Sziasztok Lányok!
Na sikerült hazaérni egyben, kerék kicserélve, gardrób visszapakolva - a hátam közepétől a tompor csontomig mindenem leszakadt éjjel - első CTG letudva, vérvételen túl, utolsó védőnői járat kipipálva, pici ruhák kivasalva, babakocsi rendbe téve, csomag összekészítve, elpakolva minden úgyhogy mától lányok az édes élet élvezete jön

!
LKata:
Jobbulást kívánok Nektek! Kend be Norbi hátát és mellkasát disznózsírral, majd adj rá egy body vagy atlétát, és úgy a pizsamáját, valamint a hagyma tea is jó még arra, hogy felszakítja a hörgőkből is a trutyit, hiszen az orrából oda folyik le.
Cicus:
Örülök, hogy minden rendben van, és kicsit kevesebbet keményedsz/görcsölsz. Na csak bent marad még egy hetet a kisasszony
Menion:
Én a Klinikákon azt a cselt alkalmaztam, hogy az oldalsó bejáraton határozottan nekiindultam kocsival, és a sorompónál közöltem, hogy terhes vagyok, jöttem vizsgálatra. Beengedtek szó nélkül. Bent nem kell fizetni, és szinte a szülészet hátsó bejárata előtt meg tudsz állni

! És GRATULA!!! Megfordult! No, és ne légy telhetetlen, 2 kívánság nem elég??!! Dévényi Tibi bácsi is igazából a három kívánságból csak egyet teljesített
Julcsi:
Már csak 3 HÉT! Simán egyben maradtok még addig!!! Egyébként én sem bírok már hetek óta normálisan felmenni egy emeletet sem... Nagyanyám leköröz lassan a tompor csont törése ellenére
Kriszta:
Hogy vagytok? Egyébként jó, hogy írtad a listát, mert tegnap, amikor bepakoltam és elolvastam - Cicus nagyszerű tájékoztatásának köszönhetően, hogy hol van

- simán kihagytam a kést, villát, poharat. Én nem ettem volna

. Látszik, hogy még mindig hányok, és nem nagy gondot fordítok a kajálásra!
Edit:
Bizony-bizony már 30 nap alatt vagyunk! Igazán célegyenes!!!
Vezetés:
Muszáj vezetnem. Szerintem, ha itthon napközben jön a szülés, akkor kocsival kell elindulnom is, mert én egy erdő közepén lakom, és a mentő mire kiér, addigra beérek 3x a kórházba. A nagyfiú le van menedzselve! Van, aki megy érte és vigyáz rá, amíg a szüleim ide nem érnek érte Borsdoból. No és én közel 40 km-re járok CTG-re, és a legközelebbi tömegközlekedés is 3-4 km-re van... Meg a nagyfiút is vinnem kell oviba és hoznom kell. Úgyhogy nekem a kocsi a létfontosság, hogy egyáltalán ki bírjak mozdulni a házból. Van előnye is a csendnek és a madárcsicsergésnek
Tegnap megbeszéltem a szülésznőmmel, hogy jövő héten még ne szüljünk, mert van 5 ZH-ja

. Úgyhogy a 15-ei hétre beszéltem meg a kicsi fiúval, mert szeretem a biztonságot, és a nagyfiút is ezzel a szülésznővel hoztuk össze. Tegnap a CTG-n megbeszéltük, hogy megpróbáljuk a gátvédelmet. Kíváncsi vagyok sikerül-e.
Katinkababáról nem tudok új infót, de írni akartam már neki úgyis, és megkérdezem mi van velük.
A képeket megnézem, arra még nem volt időm, de igyekszem!
Puszi Mindenkinek!