Sziasztok!
Cedis: a Kamilla név kislány korom óta a kedvencen, de nálunk apa leszavazta még az elején, amikor nem tudtuk a baba nemét. Ezért volt a lánynevünk Eszter.
A málnalevél tea állítólag a tágulást segíti majd- remélem. Én is nézegettem a homeos cuccokat, van egy ilyen könyvem, de majd megkérdezem a dokit.
Sajnálom, hogy az autóra még várnod kell, nem lesz rövid történet
Cicus: megnéztem a pocidat, igazán szépséges

tisztára úgy nézel ki, mintha egyben lenyeltél volna egyben egy nagy görögdinnyét
Egyébként igazad van szuper dolog a kisbaba cuccokat válogatni nézegetni, olyan léleksimogató. Addig azonban nem mosom ki őket, amíg nincsenek meg a bútorok mert nem tudom hova tenni.
Katinkababa: örülök, hogy veletek is minden rendben

A szülésznő kérdésben én a dokimat kérdeztem meg. Azt mondta, hogy neki vab 3-4 favoritja a kórházban, akivel szeret együtt dolgozni, azok közül pedig azt ajánlotta, aki szerinte passzol az én habitusomhoz. Utólag kiderült, hogy a barátnőm is nála szült, és ódákat zengett róla, remélem nekünk is bejön majd
Annus: nem tudod véletlenül ebben a matracboltban, ahol voltatok ma van olyan gyerekágyba való marac, ami nincs 120cm hosszú. A mi kiságyunk, ami ugye velem egyidős, ha jól tudom 110*60-as. Anyukám a matracot is eltette, de azért azt mégsem
Szóval eddig még mindenhol csak 120-as matracokat láttam
Megjött tegnap este a müncheni csomag is, 2 doboz ruha a keresztfiunkról, aki 7 hónapos lesz, szóval ezek totál frissek, megjött a fonott mózeskosár, amihez van egy váz is kerekekkel, jól tudom majd használni a nappaliban, játszószőnyeg, még melltartó betétet is küldött a sogórnőm

Képezeljétek van 4 bundazsákunk

szóval annyi a ruha, hogy tuti nem tudom mindet ráadni, mert gyorsabban fog nőni.
Menion: nekem is van már napozóm is, legalább 5

remélem jó lesz még a jövő nyáron.
Szóval tényleg nem kell sok mindent vennünk, matrac, textil pelus, kifogó, és fürdőlepedő, babaápolás kellékek, babakocsi, és az én cuccaim, bár azt is kapok még a barátnőmtől is.
Most pakoltunk ki a kisszobából, hogy este a fiúk le tudják vinni a kanapét. Megyünk anyukámhoz, már úgy várom.