Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A segítségeteket kérném Kondér doktor úr elérhetőségét ha meg tudná valaki írni, valamint a szülésznők között vacilálunk Párommal hogy Hontváry Gabit vagy Kiskuti Noémit fogadjuk fel, nem tudom hogy gátvédelem és gát masszázs terén melyiküket ajánljátok? .Egy kicsit intimebb kérdés , hogy ha gátmetszésre kerűl a sor a Kondér hogy varr ? mi a tapasztalatotok?

A Szaniszló doktorúrról is ha tudnátok véleményt írni , ha esetleg a Kondér nem tudna vállalni.

Nekem már van egy 3 1/2 éves kislányom / Barbara/ és habár szakmailag megvoltam elégedve az előző dokimmal a hangulatváltozásai sajnos eléggé zavartak.

Köszi a Segítséget előre is.

Szilvi
 


Kondér szuper, nekem nem kellett sokat varrni, de azt jól összevarta azt a kemény 2 öltést :lol:
elérhetőségek:
vácra bejelntkezhetsz itt: 06302981715
ill. a gödi rendelőbe pedig az inceffy patika számán:0627336150
asszem gödön kedden rendel délután 6tól8ig, vácon meg hétfőn-csütörtökön 4től8ig. ezek a magánrendelők, a kórházban nem tom hogy van, meg kell nézni.
Én nagyon meg voltam vele elégedve.
Szülésznő téren nem tok tanácsot adni, mer én nem választottam, és egy nagyon aranyos szülésznőm volt, akinek épp akkor volt műszakja.Már a nevét sem tudom, mert nem azt néztem, apa bizti jobban emlékszik :D
Remélem tudtam valamit segíteni!
Jó babavárást továbbra is!Meg szuper szülést!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Köszi a segítséget Ikverus!

Már kezdtem megijedni , hogy a váci fórum nem működik.


Mégegyszer köszike !

Szilvi
 

 
 

Sziasztok! Tudnátok nekem valamit mondani Ferenczy Gyula doktor úrról? Igazából egyszer egy UH-n voltam nála és szimpi volt, de még senkivel sem tudtam beszélni, aki nála szült volna. Előre is köszönöm a segítséget mindenkitől!!
 
 


szevica írta:Sziasztok! Tudnátok nekem valamit mondani Ferenczy Gyula doktor úrról? Igazából egyszer egy UH-n voltam nála és szimpi volt, de még senkivel sem tudtam beszélni, aki nála szült volna. Előre is köszönöm a segítséget mindenkitől!!


Szia!
Én április végén szültem a Ferenczi dr.-nál és nagyon pozitiv véleménnyel vagyok Róla. Jószivvel ajánlom Őt bárkinek aki azon gondolkodik , hogy kit válasszon...
Nekem nagyon tetszett a nyugodtsága és a vidámsága ugyanakkor éreztem , hogy tapasztalt orvos akinél jó kezekben vagyok. Minden kérdésemre nyugodtan türelmesen válaszolt, már a vizsgálatok alkalmával is mindig ugy mentem haza hogy megnyugtató volt számomra hogy választottam dokit akinél szülni fogok és aki törödik velem.
A szülésnél sem csalódtam Benne maximálisan meg voltam elégedve. És mivel ez nekem már a második babám (az elsőt Pesten szültem) összehasonlitva az első szüléssel azt mondom most már bánom hogy az első lányomat nem a Ferenczi dr.-nál szültem itt Vácon!
A történethez hozzátartozik , hogy szülésznőt is választottam, akit szintén bátran ajánlok: Zsirosné Balogh Ilonának hivják és aki egy TÜNDÉR! Annyira odaadóan és gondoskodóan leste minden mozdulatomat szülés közben és annyit segitett hogy azt nem lehet elmondani és megköszönni Neki!Szóval ha szeretnél egy jó szülésznőt és egy jó szülészt akkor szerintem nyugodtan válaszd Őket! Ja és a fogadott szülésznő már a szülés előtt is nagyon jól jön mert nekem Icus csinálta az NST-t is és közben már meg tudtunk ismerkedni egymással rá tudtunk készülni a a szülésre.
Remélem segitettem, minden jót kivánok a szüléshez! Maresz
 


Sziasztok!
Lassan én is érdekelt leszek a váci szülészettel kapcsolatban... :roll: Kérdéseim a következők lennének:
- mikor van szülőszoba-látogatás, szülésfelkészítő?
- tudtok-e olyan szülésznőt ajánlani, aki császár után normál szülés ill. vajúdás "levezetését" jó tippekkel, sok-sok segítséggel, gondoskodással végzi? Tudom, hogy ennek sikere leginkább tőlem, a babától és a dokitól, na meg a körülményektől függ, de talán egy tapasztalt? nyitott? szülésznő is sokat tehet az ügy érdekében. Csak tapogatózom a sötétben...

Előre is köszi a segítséget, választ!

 
 


Szia!
Szülésfelkészítő minden hónap első szerdáján 5-től van.
Az Aulában kell találkozni.
Rengeteg információhoz lehet jutni :) Ott nyugodtan felteheted a kérdéseidet.
Remélem segíthettem.
 
 


Sziasztok!
Új vagyok itten, bár olvasgatni már jócskán olvasgattam. Jelenleg 14 hetes terhes, és lassan jó lenne megtalálni AZ orvost és A kórházat...
A váci kórházról szerettem volna többet, és főleg frissebbet megtudni - az alapján amit eddig olvastam, úgy tűnik, hogy minél régebbi vélemény, annál rosszabb... Hogy állnak a felújításokkal, nem tudja valaki? Mintha egy éve írta volna valaki, hogy nyertek pénzt fejlesztésre? És úgy általában, mit nyújtanak most, mit lehet igénybe venni, mi van, mi nincs? Olyasmikre gondolok mint alternatív szülés, engedik-e a mozgást, egyéb poziciókat (mint fekvés), gátvédelem, EDA-val hogyan állnak, látogatást engednek-e?
Néztem (volna) a honlapjukat, de hát az édeskevés.
Emellett persze még orvost is keresek. Jól értettem, hogy Kondér doktor Gödön csak kedden elérhető, de a váci kórházban gyakrabban (pl, nekem hétfő de. vagy péntek du. lenne ideális)? és hogy oda is kell időpontot kérni?
Köszi a segítséget!


Sziasztok!

Időközben megszületett a kisfiam, és sikerült a császár után a hüvelyi szülés!!! Ráadásul nem kisebb, mint 4 kilós, 59 centis babát sikerült világra hozni VBAC-kel :D :D :D

A szülésfelkészítőn egy dvd-t vetített a szülésznő, amit én itthon rongyosra néztem. A budapesti Szent István kórházban készült a felvétel - talán az összes, de lehet csak a nagy része. Én ott szültem első gyermekemet és hááát... Azóta a szülésfelkészítőt, mint olyat, fenntartással kezelem. De Vácott ez másképp alakult: nem volt porhintés, a negatívumokról őszintén szó esett. (Többek között arról is, hogy császár után nagy százalékban kerül sor újra császárra a kórházban...)

A váci szülészet klassz volt, bár néhány dologgal nem értettem egyet (pl. fekve kitolni a babát). Mindazonáltal, olyan biztonságban éreztem magam az aznapra beosztott szülésznő és Kondér doktor úr mellett, hogy rábíztam magam az események sodrására.

Kondér doktor úr Gödön rendel keddenként, de hétfőn és csütörtökön Vácott, a magánrendelőjében. Verus mindent leírt!

Minden jót![quote][/quote]

 
 


Sziasztok!

tudna valaki segíteni? jövőhéten kell mennem a 12.heti ultrahangra csak nem tudom,hogy telefonon be kell jelentkezni vagy csak odamenni a rendelésre?

köszönöm a segítséget
 


Szervusztok!

Valaki nem tudja véletlenül, mikor és hol van Dr. Gyurkovics Ivánnak magánrendelése?

Előre is köszönöm!
lulin
Vác
 
 


Lulin!

Gyurkovicsnak hétfőn van délután az UH-os, és csütörtökön van a sima rendelése! Majd megkeresem a számát és a pontos címét, fejből nem tudom! Érdekelne, hogy most mennyit kér a magánrendelésén, tavaly 7000 Ft volt.

Közben megnéztem: a magánrendelő címe: Vác, Farkasfalvy u. 6. Az asszisztensnél kell bejelentkezni a 06-70/598-5767-es tel.számon.

Kép
 
 


Találtam a neten még egy számot: 0620/932-5309

Kép
 
 


Sziasztok!

Tudom, hogy nem illik beleoffolni egy fórum életébe, de ez most egy rendkívüli alkalom, amit nem érdemes kihagyni az elvek miatt, mert sokat lehet takarékoskodni vele.
Boltnyitási akció!

http://www.babafelszereles.hu

Babafelszerelés


Szeretettel vár minden gyermeket, szülőt és pedagógust
2012.március 31-én, szombaton 9.00-12.00-ig tartandó
TAVASZKÖSZÖNTŐ, NYÍLT NAPJÁRA.

Programok:- kézműves vásár
- bábjáték
- gyermekfoglalkozások: akvarellfestés, gyurmázás, gyapjúkép-készítés
Érdeklődni lehet: Nyeste Katalin (óvónő) 30/907-3317
Pénzes Barbara (szülő) 30/606-2494
Cím: Felsőgöd, Tél u. 2. (bejárat az Ősz utcából)
godiovoda.waldorf.hu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: