Sziasztok!
Hogy vagytok? Látom azért jártatok itt páran
Ceyla: az a gond hogy Gittus már nincs velünk, de azért én örülök hogy igy vagyunk

Kaja: hát szerintem sem lehet ennyi sok mindent mellőzni. Sőt még én azt is hallotam hogy nem nyulhatok nyers hushoz

Hát kérdem én akkor azt hogy főzöm meg, gumikesztűbe vágom fel ?

De nem? Érdekes dolgok ezek.
Amugy erről még annyit hogy apu i ntenziven volt rámszolt a nő nem örülnek ha kismama bemegyek. Hát nyazsgyem, mert megmondta a dokim, a tescoba a kosarak a csövesek után éppugy fertőznek (bocs ha morbid vagyok)
Tavasziszél:Kólával vagy szörpivel nem probáltad a vörösbort? A lelethez amugy gratula

Képzeld nekem előző terhességnél irt a doki kupot. Hát annyit mentem pisilni sose maradt meg bennem

Ugyhogy folyás maradt csak én lettem mérgesebb
Tünde: akkor a te babád is beindult igaz?

Borrol még annyit hogy akik nem tudják a terhességem csak igy neten beszélünk haverokkal, azok rácsodálkoznak eléggé hogy én nem iszom semmit meg buliba se járunk. Huzom még egy kicsit őket nem had egye a penész őket mért mi van
Iceberg: pont pipolphent szeretnék feliratni magamnak. Van hogy a kelleténél idegesebb vagyok, és bizony a cigi nagyobb mennyiségű mellőzése végett még sulyosabb a dolog. Szerintem ha szükséged van rá ugy érzed, akkor légy erélyesebb. Bár tapasztataim szerinte sokat nem ér
Mók: meglesz az a terhelés vagy ekkor vagy akkor. A pár nap tényleg nem szoroz vagy oszt énis ugy vélem. De ez a 20 óra után semmit.....

Én akkor tudok nyugodtan enni ha alszik a fiam
Cherryke: énis a tamarinlekvárra szavazok! De kérdezd meg a nőgyogyit szedhetsz a guttalaxot vagy pedig laveolacot. Most komolyan ,ezek egyik ismimnek nagyon bevált dolgok csak nem merem addig ajánlani amig nem tudod szedheted e.

Amig nincs megoldás addigis pihenj és egyél olyan dolgokat ami meghajtana esetleg vagy zsirosabb.
Sissy: az a krám amzgy rossmann márkás? Mert van nekik ilyen babylove az lenne az? Mert már régota szemezek vele mert nem drága csak nem tudom ér e valamit. Figyu, én nem akarom senkibe belebujtatni a kisördögöt, de szeritnem ha szénsavas esik jol akkor azt iszol, ha más akkor mást. Ez a kajánál is igy van. Amit megkivánsz. A doki multkor lekorholt a kóláért. Na és...... Ha én ugy érzem jol esik..... Bár ki hogy él. Én mindig a használd ki az életed alapon élek

És igy nevelem majd a gyerekeim is

De ez egyéni mindenkinél csak mondtam.
Rólam: ma voltam EKG.-n

Jo lett. Nem volt nála a kiskönyvem, azt hittem időpontot kell kérni ( változik a világ) erre a doki azt mondta 5 perc alatt megvan majd holnap beirja, mot ugy sincs senki

H át nem jo ?

Vagyis ezzel is megvagyok akkor hál égnek . Na meg a legszebb és legbátrabb az egész napomba hogy vettem egy kisruhát komplettan. Nos ebbe mlg nincs külcsi, csak abba hogy rózsaszin, pedig megfogadtam azt semmiképp. Na mindegy. Ezt csak azért is irom mert a LIDL.-ben van ez a ruha. 1500 ft a zokniknak meg 2pár/399.-ért No nem reklámozni akarok csak segiteni hátha tetszik és olcso. A rucit láttam kékbe meg krémszinben is

Teszek fel képet hátha kedvet kaptok.
Lakásfelujitás: annyi hogy mi jövő héten lefestjük a mázolandó felületeket, mert ugye büdi nagyon és mire kimegy a szag.... Aztán majd augusztusba csak a szobát. Ugye nekünk egy szoba meg albérlet, nincs rajta mit vacillálni. Ezegyszer nem is bánom
Nah megint elszaladt velem a lo, BOCSIKA. azért még a képet feldobom. És ha láttok valami jot, várom az 5leteket szerintem mindenkinek jol jön.
További szép napot mindenkinek!!!