Vanda!
Büszke is lehetsz! bár nekem is szokott anyám segíteni, ha tud, de ha kell egyedül is megoldom. Most ha megyünk át a klinikára, inkább azért jön, h tologassa kint Noémit, ne kelljen őt is egy orvosi váróban aszalni, ha nem muszáj.
Amúgy múltkor én is vigyorogtam, mert megdicsértek, h még ilyen kicsik az ikrek, és milyen ügyes vagyok
Na, engem még akkor szoktak "megcsodálni" , amikor 4el megyek fogorvoshoz vagy dokihoz. Na, ezt jövő pénteken 6al fogom előadni, igaz, most kocsival megyek át a fogdokihoz, nem BKV-val, pedig az az igazi mutatvány
Amikor az előző ikreim voltak babakocsisak, mentünk úgy a Margitszigetre, h leállítottam a hídfőnél a kocsit, a két apró babakocsiba be, a nagyobbak motor, illetve bicó..... Hát én se vagyok normális, de már így maradok!
Abbey!
Figyi! Lehet, h após tintás volt, de legalább békítő szándékkal hívott. Én a következőt csinálnám, ha nagyon erős lennék:
megtartanám a keresztelőt, mindenkit szépen elhívnék, tartanék utána egy kis sütizést, beszélgetést, lehetőleg mosolyogva, mindenkinek örülve. Szívesen látnék mindenkit, kedvesen. Aki kicsit tud engedni, az eljön, és jó pofát vág hozzá, neadjisten még jól is érzi magát, aki nem, az nem. vioszont nem ők diktálják a családi programjaimat,, ha részt vesznek, örülök. Vagy ez így hülyeség, lányok???
Joni jól van , mosolyog, szedi a gyógyszert, pénteken viszem kontrollra, de a kiutat még mindig nem látom (Mit eszik a gyerek? Hát anyatejet, meg antibiotikumot
Na, két gyerek ölemben alszik, megpróbálomk lerakni, és behúzni a magam ágyába. Bár lehet, h ott találom Ádám fiamat
Claire
Abbey