Sziasztok,
Ceyla,
a dinnyével kapcsolatban amit 1 hete vettem, csak egy negyedet, de így is óriási volt, azon látszott is hogy finom, de majdnem 400 Ft volt kilója.

Amit a metroban vettem 120 Ft/kg-os áron az is érett volt, még nem az igazi, de azért dinnye íze volt. A babának nálunk nincs külön szobája, majd ha sikerül házat venni. Most két szobán van, és együtt alszunk a babóval. Lassan le kell cserélnünk a kiságyát, mert majd kell a tesónak.
Kata1002,
mi is beáztunk, mi a kéményen keresztül. Nem tett jót neki a folyamatos esőzés. Még meg kell várnunk, hogy kiszáradjon. Marha ronda.
Jó a tálba, csak kár, hogy ilyen sokan lemorzsolódtak.
Dinuci,
Csernyén azért eléggé fent tartják az árakat, mondjuk nem tudom miért, mert azért nem egy csúcs hely. A megyeszékhely is 35 km-re van tőlünk. 8-ra tartják a házat, de fel kellene újítani, mert időseké volt és ráférne. Mondjuk 3 szobás, de át kellene majd alakítani, vagy tetőtér vagy szoba hozzáépítés. Fene tudja mi lenne jobb. De gyönyörű helyen van, akkora fákkal. Nekem nagyon tetszik. De ugye van egy férjem is, aki beleszól a dolgokba.
Aranyos a ruci. Sajnos én most nem vásárolhatok, Brigiről maradt egy csomó ruha. Bár majd úgyis kell 1-2 darab, mert lesz közöttük 4 hónap csúszáz, az pedig valószínű 1 ruhaméret.
Nekem van 2 kismama farmerem, az ebay-en vettem őket. Van egy farmerszoknyám és térdgatyám szintén farmer, amit az isteni idő miatt még esélyem sem volt felvenni. A pólóim nekem is simán, csak egy kicsit nagyobb méretet vettem és igyekeztem hosszabbat venni. Szoknyákat nem szereted? Mert sima gumis derekút simán tetolod majd a pocak alá, a pocidra meg ráhúzod a pólót. Én így tervezem nyárra.
Én sem kaptam képet, a dvd-ről szedtem le. Megállítottam a felvételt, és elmentettem képként. Ha részletesen érdekel leírom.
Mók,
akkor már biztos kislány is marad! Amit a folyásról írtál durva. Nem is gondolnánk sokszor, hogy gyógyszer kellene. Legalábbis én így vagyok vele. Értem, hogy értetted.
Sissy,
én sokat teáztam szoptatás alatt, laktoherbet ittam, mondjuk elég lazára csináltam. Mondjuk télen jól is esett a meleg tea. Szénsavasat nem is kívántam. Mondjuk most is ritkán iszom. Alapból szomjas leszel ha szoptatsz.
Tavasziszél,
remélem használnak a gyógynövények. Én is látom az ereimet a mellemen, nagyon nem örülök neki. Jobbulást a szemednek. Tudom ilyen rossz lehet, mert nekem lézerrel műtötték, három napig folytak a könnyeim, azóta is sokkal érzékenyebbek, de nagyon jól látok.
Tünde,
köszi, akkor jól gondoltam. Valószínű marad a 30 e.
Cherryke,
gratula a kisfiúhoz. Nálam - Briginél nem kérdeztük a nemét - a fiúról voltak meggyőződve, aztán mégis punás lett.
Edit,
hányadikán mész dokihoz?
Kfmares,
kiváncsi vagyok mit látnak majd a 4D-n. Lehet érdemes lenne beruházni kismama gatyába. Vagy azt nem szeretnél?
A 12. hétig igyekeztem színezni, castinggal vettem 2 csomagot- most fogyott el így vasárnap már festettem. De Brigivel is festettem a hajam, mondjuk igyekeztem ritkábban, de én sajna őszülök.
Lynnn,
gratula a kiscsajhoz. Várjuk a fotót!! Hétvégén úgy volt megyünk egy kerti buliba, de a férjemnek túlóráznia kell szombat du-n, így maradunk a seggünkön a BB-vel.