Új privát üzeneted érkezett!

Árnika,
köszike.
Én már mindent elkövettem h minden flott legyen.IR rendbe ciklus van.
Api eredménye műtét után javult, de még nem az igazi.
A nőgyógy endó inszemet javalt mivel lehet az is elég lenne, de az inszemes laboros csaj meg van róla győzödve, h ez jogilag nem kivitelezhető mivel én már lombikon vettem részt.
Én közöltem h én ezt nem így tudom, és felhívtam az endos nődokit aki azt erről még nem is hallott.
Ő nagyon rendi doki és segítőkész, azt mondta h megoldjuk.
Mondtam neki, h én egy inszemhez nem szeretnék hormonbombákat, mint azelőtt és azt mondta nincs is rá szükségem, mivel van ovulációm.
Vendég
 


Loviné az hogy volt már lombikod, annak semmi köze az inszemhez, jogilag sem!
Nekem is volt lombik után inszemem, miért ne lehetne. Nagyon jó amiket írsz, ha jól értem akkor nem is akartok semmiféle rásegítést.
Nagyon drukkolok, majd írj :)
ott csinálták az inszemet alagsoriban, és tudod utána ott kell pihizni még....közbe jöttek a betegek injekcióra, hát annyira nem volt jó hallgatni őket :?

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
 
 


Loviné!
Két db jogász jelentkezik! Mondsza, mi a gond! :-)

Az inszemmnek és a lombiknak köze egymáshoz zéró.
 
 

 
 

Árnika, Vanda !

Nagyon köszönöm a választ.

Vanda,
2006-ba Nyíregyen volt inszem, de hamar rájöttem h csak a pénzről szól minden.Elmentünk Debibe BB-hez csináltunk 3 lombikot ,és amikor a 3. sikerült és elment kiakadtam.
Kivizsgáltattam magunkat, de közbe továbblépni nem akartunk, mert hagytunk időt a metnek műtétnek stb.
Tegnap elmentem az endos nődokimhoz(VV előtt hozzá jártam)aki felajánlotta, h inszemináljunk, mert van rá ugyan esély h összejön de távlati dolog.Én mondtam , h jójó de én a gonál és társait nem tudom bevállalni anyagilag .Ekkor mondta , h nem is kell csakk a szervezetem álltal növelt tüszőt megrepesztjük és utjára inditjuk a kiskatonákat.
Megörültem, mert így esélyt láttam a továbbhaladásra.
Van itt nálunk egy úgy nevezett inszeminációs labor ahol 1 hölgyike és egy orvos összedolgozva kizsigerelik az embereket.
Közöltem vele h ki küldött és miért, és h már jártam itt.Na megnézte a papírt, h akkor felvesz inszeminációs programba, és amikor meglátta, h én már lombikoztam közölte, h ezt így nem lehet mivel a lombik egy magasabb szintü beavatkozás és nem lehet visszafelé haladni.Idézem:"Ez jogilag nem lehetséges"Ekkor közöltem vele, h én ez nem így tudom és utána fogok járni.Akkor már visszavett az arcából és javasolta, h keressem fel azt az orvost akivel ő dolgozik és egyezkedjek vele.
Mert tudomása szerint ez ilyen esetbe csak önköltségen működik.
Így utólag sajnálom, h nem kértem arra h mutassa meg azt a paragrafust ahol ezt leírják.
Vendég
 


Loviné!
Ezt tuti nem játszhatják így. Szerintem kérj az endos nődokidtól egy igazolást, hogy ő javasolja az inszemet, valamint kérd meg a hölgyet, hogy ugyan mutassa már meg, hol van ez leírva,, hogy "jogilag nem lehetséges". Ha a saját józan eszemre hagyatkozom, akkor is azt a beavatkozást kell elvégezni, ami kevesebb kockázattal jár. Ki a doki, ha nem vagyok indiszkrét? Jöhet priviben is, Nyíregyházát kórházilag elég jól ismerem, ott szültem.
 
 


Árnika!

Hidd el már minden vizsgálaton túl vagyok, vagyunk amit eddig meg lehetett csinálni.
Az utolsó vizsgálatom az IR volt. 0 és 120 perceset csináltak. Ott minden rendben volt, sőt még a terheléses vércukrot is nézték, ott sem volt gond. Sajnos az alkatomat édesapámtól örököltem, aki nem mondható kis emberkének. Nagyon erős csontozatú vagyok és arra csak úgy rakódnak a kis zsírok, ja és természetesen édesszájú. Ha meglátom az édességet, nem tudom megállni, hogy ne egyek belőle. Ehhez még hozzájárul az is, hogy nem étkezek rendszeresen, hanem összevissza és sok gyorskaját eszek. Kevés zöldséget és gyümölcsöt eszek. Azt tanácsolták, hogy próbáljak meg többször keveset enni. Ja és mozogni, mozogni, mozogni.

Punkció előtt (szombat) mind a két oldalon volt két kis petesejt, de amikor a beavatkozásra került a sor, már csak egyet talált jónak.
BB arra gyanakszik, hogy ingadozó a hormonszintem. Amikor elmegyek a 22. napi vv-re minden rendben, aztán jön egy hullámvölgy. Azt tanácsolta, hogy a következő beültetés után naponta nézik majd a hormont, és ha csökkenne azonnal kapok utánpótlást.

Egyenlőre pihenni akarok és erőt gyűjteni a következő programhoz. Ne haragudj meg ezért, de most gondolni sem akarok semmilyen vizsgálatra. Akármilyen erősnek is látszom, azért nálam is van üzemzavar. Remélem nem tart sokáig. :)

puszi
ágica
 


Sziasztok.
Úgy látom ti már többet tudtok ezekről a dolgokról.
Segítsetek nekem. Ma jelentkeztem be a Debreceni Kaáli Intézetbe és azt mondták, hogy egy hónap alatt hívnak vissza mikor kell bemennünk konzultációra. Mi 4 éve voltunk kivizsgáláson és akkor a páromnél talált az urulógus gondot. Vagyis az egyik heréje kisebb mint a másik és nem termel annyi spermiumot hogy megtermékenyüljek. Szerintetek mi lesz ebből. Mert olvastam sok mindent már de nem igazán értem, mert még csak most kezdem. Segítetek nekem, hogy és miként működi?Azt elmondta az asszisztens nő hogy milyen vizsgálatokat kell csináltatnunk, de zeket mikorra kell? Már kezdjem el vagy akkor is ráérek mikor megkapom az időpontot? Légyszi írjatok, mert nagyon sokat aggódom ezen. Nincs olyan ismerősöm aki ehhez hasonlóban lett volna, ezért fordultam hozzátok hátha segítettek nekem.
Előre is köszönöm.
Várom válaszaitokat.
Sziasztok:Móni
 


Szia Móni!
A vizsgálatoknak az első konzultációra meg kell lenniük, úgyhogy nem árt, ha nekiugrasz. Bár most nem tudom, mekkora várólistájuk van, az első konzira biztos hogy várni kell, akár hónapokat is (amikor mi kezdtünk, 2 hónapot vártunk). A párod korábbi vizsgálati eredményeire is szükség lesz. Az első konzin ezeket átnézi a doki, esetleg megmondja, milyen vizsgálatokat kell még elvégeztetni. A Kaáli honlapjára mindenképpen nézz be, ott elég részletesen le van írva minden.
Ha csak a párodnál van gond, akkor spermaszámtól függ, hogy inszem lesz -e, vagy lombik.
Hirtelen ennyi, ha van még kérdésed, csak bátran.
 
 


Szia Vovanda.
Köszönöm, hogy írtál, nekem azt mondta az asszisztens hölgy hogy egy hónapon belül hív vissza hogy mikor menjünk. Szóval lehet, hogy 2 hónapra elteszi az időpontot?
Mert ha igen ez nem jó. Ilyen sokat kell várni? Nem gondoltam volna. Csak azért vagyok ennyire tudatlan mert még most kezdem az elején vagyok még nagyon és ezért kértem, hogy ha lehet írjátok meg, hogy veletek mi történt elsődlegesen.
Várom válaszotokat: Móni
 


Elfelejtettem kérdezni, hogy olvastam, hogy injekciózni kell magad? Ez komoly? Az ehhez szükséges dolgokat nekünk megvennünk igaz? Mert semmit nem mondanak és a gyógyszerekről sem. Kérlek írd meg, hogy ez hogy működik.
Köszönöm előre is: Móni
 


Móni!
Várni kell, bizony. két doki van az intézetben, a beteg meg egyre több.
És igen, szurik vannak. Én is nagyon féltem, de aztán simán beadtam magamnak. Általában fecskendőbe töltve, tűvel adják a gyógyszertárban a lombikos gyógyszereket, így elég könnyű, kutyulgatni nem kell. Arra mindenképpen készüljetek, hogy nagyon húzós az áruk.
Egyébként zanzában: az első konzi után, ha minden vizsgálat meg van, eldől, hogy inszem lesz, vagy lombik. (ha inszem, akkor esetleg érdemes a Klinikára menni, ugyanis az inszemet a Kaáliban nem finanszírozza a TB). Ezután a legközelebbi mensikor kezdtek (legalábbis mi a lombikot így kezdtük). Folyamatosan (2-3 naponta) vért vesznek, figyelik a gyógyszerek hatását. Aztán kb. ciklus félidejében egy kisebb, altatott műtét keretében leszívják az érett petesejteket, a párod ezalatt ad spermát. A punkció után 3-5. napon történik az embriótranszfer. Utána kb. 2 hét múlva újabb vérvétel, és ekkor ugrik a majom a vízbe. :D Jelzem, én transzfer után 9. napon olyan kétcsíkosat teszteltem, hogy mondtam a páromnak, tuti ikrek. :D
 
 


Szia.
Nagyon köszönöm, hogy válaszolsz. És kb. mennyi ezeknek a szuriknak az áruk??? Igen azt tudom, hogy két doki van én Tándoki Dr-hoz jelentkeztem be. Értem. Nagyon sokat segítettél. Nekem mindegy, hogy kisfiu-kislány vagy ikrek csak szeretnék már babát. Az a lényeg, hogy egészségesek legyenek. Akkor neked már megvannak a babáid???
Móni.
 


Móni!
Nekem az összes vitaminnal együtt kb. 130 ezer volt a vége.
És igen, a vonalzómon láthatod: 16 hónaposak a kicsik.
 
 


Szia.
Húha az nem olcsó dolog, de nem egy összegben kell kifizetni és a babáért mindent. Nagyon szeretnék már én is babázni, de ez egy hosszu folyamat. Biztos nagyon édesek lehetnek . Gratulálok. Valahol lehet látni rólluk képet?
 


Móni!
Kb. 3 hét alatt lezajlik az egész lombik. És csodát semmiképpen ne várj, nem biztos, hogy elsőre sikerül. A megtapadás esélye lombiknál is ugyanannyi (20-30 %), mint spontán terhességnél.
Képet majd rakok. :D
 
 


Elvileg komoly bajunk nincs csak kevés a sperma amit a párom termelni tud nem elég a megtermékenyítéshez vagyis nem érnek el hozzám.Remélem érted ahogy elmondtam. Akkoriban azt mondta az orvos hogy semmi különösebb baj nem lehet. Ja és 70% hogy sikerül. Nem tudom ebből mi igaz, de majd meglátjuk. Tegnap írtam Tándoki Dr.-úrnak, leírtam neki a sperma vizsgálat eredményét, remélem tud valamit mondani rá, hogy mire készüljek.
 


Sziasztok!

Olyan rég jártam már itt, gondoltam benézek. Visszaolvastam mindent.

Moncsi üdv köztünk. Vandának igaza van a vizsgálatokat jó ha előre elkészítetted, mert akkor már arra legalább nem kell várni. Tudom, hogy nagy a várakozási idő, nekünk 3 hónap múlva tudtak időpontot adni. A barátnőm márciusban már csak októberben kapott időpontot, de azért mert jön a szabadság.
Ja és pozitív gondolatok. Ne görcsölj már most előre! :)

puszi
ágica
 


Vanda!

Képeket kérek ezerrel! :) Már olyan rég látam a bébiket, különösen Danit. Nekem bejön mint pasi! :)
 


Sya,
Komolyan mondod, hogy márciusban már csak októberre kapott időpontot? Ez nagyon szőrnyű az nagyon sok idő. Ennyit várni. Lehetetlen.
 


Móni!
Ehhez nagyon sok türelem kell. Egy dolog, hogy mikorra adnak időpontot, meg egy másik, hogy mikor lesz belőle baba. Ismerek olyanokat, akik több, mint 10 évet vártak a babájukra...
 
 


Teljes mértékben igazad van. Csak nem gondoltam, hogy ilyen sokat kell várni. Az már más dolog hogy ha benne vagy és már csinálod vagy ha több hónapot vársz és semmit nem haladtál előre. Remélem érted amit írni akarok. Jól vannak a babócák?????????
 


Móni!
Megértem, persze.
És jól vagyunk, csak meghalni sincs időm a 3 gyerek mellett... 8)
 
 


Sziasztok!

Móni!
Ne aggódj! Amikor mi kezdtünk nekünk is 3 hónapot kellett várni. Eleinte én is sírtam, hogy ennyi időt kívárni lehetetlen dolog. De úgy el telt a 3 hónap, hogy már csak azt vettem észre, hogy menni kell debibe. Amúgy én a 3 hónap alatt elvégeztettem minden vizsgálatot, amit a Káaliban mondtak, sőt még többet is, mert addig még megcsináltattam az IR vizsgálatot is. Úgy, hogy ne aggódj!!!!
December elején voltunk konzin és csak január végén kezdődött az első program. Ráadásul az első programot félidőben megállította az orvos. Így újabb egy hónap kiesés. De amikor elindul a program akkor már csak úgy repülnek a napok és azt veszed észre, hogy öltözöl és mész a kezelőbe.
Fel a fejjel!!
 


Sziasztok lányok,Pasi!Már nagyon rég jártam itt,hisz ugye nemsikerült az első beülti és egy kicsit magam alatt voltam.De most újra bejelentkeztünk hogy megkezdjük a második beültit.Látom vannak újak,kívánok nektek sok sikert és kitartást!Szép napot mindenkinek :)
 


Sziasztok!

Nem sok minden történt, amióta nem voltam. Mi újság van mindenkivel????

Vanda!
Mikor tudsz felrakni képet a két piciről? Már rég láttam őket :)

Mi éldegélünk, csak szeptemberben kezdjük a következő programot. Addig pedig renováljuk a házat, belülről.

puszi
ágica
 


Sziasztok!

Elég nagy a csend errefelé. Van valaki, aki most jár a Debreceni Kaáliba?

Azt szeretném tudni, pajzsmirigy-, inzulin- vizsgálatot csinálnak-e?
Ha van eltérés, akkor kérik-e endokrinológus, diabetológus-belgyógyász beavatkozását?

Szokás-e még candida, clamydia, hpv szűrést csinálni?

Hány nap után ültetik vissza a babákat?

Mi IVF (vagy ICSI) előtt állunk. Van valaki, aki szintén most kezdi?

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
 


húúú de régen voltam erre :D

Daisy gondolom kérdéseid egy részére, v. talán már mindre kaptál választ.

Nem tudom miért nem jön topikba senki új, pedig én szivesen venném.
Kaáliban nagyon sokan járnak, ha jól tudom már három doki van, de most szabadságolások miatt gondolom sokan halasztanak programot.

Legutóbbi infóm, hogy néznek inzulint, TSH-t állítólag régebben is néztek.
Ha találnak vmit, Én a mai eszemmel már felkeresnék egy jó szakembert, hogy segítsen.
Az ált. szűréseket kérik még mindig.
Embriókat 3-5 naposan szokták általában visszaültetni.
Sok sok drukk Neked+++++++


Meli ha jársz erre, Gratulálok és Sok Boldogságot Nektek Milánnal.

Loviné Mizu Veled??

na, és Többiek??? kivel mi újság?

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
 
 


Sziasztok!

Daisy,

üdv itt.


Árnika,
köszi kérdésed, most ott tartunk, h a műtét apinak nem hozzott akaora változást, de néztek neki hormonokat és alacsony lett a tesztó, ivel dundi is elviszem VV-hez, mert ahogy olvasgattam okozhatja a férfi IR az alacsony tesztót és így az alacsony sperma számot is.
Nem tudod a debreceni MM- be kell a vérvételre időpont?

És ha nem érünk célt akkor lombik.(ha nem ez a baj, mert az alacsony tesztón amúgy nem tudnak segíteni, de ííílyen eset volt már)

Veletek mi újság babó terén?

Többiekkel mi újság?
Vendég
 


Sziasztok

Loviné ne hari , hogy ilyen soká...
Az jóóóóó, hogy Apát megnézeted VV.-val, mert férfiaknál is okozhat spermabajt a kezeletlen Ir.
Azt nem tudom hogy kell -e kérni időpontot vérvételre a mensbe, még nem voltam.
Most készülök menni terhelésre, és utána VV-hoz. Majd írj hogy mizujs. Többiek is jól vannak, topikbabák nőnek rendesen.
:D

Daisy mi ujság , bejelentkeztél? vagy már jársz is esetleg kaáliba?


Kinga gyere, várunk!!!! :)

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a szíves fogadtatást! Meditáltunk két intézet között és végül a Kaáliban kötöttünk ki. Kedden voltunk 1. konzultáción.

Árnika :D
Köszönöm a sok hasznos infót!!!!!!!!!!!

Apának szerdán lesz még egy vizsgálat. Igazság szerint nem ártana szerintem még egy hormon- vv, és egy terheléses cukor-, inzulin vv. Az hormon megoldható, de a terheléses nem egyszerű.
Még gondolkodom a megoldáson....

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
 


Helló lányok! Átfutottam írásaitokat, és látom, hogy sok az új csajszi...Ez egy felől jó, mert még mindig pörög a topik, de rossz, mert ennyi babaváró van a debreceni kaáliban...
Röviden rólunk: Az 5 éves próbálkozáshoz képes,- ami nagy lelki és testi teher volt- eddig tökéletes a terhességem (kop kop kop)
Már csak 2 hónap,. és karomban tarthatom a picimet :)
Ha szeretnétek, majd rakok fel képet, de ami a legfontosabb, soha ne adjátok fel!!!!
Én is spontán lettem terhes, árnika megmondhatja, menny megpróbáltatáson mentünk mi is át...
mindenkinek kívánom, hogy teljesüljön az álma!!
puszi

Kép
 
 


Szia ebba ! Kérdezni szeretnék töled ! Neked mi volt a probléma ? És melyik dokinál voltál ? Én is tul vagyok már három beültin de egy sem sikerült. Már vagy két éve voltam utoljára!! Köszi a választ!
 
 


Szia Ebba!

HÚ de régen "láttalak".Sajnos kevesen vagyunk már itt a régiek közül,szépen lemorzsolódtunk.De örülök,hogy benéztél,ill.benéztem!
Gratulálok a kis babócához!És várom a képeket!:)

Kép
 
 


Sziasztok, ezer éve jártam erre, örülök, hogy még írdogáltok, igaz, nem sokat mint régen de...
Üdvözlöm az újakat, régiektől elnézést, hogy csak most írok...nagyon sok rossz történt a családunkban, egyszerűen nem volt hangulatom semmihez, most kezdem összekapni magam. Meghalt apukám, keresztanyám (előtte rengeteget betegeskedtek) :( nehéz időszakon vagyunk túl.
A mi kis családunk jól van, Bence fiam már elmúlt 15 hónapos, kis gézengúz. Gondolkodunk, hogy visszatérünk Debibe egy tesóért, csak nagyon félek a szűléstől, még nem határoztam el magam igazán.

Maci30, emlékszem rád, együtt voltunk a beültin. Megpróbáljátok újra? Mi újság veled?

Ani, Vanda, eddig nagyok az ikrek.
Árnika mi újság veled?
Többiek ?

Kép
 
 


Szia Marajke!! Köszi szépen meg vagyok probálkoznánk de még nincs meg rá a pénz, sajnos azóta sem voltam mióta együtt voltunk!! Biztos jó nagy már a fiad ! Gondoltam már azt is, hogy át megyek másik intézetbe mert már nekem ez a harmadik beültim volt majd meg lássuk csak összejöjjön a pénz rá, örülök hogy nem felejtettél el jó egészséget kívánok a családnak Már nem nagyon ír itt senki ez előtt többen írtak itt!!
 
 


Maci, remélem összejön a pénz és hamarosan újra megpróbáljátok.
Nem tudom milyen vizsgálatokat végeztetek el (gondolom már sokat) de én úgy vettem észre, sehol nem az a cél, hogy megkeressék az okát a meddőségnek, csinálják a beültiket aztán kinek összejön kinek nem.
Azt javaslom minden vizsgálatot csináltass meg amit csak tudsz előtte, trombózishajlam (nekem pl. ez pozitív lett), IR, pajzsmirigy hormonok stb. rengeteg ilyen fórum van, keresgéljél és járj utána mindennek mert nem fognak küldeni kivizsgálásokra, hátha kiderűl valami és akkor már egy lépéssel előrébb vagy.

Kép
 
 


Marejke! Köszi a biztatást! Hát hallod nem nagyon küldenek igen sehova, csak rákszűrés meg ilyenek ezt nem értem csak, hogy beülti előtt meg se vizsgálnak hogy van e hüvelygyulladásod vagy akármi mert általában nekem mindig van gyulladásom lehet hogy beültikor is volt érted !! Na mindegy nem tudom. Te milyen vizsgálatokat csináltattál? IR pajzsmirigy meg még mik voltak neked? Köszi a választ ! Ha van időd írjál!
 
 


Maci, írtam privit.

Kép
 
 


sziasztok!most van időm írni, kicsit pihen a gyönyörű gyermekem:)
2010.11.12-én megszületett Janka, császárral, de a lényeg, hogy mindketten jól vagyunk. Miskolcon szültem egy tuti jó dokinál:)

Maci! Én mindkettő dokit kipróbáltam, utána inkább Pestet választottuk, végül spontán jött Janka:D
Endos voltam, +kimerült petefészekre gyanakodtak...
És íme ő :DDD

Kép

Kép
 
 


Nagyon Boldog és Békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
 
 


Sziasztok!
Tavaly jártam itt akkor készültem a babára, de közben munkahelyem lett júliusban és szeptemberre kaptam időpontot. Nem lett volona előnyös dolog hogy ilyen hamar táppénz meg stb. Tutira kirugtak volna. A lényeg újra bejelentkeztem elszántuk magunkat 6 év sikertelen várakozás után. Május 11-re kaptunk elsőnek időpontot Tándor dokihoz ma reggel viszont hívtak hogy nem jó mert nem lesz bennt. Így május 13-án Leskó dokihoz kaptam időpontot. Ma megyünk az ÁNTSZ-hez vérvételre. Nagyon izgi az egész de remélem a vége jó lesz és jövő ilyen táj már babázhatok. Írjatok. Sziasztok.
 


Sziasztok remélem tudtok nekünk segíteni!!
Kezdem a legelején a páromnak 2003-ban egy motorbalesete volt amitől deréktól lefelé lebénult.
Szexuális élettünkkel nincs különösebb baj,de valamiért nem sikerül a baba.
3 éve próbálkozunk és bevallom neked az előző kapcsolatomba sem estem teherbe,mert sosem szedtem fogamzásgátlót.
Nah de nem is ezt akarom ragozni azt akarom mondani Április 22-ikén voltunk Debrecenbe Dr. Bodnár Béla dokinál
persze vizsgálataink nem voltak meg(Hepatitis B,C HÍV,EKG,teljes vérkép,Hsg,meg egy másik vérvétel)
mert a háziorvos nem írta meg így a nőgyógyászhoz fordultunk a városba csinált méhnyakrák szűrés,peteéréskor uhg-t és utánna
hőmérőznőm kellett,de azzal sem jártunk sikerrel így jött az Intézet
Nos vizsgálatok nélkül nem menntünk sokra,de ez is két hónapig tartott most Július 8-ra kaptunk időpontot a menszeszem utánni
22-ik napra egy uhg-ra az minek kell??
Nem a peteérésre kiváncsi vagy miért??
Ezután megnézi a papírokat és ezután mi következik??
Akkor eldönti melyik babaprokjektot végzi?(Inszemináció vagy IVF)
Vagy ez mind idő?
Mert a páromnak csak Hepatitis B,C és HÍV vizsgálata volt.
De mi már mondtuk Bodnár Béla doktorúrnak,hogy a párom nem tudd csak úgy spermát adni
csak minimális cseppek jönnek ott még izgulni is fog azt mondta a doktorúr,hogy ezt majd megoldják hogy oldják meg??
Meg én azt is olvastam ha ő neki valamilyen utón vesznek tőle spermát akkor már egyszerre az IVF-et ájánlják.
De itt választhatunk vagy az orvos fogja eldönteni??
És ez elég hosszú folyamat,mert nekünk azt mondták pár hónap és terhes leszek!!

Üdv:Hajnalka
hajnalkababa25
Makkoshotyka
 
 


Sziasztok!
Tudom már rég jártam erre és bocsi is érte.
Csak szeretném megosztani veletek, hogy ismét spontán csodababa érkezik hozzánk májusban.
Kitartást azoknak akiknek még nem sikerült

 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: