Sziasztok Csajok!
Visszaolvasni még nem tudtam, most kaptam gépet apától, persze töltő nélkül (kicsit másnapos a drága

), úgyhogy gyorsan írnék magunról, aztán próbálkozom reagálni is.
Hát Boglárka jött, látott, győzött.....!!!!

Ilyen szülést kívánok mindenkinek!
Tegnap reggel NST után kissé elszontyolodva még bementem az új boltba dolgozni kicsit, mert ugye a megnyitóra készültem tegnap.

Aztán szóltam a családnak, ha ennek fele sem tréfa, én inkább hazamennék. Otthon kádfürdő, tök frankón enyhítette a fájásokat, tudtam pihizni kb 2x20 percet, aztán megint fájtam. Megint kádfürdő, kicsit melegebb vízzel kb de 11-kor. Na, ez elindította a fájásokat úgy, hogy kb minden 2. vagy 3. fájásnál hánytam. Fél délben felhívtam a barcsi dokit a laboreredmény miatt, minden negatív, nincs toxémia. Felhívtam a szülésznőt, hogy bár nekem azt mondták, h ez nem fájás, viszont reggel óta hasmenés, hányás, semmi nem marad meg bennem, félek, h kiszáradok, mi legyen? Azt mondta, h jöjjünk be, ránk néznek. A kocsiban már 3 perces körüli fájásaim lehettek, apával nem sokat beszélgettem.

12:50kor értünk be, doki megvizsgált, és kikerekedett szemmel sok hűha között közölte, h bő 3 ujjnyira nyitva vagyok, elő kéne készíteni engem is és a szülőszobát is! Beöntés, és szülőszoba. Ott még volt pár normál fájás, közben borotváltak, aztán indultak a tolófájások. Burkot repesztettek, kaptam oxitocint, begyorsultak a fájások és már nyomnom is kellett, és kb 6-7 tolára kibújt a kicsi drágánk.

Öröm és boldogság!!!!!
1,5 cm-es vágásom van, abszolút nem vészes, nem fájt ahogy varrták, szóval tényleg minden összejött!!! Nagyon boldog vagyok!
Van ajakhasadék, nem nagy, és tud szopizni! Már a szülőszobán olyan vákumot csinált, hogy azt hittem a szájában marad a mellbimbóm!

Azóta meg egyre ügyesebb, már csak tejcsi kéne. Érzem már a melleimet, remélem holnapra az is lesz!
Na ezt egyszer elküldöm, mert lassan megyek fürdetni, nehogy elszálljon. Jövök még!
Ja, Annus, nagyon köszi, h hoztad a híreket, és ha jól olvastam, te vagy a spiccen ma? Nagyon szorítok Nektek!
Puszi még jövök.