Jó reggelt Csajok!
Gyerek már oviban, én pedig végre elkezdhetem a készülődést. Tegnap már szétválogattam a ruhaneműket. Hát annyi ruhája van a nagyfiúnak, hogy 6 zsákot raktam tele, és az 56-68-as ruhacsomag is 3 zsáknyi lett. Van két keresztfiam, onnan is jöttek a ruhák, meg a gyerek is kapott anno... Meg is mondtam mindenkinek, hogy felejtse el, hogy ruhaneműt akar ajándékozni!!! Még pelenkából is találtam 2 egész csomagot. Ma indul a mosás. Fogalmam sincs, hogy ez a rengeteg ruhát meddig fogom mosni. Megcsináltam a nagyfiú szobát is tegnap. Pénteken kell menni a szőnyegért, és már csak a függöny kell, de az csak november közepére lesz kész. Ha az egész egyben van, akkor arról is dobok képet

.
Nekem ma derül ki, hogy minden rendben van-e. Ugye kedden 6 kémcső vért vettek le, vizelet, kenet stb. A lelkes bőrgyógyász doktornő még azt is megnézeti a véremből, hogy van-e felső légúti vírus fertőzésem... Hát annyi mindent nézet meg, hogy már félek, a végén talál valamit...
Julcsi
Örülök, hogy minden rendben van a vizeleteddel! A hasmenést egy picit irigylem, mert én meg székrekedéssel küszködök már hetek óta, és semmi nem segít. Persze tudom, hogy ez a hasmenés nem túl jó, csak már olyan jó lenne úgy WC-re menni, hogy nem kell erőlködni. Remélem sikerül elérned a külön fürdőszobás kórtermet. Tényleg nem lenne túl jó a közösbe rohangálni így!
Cedis
Ne aggódj! Sejtem, hogy Te nem amiatt aggódsz, hogy két héttel kisebb, hanem azon, hogy folyamatosan kisebb-kisebb és nincs egy fix időpontod. Viszont nekem eddig ahány UH géppel nézték a babát, annyi mutatott más időpontot. A legdurvább a 4D UH után volt, amikor 26 hetes terhes voltam, és az UH gép adatai szerint csak 24-25 hetes volt a baba. Három nappal később elmentem a SOTE I-re genetikai UH-ra, ahol napra pontosan akkora volt a gyerek, mint a terhességi korom. Kizárt dolog, hogy három nap alatt nőt majdnem két hetet. Lehet, hogy nálatok is olyan a gép, ami ugyanarra a méretre más-más időpontot ír ki. Viszont az előttem szólókhoz csatlakozom. Ha nem is az UH gép miatt van, akkor is nyugi. A doki biztos szólni fog, ha gond lenne, és 2 hét belefér. Amennyiben pedig több lesz, mint két hét, akkor az is csak annyit jelent, hogy jobban odafigyelnek majd rátok. Szorítok!
Orsi:
Már olvastam Annusnál is, hogy ő is lassan NST-re megy. Én meg csodálkozom, mert nálunk a 36. hétig a közelébe sem kell menni az NST-nek. Minden esetre az nagyon jó, hogy az ajakhasadás miatt megnyugodtál, és láttál "referencia" anyagot a sebész munkájáról. Így lehet tudni, hogy mire számíthatsz! És szembesültetek is azzal, hogy ez nem is akkora probléma, mint ahogy először hangzik

: Persze ekkora pozitivizmus mellett nem is lehet gond!

Azért pedig szorítok, hogy minél hamarabb otthon legyetek!
Cicóka:
Tegnap nekem is leszakadt a derekam, majd a hátam, végén pedig a lábam is nagyon fájt. Megmozdulni nem bírtam! Úgy látszik valami front lehetett. Tegnap el tudtam volna viselni két-három masszőr kezet a hátamon

. Ma már nekem is jobb!
Csajok! Itt mindenkinek olyan romantikus megismerkedési sztorija van. Nekem meg az egész életem egy kabaré a férjem mellett

. Én nem is tudok romantikus történetet mondani, mert minden egy komikus véggel záródott. Mi a randivonalon ismerkedtünk meg. A második randinkon felvitt az uram a Budai Várba. Én vidéki kislányként - alig voltam fent előtte - teljesen odáig voltam, hogy a Várban vacsorázunk majd, kéz a kézben sétálunk stb. Szeptember volt már, és hűvös volt már az éjszaka. A férjem odavezetett ahol a Krisztina körutat lehet látni fentről, és csak álltunk. Én már kezdtem unni, mert menni szerettem volna tovább. Igaz, szép a Matáv székház hátulról, és jó a látvány, de már legalább 5 perce ott álltunk, és én - naivan - azt hittem, hogy vacsorázni fog vinni. Majd eljött a várva várt időpont, és a Székház ablakiból felvillant a monogramja. Büszkén mutatta, hogy ő csinálta a Székház instabus rendszerét, és ő programozta ezt is be. Én bólogattam, és nagyon hülyén éreztem magam, hogy az egészből semmit nem értek, és őszintén, nem is tudok annyira értékelni... Azóta már kiművelődtem az informatika és a villamosáram világában

. Persze vacsorázni nem vitt el

, a nagy látványosság ez volt

! Első randink gyorsulási verseny volt, ahol előttünk fejezte le magát egy őrült motoros a box utcában... A harmadik randinkon pedig hozzánk költözött

!
Majd még jövök. Eszem gyorsan valamit.
Puszi