogy jöttél szurkolni (is) :) !
Ágoston nagyon édes, és persze a nagyok is! Az oltástól tuti lehet ilyen köhögős, taknyozós, meg persze ez a csodaszép idő is tehet hozzá!
Skóciáért irigy-irigy!!!!

Katica!
Az orrszívó irritálhatja a nyálkahártyáját, de fájhat is kicsit. Főleg ha befogod a másik orrlyukat (úgy hatékonyabb), akkor a vákuum miatt feszülhet akár az orr-homlok-arcürege is....
Ahogy Dalma írta, csak rövid ideig szívjad, és inkább próbálj belefújni, meg kimelegíteni (lámpával) a cuccot!

Evi!
Ne izgulj! Bár a környezetemben már mindenki kész van! Bárkit felhívok, infarktust kap (pedig a barátnőmet még meg sem köszöntöttem ma a névnapján..... :roll: , majd délután óvatosan telefonálok :D )

Dalma!
Képeket majd szerzek még a nagyszülőktől (lehet, hogy már nem a héten :wink: ), azokon úgy emlékszem látszik a torta is.......mi erről lemaradtunk :evil:!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Megint csak röviden, egyszer idejutok rendesen is ígérem ... :oops:

Csuri,
akkor a következő tippem a holnap. :lol: Beni is 39+5 született és holnap van a tesóm szülinapja is. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja! És este ki se kapcsoltam a telefonom, annyira bíztam ebben a 31.-ében. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Igazán jó június 1-én be kellett kapcsolni a fűtést. :shock: :evil: :shock: :? :(

Hajrá csuri!!! Én is nagyon izgulok ám Értetek. :) ;)

dalma
Szuper lesz a fesztiválozás! :) Mi gyerekszigetre tervezzük menni. HOl van a gyerekfesztivál??

csuri

Jaj Én a sziget közelében laktam, ingyen hallgattam sokszor éjszakákon át. Nem tudtam sírjak vagy nevessek. :) De az a sok fura alak nekem sok volt egyszerre. :) Nagyon jók lettek a képek, a tortát Én is hiányolom.

kri
Tündéri ez a bealvós kép!!! :) Igen van eső program. :) Ott ahova megyünk van fedett játszóház is. ;)

ditta
Örülök, hogy "előkerültél". :) Nagyon édesek a gyerkőcök! Ágostonod kész férfi lett. ;) Mi is mammosok vagyunk. ;)

katica
Szegény Léna. :( Muszáj szívnod Neki? Annyira taknyos??? Enyém gyerek már a porszívó látványától is kimenekül a világból. Szerintem is fújjad Én fluimárral szoktam , de a sterimár is ugyanaz.

Ilba
Szerintem csuri babája kivárja a 40. hetet. :) Csak hogy szétizguljuk magunkat. :lol:

Rólunk Kincsem ma extra nyűgös. :( Biztos ez a "szép" idő hozza ki belőle. :( :evil:

Kép
Kép
anya1118

Köszi lányok!Akkor nem kínozom. :oops: Ismerhetném már annyira szegényt, h. csak akkor sír ha fáj. :oops:
Ügyelet: szombat éjjel nem volt 3 perc szünet sem a köhögései között, semmit nem tudott aludni, vasárnap sem.Mire odaértünk 38,0 lett a hője...erre azonnal benyomtak egy kúpot neki :roll: már ekkor sarkon kellett volna fordulnunk,majd felírtak antibiotikumot torokgyulladásra....2és fél órát vártunk a nagy semmire.Persze nem adtam be neki.10 napja választottam el teljesen, annyira zombi volt vasárnap estére h. más ötletem nem volt, így kapott cicit.Azon nem köhögött ,fél órát aludt rajta.Egyszer hívtam az LLL ligát, ők mondták h. 40 napig még van tejtermelés, hát nem egy csoda ez az anyatej!?
Azóta jobban lett és nem is szopizott többet.

Csuri
jaj de nagyon izgi!!! sokat gondolok én is Rátok!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anya
biztos az idő miatt nyügös szegény. :?

Dalma
milyen szerencse h. nem volt dolgotok még az ügyelettel! Maradjon is így!!!Ha ez a helyzet az ország egyik legnagyobb gyermekkorházában, milyen lehet a többi...

Kép
katica_75

Sziasztok!

De rendik vagytok, köszi! :)

Kri,
nagyon jó ez a sátras kép! :D Sajnálom a balesetet, de lényeg, hogy minden ok!

Anya,
mi sem Gyereknapoztunk az idén, de szombaton volt az oviban Családi nap, az nagyon jól sikerült.
Gyerekszigetre mi is biztosan kinézünk majd, minden évben szoktunk menni, még nem néztem a programot, de Halász Judit biztos lesz, azon ott leszünk tutira.

Csuri,
jó képek, de hallod, Annán mekkora az a cipő? :shock:
És hol vagy ma??? :lol: :roll: :wink:

Ditta,
gyönyörűek a gyerekeid és nagyon hasonlítanak!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Köszi csajok a dicsiket :lol: :lol: :lol:

Anya köszi az infót.

Kata, majd tali előtt valamelyik nap akkor megbeszéljük, hogy megyünk.

Csuri, még egyben vagy?

Kri

Kép
Kép
kri29

Katica, Lénának millió gyógypuszi!!!

Csuri, :roll: :shock: :lol: csak nem???

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ej lányok :D ! Mi ez a türelmetlenség? :lol:
Na jó, már én is izgulok, bár én leginkább azon, hogy fütyis-e, vagy puncis :wink: .
Ti pedig ezen már amúgy sem :) :) :) .

Szóval, még egyben, de legalább megvan a házassági anyakönyvi, meg egy hétre kaja. Ezeket ma beszereztük, és már jöhet is a picibaba.
Már jól kinéztem a hétvégi "bulira", hogy akciós az alkoholmentes ízesített sör a Tescoban, és olyat mindenképpen kéne még szerezni, mert olyat ittam, mikor Katus született és úgy emlékszem nagyon finom volt :roll:

Ilba (Drága - Sasszem) :D !
Melyik cipőre gondolsz Anna lábán?
Az egyik, amelyik fehér, az 1 számmal ugyan nagyobb a lábánál, de nem lehetett lebeszélni róla, hogy felvegye. Én igazából azt őszre vettem, de kiszúrta.
A másik csillogós, masnis, pántos, tündérjelmezhez illő csodacipő pedig pont az ő mérete, és gyakorlatilag csak fürdéshez veszi le....
Katának Boldog Szülinapot!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Ismeritek a Magyar Népmesék "újraszinkronizált" verzióit?
Én egy hete láttam először, és a könnyem is kifolyt a röhögéstől..... naponta többször megnézzük a férjemmel!

Ilba!
Szerinted ha viszünk be laptop-ot (kicsit) a kórházba, meg veszünk olyan mobil-feltöltős internet izét, hogy tudjak bent is írogatni, meg olvasgatni, akkor azt lenyúlják a rézbőrűek, nincs wc, meg zuhany onnantól????

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

CSuri, én is néztem mekkora cipője van a kicsinagylánynak! Veled mi van? Visszanéztem Katus születését, és tényleg, délelőtt írtál, hogy van fájdogálás, aztán dél körül meg is lett Katus! Kiváncsi vagyok már...

Kép
Kép
dalminha

Csuri, még nem láttam, csak hallottam, a Bocsiék mutatták reggel. Tudtad, hogy a szinkron hang a Machine mouse zenésze, különben hangmérnök? Rá is keresek, mit írjak-be?

Kép
Kép
dalminha

áh, megvan

Kép
Kép
dalminha

Csuri Drága :D
Köszi Kata nevében is. :D
A fehér cipőcskére gondolok, de biztos akkor a beállítás miatt látszik hatalmasnak a lábain. :)
Igen, akciós a Karamalz, én a natúrt vedelem :lol: , olvastad a blogot? Vót egy kis pittyputty tegnap a Tescóban. :twisted: :lol: :shock:
Háááát nem tudom. Végülis ha olyan szobát kapsz, legfeljebb Csaba visszaviszi, nem? Nekem kétszer is szerencsém volt, nem voltak rézbőrűek, de még az osztályon se nagyon :shock: szóval szerintem normális szobatársakkal simán mehet, arra az 5 percre meg megkéred, hogy ne csak HugiÖcsire, hanem a gépre is figyeljenek. :D

Jajjmán, minden SMS-re ugrok ezerrel ... :twisted: :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Azt hiszem: Magyar Népmesék remix

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

csuri
Tényleg nagynak látszik a kis fehér cipő. :) Nagyon édes benne! Nekem még nagyon tetszik az a várótermes óra, azt hol szereztétek?? :) rézbőrűek mindenhol vannak ezek szerint.

dalma

Mostanában mindig laptetőd van, csak neem? Gyanús vagy Te Nekem nagyon. ;) Hol van az a mese? Írd már le lécci hol találtad.

ilba
Akkor lehet, hogy fogunk találkozni mindjárt megnézem mikor lesz a Halász Judit, azt Mi is nagyon szeressük. Ugye ingyenesek a programok???

katica

Lénának jobbulást!!! Borzasztó a kórház helyzet, szokás szerint sajnos. :(

móni
off leszek. a kacsáknak mikor kell visszavágni a szárnyukat??

Ma meg nekem van hihetetlen fejgörcsöm. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
anya1118

ÁÁÁÁ! Sírtam a nevetéstől!!!!
"Nem változnátok mindannyian Juliánus baráttá 5 másodpercre indokolatlanul?" :D "Feketebárányok, templomégetés"
nagyon kész!!!!!

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?