Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyerekkórházba készülünk műtét miatt.
Miket vigyek magammal (úgy értem, amire nem is gondolnék, hogy nincs), nektek mi vált be?
 
 


Szia Szipola!
Sajna mi is túl vagyunk már egy műtéten KépKépbár három éve volt,akkor volt a fiam három éves de olyan mintha tegnap lett volna.Nektek milyen műtét lesz és mekkora a babád?
Mi a Heim Pál urológiáján voltuk...
Amit feltétlenül vigyetek a kedvenc rongyit állatkát...azonkivül én hozattam be textil pelust mert állandóan lázas volt és a borogatást evvel csináltam ....pizsamát nem kértek egyáltalán,törölközőt és kedvenc poharat tettem be...szivószálat is érdemes berakni mert itatni ügyesen lehet vele...nagyjából ennyi jut most eszembe...és minden jót nektek!!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
 
 


Szia Szipola!

Mennyiidősek vagytok? Melyik korházba menntek?
Mi kétszer is voltunk korházban, mind a kétszer műtötték nekem Gergőt.
Gergő 6 hónapos és 8 hónapos volt ebben az időben. az első műtétnél még szopott de mást is evett már.
1. A korzházban csak reggelit,ebédet, vacsorát fogtok kapni. Nálunk csak az ebédet kaptunk olyat ami neki való volt(főzelék). Én vittem neki bébiételt, igaz lehetett kérni neki is ebédet de mire kiérkezett addigra mi már mindig végeztünk mert éhes volt. többi étkezéséről nekem kellett gondoskodni mivel a vacsora egy szelet kenyér volt és mi még akkor mást ettünk.
Tehát kajával jól fel kell szerelkezve lenni.
2. pelenkát mi egy darabot sem kaptunk tehát erről is magunknak lellet gondoskodni, azt is vigyél sokat ha használtok.
3. Gyereknek pizsamát vigyél jó sokat mert nekünk bent sokkal több kellett mint általában otthon.
4. kérdezzél rá, hogy van-e esetleg baba-mama szoba és milyen feltételekkel lehet elfoglalni, esetleg előre foglaltasd le!
Mi a I. sz. SOTE Gyermekklinikáján voltunk a sebészeten ahol volt baba-mama szoba, persze a gyerek állapotától függően ott voltunk elhelyezve. Nekünk ez nagyon jó volt éltük a megszokott életünket a korházban is. Ennek ára 4000 Ft/nap volt. Nem volt kevés de szerintem nagyon megérte. Ebben a szobában volt kiságy pelenkázó, hűtő, Tv, kézmosó, a zuhanyzó a folyosón volt. Nagyon korrekt volt.
A gyereknek is jó volt és nekem is.

Ennyi jutott eszembe ha esetleg tudok bármiben segíteni nyugodtan kérdezz, segítek!

Minden jót Nektek4

Krisztaa
 

 
 

Krisztaa
Küldtem neked mailt, de tele a postafiókod!
Légyszi csinálj valamit!

Petyaanya

Kép
 


Petyaanya!

Neharagudj, hogy nem volt üres a postafiókom, de 1 hétig egyáltalán nem interneteztem mert nem volt időm.
Írjál nyudodtan várom az e-mailed

Krisztaa
 


Krisztaa

Hazajöttünk a kórházból, már tárgytalan amiket írtam neked. A SOTE I. sz gyermekklinikáján voltunk, leszünk, a sebészeten. A műtét amiért bementünk, "takonykór" miatt elmaradt. Januárban újra próbálkozunk. Egyébként rendesek voltak, na és én sem adtam nekik túl sok munkát. A kisfiamat én láttam el, a gyógyszert is én adtam be, de ez így volt jó!
Köszi, hogy írtál!

Petyaanya

Kép
 


Szisztok!

Mi hétfő éjjel rohantunk kórházba, mindent beraktam, csak enni/innivalót nem. Szerencsére a kisfiamnak több esze van az anyukájánál, sehova sem indul el ásványvíz nélkül. Amiből persze csak ő ihat. Majdnem szomjan haltam másnap 10-ig. Ekkor jött ugyanis apuka, és megmentett Kép))

Kép
Kép

Kép

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

cron