Uhh, de sokat írtatok....
Cedis: eltérés miatt ne aggódj, komolyan, nekünk mindenki azt mondja, hogy két héttel nagyobb, mint kellene, az uh-k is mindig mást mutatnak + 2 héttel vagy 1 héttel attól függ, hogy súlyra vagy hosszúságra méri a gép. Szerintem ez is egyfajta paráztatás, hogy aggódjon az a szerencsétlen kismama valamin.
J: gratu a pisihez, örülök, hogy minden okés lett.
Orsi: jó, hogy már hazamehettél, a referencia munka nézegetés pedig gondolom mennyire megnyugtatott, csak így tovább pozitívan!!!!!
Kriszta: fogdoki: ahh, nagyon rossz lehetett,
Menion: Istennő vagy, a szgem lejárt augusztusban
ez jó hír, hogy nem kell újból ház.akvi.kivet kérni...
A gyed az maximálva van ugye? Ha táppénzen is voltam akkor sem lehet 80-nál többet kapni vagy tévedek és ezt már eltörölték?
Annus: bugyikat nekem is ezt ajánlották, vettem is, írtam neked privit
Titokbaba: tartással még az a gáz, hogy hiába hoz a bíró ítéletet, ha behajthatatlan.... apának semmi nincs a nevén, új anyu bekavar stb, sajnos erre még jó ítélet nem született, mert a bv sem megoldás, a nem fizető pasikat én töklevágásra és kényszermunkára ítélném szigorúan a pénzt az anya kapná, ha már felelősséget vállalt valakiért akkor éljen is úgy!
Moncsi: kihúzod hát, csak pozitívan!!!!
Csinálok pocakfotót a hétvégén és töltök fel én is, ma megkérdezték a Rossmannban, hogy ikrek lesznek vagy már nagyon a végén vagyok, mondtam, hogy nem, még van legalább 6 hetem, csodálkoztak, mert állítólag nagyon nagy a pocakom.
Kisfiam ma nagyon aktív, dolgozik rendesen.
Hétvégén festik a házat, aztán jövő héten érkezik a kiságy és rendezkedhetek, moshatom a ruhákat stb.... november közepére szeretnék a finishbe érni.
Tegnap néztünk Bergon babakocsit, nagyon nagynak tűnt nekem, van valakinek tapasztalata a kocsival kapcsolatban? Sokan dicsérik, de többen szidják a fórumokon.

[/
[/url]