A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Zsani!
Vigyázz magadra hidegben!
Meg van már az időpontod a császárra?
Írod, hogy itt nem engedik a kórházban a mellszívót...hát nem tudom. Miért mit csinálnak ha beviszem, elveszik? :)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Nekünk borzalmas napjaink vannak. :? Én fájok, már össze is csomagoltam tegnap, olyan jóslóim voltak, és nagyon keményedett a pocakom. :roll: :( A kórházat is felhívtam hogy ki van ügyeletben, végül nem mentünk be.Jobban lettem.
Most szigorúan fekszem.Érzem hogy lejjebb van a baba, nagyon nyom szét!
Kedden vagy szerdán megyek a dokimhoz, mert a szülésznő szerint meg kell nézni a belső varratom hogy nem vékonyodott e el? :?
Norbika mára beteg lett, tök náthás és étvágytalan! :( :( :( Éjjel többször sírt, vígasztalhatatlanul, és fájdalmasan, nem tudom mi lehetett vele? :roll:
Szóval voltunk már jobban is! :(

Mindenkinek további jó hétvégét, vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
lovaszkata

cedis akkor mond meg apának hogy vegyen fel baba pesztrát hogy el tudj menni 4 órát kondizni na meg akkor a kondi bérletet is és persze mindenféle fogyis kezeléseket... :lol: aztán meg utána se menjél dolgozni mert a celebek se 3 műszakban nyomják... :D
lovászkata vigyázz magadra! nem tudom hogy lehet beteg gyerek mellett pihizni de ha tudsz azt tedd!drukkolok

mindenkinek drukkolok hogy ne legyenek keményedések és görcsök!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Zsani szegénykém nagyon vigyázz magadra kevés az a 17fok.

LKata nem is tudom mit irjak Kinga is beteg volt most kezd helyre jönni de nagyon nehéz mellettük pihenni meg hát szegénykék :cry: nagyon rossz a torokfájás mi is alig viseljük el nem hogy a kicsik.
Én is sokkal lennebb érzem a babát meg rengeteget keményedek :cry: kéne szólni dokinak de félek hogy befektet :cry:

Sannah drukkolok neked a szerdához.

Bei te is vigyázgass a sok főzéssel én már alig birok.

t katinka

Sziasztok Lányok!

Zsani: örülök, hogy jelentkeztél, sajnálom a 17 fokot, de nem tudsz átbútorozni pár napra a szülőkhöz? A vizesedést sajnálom, elég sz&r lehet.

Cicus: azért nem olyan vészes a cukor értéked, de azért figyelj oda, már nem sok van hátra ezt féllábbal is kibírod!

Lovászkata: jobbulást a nagy fiúnak, és sok pihit neked, mert azért még jó lenne ha 3-4 hetet benntartanád a babót.

Bei: palacsinta!!! küldjed fénypostával, ham, ham, ham

Béeen: a fotel tök kényelmes, egy baja van, hogy kicsit hideg a huzata, pedig nem bőr, hanem textil bőr. De már van rá gyógyírem, teszek bele báránybőrt.

Menion, Katinka: bunkókért nem kell messzire menni. A minap a Csillagvár parkolójában döcögtem az autómhoz. Na ja igen lassan, és egy távozó autós megállt ugyan, de mivel szerinte túl lassú voltam persze dudált egyet és integetett, hogy ugyan haladjak már. Na nekem se kellett több, feltettem a pocakom a motorház tetejére és leugattam a fejét. EZ egy ötvenes pacák volt, egy BMW-ben mögötte gondolom az unokája kb 2 éves. Na?

Lassan túl vagyunk mindenen végre. Péntek este 11-re készen lett a bútor :oops: még a foganytúk hiányoznak, na de azok majd csak pénteken. Éjfélig néztük apával, hogy milyen cépcéges lett :lol:
A kiságy is készül, a nagypapi már lecsiszolta és a festés hiányzik, szerintem a jövő héten az is megvan. Lámpa, polc felszerelve.
Tegnap túlestünk a nagytakarításon is, mondjuk én csak egyik helyről ültem a másikra. Mondjuk így is elfáradtam. Az uram hívott két takarítónőt, ő meg elintézett egy csomó dolgot, vett még tárolókat, hogy végre mindent el tudjunk pakolni, ami a néhai dolgozószobában volt.

Barni tegnap eléggé lelassult, és eddig ma sem olyan aktív mint eddig. Lövésem sincs, hogy megfordult-e, mert a bordáimat nem rugdossa, de ha csuklik, azt határozottan a nunim felett érzem, viszont a köldökömnél van valami gömbölyded, remélem a kis popója és nem a feje. Majd csak 8-án tudom meg mi a szitu, akkor megyünk a dokihoz. Azóta nem fájok, illetve, a pocim nem, de a hátam és a derekam már a szimpla fekvéstől is kivan egy idő után :cry:

cicóka

Menion: ne félj nem is hagyom magam, bár tényleg poénból mondta, ez volt a szerencséje.

Lovaszkata: nyomassad a magnéziumot addig is, amíg nem találkozol a dokiddal. Most nekem is fáj a hasam alja, bár nem vészesen, de azonnal ittam egy pezsitablettát, még nincs itt a mi időnk. Norbikának jobbulást kívánok! Van mellé egyébként segítséged? Mert ha nincs akkor nem igazán tud az ember pihenni.

Katinka: akkor neked is magnéziumot, és pihenést írok elő!

Béenn: szerintem vidd be nyugodtan a mellszívót, tényleg mit tudnak csinálni veled, el nyilván nem veszik.

Kérdeztem Herbáriában, hogy van-e More Milk tablettájuk, de ott nem tartanak, szóval úgy néz ki marad a Minimanó vagy a Brendon. Mindenképpen már a kórházba akarom vinni magammal, mert azt írják róla, hogy szülés után azonnal el lehet kezdeni szedni.

Ma tervezem, míg Bazsi alszik valahogy leszedem a huzatokat a babakocsiról és kimosom én is végre.

Kép
cedis

Cicóka: kérünk majd képeket a szépséges bútorról!
De jó fej a férjed, hogy nem engedi neked, hogy te takaríts! Ezt én is megemlítem apának. Nem bánnám ha más pucolna ablakot, és a szekrényeket is kitakarítaná, mert eszméletlen sok beépített szekrényünk van, mire ezzel mind végzek a mostani tempómban, tényleg meg fogok szülni. :lol:

Kép
cedis

Sziasztok!

Jelentem a kutyánknak 7 babája született!!4 kislány és 3 kisfiú!
Csinálok képet ha már szalonképesek lesznek és rakok a g-mailra.

Elég fárasztó ekkora pocakkal szülésznőt játszani.Anyósom lejött a Domiért hogy ne legyen bent egyedül amíg mi kutyázunk és jól ki is nevetett,hogy kismama szülésznő vagyok.De hát ezt is meg kell csinálni valakinek.

Tessék sokat pihenni mindenkinek!Holnap már november és onnantól már lehet vissza fele számolni!Addig mindenki visszintbe!!!!!
A Betegeskedő gyerkőcökhöz meg sok türelmet kívánok!

hadedit82

Itthon vagyok!!!Hurrá!

Iza nagyon örült nekem!Olyan édes volt!

Katinka,Kata!
Na nálam is ez a helyzet.Ugye Iza fogzik,nem hagyhatom ezt figyelmen kívül...Biztos ez is sokat nyomot a latba,és sajna nem múltak a görcsök nálam.Hiába szedtem a magnéziumot.Így is 2 adag kellett vénásan mire elmúltak.Szedjétek a magneB6ot,napi 3x2 mehet simán!!!

Amúgy Iza jól elvolt,nem sírt utánam,nem hiányolt.Ügyes nagylány volt,tudta h anya most nincs itthon.Sokkal nehezebb lett volna ha tudom h itthon utánam sírdogál :roll:

annus11

Sannah!

Niki is sokat csuklik!Iszonyat mennyit!Uhn is látszott ahogy mozog a rekeszizma:))

Ja ami jó volt,mindenki pingvinként csoszogott a kórházban :lol: :lol: Lehetett volna csiga versenyt rendezni,ki ér előbb a CTGre vagy WCre :lol: :lol:

annus11

Annus: de jó, hogy írtál, örülök, hogy kiengedtek, már azt hittem cserben hagysz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezek szerint nem gond a sok csuklás, minden este lefekvés után csuklik a kis drágám.
Kívánom, hogy minél hamarabb túl legyetek a fogzáson.
Magne b6 nekem már semmit sem ér, Magnerot vált be napi 3*500 mg adagban.
melyik nap kell menned kontrollra?

Edit: milyen kutyusok??? Én is szenvedtem már az ellésnél a pocakom miatt, olyan kis tehetetlen gnomnak éreztem magam...
Nálunk már egy hónapos az alom, imádom őket annyira édesek, én is teszek majd fel képeket a gmailre, de még arra sem volt időm, hogy apa csináljon rólam nagy pocakos képet.

Katinka: köszi :lol:

Cicóka: "enyémé" kis fiam sem aktív most, szerintem elmentek a frontok és most egy kicsit megnyugodtak a babák.

Mi is csinálnánk a babaszobát, de elhalasztottuk tavaszra, mint már írtam sajna az emeltre nagyon rossz a lépcsőnk a feljáráshoz, egyre nehezebben megy feljönni és aggódom, hogy ha nem fordul be a kisfiam akkor császár után még kellemetlenebb lesz naponta 10-15 alkalommal lépcsőzni, így leköltözünk télre a nappaliba és ott lesz egy babasarok, majd teszek fel képeket ha elkészül. A babszobában fűrészporos tapétát tettünk alapnak és azt festettük le, ezen viszont nem tapadt meg a dekorációnak vett képek amiken két oldalú ragasztó van, majd apró szögekkel tesszük fel őket.
Vendég

Annus örülök hogy már otthon vagy és hogy jól vagytok :lol: :lol: :lol: Jó ez a pingvines menés jót nevettem mintha magamat látnám.

Cicóka nekem pár napja este meg éjszaka indul be Kincső baba elég rossz mert nem tudok aludni.
Babalakról kérünk képet.

Béenn szerintem is nyugodtan vidd be a mellszivót.mit fognak csinálni elveszik :x utánna meg ha sok tejed lesz bedurranjon és szenvedj :x :shock:

Voltunk ma babalátogatóba jaj olyan jó volt fel is vettem az ölembe :lol: imádtam olyan jó érzés volt :lol: Már alig várom hogy elteljen ez a hónap :wink:

t katinka

Sziasztok!

Köszi lányok! Próbálok pihenni, de olvasom sokunknak vannak gondjai! :( Remélem nem lesz több korababa :?
Én tudom hogy nehezebben nyílok meg, vaskos a méhszájam, hiába rövidülök.(ezért is lettem császáros)Bár a 2. gyerenél mondják minden gyorsabb és más! :roll:
De tényleg nem is e miatt aggódom hanem hogy a sok keményedés, a nagyobb magzat nyomhatja a belső varratomat. :roll: :( erre kell odafigyelni nagyon.
Segítségem lenne, de jövő héten anyu pont dolgozik.(egy hetet jár egy hetet nem) ez egy ilyen adminisztrációs meló.
Anyósom műszakba jár, és mostanában túlórázik, autójuk nincs így ha Norbit le akarom passzolni neki én viszem el autóval és hozom haza...ez így nem túl pihentető! :(
Férjem mérnők, reggel 8-ra megy és 5-6 óráig dolgozik, mire hazaér néha fél 7 van! :cry: Amúgy mostanában sokat segít, norbit is ő fürdeti. :)
Ezt a négy napot kell kibírnom, majd lesz valahogy, utánna megint egy hétig van anyu ő sokat jön, segít.Most is kivasalt még Norbi aludt én meg tudtam feküdni fél napig.Nagyon jót tett. :)
Magnéziumot is eszem, iszom minden formában. :wink: Már tegnap meg is hajtott kicsit. :lol:
Nektek van segítség???
Ki hogy áll a babaholmik mosásával, vasalásával???

Nekem a kórházi táskámba hiányzik még pár dolog(betét, bimbóvédőkrém, egy-két nagy derekú bugyi,...)

Ja, multkor volt téma a bugyi: Én vettem olyan Tenna hálósat, nagyon nem jó :? A dokim is kifejezetten ellenzi, le is vettette rólam Norbinál.Jobb a 300 forintos nagymami bugyogó. Főleg a császárosoknál!!!! :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

HAlihó! Na sszép termés volt megint írásból! :)

Cedis!
Azért nagyon rendes férjed van.... vannak ám elvárások! :shock: Egyetértek menionnal :wink: Én párom azért nem kötötte ki, hogy rögtön szexi baba legyek szülés után. Csak magamnak nem fogok tetszeni és bár párom nem mondja de azért azt érzem , ha nem úgy néz rám,mint régen. :? Úgyhogy azon leszek, hogy hamar vissza fogyjak. Mondjuk nem lesz nehéz. Szoptatás alatt azért nem diétázok, de ha kihagyom a szénhidrátot, édességet az étkezésemből azzal nem ártok senkinek és én már attól fogyni fogok. :)

LKata! Azért még várj legalább 3 hetet!!!! Szedjed a magne B6-ot!!!! Norbi lehet csak rosszat álmodott. Nem?

TKatinka!
Neked is azt tudom mondani, hogy pihi és magne b6. Vigyázzatok még pár hétig magatokra!!!!

Cicóka! Milyent kérsz? Hortobágyi husost? vagy lekvárost? vagy kakaóst? vagy....... :) Na azért dícséret az uradnak!!!! Takarítónőket rendezett!! D e rendes....... :) Hozzám is küldjétek őket!!! :)

Milyen kutyusokról van szó? Mi majd jövőre szeretnénk labradort. :) Meg egy cicát is. De ezt valahogy úgy kell megoldanunk , hogy a cica és a kutya összeszokjon. Gondolom cicát elöbb kell beszerezni, hogy a kutyus még kölyökként se tudjon nagy kárt tenni benne. Vagy nem tudom....... Aztán lehet , hogy cica projekt később lesz, mert félek nehogy valami betegséget elkapjon tőle Réka. Bár ha jól tudom én is cicákkal nevelkedtem fel- volt hogy vele aludtam és nem kaptam el semmit :)

Annus! Jó, hogy otthon vagy már. :wink: Ez a pingvinek csoszogása a kórházban jó lehetett...... :D :D :D :D :lol:

Na megyek főzni. Most csak rántott husit csinálok,mert tegnapról maradt köret és leves.

Kép
bei

Sziasztok!

Előző pár napom elég rosszul telt, iszonyúan fájt a fejem ,nem akart elmúlni, tegnap hánytam is , és egy kicsit mintha kevesebbet mozgott volna a pici, csuklásokat stb-t éreztem, de kevesebbet mint szokott, kicsit megijedtem hogy esetleg rá is hatással van ahogy én érzem magam, biztonság kedvéért bementem a kórházba.
Ahol:
Anyám egyik régi ismerőse (szülésznő)volt bent.
Mondtam hogy kevesebbet érzem mozogni, erre szinte leüvöltötte a fejemet hogy mi az hogy csak most jövök amikor nem mozog másfél napja és mi van ha elhalt a baba, stb. a doki uh-zott közölte hogy minden rendben, szívhang is, áramlás is , súly is méretek is, kb ennyit jutott szóhoz, mert az a nő közben engem terrorizált hogy én felelőtlen vagyok, és hogy vagy bent maradok vagy saját felelősségre hazamegyek. Semmi nem volt nálam , a párom dolgozott, a sógorom vitt el, sógornőmnél a gyerek, telefon nem volt a sógoromnál, és ki már nem engedtek hogy szóljak neki hogy bent kell maradnom. Nem jöhettem haza a cuccaimért, és körbetelefonálni hogy gyors gyerekfelügyelet, megbeszélni mi hogy lesz és fél óra múlva vissza menni, mert ha hazajövök akkor én már vissza ne menjek. Ja és még közölte hogy miért kell anyám, hogy segítsen, mért az ő nyakába szakad minden. Nem akartam leállni veszekedni hogy egy kezemen megszámolom mikor szorultam a segítségére hogy vigyázzon a gyerekre, teljesen úgy állította be mintha én anyámnak szülném a gyerekeket. Nagyon bunkó volt, az a hangnem , jó hogy nem bőgve jöttem ki, már nem kellett volna sok hozzá. És hazajöttem. Ha hazaengednek fél órára hogy lerendezze a dolgokat akkor visszamentem volna, de erre lehetőséget nem adtak.
A doki szerint minden oké, de azért megfigyelt volna, ő legalább aránylag normális volt, a picsa meg közölte hogy hát igen most minden tökéletes és jó de ő nem garantálja hogy ez holnap is igy lesz. Na most ilyet hogy lehet mondani??

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nekem nincs segítségem, bár gyerekem sincs. Vagyis bocsánat van egy, már 29 éves :cry: Szóval párom egy nagy gyerek. De azért már kezd felnőni. :) Szerintem nekem majd akkor jönnek segíteni, ha meglesz a baba. De hál isten nem is érzem úgy , hogy most segíteni kellene, mert eddig jól éreztem magam. Most kezdek csak nyügösebb lenni és fáradtabb, de párom azért segít ahol tud. Azért kezdek kicsit izgulni a szülés miatt. Nekem ez még nagyon új dolog lesz..... :shock:

Kép
bei

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ MOncsi! Nem irigyellek!!!! :cry: Nagyíon sajnálom, hogy ilyenen kelett keresztül menned! Lhet én is bőgve jöttem volna ki. :cry: De most már jobban vagy?????

Kép
bei

testileg jobban, lelkileg nem igazán pedig mindenki mellettem áll, de valahogy ez nagyon szarul esett, és ráadásul volt ott egy tök aranyos szülésznő is, annak bólintott az az "ismerős" kimentek pár percre.. hát kiváncsi lennék miket mondott neki.

Ugyanis ennek a fiával egy osztályba jártam még kb 7 éve, anyám akkor napi kapcsolatban állt vele, és panaszkodott rólunk, ő azóta tartja azt a véleményt, szerinte szórakozásból szülöm lassan a második gyerekemet. Egyébként itt babaneten is az egyik tatabányaiba írtak róla hogy soha senki ne fogadja fel, még nevet is írtak, asszem a szülészetek cím alatt , hát legszívesebben leírnám én is valahova, de nem akarom ezt nyilvánosan igazából.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

cicóka bmw-s pacák :shock: tényleg odatetted a pocidat a kocsira???nem semmi! :o én már nem vagyok ilyen vagány....amióta nagyobbnak érzem a pocakomat azóta a buszon is idegesít ha pl a táskájukkal böködnek az emberek...pedig jól ki vagyok párnázva de egyre jobban érzem hogy már nem annyi a "védelem"a baba körül...a buszosok is úgy vezetnek hogy szívesen beszólnék azoknak is hogy menjen inkább szekeret hajtani...sokszor úgy kell kapaszkodni mint állat közben csomagod is van meg ugye próbálsz biztos távolságot tartani a másik táskájától meg könyökétől...felfoghatatlan hogy képes rádudálni egy pocakosra valaki...én még arra se dudálnék rá aki tényleg szarakodik...mert akkor csak úgyis ledermed és tovább tart minden na de egy terhesre???ebből is látszik mennyire fogalmuk sincs semmiről
én is kis dudort érzek a köldökömnél :lol: tegnap sokat csuklott a gyerek és volt hogy lent éreztem...remélem jó jel :D holnap kierül
hadedit és minden rendben volt?nem volt gond a kutyababákkal?gratulálok hozzá és sok erőt a mamakuttynak :D
annus pingvin menet :lol: jó hogy kiengedtek!de most akkor pihizzél ám!
fotókat nagyon várom a kutyákról is és a szobákról meg bármiről!!!
lovászkata nekem Laci mindent megcsinál nagyszülők nincsenek így csak mi vagyunk...de a gyerekszoba kész van rucik ágyikó minden mosva vasalva...a korházi csomagokat kell még megcsinálni hálóinget varrok melltertó és bugyi vétel van még soron aztán nagyon nem veszek már semmit....krémet nem veszek majd ha kelleni fog azt rábízom Lacira ő szeret patikába járni én meg nem tudom kelleni fog-e majd kiderül...a gyereknek se vettem krémeket mert tesóméknál azt láttam nem javasolták az allergia miatt...ott is majd elkezdjük a gyógyszertáriakkal és majd menet közben kiderül mi kell ...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Nem tudom kinek írtam már kinek nem, elnézést, ha valakire nem reagáltam volna, de most nem nagyon tudok visszaolvasni.

Bei: nem bunkóságból mondta ezt, hanem pont ironikusan arra célozva, hogy ezeknek a celeb csajoknak semmi más nem fontos a külsőségeken kívül.

Moncsi: na én egy ilyen személynek marhára beolvastam volna. Kamilla is kevesebbet mozog este óta, egyszer kétszer bejelentkezett ma, de ennyi. Holnap viszont megyek a dokihoz, majd megemlítem neki, de úgy is akarok tőle kérni egy uh-t.
Különben meg mi köze hozzád? na én elhajtottam volna a fenébe az tuti.

Tegnap végre kimostam a mózest, meg a hordozót, mármint a huzatokat, és ma ablakokat is megpucoltam, függönyök szépen kimosva.
Férjem nagyon rendi volt, mert ő meg a redőnyöket mosta le.
Most próbálom rábeszélni, hogy délután állítsuk fel a a kiságyat.

Most mennem kell ebédeltetni a családot. Rántott süllő van rizzsel tartárral.

Kép
cedis

moncsi nem is tudom mit mondjak....szalonképeset nem tudok erre reagálni...elképesztő! az ilyenekre mondják hogy b...atlan k.rva :oops: menne inkább kapálni a szántóföldre ott talán levezetné a fölös energiáit...bizonyára ha van gyereke akkor már rég volt és nem emlékszik már hogy hogy is kell csinálni...
hiába is mondom gondolom hogy ne idegesítsd magad miatta mert az ilyen barmokat nem felejti el az ember...pláne ha nem tudtál ott helyben megválaszolni neki...de próbálj mással foglalkozni illetve panaszkodd ki magad akinél csak tudod! most az a fontos hogy te ne legyél feszült!ideges! drukkolok ezért!
nyugodtan mond csak el ha van ilyen fórum!ez a te véleményed és okod is van bőven!attól még más dönthet úgy hogy őt válassza...
én is elmondtam a tapasztalataimat egy orvosról mert volt itt név szerint róla topik...nekem sokat segítettek ezek a netes vélemények mikor orvost kerestem!és persze én is szelektáltam a vélemények között...úgyhogy szerintem írd csak meg nyugodtan...nem teszel vele rosszabbat mint amit ő veled hiszen a viselkedése miatt van ilyen rossz renoméja...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Moncsi ez a szülésznő egy bunkó állat :x hogy lehet igy beszélni egy kismamával.Szerintem is nyugodtan ird le a véleményedet róla ha van ilyen fórum.Amugy neki mi köze hogy anyud segit :shock: :evil: hát ki segitsen ha nem az édesanyánk nagymamák ez a nő fuuuuuuuuuuuuuuj.Azért próbálj megnyugodni most nem tett biztos ez jót.

L Kata én még nem mostam ki a babaholmikat ezen a héten szeretném.
Segitség hát mi anyóssal együtt lakunk de sose kérdi meg hogy pl.hogy vagyok :?: segitsene valamit.
Ha Kinga is ki akar menni nem mondja hogy kimegy vele a levegőre.De mikor szülök rögtön jönnek a szüleim,sajnos 700km választ el minket :cry:

Bei az

t katinka

Moncsi!
Szívemből szólt Menion! Én is hasonlókat gondolok a témáról. Fú, én tuti kiosztottam volna, a hülye picsát.
:evil: :evil: :evil:

Annus!
Örülök, hogy jobban vagy. Pihenj amennyit csak tudsz! :)

Lovászkata!
Nekem a párom segít mindenben. De azért nektek azért sokkal nehezebb lehet, hogy ott van a kisfiad. Apropó, jobbulást neki. Te pedig próbálj meg azért pihizni amennyit tudsz, nehogy baj legyen.
Én ma mostam ki az utolsó kis ruhákat is, ki is vasaltam mindent.
Tényleg, nem is meséltem, hogy végül kézzel mostam ki a babakocsi huzatot, utána bedobtam a gépbe lassú centrifugázásra. Semmi baja nem lett és tök jól megszáradt.

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Moncsi!Nagyon sajnálom hogy még ilyenek megtörténnek manapság.Ilyenkor lehetne írni a panaszkönyvbe.Én sem vagyok az a visszafogott szájú fajta.Tuti zengett volna tőlem a szülőszoba.Próbáld meg elfelejteni!

A kutyusunk Bordeauxi dog.Molly az anyuka.Én is csak ücsörögtem és néztem.Biztos ami biztos.Most meg 3-4 óránként megyünk szoptatni.Most van a főpróba.

hadedit82

hadedit júúúúj akkor pláne szeretném látni a képeket....nekünk is van egy turcsi orrú dog lányunk! :D

Kép
menion
Budapest

hát mit mondjak ...vinnyogtam a képek láttán :D olyan gyönyörűrégesek jaaaaaj végem van :lol:
hadedit nekem is fent van a kutyákról egy kép ahol hárman húznak egy labdát...ott láthatod...és ha nem hragszol kérdeznék pár dolgoz priviben....

Kép
menion
Budapest

Reggelt!

Remélem h minden ok mindenhol!

Moncsi!
Micsoda hülyeség!!!Mondjuk én a dokimhoz mentem a kórházba,de miután megvizsgált meg megnézett UHval első mondata így hangzott:"Na mit csináljak most magával,meg tudja oldani a gyerek felvigyázást?"
Szóval rögtö ez volt az első h ezt megkérdezte,mondta h hétvége jön úgyis stbstb.Aztán mondta h menjünk haza,pakoljak össze,és jöjjek is amint kész vagyok.Igaz 10 percre lakunk a kórháztól,de akkor is.

Lovaszkata!
Én most fogom mosni a ruhákat,már elővettem az első 2 méretet,amint lesz hely a szárítón mennek a gépbe a dolgok!Segítség nekem az uram.De ő aztán mindenben!!!!Nem is tudom mi lenne nélküle velem/velünk!

Érdekes én meg a tenna bugyira esküszöm!Nekem a bugyik ne jöttek be,de lehet csak a "seggformám" miatt :lol: :lol:

Ja amúgy jó h nem volt még összepkaolva a kórházas táskám,mert a szülőszobára azért más kellett volna.Na meg így is 5 perc alatt összepakoltam ami aznapra kellhet,aztán az urammal minden nap csomagot váltottunk.Vitte a szennyest,hozott újat stb.Napi2szer volt benn,reggel a gyerkőccel,este egyedül.Hozott be netet is :wink:

Na megnézem a kutyusokat,bár nálunk max csak akor lesz ha kertesbe megyünk,az meg nem most lesz...

annus11

Jó reggelt Lányok!

Először is
Moncsi: szóhoz sem tudtam jutni, amikor olvastam mi történt veled :!: :evil: Na én biztosan elővettem volna a nagy szám, és rendesen kiosztom azt a nőt! De tudod mit nem értek? a doki nem szól rá? Míg ő vizsgát ez a nő egyfolytában pofázott?
Egyébként a babamozgásról annyit, hogy én is kétségbe voltam esve, nem is mertem tegnap elutazni anyukámhoz, pedig ilyenkor sosem hagyom ki a temetőzést, már 8 éve, de még mindig nagyon hiányzik apukám.
Szóval Barni is belassult pár napra, fájdogált is itt-ott, így inkább úgy döntöttem orvos és kórház közelben maradok. Na persze felesleges volt az izgalom, már megfigyeltük, hogy úgy kb 3 hetente lelassul a gyerek 2-3 napra, aztán újra beáll a normál üzem ééééés ilyenkor látványosan nagyot nő a hasam :wink:

Annus: jaj, de jó, hogy már otthon. Vigyázz magatokra nincs már sok :!:

LKata: remélem Norbi már jobban van :wink: és te is többet tuidsz pihenni.
Bár nekem nincs másik gyerekem, de már azért jól jön a segítség. Lásd takarítónő. El se tudtam volna képzelni, hogy az én lakásomban más takarítson, de az uram tavaly rávett, hozzá ugyanis 2 hetente járt, míg nem voltunk együtt. Aztán mikor összeköltöztünk csak azt látta, hogy esténként napi 10-12 óra meló után szenvedek a vasalással, a hétvégénk fele meg a takarítással megy el. Erre azt mondta, hogy legalább annyit dolgozom mint őt, nem elvárása velem szemben, hogy házitündér legyek - amúgy kényszeres rend és tisztaság mániám van :oops: és szépen rávezetett. Ő csütörtökön (akkor nincsenek olyan sokan)esténként bevásárol, utálja ugyan, de ő is akar valamit vállalni. Mára már beleszoktam, de azért hibát mindig találok.

MOst anyósom segít annyiban, hogy hétvégére főzött nekünk is küldte, megkértem, hogy mivel mostantól itthon vagyok, ő pedig úgy is főz magukra, 1-1 adagot küldjön már nekem is. Anyukám 150 km-re, de ismerősükkel ő is szokott kaját küldeni, de majd jön 19-e körül. Azt mondta addig ne csináljak semmit a babaszobában, na de úgy sem bírom ki.

Edit: kismami szülésznő :lol: jót röhögtem, de nagyon édik a kölykök, gratula :!:

Katinka: Kinga hogy van?

Bei: mindenféle palacsinta jöhet, imádom már egy hete csak erre gondolok, meg a tejbegrízre. Na de ma egyedül vagyok, lehet, hogy neki is ugrok. :wink:

cicóka

Sziasztok!

Cicóka köszi :lol: Hál Istennek jól van Kinga :lol: majd holnap viszem vissza dokihoz.

Annus jó hogy már otthon és hogy minden rendben azért továbbra is pihi menyit enged a kis Iza.

A hétvégén többet tudtam pihenni apa itthon volt de sajna hajnalba visszament :cry:
Kincső most már sokkal lentebb van nagyon nyomja a hüvejemet a fejével elég rossz érzés :cry:

Remélem mindenki jól van.

t katinka

annus ez így lenne normális...szerintem annak a nőnek elmentek otthonról...a férjed pedig nagyon rendes!vigyázz rá nehogy "elromoljon" :lol: ...én is mostam tegnap már csak az utolsó darabok vannak hátra: gyerekülés és a hordozó levehető részeit nyomtam a gépbe...
cicóka de rendes a te párod is!bizony ezt sokat látom hogy a nő is annyit dolgozik mint férj és azután rászakad a háztartás de az meg természetes szinte mindenhol hogy az az asszony dolga :evil: ez volt anyukám sorsa is...apu emlékszem a saját zokniát is úgy kereste meg hogy "anyaaaa adj egy zoknit!" :?
nálunk ez teljesen másképp van...Laci 15 éve kb egyedül élt itt Bp-en albérletben és megtanult magáról gondoskodni...utál mondjuk takarítani de azért megcsinálja főzni szeret és mosni is :D én meg egy rendetlen koszos disznó bagyok :oops: megvárom mire irtózatos állapotok uralkodnak és akkor kampányszerüen takaritok...ami persze akkor se tökéletes mert amúgy főleg az a bajom hogy nem találom meg mindennek a helyét...valahogy minden elöl van és ettől néz ki a ház rendetlennek...tesóm mondja ezt de igaza van...5 éve lakunk az új házban és máig nem tudom mit hova tegyek...ebben csak az a rossz hogy a Laci meg pláne ilyen és pl ha rendet is teszek ő kipakol mindent szana szét...azt mondja a káoszban ő jól megtalál mindent de ez nem is igaz mert sose talál meg semmit... :P
na lényeg hogy emiatt takarítónőt se hívhatok hisz főleg a rendrakással van gond azt meg egy idegen honnan tudja mit hova tegyen...
de ma reggel kitaláltam hogy rendet rakok(tőletek teljesen függetlenül hogy pont ez a téma)...kiikatom ezt a káoszt és aztán hívok segítséget hogy a szülésre minden szép tiszta legyen....és hogy a takarítónak legyen helye rendesen mindent sikálni...igaz rá inkább azokat fogom testálni akiket ritkán kell csinálni pl ajtók és keretek sikálása...és képzeljétek mondtam ezt a Lacinak és simán rábólintott pedig eddig nagyon tiltakozott ellene ha mondtam...biztos rájött hogy nem megy ez nekünk :oops:

Kép
menion
Budapest

ma megyünk 4-re dokihoz...megnézzük mennyit nőtt a poronty...szerintem sokat mert én sokkal nagyobbnak érzem a hasam...és remélem hogy fordítva lesz a kishölgy ...és azt is remélem hogy nem lesz a pisiben semmi...gyúrtam rá mert megint úg éreztem nincs rendben minden és 5 napja kúpozok úgyhogy nagyon remélem hogy lesz eredménye...

tegnap megvarrtam 2dbhálóinget a kórházba...még kettőt akarok csinálni aztán annyi talán elég lesz...legalábbis ha rendben megy minden akkor.....
itthon nincs nekem hálóingem nem bírom elviselni magamon..most hogy hideg van egy pólót tudok felvenni de ezzel is küzdök néha éjszaka...
láttam milyen rémes fazonok vannak szoptatós hálóing címen nem beszélve arról hogy 100%műszálból és azt én kihagyom...az esküvőre abrosznak vett fehér lepedőket meg sose fogom elhasználni így ezek most jól jönnek a gyerek alá pl ülésbe vagy letakarni valamit vagy így hálóingnek nekem....legalább ha összekenem nem fogom sajnálni

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Voltam ma védőnőnél. Minden okés. Vérnyomás jó. Vizelet jó. HAskörfogatom 3cm nőtt. És 2,5 kg-ot híztam. Érdekes, hogy én most hízok a legkevesebbet. Múlt hónapban is ennyi volt. Elötte viszont 4 hónapon keresztül minden hónapban 4 kiló. :shock:
Tegnap elég rosszul éreztem magam. Remegtem meg olyan volt,mintha az ájulás kerülgetett volna, de aztán picit lepihentem és jobban lettem. Lehet csak a vérnyomásom esett le.

Jujj! Kutusok nagyon édesek!!!! :)

Jövő héten megyek Flometriára. Nagyon kiváncsi vagyok a méreteire. Meg hogy minden rendben van-e. Annyira nyom fennt - közvetlen a mellem alatt :? Meg én úgy látom, hogy lejebb ereszkedett a hasam. Mondjuk nekem hamarosan itt az ideje. Mondtam védőnőnek is, hogy nem bánnám, ha 38 hetesen jönne, mert a doki is azt mondta, hogy nem lesz pici baba. Uhhhhhh Akkor az 2 hét?????? Nem bánom, csak minden rendben legyen.

Én párom is inkább rendetlenséget tud csak csinálni- Levesz valamit és nem tudja elrakni a szekrénybe. :evil: A munkás ruhát csak ledobja a földre és tőle napokig is ott lehet a nappali kellős közepén. Aztán én elpakolok és mindig kérdezgeti, hogy hol van ez és ez...... Persze tudnia kellene már ennyi idő után,( és tudja is) de mindig megkérdezi. Olyankor a falra tudnék mászni.

Kép
bei

Sziasztok!

LKata: remélem Norbi már jobban van!

Katinka: De jó, hogy már Kinga is jobban van.

Cicóka: én is ilyen rendmániás vagyok, egyszerűen majd meg üt a guta, ha rendetlenség van, bár próbálok tolerálni ilyen játék ügyben, de Balázzsal is hamar megtanítottam, hogy el kell maga után pakolni azt amivel már nem játszik.

Menion: várunk az Uh eredményekkel. e ilyen ügyes vagy, hogy hálóinget varsz magadnak? Ez igen.

Edit: én is megnézem majd az édi kutyikat.

Ma reggel megvolt a vérvétel, és pisileadás, holnapra meg is lesz az eredmény. Az első ctg is meg volt. Minden rendben, és megkértem a dokit, hogy csináljunk uh-t, mert aggódom a két hét eltérés miatt. Már szinte könyörgött szegény, hogy nyugodjak meg, nincs semmi baj, ha lenne, akkor megmondaná, de megnézzük. Ezren vártak kinn a rendelő előtt, de bevitt, mondjuk tényleg nem voltam benn tovább 5-6 percnél. Most tényleg megnyugodtam. Már 2300 grammos a drágám, áramlás is tökéletes. Két hét alatt 600 grammot hízott.

Kép
cedis

Sziasztok!

Annus: szupi,h. újra otthon vagy és minden rendben!!! Vigyázz magatokra!!!

Menion: drukk a mai UH-ra!!!!!!!!!!!!!!!! Amúgy 31 hetesen még nekem is faros volt Zsófi, 34 hetesen tudtam meg csak,h. fejvégű! Én is tiszta para voltam,de látod,csak megfordulnak! :wink:

T Katinka: örülök,h. Kinga baba jól van már!!! :lol: Én is ugyanezt érzem,nagyon nyom lefelé már Zsófi,néha szét akar szakadni a hüvelyem... :( Igen,mostani doki szerint elszámoltak és már 36 hét+4 napos vagyok,sőt gyerkőc még ennél is nagyobb a méretek szerint 1 héttel... :roll: Tehát ahogy írod is,nyugodtan jöhetne nálam már! (Ahhoz képest,h. Regit 36hét 6napra szültem 3170g,51 cm-rel... Most sem szeretnék ennél nagyobb gyereket!!! :shock: )

Mára hívott vissza a doki a Péterfybe vizsgálat+ UH-ra,reggel 1/2 8-ra,de nem volt bent,mert 3 napja egyfolytában ügyelnie kellett és már hazaküldték,hogy pihenjen... :? Így ma csak NST volt,minden okés. Most is volt fájás,a legerősebb 60 %-os,alapban 40%... Hát ja,a múlt pénteki óta már 2x volt úgy,h. erős fájások és majdnem kórház,pl. tegnap is. De mivel rendszer nem volt,ezért inkább próbáltam rápihenni és az segített. :roll:

Segítség téma: nekem is párom segít mindenben+anyukám,ő is mindenben! :D Szerencsére tök közel lakunk egymáshoz!!! És nem felejtem ki a gyerkőceimet sem,még a legkisebb is rohan 4 évesen,pl. hogy teát hozzon nekem,vagy ha csörög a mobilom,szalad vele hozzám,ne kelljen felkelnem érte... :lol: Imádnivalóak a gyerkőcök,az biztos! 8)

Na,most megyek,vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!

Cicus

Kép
cicus78

Cedis: na látod,Te is feleslegesen agódsz és nem hallgatsz Ránk!!! Örülök,h. miden rendben és nagy-nagy gratula a méretekhez!!! Nekem másfél hete volt Zsófi 2400g,te jesszus ha ennyit nőnek ennyi idő alatt,akkor mi már 3kg körül vagyunk... :shock: Nekem ennyi bőven elég is!!! :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,szülni akarok minnél előbb!!! :lol: :lol: :lol:

Cicus

Kép
cicus78

Na írtam gyors beszámolót a blogomba,meg kész van a horgolt cicám Izának!Aról is van kép!

annus11

Cedis,Bei!
Szupi h minde oké!!!

Cicus!
Nem semmi méretei lesnek akkor a gyerkőcnek!

Én már úgy izgulok ki a következő!Vki kezdje már el a sort!!!Persze szigorúan betartva hogy nem előzünk :lol: :lol:

1 mosás kisruha kész!Jaj mennyire picik ezek!Mindig meglepődöm :oops: :lol:

Jucsi?Veled mizu?

annus11

Annus: én is pont Julcsira gondoltam és akartam kérdezni,mi van vele?! :roll: Rég jelentkezett!!!
Ja,szép méretek,úgyhogy nekem ennyi elég is,szívesen leszek következő... :roll: De félre a tréfával,nem tudom Ti hogy vagytok vele,de én már baromi türelmetlen vagyok... :oops: Nekem már minden kész,kórházi cucc, baba kórházi cucc, pelenkázó,kiságy, babaruhák kimosva,vasalva... Tettem is gmailre pár képet.
Te hogy vagy Annus? Tudsz pihenni?

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Annus: Örülök, hogy otthon vagy, vigyázz nagyon magadra!

Hadedit: Nagyon cukik a kiskutyák, irigyellek érte, ha vidéken laknánk nekünk is biztos lenne.

Moncsi: Nem találok szavakat arra a szülésznőre, biztos nagyon boldogtalan az élete és azért viselkedik így másokkal!

Cicus: Óriási már a pocakod, hogy birod el????? Gyönyörű a szoba is, tényleg minden készen áll Zsófi fogadására!

Nem úgy mint nálam!!!! Nekem még időre van szükségem, nem vagyok még kész!
Nem emlékszem ki rakott fel egy listát arról, hogy mi kell a kórházba, szükségem lenne rá, hogy átnézzem mit kell még beszereznem!
Tud valaki segíteni?

Julcsi jelentkezz!

Kép
eper74

Eper: köszi a dícséretet! :) Nincs külön babaszoba,mert babóca velünk lesz kb. 1 évig,a pelenkázó pedig a fürdőben van,kényelmi szempontból. (A fürdetés ott lesz és ott a jó melegben könnyebb rögtön öltöztetni,tisztába tenni...)
Pocakot pedig már nehezen bírom...
:cry:

Utánanéztem,a listát Kriszta tette fel,a 65.oldalon megtalálod. (Október 15. péntek,10:00) Én is innen készültem!
:D

Cicus

Kép
cicus78

Nagyon köszönöm!

Réka is velünk lesz egy szobában ameddig jónak látjuk.

Kép
eper74

Annus: örülök,hogy otthon vagy, vigyázz magatokra!!! Katinkababáékról van valami infód????

[b]Cicus:
tényleg szép nagy pocak :-)

Edit: a kutyik gyönyörűek !! :-)

Moncsi: felháborító!!! Csodálom,hogy megálltad szó nélkül!!! A lényeg, hogy minden ok!!!!!![/b]

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Örülök, hogy a listám hasznosnak bizonyul!!! :-)

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Helló!

Cicus: hú milyen pocid van! Szóval úgy tűnik te leszel a következő!

Cedis: na ugye!, örülök, hogy minden rendben Kamillával. Aztán várjatok meg bennünket Barnival! :wink:

Eper: ne aggódj, én is ma kezdtem el a mosást, két szárító tele van és ez még csak a töredéke :lol: mi úgy is egyidősek vagyunk, valszínű, hogy mi már átmegyünk decemberbe. Nekem János koris listám van, ha kéred átküldöm.

Most jöttem meg a háziorvostól, holnaptól táppénzen vagyok, ma mér lelakom az utolsó nap szabimat. Vérnyomásom ok, kissé alacsony, de megkérdezte mennyit híztam eddig. Mondtam 12 kg, mire ő az túl sok! :shock: szerinte 8 kg lenne az ideális, mert el kezd zsírosodni a lepény, és hamarabb meszesedik :roll: :?: Nekem eddig se a doki, se a védőnő nem mondta, hogy túl sokat híztam volna, minden terhes könyvben ilyenkorra 10-12 kg súlygyarapodásról írnak. Most akkor mi az igazság? Ráadásul a múlt héthez képest fogytam 1 kg!

cicóka

ja, ígérem fotózok babaszobát és bútort, de megvárom a kiságyat is, a héten meglesz a nagypapi szerint! Sőt a rácsvédő és ágynemű is meglesz a nagyitól. Szóval hétvégén készítek fotót.

cicóka

Igen,Kriszta! Köszönjük a listát,látod tényleg nagy szükség van rá!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Amit elfelejtettem még:

Moncsi: na,ezen én is kiakadtam,ahogy mindenki! Én is tök félénk vagyok általában,de sztem ebben a helyzetben azért kinyitottam volna a számat... :roll: Ez nagyon durva,megalázó helyzet lehetett! :( De arra gondolj,h. tényleg mindenki veled van,ez az egy gyökér "ember" pedig igazán nem számít semmit!!! :evil: Ne is törődj vele!

És még: a tenyésztésem eredménye szupi lett, no gomba,no baci! :D

Cicus

Kép
cicus78

Cicóka: látod,Ti is szépen haladtok a "fészekrakó programmal"! :D
Igen,már nyügi vagyok és nem szeretnék nagyon nagy babát! :roll: Szülésre is totál fel vagyok készülve,érdekes,már nincs semmi félelem bennem! :wink: Igen,múltkori "dudorhoz" képest óriásit nőtt pocak... :roll: :D

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Cicus..hű, szép méretű a pocaklakód! :shock: :D nekem norbikára a 36.hét elején mondták hogy 3 kg és 50 cm, és a 40.héten 3400grammal, 52cm-vel született.
De minden gyerek máshogy hízik, lehet a végefelé lelassul a gyarapodása.Ne izgulj!
Egy biztos, bennt nem marad!!! :lol:

Moncsi..jaj szegény.Felháborító milyen bunkó emberek vannak! Csak én se vagyok az a visszaordítós típus. :oops: :roll:
remélem már megnyugodtál!

Norbi eléggé beteg és nyűgös, napi 3x inhalálunk sóoldattal 15 percet(elég nehéz lekötni addig is a figyelmét ) Éjjel pár órát megy a hidegpárásító, és szellőztetek is mikor kimegyek pisilni, így friss levegője van mindíg , nem fullad ....remélem nem is fog.De nagyon sípol, meg hörög főleg ahogy sír akkor hallani. :(
Ügyesen kifújja az orrát, rendeszeresen mondom neki , így nem nagyon kell a porszívós szívás! :)
Dokimhoz lehet hogy csak hétvége felé jutok el.Nincs autó se itthon, meg ha lenne is lassan már nem félek kényelmesen a kormány mögé! :oops: :roll:
Nem is tanácsos már ilyen nagy pocakkal vezetni.ti vezettek még???
Amúgy jól vagyok. Csak fáradt vagyok,Norbika is lefáraszt.
Görcsöm nincs, de ha sokat talpalok egyből fáj ott lennt minden :( .
Mindenkinek puszi, jók legyetek!

Kép
Kép
lovaszkata

Apropó, babakocsihuzatot (leglább is a fekvő belső részt)én is betettem 30 fokon a gépbe!Csak lassú centrifugálást állítottam be!
Nem lett semmi baja, se gyűrött, se finta :D

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Köszönöm a kutyus bókokat.Tényleg nagyon édesek.

Látom mindenki készülget.Hát már én is nagyon várom.Egy novemberi időponttal kiegyeznék én is.
A Domi elkapta ezt a hülye hányás hasmenést.Szerencsére minden alkalommal eljutott a fürdőig.Én meg totál ki voltam mert egyáltalán nem bírom az ilyen dolgokat.Úgyhogy szegény apa takarított,de nem szólt egy szót sem.
Az én Dorotim meg ma nagyon nem fér el odabent.Tegnap is nagyon helyezkedett de ma is egyfolytában hullámzik a hasam és esküszöm néha levegőt sem kapok annyira fáj.Lehet,hogy ez a jó idő van rá ilyen hatással.Elég sokat keménykedik is de semmi rendszer nincs benne.
Meglátjuk mi lesz.A cuccom már útra kész az tuti.

Mindenki vigyázzon magára és sok pihi!

hadedit82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?