szerika: igen, Gedói, Ficánka csoport. Jele a meggy.

Nem lehet látni a vonalzóidat, gyermeked is oda fog menni?
Zituska: én Trogirba többet nem mennék, de hasonlóan nagy helyre sem. Tavalyelőtt voltunk először Horváto.-ban, Jelsa-n (Hvar sziget), ami nagyon szép volt, de a kompozás nagy macera abban a hőségben, azt se vállalom még egyszer, ezért tavaly nem szigetet kerestünk. Apa nagyobb helyre szeretett volna menni, Trogirt néztük ki, a Ciovo félszigeten volt a szállásunk. Maga a szállás rendben volt, azt leszámítva, hogy forgalmas út mellett volt, és így elég nagy volt a zaj. A strand is szép volt, azzal se volt bajunk. Viszont olyan mint járda, na az nem létezett, csak az a forgalmas út, ott lehetett volna begyalogolni Trogirba, de azt még egyedül se merném, nemhogy 2 gyerekkel, babakocsival

(nem igazán olaszos a mentalitás, nem figyelnek a gyalogosokra, és mennek mint a meszes). Így autóval jártunk be, pedig nem volt túl messze. Egyetlen fő autóút van Trogirban, illetve onnan ki és be, a városban két kicsi híddal súlyosbítva, tehát iszonyat forgalom, állandó dugók, várakozás, aztán parkolóhely nuku... Maga Trogir tényleg szép (ha nem hagyod el az óvárost, mi megtettük, mert olyan helyen tettük le az autót, ahol nem kellett érte fizetni, valami iskolának látszó romos építmény "parkolójában"), de a városban is olyan embertömeg volt, ami nekem túlzás. És mi tavaly ilyenkor voltunk, előszezonban! Tehát, ha a szállásotokhoz nem kell átmenni Trogiron, és nem akarsz gyakran bejárni a városba, akkor semmi gond, egyébként készüljetek a fentiekre.

Én idén Rogoznica-t néztem ki, már tavaly is tetszett, de apa megfúrta, hogy túl kicsi.

Mostmár ő is amellett van, hogy a Jelsa-méretű helyek elegendőek nekünk. Tavaly, amikor végleg eluntuk a tömegnyomort, akkor esténként is maradtunk a félsziget tengerpartján (bolt, fagyizó stb ott is van), ami sokkal kisebb cucc, mint Jelsa

Ja, és nem turnusváltáskor utazunk, tehát pénteken, szombaton, vasárnap nem jövünk és megyünk...