A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Sziasztok!

Hétvége,gyereksereg itthon... :lol: ,nem tudtam jönni!

Menion: örülök,hogy jobban vagy,meddig dolgozol még??? Már pihenned kéne,nem beteg emberek között lenni! :shock:

Moncsi: nem semmi,amit írtál Líviáról,vagyis a koraszülésről! Szörnyű lehetett!!!!!!!!!!! Nekem Regina 35 hét 6 napra jött,illetve akart jönni,de 1 hétig sikerült a kórházban szurival visszatartani és így 36hét+6napra született 3170g-mal. Én 12 napot voltam kórházban,de iszonyatosan hiányoztak ezalatt a gyerekeim és a férjem! :( De ami veled történt,ehhez képest sokkal szörnyűbb! :( Nagyon drukkolok,hogy most minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!

Annus: Iza jobban van már?

Cicóka: merre jársz? Rég írtál! :roll:

Cedis: köszönöm a doki dolgot! :) Bár ennyi idős terhesen már nem hiszem,hogy elvállalna... :roll:

Ezzel kapcs.-ban: nagyon xarul választottam dokit,tudom. Nem magánrendelésre jártam hozzá,hanem ide a kerületi rendelőbe,a terhesgondozóba és itt kértem fel a szülésre. De ő is mondta,h. ehhez a magánba kéne járnom hozzá,aztán abban egyeztünk meg,h. az SZTK közelebb van nekem,ezért itt lesznek a vizsgálatok. Most nem tudom,mi lesz velem,hová megyek gondozásra. Valószínű hozzá leszek muszáj... :? Szülni pedig ügyeletesnél,ennyi. Csak könyörgök minden nap többször Zsófinak,h. forduljon be! Nem tudom,ha szülésnél is faros a baba és bemegyek egy kórházba szülni úgy,h. nincs fogadott dokim,mi várna rám? :roll: Úgy kell megszülni,v. császár??? Na mind1.
A védőnőmet ne kövezzétek meg :lol: ,ő figyelmeztetett a vérvétel hiányára,kiskönyvbe is beírta 2 alkalommal is: "teljes vérkép javasolt",de figyelmen kívül maradt és mondom,a cukros vérvétel miatt is én szóltam az orvosnak. EKG és kardiológia,na ezeket is hiányolom! Nekem 25 évesen volt szívkatéterezésem,mondtam az orvosnak,de semmi... :roll: Néha tényleg jobban ki kéne nyitnom azt a félénk kis számat! :evil: Na mindegy,ez van,majd lesz valahogy. :roll: De hogy szülésre nem sok papírt viszek magammal,az biztos! :evil:

Cicus

Kép
cicus78

menion!
nálunk ez a protokoll... vércsoport-ellenanyag, rh-titer meghatározás 3x. még így is, hogy 1. baba... ráadásul rh poz vagyok (ja, meg a kórházi bentfekvésnél is megcsinálták a vizsgálatot a 4-5. héten). de pl elveszhet az eredmény, vagy egyszer tévedhet a labor is (csúnya dolog, de ott is emberek dolgoznak), ami csak egy 2. vérvételnél tud kiderülni.

egyébként a betét engem is kikészít. van, hogy totál kisebesedik, kivérzik tőle a bőröm :? de erre az a válasz, ha nem bírod a nylont, akkor semmi... papírvatta a lábak közé oszt jónapot!

cicus!
az ekg a belgyógy. kivizsgálás része és a háziorvos csinálja (de hát az ekg-eredmény hiánya sem tűnt fel senkinek a 20. hét után???). a kardiológiára is neki kellett volna beutalnia (nekem pl addig alá sem írta a kiskönyvemet, amíg nem vittem az echo-eredményt)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi: nem,nem kért senki EKG eredményt... én hiányolom csak! :shock: Hát ez egyre szebb,komolyan! :evil:

Cicus

Kép
cicus78

cicus!
akkor mifenéből állt a belgyógyászati kivizsgálás? (OK... tudom, hallottam már olyan háziorvosról, aki letudta egy "ugye nincs panasza?" kérdéssel :evil:)
az ekg eredményét be kell írni a kiskönyvbe...

néha komolyan nem értem, hogy egy ilyen kicsi országon belül hogy a fenében tudnak ennyire különbözően működni a dolgok...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi: efféle volt! :lol: Ja és megmérték a vérnyomásomat,megkaptam a kiskönyvbe a pecsétet és mehettem a ... szóval haza. :roll:

Cicus

Kép
cicus78

Reggelt!

Kissé fárasztó volt az elmúlt pár nap...Rendesen éjszakáztam.Igaz tegnap fél10körül már el tudtam altatni Izát.Meg kéne néznem h áttört e valahol az egyik örlő foga.Kész vagyok,annyira szenved néha :cry: És nem sok mindent tudok vele kezdeni sajnos...

És elkészültek a fotós képei,az uram kapja ajándékba,de majd mindjárt feldobok egyet a gmailre és odateszem a linket ahol meg lehet kukkantani párat! :wink:

Cicus!
Jaj,ez egyre rosszabb tényleg...nekem is megcsinálták az EKGt még az elején!
Fogorvoshozis folyton küldözgettek volna,de mivel tavaly voltam,idén meg pont jött a nyár,meg Izával eljutni,nyaralások stb.Így elmaradt,de gondolom ez a legkevesebb :wink: :lol:
Amúgy nem késő még megcsináltatni ezeket!!!!Ha más nem,egy magánrendelőben....vagy az SZTKs rendelésen belül bemenni máshoz és hátha az illető szóba áll veled :roll:

Ja és a falfestés csodaszép!!!Hu,kinél is láttam?Titokbaba?nagyon ügyes vagy!!!És a pocakod is tök csini!Nagyot nőttetek ti is!

annus11

Sziasztok!

Tényleg titokbaba ez eszméletlen szép ez a szoba!Csak ámultam és bámultam, nagyon ügyes vagy. Csak fele ennyi tehetségem lenne az ilyesmihez, már jó volna.

Annus: sajnálom a hétvégéteket, remélem minél hamarabb előbukkan a fogacska.

Cicus: azért megkérdezem a dokit. Tényleg egyre rosszabb a történeted! :shock:

Szombaton kiesett az egyik fogamból a tömés, és annyira szúrja a nyelvemet a fog(kiáll egy kis éles darab belőle), hogy alig bírok enni, inni, és csak szerdára tudott a dokim időpontot adni. :(
Balázs is újból eléggé köhög, szerintem folyton megfázik az udvaron délelőtt az oviban.

Tegnap végre megérkezett a kiságy és a pelenkázó. Ha rajtam múlott volna, már fel lenne állítva, de egyenlőre most a tévét nem tudjuk hová tenni, meg férjem mondta, hogy szerinte elég ha akkor állítjuk fel, ha hazajött Horvátországból. Hát az november közepe lesz! :?

Borotválás beöntés nálunk is van, de lehet hogy legalább a borotválást én is megoldom itthon magamnak.

Kép
cedis

jA ezt akartam még én is írni!Beöntés nálunk nincs,max kúpot adnak ha jól tudom,én nem kaptam semmit.Borotválni ott borotváltak a műtét előtt,2mp volt,én itthon már nem láttam oda :lol: és nem vagyok azon a részen rutinos borotváló :oops:

annus11

Helló Lányok!

Megvagyunk mi is, köszi Cicus, hogy hiányoltál :D
Kicsit sűrű volt a hétvégénk, szombaton jöttek a sogórnőmék, most vannak itthon Németországból, mert apósnak tegnap tartottuk a 60. szülinapját. Szóval szombaton Klimt kiállítást szerveztem a páromnak és a tesójának névnapi ajiba (igaz majd csak novemberben lesznek, de hát most tudtunk 4-esben elmenni) utána meg vacsizni vittük őket az első randihelyünkre :lol: Vasánap buli a nagyapának, este 10-re értünk haza. Szuper volt, nagy hangos olaszos módra, pedig csak a szűk család volt, ami 7 felnőtt+2 gyerek :oops:

Eper: gyógyulgass! tea, öblögetés jó, a lényeg, hogy ne legyen lázad.

Annus: tök jók a fotók!!!! én is nagyon gondolkodom valami hasonlóban, de majd 2 hét múlva, ha túlleszek a melón. Kitartást Iza fogacskájához - homeopátiás bogyó??? Tegnap a keresztfiamnak azt adtunk és tök jól lett tőle.

Lovászkata: Boldog szülinapot Norbinak! A kilók miatt meg ne aggódj, a lényeg, hogy Öcsi jól van. ÉN egyébként 12-nél tartok, a két utolsó a múlt hét alatt jött fel. 10-et céloztam meg, hát azt már buktam, de le van sz...va..

Titokbaba: na most már spuri haza a Markó utcából, hétvégén is jártunk arra, eszembe is jutottál, meséltem is a férjemnek a sztorikat. :roll: Nézett nagyokat. A szoba nagyon tuti, mondanám, hogy gyere hozzánk is festeni, de tudom... hát nálunk ettől azért visszafogottabb lesz, de ez csak az én bénaságom miatt.

Cedis: no para Kamilla méretei miatt. Most majd megnézi a dokibácsi, és tuti nem lesz gond. Nem minden bébi fejlődik a végén heti egyenletességgel. Barni is hirtelen nő nagyokat, van úgy hogy épp csak átlagon belül van, aztán a következő alkalommal meg mint egy mini bálna akkorát nő!

Béeen: szépek a képek, kis husi ez a Zsófi :lol: :lol:

Cicus: ha jó a háziorvosod szerintem vele is meg tudnád beszélni, hogy a írja ki a szükséges vizsgálatokat. Nekem az első vérképet + az EKG-t ő kérte.

Ehhez az egyszer használatos bugyi témához nem nagyon tudok hozzászólni, vettem én is 4 db-ot, de kaptam is a sogórnőmtől és a barátnőmtől is, szóval van vagy 10, ilyen-olyan márka. Anyukám hoz majd Tenát, de én is gondolkodtam a maxi alwaysen, eddig sosem volt túl nagy vérzésem, de hát a szülés az más.
Egyébként én jól vagyok, tegnap kissé feszült a pocim, de inkább a gázok miatt, egy-egy puki után sokat javult és estére el is múlt, szóval nem hiszem, hogy keményedés volt.
Nekem a legnagyobb bajom, mióta hasmenésem volt az antibiótól, hogy állandóan vérzik a végbelem kaksi után (bocs :oops: ) fájdogál is egy fél napig, aztán jobb. De mivel szerencsére minden nap tudok menni (max 1 nap marad ki) a következő alkalommal újra kezdődik. Tükörből próbáltam nézegetni az aranyeret, hát nem diagnosztizáltam semmit :cry: lehet, hogy belső van, a fájdalom is inkább onnan jön.
Ma délután megyek a dokihoz, majd mondom neki.

Beöntésem még nem volt, de a fentiek után lehet, hogy inkább nem kínlódnék magamtól. Borotva: a régi nődokim tiltotta, mert szerinte azért van az ott, hogy védjen és egy csomó káros hatása is van szerinte, szemölcsök...stb. Én leszoktam vágni hajvágóval :oops: rövidre, remélem az is megteszi majd. Bár a hasamtól most már nem látom, szóval apa ígérte, hogy segít.

cicóka

Ja, ma 2 éve, hogy 20 év után levelet írtam a páromnak :lol: :lol: :lol: Aztán nov- 5-én randiztunk először, az egy éves évfordulón kérte meg a kezem, most a 2 évesen meg már .... :oops:
Szóval ma nagyon boldogságos hangulatban vagyok :oops:

cicóka

Sziasztok!

J: Köszönöm az orvosságos tanácsokat! Gondoltam, hogy te fogod tudni ezeket!
Sokkal jobban vagyok, de azért még ma pihenek és teázok!

Délután hozzák a babakocsit :D Nagyon várom!

Annus: Nincs valami gél amivel be lehetne kenni az ínyét Izának, hogy ne fájjon annyira? vagy valamit nem találtak még ki erre?

Cicus: A SOTE I-n is 3x van vércsoport és ellenanyagszűrés kötelezően, a többiről nem is beszélve amit neked sem az orvosod sem a védőnőd nem csináltatott meg!Szerintem még lehet pótolni egy-két vizsgálatot!

Kép
eper74

Eper: végül milyen babkocsit választottatok?

Ja egyébként az én védőnőm is felszívódott 2 hónapja rám sem hederít senki :evil: Vagyis az én védőnőm állítólag augusztus lején összetörte magát és táppénzen van, voltam annál aki helyettesíti, úgy volt, hogy ha szeptemberbe hazajöttünk a nyaralásról akkor jelentkezem nála telefonon, meg is tettem. Akkor azt mondta majd hív, hát egyelőre még nem tette.

cicóka

Sziasztok!

Hát csajok a Zsófi tényleg gyönyörű!

Visszafele kezdtem olvasni a hétvégi terméseteket és kicsit megilyedtem a koraszülés témától.
Nálunk egész hétvégén ment a meló.Ráadásul meg is fáztam.
Nálunk is tea kúra meg öblögetés.,orrcsepp...stb.
Egész héten pakolászom mert szombaton jön a szerelő.Végre.Aztán pakolás vissza.De már a Doroti kis kuckóját is berendezzük.Már nagyon várom.Vettem egy tündéri macis méhecskés rugit.de már 62-est.
Nálunk a piacin van egy árus és ott tuti dolgokat lehet venni isteni minőségben.van honlapjuk is.leo-poldi.hu.Ott vettem sok mindent a Dominak is.

A bugyit én is most fogom először kipróbálni.
Nálunk van beöntés.Hát maradandó élmény volt nálam.
Azt sem tudtam hogy csikar a hasam vagy fájásom van.
Egyedül a kapaszkodó hiányzott a vc-ből.Nem tudtam mit szorongatni.
a borotválást elintéztem otthon.A szülésznő tanakodott is magával mert nem az egészet szedtem le csak ahol muszály.És ezt hangosan kitárgyalta magával,hogy elég-e vagy sem.beöntés közben.visszagondolva elég vicces volt,de akkor elég furán éreztem magam.

Volt aki már használta a kádban vagy széken szülést.Bordásfal,labda.Olyan dolgot ami könnyíti a dolgokat?

Nálunk most nagyon ajánlják a labdát.Állítólag gyorsan tágul az ember tőle.

hadedit82

Cicóka: hogy hogy 20 év után?? :shock: :shock: Ez a második évforduló akkor szép ajándékokkal teli lesz!
:D
Ezt a vérzést mindenképpen említsd meg a dokinak, simán lehet belső aranyér.

Megírod majd mikor lesz a Jánosban az újraélesztős előadás? Arra el szeretnék menni.

Eper: de jó, hogy már mész kifelé belőle. Engem is érdekel a babakocsitok.

Már több mindenkitől hallottam, hogy ne jó, hogy lenn le van a szőr borotválva, csupaszítva, lehet benne valami. Mondjuk én is inkább csak fazont vágni szoktam és csak nagyon rövidre vágom, de nem csupasz teljesen. A beöntés meg inkább a hüvelyi szülésnél fontos, mert csaszinál nem erőlködik az ember. Én inkább bevállalom, mint hogy esetleg egy nagy kupacba :oops: érkezzen a baba.

Kép
cedis

Edit: én a labdát próbáltam, de nekem iszonyú kényelmetlen volt, nem éreztem jól magamat rajta, persze embere és szülése válogatja. Érdemes azért több mindent kipróbálni. Én most ha lesz rá módom a vízben vajúdást szívesen kipróbálnám.

A Leo-poldi márkát én is ismerem és tényleg nagyon szép és jó minőség, nálunk sajnos nem árulják sehol, egyszer kétszer netről rendeltem Balázsnak.

Én már nem veszek több kis ruhát, mert így is lehet több, mint kellene. Még majd Libero pelust kell vennem 3-6 kilósat, csak várnám, hogy gyűljön össze a 150 pontom a DM-be, mert akkor 15% kedvezménnyel tudnám megvenni. Az a baj, hogy még 30 pont hiányzik hozzá, és most nem akarok semmit ott venni.

Kép
cedis

Cedis: a 20 év azt jelenti, hogy 13 évesen mi már egyszer szerelembe estünk :oops: :oops: kiskamaszok voltunk és egy iskolai rendezvényen találkoztunk, majd kéz a kézben andalogtunk aznap este. Aztán volt pár levélváltás, mert ő is egy másik város, én is. Nyáron aztán voltak nálunk táborban akkor újra találkoztunk, de aztán szépen elmaradtak a levelek is. Az akkori 13 évesek még sáok voltak, nem volt mobil vagy internet.
Aztán pontosan két éve egy szép őszi napon az új lakésom teraszán ülve valahonann eszembe jutott a neve, a város...stb. Rákerestem az iwiw-en, rítam neki egy levelet, aztán a többi jött magától. Alig több mint 1 hónap múlva gyakorlatilag együtt éltünk. Ráadásul jött a karácsony, acsaládaink csak annyit észleltek, hogy kivirágoztunk mindketten és nem is kartunk titkolózni. Szóval még december elején megejtettük a bemutatást egymás családjának, aztán az ünnepek alatt a tényleges költözést is megejtettük. Addig mindig csak hoztunk valamit, de akkor összepakoltuk mindenét is jött. És azóta élünk mint hal a vízben, igazi családban, midenki szeret mindenkit...stb. Olyan ez mint egy Romana regény, de igaz. Addig azonban mindketten csak szívtunk.

Ja és az egyik neki írt levelem megvan, 13 éves koromból :!: :oops: Amikor anyának beszéltem róla először, ő rögtön emlékezett rá, hogy leveleztünk. Mi erre már nem nagyon melékeztünk, szóval volt egy újabb támpont a múltból. És mivel enyém ember mindent eltesz, hát talált is egy levelet, ami azóta bekeretezve a hálószobánk falán van.

A múlt héten volt újra élesztős és 6 hetente mindig van. Ez azt jelenti, hogy nov 23 a következő azt hiszem. De azt mondta a szülésznő, aki a felkészítőt tartja, hogy előtte szólni fog 2 héttel. Nem fogom elfejeteni és miden képpen megírom majd.
Volt még valami, amit kérdeztél a múltkor és még nem válaszoltam, de majd visszaolvasok délután.

cicóka

Óh, de szép romantikus történet!! :D :D Ez tényleg regénybe illő!
Hát akkor duplán jár a gratuláció az évfordulóra.

:lol:

A nov. 23 még talán belefér, ha férjem elvisz kocsival, mert akkor már nem szeretnék bkv-zni, ha szólsz róla, nagyon megköszönöm.

Igen azt kérdeztem még, hogy ha megtennéd nagy vonalakban akár priviben is (hogy itt akit nem érdekel, hogy a Jánosba mit kell vinni) leírhatnád nekem mi volt a felkészítőkön. Főleg az érdekelne mit kell bevinni a babának(ruha, pelus kell-e) illetve a TAJ kártyát, születési anyakönyvit ők intézik-e, ilyesmi.

Tisztára feldobódtam a történetedtől! :P

Kép
cedis

Annus: nagyon szépek a fotók! Jó kis ajándék lesz! :wink:

Orsi: jó nagy már a pocakod neked is! :)

Kép
cedis

Cicóka!

Gratula az évfordulóhoz! Ez nagyon romantikus sztori! Tök jóóóóóóóóó! Tulajdonképp' mi is az iwiw-nek köszönhetjük "magunkat". :)
És Klimt? Szeretitek, vagy csak úgy? Én imádom. :)

Zsófi köszöni a bókokat mindenkinek még1x!!! :oops: :oops: :oops:

Sokszor emlegetitek a gmail-t, hol lehet ezeket a képeket megtalálni? :? Le vagyok maradva picit... :? Én is szeretném látni!!!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Cedis!!!

ne a 150 pontos kupont vedd!!!Haem az 50 pontosat,mert abban van egy 25%os joker kupon,amit arra váltasz be amire akarsz!!!

Beöntés:na jó,ok h császár volt,de gondolom kaptam volna a vajúdás alatt,nem?14 óra alatt csak mondták volna.De mondom ,úgy tudom h nem adnak már automatikusan a sote2n.

Köszia fotó dicsiket!

és a fogzási tanácsokat!Mivel Iza már több mint 1 éve fogzik,így próbáltunk már mindent.A gél nálunk ilyen szintű fájdalomnál sz*rt se ér.Homeós cucc néha használ,néha nem...meg ugye nem lehet folyamatosan tömni a gyerkőcöt. :( De csak kijön az a fog egyszer...vagyis a maradék 13 tejfog :?

Micsoda romantikus sztorik! :P

annus11

Béenn!

Írtam privit!!!!

Mkriszta!
jók az új fotóid neked is!Hány évesek a fiúk?

Zsani!
Pocakfotót nem dobsz nekünk?
:lol: :lol:

Sannah!
Kérdezted a házassági anyakönyvi kivonatot.Izánál kérték a 300 napnál nem régebbit,de ez önkormányzat függő,nem kórház!Nem tudom h most kell e,8.kerültei anyakönyvi hivatalt kéne felhívni.De én kikértem,biztos ami biztos.Csak egy telefonmba került,2 nap múlva a kezemben s volt,pedig postával jött!

annus11

Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni :( :oops: ,rohanok,mint mindig! :( De jövök sztem holnap...
Csak annyi,h. megnéztem gmail fotókat,cép a pocija mindenkinek!!! :-) Lehet,h. rakok fel én is holnap újat :roll: ,de addig is felraktam Zsófit,így 1 hónap után... :oops: Mindig ez az időhiány!!! :evil:

Ja,tök jó,h. Kriszta is rakott fel képet (helyesek a kispasik! :-) ) és Titokbaba,nagyon szép a szoba,micsoda kézügyesség!!! Gratulálok!

Remélem mindenki jól van,puszi Nektek!!!

Cicus

Kép
cicus78

Köszi Annus így is a linket. Nem is tudtam, hogy ennyire nem vagyok képben...:)))
Nagyon szuper, hogy van egy ilyen oldal. Jól meg is néztem mindenkit és itt ahhoz kevés a hely, hogy mindent leírjak, de mindenki nagyon csini. És a gyerkőcök, de édesek!!! Cicus, minden elismerésem, ennyi gyerkőc!!! :)
Én is csinálok egy albumot, remélem sikerül. :)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Na!
Érdekelt már ez a házassági anyakönyvi kivonat dolog.
Azt mondta a védőnőm,hogy már nem kell kérni a másolatot hanem jó az eredeti is akármilyen idős házasok is vagyunk.
Meg is keresem még a rumli előtt.

Cicó!Ez tényleg Best seller lehetne!Büszkék lesznek Rátok a gyerekek ha elmesélitek.

A mi sztorink teljesen hétköznapi.Discoba jöttünk össze.dec.1-én lesz 8 éve.Egy hét múlva náluk disznótor.(pont mikulás volt)Akkor bemutatott és azóta együtt.Másfél évre rá vettünk házat.Rá másfél évre megszületett a Dominik.És 15 hónapos volt a Domi mikor össze házasodtunk.Most meg jön a Doroti!
Gondoltam,hogy az évfordulónkra csináltatok egy olyan szép fényképes könyvet a közös életünkről!

Nektek is biztos megvan a saját történetetek!
Ide vele!!!!

hadedit82

cicóka!
a hasmenéstől akár lehet végbélrepedés is :(
asszem nekem is van... de mivel már másfél éve nem akaródzik orvosnak megmutatni, ezért inkább elviselem a vérezgetést... és majd ha már nagyon rossz, akkor mutogatom magam abból az irányból is :? :)

hadedit!
nálunk sajnos nincsenek alternatívák a szülésre. ágy van és kész :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Annus: nem is tudtam hogy az 50 pontosban van egy 25%-ot adó kupon is! Köszi az infót! :wink:

Ez jó ötlet, írja le mindenki a megismerkedésüket!

A miénkben csak annyi az érdekesség, hogy amikor megláttam (7 éve augusztusban) a munkahelyemen a folyosón olyan nagyképűnek, unszimpinek tartottam. Még mondtam is a kolléganőmnek, hogy na megint jött egy nagyképű f... :D
Sokáig nem is álltam vele szóba, csak ha nagyon muszáj volt, aztán egy alkalommal együtt kellett dolgoznunk novemberben, és rájöttem, hogy tök jól el lehet vele beszélgetni, és igazából nem is olyan, amilyennek akarja hogy lássák, és innentől nagyon jóban lettünk, majd ez a barátság hamar szerelembe fordult( kb. márciusra), aztán augusztusban már együtt laktunk, következő év szeptemberében összeházasodtunk, következő évben júliusban megszületett Balázs, és a többit már tudjátok. Remélem még sok évtized áll együtt előttünk.

Kép
cedis

Ja lányok egyre többször hívnak fel idegenek a mobilomon, hogy ezt meg azt támogassam már pénzzel.
Honnan a fenéből szedik a nem publikus telefonszámomat? :twisted: :twisted:

Kép
cedis

Sziasztok!

Jó sokat irtatok.
Jaj lányok 2napja elég rosszul vagyok :cry: nagyon keményedik a hasam ilyet nem is éreztem még meg sem tudtam mozdulni :cry:
Voltam ma védőnőnél nem hiztam :lol: kiadta a mozgásszámlálót holnaptól kell számolnom,holnap uh :lol: drukkoljatok lányok :lol:

Béenn milyen csinos kismama vagy :lol:

Mkriszta te is nagyon csini vagy és a srácaid is nagyon édesek gratulálok :lol:
Menny csini kismama van.

Annus nagyon jók a képek Iza is milyen édike. :lol:
Izának jobbulást a fogacskáira :!:

t katinka

Cicóka gratula az évfordulóhoz!!

titokbaba nagyon szép a szoba! nagyon ügyes vagy!

jövőhéten nekünk is el kellene már intézi az apaságit.

Mi interneten ismerkedtünk, és úgy néz ki bejött :D pedig én nem igazán hittem benne de mégis :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

katinka én még nem is hallottam ilyenről hogy mozgásszámláló? Az mire jó ? hogyhogy számolni kell ?

uh ra drukk!! :wink:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Mozgás számláló van a kiskönyv hátulján is nem?De ott 34. héttől kell írni.
Nekem ma elég nyugis a Doroti baba.Biztos a front miatt is van.Elég lapos vagyok én is,de az előbb kicsit ledőltem és Ő meg akkor indult be.
Én a keményedéseket kezdtem el irkálni de ma még nem volt egy sem.
Ja és a Király L Norbi volt a király tényleg szombaton!
Imádom a stílusát!

hadedit82

Sziasztok!

Megnéztem a képeket!

mkriszta: Nagyon csinos vagy! A fiaidon látszik, hogy igazi rosszcsontok :D nagyon jóképűek!

béen: Te is nagyon csini vagy! Jó lehet, hogy a barátnőid is most várnak babát!

Annus: Szuper a sorozat! Nagyon szép ajándék lesz!

Meghozták a babakocsit :D Viszont az egyik doboz lemaradt, amiben az autóshordozó van, de azt kihozzák később!
Ugyanolyan mint Julcsié, annyi a különbség, hogy ez felfújható kerekű, de azért rakok fel képeket!

Ja, párom csinált pocakfotót is, csak még az nincs a gépemen, de majd rakom én is a gmail-re!

Kép Rekamobil Kép Rekamobil2 Kép Kép

Kép
eper74

eper!
csecse járgány :)
nemhiába lettem belé én is szerelmes :)

csajok!
sz@r lett a vizeletem :( baci és fehérvérsejt van benne. meg rengeteg hámsejt... holnap remélem sikerül beszélnem a dokimmal vagy a védőnővel, hogy mi legyen... ha nem, akkor a laborba felmegyek és nézünk egy steril pisiből tenyésztést...
jah... és vérszegény is vagyok megint :( 7,3 a vasam... a többit nem tudom...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

cicus bizony nyisd ki a szád mert papírok nélkül nagyon csúnyán fognak nézni rád amikor szülni mész és jogosan is!legalább a kötelező vizsgálatok legyenek meg!még a vérvételt a házidoki is ki tudja írni de az ellenanyag az fontos....ekg-t is a házi dokitól tudsz kérni beutalót szóval ha a nőgyogyi nem akkor a háziorvos de valaki adjon...benne van a kiskönyvbe ki mindenki kell hogy lásson...fog doki ekg,tüdő rtg...vérvétel nem csak a cukor miatt hanem a vérkép miatt illetve a vas és más ionok miatt is fontos...
julcsi papírvatta :shock: :shock: :shock: és ha félúton a vizsgálóba elhagyom akkor meg kapnám a megjegyzéseket...egyszer képzeld a kórházban mikor dőlt belőlem a vér és azt se tudtam hogy tegyem rendbe magam na meg a görcsök között idegesen hogy elvetélek bedobtam a nedves törlőt a wc-be és a szülésznő elkezdett kioktatni hogy azt ugye tudom hogy nem oda kell dobni? sajnos akkor nem voltam a helyzet magaslatán hogy megkérdezzem tőle vajon ezen kívül másban tudna-e segíteni miközben lassan elvérzek....szóval az se jó ha mindent összevérzek de az se ha olyat veszek fel ami nekem jó és kényelmes? remélem a klinikán nem lesznek ilyen szigorú megkötések mert akkor én renitenskedni fogok :roll:

Kép
menion
Budapest

menion!
jó az a papírvatta. főleg fekvésnél. a vizsgálóba pedig anélkül.
(amúgy még mindig az eldobható pelenkázóalátét a favoritom a kórházi ágyba, magam alá...

egyszer megbeszéltem a dokival, hogy megyek vizsgálatra, és aznap reggel megjött :shock: azért átmentem... mondom neki, mi a helyzet. őt nem zavarja. majd megoldja...
hát faca volt. jön a vér... én meg egy bugyi minden nélkül sétálok be a rendelőbe :evil: nem volt kicsit sem kellemetlen :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

cedis fogdoki :? én ma voltam de semmit nem csinált aminek örülhetnék is de azért kicsit aggódok azon hogy felületes volt.....még ennél nem jártam és 1000éve voltam szóval lett volna tennivaló szerintem...legalább ha más nem a fogkövek...nehezen szedtem rá magam és így akkor úgy vagyok vele hogy essek túl a nehezén....lehet hogy elmegyek egy másikhoz...a régi dokim nagyon alapos és imádni való volt de elköltözött a város másik oldalára és ezért se voltam már rég fogászaton....
titokbaba nem tudom megnézni a szobát mert a másik gmail címen lévő képeket adja ki akkor is ha az itteni címet és jelszót adom meg :cry: :cry: :cry: hogy lehet ezt visszacsinálni?én is látni akarom miről áradozik mindenki!!!
eper nekem 1x volt ellenanyag csinálva és azt most vittem a sotés dokinak 1 hete...beírta magának is de nem mondta hogy kell még...viszont kért egyéb laborokat amit a leletre ráírt hogy majd mit hozzak...
cicóka szuperek az ilyen sztoryk :D de hogy kitettétek a falra a levelet :lol: akkor ezek szerint gyöngybetűitek vannak...

Kép
menion
Budapest

Menion!
Lépj ki a másik fiókkal és utána lépj be a miénkkel!

Rékamobil nagypn jó!!!

UHkhoz drukk!!

Jucsi!
Neked meg a vizelethez drukk!

Ha lesz rá időm,majd én is írok sztorit :wink:

annus11

Menion!
jók a faldekorok!Ügyes vagy!!!

Ja ma én se vagyok toppon,hülye front :?

annus11

szuper járgány és dögös a színe :D
julcsi sajnálom a pisi eredményt...nekem egy AB-ot kellett végig ennem és tisztitó kúpot is adott a doki de azt csak 5x kellett esténként aztán ami megmaradt azt majd ha lenne panaszom azt mondta használjam el....azóta 1x volt olyan gyanúsan sok a folyásom hogy akkor 3x kúpoztam és utána mentem pont dokihoz és jó lett a tesztem...

mi is interneten keresztül ismerkedtünk meg...sokáig leveleztünk mert a Laci nem mert képet küldeni magáról mert félt hogy nem fog tetszeni nekem :roll: aztán mikor mondtam neki hogy ha nem küld képet akkor többet nem levelezek vele (mert akkor az az érzésem hogy csak szórakozik velem és biztos nős) na akkor küldött egyet és háááát tényleg nagyon bénán nézett ki rajta :oops: de én kitartó vagyok és azt is tudom hogy a pasik közt kevésnek van érzéke jó fotót csinálni...ezen kívül volt egy iszonyú ronda szemüveg rajta amit tudtam ha lecserélne nem lenne már semmi kifogásolni való rajta...szegényem biztos lerágta a körmét amíg visszaírtam hogy mit szólok a fotó után...csak annyit írtam neki"....és most is ez a szemüveg van rajtad?" aztán hogy ezen túlestünk már a találkozást nem is halogattuk :D a szokásos bénázások azért megvoltak...én fo..am a szót ő meg csak hallgatta...aztán gyorsan elhúztam és reméltem hogy felhív...ő meg azt hitte nem tetszik nekem...de hál'isten azért egy sms-t írt hogy sajnálja és ezzel kaptam lehetőséget arra hogy elmondjam én is azt hittem idegesítő vagyok neki :oops: ez volt februárban és májusban már babát vártam...akkor összeköltöztünk majd a baba elment de mi azóta is jól megértjük egymást és szeretünk együtt élni...aztán azt mondta hogy ha már így alakult akkor legyen minden a rendes hagyományos sorrendben és házasodjunk össze...ez volt szintén februárban(anyakönyvezetőnél időpont fixálás) és áprilisban megfogant a babánk :lol: így aztán bár pocakosan de mégis elöbb volt a lagzi mint a gyerek :D
bocs hogy mindig ennyit írok....én ilyen szószátyár vagyok sajnos

Kép
menion
Budapest

annus be se léptem oda....tegnap néztem azokat a képeket de ma én kapcsoltam be a gépet először és a fejlécen ott van az itteni cím és mégis a másik képeit adja ki....
nem tudom mit csinálok rosszul...

julcsi azt az alátétet hol veszed? lehet ott is kapni ahol a pelenkákat meg a betétet?
én ilyet receptre irattam anno a nagyikámnak decubitus alátétként szerepelt bár annak nem felelt volna meg de jó szolgálatot tett ha éjszaka a nagyi betétje nem bírta kapacitással...

Kép
menion
Budapest

Moncsi az olyan mint ami a kiskönyv hátán van csak az A4lap és kell irni min 10 mozgás kell legyen 1 nap ha 1 sincs este 9-ig akkor rögtön ügyelet ennyi :roll:

Cicóka boldog évfordulót szép romantikus a történetetek. :lol:

Mi egy munkásszállón ismerkedtünk meg ahogy kijöttem Pestre rögtön másnap ugy hogy nem sokat voltam egyedül,rögtön szerelmes lettem bele :oops: nekem ő volt az "első" aztán 8hónapra rá már ott volt Kinga,de tudtam első perctől hogy Ő lesz a gyermekeim apja és igy is van azóta 4 éve vagyunk együtt.

t katinka

Nagyon jók ezek a történetek!

Mi egy kerti partin ismerkedtünk meg a férjemmel, egész éjszaka beszélgettünk egy teraszon. Reggelre tudtam, hogy nekem Ő az igazi, aztán másnap összeköltöztünk. Ez volt 7 és fél éve, 3 éve házasodtunk össze.

Kép
eper74

Sziasztok!

Először is köszönöm a dicsérő szavakat. Igazából nem nehéz megcsinálni akkor sem egy falfestést, ha nincs az embernek kézügyessége. Diavetítőn ki kell vetíteni a képet a falra, körberajzolni és kifesteni. Vagy, ha nincs diavetítő, akkor kockáspapírra megrajzolva, ki lehet szépen méregetni a rajzokat. A héten meg akarom csinálni a nagyfiú szobáját is. Már a hungarocell figurák készen vannak, csak fel kell szépen rakni, és elrendezni a szobában a bútort. A függöny még nincs készen, de ez legyen a legkevesebb :).

Nagyon édesek és meghatóak az összejövős történetek! Mi a randivonalnak köszönhetjük házasságunkat, immár 9 éve... Huhh. Kimondani is sok már ez a szám :D! Főleg úgy, hogy eddig mind a 9-et elfelejtettük :oops:

Beöntésem nekem is volt. A borotválást pedig én intézem. Minden hétvégén tükör és tapintás útján csinálom, bár már rutinból megy inkább. Nekem kínosabb lett volna, ha a szülésznő csinálja :oops:

Annus: Iza fogfájására az Osanitot próbáltad már? Bár nyilván próbáltad... Nem tudom melyik foga jön, de a fiam a szemfog után már egy fogával sem kínlódott igazából. A rágó fogak is hasmenés mellett jöttek ki hiszti és fájás nélkül. Jók a fotók!

Eper: Nagyon szép Rékamobil!!! És milyen szép rend van nálatok!!! :)

Julcsi: Ne izgulj! Biztos nincs nagy baj a vizelettel. Nekem is holnap kell mennem, mert sok baktériumot találtak benne. Fő az optimizmus! Vasat pedig szorgalmasan szedni! Nekem 7,8 :D. Szereti a kölyök azt a fránya vasat :)!

TKatinka: UH-hoz megy a drukk!!!

Edit: Én kádban kezdtem vajúdni. Nekem nagyon bevált. Igazán akkor indult be minden. 10 perc alatt tágultam a kádban három ujjnyit! Majd ráültem a labdára és a bordásfalba kapaszkodtam. Azt hittem, hogy eltöröm a bordásfal rúdját, de megérte,mert az egész vajúdás, kitolás minden 3 óra alatt megvolt első gyereknél. Az uram majdnem le is késte, mert visszaküldték dolgozni 10.30 körül - akkor folyt el a magzatvíz a kórházban - hogy este 5 körül jöjjön vissza. Délben pánik hangulatban telefonáltak neki, hogy azonnal jöjjön. 14.30-kor a gyerek a kezünkben volt :). Nekem bejött az alternatív vajúdás. Feküdni nem is bírtam volna!

Menion: Ne izgulj a baba befordulása miatt. Nekem is a 31. héten fordult be. Éreztem. Majdnem 3 nap volt, amíg elhelyezkedett. A 36. hétig bármikor befordulhat, és utána is nagy az esély rá!

Béen: Gyönyörű kislányod van! Zsófi egy tünemény. Van egy gyönyörű kisfiam, és lesz még egy :)! Na jó, csak a jövőt építem :D!

Nem tudom, hogy mindenkire reagáltam-e. Ha nem, akkor bocsánat! De sajna a mennem kell, mert a fiatalember éhes. És egy férfi üres hassal nagyon agresszív :D!

Puszi

titokbaba

Szép jó estét! :)

Julcsi. De 260 ml a cumisüveg amit adtak hozzá, de azzal kell kimérni a vizet az edénybe 2x260 ml. Az enyém nagyobb,mint a tied és a 2 dl nem lenne elég,alig látszik meg az alján. Már kipróbáltam és annyi kell bele. A tálca aljánál van még így is a víz. :) Vizelet témát sajnálom! Gyógyulj meg mielöbb.

Zsanimanó! Olyan aranyos vagy!!!! :) Kicsit meghatódtam,azon amit írtál! :wink:

Menion!
Örülök, ha már jobban vagy és csak a fáradságnak tudható be minden. Tényleg pihend ki magad,amennyire csak tudod. Most amugy is több pihenésre lenne szükségünk,hiszen így a vége felé nekünk is fel kell készülni a szülésre.

Cicus!
Ha ügyeletes idegen dokinál szülsz tuti nem kockáztat és faros fekvésnél csakis császár jöhet majd szóba! Ez tuti! Ne izgulj! :wink:

Titokbaba! Tényleg nagyon jó a fal festés! Szívesen lennék nálatok kisbaba, nagyon jól érezném magam a kiságyból figyelve a kis vakondot!!! :) (kedvenc mesém volt kis koromban )

Béenn! Nagyon jók a te képeid is! Olyan szép a pocid, szép kismama vagy!!!!! És Zsófi szoba is jó ám..... :wink:

Kriszta! Te is nagyon csini vagy! És a Fiúk is...... :)

Cicóka! annyira jó volt a történeted apával a megismerkedés meg minden. Olyan jó ilyet olvasni , olyan romantikus.... :)
És mindenki története nagyon jó! :)

Eper! Nagyon szép a Réka járgány!!! :wink:

Én történetem. Mi egy helyi szórakozó helyen ismerkedtünk meg. Egész este figyeltük egymást. Én megéreztem, hogy néz és onnatól kezdve én is figyeltem őt. :) Nem mert odajönni hozzám. Miután elmentek a haverjai, lekuporodott egy asztalhoz és onnan nézett tovább. Alig vártam hogy történjen valami, de nem mert lépni. Aztán a barátnőmet kérdeztem, hogy nem e ismeri ezt a fiút valahonnan és ő ismerte. Mondom neki, akkor hívd ide, hogy történjen már valami. :) Egyből jött és hozzám jött először bemutatkozni,le is ült mellém és már beszélgettünk is. Ezt várta ő is...... Aztán már szinte reggel volt. Elkérte a számom én meg gyorsan hadarva elmondtam a tel. számom. Hihetetlen, hogy megjegyezte. Szaladt a pulthoz papírért, hogy fel felírhassa. Másnap jött is az első sms. Így kezdte. Remélem jól írtam le a számod........ :D Aztán elég viharosan folytatódott, de kitartottam mellette 1 év után összeköltöztünk és 2 a éves évfordulonkon kiderült terhes vagyok .:)

Kép
bei

bei egy részről azt hallgatom amit te is mondassz hogy többet kell pihenni másrészről meg azt is mondják nekem hogy ha nem bírom a napi mászkálást és egyebeket akkor hogy fogom bírni majd a gyerek mellett nem lesz semmi erőm...
ha kimegyek az avart söprögetni akkor min.3-an kioktatnak hogy ezt ne csináljam de ha meg fekszem akkor meg a tesóm mondja hogy mindenki kérdezi élek-e még mert sose látnak...
szóval na nem egyszerű...
a vizsgálatokkal is ez van....mindenki a nagy segítő szándékból mondja hogy ide menjek oda menjek....hát már lassan csak orvoshoz járok és ennyit nem mentem mikor dolgoztam se...akkor jó hogy itthon vagyok táppénzen hogy kímélve legyek de heti szinten 2-3x megyek fél napos tortúrákra ....
de igyekszem mindenkinek eleget tenni hogy ne legyen lelkifurdalásom hogy nem tettem meg mindent a babáért és emellett azért pihenni is és az én vágyaimat(szoba,felszerelés,takarítás,stb) is megvalósítani mindeközben...
az hogy elmegyek dolgozni kicsit kirobbant ebből a terhes kismama szerepből és bár ott is szóba kerül de legalább nem erről szól minden pillanat és az is fontos mert bele tud pistulni az ember....ezért is kaptam már kritikát hogy mennyit netezek már babás oldalon...

Kép
menion
Budapest

úgy látom a nagyon aktívak a fórumozós kismamik :D

Béeen: jók a fotók, csini vagy!

Kriszta: két tuti pasi:o)))

Eper: jó a járgány, igazi Rékacsajnak való :D

Köszi, a sztoris megjegyzéseket - néha már azt hiszem csöpög :wink:
Van a levélről fotó, majd holnap megkeresem és felteszem a gmailre. Az esküvőn is felolvastuk, sőt a gyűrűnkben is abból van egy részlet.

Cedis: a múlt héten a 6 alkalmas felkészítő 4. részére csöppentünk be. A szoptatásról volt szó. Majd a holnapival együtt összefoglalom priviben. Listát nem tudott adni a csajszi, mert gondolom nem számított újakra, de azt mondta, hogy a következőre hoz. Majd küldöm azt is.

Voltunk dokinál. A méhnyak továbbra is kissé elsimult, de zárt, szóval nem változott. A lényeg, hogy Barni még mindig kifliben farosan ül a pocakban, egyelőre nem fordult be :( de még ráér azt mondta. 3 hét múlva kell mennem legközelebb, ha addig bármi van, de úgy sem lesz a kórházban találkozunk. Ja és egyek sok céklát, abban van sok a magnézium, meg a vas. Aranyérre reparon kúp. ennyi csak
Csajok ilyenkor 28-32. hét nincs valami vizsgálat? Holnap megyek a védőnőhöz.

cicóka

menion!
a pelenkázó alátét a pelusoknál szokott lenni.
asszem a liberónak van, meg a drogériáknak sajátmárkás (a dm-nek és a müllernek tuti)
a liberó 6 db 600 valamennyi, a sajátmárkásak 10 db ezer körül... szóval majdnem tök mindegy :)

egyébként nincs panaszom a pisiléssel... semmivel. persze (al)hasi fájdalmak vannak, de azok amúgy is.
hát, kíváncsi leszek...

mi megismerkedős sztorink... húha...

10 éve, május 1. csajos buli, nem szomjasan :D szigetre séta, ott körhintás húszévesnek könyörgés főiskolás barátnőmmel kézenfogva... "naaaaa, bááácsi... had üljünk fel a hattyúra!", aztán az árusnál könyörgés "naaaa, bááácsi, had kapjunk egy cumis nyalókát"... aztán ismerőst meglátva -cuminyalókával a szájban- asztaltársasághoz csapódunk, ahol ült egy kopasz gyerek, meg egy punk... akiket nem ismertünk.
csajokkal megbeszéltük: a kopaszért verseny lesz :lol:
pár sör a pincében után visszaséta szigetre, ahol újabb ismeretlent mutatnak be, akivel mindenáron össze akarnak hozni. hosszú séta után nővéremnek lepasszoltam (de jó, egy legalább kiszállt a kopaszért vívott harcból :D)... had nem mondjam, ma sógorom :lol:
következő hetekben kopasszal párszor összefutottunk a társaságban... majd érettségi előtt házibuli, ottalvós. sajnos vasárnap reggel haza lettem parancsolva, mert hogy tanulni kell! barátnőmmel megígértettem, hogy tiszta legyen a verseny, amikor nem vagyok ott, nem próbálkozik be a kopasznál.

megismerkedés (és már érettségi) után nem egészen 2 hónappal esti sörözés, barátnőék albérletében alvás. éjjel hazaérkezés, a kopasz kiül a konyhába bagózni. én is :) na de hogy a helyemen gyújthassak rá, át kell mászni rajta... félúton meggondolom magam, ölébe ülök...
asszem nem volt ,ás választása :lol:

röviden ennyi :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2010.10.18 21:05-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

cicóka!
32hetesen van uh, vérkép, vércsoport+ellenanyag.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kicsit megint lemaradtam, hát nagyon termékenyek vagytok lányok.

Moncsi hát remélem is hogy nem lesz különösebb komplikáció ebből, hogy 2000 a méhszáj de azért jó lenne a 37-38. héten megszülni. Neked meg küldöm a Balázs benttartó hullámokat.

Katinka hát most megtaláltam a módját, tök meztelenül alszom és akkor nincs ez az izzadás,

lehet hogy nem bírom ezeket az anyagokat. Akár pamut akkor is van benne szerintem műszál.Drukk a keddi uh-hoz. Mi az a mozgás számláló? Kicsit le vagyok maradva.

Bei szerintem a sterilizálót csak a rácsig kell tölteni vízzel, legalább is nekem így kellett. A derék fájás meg érthető hiszen csak nyílik a medence csontozata. Szerintem. Próbáld meg masszíroztatni . Látom már meg oldódott a sterilizálás dolog. Nekem is nagyon tetszik Norbi csuda egy figura. Jó hogy nem egy napon van a kettő. Én örülök. A hideg párásító tényleg nagyon jó én is esküszöm rá. Picit kapar a torkom bekapcsolom, és másnapra semmi bajom. A gyerek is gyorsabban gyógyul vele. Szoktam venni ezt a silvanus vizet, kiveszem a szűrőbetétet, és a fürdőben azt nyomatom a gyereknek ha nagyon beteg. Igaz a csempe is olyan lesz, de nem bánom. Az mindig segít neki.

Menion remélem már a tüneteid enyhültek, neked szerintem is egy nagy pihike kellene. Meddig dolgozol? Nekem a 33. héten fordult be harántból, fejvégübe. Még nálad sem késő.

Annus ritkán hallottam olyat hogy ez a hálós bugyi valakinek bejött. De akkor vannak kivételek, nekem is inkább kényelmetlen. Ebből is látszik nem vagyunk egyformák.
Édi a pocakod. Izának könnyebb fogzást. Én is csináltattam fotós pocak fotót. Majd megpróbálom felrakni én is.

Cedis neked milyen homeós bogyót mondtak? Én az arnica montanat a cimicifugat és a calillophyllum bogyókat ajánlották. Neked milyen ch- ban kell szedned? És mennyit? Első szülésnél nem volt gátmetszésed? Nagyon ügyi vagy. Használtál valami olajat, vagy ez testi adottságod? Borotválást én megcsinálom otthon, de csak alul én nem szeretem ha az egész olyan csupi. A beöntésről meg az a véleményem hogy ki lehet bírni. És inkább az kellemetlenebb ha oda megy az ágyra az orvos elé. Mert ugye a gyerek feje préseli kifelé a cuccot. Balázsnak baciűzőket küldök. Ma reggelre Laurám is fájlalta a torkát. Tegnap színházba voltak. Oda mindenki elküldi a gyerekét akár beteg akár nem és ha oda megy tuti valami kórságot kap szegénykém.

J teljesen igazad van hogy szellőzne a necces ha vastag sítalp van benne? Na ne már hogy rossz lett. És mit mond a doki? Felfáztál vagy miért? Nekem amikor jártam a budai meddőségibe, akkor mindig a mensi 2-3. napján kellett menni akkor már bőven volt niagara is. Nagyon kellemetlen volt ahogy leléptél a vizsgáló székről és csöpp csöpp. Úgyhogy tudom miről beszélsz.

Sannah nekem is éjszaka jönnek ezek a keményedések, azt mondják jósló fájások. De jó hogy tudtál utána aludni. Szerintem ez azért van hogy kapjunk egy kis ízelítőt.

Béenn hát neked sem lesz kicsike babád, ez látszik is. Nagyon szépek az értékei. Én is a hormonokra gondoltam mert régen nem izzadtam ennyit. Csak mielőtt megjött volna a mensim. Nekem a mellem alatt fáj de jobb oldalt, úgy ahogy írod a bordám alatt. Én Kicsit megint lemaradtam, hát nagyon termékenyek vagytok lányok.

Moncsi hát remélem is hogy nem lesz különösebb komplikáció ebből, hogy 2000 a méhszáj de azért jó lenne a 37-38. héten megszülni. Neked meg küldöm a Balázs benttartó hullámokat.

Katinka hát most megtaláltam a módját, tök meztelenül alszom és akkor nincs ez az izzadás,

lehet hogy nem bírom ezeket az anyagokat. Akár pamut akkor is van benne szerintem műszál.Drukk a keddi uh-hoz. Mi az a mozgás számláló? Kicsit le vagyok maradva.

Bei szerintem a sterilizálót csak a rácsig kell tölteni vízzel, legalább is nekem így kellett. A derék fájás meg érthető hiszen csak nyílik a medence csontozata. Szerintem. Próbáld meg masszíroztatni . Látom már meg oldódott a sterilizálás dolog. Nekem is nagyon tetszik Norbi csuda egy figura. Jó hogy nem egy napon van a kettő. Én örülök. A hideg párásító tényleg nagyon jó én is esküszöm rá. Picit kapar a torkom bekapcsolom, és másnapra semmi bajom. A gyerek is gyorsabban gyógyul vele. Szoktam venni ezt a silvanus vizet, kiveszem a szűrőbetétet, és a fürdőben azt nyomatom a gyereknek ha nagyon beteg. Igaz a csempe is olyan lesz, de nem bánom. Az mindig segít neki.

Menion remélem már a tüneteid enyhültek, neked szerintem is egy nagy pihike kellene. Meddig dolgozol? Nekem a 33. héten fordult be harántból, fejvégübe. Még nálad sem késő.

Annus ritkán hallottam olyat hogy ez a hálós bugyi valakinek bejött. De akkor vannak kivételek, nekem is inkább kényelmetlen. Ebből is látszik nem vagyunk egyformák.
Édi a pocakod. Izának könnyebb fogzást. Én is csináltattam fotós pocak fotót. Majd megpróbálom felrakni én is.

Cedis neked milyen homeós bogyót mondtak? Én az arnica montanat a cimicifugat és a calillophyllum bogyókat ajánlották. Neked milyen ch- ban kell szedned? És mennyit? Első szülésnél nem volt gátmetszésed? Nagyon ügyi vagy. Használtál valami olajat, vagy ez testi adottságod? Borotválást én megcsinálom otthon, de csak alul én nem szeretem ha az egész olyan csupi. A beöntésről meg az a véleményem hogy ki lehet bírni. És inkább az kellemetlenebb ha oda megy az ágyra az orvos elé. Mert ugye a gyerek feje préseli kifelé a cuccot. Balázsnak baciűzőket küldök. Ma reggelre Laurám is fájlalta a torkát. Tegnap színházba voltak. Oda mindenki elküldi a gyerekét akár beteg akár nem és ha oda megy tuti valami kórságot kap szegénykém.

J teljesen igazad van hogy szellőzne a necces ha vastag sítalp van benne? Na ne már hogy rossz lett. És mit mond a doki? Felfáztál vagy miért? Nekem amikor jártam a budai meddőségibe, akkor mindig a mensi 2-3. napján kellett menni akkor már bőven volt niagara is. Nagyon kellemetlen volt ahogy leléptél a vizsgáló székről és csöpp csöpp. Úgyhogy tudom miről beszélsz.

Sannah nekem is éjszaka jönnek ezek a keményedések, azt mondják jósló fájások. De jó hogy tudtál utána aludni. Szerintem ez azért van hogy kapjunk egy kis ízelítőt.

Béenn hát neked sem lesz kicsike babád, ez látszik is. Nagyon szépek az értékei. Én is a hormonokra gondoltam mert régen nem izzadtam ennyit. Csak mielőtt megjött volna a mensim. Nekem a mellem alatt fáj de jobb oldalt, úgy ahogy írod a bordám alatt. Én Kicsit megint lemaradtam, hát nagyon termékenyek vagytok lányok.

Béenn hát neked sem lesz kicsike babád, ez látszik is. Nagyon szépek az értékei. Én is a hormonokra gondoltam mert régen nem izzadtam ennyit. Csak mielőtt megjött volna a mensim. Nekem a mellem alatt fáj de jobb oldalt, úgy ahogy írod a bordám alatt. Én megkérdeztem és mondta hogy a májat és az epét nyomja ilyenkor a gyerek.

Eper torok fájás hess!! Igyál sok mézes teát. Ti ezt a borostyán láncot nem próbáltátok? Itt a szomszédban odákat zengenek róla. Mi is néztük ezt a járgányt a baba szafariban, ki is hozta az eladó hogy berakjuk a kocsimba, de hát nem fért be. Pedig tetszett mert jó nagy kerék könnyű váz. Egyedül a sport része nem szimpi, hogy nem tud benne hason feküdni a gyerek, mert hogy kagyló ha jól emlékszem. De sebaj.

Zsanimanó én is gratulálok hogy ilyen ügyi voltál, és leküzdesz minden akadályt.

Cicus sajnálom hogy így jártál a dokival. Én meg képzeld most voltam a 33. héten az új dokinál, és kérdezi hogy miért nincs pecsét a kiskönyvemben? Mondom hogy nem is néztem. Hát az elöző drága elfelejtette. Szóval most remélem meg lesz a 4 szülésig. Mert hogy már a 36. héten kell csak mennem. És tudod mi van akkor ha nincs meg ? Nincs lóvé.

Cicóka van az az aranyér kenőcs most nem jut eszembe a neve de tudom hogy valami pióca kivonatból készül majd utánanézek. Nem olcsó mert úgy emlékszem 3500ft-volt de baromi jó. Eddig nekem az jött be. És azt viszem a kórházba is. Nyilván be van gyulladva és azért vérzik meg fáj. A hasmenés sem tesz neki túl jót. Tényleg kérd ki az orvos véleményét. Hát ez irtó kényes dolog.
Boldogságos évfordulót nektek. Miért te hány éves vagy? Vagy gyerekkori szerelem?

Hededit a leo poldis cuccok olyan szépek tényleg. Én mindent a teszveszen vettem olyan jó áron. De valaki idegenkedik a használt cuccoktól.
Nekem az első szülésem nagyon gyorsan zajlott le, nem volt időm csak zuhanyozni.

Titokbaba most már én is megnézem magamnak ezt a szoba falat. Akkor neked is gyorsan megy a szülés. A szülésznő azt mondta hogy a másodiknál feleződni szokott az idő. Most férjed legyen résen akkor.

Elvizsem a lányom és jövök van még egy oldal amit nem olvastam.

Kép
Kép
pancsi76

Menion szomorúan olvastam most a soraidat. Hát én úgy gondolom ez csak rólad szól és a babáról. Senkinek nem kell!!! Megfelelned hiszen ez nem erről szól. Mindig tedd azt amit te éppen akarsz, vagy helyesnek gondolsz. Akkor boldog kiegyensúlyozott kismami anyuka leszel. Persze én nem okoskodni akarok, de hülyeség ha valaki azt mondja hogy akkor nem fogod bírni a babázást. Mivel te egészségügyben dolgozol, te is tudod hogy ilyenkor a szíved hogy pumpál a 100-120 pulzus teljesen normális. Ami alap esetben nekem 70-80 között van. Ezért teljesen vizesedünk a szervezet fel van korbácsolódva. Ami pihenéssel egyensúlyban tartható. Én ezen a véleményen vagyok. És sokat pihizz, vagy ha megteheted csinálj olyan dolgokat amiben kedved telik.

Cicóka nagyon szép nevet találtatok Barnabás lesz igaz? Nekem annyira tetszik ez a név. A befordulás miatt nem kell aggódni, mert úgy is megteszi. Egyébként most beszéltem egy anyukával a suli elött akinek faros volt a gyereke, és az mondta könnyebb szülése volt mint az utána lévő fejes babával. De minden bizonnyal be fog fordulni, még neki így kényelmes. Az uh a 28-32 hét között van, de az nem helyettesíti a hüvelyi vizsgálatot. Általába ilyen korba 3 hetente el kell menni a 36 hétig onnan hetente.

Kicsit hosszú lettem, de van mit behozni. Aranyosak ezek a megismerkedős sztorik. Jókat mosolyogtam rajta.
Mi 97 ben ismerkedtünk meg. A bátyám barátja. 99 ben volt az eljegyzésünk.2002 megszületett 2009 a tizedik évfordulónkon megkérte a kezem és most meg jön a picurkánk hát röviden ennyi.

Kép
Kép
pancsi76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?