Új privát üzeneted érkezett!

Csibuckám

Ezek bizony már azok!!!Húúú,de izgi!
Amíg a zuhanyban elmúlnak vagy el tudsz aludni addig ne indulj semerre,mert ezek jóslók!Korinna baba mutatott valami hajlandóságot a megfordulásra?

Puszi

Éppen a játszószőnyegen hemperegnek és a kis Penészvirág állatira keresi a tekintetével Kolost. Most pár napja igen aktívan dajkálja,hagyom,had (ezt sose tudom:egy vagy két dé???) cipelgesse,ringassa mikor kedve tartja.Eddig csak hébe-hóba tette ,de éreztem ,hogy csak ki kell várni az időt és egyre többet foglalkozik majd Lizával.Mondtam is neki mennyire várja majd 1-2 hónap múlva ,mikor hazajön a suliból!A tesóm kislányával is volt,Sophie még most is szerelmes az Ő Koloskájába :D Mindig mondja neki:Koloskám ,szia drágám,adok puszit :lol:

Öribaba ügy is áll most?

Csatlakozom:BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Többieknek is puszi!
Vendég
 


Milyen: ennél szebbet el sem tudok képelni, mint hogy a nagy gyerekem ringatja a kicsit,... :)

Öribaba? Várakozás,... még pár évig,... :cry:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
 


Szijjjasztok!

Csibuc: Mizu? Hogy vagytok? Forgolódik a csöppségetek?

Betty: Jó hogy írtál. Ez jó jel. :wink:

Én kivagyok purcanva. a héten nálunk nyaraltak a férjem tesójáék 3 gyerekkel, plussz az enyém. Hát ne tudjátok meg. Felfordulás a ház, még nem értem utol magam, de ma délután is Barbis mesét néztem a Diesney chanelen. :oops: :lol:
Szóval regenerálódom.

Egyre inkább tör elő megint bennem a baba iránti vágy. Szóval ez van. Egyébként semmi különös.

Bridget: Veled mizu azóta? Gratulálok nektek! Hogy érzed magad? Tudni már hány baba növekszik?

Milyen: Édi ez a leányzó, imádnivaló. És miket szoktál neki énekelni? Lehet hogy valami rockosat kéne, arra biztosan kikerekedne a szeme. :D

Kép
 

 
 

Köszönöm szépen a köszöntéseket :!: :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
 


Sziasztok!

Mizu? Merre vagytok?

Kép
 


babi: én vagyok, várom a lehűlést 8) Manó forgolódik rendesen, este megyünk a 2. NST-re. Semmi különös nincsen.

Milyen kicsi Lizája lázas, szerintem ezért nem jön most. Jobbulást kívánok itt is!
Vendég
 


Lizácskának jobbulást! Remélem ma már jobban van!

Csibuc: Ez a front nem visel meg téged? Este gyere hogy mi volt!

Nálunk éjszaka akkora vihar volt, hogy én még i lyet nem láttam. Még Marcit is áthoztam magunkohoz, mert attól paráztam, hogy kitörik a szomszéd kertjében lévő nyírfa, ami éppen az ablek előtt van, közel a miénkhez is. Úgy hajlítgatta a szél, mmint a fűszálat.

De legalább most megfelelő nekem a hőmérséklet, ennek örülök.

Kép
 


Babi


Köszönöm Liza nevében!Tegnap kapta a 2 hónapos oltást és még ma is nagyon nyűgöske. A szívem szakadt meg ,mikor dokibácsink beszúrta szinte tövig a tűt :cry: Utána egy perc alatt bealudt a vállamon...

Nálunk most nem volt olyan őrült vihar ,csak esett.Tavasszal volt durva, a szomszédék kis japán akácát tövestől tépte ki(szerencsére tőről újra hajt,mert nagyon szép kis fa ,narancssárga virágokkal)

Tök pipa lettem:tegnap voltam DM-ben vásárolni és egy 10%-os kuponom volt.itthon vettem észre,h a pénztáros liba nem vonta le a végösszegből a kedvezményt:evil: Jól felhúztam magam és ma reggel betelefonáltam ,hogy tudom már késő bánat,csak figyeljenek,mert ilyet még nem tapasztaltam.A csaj elnézést kért és mondta,h új a kolléganő,már máskor is volt gond vele.Kérte, menjek be és visszaadja a különbözetet.Nem is számítottam ilyen korrekt elintézésre,bár tény,h sokat vásárolok ott,szóval ez jóleső gesztus volt.

Csibuc

Nem baj,ha forgolódik Korinna,csak a megfelelő irányba tegye :wink:

Gyertek Lányok!!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!


Apának ma megvolt az első katonavizsgálata a műtét óta. Jelentem: 6millió. Szeptemberben újra megy.
 


Szia Lujzi!

Az előző eredménye mennyi volt?
Jól vagytok?Totyika?
Vendég
 


Jó reggelt!

babi: NST rendben volt, dokibá jövő kedden UH-val is megnézi Korinnát. Szülész nénink annyit dumál hogy lelőni sem lehet, mindenesetre legyen sima vagy császáros a szülés egy biztos: unatkozni nem fogunk mellette.
Megérkezett tegnap a pelenkázó, hétvégén installáljuk a babszoba többi tartozékát, még egy-két apróságot beszerzünk aztán készen van minden.
Alvás nem nagyon megy, most már kezd tényleg terhesség lenni a babavárás, súlyom is meglódult kicsit a víztől.
Szóval várunk....

milyen: forgolódik-forgolódik, de a buksi szerintem még mindig fent van :)

Lujzi: de jó hogy írtál :) Múltkor mennyi volt az eredmény?
Vendég
 


Csajok!


Az előző 1-2 db volt.
Az még a műtét előtti eredmény. A műtét óta most kellett mennie először, mer kellett 3 hónap,amíg átveszi az az egy a másik szerepét.

Egy hónap múlva visszamegyünk.


Én most merckformint szedek,750mg-osat, a doki felemelte az adagomat, hogy minél hatásosabb legyen, én majd e hónap végén megyek vérvételre.

Totyim megvan, igazi égetnivaló,majd rakok fel képeket.


Anyám még mindig kórházban van, jövő héten kedden jöhet haza.

Ja: törltem magam iiwről,most újra regisztráltam. Kérlek titeket, jelöljetek be. A nevem szerintem tudjátok.
 


Csibuc: A Korinna név nekem is nagyon tetszik. Amikor kicsi voltam, illetve kisebb, írtam regényekt,és az egyik főszreplőjét Corinának neveztem el, azóta bele vagyok szerelmesedve a névbe.

Mindenki írjon, hogy mi van vele?

Bri: neked nagyon halk gratula.
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm!



Sziasztok!

Régen jártam erre, bár látom, hogy Ti is kevesebbet jöttök.

Lujzi, nagyon örülök az eredményeidnek, úgy tűnik eljön a Ti időtök is! :wink: Mindent bele, tuti jó lesz minden, nagyon örülök neki, hogy férjed eredményei javulnak, meglásd a Te problémádat is szépen lehet kezelni, csak tartsd a hármas szabályt: diéta, mozgás és met, együtt megteszik a hatásukat. A futás nagyon hasznos lehet, javítja vérkeringést, ezer meg ezer pozitív hatása van!

Milyen, kicsi Liza biztosan nagyot nőtt, édesek a kis talpacskái, olvadok a fotótól! :oops: Öröm lehet látni a két gyerkőcöt együtt! Na, nem irigykedem, de örülök Nektek nagyon! Írj már arról, hogy Te hogy vagy? Milyen másodszor is átélni az anyaság örömeit? Aggódóbb vagy vagy lazább?

Betty, keveset jössz Te is, mizu Veletek? Tudom, hogy nem adjátok fel, de biztos túl vagy már Te is egy-két hullámvölgyön, nem lehet egyszerű ennyiszer felállni és újra neki menni... Szorítok, hogy gyűjtsd az erőt a következő menetre! +++++++

Bri, örülök Neked és a kis pulzáló szívecskének! 8) Majd gyere és mesélj!

Puszi, dolgozol? Nem látlak mostanában sehol... Remélem jól vagytok.

Babi, mikor lesz következő menet?

Csibuc, tudom, hogy mindig csak magamat ismétlem, de tényleg tök kevés idő már és a kezedben tarthatod a leánykát! Ja, jut eszembe, olvastam, hogy az Anna bál szépét is Korinnának hívják, lehet most felkapják kicsit ezt a nevet... Na mindegy, ez csak eszembe jutott... Húgod hazautazott? Nagyon szorítok Neked, hogy könnyű szülés legyen! Remélem minden simán és egyszerűen fog zajlani, mint a nagy könyvben. Tényleg, api bent lesz? Fogja majd a kezed? (Na, az enyém hamarabb ájulna ki, mint bárki gondolná...- azért néha reménykedem, hogy majd ha oda jutunk velem lesz...)

Magamról: írtam a múltkor, hogy hullámvölgy volt nálam, ami tök car volt, mert nem ismertem ezt az érzést... Na, most meg átestem a ló másik oldalára... Eszembe sem jut, hogy bébit szeretnénk, ezer más dolog foglalkoztat és tölti ki a mindennapjainkat. Lehet, hogy jobb így... Bnetet sem olvasok, csak miattatok jövök, mert azért Ti hiányoztok...
Remélem jól telik a nyaratok, nekem egyelőre nem ez életem nyara, a szabadságom ideje alatt szinte végig szakadt az eső, most hétvégén Balatonfüredre szerettem volna lemenni, de persze hogy esik... Na, nem baj, lesz ez még jobb is. :wink:

Puszilok mindenkit és írjatok! (ígérem gyakrabban jövök! :roll: :oops: )

 


Holnap jovok csajok ma 3oramba telt 3topik nem ment tobb :oops: holnap visszaolvasok,hirek Meg minden 8) addig is szep hetveget!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


chrissy: nem tudjuk hogy api bent lesz-e, majd kedden kiderül hogy a kisasszony megfordult-e a pocakban (bár szerintem nem). Ha faros továbbra is és az marad a terminusig, akkor csaszi lesz és api oda nem jöhet be, de cserébe az ő kezébe nyomják majd a pici lányt, frissen-illatosan-megfürdetve-felöltöztetve :) Ha Korinna manó úgy dönt hogy mégis megfordul a szülés előtt és jöhet természetesen úton, akkor apukája bent szeretne lenni. Hogy fogja-e majd a kezem? Háááát nem tudom, de gyanítom hogy akkor nem ez lesz a legfontosabb 8)

Örülök, hogy jobban vagy, lazuljatok csak aztán jön aminek jönnie kell 8)

Lujzi: amit chrissy írt a hármas kezelésről masszívan igaz, csak megerősíteni tudom. Diéta mettel és mozgással kombinálva meghozza a kívánt eredményt, csak kitartás kell hozzá :wink:

babi: néztem a kisfiadat az iwiw-en, komoly kislegény már és tényleg gyönyörű szemei vannak :wink:

bri: gratulálok a szívhanghoz. Ez a legizgalmasabb időszak az elején :wink:
Vendég
 


Milyen
Gondolom mennyire mas az elet most :) Azok a kek szemek nem semmi Kolos meg nana,hogy egyre tobbet foglalkozik vele :wink: Majd amikor mar jo nagyok lesznek figyu majd meg hogy bevedi a fiuktol :lol: Csaszarozas utani egyeb fajdalmak vannak meg?Vagas milyen?Gyogyulgat? :idea: Liza meggyogyult mar? :?

Puszi
Koszonom a kepecsket 8) Ugy eltuntel multkor azota nem is beszeltunk :roll: sajnalom,hogy oribabara varni kell :? ez az allando varakozas :x most akkor minden megvan csak varni kell,hogy a listan haladjatok? :roll:

Babicsek
Koszi az erdeklodest :) akartam volna en jonni ha lett volna valami jo hirem de nem volt csak rossz hir :roll: most viszont mindjart bemasolom ide is a regenyem :oops: Veletek mizu?Hol tartassz most.Baba iranti vagy tor elo megint ajha hat essetek egymasnak apacskaval hatha :wink: Marcinak nem teszel fel egy vonalzit 8)

Csibuc
Gondolom,hogy ebben a nagy kanikulaban eppen eleg volt ekkora poci :shock: en neha poci nelkul is kivgyok :shock: na ilyenkor eszembe jutnak a kismamik es az,hogy ne szoljak egy szot se :lol: Nektek van vernyomasmerotok? :shock: Ez kell legyen egy kismaminak :idea: :roll: En is orulnek egy ilyen szuleszneninek :roll: eloszor is magyarul beszel na meg sokat...en is en is :roll: Nalunk apacska kijelentette o ugyan be nem jon a szuloszobara :lol:

Kriszti
Nem is tudom neked mit irjak :lol: Mindig dumalunk 8) :roll: Hat talan annyit,hogy orulok,hogy tul vgy a hullamvolgyon es legjobb uton haladsz a lelki beke fele :wink: Most mar fele topik majdnem babas...azert haladunk nem :roll: :wink:

Kiralylany
3szoros hipphipphurra :D
Kép

Betty
Kuldtem tovabb a golyakat 8) megsugtam nekik a cimeteket ugyhogy remelem mihamarabb odaernek :roll: Addig is beszelunk majd ahogy szoktunk! 8)

Lujzi
Ezek marha jo hirek :shock: 6millio a 1-2utan :shock: aztaaa :D remelem orultok neki es apacska is felbatorodott kicsit. :wink: Te is gyogyszert szedsz rendbe tesznek titeket...vegre ti is haladtok :!: Kép


Kép a szulinapi koszonteseket es a gratulaciokat :) egy kicsit most fellelegeztem mindjart bemasolom a regenyem :oops: sorry kicsit hosszu leszek :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mikor utoljara irtam valamelyik hetfon ra szerdan bevereztem...csutortok reggel dokihoz mentunk es kicsit osszekutyulodtak a dolgok...azt mondta a baba kicsit levalt onnan ahol megtapadt es azert verzek...a masik topikban megirtam de tobbre erom nem volt :roll: utana nem is jottem.Ra egy hetre kellett mennem azaz csutortokon szetizgultam az agyamat.

Vasarnap megint elkezdtem barnazni es szerdan meg verezni :? Csutin mentem dokihoz holt nagy para.Teruo-nak mondtam varjon kint dokival meg megbeszeltem ugy,mint multkor,hogy nezzuk elobb meg mi es ha van johir akkor behivjuk es o is megnezheti de ha nincs akkor nem akarom,hogy bejojjon :roll:

Bekukkantott uhuval es ott volt :shock: Petezsak meg valami urmano fajta :shock: aztan tovabb nez azt mondja itt van a masik :o mondom milyen masik :shock: es akkor mondja ahaa itt van a baj...a masik baba verzik es az folyik vegig latni a mehben...(azaz a baba 1nek semmi baja!!!) es volt szivhaaaaaang :D na mondom hivjuk be gyorsan apacskat.Otthon nem keszitettem fel mit fog latni mert mivan ha mondom nem lesz semmi...igy eloszor csak nezett butan...hogy mi az a nagy kerek ott a petezsakban? :shock: meg hol van a szivveres...de doki rendes volt es kinagyitotta rakeresett vartunk es egy kis ponton csak ugy fel-le ugrant valami na az volt a szivveres :D es latta o is....mutatta neki baba2-ot is.

Annyira nem ngyon nezett arra ra nem is ertem miert :? Lehet ugy gondolja ne eljem bele magam mert verzek es majd ha megmarad akkor jobban rafigyel :roll: nem tudom es nem ertem a dokit pedig abban is volt valami :roll: Megmerte es azt mondta 6+3 vgyok na itt jott a para meg a multheten meg 6hetesnek mert most kene 7hetesnek lennem :shock: elment hozta a kis porgos valamilyet es azt mondja a mai meres az igazi...hat basszus kicsit azert ideges lettem a dokira.

Multhet ota aggodom mert nem lattam semmit a petezsakban 6hetesnek mondott es ahoz kepest nem volt semmi benne erre most kiderul,hogy 5+3voltam csak. Multkor azt mondta a baba ahol megtapadt ugye levalt kicsit onnan verzek...kerdeztem hogy egy van csak?Azt mondta egyenlore igen de korul se nezett...erre most kiderul van meg egy es onnan jon a verzes nem is emettol....1hetig tok feleslegesen izgultam :twisted: es a napokkal is jol osszekavart :roll:

Tudom ezt mostmar lenyegtelen csak gondoltam leirom ha mar eddig nem jotem.Arra mar kisem terek,hogy az otthoni dokim mondta vetessem le a TSH-t mert terhessegnel felugorhat es az is vetelest okozhat ha nem vesszuk eszre...wazze mar reg lekelett volna vegye ez a doki. :? eeeees multkor olyan vitamint ahott amiben van halolaj direkt szoltam neki,hogy en allergias vgyok a halra azt mondta nem lesz semmi bajom erre mindenhol azt olvasom halolajat tartalmazo vitaminokat hallaergiasok nem szedhetnek es az otthoni dokim is azt mondta inkabb nem kiserletezne vele.Meg van az otthonibol az utanpotlas meg mar uton van.

Jaaah es az otthoni dokim nana miota kiderult hogy sikerult a dolog szabin volt es ultranehez volt elerni...itt idegeskedtem mert nem tudtam vele beszelni pedig o ngyon megtudott volna nyugtatni es mennyivel alaposabb is lett volna.Ugyhogy most vegre megnyugodtam ho vegere azert meg visszahivott magahoz 30-an megyek :arrow: nem egyszeru itt az egeszsegugy...otthon se de en most inkabb otthon lennek :roll:

u.i.:verzes tegnap ota nincs 8) en meg drukkolok baba 2-nek 8) bar ennek az egynek is ngyon ngyon orulok :D

Mindenkinek koszonom a drukkokat es gratulaciokat is :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!




Olyan aranyosak vagytok, hogy írjátok, hogy el vagyok tűnve nagyon,... Ez végülis igaz, de Chrissyhez hasonlóan nemigen fórumozok, kicsit el kellett engednem magamtól ezt a bab-témát úgy éreztem. Olvasni olvasok néha, de írni már nincs sok kedvem. Ha írok, már csak ide szoktam.
Dolgozok ezerrel, jövő héten megyünk Balatonra, szóval elvagyunk! :D


Bri: ezt az izgalmat!!!!! Nagyon drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek!

Lujzi: nagyon örülök a "növekedésnek"!



Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
 


Sziasztok!

Csak villámbekukk.

Bri: TSH tényleg nem játék. Ha baba van a pocakban megnő a szervezet PM hormonigénye. Nekem pl. duplájára emelték fokozatosan a napi agadot (alulműködik) miután a 26. hétig folyamatosan csekkolták 4-6 hetente (1,5 körüli értékekkel elégedett volt a dokim). Itthoni dokinak nagyon igaza volt, kintire nem tudok okosat mondani, meglehetősen fura nekem a hozzáállása, de nem ragozom tovább. :roll:

Kánikulát viszonylag jól viseltem, kicsit vizesedtem, aludni nehéz volt (bár most már eleve nem egyszerű a pocak miatt). Nem panaszkodom, teljesen jól átvészeltük az eddigi időszakot. Most kezdek bálnásodni (vizesedni jobban) és nyűgösködni, de ez már belefér. Vérnyomásmérőnk természetesen van, minden nap méricskélünk, van hogy többször is 8)

Rosszullétek vannak? Émelygés, gyomorforgás, miegymás? :)

milyen: holnap megy a csomag reggel, ha nem beszélünk addig esetleg a kupont elkérhetem a visszapostával (játszőszőnyeg), ha nem gond :?:

Pusszantás mindenkinek!
Vendég
 


Helló csajok!

Nem őrültem meg ,hogy itten ülök hajnalban ,csak várom Csibuc postását 8)

Csibuc

És ebben a pillanatban már csomagot is cseréltünk!Micsoda meglepi:egy pasi ,aki nemhogy nem késik,de még percekkel előbb érkezik!! :shock: :D Pedig már kiraktam a teraszra a csomagot ,mert természetesen ma pont nem ébredt fel Liza 6-kor-ahogy szokott-hanem még szunyál a rendes kislány!! Pedig már frankón kitaláltam,h kiraktam a csomagot a teraszra,kinyitottam a kaput,mert arra számítottam,hogy a "postás"éppen addigra érkezik,mire Liza cicire kerül :lol:

Kitartás,Korinna baba nemsokára kibújik!!!(és akkor majd azért nem alszol :lol: )

Puszi,Betty és Chrissy

Teljesen megértem az eltűnést,nekem is volt ilyen időszakom.Azért majd várlak vissza benneteket!

Bridget

Akkor mostmár hangosabban is gratula,de persze még óvatosan...
És mikor derül ki,hogy baba 2 is bentmaradt a puha kis fészkében?

Érdekes a kinti egészségügy is a leírásod szerint...

A császárra már csak a vágás(ami egyébként egy vékony vonal,pedig már harmadszor vágtak ugyanott) emlékeztet meg a löttyedt hasam :D Tegnap este tollasoztunk Kolossal,a szomszéd meg hüledezett,hogy nem korai ez még a műtét után? Én nem vagyok egy magamat elhagyós fajta,kb 3 héttel a szülés után már semmiféle műtét utáni fájdalmam,tünetem nem volt,de persze ez egyéni dolog.Épp a napokban beszélgettem azzal a lánnyal,akivel együtt feküdtünk az őrzőben-őt két órával később császározták.Éjfélkor egyszerre állítottak talpra minket és most mondta,hogy mennyire irigyelt,hogy én csak úgy felpattantam.
(na ezt a felpattanást úgy kell elképzelni,hogy kb negyedóra alatt egyedül felültem,majd felálltam az ágyról és újabb 5 perc alatt elvánszorogtam az 5 lépésre lévő zuhanyzóig 2 helyes kis zacskóval az oldalamon-katéter+hasi draincső)

Liza már jól van,csak az oltás után volt másfél napig nyűgös,de szerencsére elmúlt.Majd nemsokára kezdődik újra mert 3 hónaposan kapja a következőt .
És ha minden igaz, a héten lesz kifúrva a füle a királylánynak,már ha a tesóm erőt gyűjt,mert neki kell megtennie :D

Lujzi

Nagyon jók apa eredményei és örülök,hogy végre Ti is kimozdultatok az állóvízből!

Babi?Kicsi fiad?Mit csinál a nyári szünetben? Az enyém már nem örül,hogy közeleg a sulikezdés...na meg noszogatom,hogy olvassa a kötelező olvasmányt... :roll:
Vendég
 


Tündérkém még mindig alszik-este 9 óta-,már bementem megnézni,hogy lélegzik-e...
Vendég
 


Puszi
En meg kivanok neked is ilyen jo dolgokat az izgalmat leszamitva :? :lol: Meg balcsin vgy?Merre voltatok meselj szallas ido milyen volt 8)

Csibuc
En vagom a TSH-t de en a nagy kavarodasban elis felejtettem :oops: de egy dokinak aki raadasul irja a receptjeim neki nem szabadott volnaaa meg rais kerdezett mikor mertuk utoljara meg hogy szedem e :roll: Minden honapban nezetem en is :wink: Az itteni dokim egy kaki :twisted: nem normalis...azt sem tudta mi az a utrogestan :shock: utana neztem van itt az usa-ban is gondoltam minek otthonrol kuldetni ha van itt is de csak receptre adjak ki amugy recept nelkuli oldalt is talaltam csak 8000ft ott egy doboz annyit meg nem er meg...es a dokim rakeresett a neten mert nem tudta mirol beszelek :shock: aztan azt mondta nekik nincs meg hogy ok menopauzaban levo noknek szoktak adni :shock: igen a sima utrogestan-t de a progresteronost lombikok utan na mind1 nem is ragozom...azt mondta jobban jarok ha beszerzem otthonrol :roll: mar uton van :wink:

Egyben vgy meg????????? :shock: Hogy fogunk ertesulniiiii :roll: :idea: :?: Kepet is kerunk interurban...mostmar azert probalok jonni neha neha :oops: felzarkozoooom :oops:

Vernyomimerot azert kerdeztem mert en meg nem ertek ehhez a reszehez :oops: akkor ezek szerint jobban jarok ha beszerzek enis egyet :) maaajd persze nem most :oops:

Nincsenek rosszulletek se gyomorforgas koppkopp :oops: farkasehseg van es alommanok jonnek :P ezenkivul semmi egyeb neha neha egy egy jel a pociban 8)

Milyen
Igen mostmar hangosan is hipphipphurra nekem csak a 12.hetig birjam meg ki :oops: :| addig nem is tudom tegyek e tickert :roll: tudom nem az szamit csak jobb igy ha nincs...mint van aztan lekelljen venni :? nem? :wink:

Varjal meg az itteni egeszsegugyrol egy kukkot sem tudok de majd asszem megismerkedem vele hamarosan :? :roll: mar elore felek :oops:

Lottyedt has?a bor a szules utan nem?Tollasoztal :shock: mennyi ideig kel nem aktivkodni vgy mi csaszi utan :?: Ezek milyen oltasok amiket kap? :roll: Tudom meg nem kene de ettol is parazom,hogy itt milyen rendszerben es mikre adnak szurikat :?



Tobbiek????

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Csajok!

Nah rohamosan közeleg a mi időnk :D Szülésznénink kedden bosziskodott, hogy szerinte a jövő hét végéig már nem húzzuk ki egyben :roll: Hát kiváncsi leszek. Korinna nem fordult meg, csaszi esélye egyre nagyobb, de még mindig minden lehetséges :)
Kiscsajócám becsült súlya 3100 gr, hosszú combú és nagy hajú bomba nő lesz :D :D :D Tegnapelőtt kaptunk megint egy diszkrét mennyiségű babarucit, tegnap 4x ment a mosógép a falatnyi göncökkel, ma reggel meg kivasaltam mindent (már ami megszáradt), úgyhogy derékig lóg a nyelvem.

milyen: édes vagy, hogy izgulsz értünk, emlékszem május végén én is tördeltem a kezeimet amikor férjurad csörgött, hogy nah most indul a mandula :oops:

Bri: utro-t itthon is csak receptre adnak, de azt nem kell feltétlenül használni-> báááááááár nem ismerem a Kaális protokollt, hülyeséget meg nem akarok írni (és különben is jobb a biztonság). Létezik egy Duphaston nevű gyogyó is, az is progi készítmény, szájon át kell szedni, de állítólag az utro sokkal jobb mert nem terheli a májat annyira mint a Duphaston.
TSH-tól továbbra is azt mondom: csekkoltatni-csekkoltatni rendszeresen :roll:
Dokiról nem mondok semmit :evil:
Vérnyomi mérő: az utsó trimeszterben (főleg) jó ha van, mert ha emelkedik a vérnyomi + fehérje van a vizeletben az toxémiára utalhat, ami nagyon veszélyes lehet a mamára és babára egyaránt.

Babahíreket majd uram hozza, ha meg elbénázza akkor milyent megkérem szépen, hogy értesítsen itt Benneteket.

Nah az jó ha nincsen émelygés, enni egyél ami jól esik :D

Többiek merre vagytok?
Vendég
 


Csibuc
Deeee kell utro mert ez egy nem termeszetes hanem mesterseges ciklus volt...azaz mindent injekciokkal kontrolaltak es mivel leszivtak a tuszoket nincs ami termelje a progresteront...lombikosoknal mindig mar leszivas utan nyomatjak 3*2 vgy 3*3 aranyban a 12hetig :!: Abbol taplalkozik a baba jelenleg bar allitolag a placenta kialakul a 8.heten 12.ig mindig adjak az utrot :wink:

Hat a jovohet is mar 39.het azert az egesz szep ido mar :D Babaruhakat mivel mosod?Marmint specko mososzer? :idea: Sok rucitok van?TSH-t csekkolni fogom mint ahogy eddig is minden honapban.Bar mondtak mar nekem masok is hogy nem kell minden honapban hat jatszon mas az o TSH-javal nekem nem er annyit :roll:

Na megyek mert nem vgyok ma toppon :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bri: na ezért írtam hogy nem akarok hülyeségeket mondani, fogalmam sincs hogy ezek a dolgok hogy működnek :oops:
Babaruhákat folyékony mosódió kivonattal mosom, verbéna illatúak és nagyon kellemes tapintásúak a ruhák mosás után. Öblítőt nem feltétlenül kellene használni mellé, de vettem olyat ami hipoallergén és elvileg a babák bőrét sem irritálja. Ruhából rengeteg van, szerintem 7-8 hónapos korig a harisnyán és overallon kívül sok minden nem kell vennünk.

Na ez az, játszon más a saját TSH-jával, szerintem sem ér annyit az egész, jobb a biztonság.

Ma estére nagyon car kedvem lett, tök nyügi vagyok úgyhogy menek is inkább hasznossá tenni magamat.
Szép estét mindenkinek!
Vendég
 


Csibuckám

Naná,hogy izgulok értetek :wink: Liza kis barátnőjéért ne tenném?!

Egyrészt tök jó viszonozni,hogy Ti is izgultatok értünk,na meg olyan fantasztikus dolog értesülni egy új kis babácska világrajöttéről!
Nocsak,hangulatingadozás??Hmm...hmm.... :D

Bridget

Tudjátok már,hogy tesókák laknak-e a pocakodban?

Vérnyomást én is mértem a vége felé-bár nekem alapból baromi alacsony-egészen 125-ig is felugrott :D Pulzusom volt magas gyakorta ,de a doki azt mondta nem gond.(jelzem,én a műtét alatt is csekkoltam a monitort,hogy minden rendben van-e velem :lol: )

(Csibuchoz kiegészítésként:állítólag valamiféle progeszteron krém is létezik,valahol olvastam róla.)

Elvileg 6 hetet mondanak gyermekágyas időszakra,és ténylegesen is ennyi az az idő,ami után már minden könnyen megy,mint azelőtt.De azt mondom-nekem-3 hét után már minden mozgás ment(na jó,nem sportra gondolok,de tudtam felállni,hajolni simán)

Képzeljétek,Liza ma nagy traumán esett át:füllyukasztás volt.Bár asszem nekem volt ez nagyobb trauma :D Talán 20 mp-ig sírt és utána már mosolygott a kis drága.Majd teszek fel képet,ha férjem felölti a gépre.

Ja és az oltások:
2-3 és 4 hónaposan kapja az ún. Di-Per-Te(torokgyík,szamárköhögés,merevgörcs ellen)+IPV(gyermekbénulás)+ HIB( agyhártyagyulladás ellen)
Majd utána a pneumococcus elleni oltás jön.(ez nem kötelező)
Illetve a nem kötelezők közül Liza majd a bárányhimlő ellen fogja megkapni,ez 2 oltás lesz.
Vendég
 


Sziasztok!

Csak rövidke életjel: jól vagyunk és még 2 in 1, de sajna laptopom megadta magát, így a következő napokban csak limitált net elérési lehetőségeim lesznek, így fórumozni sem nagyon tudok majd.
Ha időközben Korinna kibújna, azt azért valahogy jelezni fogjuk ;)

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!


Csibuc: minden nap gondolok rád, kezem-lábam ökölbe értetek. Már várom a kis gyönyörűséget. Itt a faluban egy kismama reggel 5:46kor szólt a férjének,hogy jön a baba, 06:30ra kibújt a kicsi. Apuci csak annyit mondott: Megint lány! És egy csalfa, nagyon-nagyon picit csalódott mosollyal az arcán.

Rokoncsajszi, akinek tavaly el kellett venni a babaáját,mert szétnyílt a buksija, tapolcai kaáliba jár, és sikerült neki az inszem, legalábbis reméljük,már dobog a baba szíve. Nagyon szorítok neki,mert a baba elvesztése óta még normál ciklusa sem volt.

Bri:pocaklakók neme? Tudni már? Nagyon szorítok. Apácska mit szólt,amikor kiderült 2-en vannak a babyk?

Milyen: képeket raksz fel?

Chrissy,Puszi,Betty: puszi nektek.

Kép
 


Sziasztok!

Én is ritkán vagyok, mert Marcimnak vettünk egy bringát és éjjel-nappal biciklizne. Már komolyan úgy fájnak a lábaim, órákat állok kint vele az utván, mert ugye nézem a kocsikat ha jönnek akkor álljon félre. Elég sok autó jön-megy az utcánkban.

Csibuc: Nagyon-nagyon szorítok hogy minden rendben menjen. Remélem Korina addigra szépen befordul és minden megy majd mint a karikacsapás.

Milyen: Igen, várjuk a képket!Egyem meg szegényke. Dehát ez a lányok sorsa. Biztosan nagyon szép a fülbevalója!Inkább most, mint nagyobb korában.

Bri: Nagyon vigyázz magatokra? Azóta hogy vagytok? Néztem az esküvői képeteket, nagyon szépek voltatok!Gratulálok! Most egyébként Te helyileg hol vagy?

Én most vagyok a 34. napon. Piri még sehol. Már tiszta ideg vagyok miatta. Voltam múlt héten csütörtökön rákszűrésen, meg chlamydián, akkor Azt mondta a doki lát a bal petefészekben egy bevérzet tüszőt. Nem tulajdonított ennek nagy jelentőséget. Most attól parázok, hogy nehogy megint ciszta legyen, mert hülyét kapok. A héten pedig kértem beutalót hormonvizsgálatra (2-4. napira), meg megcsinálják a műtéti labort is. Mondjuk még nem akarok lombikra menni szerintem mégegy inszemit megpróbálnék előtte.
Apusnak nem lett jó a spermaképe, az urológus a FER 14-et javasolta neki, most azt szedi már majdnem 1 hónapja. Két havi adagot rendeltünk, úgyhogy majd szerintem szeptember végén megy megint megnézetni magát.
Úgyhogy most nagyon várom pirit, hogy végre mehessek vérvételre.

Lujzi: Jó hogy jelentkeztél! Totyiról is kérnénk képeket ha lehet! Olyan kis vicces nyuszi. :)

Kép
 


Lujzi

Kívánságod parancs:
2 saját-egy kölcsön gyerek :D

Te is tegyél ám Totyiról!


Csibuc ++++++++++ :wink:

Babi

Emlékszem a biciklis korszakra :lol:

Remélem segít a FER ,veled nem lesz gond és hajrá inszem!

Többiek,hahóóóóóó!!

Képzeljétek Liza tegnap este 9 óta durmol,az előbb már fejnem kellett mert melltartóbetétestől átáztam.Ha felébredt,megyünk tejgyűjtőkagylót venni,hogy ne vesszen kárba az értékes nedű :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.13 12:29-kor.
Vendég
 


Sziasztok!


Babi:nálunk a fer segítette, 1-2 db hímivarsejtből 6millió lett. Na jó,ez nem jó még,de nálunk ez is nagyon-nagyon remek eredmény.


Totyiról képek:


Kép

Ez a kép a reggeli kajáláskor készült.


Kép


Ez pedig a kajálás után. Ez az a szunya póz,amikor a ketrec fölé hajolva nézem,él-e még ez a rosszcsont.

Puszi mindenkinek!

Csibuc????????????????????????????????
 


Milyen: jaj,de jó kép:-)

A fiad hááááááááááááát izé..............A francnak nem vagyok kicsit fiatalabb, biztos belézúgnék :wink:
 


Lujzi

Behalok!!Totyi így alszik??? :lol:

Csibuc pihenget,de még 2 in 1.

Látnád életben a fiacskám zöld szemeit...lesz baj a csajokkal,attól tartok! 8)
Vendég
 


Nem hiszitek el,kiscsajom ma reggel 10-ig aludt,előző este 9-től. :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Csibuc, nagyon szorítok Neked!!!!

Milyen, na mizu? Én a múltkor nagyban írom életem történéseit az msn-en, aztán egyszer csak Te meg sehol... :roll:

Puszi, nagyon- nagyon rég nem hallottunk Rólad! Minden ok?

Bri, mikor derül ki, hogy a 2. baba jól van-e?

Lujzi, nagyon örülök api eredményének!

Babi, szorítok Neked is, nem lesz ciszta! Csak nem valami más???

Én a héten még dolgozom, aztán két hét szabi, alig várom.
Puszi

 


Chrissy

Bocsi...én azt hittem Te tűntél el,egy idő után nem kaptam semmit!! :shock: Ezek szerint carakodott az msn!
Nehari,majd újra elkapjuk egymást 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Milyen: Gyönyörűek a gyerekeid! Hát tényleg lesz baj a lányokkal. Nagyon helyes kissrácod van! :D

Lujzi: Ennek örülök hogy a Fer segített és mennyi idő alatt értétek el ezt a szép eredményt? Nekem még nem szedett be apus 1 egész dobozzal, de már a vége felé tart.
Totyi kis édipofi. Nem is gondoltam,, hogy a nyulak így is tudnak aludni a hátukon. Vagy ez csak az ő különlegessége?

Csibuc: Sokat gondolok rád! Szorítok nektek!

Nekem tegnap megjött. Nagyon örültem neki, így ma már le is tudtam a 2. napi vérvételt. Csütörtökön lesz eredmény ha ideadják. :? Remélem, ide, mert egyébként küldik vissza gépen a dokihoz. Azért bepróbálkozok.

Milyen: Mit csinálsz ezzel a leányzóval, hogy emnnyit alszik? Nem semmi.

Mi tegnap Nyíregyházán voltunk az állatkertben. Annyira meleg volt hogy hihetetlen. Vagy inkább nagyon párás volt a levegő. De jó volt. Éppen a vihar előtt hazaértünk, de este meg elment a netünk. Még jó hogy már megcsinálták.

Szép napot nektek!

Kép
 


Sziasztok!


Csajok! Képzeljétek, jövő héten kellene mennem vérvételre, már kaptam beutalót,de elkevertem. Múlt héten felhívtam a dokim asszisztensét, hogy kellene másik,mert festettünk és elkevertem,mondta, hogy jó,rendben, kedden este 7re menjek kapok másikat. Férjemmel mentünk. A doki nem is tudott róla, hogy 7re időpontunk van, jövő héten belgyógyászati szakrendelésére menjek be, ott ad beutalót, a magánrendelésen nem. MEg volt lepődve, kezet fogott férjemmel, ezerszer elnézést kért. Tudni kell, hogy Norbim egyenruhában volt, nem tudom, a doki mit gondolt, miért van ott? :D Szóval a magyar egészségügyről ennyit. Nem értem, miért nem lehetett kinyomtatni tegnap azt a rohadt vérvételes papírt, miért kell jövő héten egy álló délelőtt várnom azért a kurva papírért.


Babi: 3hónap alatt lett ez az eredmény, házassági évfordulónkon megyünk vissza megint, hogy mennyit javult. Totyinak ez az alvós pozíciója sokszor infarktus közeli állapotba kerget engem, mindig azt nézem, lélegzik-e? Nyuszik nem nagyon alszanak így, csak ha nagyon biztonságban érzik magukat, illetve a szemüket is csak ekkor csukják be. Annak idején Totyim nyitott szemmel aludt, lévén, hogy a mezei és az üregi nyúl leszármazottja, és azok sajátr érdekükben nyitott szemmel szunyálnak.

Még majd rakok fel képeket.

Csajok! Én ma megpályáztam egy mentori melót nálunk. Aztán hogy sikerül-e? Nem tudom. Szorítsatok majd. Ha az első rostán átmegyek, akkor jövő héten lesz elbeszélgetés.

Csibuc??????????????????? :D :D

Betty,Bri!


JElöljetek iwiwen be, légyszi. Aki nem tudja a nevemet, írjon privit.
 


Lujzika

Ez igen,nem ismerek Rád,látom kimásztál a gödörből!! Ilyen optimistán kell szemlélni a világot!!Gratulálok!

(Csibuc jól van,csak a laptopja nincs jól :lol: )

Babi

A Te fiad is nagyon szép,majd Te is kergetheted a lányokat :wink:
Milyen a nyíregyházi állatkert? Tervezem,h egyszer elmenjünk oda,mert az országnak azon a részén még nem nagyon jártam

Bridget,Betty bújjatok elő...

Többieknek is puszi!
Vendég
 


Milyen: háááát igyekszem kimászni. Úúúúúúúúúúúúúúúgy szúrkál a bal petefészkem, mint a csuda....aj, de fáj. Liza????
 


Kép
 


Sziasztok!

Lujzi: Ez nagyon jó ha szúrkál, akkor hajrá! Hátha kad aki célbatalál. Sosem lehet tudni! Hát ez tényleg idegesítő, hogy nem tudtad megszerezni a beutalót. Aranyos totyi. Én meg a mcsekokat fényképezem mindig.

Csajok én ma megszereztem a méhpempő kapszulát, elhatároztam, hogy ebben a hónapban azt fogom szedni és iszom mellé a cikafark teát. Egy bögrényit már le is eröltettem. Rohadt keserű. De kibírom. Aztán félidőben fogok kérni időpontot egy tüszőnézésre, kiváncsi vagyok ebben a ciklusban ezek hatására hogy alakulnak a dolgok.
Holnap meyek ha minden jól alakul a vérvétel eredményemért is.

Milyen: Az állatkert nekem nagyon tetszett. Nagy területen van és nagyon sok állat van. Elefánttól kezdve, zsiráf, púposteve, medve, famingók, majmok, pingvinek, felsorolni is sok lenne. Szóval nézd meg a honlapjukat, ott sokmindent megtudsz. Meg van ott egy Ócenárium nevezetű hely, ami nagyon szuper. nem kellett külön belépőt venni oda. Mintha a víz alatt lennél látod a vizi élővilágot. Cápák úszkáltak el a fejünk felett. Szóval én nem bántam meg, jó volt.

Üzenem Csibucnak, hogy gondolok rá! :)

Az én kicsi fiamra visszatérve. Nem félek én attól hogy kergetni kell a csajokat. Olyan kis muja a drágám, de addig lehet hogy alakul. A múltkor teljesen ledöbbentem rajta, mert Selena Gomezt szokta kikeresni a youtube-on és a férjem megkérdezte tőle, hogy mi van, szerelmes vagy belé? Erre ne tudjátok meg hogy kiviharzott, még az ajtót is becsapta. Csak lestem hogy mi volt ez a kirohanás.

Betty: Látom nekifogtok megint. Nagyon, de nagyon szorítok! Reméljük ez tényleg az utolsó lesz! :wink:

Bridget: Hogy vagytok?

Kép
 


Babi: csak az a baj, hogy az 5.cn-en vagyok. Úgyhogy meglepődnék, ha ez peteérés lenne.
 


Sziasztok Lányok!

Lujzi, nagy öröm olvasni az új Lujzit, nagyon büszke vagyok Rád! Tényleg őszintén örülök, hogy ilyen pozitív vagy! Csak így tovább és meglátod meglesz a jutalmad! (Pici babák nem kopogtatnak depis helyekre! :wink: )
Remélem az új állás összejön, szorítok!

Milyen, akkor bocs, remélem hamarosan folytatjuk a beszélgetést! Kicsi fiad igazi szívtipró! Büszke lehetsz a kis családodra! Liza is mekkorát nőtt!

Csibuc, ++++++++++++++++++++++++ Neked csak ennyit írok! Pusszancs

Babi, örülök, hogy tetszett az állatkertünk, én ebben a városban élek! :wink: Még ezt a Zöld Piramist nem volt szerencsém látni, de hamarosan mi is kilátogatunk! Hajrá gyógynövények!

Bri, mesélj, mizu?

Betty, újult erővel vágjatok bele a következő menetbe és csak pozitívan, bár tudom, Beked ezzel sosem volt problémád!

Lányok, én elutazom hétfőn két hétre, nem leszek, kicsit elköszönni is jöttem- persze csak ideiglenesen. Csibuc Korinnájának születésén így szinte biztosan nem leszek itthon.
:roll:
Velem minden rendben, nagyon jól érzem magam a bőrömben, és nagyon jól fog esni két hét teljes kikapcs. Utána ígérem jövök és beszámolok.
Sok puszi mindenkinek!!!!

 


Sziasztok!

Csak bekukk a fejleményekkel.
Tegnap NST volt 4. alkalommal, minden rendben, Korinna 3450 gr-os becsült súlyú (kis viziló :lol: ) és továbbra is faros. Szülésnek meg kéne indulnia magától, mert kicsit hagynak vajúdni aztán 99 % eséllyel császár lesz, mert ekkora babát nem engednek farral megszületni ha első terhességről van szó.
Dokim szabin lesz jövő szombatig, ha addig beindul akkor a helyettes vezeti a szülést, ha szombatig (28-ig) nem indul, akkor vasárnap tali a saját dokkerrel és programozottan szülök. Izgi 8)
Alig hiszem el, hogy néhány nap van csak hátra :D

chrissy: Nektek jó pihenést kívánok, érezzétek nagyon jól magatokat és gyere ha újra itthon vagy

milyen: bár montam már, de tüneményesek a gyerkők a képen

lujzi: Totyi sem semmi :D

babi: méhpempő? Nem ismerem, de hátha segít ;) Drukk!!!

Bri: :?:

betty: ha olvasod pusza Nektek is!

Laptopomat megnézte egy (sz)ámítástechnikus, semmit nem talált 2 giga szeméten kívül, de cserébe jól lehúzott pár ezerrel :evil: Így most műxik a gépezet, amíg tudok jövök, olvasok (bár nem sok mindent termeltünk mostanában) és tudósítok a fejleményekről. Jók legyetek és élvezzétek a kellemes nyári hosszú hétvégét!
Vendég
 


Csibuc

Éjjelente lesem a mobilom miattad :lol:

Chrissy


Nagyon jó pihenést nektek! Majd elkapjuk egymást újfent!

Babi

Olvastam még anno a meddőségis topikban a méhpempőről,nagyon dícsérték az ottaniak!
Hoppácska,szerelmes a gyermek?! :wink: Egyszer tutira útbaejtjük ezt az állatkertet,felcsigáztál.

Lujzi

Simán lehet 5.cn-en is peteérés(lásd a fiam fogantatását,de mondhatnám Lizát is,Ő kb 6-7.napon fogant)
Ja és tecc,ahogy mosolyog a szemed a képen! :wink:

Betty

Olvastam a blogot...++++++++ :)

Bridget???Gyere,izgulok mi van veletek... :roll:

Puszi?

(Nem tudom emlékeztek-e Pannyra,párszor írt hozzánk,aztán eltűnt,mert szerencsétlenségek sorozata érte...viszont most babát vár,a 4.picurt!)

Mi jól vagyunk,Liza nagy kópé,változatlanul jó baba,próbálgat két kézzel fogni és mindent szájba tömni.És hatalmasakat vigyorog!
Verseny van a férjem és köztem kire nevet reggel először-nyerő pozícióban vagyok,akárhonnan nézem :lol:
És-koppkoppkopp-mintha a hasfájósság is kezdene elmúlni....
Vendég
 


Csibuc:+++++++++++++++++++++

Milyen: miért? Milyen a szemem a képen???? :lol:

Örülök, hogy a hasfájás kezd elmúlni, nagyon jó hír.

Majd rakj róla képeket, légyszi.
 


Panny:++++++++++++++++++

Betty: szeptember 8án lesz a házassági évfórdulóm, úgyhogy az szerencsés nap,remélem nekd is az lesz.
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: