Helló Mindenki!
Megjöttem én is, és minden okés!!!!!!!!!

A méhnyak állapota sokkal-sokkal jobb a múlt hetinél, olyan amilyennek lennie kell egy első szülő nőnek a 28. héten, a méhszáj pedig továbbra is zárt

Azt mondta a doki, hogy nagyon nem tetszett neki a múlt heti állapot, de nem akart nagyon beparáztatni, a lényeg, hogy mostanra minden jobb, valószínűleg a nyaralás alatt kicsit megerőltettem magam, és a hosszú autóút sem használt
Minden esetre ez most nekem jó nagy pofon volt, úgy hogy továbbra is nagyon óvatos leszek.
Na és doki előtt voltunk 4D-! Apa most bűvöli a DVD-ről a fotókat, amint kész dobom fel. Édes, gyönyőrű az orra az enyém a szája apáé

Cicus! Ez tényleg szerelem. Egyelőre faros a drága, ezért az össze keze és lába + egy csomó köldökzsinór az arca előtt volt, de ezért sokat láttunk. Na és a kukit is már megint! Képzeljétek már az is látszott, hogy a herék leszálltak a zacsiba!
Cicus: nagyon örülök, hogy veletek is minden okés. Látod-látod ennyi kismami nem drukkolhat hiába! Hiszen ezt tőled tanultunk?
Cedis: ezen a zoknis sztorin bocsi jót röhögtem, már én is jártam így

Nyugi ilyenkor nem a lábad nézik, lehet, hogy észre sem vette. A méretek miatt meg ne aggódj, nekem is számoltak már mindent. Ma a 4D-n azt mondta a szonográfus, hogy 1200 g Barni, a dokim szerint nincs annyi, szerinte kb 1 kg . De azt minden alkalommal mondta ő is meg más UH-s doki, hogy az átlagtól hosszabb Barni combija, emiatt a gép őt idősebbnek számolja - mondjuk én is 61 cm-vel születtem 3460 grammosan. Szóval sanszos, hogy ő is hosszú baba lesz. De ezért még valószínű, hogy helyén van az időpont, kb 1 hét csúszás lehet benne. Egyébként meg a dec. 15-vel egyre közelebb kerülünk egymáshoz
Katinka: sajnálom a vitát apával, de biztos megoldódik minden. K... nehéz lehet nélküle 2 hetet, és távban nyomni. Hős vagy!
Menion: a sogoróm számolt ennyire pelenka árakat, külön excel táblija volt az első gyerek születésénél! A viccs az, hogy ő sváb, echte és annyira a nem tudom hány ezer eurós fizetéséhez nem is lett volna fontos. Na de ha sváb
Taliban benne vagyok, szívesen hozok viszek bárkit ha kell, annyi csak hogy du 5re kell mennem újabb dokivizitre.
Közben készek a fotók is, már bűvölöm is ide.
C

Barni pofi

Barni kuki