A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Jó reggelt!!! :)

Mire jövök! ORSI!!!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET A KIS TÜNDÉR BOGLÁLKÁHOZ!!!!!!! :) Gyors voltál. Látod megmondtam, hogy nem kell napokig várni és te leszel a következő..... :)

Cicus boszi!! Remélem úgy lesz, bár én meg Pancsira tippelek.:)
Amióta nem jött be a november 25.-ei megérzésem, hogy akkor szülök,azóta nem is gondolkozok rajta, hogy vajon mikor,most már féllábon is kibírok még 1 hetet,akkor is ha indítani kell.

Cicóka! Már túl lennék rajta, de ki nem? :wink:
Na akkor eddig ketten tippelnek rám? Ez azért jó..... :)

Béenn!
Zsófi baba nagyon szépséges!!!!!! Tényleg jók a képek!!! És a mérete is nagyon szép!!! :)

Rólam! SEMMI!!! Se josló fájás, se derék fájás,az utóbbi 3-4 napban isteni jó alvás éjjelente. Szóval jól érzem magam. :) Annyi, hoyg pufóka a lábfejem és az ujjaim. Vizesedek, de ennyi. Vérnyomás jó, vizelet jó.

Kép
bei

Na megjöttem!

Minden ok a ctgn,dokinál is.Teljesen zárva vagyok.És hát kéretik drukkolni h Niki kijöjjön 11ig,mi is rajta leszünk apával:)HA nem jön,akkor dec 13-14 körül be kell feküdnöm és azon a héten megcsászároz a doki:(ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Zsófi nagyon édes az uh képen!!!

Na megyünk boltolni,apa itthon van ma!

annus11

Na elment a nyákdugóm :lol: És olyan furcsa remegés jött rám...még jó h nem indultunk el.Fájdogálok is,de hát ez már megszokott nálam,Niki is nagyon mocorog....szerintem most vacillál h november v december :lol:
Ja Izát másnap szültem ahogy elment a nyákdugó.Hát kíváncsi vagyok most hogy lesz.....

annus11

bei Vihar előtti csend??? :D

Annus, mostmár legyen decemberi ha eddig kivárt! De ahoyg te akarod! Azaz ahogy ő! :D

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Nekem mindegy :lol: :lol: Lehet csak ara várt h itthon legyen az apja :wink: Na ha indulás közeli állllapot van akkor szólok,de egyelőre semmi.
Niki mondjuk úgy mozog mint még soha,ide oda hullámzik a hasam...ami egy 3 kilós babánál nem épp kellemes :lol:

annus11

annus Jajj izgulok érted! Várom a híreket! De ha ma szülsz akkor nem szeretném tartani az 1 hét különbséget, mert én még pont 2 hétig szeretnék egyben lenni! :)
Már ha kívánságműsor! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Mi egyelőre befejeztük a gyerek projekteket. Legalább is 5 éven belül nem tervezünk újat, így megszabadulnék a ruháktól.
Minden 250 forint, szerintem baráti ár! :)

Ami alatt nincs név, az meg van. Nézzétek meg, hátha. Ha valami érdekel kérlek priviben jelezz, vagy a kép alatti hozzászólásban, köszönöm!:)

http://picasaweb.google.com/bogicsi/Lan ... directlink

Kép [/img]

KépKépKép
bogyra

Áh,hát ki tudja....lehet h kihúzzuk a jövőhétig...passz! :lol: Látod Titokbaba is meddig húzta még!

Bár soha nem éreztem ilyen közel a szülést mint most!Be is tettem a hiányzó dolgokat a táskába,megmutattam az uramnak a hazahozós ruhát stb. :lol:

annus11

Sziasztok!

Megjöttem a ctg-ről, minden teljesen rendben volt, Réka kirúgta az oldalamat, úgyhogy gyorsan végeztünk!

Annus: Írj rögtön, hogyan alakul az állapotod! Izgulok miattatok!

Cedis írt tegnap, ha minden rendben lesz velük, akkor csütörtökön mehetnek haza.
Orisnak gratulál!

Kép
eper74

Sziasztok!

Ohh, megint micsoda hírre jövök!!!

nagy-nagy gratula minden új BABÁNAK és MAMÁNAK!!!!!!!

Annus: akkor Te szeretnél következni???!!!! Drukkolok.

Bei: neked sincs sok már hátra :lol: :lol: :lol: :lol:

Én nagyon gázul vagyok már pár napja, iszonyat keményedéseim vannak és néha olyan jósló fájásaim is, hogy azt hiszem be... .
Na mindegy majd a héten kiderül, hogy mi lesz, de már nekünk sincsen annyira sok hátra.....

Hétvégére még beterveztem a bevásárlást és a ház feldíszítését, nagyon szeretem a karácsonyi hangulatot. Most még illóolajat és használok, de a baba mellett erről majd leteszek.

Nagyon drukkolok mindenkinek, megyek kicsit lepihenek, mert iszonyat keményedik a pocakom.
Vendég

Köszönjük mindenkinek a dicsiket! :)

Annus, kívánsi vagyok mi lesz veletek. :) Szerintem holnap megszülsz, én arra tippelek. :)
Egyébként ma Zsófi is nagyon aktív, ami elég fájdalmas.

Bei, pont azt akartam írni, amit Bogi...vihar előtti csend. :D

Nálunk minden rendben volt az UH-on, méhszáj-vizsgálat nem volt...csütörtökön megyek az első NST-re. Ma vérvételen voltam, mert a saját dokim megvétózta a védőnős gondozó doki jövő hétre tervezett vérvételét, mert ő már szeretné látni, meg hát ki tudja meddig maradunk egyben.
Persze az UH vizsgálat megint hatalmas poénkodásba fulladt, Zsolti és Zoli doki igen vicces páros. És azt hiszem a lányunk is örökli a humorérzéket, mert szépen beintett a dokinak a középső ujjacskájával, amin mind baromi jót röhögtünk. Zsolti meg is jegyezte, hogy így már tuti, hogy az ő kislánya. :D

(Holnap kardiológia...fél napot fogok ülni a váróban...hiába van időpontom.)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok

Cedis, Edit nektek meg nem erkeztek meg az Olaszorszagi gratulaciok AUGURI :!: :!: :!:

Beszèltem Orsival , minden a legnagyob rendben , olyan jol van, hogy a hangjan mar tegnap este 9-kor nem hallottam, hogy 6 oraja szult :) Mondta, hogy rak fel kepeket majd gmailre .

Mi meg a korhazban vagyun es nem is tudom meddig , a kis hercegunknek vereredmenyeben van egy èrtèk ami nem jò. Holnap tobet megtudok ztàn leirom...a szivem megszakd ha valami kiderul hogy lehet valami baja. :cry:

Puszi csajok

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Na még egyben,nyugi! :wink: Beit nem akarom beelőzni :lol: :lol: Aggodalomra semmi ok,max szülünk oszt csókolom :wink:

Nenu!
Nem "csak" besárgult?Remélem h csak ez nem stimmel!Tették kék fény alá?

annus11

Sziasztok Csajok!

Visszaolvasni még nem tudtam, most kaptam gépet apától, persze töltő nélkül (kicsit másnapos a drága :) ), úgyhogy gyorsan írnék magunról, aztán próbálkozom reagálni is.

Hát Boglárka jött, látott, győzött.....!!!! :D Ilyen szülést kívánok mindenkinek!
Tegnap reggel NST után kissé elszontyolodva még bementem az új boltba dolgozni kicsit, mert ugye a megnyitóra készültem tegnap. :) Aztán szóltam a családnak, ha ennek fele sem tréfa, én inkább hazamennék. Otthon kádfürdő, tök frankón enyhítette a fájásokat, tudtam pihizni kb 2x20 percet, aztán megint fájtam. Megint kádfürdő, kicsit melegebb vízzel kb de 11-kor. Na, ez elindította a fájásokat úgy, hogy kb minden 2. vagy 3. fájásnál hánytam. Fél délben felhívtam a barcsi dokit a laboreredmény miatt, minden negatív, nincs toxémia. Felhívtam a szülésznőt, hogy bár nekem azt mondták, h ez nem fájás, viszont reggel óta hasmenés, hányás, semmi nem marad meg bennem, félek, h kiszáradok, mi legyen? Azt mondta, h jöjjünk be, ránk néznek. A kocsiban már 3 perces körüli fájásaim lehettek, apával nem sokat beszélgettem. :) 12:50kor értünk be, doki megvizsgált, és kikerekedett szemmel sok hűha között közölte, h bő 3 ujjnyira nyitva vagyok, elő kéne készíteni engem is és a szülőszobát is! Beöntés, és szülőszoba. Ott még volt pár normál fájás, közben borotváltak, aztán indultak a tolófájások. Burkot repesztettek, kaptam oxitocint, begyorsultak a fájások és már nyomnom is kellett, és kb 6-7 tolára kibújt a kicsi drágánk. :) :) :) Öröm és boldogság!!!!! :)
1,5 cm-es vágásom van, abszolút nem vészes, nem fájt ahogy varrták, szóval tényleg minden összejött!!! Nagyon boldog vagyok!
Van ajakhasadék, nem nagy, és tud szopizni! Már a szülőszobán olyan vákumot csinált, hogy azt hittem a szájában marad a mellbimbóm! :) Azóta meg egyre ügyesebb, már csak tejcsi kéne. Érzem már a melleimet, remélem holnapra az is lesz!
Na ezt egyszer elküldöm, mert lassan megyek fürdetni, nehogy elszálljon. Jövök még!
Ja, Annus, nagyon köszi, h hoztad a híreket, és ha jól olvastam, te vagy a spiccen ma? Nagyon szorítok Nektek!
Puszi még jövök.

Kép
orsolymors

Dobtam fel képeket!

Kép
orsolymors

Orsi!
Bogi nagyon édes!!!És ilyen gyors szülést!Irigy irigy!

áh,én még nem megyek azért :lol: :lol: Főleg nem ilyen gyorsasággal! :wink:

annus11

orsoly nagyon jó hogy máris van kép fenn köszönjük! És szuper hyog szopizik, akkor nincs nagy baj! :)
Gyönyörű a kis névrokonom! :D

Nenu ne izgulj valószínű a sárgaság a ludas ahogy annus írta!
De szorítok hogy mielőbb hazamehessetek!

Sannah látom neked is akad elintézni valód, remélem a babáink is tekintettel vannak erre! De lassan bárki bármikor! :D

Eper örülök hogy nálatok is rendben minden, és rendes volt a babád hogy gyorsan megmocorogtatta magát hogy mehessetek haza! :)

beén szorítok hogy ne menjen el a kardiológián az egész napod és tudj pihenni!

Annus megvárod ezek szerint a decembert! :D

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Jó reggel december!
:D Integet egy hóember, hosszú büszke orra, hegyes, piros répa, szén a szeme, szén a szája hóból van a hasikája! :lol: :lol: :lol: bocsi, csak ez kisfiam kedvenc mondókája, gondoltam megosztom veletek, ha már én vagyok ma az első irogató! :wink:

Annus ..már december van!!!!Na, érzel valamit????Drukkolok neked! :lol:

Orsi...nagyon ügyes voltál, örülök hogy nem szenvedtél, szupi hogy a szopi is megy! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Halihó!

Itt a DECEMBER!

Most már bárki bármikor megszülethet:)

Orsoly ügyesek vagytok, gyors szülés, Bogi szépen szopizik kell ennél több.
Nagyon szép a kis család együtt!

Nenu: Biztos minden rendben lesz! Drukkolok! Írj ha már tudsz valamit.

Tegnap elmondta a szülésznőm, hogy milyen jeleknél kell indulni a klinikára.
Volt itt a védőnő, Ő elmondta mi, hogyan lesz ha hazajöttünk, vele már csak akkor találkozom ha meg lesz a Réka!

Szóval úgy érzem már mindenki készül, minden készen áll, hogy megszülessen a kislányom! Lehet, hogy már csak én nem :D

Kép
eper74

Jó reggelt!!! :)

Orsi! Bogi tényleg nagyon szép! Olyan jó, hogy már tudtál képet rakni fel. A szülésed meg nem semmi. Bárcsak mindenkinek ilyen gyorsan menne. :) Ügyesek voltatok!!!! Én is IRIGYKEDEK! :wink:

Annus! NAgyon úgy néz ki, hogy te elöbb fogsz szülni ,mint én. Vagy egyszerre,mint ahogy már mondtam párszor. :D Ha elment a nyákdugó, akkor már tényleg csak 1-2 napod lehet vissza. Gondolom a vizsgálat rásegített erre......

Jajja lányok! Nálunk esik a hó hajnal óta. Erre (D-NY ), dunántúlra 10-20 centi havat jósolnak. Már narancssárga riasztást adott ki az országos meteorologia, a csúszós utak miatt. Nem lenne jó most menni szülni. Igaz csak 30 perc a kórház,mondjuk így lenne 45 is, de nem is tudom, hogy ilyenkor hívjunk-e mentőt, vagy induljunk el kocsival. Megbízok a párom vezetési tudásában, meg van téli gumi is, de attól még nekünk csúszhat egy másik autó. Brrrrrrrr :? nem is gondolok ilyenre. Úgy se kell még menni. :)

Sannah! Neked sincs már sok hátra, végül is már bármikor jöhet. Egyébként nekem is volt 2 nap mikor nagyon keményedett a hasam. Az egész annyira feszült, hogy azt hittem szét reped és ott jön ki Réka. :) De aztán elmúlott. De látod még mindig semmi.

Viszont tegnap este volt egy darab josló fájásom, ha ezt annak lehet nevezni, de biztos. Kb fél percig tartott, mestruációs fájdalom az alhasamban és derekamban, Aztán elmúlott. Vártam a következőt, de nem jött.

Kép
bei

Jó reggelt!

Orsi: még egyszer nagy gratula a kis Bogihoz, nagyon édes kislány :lol: köszönjük a képeket! És milyen jól nevelt: az előírt napon, gyorsan... ez kérem az igazi szófogadás :lol: :lol: :lol:
Annak pedig külön örülünk, hogy jól megy szopizás is, hamarosan tejcsi is lesz meglátod.

Nenu: ne aggódj, inkább nézzenek meg mindent kétszer, mint egyszer sem, Szorítunk, hogy csak a sárgaság legyen a ludas és gyorsan megoldódjon.

Béeen: édes, szépséges, cuki...stb nagyon jók a képek!!! Gondolj bele hamarosan már nem csak a képről nézegetheted a bájos kis pofiját :wink: és a méretek!!!! Stram kiscsaj lesz ő is :!:
A kardiológia miatt szorítok!

Annus: mi van veled? izgulok

Bei, Pancsi, Kriszta: nálatok????

cicóka

Igen,december!!!!!Erre várt Niki is :lol: Ügys csaj.Szóval még egyben,és még aludtam is éjjel!1 hete nem aludtam ennyit mint tegnap!

Niki még csak most ébredezik odabenn!

Tegnap azért elég brutál módon fájdogáltam,na jó,ennéllesz rosszabb is,inkább úgy fogalmazok h egész nap fájtam,de össze vissza jöttek.Hol fenn,hol lenn fájt a hasam,derekam,hátam.Volt h "csak" menszis görcs volt.De ilyennel nem indulok sehova,és ugye el is múlt éjjel.Nem tudom ma mi lesz,lehet semmi...majd holnap :lol:

Bei!
Ne haragudj,de annyira jót röhögte az 1 db fájáson :lol: Szerintem látni fogjátok h milyeneka körülmények,és h biztonságosabb e mentővel menni!Én inkább attól félnék h vhol dugó lesz és nem értek be :wink: Vagy annyira lassan lehet csak menni!Na akkor jobb ha a mentőmegy veletek lassan,van doki meg minden aki tudja a dolgát.De szrintem nem lesz még ilye idő!!!Addig megszülünk :lol:

Eper!
Oh dehogy nem vagy kész!Lehet még be is előzől!Nem unatkozol otthon?Remélem nem hiányzik a munka! :wink: Használd ki az utolsó nyugis napokat!

Kata!
Köszönjük a kis versikét 8)

annus11

Sziasztok!

Visszaolvasnom csak nagyjából sikerült, és köszönöm mindenkinek a drukkokat és mindent! Tuti, hogy van ereje ennek a fórumos társaságnak, eddig mindenki szülése jól sült el, még a sietős babásoké is! :) Tényleg jó kis társaság lettünk! ;)
Tegnap nem volt babánk? Azt hittem, hogy valaki kedvet kapott tőlünk... :)
Annus, ti még egyben? Üzenj ám, ha történik valami! Izgulunk értetek!
Bei: sztem ha necces az idő, inkább hívjatok mentőt, vagy már a 7-10 perces fájásoknál induljatok el. Látod nekem is milyen gyorsan besűrűsödött, soha nem lehet tudni. Inkább 2 mentős vezesse le a szülést, mint a párod... :)
Azt hiszem ma már nem jövök, max wapról olvasok, mert a gép hazamegy ma apával. De dél körül megkapom Bogit, ma már végig velem lesz, úgyhogy nem is fog hiányozni a gép azt hiszem.... :) Alig várom már!
(Egyébként nekem is hiányzik a pocakom... Ez kezdődő skizofrénia???? :D :D :D)
Pusz mindenkinek! Gondolok mindenkire, hajrá decemberi babás topik! :)

Kép
orsolymors

Orsi!

Igen,inkább Bogizz!Mi megvárunk :lol: :lol: Hamarosan zavarni fog a megmaradt poci,nyugi,teljesen normális vagy:)))

Én most nem hozatok be gépet,max a mobil neten olvasgatok.Azt nem tudom h mért nem tudok írni ott?Mert próbáltam belépni de a hszt nem küldte el :( Használt már esetleg vki vodás napi jegyet?Azt a 150Ftosat?Én azzal próbáltam volna,de csak olvasni tudtam.Pedig az opera mini is le van töltve hozzá...

annus11

Lányok még egyben vagyok!! És itthon! Holnap reggel kell befeküdnöm valami méhszáj érlelőért. Nem tágulok, és nincsenek olyan erős fájásaim sem. Szóval nem akar kibujni az én drágám. Még ma jövök, de föznöm kell sokat, ha holnap bevonulok.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!
Megy a drukk holnapra!!!!Remélem h nem kell sokat várni,és kezedben lesz a baba!!!

Sannah?Te is befekszel akkor?

annus11

Sziasztok!

Orsi nagyon aranyos Boglárka :lol: szép kis család :lol:
És de jó hogy tud szopizni és én is irigy vagyok a gyors szülésedért :oops: :P De mégegyszer gratula nagyon ügyesek voltatok :lol:

Bei reméljük nem lesz gond a hóval :wink:

Pancsi neked megy a drukk :!: :!:

Annus az éjszaka veled álmodtam :) de az álmomba még nem szültél ott voltunk a dokinál :wink:
De azért megy a drukk már december ugy hogy bármikor jöhetnek a babók :lol:

Beénn szépséges a Zsófi baba :lol: :lol:
A kardiológia miatt szoritok remélem nem kell egész nap ott ülni :wink:

Mi jól vagyunk holnap mennem kell Nst-re.De már Kincső baba sem mozog annyit :wink: kezd kicsi lenni a pociba a hely.

t katinka

folyik a vizem, most indulunk, szorítsatok

cicóka

Jesszus Cicóka! :shock: DRUKKOLOK NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na,ha már a tegnapi megérzés nem jött be,legalább ma legyen baba!!! :wink: De izgi! :D Hajrá Cicóka,ügyes legyél ám,nagyon szorítunk értetek!!! 8)

Jövök még,de most mennem kell Zsófizni. :) Tegnap nem tudtam jönni,remélem ma több időm lesz!

Orsi:szépek a képek a kis családról,még 1x gratulálok és Bogi baba nagyon szép!!! :)

Cicus

Kép
cicus78

Hajrá Cicóka!!!De jó,te ma már babázol!!!!
Na mindenki előzget itt kérem szépen!Nem ér!!!!! :wink: :lol: :lol:

annus11

Cicóka: Szorítok!!!! Gondolok rád!
Ügyesek lesztek!
Amint tudsz küldj híreket!

Kép
eper74

CICÓKA!!!!! DRUKKOLOK NAGYON_NAGYON ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És még azt mondtad, hogy én leszek a következő. :lol:

Tényleg nagyon szorítok. GYere a hírekkel mielöbb!!!!

Kép
bei

Jaja,kellett neki jósolgatni h ki a kkövetkező :lol: :lol: Lehet én is tipelek,hátha beelőzök én is :lol:

É Krisztát tippelem :lol: Nagyon eltűnt!

Bár holnap Pancsi is babázik!

annus11

Most jut eszembe, Cicóka volt laptetőn :D még meg is jegyezte utána :D

Kép
eper74

Csak bekukk!

Cicóka!+++++++++++++++++++++++++++++

Jövök később!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

orsi
sok sok egészséget és boldogságot a drága Bogicának és anyujának!
annus
ez a szőrtelenítés vicces...én úgy mentem be mint csubakka és nagyon rosszul éreztem magam és a tesómat mikor beengedték kicsit a szülőszobára akkor kinyögtem hogy ez a nyomorom és ott tolta le a szőrcsomót a lábamról nagyon gyorsban egy bögrében hozva hozzá vizet :oops: de kár volt ezen görcsölni mert a műtőben kb 8 réteg zöld rongyot pakoltak rá meg fáslit meg arra is valami egyszerhasználatos térdzoknit :lol: csini volt...

Kép
menion
Budapest

ÓÓÓ, Cicóka remélem minden rendben megy, szurkolunk nektek!!!!

Orsi!
Tök jó, hogy ilyen gyorsan és rendben ment minden. Megnéztem a képeket, gratulálok mégegyszer, nagyon édes a kis Bogi!

Bei!
Azért vigyázzatok, ha menni kell...:) Nem tudhatod, mikor kell indulnotok. Látod, Cicóka sem gondolta még reggel...:D

Pancsi!
Remélem holnap minden rendben lesz. Egyáltalán otthon vagy még? :)

Köszi mindenkinek a bókokat és , hogy gondoltatok rám ma a kardiológia miatt.
Nos, sikerült pozitívan csalódnom most. Találkozunk a dokim asszisztensével, ő egy kicsit gyorsított a tempón. Úgyhogy gyorsan megcsinálták a szokásos Ekg-t, utána fel kellett menni a dokinőhöz, aki rögtön fogadott. Képzeljétek sosem volt még ilyen jó a pulzusom(89/min)...EKG tökéletes, vérkép fantasztikus. Ha nem lett volna nálam a rendszeresen mért vérnyomás és pulzus-listám és az elmúlt 10 év kardiológiai lelet-termése, szerintem nem hitték volna el, hogy nekem bármi bajom is van és nem is csodálkoztam volna rajta. :)
Mindegy, a dokinő nagyon rendes volt, szerinte ne terheljük Bogyókát gyógyszerrel (amit én is így gondolok). Bírjam ki ezt a kis időt így magas pulzussal, a szülésnél pedig nem ez lesz a legnagyobb problémám...:D És ebben tökéletesen igaza van. Többet kell innom és vissza kell térnem a magnéziumra a szívizmok miatt. Ennyi! Nagyon rendes volt és kedves, ami meglepő volt, de nagyon örültem.

ÖÖÖ, bocsi, kicsit hosszú lett.

Kép

Kép
béenn
Szolnok

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Cicóka nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++majd gyere a hirekkell :!:

Beénn örülök hogy minden rendben ment a dokinál :lol:

t katinka

Béenn!
Szupi h minden oké!!!Legalább megnyugodtál!

Folyamatosan lesem h va e hír...látom Cicóka is vajúdik rendesen,azért remélem még ma meglesz a fiatal úr!

Többi friss anyuka?Otthon vannak már esetleg?

annus11

Cicóka!!!! :lol: Hűűűű, nagyon drukkolok!!!![b]

Béenn[/b]..elfelejtettem reggel írni,nagyon szép a kisbabád! :D Örülök hogy jól vagytok!

Pancsi...ezer drukk neked is holnapra, lehet délután már te is babázol???? :D

Húú, én is már izgulok, itt mindenki szül és készülődik...már nagyon mennék én is!!! :)
Holnap NST, és dokival is beszélek, megnézi a hegemet is...remélem már mond valami bíztatót! :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!!!!!

Végre végre itthon!!!!

Nagyon nagyon köszönöm a sok drukkot meg a gratulációkat!!!!!!
Gyorsan próbáltam olvasni de csak a kiemelt részeket futottam végig!

Minden kismamának nagyon gratulálok a babájához!
Olvasgatok vissza majd de most gyorsan csak életjelet adok.

Nagyon köszönjük jól vagyunk.Tejcsi van bőven és szépen eszik is a Doroti.Egész nap alszik és éjjel is csak kétszer kel föl(eddig).

A család nagyon örült neki és a Domi is tisztára odáig van.Minden mozdulatára rácsodálkozik.

Holnap ha lemegy a védőnős dömping akkor jövök és mesélek picit.

Annusnak külön köszönet a közvetítésért!!!!!!

hadedit82

Sziasztok! Csak gyorsan beugrok jelenteni!!!!!

Elment a nyákdugóóóóóóóóóóóóóóm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Tudom még akár 1 hét is lehet a szülésig, de olyan izgatott lettem:)

Puszi mindenkinek!!!!!!

Kép
bei

BASSZUS! LAPTETŐ????????
bei

Sziasztok!

Na,túl a legkisebb fürdetésén,etetésén (totál kidőlt utána,tök édin be is aludt :D ),bár még hátra vannak a többiek,na de nekik megy egyedül is. :)

Szóval még nincs hír Cicókáról! :roll: Gondolok rá nagyon sokat!!!
Tényleg így van,ahogy írtátok! :D Nálam is ez volt,h. "Titokbaba,érzem h. Te jössz!" és már mentem is szülni. :lol: Ő is : " Bei,Te jössz,Te jössz!" -és már ment is szülni! :lol: Szóval Annus,tippelj csak Krisztára nyugodtan és este már készítheted is a szánkót!!! :lol: :lol:

Béenn: örülök,h. a kardiológián nem kellett sokat várakozni és hogy minden rendben!!! :)

Bei: elment a nyákdugó! :D Szupi!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Edit: örülök,h. már otthon!!! :)

Cicus

Kép
cicus78

Cicóka, Bei:++++++++++++++++++++++++++++++++

Légyszi rám ne tippeljen senki, nagyon beteg lettem, antibiotikumot szedek, föl sem bírok kelni, most is csak a kíváncsiságomnak köszönhető,hogy benéztem.
Ha mégis menni kell, szorítsatok,hogy minden rendben legyen.

Kriszta

Annus: neked is drukkkkkkkkkkkkk

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

titokbaba
köszönöm és értem mit akarsz mondani..sajnos nem tudom olyan felhőtlenül kiélvezni a pillanatokat mert egyedül vagyok és nincs segítségem hogy pl a tápit vagy a tejet kiporciózzam melegítsem mosogassak emiatt nagyon ki van centizve az idő...
meg aztán tesóm adja a nyomást rendesen minap azt mondta"idióta vagy ha nem teszed minden etetéskor cicire de látom direkt nem jól csinálod!de ha nem akarsz szoptatni akkor csináld így"mindezt azért mert etetés elött fél órával sikerült a fejést befejeznem és emiatt meg se próbáltam cicire tenni hisz ha rohadt éhes és fejni se fejtem iszonyú régen akkor se tudja kiszívni mert annyira kicsi és erőtlen még ehez :( ...de hiába próbálom megértetni vele ma már bemutattam neki mert így úgy néz ki megérti a dolgokat ha látja...és éppen itt volt etetésre és "bemutatóztunk"hogy hogy nem megy ez nekük :?
aztán meg már nem is merem annyira éheztetni mert valaki meg azt mondta próbáljam megvárni míg nagyon éhes és akkor majd rácuppan...na tegnap ennek az lett az eredménye hogy nem cuppant de amikor végre cumiból kapott akkor úgy elkezdte szopizni hogy nem kapott levegőt és majdnem megfulladt :cry: totál kék lett az egész arca :shock: én meg nagyon megijedtem...
szóval elegem van már hogy osztják az észt én meg érzem és látom hogy nem bírja szegény
nem érdekes már miért hogy a cumit szokta meg vagy nekem kevés vagy nincs ereje lényeg hogy nem megy és nem kínzom vele...
fejek ameddig van mit aztán ha nincs akkor annyival több időm marad ...ez van!
az idegen anya tej dolgot is megértem...én is dilemmázok már hetek óta ezen...olvastam nyomoztam mindenkit kérdeztem...
ami ellene szól az az hogy ugye az én tejem az olyan ami a baba jelenlegi állapotának a legideálisabb mert a tej is válltozik idővel ahogy változik a gyerek igénye nem csak mennyiségre minőségre is...így nem olyat kap majd ami koraszülöttnek kell hanem pl egy érett anyatejet illetve ami a leg ijesztőbb az az hogy ugyan leszűrik még aids-re is a tejadó anyákat de mint tudjuk van egy lappangási idő is illetve az alatt amíg hónapokig esetleg tud tejet leadni addig is lehet beteg az illető...
ami mellette szól az az hogy a tehéntejet akárhogy alakítjuk soha nem lesz olyan összetétele mint a humáné...ez sok allergiát és más betegséget okozhat...nem feltétlenül okoz de tesóméknál kijött....
illetve a legfontosabb ami a tápban nincs benne az a sok immunglobulin! ami az egész életére meghatározó lesz nem csak a jelenlegi fertőzésektől védi ám a babát hanem kutatások bizonyítják hogy egyes betegségek ellen sokkal védettebbek az anyatejes gyerekek...vagyis most alapozom meg hogy pl fiatal korában vagy késöbb netán milyen bajok kerülik el őt....

na de nem akarok előadást tartani csak azt mondom hogy aki teheti az szoptasson és mindenkinek kívánom hogy sikerüljön!

én meg amit tudok megteszek és ha nem megy azt megpróbálom elfogadni...nem akarok belehülyülni a dologba!nem mérgezem meg a szép pillanatokat azzal hogy szekírozom magam...ahogy te is mondod! hiszen tudom hogy ezek az idők elmúlnak és most kell megélnem őket és azt akkor már ne idegesen agyonfrusztráltan és szétgyötörve tegyem

Kép
menion
Budapest

Bei!
Szupi hírek!!!Akkor nyákdugó nélkül vagyunk!
Na én rád tippelek,te meg tippelj rám és akkor mehetünk is szülni!

Kriszta!
Akkor visszavonom a tippemet rád nézve!Drukk h hamar meggyógyulj!

Edit!
Örülök h otthon!És nagyon szívesen közvetítek máskor is! :wink:

Menion!
Jaj nem lehet könnyű eza szoptatás így...amúgy én nem hiszek már abban h védettebbek az anyatejes babák.legalábbis nem ezt látom a környezetemben....

Cicus!
Még jó h a többieknek megy egyedül is :lol:

annus11

béen
tényleg nagyon jó képek szép a pofija a kis pocaklakónak
annus
juj juj nyákdugó? na akkor gyorsan olvasok előre jaj de izgulok!hihetetlen nőszemély vagy!!!itt irogatsz ráérősen mintha semmi nem lenne
orsi
nagyon szorítok tejci ügyileg de szuper csajok vagytok mind a ketten!és tényleg van ereje a topiknak nekem sokat segítettetek az biztos! és pedig novemberi babás lettem végül :oops:
nenu
írd meg mi az az eltérés abból okosabbak lennénk
eper
te is készen leszel amikor kell!
pancsi
nagyon drukkolok!főleg a mielöbbi tágulásért
cicóka
jaaaaj juj juj drukkkkkkk
bei
jesszusoooom ne idegesítsetek máááár mindenki beindult itt lövitek a dugókat sorra...jaj most bánom hogy nem tudok olyan gyorsan olvasni ahogy szeretnék....neked is drukkkkkk
mkriszta
nagyon sok energiát küldök a mielöbbi gyógyulásért!!!

Kép
menion
Budapest

ma mi van?cicókáról hír na és bei annus nem indultok sehova?

olyan higgadtak vagytok...nekem nem volt egyértelmű még a dokik is ott vaciláltak hogy az amit látnak az mi a fene...
nekem nem volt ilyen "nyákdugó heuréka" :lol:
lehet nekem nem is volt nyákdugóm csak valami elfolyó rózsaszín izé...

Kép
menion
Budapest

most megyek a fürcsit előkészíteni meg az utána való etetést de addig is drukkban leszek és igyekszem vissza!
....nagyon rég volt a 12.51 cicóka utolsó írásától...vagy csak nekem sok? :shock:

Kép
menion
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?